Recommended Posts

منظورم اینه که میگن تو کمپ دو هزار نفر از اینا هست ولی فقط حدود 20 کشته دادن بایستی جوری پایگاه را میزدن که یا همشون کشته بشن یا بیان بیرون و دستگیر بشن بیارن ایران تخلیه اظلاعاتی.این بیشرف ها برنامه هسته ای را لو دادن و 12 سال به همه مردم ایران فشار اقتصادی آوردن .نباید بذاریم دوباره برن اروپا و آمریکا جاسوسی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان جيش المختار بين جبهه صدر و ايران كجا قرار گرفته؟ يعني موافق حضور نظامي و سياسي ايران در عراق هست يا خير؟

یه ویدئو از رهبر اینها توی آپارات هست . نگا کن همه چیز دستتون میاد . مجری رو شست رو بند اویزون کرد که در مورد ایران بد حرف نزنه.ارادت خاصی به ولایت فقیه دارن (البته اگر اشتباه نکرده باشم در مورد گروه )

 

http://www.aparat.com/v/UEuxr

ویرایش شده در توسط kid
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این ویدئو به نظرم نشون میده چرا معمولا انتحاری های زرهی! داعش وقتی مورد اصابت قرار میگیرند هم، غالبا موفق ارزیابی میشن. حجم انفجار روح از تن سرباز تهی میکنه! و در ادامه اگر با هجوم نفرات مواجه بشند شاید درست نتونند تصمیم بگیرند. حضور تانک هم معلومه چقدر موثره در برابر این خطر - عاملی که همون ابتدا یکی از فرماندهان میدانی دلیل حضور تانک های ایرانی دونسته بودش - گلوله به خود انتحاری هم به نظر اصابت نکرد ولی باعث انفجارش شد.

 

 

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/8/8/1303676_887.mp4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

منظورم اینه که میگن تو کمپ دو هزار نفر از اینا هست ولی فقط حدود 20 کشته دادن بایستی جوری پایگاه را میزدن که یا همشون کشته بشن یا بیان بیرون و دستگیر بشن بیارن ایران تخلیه اظلاعاتی.این بیشرف ها برنامه هسته ای را لو دادن و 12 سال به همه مردم ایران فشار اقتصادی آوردن .نباید بذاریم دوباره برن اروپا و آمریکا جاسوسی

 

افراد موجود در این پایگاه بیشتر مهره های سوخته و بی ارزش هستند که تنها برای برد تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرند و زنده و یا مرده شان برای رجوی ارزشی ندارد 

آنهایی که شما مدنظر دارید در اروپا هستند 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اینا دیگه تهدیدی نیستن کشتنشون فقط توجه جهانی براشون داره اصلن اینا رو اونجا نگه داشتن واسه همین مظلوم نمایی ها 

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گروه تروریستی تکفیری داعش با انتشار تصاویری، از کمین خود علیه یک واحد گشتی نیروهای ارتش عراق در شمال پایتخت این کشور خبر داده است.

گروه بین الملل مشرق- گروه تروریستی تکفیری داعش با انتشار تصاویری، از کمین خود علیه یک واحد گشتی نیروهای ارتش عراق در شمال پایتخت این کشور خبر داده است. بنابر این گزارش، تروریستهای داعش با انفجار یکدستگاه خودروی بمبگذاری شده پارک شده در مسیر گشتی ارتش عراق در شمال شهر بغداد، خودروی زرهی حامل نظامیان عراقی را بطور کامل منهدم کرده است. منطقه شمال بغداد از جمله مناطق بعثی - داعشی نشین این شهر است که طی سالهای گذشته کاون حملات و فعالیتهای تروریستهای تکفیری بوده است. 

 
1303913_725.jpg
 
1303914_758.jpg
 
1303915_300.jpg
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پس از مدتها و با شنیدن زمزمه های شروع عملیات آزادسازی شهر سنجار، نقشه زیر رو برای تشریح و پیگیری عملیات آماده کردیم.
اگر از فلوجه و تکریت به عنوان شهرهایی که قبل از ورود نیروهای داعش به کنترل نیروهای طرفدار داعش در اومدن بگذریم، سنجار اولین شهری بود که توسط داعش به کنترل در اومد.
تعداد زیاد غیر اهل سنت (به خصوص ایزدیها) در این منطقه باعث شد که داعش علاوه بر چشم داشت به سرزمین، به مردمی که بار تبلیغاتی خوبی ازشون میتونست بگیره، چشم داشته باشه.
در این راستا بود که وقتی در همون ساعات اولیه ایزدی ها رفتار دواعش رو دیدن به کوه ها و به خصوص کوه شمالی سنجار فرار کنن و با چنگ و دندون با کمترین مقدار سلاح به محاصره ای چند هفته ای تا چند ماهه در بیان.
بحث در مورد سیر زمانی نبردها در سنجار زیاده اما به صورت خلاصه بدونید که بعد از خارج شدن از شوک اولیه، کردها با کمک هایی اندک که از سمت دولت عراق و البته ائتلاف شدن تونستن که به سمت جنوب پیشروی داشته باشن و به ارتفاعات شمال سنجار تسلط پیدا کنن و ایزدی ها رو از محاصره در بیارن.
البته با بررسی وضع میدانی محدوده استراتژِیک سنجار، اینکه به دواعش این حق داده بشه که برای تسلط بر نواحی شمالی سنجار، اصرار خاصی نداشته باشه، کمی قابل توجیحه.
طبیعتا سنجار به خودی خود شهری استراتژِیک حساب نمیشه مخصوصا اینکه از لحاظ تدافعی، یه شهر عادی و کوچیک حساب میشه اما اگر به نقطه ای که سنجار در اون واقع شده نگاهی بندازیم، مهمترین مسیر تدارکاتی داعش یعنی مسیر (رقه-موصل) از این شهر رد شده.
وجود الزام به زنده نگه داشتن این راه و البته قوت نیروهای داعش در جنگ شهری و در زمین های صاف نسبت به جنگ در کوهستان، از دلایلیه که الان بیش از 3 ماهه، چندین عملیات کوچک و غیر رسمی کردها رو برای بازپسگیری سنجار به توقف کشونده.

اما اکنون:
حدودا یه هفته از زمانی که نیروهای متحد کرد (پیشمرگه، YPG و تعلیم دیدگان ایزدی) رسما خبر از طراحی و آماده شدن برای شروع عملیات آزادسازی سنجار دادن میگذره.
روش این عملیات بر خلاف عملیاتهای پیشین که مستقیم به شهر حمله میشد، منطقی تر بوده و گفته میشه با محاصره اولیه شهر به کمک قطع جاده ترانزیتی در شرق و غرب شهر صورت خواهد گرفت.
استعداد نیروها برای این حمله، 6000 نفر اعلام شده که عدد مناسبی برای این هدف خواهد بود.
البته طبق معمول گرفتن شهر دور از دسترس نیست ولی باید تثبیت خوب صورت بگیره. مخصوصا که دواعش برای قطع شدن مسیر سریعشون، حسابی عصبانی خواهند شد.
یه نکته هم میمونه که قابل ذکره و اونم حضور شیعه های محلیه که در منطقه بومی هستن ولی جمعیت زیادی ندارن و زیر نظر کردها عمل خواهند کرد.

دوستان کسی اگر خبر موثق از دو روستای مجنونیه و وردیه در غرب سنجار داره، بده، دقیقا مشخص نیست دست کیه.
%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D8%B3%D9%86%D8

تحولات جهان اسلام
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تعدادی از عناصر تروریستی از جمله ابوالبراء چچنی در عراق کشته شدند

 

ارتش عراق با کمک نیروی هوایی مقر زندان وابسته به گروه تروریستی داعش را در استان نینوا بمباران کرده و شماری از سران این گروه را به هلاکت رسانده است.

 

 

http://presstv.ir/DetailFa/2015/11/01/435814/Nineveh-IraqRamadi-Saladin-Governorate


اعدام کودکان فراری از دست داعش

 

العالم - گروه تروریستی داعش کودکانی را که به اجبار در این گروه مشغول گذراندن دوره های آموزشی بودند ، به اتهام تلاش برای فرار اعدام کرد

 

http://fa.alalam.ir/news/1755089

ویرایش شده در توسط torero

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

روز شمار آزادسازي بيجي

«حیدر سامری» خبرنگار عراقی طی گزارشی، به تشریح عملیات گسترده‌ای پرداخته است که در نتیجه آن منطقه وسیع بیجی و نواحی حومه آن پس از ماه‌ها آزاد شد. وی در این یادداشت مراحل آزادسازی این منطقه را توضیح داده و نوشته است که اکنون ارتش و نیروهای مردمی می‌توانند امیدوار به آزادسازی دیگر مناطق از جمله الرمادی و نهایتا موصل باشند.

16 ماه درگیری در بیجی بالاخره به پایان رسید. ژوئن 2014 بود که تنها ظرف 48 ساعتی که موصل سقوط کرد، بخش اعظم شهر صنعتی بیجی که در 140 مایلی شمال بغداد واقع شده هم تحت کنترل شبه نظامیان داعش درآمد. شبه نظامیان ظرف یک هفته شروع به محاصره و بررسی لایه‌های دفاعی پالایشگاه کردند و این آغاز طولانی‌ترین نبردی شد که تاکنون عراق با داعش داشته است. 

با این حال، مجموعه‌ای از ضدحملات و عملیات‌های نظامی که طی سال گذشته انجام شد، این امکان را به نیروهای عراقی داد تا در چندین نقطه حومه‌ شهر استقرار پیدا کنند، که عمده آن‌ها مجمموعه روستاهای جنوب شهر بود. نیروهای عراقی همچنین هرگز بزرگترین پالایشگاه نفت کشور را که در شمال شهر واقع شده بود، به طور کامل ترک نکردند. تلفات مدام افزایش می‌یافت، روحیه همه به شدت خراب شده بود و مهمات بسیار اندک بود، اما به هر حال نیروهای ویژه ارتش عراق که بعدا نیروهای حشد شعبی هم به آن‌ها پیوستند، چندین بخش از زیرساخت‌های گسترده پالایشگاه را تحت کنترل نگه داشتند.

اوضاع چه در شهر و چه در پالایشگاه انقدر بی‌ثبات بود که گاهی کنترل برخی مناطق ظرف یک هفته دو بار دست به دست می‌شد. 

اما دوشنبه گذشته (12 اکتبر) وقتی حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق آغاز عملیات «لبیک یا رسول‌الله 2» را برای آزادسازی بخش‌های باقی‌مانده استان صلاح‌الدین اعلام کرد، بالاخره این وضعیت پایان یافت. پیش از این، عملیاتی با نام مشابه به آزادسازی شهر تکریت منجر شد. قبل از آغاز عملیات هفته گذشته، هزاران نفر از نیروهای حشد شعبی و نیروهای واحد ضدتروریسم عراق، مواضع خود را داخل و نزدیک شهر مستحکم کردند. تمام اجزای نیروهای مسلح عراق (ارتش، پلیس فدرال، نیروهای ویژه، نیروی هوایی و واحد هوانوردی) و دستکم 12 واحد بزرگ حشد شعبی در تلاش آخر برای پاکسازی کامل منطقه مشارکت کردند.

واحدهای مختلف همزمان چندین هدف را در شهر هدف قرار می‌دادند و به سرعت برق داخل شهر پیشروی می‌کردند. تنها ظرف 48 ساعت پس از آغاز عملیات، بخش‌های بزرگی از شهر تحت کنترل نیروهای عراقی درآمد، که ساختمان سابق گردان 14 (لشگر 4) ارتش عراق، منطقه 600 شرق پالایشگاه و پایگاه هوایی «الصینیه» (که در زمان اشغال توسط آمریکا با نام اردوگاه «لنسر» شناخته می‌شد و در زمان صدام پایگاه هوایی «کی-2» نامیده می‌شد) از جمله این مناطق بود.

روز چهارشنبه (14 اکتبر) اولین گزارش‌ها در مورد آزادسازی پالایشگاه بیجی منتشر شد. با این حال، ژنرال «رائد شاکر جودت» فرمانده پلیس فدرال عراق آماری دقیق‌تر ارائه کرد و گفت 90% پالایشگاه بازپس گرفته شده و هنوز تعداد اندکی از عوامل داعش اطراف پالایشگاه حضور دارند. تا روز جمعه (16 اکتبر) دیگر به طور کامل مشخص شد که پالایشگاه بار دیگر به طور کامل تحت تسلط عراق قرار گرفته است.

بیجی خود چند بخش دارد که هریک از این بخش‌ها (که مثلا متشکل هستند از یک یا دو حومه) به گروه‌های مختلف حشد شعبی سپرده شده بود. مسئولیت دشوارترین بخش به «گردان علی اکبر» که پیرو علمای کربلا است، داده شد. این بخش مرکزی بیجی، شاهد درگیری‌های شهری خونینی بود. ماه‌ها بود که مرکز شهر مورد حمله نیروهای عراقی قرار داشت، اما حضور تک تیراندازهای داعش و بمب‌های دست ساز متعددی که در منطقه کار گذاشته بودند، باعث شده بود که پیشرفت چندانی به دست نیاید. هر بار که نیروهای عراقی پیشروی‌ای می‌کردند، با موجی از بمبگذاری‌های انتحاری مواجه می‌شدند و به خانه اول بازمی‌گشتند.

روز دوشنبه (19 اکتبر)، نیروهای گردان علی اکبر بالاخره پرچم عراق را بر فراز مسجد الفتح، که از مراکز اصلی داعش و نماد حضور آن‌ها در بیجی بود، به اهتزاز درآوردند. در طول ماه‌های گذشته مسجد آسیب زیادی دیده بود و حتی در ماه جولای مناره‌های آن تخریب شده بود. کمی بعد، پس از انتشار گزارش‌هایی از درگیری‌های سنگین که تلفات زیادی از داعش گرفت، شهر آزاد اعلام شد.

روستای «البو جواری» که در شمال بیجی (بین شهر و پالایشگاه) واقع شده، آخرین سنگر شبه نظامیان داعش بود. درگیری سنگینی بین واحدهای کوچک محاصره شده داعش و نیروهای عراقی در گرفت و دست آخر مثل دیگر مناطق، شبه نظامیان در برابر قدرت آتش بالای نیروهای عراقی شانسی برای مقاومت نداشتند. البو جواری سه‌شنبه (20 اکتبر) آزاد اعلام شد.

گرد و خاک‌ها که خوابید، نیروهای عراقی داخل و اطراف بیجی چیزهای جالبی پیدا کردند. تیم رسانه‌ای حشد شعبی ویدئویی را از تونلی منتشر کرد، که تقریبا به طول یک کیلومتر از منطقه مسکونی 600 تا پالایشگاه امتداد پیدا کرده بود. شبه نظامیان داعش برای آنکه از دید نیروهای عراقی و حملات هوایی در امان بمانند، از چنین تونل‌هایی استفاده می‌کردند.

روز چهارشنبه (21 اکتبر)، منابع حشد شعبی اعلام کردند که 19 گور دسته جمعی در بیجی کشف کرده‌اند. این گورهای جمعی برای دفن کردن دستکم 365 شبه نظامی داعش که در 16 ماه گذشته نیروهای عراقی و حملات هوایی آن‌ها را کشته بود، استفاده شده بود. احتمالا در «شرقات» هم باید چنین گورهای دسته جمعی‌ای باشد، چراکه طبق گزارش‌ها تعداد زیادی از اجساد و زخمی‌های داعش در طول نبرد بیجی، به این منطقه منتقل شده بودند.

روز چهارشنبه، وزارت دفاع عراق هم اعلام کرد که نیروهای عراقی 8 دستگاه ارتباطی، دوربین، تعدادی سی‌دی، رایانه و اسنادی را کشف کرده‌اند که حاوی اطلاعات مهمی در مورد جنایات و فعالیت‌های این سازمان تروریستی است. این اسناد بعدا به کمیته تحقیقات تحویل داده شد.

نیروهای عراقی که به بیجی و صناعیه قانع نبودند، از مواضعشان در پالایشگاه به سمت شمال و کوه‌های «مکحول» حرکت کردند و هر مقاومتی را هم که واحدهای تاکتیکی داعش تلاش کردند در مسیرشان ایجاد کنند، در هم شکستند. روز شنبه (17 اکتبر) کوه‌ها و کاخ‌های صدام رئیس‌جمهور سابق عراق هم آزاد اعلام شد.

یک روز پیش از آن، عملیات دیگری برای آزادسازی شهر «الفتحه» واقع در شمال شرق بیجی آغاز شد. در سال‌های گذشته الفتحه مأمنی برای افراط‌گرایان بوده است. تصرف این شهر نه تنها بیجی و شهرهای اطراف آن را تثبیت می‌کند، بلکه سکویی برای برنامه‌ریزی جهت حمله نیروهای عراقی به «حویجه» که از پایگاه‌های اصلی تروریست‌هاست، خواهد بود.

آزادسازی صناعیه در غرب بیجی خود یک پیروزی بزرگ بود. این شهر که به «قندهار» عراق معروف شده بود، سال‌ها بود که مرکز حضور تروریست‌ها بود. در سال 2006 تروریسم در این شهر به حدی گسترش یافت که کل نیروهای پلیس، شورای محلی و حتی شهردار کناره‌گیری کردند. نیروهای آمریکایی خاکریزی به ارتفاع 12 فوت و به طول 8 مایل ساخته بودند و برای هفته‌ها شهر را محاصره کرده و همراه با واحدهای جدید ارتش عراق حملاتی را علیه خانه‌های تروریست‌ها انجام می‌دادند. 

صناعیه تا پیش از آزادسازی یکی از پایگاه‌های اصلی عملیات‌های داعش در منطقه بود. مقادیر عظیم تسلیحات و مهمات در پایگاه هوایی مجاور شهر انبار شده بود و بخش‌هایی از زیرساخت‌های پالایشگاه‌های صناعیه نیز جدا و به رقه، پایتخت داعش منتقل شده بود. خود شهر هم یک پایگاه مهم برای انجام حملات به بیجی و پالایشگاه به شمار می‌رفت. بعد از اینکه شهر به دست داعش افتاد، این گروه یکی پس از دیگری کارگاه‌های تولید بمب‌های دستی و کمربندهای انفجاری در شهر ساخته بود. موج خودروهای انفجاری در جریان نبرد اخیر هم از همین کارگاه‌ها نشات می‌گرفت. وظیفه آزادسازی صناعیه به گردان‌های «حرکه النجبا» سپرده شد و در طول نبرد درگیری‌های خشونت‌باری بین آن‌ها و داعش رخ داد.

یکی دیگری از ضربات کاری برای داعش، از دست دادن جاده صناعیه به حدیثه در غرب الانبار بود، مسیری که ارتباط حیاتی آن‌ها به انبار را حفظ می‌کرد. از همین مسیر بود که مهمات و تجهیزات به صورت مداوم از موصل به حدیثه ارسال می‌شد. سقوط این مسیر احتمالا موجب خواهد شد که فشارها بر شهر حدیثه هم که تقریبا همزمان با بیجی هدف حمله داعش قرار گرفت و هنوز تحت محاصره است، کاهش یابد.

صناعیه بالاخره روز پنج شنبه (15 اکتبر) آزاد شد. پایگاه هوایی نزدیک شهر هم یک روز قبل آزاد شده بود. به گفته ژنرال جودت، این عملیات (برای آزادسازی پایگاه هوایی) که سه‌شنبه شب (13 اکتبر) شروع شده بود، ظهر روز بعد در حالی کامل شد که داعش تلفات سنگینی داد.

نیروهای مسلح عراق و حشد شعبی در عملیات مشترکشان بسیار امیدوارکننده عمل کردند. مثلا مواردی چون حمایت تانک‌های «آبرامز» ارتش عراق از ستون‌های کتائب حزب‌الله، گرادهی واحدهای گردان علی اکبر به توپ‌های M109A5 ارتش و همچنین ستون‌های مشترک ارتش و حشد شعبی، در ویدئوهایی که از عملیات منتشر شده، به چشم می‌خورد. علاوه بر این، بسیاری از نیروها از پوشش نزدیکی که نیروی هوایی عراق در طول نبرد ارائه کرده بود، تعریف و تمجید می‌کردند.

ائتلاف تحت رهبری آمریکا در بهترین حالت نقشی حداقلی در طول این تهاجم یک هفته‌ای داشت. از 13 تا 20 اکتبر،‌ائتلاف مجموعا 10 حمله علیه مواضع داعش در نزدیکی بیجی انجام داد. روز جمعه، در حالی که درگیری‌ها رو به اتمام بود و شبه‌نظامیان داعش از شمال در حال فرار به موصل یا از جنوب شرق به سمت حویجه بودند، ائتلاف روی یکی از توپخانه‌هایشان بمب انداخت. همین و بس. البته عجیب هم نیست، چرا که در این عملیات نیروهای حشد شعبی حضور گسترده‌ای داشتند و ائتلاف عمدتا تلاش می‌کند تا جایی که می‌تواند از کمک به آن‌ها خودداری شود.

پس از آن هم شبه‌نظامیانی که در حال فرار بودند، آنطور که فکر می‌کردند نتوانستند راحت بگریزند. روز پنج‌شنبه و جمعه گزارش‌هایی بود مبنی بر اینکه عشایر طرفدار دولت در روستاهای شمال بیجی با عوامل داعش که در حال فرار بودند، درگیر شده‌اند. در دستکم یک مورد، بالگردهای نیروی هوایی ارتش عراق هم به کمک عشایر شتافته‌اند. در یکی از این موارد، درگیری عشایری که در جاده منتهی به شمال شرق کوه‌های مکحول زندگی می‌کنند با اعضای داعش که با پشتیبانی بالگردهای ارتش انجام گرفت، به کشته شدن دستکم 20 شبه نظامی منجر شد.

بلافاصله بعد از اینکه خبر آزادی بیجی به گوش عشایر سنی شمال منطقه رسید، کوچی گسترده بین آن‌ها به راه افتاد و صدها و صدها خانواده‌ از مناطق تحت کنترل داعش گریخته و چندین مایل را در صحرا طی کردند تا اینکه در مناطق تحت کنترل ارتش پناهی بیابند.

biji.jpg

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

میل 35 عراقی آسیب دیده در یک فرود سخت

 

e3oWY06mSn4.jpg

 

zOpPoHEOzPQ.jpg

  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حمله ( احتمالا ناکام) انتحاری داعش به نیروهای عراقی

CSvAnPbWEAAYzkP.jpg

thumb_CSvAnPlWoAEyXPv.jpgthumb_CSvAnQaWUAARlUs.jpg

ممنون از شما... فیلمه این حمله موجود هست؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.