امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

1 ساعت پیش, alala گفت:

 

رژیم ترامپ خوبیش این بود که بسیاری از چیزها که در مورد غرب افسانه پنداشته میشد و در مورد ما بدیهیات را تاحدود زیادی روشن کرد. هرچند به هر حال به خاطر همون خفقان و قدرت رسانه ای که وجود داره همین روشنیات! هم سرکوب میشه.

 

قبلا اگر رفتارهای غرب ( اون هم چه رفتارهایی!! نه چیزی شبیه شوخی بالا که مرکز ملی ضد جاسوسی آمریکا اسمش را دخالت خارجی در انتخابات میدونه با چند تا اکانت یوتیوب و فیسبوک شخصی ) در مورد ایران و انتخابات و برنامه های وسیعش در حد تاسیس شبکه تلویزیونی و هزینه کرد و بودجه ریزی میلیاردی رسمی و غیررسمی چندین کشور و حتی اعلام روشنش از سوی مقاماتشون و صدها دخالت وسیع و مستقیم مورد اشاره قرار میگرفت توهم توطئه نام میگرفت.

 

حالا دیروز فیسبوک 12، 13 اکانت ایرانی را میبنده به خاطر اینکه میگه حدس میزدیم در حال تاثیرگذاری در انتخابات هستند با نوع اخباری که پوشش میدند. ( حالا مخاطب کانال یوتیوب ایرانی در آمریکا چند نفر هست و اصلا کی میشناسه و تاثیرش چقدر هست در برابر دستور مستقیم به توییتر و فیسبوک که ورای محملی شدن برای تبلیغات مستقیم ضد ایران، حتی کی تغییرات فنی اعمال کنند و کی تعطیل کنند و کی به خاطر ایران فلان کنند و بهمان و هشتگ ها و رباتها و ترندها به چه سمتی برند و چند هزار اکانت فیک و تقلبی و ربات واضح را چطور بتازونند و اون طرف تلگرام و بی بی سی و ایران اینترنشنال و رادیو فردا .... بماند)

 

مضحکه اگر ایران فرضا بی بی سی آمریکایی ای تاسیس میکرد که با بودجه دولتی و به طور مشخص انتخابات آمریکا را با دروغ و راست و تحریف و تصریح  در موعدش هدف قرار میگرفت احتمالا ماهواره پخش کننده و کشور و مجریان و تهیه کنندگانش علاوه بر تحریم و تهدید مورد حمله نظامی هم قرار میگرفتند!

 

ولی مطلب بدیهیات بالا نیست، بلکه تحریف اذهان ایرانیانی است (مشخصا از برعنداز و اپوزیسیون کینه توز که عضوی از ماجراست صحبت نمیکنیم) که مسائل به این روشنی را باز حواله میدند به اینکه بله رفتار کانال یوتیوبی ایرانی دخالت محسوب میشه و مذمومه ولی رفتارهای غرب همه در چارچوب "طبیعیات" در نظر گرفته میشه.

 

این موارد فکت، دلیل، مثال و ... محسوب می شوند 

مخاطب ایرانی به راحتی از کنارش میگذره اگرچه باز تاثیر داره 

ولی باز می بینیم میگن این ترامپ هست نه آمریکا و در مورد انفجار بیروت میگن

18 hours قبل , arminheidari گفت:

یکی از شکست های رسانه ای اینجاست که در خصوص انفجار بیروت بازخوردهایی رو میشنوم که تامل برانگیز هست

 

- کار حزب الله بوده است

- مواد مال حزب الله بوده است

- آمونیاک هایی بوده است که حزب الله در مصاحبه قدیمش گفته بود

- نصرالله فرار کرده به ایران 

- ...

 

و نکته مهم وقتی هست که میخوای بگی نه اینطور نیست

و طرف مقابل میگه سر داستان هواپیمای اکراینی یادت هست دروغ گفتن

 

دو نکته قابل تامل که یک نمای کوچک از وضعیت این نبرد رو نشون میده

 

 

این ها نشون میده ه جای کار خیلی هست

بویژه با گل های خودی که رسانه های خودمان مثل صدا و سیما می زنن، از وسط زمین هم گل به خودی می زنن

 

در این نبرد چند کار باید انجام بشه

- اصلاح روند تبلیغات از حالت منولوگ و تک صدایی به بیان واقعیت از صدای مردم و جذاب ( تولید محتوای موثر - گل زدن)

- حذف گل به خودی زنان و مجازات  انها ( مثال مشخص داستان پرواز اکراین هست) ( جلوگیری از گل به خودی ها)

- نشان دادن درست واقعیت رسانه های غرب (دفاع خوب و گل نخوردن)

 

متاسفانه در بحث رسانه، تمام تلاش بخش های تبلیغاتی ما حذف صدای دشمن است در حالی برای تولید محتوای تبلیغاتی مناسب فعالیتی انجام نمی دهند و بیشتر خوراک تبلیغات غرب می شوند

 

 

 

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گل به خودی یا شلیک به خودی؟!

 

یک روزنامه که احتمالا چند صد نفر! بیشتر مخاطب ندارد مصاحبه ای معمولی با شخصی می کند که خود معرفی اون شخص در اون مصاحبه که به اشتباه او را عضوی از ستاد مقابله با کرونا معرفی میکنه نشان میده چقدر غیر دقیق هست تنظیم مصاحبه. رسانه های معاند هم همون را بازنشر میکنند و البته در یک زمان طلایی ( که رابطه روزنامه و این زمان طلایی هم از نکات جالب توجه باید باشه اگر خبری پشتش هست ) ضریب میدند که خبرهایی که از ایران به دست ما رسونده میشده این هم سندش. تا این جای کار اتفاقی است مثل صدها اتفاق دیگه و طبیعی و مگر تا به حال هزاران بار از این اخبار و ادعاها و تحلیلهای متفاوت منتشر نشده در مورد کرونا که حتی میتونه راست باشه یا دروغ چون دیگه همه میدونند کشورها بر اساس شیوه های متفاوتی آمار اعلام میکنند.

 

std_mqblh_b_khrwn.jpg

 

ولی درست در جایی که اتفاقا رسانه های فارسی زبان خارج از کشور تحت انتقاد هستند در بازنشر مصاحبه ای که معرفی فرد مصاحبه شونده حتی دقیق نبوده، جلسه هیئت نظارت بر مطبوعات اون نشریه را توقیف میکنه (به هر دلیلی) و حالا نه تنها رسانه های فارسی زبان که چه عرض کنم انواع و اقسام رسانه های معاند عربی و  المانی و ... این را سندی برای اثبات حرفهای فرد مصاحبه شونده برجسته کردند و ده ها خبر با ذوق در رابطه باهاش منتشر کرند بلکه بقیه از یک موضع تهاجمی حالا باید به لاک دفاعی برند که بله چون توقیف کردید یعنی حرفهاش راست بوده. در حالیکه گفته شد تا حالا صدها خبرو  تحلیل اینچنینی از زبان نمانیده مجلس تا پزشک و حتی مقام مسئول رسمی گفته شده و تموم شده رفته.

 

گاهی حس میشه برخی در برخی صندلیها از قصد عناد دارند در مورد کشور! اگر نفوذی محسوب نشند. نفوذی که حتما نباید استخدام شده باشه از اون طرف، جهل هم نفوذی ناخودآگاه تولید میکنه لابد.

 

پ ن: سوی دیگه ماجرا البته نباید فراموش بشه. این دیدگاه شخصی است به ماجرا که این رویه باید تغییر کنه و با تخلفات به شکل دقیق تری مواجهه بشه. مشکل ما اجرای نصفه و نیمه و غیردقیق و بد و مصلحت سنجانه قوانین هست که منجر میشه قوانین لوس بشند و اثربخشی نداشته باشند که منجر به تخلفات گسترده بشند که وقتی هم برخورد میشه این طور بر علیه خودش تبدیل میشه. قوانین باید دقیق باشند و وقتی وضع میشند همه جوانبشون در نظر گرفته بشه.

در این مورد به این روزنامه بارها تذکر داده شده که شایعات و خبرهای مجعول را خصوصا با توجه به ابلاغی که در مورد اخبار کرونا شده ( در برخی کشورهای دیگه هم در مورد کرونا تصمیماتی گرفته شده بود که در رابطه با آمار و اخبار رسمی و ... نهادها و افراد غیرمسئول حق مداخله و تشکیک ندارند البته با جعل عنوان قطعا در این مورد طبیعتا منظور اظهار نظر اشخاص عادی نیست) منشتر نکنه ولی گویا این چندمین بار بوده که اصرار داشته و تکرار کرده و گفتم از نظر شخصی من نباید توقیف میشد که گل به خودی محسوب میشه و اصلا اهمیتی نداشته گزارشش ولی همزمانی این مصاحبه با توجه به اصرار روزنامه اون هم همزمان با اون گزارش پر سر و صدای بیبیسی به نظرم چراغ خاموش توسط نهادهای اطلعاتی دنبال میشد تا ببینند رابطه ای از درون روزنامه با اونور وجود داره یا خیر خصوصا که اخیرا مدام از منابعشون در داخل ایران میگند.

 

mHbwb_fr.jpg

 

پ ن2: حالا این را بزاریم در کنار وضعیت اسفبار نشریات ما که به نظر تنتها چیزی که براشون اهمیت نداره حرفه روزنامه نگاری/تحقیق/جستجو/افشاگری و کشف حقیقت هست.

فردی که باهاش صدها مصاحبه در وب وجود داره که در رابطه با شیر مرغ تا جون آدمیزاد نظر داده و بارها با عنوان پزشک و عضو ستاد مقابله با کرونا مصاحبه شده در نشریات مختلف در ظاهر وضعش این هست:

 

2879028.jpg

 

یک به ظاهر مثل آقای دوربینی که علاقه وافر به مصاحبه و دیده شدن داره و در مورد گورستان و گردشگری تا پزشکی و اپدیمی و کرونا و جامعه شناسی و ... مصاحبه داره. چند جا به شخصه عنوان اپیدمولوژیست و ویروس شناس را در مصاحبه هاش دیدم ولی اطلاعات کمی ازش وجود داره به غیر  از مصاحبه هاش در مورد هر چیزی که بشه فکرش را کرد

 

2879010.jpg

 

نکته اینجاست این اطلاعات اصلا دیده نمیشن. چیزی که دیده میشه تیرتهای دهان پر کن رسانه های معاند هست که: تایید اطلاعات دروغ کرونا با تعطیلی روزنامه مصاحبه کننده یا ایران افشا کننده امار دروغ را تعطیل کرد و از این قبیل

که مثلا چون قشری چون سلبریتیستها تنها منابع خبریشون با لجاجت و یا هر دلیل دیگه ای این رسانه هاست این در ذهنشون به عنوان حقیقت بدون اطلاع از سوی دیگه ماجرا ثبت میشه و در بزنگاه ها خودش را به شکل کمپین ها نشون میده که فکر میکنند حتما همینی هست که میگن چون یک روایت را شنیدند فقط.

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پرتابگر دو فروندی موشک فتح با ظاهر غیرنظامی و استتار شونده در رزمایش اخیر سپاه

 

normal_fars.jpg

این خبر توسط خبرگزاری فارس نیوز منتشر شده!

برفرض یگان مورد نظر چنین رویکردی اتخاذ کرده باشد اما باید به عنوان دستاورد تلقی بشه؟

حضرات مطلع هستن اینگونه مانور دادن رسانه ای، چه تبعاتی در پی دارد؟

https://www.farsnews.ir/news/13990602001106/موشک-فتح-کوچک-اما-خطرناک-سرباز-جدید-موشکی-ایران-را-بیش‌تر-بشناسید

 

نقل قول

 

این موضوع از این جهت حائز اهمیت بود که پیش از این پرتابگرهای دو فروندی موشک‌های خانواده فاتح و یا ذوالفقار، بر روی شاسی‌هایی که با ظاهر کاملا نظامی توسعه یافته‌اند نصب شده است. استفاده از پرتابگرهایی با ظاهر غیرنظامی باعث می‌شود تحرکات و جابجایی‌های یگان موشکی به دور از چشم دشمن و با اطمینان خاطر نسبت به عدم لو رفتن محل شلیک و جابجایی یگان‌های موشکی انجام شود.

 

 

 

این ادعا از نظر بنده، خوشبینی نویسنده این گزارش است.

 

حقوق بگیران این رسانه ها، آیا تحرکات کشتی T-AGM-24 امریکا زیر نظر داشتن؟

در تاریخ 7 اوت سیستم AIS این کشتی جاسوسی فعال شده بود و در خلیج فارس حضور داشته. (حدود 8روز پس از رزمایش پیامبر اعظم 14)

احتمال فراوان زمان برگزاری رزمایش هم در حال رصد بودند.. این فقط یک بُعد اقدامات طرف مقابل هست

 

normal_usns--in.png normal_usns--in-1.jpg

 

بر 23 اردیبهشت 1399 در 19:14 , shirazz گفت:

 

اما خبر مهم تر به نظرم حضور چندماهه اخیر کشتی USNS Invincible T-AGM-24 در دریای عمان هست. گویا مکان استقرار هم کشور عمان هست. (حدود یکماه قبل در همان روزهای رویایی با ناوگان سنتکام، در نزدیکی بندر فجیره بوده)

نکته اینکه وظیفه این کشتی جاسوسی، رصد برنامه موشکی ایران هست.(در نتیجه طرف مقابل میداند چه در دریای عمان رخ داده.)

 

normal_usnspy.jpg

 

Two years later, Invincible was still in the Middle East. Ship-tracking websites as recently as March 2020 registered the spy vessel’s transponder at a port in Oman

https://www.vesselfinder.com/?imo=8833879

https://www.marinetraffic.com/ais/details/ships/imo:8833879

https://nationalinterest.org/blog/buzz/us-air-force-has-spy-ship-persian-gulf-144792

 

 

بنظرم نیازی به استفاده از حامل غیرنظامی نیست، فقط خبرنگارها توجیه کنن، کافی است.

این گاف زمان رزمایش الی بیت المقدس 1 فراموش نشدنی است!!

 

normal_13e.jpg normal_23e.jpg

 

عموم رزمایش ها در تاریخی برگزار میشوند اما اعلام رسمی دیرتر صورت میگیره تا به زعم برگزارکنندگان جلوگیری از نشت اطلاعات یا .. بشود.

در اینجا خبرنگار سابق تسنیم توئیت میزنه داشتم برای گزارش میرفتم و سردار مشاهده کردم :rolleyes:

دیگه هیچ نگویم که سکوت بهتر است.

 

دوستان بهتره واقعیت پیرامون کشور درک کنن. هر خطا محاسباتی در فضای رسانه ای و یا عملیاتی جبران ناپذیر است.

 

 

 

 

ویرایش شده در توسط shirazz
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تشویق موتور جستجوگر گوگل به ثبت نام مردم در رای گیری "انتخابات ریاست جمهوری امریکا 2020" و در نهایت شرکت در انتخابات!

حالا این اتفاق و تشویق به حضور مردمی در صورتی هست که "رای الکترال" تعیین کننده رئیس جمهور آتی امریکا هست..

normal_national-voter-registration-day-2

 

انتخابات 2016 ریاست جمهوری امریکا

normal_united-states-elections-2016-remi

 

 

انتخابات 2018

normal_united-states-elections-2018.png

https://fa.wikipedia.org/wiki/انتخابات_ایالات_متحده_(۲۰۱۸)

 

 

گوگل دودل، لوگوی جایگزین گوگل در صفحه اصلی سایت گوگل است که در موارد خاص و مناسبت‌های ویژه بجای لوگو گوگل تغییر می‌یابد.

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Search

https://www.google.com/doodles/about

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Doodle

 

 

___________________________________

 

حالا مقایسه کنیم با سازمان های عریض و طویل کشوری در انتخابات

حتی سازمان صداوسیما که گاها با رفتار غیر اصولی باعث میشه شرکت در انتخابات کمرنگ تر شود.

نمونه انتخابات سال گذشته مجلس 98

و اگر هم انتخابات ریاست جمهوری 1400 با شرایط پیشین برگزار شود، آمار مشارکتی شبیه آنچه در سال 98 رخ داد ممکنه اتفاق بیافته.

که درنتیجه بنظرم نظام پارلمانی یا حکمرانی اسلامی دور از انتظار نخواهد بود..

 

 

 

عدم شرکت 10 میلیونی واجدین نسبت به دور گذشته انتخابات مجلس - نامشخص بودن تعداد آرای باطله انتخابات مجلس 98 و..

 

normal_vote.jpg

 

این نوشتار صرفا جهت گوشزد کردن شرایط موجود سیاسی، اجتماعی کشور است، باشد عبرت بگیریم.

 

 

 

ویرایش شده در توسط shirazz
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
36 minutes قبل , MR9 گفت:

بسم ا...

 

پشت صحنه مراحل تولید و نصب دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج)

 

با تشکر از زحمت دوست و برادر عزیزمان 

 

یک روایت از دفاع مقدس با بیانی خوش ارائه شد که باید به عنوان یک کار خوب معرفی کنیم 

به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس حاج حسین یکتا از لحظات و اتفاقات روزهای مجاهدت مردم ایران روایت کرد.
 

 

https://www.farsnews.ir/media/13990705000466/
https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Video/1399/06/30/13990630001209_240P.mp4

 

  • Like 2
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 30 خرداد 1399 در 02:30 , bds110 گفت:

عکس های از ماکاپ موشک و ماهواره بر های ایران  در پارک موزه دفاع مقدس تهران یک اشتباه مهلک تبلیغاتی

اگر پرتاب فضایی توسط ایران انجام شود  خبرگزارهای خارجی از این عکس های پارک موزه دفاع مقدس  استفاده میکنند تا به مخاطب القا بشود برنامه فضایی پوششی  برای فعالیت های موشکی می باشد

 

12~7.jpg 

 

 نوشته زیر از کتاب خاطرات حفاظتی پاسداران نزسا تهیه شده توسط واحد اموزش و اگاهسازی مدیریت حفاظت و پیشگیری حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه پاسداران چاپ اول زمستان 1387منتشر شد

دیده بانی صدا و سیما:

دیده بانی صدا و سیما در زمان جنگ گزارشگران وخبرنگاران صدا و سیما بعد از عملیات منطقه را تشریح میکردند که در فلان منطقه نیرو های اسلام و رزمندگان در حال پیشروی هستند بنظر بنده این عمل یک اشتباه بود که وضعیت دقیق گرای منطقه وخود منطقه را به دشمن بعثی می داد و موقعیت نیروهای اسلام در خطر قرار می داد و دشمن دقیقا همان منطقه را زیر اتش می گرفت

احمدی - 

 

 

تکرار یک اشتباه  تبلیغاتی

 

Ei6F3FyWAAEJk69_28129.jpg

 

 

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مگه صدا و سیما معاونت نظامی و عقیدتی نداره؟ حراست سازمان به فکر چی هست؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 خلاصه ای از رژه سالگرد 75 سالگی حزب کارگر کره شمالی 

 

 

تصاویر یک نمایش بسیار زیبا رو نشون میده که باید به عنوان یک الگو برای طراحان رژه در کشور مد نظر باشه 

تصاویر و زاویه دوربین

نورپردازی 

رفتار روان نیروها 

همگی از اجزای اصلی اجرای خوب این رژه بوده است 

 

منظور به خوبی نشان داده شد 

سلاح های جدید 

نظم جدید 

و انتقال کامل پیام سخنرانی 

 

Ej9ot2dXYAEOul1.jpg Ej9zzQqXgAEGFdm.jpg Ej9-PDNXcAI1D4A.jpg

 

Ej90sxrXYAAl41h.jpg

 

25g.jpg

 

  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دیروز مقامات امنیتی امریکا ایران را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا مجددا کردند و جالب هست در این نوع اتهامات توسط بالاترین سوطح امنیتیشون مصداقهای دخالت فرضا "یک ویدئو" ی کوتاه منتشر شده در فضای مجازی با محتوای انتخابات آمریکا را دلیل بر این دخالت ذکر کردند. از اون دست ویدئوها و محتواهای خبری که به هر حال در وب فارسی توسط گروه های مختلف خودجوش حتی به وفورد ساخته میشه و تقریبا احتمالا بازدیدشون در امریکا زیر چند ده نفر هست. حالا هدف این کشمکش دخالت روسیه و ایران و چین در انتخابات امریکا که مشخص هست هدف انتخاباتی است برای رقبا ولی منظور این هست که چه حساسیتی وجود داره و حالا باز اشاره به هجمه تروریستی ( به واقع اگر یک ویدئو دخالت ایران در انتخابات و جرم محسوب بشه با محتوای سیاسی کاری که برخی ابزارها و تلویزیونها و گروهکهای با پشتیبانی غرب در حوزه های عملیات روانی/امنیتی/نظامی ضد کشور انجام میگیره رسما مصداق تروریسم هست )

 

مصداق این روزها که باز در بستر ابزار به شدت ضدامنیتی تلگرام (خصوصا خاصه برای ایران) رخ میده شایعه کمبودها در اقلام مختلف هست. قبلا این مورد در استانه خصوصا کرونا چون تست شد و جواب داد حالا به طور مقطعی و متناوب در همین زمینه به کار گرفته میشه و جالبه توسط گروه های مختلف بسته به بهانه موجود.

 

جدیدترینش مسئله آرد هست. در این سناریو اول هدف انتخاب میشه و بعد با توجه به زمینه های معمولی و خبرهای روز هدف سوار این بستر میشه و چون خبره، اخبار روز هستند هر گروهک بنا به منافعش این پروژه را که به یک وحدت کلی هماهنگ شده یا ناشده رسیده پیش میبره و چون در این سناریوهای اقلامی نظام توزیع توسط شایعات به هم میریزه، خود این مسئله موجب قویتر شدن پروژه و همچنین تبعات ناشی از اون میشه.

 

مثلا مسئله آرد از همین دست هست. به خاطر اختلاف قیمت آرد آزاد و دولتی برخی تخلفات رخ میده که فرضا در چند نانوایی صف تشکیل میشه (چون ارد دولتی را در بازار فروختند و فی المثل اون روز چون کمتر پخت میکنند نان کمتری به مردم میدند و اعلام میکنند ارد ندارند ) این میشه بستر انتخابی. شروع میشه به دامن زدن به این کمبود و مردم کم کم هجوم میبرند برای خرید نان و ارد. کمبودها شدت میگیره (نظام توزیع نمیتونه خودش را با حجم ناگهانی تقاضا هماهنگ کنه و اگر یادتون باشه در مسئله سوخت هم هر از چند گاهی رخ میداد که با ورود کارت سوخت و قیمت بنزین ازاد دیگه بستر مناسب نیست برای این سناریو) و بعد مرحله دوم شروع میشه.

 

تجزیه طلبان از خبر روز و جنگ قره باغ تیتر: حمل آرد به ارمنستان را با فیلمهایی که در فضای مجازی مثلا در رابطه با تخلف یک نانوا در فروش ارد دولتی در نیمه شب گره میزنند که داره بار میزنه به مقصد نامعلوم (بخونید ارمسنتان چون قبلا این شایعه را کاشته )

منافقین با عکس کمبود آرد در سوریه تیتر میزنند: حمل آرد توسط سپاه به سوریه و ایجاد قحطی در کشور و توصیه به مردم برای انبار کردن یک ماه!! آرد و نان

و همینطور به ترتیب و برای سایر اقلام که نهایتا هم مصرف را در این شرایط کشور بالا میبره که باعث کمبود منابع ارزی برای تولید و واردات میشه و هم باعث جو اضطرار و به هم خوردن بازارها میشه و هم اهداف کوتاه مدت امنیتی/اجتماعیشون را محقق میکنه

 

مثل ماجرای بنزین و خودکفایی که فلان مدیر وزاتخانه میگفت: همه جای دنیا بنزین وارد میشه و پالایشگاه سازی به صرفه نیست!! و توجهی به موقعیت خاص ایران نداشت، رها کردن فضای مجازی برای کشوری در شرایط ایران یعنی باز گذاشتن یک مرز برای تردد جاسوس و گروه های تروریستی یا در اخیترا گذاشتن یک ایستگاه رادیویی/تلویزیونی در اختیار یک گروهک تروریستی و یا رها کردن مردم در یک شهر تحت تسلط تروریستها و به همین ترتیب.

 

شعار آزادی رسانه و بیان و عدم فیلتر و نیاز و ... برای شرایط غیرجنگی است تازه با در اختیار داشتن و قانونمند کردن حضور برخی ابزاهای شبه امنیتی این حوزه. در شرایط جنگی این وضعیت و رهاشدگی محض، تنها حماقت هست. الان مشکلاتی که ایجاد میکنند مشکلات اجتماعی/سیاسی/امنیتی و نهایتا آشوبهایی است که تا حالا عبور شده با هزینه های زیاد، در یک شرایط وخیم قطعا همونطور که بمبهای مادر از آسمان فرو میریزه در زمین هم همین ابزارها خود یک ارتش میشند برای هماهنگی های امنیتی و نظامی در یک سطح بالاتر.*

 

* دیگه از نحوه برخورد غرب و آمریکا در موقعیت تنها شاید یک درصد مشابه با موقعیت کشوری مثل ایران در این یکسال گذشته فکر کنم به اندازه کافی مصداق دیدیم که اگر در شرایطش قرار بگیرند تمام شعارها دسترسی آزاد به اطلاعات و اینترنت یعنی چه ( تازه تمامسرورها و اطلاعات و ابزارها در اختیارشون هست و بای مثال آمریکا وقتی یک وبسایت را مخل امنیت کشورش(!) قلمداد میکنه خیلی راحت و شیک میتونه وبسایت را از ریشه بزنه (توقیف آدرس یا حتی توقف خدمات دهی سرور) نه اینکه مثل ما مجبور به فیلتر  بشه (که یک ضد ارزش!! جا انداختنش به طور مطلق) بشه و هیاهوهای بعد) یا به جای برخوردهای هدفمندی که توییتر و فیسبوک و ایسنتاگرام میکنند با محتوها و حذف هدفمندشون سرخود به خاطر قانون کشورشون یا حکم دادگاه و نهادهای امنیتی؛ مجبور بشند کل اینترنت را به خاطر نداشتن این اختیار فنی قطع کنند که خودش سبب کلی مشکل و تبلیغات سوء میشه.

 

برای همین اینترنت باید در اختیار حاکمیت باشه با تمام ابزارهاش به شکل موثر فنی (نه فیلتر و قطع اینترنت، بلکه ایجاد بستری برای امکان توقف فعالیت یک ابزار یا وبسایت یا خدمات مبتنی بر وب که قاعدتا گزینه بی اثر فیلتر هم منظور نیست )

 

 

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
5 hours قبل , arminheidari گفت:

رزمایش مدافعان اسمان ولایت 99 و چند اشتباه تبلیغاتی حفاظتی 

 

با تشکر از همه عزیزان زحمت کش 

ولی حیف است که زحمت عزیزان به خاطر نکاتی ریز ولی مهم از بین برود 

 

- عکس فرماندهان پدافند در حالی که اسم روی پیراهن قابل خواندن است

 

- نمایش تصویر مانیتور رادار، کاری به کل اشتباه و باعث درز اطلاعاتی حساس 

 

 

 

 

 

 

بهتر بود پوشش این رزمایش هم بدست گروه "ایما مدیا" سپرده میشد، تا شاهد این دست تصاویر، ویدئو نبودیم!

 

اوبونتو، ویندوز 10 - تسک بار ویندوز - تاریخ 20 ام اکتبر و دیگر هیچ

normal_Ek7Z4scXUAAoffQ.jpg

screenshot from: twitter.com/AmirIGM

 

رعایت اصول اولیه حفاظت اطلاعات در جلسه اخیر مقامات اسرائیلی و امریکا

 

normal_3585647.jpg normal_3585658.jpg

 

آموزش مخفی کردن تسک بار، برای مواقعی که استفاده ای ندارید و یا در فیلم نمیخواهید دیده شود.

https://www.howtogeek.com/293401/how-to-automatically-hide-the-windows-taskbar

 

 

رونوشت: قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا

  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اصولا با توجه به برخی مشاهدات از جمله همین تاریخ بیستم سامانه به نظر رزمایش دو روز زودتر آغاز شده بود و در رسانه ها به خاطر دلایل مشخصی تاریخ برگزاری با تاریخ اعلام اخبار یک گپ داشت. اینطور میشه توجیه کرد چرا رزمایشی که یک تا سوم آبان اعلام میشه چیزی مابین 29 تا یک آبان انجام و پایان میپذیره.

 

یک نکته هم در رابطه با این تصویر که یکی دوجا شبه ایجاد کرده بود که هدف در فاصله 150 کم هدف قرار گرفته. به نظرم از اونجا که موشک باور نزدیک شونده به مرکز رادار هست و همچنین وسعت رزمایش میشه گفت این راداری است که احتمالا دز نزدکی سایت پرتاب پرنده هدف یا در میانه سایت رزمایش در نقطه رصدی قرار گرفته و در حال رصد موشک و هدف هست و برای همین فاصله ها نمیتونند نمایانگر فاصله پروازی موشک با هدف باشند.

 

Ek7Z4scXUAAoffQ.jpg

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نکته ای مهم و کاربردی از برادر عزیز  @crazyinventor 

 

 برای تصاویر شخصی ایی که خودتون ثبت کردید ( با گوشی یا با دوربین , اسکرین شات ) , اگر قرار به لو دادن اطلاعات خطرناکی نیست , قبل از ارسال تصویر مورد نظر , لطف کنید و با نرم افزارهای موجود اطلاعات تصویر ( که مشخص کننده ی نوع تجهیزات مورد استفاده برای ثبت تصویر , مکان تصویر و .... ) رو پاک بفرمایید تا تنها تصویر رو ارایه کرده باشید و نه اطلاعات شخصی خودتون رو اونم به صورت ناخواسته تا خدای ناکرده فردا روز مشکلی گریبان هیچ کدوم از دوستان رو نگیره .

 

در تکمیل این نکته ، می توانی مقاله تصویری زیر رو ببینید که یک عکس مگر چه می تواند بیان کند؟؟

پشت رایانه نشینانی از جنس شرلوک هلمز

ویرایش شده در توسط arminheidari
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم ا... 

 

ilju_2020-10-26_21-29-15.jpg   ftwshp.jpg

 

راست : نمونه ای از صدها عملیات روانی بر علیه صنعت دفاعی ایران  چپ : دسته گل جدید دوستان عزیز ما که حتی از بخش تبلیغاتی مجموعه تولید کننده سامانه باور هم بعید بود 

 

SORENA77امروز 9:09 PM  

یکی از دلایل وجود اون سیستم های تهوییه هوا روی سقف لانچر باور وجود رادار هست که الان مشخص شد ! مگرنه للانچر اینچنین خنک کننده هایی لازم نداره !!
islfkامروز 9:11 PM  

@MR9 بله خودشون اذعان کردن فوتوشاپه دکل antey 4000

 

MR9امروز 9:12 PM  

@islfk بعد همین ها را دست می گیرند برای تمسخر ما .... این دوستان قبلا در میلیتاری بودند از این کارها نداشتند ، ظاهرا فالوور و لایک و کامنت برشون خیلی مهم شده !!!
MR9امروز 9:14 PM  
@islfk قضیه دستکاری عکس شلیک موشکها را یادتون هست ؟؟
islfkامروز 9:16 PM  

@MR9 میگن نسخه ای از سامانه باور هست که اختصاصی برای مقابله با بالستیک توسعه پیدا کرده عکس هم دستکاری شده هست 

MR9امروز 9:18 PM  

@islfk زمانی که یک عده ای صنعت دفاعی ما را قرار هست تمسخر کنند ، دیگه این بخش ماجرا را تعریف نمی کنند ، چنان عکس را برمیدارند و ان را بعنوان صنعت دفاعی فتوشاپی توی بوق می کنند که یک عده ساده لوح داخلی هم ان را باور می کنند ...

MR9امروز 9:19 PM  

@islfk چقدر دیگه باید گل به خودی بزنیم !!!! انتهایی هم برای این موارد دیده نمیشود !!!!

Abed2امروز 9:24 PM  

@MR9 مشخص شده که فاصله بین دو کنیستر موشک در پرتابگر باور ۳۷۳ به علت وجود دکل رادار هست. مثل مدل های آنتی روسی. در ویدئویی که سابقا پخش شده بود جک های هیدرولیک برای بالا بردن آنتن رادار تلار هست.

MR9امروز 9:28 PM  

@Abed2 فرض هم چنین طرحی باشد .. قبول ... به نظر شما درست هست که قبل از رونمایی اصل ماجرا ، این تصویر را دستکاری کنند که یک عده ای ان را بردارند و کل زحماتی که برای باور کشیده شده را بریزند دور ؟؟ یک کوچولو فکر کردن قبل از انجام کارهایی در خصوص گل سر سبد محصولات داخلی لازم نیست ؟؟
 
MR9امروز 9:31 PM  
@Abed2 این خبر برای 12 سال پیش هست ... امیدوارم که یادتون بیاید که سر همین عکس ، هر اندازه احمقانه ، چقدر بر ضد ما جنگ روانی راه انداختند 
 
oldmaginaامروز 9:36 PM  

@MR9 به نظر میرسه عکسی که آنتن داره فتوشاپ باشه . البته این به این مفهوم نیست که این شکل از وسیله وجود نداره !

MR9امروز 9:38 PM  

@oldmagina بحث وجود داشتن یا نداشتن نیست .. بحث این هست که چرا قبل از رونمایی سخت افزار اصلی ، در حالی که اطلاع داریم طرف مقابل منتظر هست که از این موارد سوء استفاده بکند ، دست به چنین کارهایی می زنیم ؟!!

SardarJangalامروز 9:38 PM  

@MR9 یه عکس فوتوشاپی هم بود قاهر رو مثلا برده بودن رو باند برا آزمایش مال n سال پیش هنوز که هنوزه این عکسه رو میارن باهاش مسخره مون می کنن

Abed2 امروز 4:40 AM

@MR9 اصل کار فتوشاپ و اضافه کردن اون رادار کاملا غلط است اما به نظر میاد خود وزارت دفاع اصرار دارد که اون رادار دیده نشود. بحث من فقط این بود که این مطلب به نظر درست هست. اما کاملاً در زمینه این دست فتوشاپ ها حق با شما هست.

 

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.