Recommended Posts

نقل قول

«یک نکته‌ی مهمّ قابل توجّه این است که خب حالا وظیفه‌ی ما چیست... آنچه وظیفه‌ی ما به عنوان مردم، به عنوان آحاد جمهوری اسلامی است: اوّلاً دشمن‌شناسی است؛ در شناخت دشمن اشتباه نکنید. نگویید که خب همه می‌دانیم؛ بله، شما می‌دانید که دشمن کیست؛ ...امّا تلاش وسیعی دارد انجام می‌گیرد برای اینکه این قضیّه را بعکس کنند، نظر مردم را عوض کنند، با شیوه‌های پیچیده‌ی تبلیغاتی؛ همه باید مراقب باشند.»

 

 

به نظرم قطعا همه ما در برابر سردار یک وظایفی بر عهده داریم. تنها دلسوختگی و رجز و تمنای انتقام و ... برای ایشون باعث نمیشه به وظیفه خودمون در برابر سردار و تمام زحمات سی چهل سالشون به عنوان یک سرباز از ابتدای جنگ تا همین حالا عمل کرده باشیم. حالا موردی که رهبری اشاره میکنند را میتونیم مدام روشنگری در موردش داشته باشیم و کار کنیم ( در حد بضاعت هر کس حتی مقابله با جنگهای پیچیده روانی دشمن به اندازه اگاه کردن یک نفر تا نیفتادن در دام این جنگها ) یا اینکه بریم سراغ کارهای جدی تر در راستای اهداف سردار، یک موردش تقویت بنیه دفاعی است در قدم اول برای رسیدن به هدف های سردار در منطقه. حالا ما در حوزه میلیتاری اینجا میتونیم کارها را منسجم تر کنیم. تا به حال خیلی در موردش صحبت کردیم ولی امیداوارم همه مثل برخی دسوتان جدی تر باشیم در این قضیه. تنها نیاز به وقف چند دقیقه ار زمان های روزانمون را داره در کنار تمام مشغولیات دیگرمون در زندگی. به هر حال روزی همه ما این سالها را پشت سر میزاریم، بسیار غنی یا فقیر، کمیش صرف این مسیر بشه بعد این شوک بزرگ شاید حکمتی بوده در زندگی همه ما که اینجا جمع هستیم.

 

والسلام

  • Like 1
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسمه تعالی

راست و دروغ حمله موشکی به عین الاسد

مهدی محمدی
19 دی 1398

هرگونه ارزیابی درباره حمله موشکی ایران به پایگاه های امریکا در عراق و تحولات مابعد آن را باید با بی اعتمادی مطلق به اطلاعاتی آغاز کرد که امریکایی ها در این باره منتشر می کنند. امریکا آشکارا عین الاسد را از حیث فیزیکی و سیگنالی قرنطینه کرده و اجازه هیچ دسترسی غیر امریکایی به آن را نداده است. هیچ سند یا تصویر یا ادعای امریکایی در این باره معتبر نیست چرا که ترامپ با تاخیر 20 ساعته در اظهارنظر درباره این موضوع اراده خود را برای پنهان کاری و لاپوشانی آشکارا ثابت کرده است.
هنوز تصاویر مستقل از منابع غیر امریکایی منتشر نشده و می دانیم که تصاویر ماهواره های امریکایی در وضعیت جنگی، به طور سیستماتیک منطبق با پروتکل های پنتاگون ویرایش می شود.
اگر کسی واقعا خواهان دانستن حقیقت است باید همان توییت ساعت اول ترامپ را جدی بگیرد که در آن آشکارا در کنار خسارات، از برآورد تلفات  هم سخن گفته است. سخنان بعدی که هدف از آنها صرفا حفظ آبرو و کاهش تنش با ایران است، در واقع هیچ اعتباری ندارد.
مهم ترین دلیل اینکه امریکا در حال پنهان کردن آمار تلفات حمله است این است که اگر بپذیرد تلفاتی داشته آنگاه پاسخ نظامی به ایران اجباری می شود و به طور طبیعی چون امریکا نمی خواهد -و اساسا جرئت ندارد- یک پاسخ نظامی به ایران بدهد و با تحلیل ضربه اول ایران هم دریافته، ضربه دوم ایران تا چه حد می تواند خطرناک باشد، بنابراین تصمیم گرفته اساسا وجود هرگونه تلفات را انکار کند.
ایران هم در کیفیت ضربه اول خود، و هم با پیام های آشکار و پنهان پس از آن روشن کرد که در صورت پاسخ نظامی امریکا هیچ ابایی از ورود به درگیری که از حیث زمانی و مکانی نامحدود باشد ندارد و این درگیری را از اسراییل و دوبی شروع خواهد کرد. به طور کاملا طبیعی اگر امریکا می پذیرفت تلفاتی داده باید پاسخ می داد، و هرگونه پاسخ یعنی ریسک ورود به این درگیری را می پذیرفت. اگر در نظر بگیریم که ترامپ این بازی را اساسا با این پیش فرض آغاز کرده بود که «ایران پاسخ نخواهد داد» و تنها خط قرمز واقعی او هم ورود به جنگ است، آن وقت درک اینکه چرا به طور سیستماتیک درباره تلفات دروغ گفته می شود، اصلا دشوار نخواهد بود.
ضمن اینکه انکار تلفات انسانی توسط امریکا یک رویه است و در طول تاریخ درگیری های ارتش این کشور در دهه های گذشته بارها تجربه شده است.
گذشته از این، امریکا می داند ایران با حمله موشکی اعلام شده و رسمی به عین الاسد یک معادله کاملا جدید راهبردی خلق کرده. اینکه امریکا یک نظامی بلند پایه ایرانی یا فرمانده ارشد مقاومت را هدف بگیرد بی سابقه نیست ولی اینکه یک کشور علنا، رسما و با شدت تمام، یکی از راهبردی ترین پایگاه های امریکا در سراسر جهان را موشک باران کندو نه تنها هیچ پاسخی دریافت نکند بلکه رییس جمهور امریکا با صدای لزران به آن پیشنهاد صلح و همکاری هم بدهد، کاملا بی سابقه، و به معنای تغییر معادلات راهبردی در ابعاد جهانی و عوض شدن کامل معنای بازدارندگی است. این همان چیزی است که مایکل سینگ محقق ارشد موسسه واشینگتن به آن اشاره کرده و گفته با تلفات یا بدون تلفات، ایران از خط قرمز جهانی و چند دهه ای عدم حمله مستقیم به پایگاه های امریکایی عبور کرده و راه برای بسیاری تحولات غیرمنتظره در آینده باز شده است.
این حقیقتی است که امریکا حتی می ترسد به آن اشاره کند و بازی با مسئله تلفات و خسارات هم به راهی برای گریز از آن تبدیل شده است.
همه اینها به کنار، شکی نیست که حمله به حریر و عین الاسد انتقام خون حاج قاسم سلیمانی نیست. این فقط یک پیام یا به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یک سیلی بوده است. انتقام اصلی تازه آغاز شده و شامل بسیار اقدامات پیدا و پنهان خواهد بود. یک کمپین برای کشتن و اخراج کردن امریکایی ها از منطقه در راه است که تلفات را برای ارتش امریکا به یک امر عادی و عادت هر روزه تبدیل خواهد کرد.
همین حالا امریکا با درک این موضوع در حال تغییر آرایش نیروهای خود، جابجایی آنها میان پایگاه ها، و تخلیه اجباری برخی از مهم ترین محل های استقرار خود است.
دشمن طبعا دشمنی خواهد کرد و دروغ خواهد گفت. از این تعجبی نیست. حیرت انگیز و تاسف بار این است که کسانی که خود را بخشی از خانواده انقلاب و سرباز رهبری می دانند، به استناد سخن دشمن کذاب و دغلکار، مجاهدان را محاکمه و تخطئه کنند.
این پدیده ای غمبار است که متاسفانه تاکنون بارها تکرار شده و رنج آن، از رنجی ناشی از صدمه دشمن، بارها بیشتر است.

  • Like 1
  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

طنز :

ادعای بعدی ترامپ : در حملات موشکی سپاه نه تنها هیچ آمریکائی کشته نشده ، بلکه چندین آمریکائی جدید نیز متولد شده اند.

 

Funny-Donald-Trump-photo-6.jpg

 

 

و اما بعد:

دیشب در بروز رسانی خدمت دوستان شبهاتی رو مطرح کردم در خصوص تصاویر منتشر شده که به توصیه اساتید جهت ثبت در تاریخ میلیتاری ، در این تاپیک هم اون موارد رو مجدد اعلام میکنم.

 

در تصاویر منتشر شده از پایگاه عین الاسد ، چیزی که بیشتر از همه توجه بنده رو جلب کرد ، سالم ماندن غیر طبیعی نقاط برخورد هست. یعنی هیچ گودی و حفره ای از برخورد موشک ها ، در محل دیده نمی شود.

در حالی که اگر شما با آن سرعت و شتاب و از آن ارتفاع ، حتی یک بلوک سیمانی را هم به زمین بکوبید ، طبیعی هست که مقداری در زمین فرو برود و یک حفره مختصری ایجاد کند.

طبیعتا خاطرات جمعی ما از نقاط برخورد و اصابت موشک های بالستیک عراقی به دزفول و تهران و ... هم همین نکته مهم را یادآوری میکند که در نقطه برخورد موشک بالستیک می بایست یک حفره نسبتا بزرگ ایجاد شود و در اطراف محل اصابت هم تا شعاع مشخصی علاوه بر تخریب های حاصل از موج انفجار ، آثار دود و سوختگی حاصل از انفجار قابل ملاحظه باشد.

 

حال با توجه به این تصاویری که تاکنون منتشر شده دو شبهه قابل طرح است :

شبهه اول ( به اعتقاد بنده بالای 90% ) : با توجه به حجم بالای خسارت ، منابع آمریکائی وپنتاگون ، تصاویر فیک و دستکاری شده ای را منتشر کرده اند تا از تهییج افکار عمومی آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ، بپرهیزند.

شبهه دوم ( به اعتقاد بنده زیر 10% ) : عکس ها واقعی هست و ایران موشک ها را بدون کلاهک جنگی شلیک کرده است. ( و یا حتی مثل صدام در خلال جنگ خلیج فارس ، کلاهک ها را بجای مواد منفجره با سیمان پر کرده است ) تا از وارد آمدن خسارات جانی به نیروهای آمریکائی پرهیز کند.

 

=====

دوستان در  این خصوص هم یک بررسی دقیقتری بفرمایند که آیا اصولا این تصاویر راستی آزمائی و صحت سنجی شده اند یا خیر ؟

ویرایش شده در توسط mehran55
  • Like 1
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, MR9 گفت:

@alala دیشب نوشتم که حسین قاسمی تلفات رو تایید کرده. البته در تعداد پایین تر ۴۸ کشته و ۸۵۰ زخمی. نکته منفی دیگه اینه که موشک ها خیلی آسیب نزدن! با اینکه توی فیلم منتشره صدای انفجار واقعا مهیبه اما توی عکس های ماهواره ای حتی اثر از گودی نیست

چند تا مورد هست که باید مورد توجه قرار بگیره :

1. در صحت تصاویر ماهواره ای و میدانی تردید هست .

2. ممکن هست دلیل عدم ایجاد گودال بر اثر انفجار استفاده از فیوز مجاورتی و انفجار در چند متری زمین به صورت  ( Air burst ) بوده باشه .

3. پایگاه هوایی مقاوم سازی شده بوده در قبال چنین حملاتی ...

پ.ن : در رابطه با پدافند هم ممکن نیست تنها اقدام به جمع اوری اطلاعات از موشک های ما کرده باشن و اقدام به رهگیری نکرده باشن فرضا به دلیل عدم نشان دادن توانایی یا عدم توانایی پدافند در قبال موشک های بالستیک ایران .

با تشکر

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
15 minutes قبل , AM4 گفت:

چند تا مورد هست که باید مورد توجه قرار بگیره :

1. در صحت تصاویر ماهواره ای و میدانی تردید هست .

2. ممکن هست دلیل عدم ایجاد گودال بر اثر انفجار استفاده از فیوز مجاورتی و انفجار در چند متری زمین به صورت  ( Air burst ) بوده باشه .

3. پایگاه هوایی مقاوم سازی شده بوده در قبال چنین حملاتی ...

پ.ن : در رابطه با پدافند هم ممکن نیست تنها اقدام به جمع اوری اطلاعات از موشک های ما کرده باشن و اقدام به رهگیری نکرده باشن فرضا به دلیل عدم نشان دادن توانایی یا عدم توانایی پدافند در قبال موشک های بالستیک ایران .

با تشکر

 

با این تصاویر می شه مقایسه کرد:

13980327001008_Test_NewPhotoFree.jpg

 

 

 

13980327001010_Test_NewPhotoFree.jpg

  • Like 1
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 hour قبل , islfk گفت:

جزئیات عملیات موشکی سپاه تشریح می‌شود.

سخنگوی سپاه پاسداران:
در پی تماس‌های مکرر اصحاب رسانه و عملیات روانی انبوه رسانه های آمریکایی، صهیونیستی و سعودی در کوچک نمایی سیلی اول انتقامی ملت ایران از جنایت تروریستی رژیم متجاوز و اشغالگر ایالات متحده آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و همراهانش، فرمانده نیروی هوافضای سپاه به تشریح جزئیات این عملیات خواهد پرداخت.

سردار امیرعلی حاجی زاده قرار است در مصاحبه با رسانه ملی، ضمن تبیین ابعاد و تشریح فرایند عملیات بزرگ و تاریخی "شهیدسلیمانی" که با رمز مقدس "یا زهرا"در بامداد  چهارشنبه  ۱۸ دیماه انجام شد، به ارائه بخشی از مستندات بپردازد.
 

انشاا... که فیلم و عکس داشته باشند وگرنه نشان دادن رو نقشه که ما چه کردیم و ... الان فایده نداره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

mostafa_by امروز 3:08 PM

یعنی سال ها می گذره و برادر @eshqali عزیز هنوز امید داره که به قول خودش 80 امریکایی مرده باشن و 850!!!!!!! نفر هم زخمی شده باشن!!! یعنی کل داستان رو ول کرده و چسبیده که کجا ممکنه یه گروهبان قندلی مرده باشه تا دلش خنک شه!!! حالا تا صبح هی توضیح بدیم که اصلاً هدف کشتن نبود! مگه ول کن معامله هست!! اخوی یکم به خودت استراحت بده!

 

sezar امروز 3:11 PM
@mostafa_by آقا شما مخالف این هستی که عملیاتی جهت فشار بر آمریکا جهت محدود کردن تحریم ها انجام بشه

 

mostafa_by امروز 3:12 PM
@sezar جسارتاً می شه بفرمایین دقیقاً چطوری؟ مثلاً نذارین پول جابجا کنیم از طریق سوئیفت بانک هاتون رو می زنیم؟

 

sezar امروز 3:14 PM
@mostafa_by از طریق سلسله عملیات های پنهانی بر علیه خطوط انرژی و یا نفت کش ها در فاصله بسیار زیاد از خاک خودی

 

mostafa_by امروز 3:14 PM
@shirazz این دو واقعه رو مرتبط به هم نمی دونم. احتمال اینکه ایران اشتباه کرده باشه در ساقط کردن بوئینگ صد برابر بیشتر از اینه که امریکایی ها کاری کرده باشن و اساساً نفعی هم براشون نداره. بوئینگ یا یه حادثه تلخ بوده (مثل باقی اتفاقات هوایی ما)، یا یه اشتباه مهلک! بی جهت ارتباطش ندیم به داستان امریکا. ترامپ هم خیلی واضح بود چرا کنفرانس کنسل شد. قبل از جلسه گفتن میایم حرف می زنیم. جلسه رفتن و فهمیدن خیلی حملات سنگین و دامنه دار نبوده و از ادامه اش هم خبری نیست. پس گذاشتن خیلی ساده نتایج بیاد تا بتونن کنفرانس رو برگزار کنن. همون طور که عرض شد ماجرا یک مفاهمه منطقی بوده. دو طرف به اهداف و نتایج شون رسیدن.

 

mostafa_by امروز 3:14 PM
@sezar و نفعش؟ مثلاً مین چسبوندن به کشتی های نروژی و ژاپنی و ... موجب شد خطوط نفتی مون فعال شه؟ مشتریان نفتی مون ازمون نفت بخرن؟ پولش به کشورمون بیاد؟ کدوم نفعی رو پدید آورد که این نظر شما تأمین کننده شون باشه؟

 

sezar امروز 3:15 PM

اگر قابلیت انجامش بصورت مخفی باشه و... میشه آمریکا رو محکوم کرد به ایجاد اختلال در چین و انداختن گناهش علیه ایران و.

 

mostafa_by امروز 3:15 PM
دوستان خواهشاً به این درک از موضوع برسین که هر گامی از سوی ما باید به «بهبود» اوضاع بیانجامه. نه متحد کردن دنیا علیه ایران و پیوستن اجباری شون به جناح ترامپ!

 

sezar امروز 3:15 PM
@mostafa_by باید کاری کرد دنیا خودش ترامپ رو محدود کنه

 

mostafa_by امروز 3:17 PM
@sezar از طریق نا امن کردن دنیا؟ دقیقاً متوجه هستین که چه چیزی رو می فرمایین؟ دنیا رو کند ذهن فرض کردین یا ما رو جادوگر؟

 

sezar امروز 3:19 PM
@mostafa_by هیچ کدام. کلا می‌گویم اگر عملیاتی باشد که انجام آن منجر به راه اندازی کمپینی علیه آمریکا بشود و... آیا انجامش را درست میدانید؟ سخت هست ولی شدنی

 

sezar امروز 3:19 PM

@mostafa_by آمریکا یک قدم به عقب برداشت حماقت است ما قدمی به جلو برنداری

 

mostafa_by امروز 3:25 PM
@sezar نه سخت هست و نه شدنی! اخوی قبل از هر چیز به «انگیزه» بپردازین. امریکایی ها طبیعتاً انگیزه ای برای چنین کارایی ندارن. اقتصادشون به قدری قدرتمند هست که نیاز به چنین کارهای احمقانه ای ندارن. قدم به جلو برداشتن ههم که شعار نیست عزیز دل. امریکا خاورمیانه رو برای ما می ذاره. قدم ما می شه برداشتنش. دیگه نباید توهم قدرت بگیریم که نه. می تونیم تحریم رو برداریم و چه و چه! برداشتن تحریم نیاز به داشتن متحدان اقتصادی قدرتمندی بود که ما نداریم. نیاز بهقدرت اقتصادی بود که ما نداریم. نیاز به اجماع جهانی علیه امریکایی هاست که ما نداریم. امریکا با اقتاصدی که GDP اش نزدیک به 50 برابر ایران هست طبیعتاً جذاب ترین شریک اقتصادی برای دنیاست و افکار احمقانه مسئولین ایرانی در دهه هشتاد که فکر می کردن تحریم ایران، نفت رو 200 دلار می کنه و اروپایی ها رو تشنه و گشنه و اروپا و چین و هند بین ایران و امریکا، معامله با ایران رو برمی گزینن هم مشخص بود که تهی هست. در نتیجه کاری از دستمون ساخته نیست. فکر می کردم یه بار این داستان بهمون اثبات شد. ولی مثل اینکه شما هنوز باور نکردین که اقتصاد نه با شعر و نه با شعار و وعده و بلوف به پیش نمی ره.

 

eshqali امروز 3:27 PM
@islfk بله امیدواریم اون یه چیزی رو کنه. @sezar بلانسبت شما @mostafa_by بحث رو به خنک شدن دل تقلیل نده مشتی. بحث بازدارندگی و عمل به تهدیدات مطابق گفته های مسئولین هست. در ضمن درسته که با هر کاری موافقم اما تعریفم احتمالا از عبارت بهبود اوضاع با شما متفاوته

 

mostafa_by امروز 3:32 PM
@eshqali پس امیدوار باش. می تونی معتقد به نظریه های توطئه باشی. می تونی امیدوار باشی 80 نفر کشته و 850 نفر زخمی وجود داشته باشن و اونا سانسور کنن! لابد اونام دو هفته اینترنت امریکا رو قطع می کنن و به خونواده های عزادارا هم می گن حق برگزاری مراسم عزاداری رو ندارین که یه وقت دشمن نفهمه چقدر مردن. بعدم می گن 80 نفر رو اوباش کشتن که معلوم نشه تو این عملیات بوده! اینطوری قضیه رو لاپوشانی می کنن! می تونی این مدلی فکر و باور داشته باشی. می تونی هم منطقی باشی و اصل داستان رو ببینی. ببینی این حملات چرا انجام شد، چرا دشمن جوابی نداد. چرا همه چیز بعدش بسیار بسیار آروم شد از همه طرف ها. می تونی بفهمی چرا مسئولینی که تا دیروز حرف از انتقام می زنن، بلا استثناء همه شون گفتن انتقام نظامی مون رو گرفتیم. بقیه اش رفتن امریکا از عراق هست. می تونی به نشانه ها توجه کنی و بر اون اساس تحلیل کنی. ولی خوب. همیشه گزینه نظریه های توطئه جذاب ترین گزینه هاست. چون می تونیم تمام میل و خواست مون رو درش بگنجونیم و لذت 100 درصدی هم به ما می ده. فقط یه مشکل داره و اونم رو هوا بودنشه که اگه خیلی علاقه به پذیرشش داشته باشیم، مشکلی نیست.

 

eshqali امروز 3:34 PM
@mostafa_by قبلا کاربر دیگه ای در مورد نحوه سانسور توضیح داد به شما. همه اعتقاد به احتمال وقوع سانسور دارن توی این فوروم. البته به عنوان یک احتمال. اما شما چنین اعتقادی نداری. کسایی که تحلیل کردن به بعد انتقامی کمتر پرداختن. ارزش اون حمله بر کسی پوشیده نیست اما قرار بود که خمله ما برای طرف مقابل پشیمان کننده باشه. اگر تلفات انسانی نداده باشه که از نظر من تا اینجای کار برده. لطفا دیگه در مورد من پیش داوری نکن. متشکرم

 

mostafa_by امروز 3:44 PM
@eshqali در قرن بیست و یکم باور به سانسور تلفات انسانی (اونم در حد 80 نفر کشته و 850 نفر زخمی!!) بیشتر از باور نیاز به دل خوش داره که متأسفانه من ندارم. مگه اینکه باور داشته باشیم این 1000 نفر، کودکان سر راهی و ارتش بردگان بودن که نه کس و کاری دارن و نه برای هیچ کس دیگه (سربازان، فرماندهان و ...) اهمیتی دارن که اینطور دود شدن و به آسمون رفتن. همون طور که عرض شد هرکس می تونه به هر چیز منطقی یا غیر منطقی ای باور داشته باشه (یا به قول شما احتمال وقوعش رو). مثلاً می تونه به آدم فضایی ها و نقش شون در سقوط هواپیمای دیروز هم باور داشته باشه یا اونو یه احتمال در نظر بگیره. ولی چیزی که احتمال داشتن رو منطقی می کنه، مستندات هست که با گونیا و نقاله و پرگار و بافتن فرضیه های توطئه طبیعتاً بدست نمیاد و به چیزی فراتر از اون نیاز داره. من شما رو از بابت افکارتون سرزنش نمی کنم. چون قطعاً خود مسئول کلامی هستین که از دهان مبارک خارج می شه. صرفاً امید دارم که وقایع رو اونطور که هست ببینین؛ نه اونطور که دوست دارین. اما امید داشتنم دلیل بر دلسوزی بیش از اندازه نمی شه و طبیعتاً علاقه ای هم به دنبال کردنش ندارم. وظیفه ام گفتن بود و تصمیم شما هم بر نشنیدن / شنیدن و تأمل نکردن / کردن بهش بود. پس همه چیز از نظر من روشن و شفافه.

 

mostafa_by امروز 3:47 PM
@Yavantgarde اخوی مادامی که کشور رشد کاریکاتوری ای داشته باشه باور بفرمایین هیچ وقت برای هیچ قدرت یا نیمچه قدرتی، ترسناک نیست. کشوری می تونه قدرتمند باشه که در کنار قدرت نظامی (واقعی)، قدرت سیاسی و اقتصادی اش هم به همون اندازه زیاد باشه. ایضاً از جامعه منسجمی هم برخوردار باشه و از درون قوی باشه. والا می شه چیزی در حد شعار که حداکثر باید مواظب باشه هر لحظه از یک جا ضربه نخوره. اگر ایران می خواد چنین قدرتی بشه، طبیعتاً مسیرش مشخصه. اگر نه، با کلاهک هسته ای هم چیزی نخواهد شد.

 

mehran55 امروز 3:47 PM

@mostafa_by سلام مصطفی جان . نظرت چیه ؟ عکس ماهواره ای از محل اصابت یک فروند موشک بالستیک ( بدون دارا بودن مواد منفجره در کلاهک جنگی ) که ارتش کره شمالی در تاریخ 28 مارس 2017 در خاک خود و به صورت آزمایشی شلیک کرده بود

 

sezar امروز 3:49 PM
@mostafa_by تا وقتی چیزی به نام آمریکا در دنیا هست و چیزی به نام فساد در ایران ما نمیتونیم پیشرفت کنیم. 2 راه داریم اول ریشه کن کردن فساد در ایران . دوم درست کردن بمب اتم کوچک در ابعاد چمدانی و قاچاق به آمریکا و انگلیس و... یکی هم تو کویرشون بترکونیم. تهدید هم کنیم ظرف یک ماه تحریم ها رو برندرای قبر خودت رو کندی. نهایتش یک شهر کوچک رو منهدم میکنی. با وقتی تحریم باشه و تعاملی با دنیا نتونیم انجام بدیم فساد رو هم ریشه کن کنیم بازم نمیشه

 

oldmagina امروز 3:49 PM
@mehran55 فکر می کنید اون صداهای انفجار شنیده شده و نقل در مورد ادامه آتش سوزی ها با این داستان جور درمیاد ؟

 

mehran55 امروز 3:49 PM
@oldmagina سلام علیکم برادر . با کدوم داستان ؟

 

eshqali امروز 3:51 PM
@mostafa_by حرفت هر چیزی داشت الا دلایل منطقی. هر بارم میایی یه چیزی به ما می گی. عیب نداره بگو و خوش باش.

 

oldmagina امروز 3:52 PM
@mehran55 سلام . کلاهکهای بدون ماده منفجره ؟!

 

mostafa_by امروز 3:53 PM
@mehran55 مهران جان. اول اینکه ما نه درمورد موشک های بکار گرفته شده در عملیات اطلاعات درستی داریم، نه سر جنگی شون، نه مکان برخوردشون و استحکامات طرف مقابل و نه حتی زاویه برخورد. پس خیلی زوده که بخوایم وارد مباحثی بشیم که فقط افکارمون رو مورد اذیت قرار می ده. اونم با طرح مباحثی مثل گودی و ...! طبیعتاً هم اثر یک موشک در نبرد با اثر اون در شرایط آزمایش نظامی زمین تا آسمون متفاوت هست. به نظرم هرچه کمتر تعجیل کنیم در قضاوت (داستان 90 و 10) و بیشتر بررسی داشته باشیم، به نفعمون خواهد بود. ضمن اینکه من عمده این تفکرات مردود دوستان درمورد تخریب پایگاه نظامی دشمن رو هم به دلیل همون داستان سرایی های گذشته مسئولین (که قبلاً به میلیتاری هم سرایت کرده بود) می دونم که تصور داشتن با چند موشک بالستیک می شه یه شهر رو با خاک یکسان کرد. در حالی که اثر تخریبی یک موشک این نیست و تأثیرش هم مشخصه. علی ای حال هر اتفاقی ممکنه در روز گذشته افتاده باشه. اما در اصل ماجرا که دو طرف تمایل به خاتمه بحران داشتن تردیدی نیست. حالا چه سانسور باشه، چه نباشه. چه 1000 نفر کشته و زخمی بوده باشه و همه دود شده باشن به آسمان با خانواده و فامیل هاشون، چه یه نفر هم خراش برنداشته باشه. به نظرم ما به جای چسبیدن به فرعیات، بهتره اصل رو بچسبیم.

 

mostafa_by امروز 3:57 PM
@eshqali نظر لطف شماست. @sezar بله. دشمن هم می شینه که ما بمب هسته ای بسازیم و بعد هم تحریم کنیم و لابد اون هم یادش می ره چند هزار کلاهک هسته ای داره و می گه اوکی. تحریم رو برمی داریم. سالی چند هزار میلیارد هم خراج می پردازیم به ایران!!! خدا وکیلی خود شما این سناریو رو باور می فرمایین بزرگوار؟ فساد هم ریشه اش در جامعه اس عزیز دل. جامعه فاسد، حاکمان فاسد رو پدید میاره. فساد منشاء اصلی اش در عدم پاسخگویی هست. وقتی عمده نهادهای اقتصادی و قدرتمند کشور معاف از پاسخگویی به هر مرجعی هستن، وقتی مطبوعات آزادی ندارین که بدون ترس از پیگیری، فساد رو دنبال و رسوا کنه، وقتی سمن های قدرتمندی ندارین که بتونن بدون ترس پیگیر حقیقی فساد در همه سطوح باشن، وقتی جریان آزاد اطلاعات وجود نداره و همه اطلاعات در این کشور در هر سطحی محرمانه اس و ...، حرف از فسادستیزی خنده دار هست. چون اصل فساد در همین جا لانه کرده. در کشورهایی که هیچ کدوم از این مصائب رو ندارن هم فساد هست. وای به حال کشوری که به تمامی این القاب زیبا مزین باشه.

 

mehran55 امروز 3:58 PM
@mostafa_by مصطفی جان. اینجا یک فرون نظامی و تحلیلی هست. حداقل به اعتقاد من بررسی ابعاد گوناگون یک اتفاق ، اتفاق ناپسند و ناخجسته ای نیست که ازش پرهیز داشته باشیم. طبیعی هست که تا به الان که گرد و غبارها فرو ننشسته و ابعاد این اتفاق هنوز زوشن نیست ، نمیشه با قطعیت در مورد چیزی نظر داد. اما میشه به احتمالات گوناگون پرداخت و اونها رو بررسی کرد. شما فرد پخته ای هستید و نباید از این جستجو و کاویدن و طرح شدن سناریوهای گوناگون در مورد ابعاد مختلف یک واقعه برداشت توهم توطئه و ... بکنید

 

Yavantgarde امروز 4:00 PM
@mostafa_by برادر صحبت شما درسته اما این سلب نقش از بخش نظامی نمیکنه. آغاز هر پیشرفتی زمینه‌ی مناسب اونه و وجود افراد صادق و‌ صاحب در رأس مسولیت. سخن بنده کلی بود ! لیکن قطعا داشتن قدرت نظامی لازمه بقا در جنگل وحشی دنیاست. سطح بازدارندگی باید به حدی برسد که تهدید خارجی بهیچ وجه وجود نداشته باشد. ایضا سلاح اتمی و بطور کلی فناوری هسته‌ای کاربرد های بسیار بسیار گسترده ای دارد که نقش نظامی و بازدارندگی یک بخش اونه.

 

sezar امروز 4:02 PM
@mostafa_by ایران شاید توانایی خوردن بمب هسته ای را داشته باشد ولی آمریکا ندارد. یا کشورهای اروپایی ندارند. می‌شود بمب بصورت محرمانه ساخت. بنده تحلیلم را قبول دارم

 

mehran55 امروز 4:02 PM

@mostafa_by حداقل بنده خیلی به شعارهای مطرح شده کاری ندارم. بعنوان فردی که در زیر باران موشک های بالستیک صدام در دزفول زندگی کردم و نشو و نما پیدا کردم ؛ آشنائی با ابعاد خسارت یک موشک (نه از لحاظ علمی که از بعد تجربی و دیده های شخصی ) پدیده غریب و ناملموسی نیست. اونچیزی که در این تصاویر منتشر شده تا به الان دیدم با دیده های من در خصوص نقطه برخورد یک موشک بالستیک تضاد آشکاری داره. حالا ( به اعتقاد من ) یا تصاویر فیک هست و یا موشک ها از کلاهک های مرسوم بهره نبرده اند
mostafa_by امروز 4:06 PM
@sezar بسیار عالی. پس من می تونم دعا کنم ان شاءالله مسئولین امر به چنین باوری نرسن. @mehran55 مهران جان مشکل اصلی دیدگاه شما اینه که انفجار رو بر روی «آسفالت» روبروی اهداف مورد بررسی قرار می دن و نه خود اهداف. طبیعتاً اگر خمپاره هم بر روی آسفالت بخوره گودی ایجاد می کنه. ولی همون خمپاره بر روی ساختمون فرود بیاد اثر متفاوتی رو پدید میاره. خوردن موشک بر روی یک ساختمان بتنی یک اثر رو داره و بر روی ساختمان آجری تأثیری دیگه. موج انفجار در یک محیط نیمه بسته یک اثر رو داره و در یک فضای باز اثری دیگه. شرایط یکسانی نیست که ما ازش نتیجه یکسانی بگیریم. به همین علته که عرض کردم تست موشک و نحوه تخریبش در شرایط ازمایشگاهی زمین تا آسمون با میدان نبرد متفاوته.
 

MR9 امروز 4:09 PM

@mostafa_by برای عوض شدن بحث ، این سناریو را در نظر بگیرید که به عین الاسد به جای بالستیکها ، با کروزهای هواپایه خودمون حمله کرده بودیم ، به نظر شما نتیجه متفاوت می شد ؟
 

sezar امروز 4:10 PM

@mostafa_by والا شما دعا میکردی که ایران پاسخی نده.تحلیل من این بود که پاسخ میدیم. فقط تجهیزات میزنیم و تلفات نمیگیریم. قبلش هم اطلاع میدیم. فکر می‌کنم به تحلیل خودم بچسبم به واقعیت نزدیک تر هست

 

mehran55 امروز 4:13 PM
@mostafa_by فرمایش شما رو متوجه شدم اخوی ، اما عرض بنده این هست که اگر شما از بالای یک ساختمان 2 طبقه هم یک آجر رو به زمین بکوبید ، شتاب و ... باعث میشه که تکه هائی از آجر به اطراف پرتاب بشه. نقطه ابهام آمیز و قابل بررسی برای بنده این هست که این موشک های بالستیک از چه موادی تشکیل شده اند که فقط همون ساختمون رو اونهم به این شکل دایره ای تر و تمیز ، منهدم کردند و در اطراف شون نه اثری از موج انفجار هست و نه ردی از دود و سوختگی. ( حالا اگر مشکل فرض بنده اون نسبت 90 به 10 هست ؛ اشکال نداره و این دو فرضیه رو با احتمال 50-50 مطرح میکنم که یا موشک ها فاقد قدرت تخریبی بودن و یا عکس ها فیک هستند ). در ضمن بنده در هیچ جائی بدنبال آمار تلفات انسانی و ... نبودم چه در تاپیک و چه در اینجا. بیشتر ابعاد فیزیکی و حجم خسارت های وارد منظور من هست. طبیعتا میشه ما از نه چند سال قبل که حتی فرضا از پارسال ، به آمریکائی ها نقطه برخورد رو اطلاع داده باشیم و اون منطقه خالی از سکنه باشه. اما بهرحال یک موشک بالستیک که در فاصله چند متری یک ساختمون برخورد میکنه ؛ نباید به اون ساختمون صدمه ای وارد کنه منطقا ؟

 

 

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از حالا به بعد تازه شروع ماجراست. راهبردی مهمتر از پاسخ موشکی.

از امروز به بعد باید در منطقه نیشهای کوچک را شاهد باشیم. همین حملات راکتی بی هدف در عراق - با اینکه حشد تکذیب کرده - اگر به جایی هم اصابت نکنه و هر بار صدای آژیرها را به صدا در بیاره، تلفات در افغانستان، تحرکات بیشتر در سوریه، تست سلاح های جدید خصوصا موشک های با قدرت بیشتر، تلاش برای دستیابی به سلاح های راهبردی مثل فراصوت ها، تقویت جغرافیای مقاومت، تبلیغات رسانه ای هدفمند و موثر، برنامه ریزی حوزه های جدید در نیروهای مقاومت، ایجاد ثبات اقتصادی و رشد اون علی رعم تحریمها (رییس بانک مرکزی اشارات خوبی داشتند در یک مورد دولت بدهیهاش را قسمتیش را با پرداخت نفت خام تهاتر کرد ) و مسائلی از این دست هست که ما را به هدف نهایی این ضربه میرسونه. نباید حتی یک ثانیه را از دست.

 

تربیت نیروهای جدید و تعریف یگان های مورد نیاز برای مقابله با واحدهای اطلاعاتی و جوخه های ترور دشمن و تعریف پروتکلهای جدید حفاظتی برای برخی از نیروهای ارزشمن جبهه مقاومت خارج از مرزها (شامل پوشش هوایی پهپادها و رصد پدافندی برد کوتاه و جنگ الکترونیک و ...) از نقاط آغازین هستند.

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ائتلاف آمریکا در عراق، فعالیت نظامی خود را تعلیق کرد

ائتلاف بین‌المللی موسوم به ائتلاف آمریکایی ضد داعش اعلام کرد فعالیت‌های نظامی خود در عراق را تعلیق کرده است.

 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سردار حاجی زاده: این عملیات شروع یک عملیات گسترده و بزرگ برای خارج کردن اشغالگران آمریکایی از منطقه است. 

 

20200109_160421.thumb.jpg.8515799b7b08942ae4cb930aa12f5ae0.jpg

20200109_161432.thumb.jpg.a6132f3164dfcf1efd8a8fefb546de7c.jpg

 

به پرچم های در پشت سر سردار دقت کنید..
1-جمهوری اسلامی ایران 
2-سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 
3-نیروی هوا فضای سپاه 
4-حزب الله لبنان 
5-انصار الله یمن 
6-حشد الشعبی عراق 
7-حماس فلسطین 
8-فاطمیون افغانستان 
9-زینبیون پاکستان 

 

ویرایش شده در توسط islfk
  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

به نظرم تا آخر این ماه میلادی باید صبر کرد. ناوگروه جدید در راه منطقه هست. اگر حملات توسط ما ادامه دار باشن (توسط نیرو نیابتی) امریکایی ها واکنش نشون میدن.

ترامپ با این تیم امنیتی ثابت کرده، براساس منطق جلو نمیرن.

 

1 ساعت پیش, eshqali گفت:

بسمه تعالی

راست و دروغ حمله موشکی به عین الاسد

مهدی محمدی
19 دی 1398


گذشته از این، امریکا می داند ایران با حمله موشکی اعلام شده و رسمی به عین الاسد یک معادله کاملا جدید راهبردی خلق کرده. اینکه امریکا یک نظامی بلند پایه ایرانی یا فرمانده ارشد مقاومت را هدف بگیرد بی سابقه نیست ولی اینکه یک کشور علنا، رسما و با شدت تمام، یکی از راهبردی ترین پایگاه های امریکا در سراسر جهان را موشک باران کندو نه تنها هیچ پاسخی دریافت نکند بلکه رییس جمهور امریکا با صدای لزران به آن پیشنهاد صلح و همکاری هم بدهد، کاملا بی سابقه، و به معنای تغییر معادلات راهبردی در ابعاد جهانی و عوض شدن کامل معنای بازدارندگی است. این همان چیزی است که مایکل سینگ محقق ارشد موسسه واشینگتن به آن اشاره کرده و گفته با تلفات یا بدون تلفات، ایران از خط قرمز جهانی و چند دهه ای عدم حمله مستقیم به پایگاه های امریکایی عبور کرده و راه برای بسیاری تحولات غیرمنتظره در آینده باز شده است.
 این حقیقتی است که امریکا حتی می ترسد به آن اشاره کند و بازی با مسئله تلفات و خسارات هم به راهی برای گریز از آن تبدیل شده است.
همه اینها به کنار، شکی نیست که حمله به حریر و عین الاسد انتقام خون حاج قاسم سلیمانی نیست. این فقط یک پیام یا به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یک سیلی بوده است. انتقام اصلی تازه آغاز شده و شامل بسیار اقدامات پیدا و پنهان خواهد بود. یک کمپین برای کشتن و اخراج کردن امریکایی ها از منطقه در راه است که تلفات را برای ارتش امریکا به یک امر عادی و عادت هر روزه تبدیل خواهد کرد.
همین حالا امریکا با درک این موضوع در حال تغییر آرایش نیروهای خود، جابجایی آنها میان پایگاه ها، و تخلیه اجباری برخی از مهم ترین محل های استقرار خود است.
دشمن طبعا دشمنی خواهد کرد و دروغ خواهد گفت. از این تعجبی نیست. حیرت انگیز و تاسف بار این است که کسانی که خود را بخشی از خانواده انقلاب و سرباز رهبری می دانند، به استناد سخن دشمن کذاب و دغلکار، مجاهدان را محاکمه و تخطئه کنند.
این پدیده ای غمبار است که متاسفانه تاکنون بارها تکرار شده و رنج آن، از رنجی ناشی از صدمه دشمن، بارها بیشتر است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در جمع خبرنگاران در تشریح عملیات موشکی شهید سلیمانی بر علیه پایگاه آمریکایی عین‌الاسد، گفت: ضربات موشکی به یکی از مهمترین پایگاه های امریکا در قالب عملیات شهید سلیمانی, آغاز یک عملیات بزرگ بود که در کل منطقه ادامه پیدا خواهد کرد.

وی افزود: ما دنبال کشتن نبودیم ما دنبال ضربه زدن به ماشین نظامی دشمن بودیم.

سردار حاجی زاده ادامه داد: خون شهدای ما بهای بسیار بالایی دارد که نمی توانیم برای آن حدی قائل شویم، طبیعتا در ازای خون بهای آنها؛ ضربه زدن به پایگاه های آمریکایی یا سرنگون کردن هواپیماهای آنها یا حتی کشتن ترامپ هم ارزش چندانی ندارد و خون بهای واقعی آنها همانطور که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند اخراج کامل آمریکا از منطقه است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: طبیعتا همه ملت ها و گروه های مقاومت که برای اخراج آمریکایی ها تلاش خواهند کرد، امیدواریم که دولت ها نیز پیش قدم بشوند، همانطور که دولت عراق و پارلمان این کشور طرح خروج نیروهای آمریکایی از این کشور را تصویب کرد، سایر کشورها نیز پیش قدم بشوند، در غیراین صورت ملت ها به زور ضرب آمریکایی ها را از منطقه اخراج می کنند

وی گفت: ما در عملیات های گذشته که در مقابل گروه های تروریستی مشابه داعش انجام دادیم توقع مقابله نداشتیم ولی طبیعتا در عملیات شهید سلیمانی مقابل ما آمریکایی ها بودند، پایگاه های آمریکایی پس از جنگ جهانی دوم تیری به سمتشان شلیک نشده بود، با این اوصاف توقع مقابله بود و خود را برای یک نبرد آمده کرده بودیم و طبیعتا ضربات بعدی ما سنگین تر و حتما با وسعت بیشتری بنا داشتیم انجام دهیم که با خویشتن داری آنها جنگ ادامه پیدا نکرد.

سردار حاجی زاده با اشاره به آمادگی نیروی هوافضای سپاه برای رویارویی با آمریکا، عنوان کرد: ما ۱۳ فروند موشک به سمت پایگاه آمریکایی‌ها شلیک کردیم اما آماده بودیم چند صد فروند موشک را در همان ساعات اول شلیک کنیم، اما فکر می‌کردیم که این درگیری ۳ روز تا یک هفته در حد محدود ادامه داشته باشد و برای این شرایط چند هزار فروند موشک آماده کرده بودیم.

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
mostafa_by امروز 4:15 PM
@MR9 ببینین اساساً من تصورم بر اینه که اصل حمله هدف بود و نه حجم اش و یا حتی به گفته سردار حاجی زاده نابودی ماشین نظامی دشمن و ...! هدف این بود که این پیام به امریکایی ها داده بشه که ما در مقابل حملات بزن و در رو ساکت نمی نشینیم و مقابله به مثل می کنیم. امریکایی ها هم چنین چیزی رو مطلوب می دونستن و در پیام هایی که بعد از ترور، به ایران فرستادن این رو عنوان کردن که حملات غیرمتعارف و نامتوازن انجام ندن که گویا مورد پذیرش ایران (در عمل) بوده. به عبارتی ایران هم می دونست که آستانه پذیرش / عدم پذیرش دشمن تا کجاست و بر همین اساس پاسخش رو تنظیم کرد که از نظر من بسیار هم پاسخ مناسبی بود. هرچند ریسک بسیار بالایی داشت و ممکن بود هرگونه اشتباه محاسباتی در پاسخ دشمن، کشور رو درگیر یک جنگ خطرناک بکنه که بحمدلله به خیر گذشت. مابقی موارد که ما با چه تجهیزاتی حمله کردیم و اگر به جای موشک الف، ب را بکار می بردیم و مثلاً به جای قیام از سومار استفاده می کردم چه می شد، به نظرم مباحثی هست که اصل واقعه رو خیلی تغییر نمی ده. چون هدف اش چیز دیگری بود. شاید بشه گفت این مدل بررسی ها برای زمانی بود که مثلاً ما می خواستیم فلان سوله رو بزنیم که نتونستیم و اگر از ترکیب موشکی بهتری بهره مند می شدیم، چنین اتفاقی می افتاد.

 

oldmagina امروز 4:15 PM

@MR9 سلام . مساله اول در استفاده از کروز زمان شلیک تا رسیدن است که موضوع را آسیب پذیر می کند . دوم هواگردی که آن را شلیک می کند طبیعی است که قبل از شلیک زیر چتر پایش آواکسها قرار گرفته است و موضوع بلافاصله لو می رود و آسیب پذیری با شناسایی زودتر بیشتر میشه

 

mostafa_by امروز 4:15 PM
@MR9 ضمن اینکه ما درست نمی دونیم از چه موشک هایی استفاده شده (طبیعتاً چند تاشو می دونیم. ولی اینکه آیا همه ترکیبات موشک هامون همین ها بوده یا که خیر رو نمی دونیم). پس می شه روی این مسئله هم کار کرد.

 

shirazz امروز 4:15 PM
@mehran55 من ندیدم ادعای کنن در مورد کشته شدن نیروهای دشمن. این نکته رو مد نظر بگیریم. مسئله عین الاسد هست البته

 

mehran55 امروز 4:16 PM
@shirazz بنده در مورد کشته ها ادعائی کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

shirazz امروز 4:18 PM
@mehran55 وقتی تصور شما اینه تصاویر فیک هست. یعنی معتقد هستید حجم حمله بالاتر از تصاویر فعلی بوده. وقتی حجم بالاتر باشه یعنی اسیب پذیری بیشتر و کشته شدن تعدادی از نیروهای اونها

 

mostafa_by امروز 4:19 PM
@mehran55 مهران جان وقتی موشک وارد سوله شده باشه طبیعیه هم موج انفجار تا حد زیادی گرفته می شه و هم اثرات سوختگی و ترکش های ناشی از اون در اون محیط قرار می گیره و به محیط اطراف وارد نمی شه. این که چیز عجیبی نیست. فیلمی که برادر @eshghali گذاشته بود رو ملاحظه بفرمایین. سطح تخریب و سوختگی در اون مشخصه. درخصوص احتمال هم بحث 90-10 و 50-50 نیست. یعنی سکه نیست که بگیم شاید ساختگی باشه و شاید نباشه. فرض علمی بر روی صحت H1 هست مگه اینکه H0 اون رو نقض کنه. بعد همون طور که عرض شد شدت انفجار، مواد بکار رفته در ساختمان، زاویه برخورد، حتی اجسامی که موشک بهشون برخورد می کنه در تشکیل تخریب ناشی از انفجار بسیار بسیار نقش دارن.
 
shirazz امروز 4:19 PM
به نظر من اگر امریکایی ها کشته داده باشن مربوط به اربیل هست. چون نه طرف ایرانی اسمی دیگه ازش میبره نه طرف خارجی

 

eshqali امروز 4:20 PM
@shirazz ظاهرا توی الاسد کشته دادن ولی نه اصرار داریم اثبات کنیم نه اون طرف اصرار بر انتشار داره

 

mostafa_by امروز 4:22 PM
@shirazz البته ایرانی ها تکذیب کردن حمله به اربیل رو (در هر حالی که قبلاً خودشون گفته بودن) و امریکایی ها اصابت یه موشک بهش رو تأیید کردن. «به گزارش خبرگزاری رویترز، «مارک میلی» رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه اذعان داشت که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته ۱۶ فروند موشک بالستیک کوتاه‌برد از سه نقطه در ایران شلیک کرد. به گفته میلی، دست کم ۱۱ فروند از این موشک‌ها به هدف خود در پایگاه نظامی عین الاسد که محل حضور نیروهای آمریکایی است اصابت کرده و یک فروند دیگر تاسیساتی در اربیل عراق را هدف قرار داد.»
 
mehran55 امروز 4:22 PM
@shirazz خیر اینجور که شما می فرمائید نیست. شما می تونید چندین ساختمون رو با خاک یکسان کنید ولی قبل اش اون ساختمون ها خالی از سکنه شده باشند و هیچ تلفات انسانی وجود نداشته باشه. یعنی این فرض که یا باید تخریب زیاد و کشته فراوان باشه و یا تخریب کم و بدون تلفات ؛ تمام ابعاد این قصه رو پوشش نمیده
 
MR9 امروز 4:32 PM
@oldmagina سلام علیکم- ممنون ، منظور بنده این بود که اگر فرض برادر عزیز @mostafa_by را مبنا قرار بدیم ، بالستیک را که قبلا در سوریه تست کردیم، فرض این دفعه حجم متوسطی ( به جای 11 شلیک بالستیک مثلا 22 شلییک کروز میداشتیم ) ، سناریو نویسی برای این نوع عملیات ...
 
mehran55 امروز 4:24 PM
@shirazz بحث من تعداد کشته ها به هیچ وجه نیود. بحث من دو روی متفاوت داره. روی نخست فیک بودن تصاویر بود و روی دومش غیر مخرب بودن کلاهک موشک ها . جالبه که شما فقط یک روی سکه رو برای بحث و پاسخ انتخاب کردید.
 
MR9 امروز 4:26 PM
@mostafa_by هدف این بود که تاثیر نظامی را مقایسه کنیم ( که طبیعتا با فرموده شما ، تضادی ندارد )

 

mostafa_by امروز 4:30 PM
@MR9 حتماً باید چنین کاری رو کنیم. فقط نباید درگیر پیش فرض ها و قضاوت ها بشیم (بخصوص برای تسلی خاطر خود). اساساً هدف و فلسفه وجودی میلیتاری هم همین بررسی بدون تعصب و پیش قضاوت هست.

 

mehran55 امروز 4:32 PM
@mostafa_by @MR9 دکارت معتقد هست که "تعصب جمود عقل هست". بنده حداقل در امور مادی و دنیوی ، خیلی به وقایع متعصبانه نگاه نمی کنم به قضایا. فرضیه بنده رو از ابعاد مختلفی میشه بررسی کرد. مثلا از بعد عملیات روانی فریب در جنگ که توسط آمریکا دنبال میشه ؛ بعد دیپلماتیک که ایران عامدانه شدت ضربه رو پائین آورده ، بعد صنعت نظامی که واقعا موشک های ما قدرت تخریب آنچنانی ندارند و ... و کلی زاویه دیگر.

 

hirazz امروز 4:32 PM

@mehran55 شما یکبار دیگه پست خودتون مشاهد کنید. طنز : ادعای بعدی ترامپ : در حملات موشکی سپاه نه تنها هیچ آمریکائی کشته نشده ، بلکه چندین آمریکائی جدید نیز متولد شده اند.

 

@oldmagina سلام علیکم- ممنون ، منظور بنده این بود که اگر فرض برادر عزیز @mostafa_by را مبنا قرار بدیم ، بالستیک را که قبلا در سوریه تست کردیم، فرض این دفعه حجم متوسطی ( به جای 11 شلیک بالستیک مثلا 22 شلییک کروز میداشتیم ) ، سناریو نویسی برای این نوع عملیات ...

 

MR9 امروز 4:35 PM
@mehran55 کلا منظور دنبال کردن what if بود با این فرض
 
mostafa_by امروز 4:41 PM
@MR9 به نظرم ایران کروز اش رو در ماجرای قبل (تیر غیب آرامکو و قبل از اون در امارات) تست کرده بود و این بار خیلی به دنبال تست موشک نبود

 

Yavantgarde امروز 4:44 PM
@mostafa_by البته اون کروزها زمین پرتاب بودن. میشد اینجا هواپرتاب می‌بود. هرچند که نظری هست که جریان آرامکو طراحی اسرائیلی ها بوده
 
mehran55 امروز 4:45 PM
@shirazz برادر عزیز ، بنده هم در اینجا و هم در تاپیک و هم در موارد دیگر ، به صراحت گفتم و باز هم مجدد و چند باره تاکید میکنم که دغدغه بنده تعداد تلفات دشمن نیست. شما بجای نیت خوانی بنده چرا به کلام مستقیم بنده توجه نمی کنید؟ اصلا شاید من بیشتر از تلفات یانکی ها ، نگران قدرت کم تخریبی موشک های خودمون باشم مثلا . چرا گیر دادید به حرف نزده من و همش در مورد تلفات صحبت می کنید ؟ اینجور که مشخصه بحث تلفات بیشتر برای شما دغدغه هست تا بنده . چون برای من بقول مصطفی عزیز کشته شدن 4 تا گروهبان قندلی آمریکائی یا زنده موندن شون مهم نیست ابدا.

 

 

 

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان خیالتون راحت شد؟ تعداد تلفات 85 یانکی احتمالا درست باشه مضاف بر خسارت بر هواگرد هاشون

 دست تک تک رزمندگان هوافضای سپاه رو میبوسم عجب مصاحبه ای کرد سردار.

حرف های برادر  مصطفی درست اومد. سپاه در ضربه اول قصد تلفات گیری نداشته و فقط میخواستن پایگاه رو از کار بندازن که به حمدالله موفق بودن.

برید توییت نخست وزیر قطر یک روز قبل از عملیات سپاه بخونید:

نقل قول

با توجه به تحولات اخیر در منطقه، من تا به این لحظه نیز همانند چیزی که پیش از این گفتم انتظار وقوع جنگ فراگیر را ندارم و انتظار ندارم که ایرانی ها واکنشی عجولانه داشته باشند. بر اساس تجربه ای که از ایرانی ها دارم، آن ها معمولا صبور هستند و به دنبال پاسخی هستند که برای آن ها دستاورد جدید به همراه داشته باشد و در خدمت استراتژی خودشان باشد.

وقتی بتونن پهپاد های شناسایی رو هک کنن و از کنترل آمریکایی ها خارج کنن مطمئنن فیلم های ضبط شده این پهپاد ها رو هم برداشتن

از صبحت های سردار این طور برداشت کردم که ممکنه صحنه بعدی عملیات ما علیه آمریکایی ها افغانستان باشه

ویرایش شده در توسط Maldini
  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط IRGCAF
      هواپیمای توربوفن An-74 که اولین پرواز خود را در سال 1977 انجام داد، یک هواپیمای سبک ترابری چند منظوره است که برای عمل در مناطق قطبی طراحی شده است. این هواپیما که برای جایگزینی An-26های قدیمی طراحی شده است، برای حمل بار، تجهیزات و مسافر در فواصل کوتاه و متوسط استفاده می‌شود و قابلیت پرواز در تمامی شرایط آب و هوایی از 60- تا 45+ درجه سانتیگراد و در هر ارتفاعی از قطب شمال تا مناطق کوهستانی را دارا می‌باشد. هواپیمای An-74 می‌تواند در تمامی اوقات سال در روز یا شب در مسیرهای محلی یا بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرد. این هواپیما قابلیت نشست و برخاست در باندهای کوتاه و از روی زمینهای پر از سنگریزه، یخی و یا پوشیده از برف را دارد.

      An-74 می‌تواند 7.5 تن بار را در ارتفاع 10100 متری با سرعت کروز 550-700 km/h حمل کند. این هواپیما دارای قابلیتهای فوق‌العاده دیگری نیز می‌باشد از جمله هدایت کشتی‌ها در طی مسیر خود، سرویس‌دهی به ایستگاههای شناور، انجام عملیات تحقیقاتی در ارتفاع بالا یا مناطق قطبی، پیدا کردن گروه ماهی‌ها و گشت‌زنی در مناطق یخبندان.

      در ضمن An-74 به آسانی می‌تواند به آمبولانس، هواپیمای آتش‌نشان، هواپیمای حامل چتربازان و ... تبدیل شود. نسبت لیفت به وزن بالای این هواپیما مدیون استفاده از مواد جدید و تکنولوژیهای نوین ساخت می‌باشد.

      تولید این هواپیما در خارکف همچنان ادامه دارد و نمونه جدید آن نیز در حال ساخت است.

      پيشرانه:

      دو دستگاه موتور توربوفن D-36ZMKB ساخت پراگرس با نسبت كنار گذر زياد، هر يك به توان 74/63 كيلو نيوتن.

      ابعاد

      دهانه بال: 98/31 متر
      نسبت منظري بال: 3/10
      طول كلي: 07/28 متر
      ارتفاع: 75/8 متر

      اوزان

      وزن با بيشترين سوخت (بدون بار): 13200 كيلوگرم
      بيشترين وزن برخاست: 34800 كيلوگرم

      سرعت و برد

      بيشترين سرعت در ارتفاع 10100 متري: 700 كيلومتر در ساعت
      برد با بيشترين سوخت و 800 كيلوگرم بار مفيد: 4400 كيلومتر

      Avia.ir
    • توسط worior
      بسمه تعالی
       
       
      عین الاسد، پایگاهی که باید انهدام کامل را تجربه میکرد.
       

       
       
      مقدمه
      آنچه پیوسته در اخبار و تحلیل های غربی پیرامون ایران میخوانیم، بدون غلو کردن، این است که ایران در منطقه پروکسی هایی دارد که از دید آنها هم تروریست و آدم کش هایی خون آشامند، که به صغیر و کبیر، نظامی و غیر نظامی رحم نمیکنند، گویی که این تروریست ها مدتی در فضا زندگی میکرده اند و ایران این بیگانگان فضایی را برای مقابله با ایالات متحده که در همسایگی خودش قرار دارد به کره زمین آورده  و حق حاکمیت این کشور در همسایگی خویش در ایالت های عراق و افغانستان و ولات عربی خلیج فارس را نقض نموده است. بنابراین لازم است تا با اقدامات بی ثبات کننده رژیمی که خود نیز بر ایالت ایران به غضب و با خشونت و تروریسم حاکم شده و البته با همین پروکسی های تروریست اش بشدت مقابله نمود، آنهم با هر ابزاری، اقتصادی، نظامی، فرهنگی، سیاسی و ... گذشته از این دلایل بسیار محکم برای مقابله با ایران و شیعیان!، آمریکا دلایل اقتصادی محکمتری برای حفاظت از ایالت عراق دارد و آنهم نفت است که به حساب بنده با صادرات حدودا سالانه 80 میلیارد دلار نفت توسط عراق، این کشور اگر تمام فروش نفت خود را به ایالات متحده واگذار کند، میتواند هزینه 7 هزار میلیارد دلاری که آمریکا برای حفظ امنیت مردمش در عراق کرده جبران کند، البته پس از 90 سال.
      با این کمدی سیاه در مقدمه، سری به واقعیت های نظامی روی زمین بزنیم، موقعیت جئو استراتژیک عین الاسد. پایگاهی در مرکز عراق، 160 کیلومتری غرب بغداد در استان الانبار و در فاصله 300 کیلومتری از مرز ایران، با عنوان اصلی عربی القاعده الجوی القادسیه. یکی از 5 ابر پایگاه هوایی عراق در زمان صدام که در سال 1975 و با درس گرفتن از نبردهای اسراییل و اعراب بدست پیمانکاران یوگوسلاویایی با هزینه 280 میلیون دلار آمریکا ساخته شد. از خصوصیات این پایگاه مجهز بودن آن به شلتر های نگهدارنده هواپیما در برابر بمباران هوایی و پیشرفته ترین هواپیمای وقت یعنی میگ های 25 ساخت شوروی بود.
      در جنگ 2003 آمریکا بر علیه عراق، این پایگاه توسط نیروهای استرالیایی ائتلاف اشغال شد، و تا 2011 تبدیل به بزرگترین پایگاه نظامی نیروهای ائتلاف آمریکایی در غرب بغداد گشت. علت این امر نزدیکی به بغداد، قرارگیری در پشت رودخانه فرات، نزدیکی به مرز سوریه و همچنین وجود امکانات فراوان رفاهی در آن یاد شده است، در کنار نظامیان آمریکایی این پایگاه محلی برای نشست و برخاست ایرفورس وان، یا همان هواپیمایی اختصاصی دولت فدرال آمریکا که برای جابجایی ریاست جمهوری استفاده میشود بوده است. این پایگاه پذیرای روئسای جمهور و وزرای آمریکایی، جرج بوش، اوباما، ترامپ، جان بولتون، رابرت گیتس، کاندولیزا رایس، پیتر پیس، و از همه اینها مهمتر چاک نوریس وملانیا ترامپ بجای فرودگاه بین المللی بغداد بوده است. ترامپ در پرواز مخفیانه خود به این فرودگاه از ناراحتی رفیق قلدرش بولتون بخاطر خاموش کردن همه چراغ هوای هواپیما و بستن همه پنجره ها شکوه نموده.
      در زمان جنگ عراق این پایگاه محل استقرار نیروی اعزامی تکاوران دریایی دوم آمریکا به همراه چند اسکادران هوایی بود و تا سال سپتامبر  2011  که آخرین نیروهای بجا مانده از آن تخلیه شدند، عملا در آن سال بسته شد. تا اینکه مجدد در سال 2014 و شکل گیری ائتلاف آمریکایی مقابله با داعش، فعالیت این پایگاه با استقرار تکاوران دریایی آمریکا به همراه جنگنده های اف 18 مجددا آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
       
      چرایی اهمیت این پایگاه از نظر نظامی
      اهمیت اصلی این پایگاه که از لحاظ جئو استراتژی نظامی کمتر به آن پرداخته شده است، قرار گیری آن در مرکز یک حمله احتمالی از سوی رژیم صهیونیستی به سمت ایران است، آنقدر نزدیک به مرکز که اگر خطی راستی از تهران تا تلاویو بکشیم از روی این پایگاه عبور خواهد کرد:
       

       
      در همه نقشه ها و تحلیل های مختلفی در سراسر نت از تحلیل گران و اندیشکده مختلف مطالعات نظامی و راهبردی بدست آوردم، همین خط که کوتاه ترین مسیر ممکن است به عنوان کریدور اصلی پرواز جنگنده های صهیونیستی به سمت ایران و بالعکس مسیر پاسخ احتمالی از سوی ایران بدان اشاره شده است.
      حمله ای که در بسیاری از سناریوها موفقیت آمیز بودن آن به حضور تعداد وسیعی از هواگردهای رادار گریز، بمب افکن های بزرگ همراه با بمب های سنگرشکن و یا حملات با استفاده از موشک های بالستیک با سرهای جنگی هسته ای کم توان براورد شده است. ایالات متحده خود نیز در تهمید برای حمله احتمالی به تاسیسات هسته ایران، اشکال مختلفی از تسلیحات سنگر شکن مانند بمب 2.5تنی GBU-28  و بمب سنگین 13 تنی MOAB برای نفوذ به عمق 40 متری و بونکر های زیر زمینی طراحی کرده است، رها سازی چنین بمب های بسیار سنگینی مستلزم حضور بمب افکن در نزدیکی اهداف زمینی بصورت پنهانکار یا در نهایت اسکورت و پشتیبانی هوایی با تعداد بسیاری از جنگنده های مختلف به منظور ایجاد امنیت هوایی برای مهاجمین و انهدام همزمان شبکه های پدافندی ایران است. این حمله با این وسعت برای سرزمین های اشغالی که در فاصله 1300 کیلومتری در خط مستقیم از مرزهای ایران قراردارند (دست کم نزدیک به 3 تا 5 هزار کیلومتر عملیات پروازی یک هواگرد) حجم عظیمی از عملیات هوایی، شناسایی، سوخترسانی، پشتیبانی و همچنین امداد و نجات خلبانان در دوردست احتیاج دارد و بدین منظور زیرساخت های بسیاری در اطراف ایران برای پوشش چنین حمله ای نیاز است تا در صورت بروز نقص فنی، اقدام تقابلی پدافند و نیروی هوایی ایران در تعقیب و ضربه متقابل، تمهیدات لازم را پیش بینی کرده باشد.
       

       
      در یک اقدام هوایی برای طرح ریزی عملیات، مسافت نخستین فاکتوری است که به آن توجه میشود، مسافت و مسیر پرواز تعیین کننده میزان و چگونگی مدیریت مصرف سوخت و سوخترسانی، مقدار مهمات قابل حمل و میزان سنگینی وزن جت ها، پیچیدگی عملیات جمینگ و طرح و نقشه های مختلف برای مسیرهای هوایی ست. بدیهی است که یک حمله موفق بهتر است با کمترین میزان سوخت برای هر هواپیما و حجم مهمات زیاد، با تعداد کمتری از هواپیما تعداد کمتری از پرواز و مسیری کوتاه تر انجام شود. پرواز دسته های بزرگ، امکان غافلگیری را از بین میبرد، احتمال موفقیت پدافند حریف و تلفات هواگرد های مهاجم را بیشتر میکند، از طرفی مسافت های طولانی به مقدار سوخت بسیار بیشتری نیامندند که سبب میشود تا چند مرحله سوختگیری هوایی و در هر مرحله افزایش ریسک اتفاق افتد. مسیر طولانی و سوخت زیاد باعث قابلیت کمتری در حجم و تعداد بمب ها نسبت به هر جنگنده و یا بمب افکن می شود و احتمال موفقیت حمله را کمتر کرده و تعداد پروازهای لازم را بیشتر میکند. اگر به تجربه های نیروی هوایی بنگریم، نزدیک ترین تجربه در دسترس عملیات غرور آفرین حمله به اچ 3 توسط نیروی هوایی ایران در یک پرواز 3500 کیلومتری ست. گفتنی ست رادارهای پدافند عراق به مدت 67 دقیقه جنگنده های ایران را در کنسول های خود مشاهده کرده اند، اگر عراقی ها و ترکها جنگنده های ایران را بجای یکدیگر اشتباه نگرفته بودند، هر لحظه نیروی هوایی عراق یا ترکیه میتوانست جلوی ادامه حمله و یا بازگشت جنگنده ها به مبدا خود را بگیرد و تلفات سنگینی به نیروی هوایی کشورمان نیز وارد کند. فرماندهان وقت نیروی هوایی ایران بدلیل طولانی بودن مسیر پرواز، پایگاه هوایی پالمیرا در سوریه را به عنوان موقعیت اضطراری برای فرار جنگنده ها در صورت وقوع اقدام متقابل عراق در بستن مسیر بازگشت و یا بروز نقص فنی تدارک دیده بودند. سوخترسان های ایرانی از فرودگاه دمشق برخاستند تا در ارتفاع 100 متری از سطح زمین که مشابه ارتفاع پروازی یک موشک کروز است دوبار در رفت و برگشت در فاصله مرزهای هوایی عراق و سوریه به فانتوم های ایرانی سوخترسانی کنند، چنین عملیات پیچیده و بی نظیری که در دنیا تکرار نشده است،  با استفاده از 4 مرتبه سوخترسانی، 2 مرتبه در دور دست و خاک دشمن، دو مرتبه در آسمان ایران (ارومیه) به همراه عملیات الکترونیک و فریب هوایی وسیع برای گول زدن پدافند و نیروی هوایی عراق و ترکیه انجام شد.
       
      نقشه عملیات هوایی H3
       

       
       
      مشابه همین تمهیدات نیز برای هر حمله هوایی، نیاز است، گرچه جنگنده های امروزی نسبت به دهه 60 از بهره وری و قابلیت حمل سوخت بسیار بهتری بهره مند هستند، منجمله جنگنده های رژیم صهیونیستی، افزون بر آن امکانات پنهانکاری و تقابل الکترونیک پیشرفته تری را در اختیار دارند، و چنین مزایایی باعث میشود تا بتوانند از مسیر های کوتاه تر و مستقیم تر طرح عملیات را پیاده سازی کنند. اما همچنان تمهیدات برون مرزی نظیر پایگاه های هوایی و موقعیت های سوختگیری هوایی و شناسایی هوابرد در نزدیکی مرزهای ایران برای صهیونیست ها در صورت طراحی یک حمله به تاسیسات هسته ای ایران الزامی است و هیچ عملیاتی بدون پیش بینی چنین امکاناتی اجرایی نخواهد بود.
      اما چرا از دید من عین الاسد، در چنین حمله ای نقش بسیار وسیعی میتواند داشته باشد، موارد بسیاری را میتوان برشمرد، نخست، پشتیبانی هوایی، نظیر همان نقشی که پایگاه هوایی پالمیرا و فرودگاه دمشق در فراهم آوردن امکان نشست و برخاست اضطراری برای ایران در حمله به اچ3 فراهم آورد، دوم بستن دست ایران در تعقیب جنگنده های صهیونیست در آسمان عراق، سوم مشارکت مستقیم در حمله به تاسیسات هسته ای ایران بدلیل نزدیکی بسیار به مرزهای ایران در صورتی که آمریکا بخواهد خودش اقدام کند، چهارم ایجاد امکان رهگیری موشک های بالستیک شلیک شده از سوی ایران و فراهم ساختن هشدار زودهنگام برای اسراییل و یا حتی اقدام پدافندی علیه موشک های بالستیک و کروز ایران، فراهم آوردن عملیات فریب همانند همان اقدامی که ایران در فریب پدافند ونیروی هوایی عراق با استفاده از جنگنده های اف 14 در مشغول کردن فرودگاه بغداد و حمله با استفاده از اف5 ها برای زدن تاسیسات نفت کرکوک صورت داد، تا تصمیم گیران ارتش عراق نسبت به نوع تهاجم ایران به خطا بیفتند و اسکادران های بمب افکن اف 4 ایرانی بتوانند خود را به دوردست ترین پایگاه هوایی در مرز با اردن برسانند.
      و اما بیاییم و به تصاویر و نقشه های تحلیل گران غربی در مورد امکان پذیری حمله اسراییل از خاک سرزمین های اشغالی به ایران و کریدورهای پروازی بنگریم، کوتاه ترین و یا مسیر اصلی از عین الاسد میگذرد:
       


      در تصویر فوق CENTRAL ROUTE به دقت از بالای عین الاسد عبور میکند
       
       


       
       
       
       
       
       
       چرا آمریکا نباید در عین الاسد باقی بماند
      سوای جنبه های نظامی که ناامنی فراوانی برای کشورمان ایجاد کرده است، باقی ماندن آمریکا در عین الاسد به منظور مقابله با داعش البته دروغی بیش نیست، ایالات متحده یک پایگاه پهپادی عظیم در عین الاسد برای کشتار بی حساب مردم خاورمیانه و تامین امنیت اسراییل، ایجاد کرده اند. آنها از این پایگاه ها اقدام سیاسی خود در منطقه به ابزارهای نظامی تضمین میکنند، این پایگاه ها را باید ابزارهای لازم در جهت تشکیل طرح خاورمیانه بزرگ و تجزیه عراق و ایران بدانیم. هم اکنون به اذعان بسیاری از اندیشمندان، منجمله تحلیل گران برخی اندیشکده های آمریکایی، آنها لازم میدانند تا بلوک سنی-کردی و تجزیه عراق را صرفا به بهانه واهی مقابله با ایران شکل دهند، اما این آشکار است که آنها به دنبال قتل عام مردم منطقه، بخصوص مسلمانان خاورمیانه بدست یکدیگر و توسعه بیشتر اختلافات قومی و مذهبی صرفا برای امنیت اسراییل و وابستگان سیاسی خود در حکومت های غیر مردمی بخصوص پادشاهی های عربی هستند. سیاست مدیریت اختلافات برای حفظ جایگاه خود بعنوان پلیس باغ وحشی که حق اصلی استفاده از هرگونه قوه قهریه را برای خود تصور میکند. با استفاده از پکیج های نظامی-اقتصادی در اقساط نفتی بلند مدت. با ادعای تامین صلح، از بمباران هوایی و سازمان های امنیتی نظامی  یا همان  PMCs های خود برای تعمیق خشونت و تروریسم بهره گیری می کنند، این روشن است که کشتن مردم هیچ گاه راه حلی برای تروریسم نبوده و به توسعه و ترویج خوی انتقام دامن خواهد زد، بدیهی ست این انتقام و تروریسمی که بی دلیل توسط آمریکا شعله ور شده است، متوجه سیاستمداران وابسته و نظامیان آمریکایی خواهد بود همانهایی که در قوانینشان بدون محاکمه مردم را کشته و اقدام متقابل مردم مظلوم خاورمیانه در برابر خود را تروریسم قلمداد میکنند.

       
      در همان ابتدای شروع جنگ جنوب افغانستان پس از حملات یازده سپتامبر، عملیاتی در آسمان پاکستان توسط پهپادهایی که از عربستان! برخاسته بودند انجام شد، آنزمان برای من قابل پیش بینی بود که آمریکا القاعده را در سراسر خاورمیانه، از افغانستان تا یمن و عراق و سوریه و ... هر جا که بتواند برچسب تروریسم بزند تسری داده و خودش با پهپاد آن را دنبال خواهد کرد، در فاصله سالهای 2004 تا 2013 آمریکا با وجود اعتراض های بسیاری از مردم افغانستان و پاکستان، بیش از 375 حمله پهپادی انجام داده که به کشته شدن 2561 نفر مطابق با آمارهای اعلام شده رسمی منتهی شده، از سال 2002 تا 2013 نیز مشابه همین حملات پهپادی 99 مورد در یمن نیز صورت گرفته که به کشته شدن 552 نفر انجامیده، در سومالی، سوریه، عراق، و ... نیز چنین حملاتی انجام شده است، در تمامی این ترورهای هوایی غیر نظامیان بسیاری نیز کشته شده اند، مطابق با برخی آمارهای رسمی، در بیش از 6700 حمله پهپادی آمریکا در خاورمیانه رقمی بالغ بر 12هزار نفر ترور شده اند که دست کم 1200 نفر آنها غیر نظامی و از این میان نزدیک به 400 نفر کودک بوده اند. مبرهن است که هیچ یک از این ترورهای هوایی یا حکم مرگ های آمریکایی با استفاده از محکومیت قضایی متهمان صورت نگرفته است. تا کنون فقط در دو دولت اوباما و ترامپ 900 حمله پهپادی منجر به ترور انجام شده است، آنهم بر سر مردمی که حتی برای دفاع از خود شاید قادر به خواندن و نوشتن شکواییه نباشند چه رسد به پیگیری در سازمانهای بین المللی و کنوانسیون های حقوق بشر.
      از همه موارد فوق که بگذریم، ترور یک شخصیت رسمی نظامی، و نفر دوم جمهوری اسلامی ایران، از نظر محبوبیت در میان مردم، در کشوری ثالث و در زمان صلح با زیرپا گذاشتن تمام قواعد و رسوم بین المللی در حقوق دیپلماتیک، بیانگر آن است که این هیولای ترور هوایی دیگر حد و مرزی برای خود نمیشناسد. اگر امروز به فکر مقابله همه جانبه با فناوری تروریسم بی حد و حصر آمریکا در خاورمیانه نباشیم، باید منتظر روزگاری بمانیم که تمامی نخبگان، دانشمندان و حتی مردم عادی کشور ما ایران نیز منتظر بمبی باشند که پهپادهای آمریکایی از آسمان بر سرشان بی اندازد و در عوض بگوید آخ اشتباه شد، یا اینکه مشکوک بودیم!. 

       
       
      و برای آنهایی که باور ندارند حملات پهپادی ایالات متحده در سراسر خاورمیانه ربطی به ایران ندارد:
       

       
      نویسنده WORIOR 
      اقتباس یا درج مطلب تنها با ذکر نام نویسنده و آدرس سایت مجاز است.
      تقدیم به ارواح پاک شهدای مقاومت.
       
       
    • توسط alexandre
      دیمونا (در عبری: דימונה) نام یکی از شهرهای کشور اسرائیل است که در استان جنوبی اسرائیل و در صحرای نگب قرار گرفته است. شهر دیمونا در حدود ۳۴٬۰۰۰ نفر جمعیت دارد(شهر دیمونا، مرکز یهودیان سیاه‌پوستی است که اکثرا از اتیوپی به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند).
      مرکز تحقیقات اتمی نگب و نیروگاه اتمی دیمونا در ده کیلومتری جنوب شهر دیمونا قرار دارد
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      اين تاپيك براي بررسي چگونگي حمله ايران به نيروگاه اتمي ديمونا در صورت آغاز جنگ بين ايران و ر‍ژيم اشغالگر ايجاد شده(دوستان فرض را بر اين بگذارند كه مسئولين ما به خاطر روند جنگ و بررسي تمامي مسائل تصميم به اين كار گرفتند)

      موارد كليدي كه مي توان مطرح كرد ميزان تاثيرات چنين اقدامي براي اسرائيل و تاكتيك هاي پيش روي ايران كه در انتها به موفقيت در عمليات فوق منجر بشود.(خرابكاري داخلي – حملات موشكي – بمباران هوايي و ...)
      منتظر ديدگاه دوستان اهل نظر هستم
      تاپيك مرتبط:
      آيا رژيم صهيونيستي توان حمله به تاسيسات اتمي بوشهر را دارد(تحليل اعضا)
    • توسط SAEID
      عملیات کربلای4 طرح خوبی داشتی و بزرگترین تحرک نظامی ایران با استعداد 250 گردان محسوب میشد اما لو رفتن عملیات همه چیز را خراب کرد! دقیقا مانند عملیات کورسک که اگر لو نمیرفت کار شوروی تمام بود در جنگ تحمیلی هم کربلای4 میتوانست ما را پیروز جنگ کرده و از موضع قدرت با عراق جهت صلح مذاکره میکردیم که نشد!
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.