Phantom3

تاپیک جامع حمله متفقین به ایران در جنگ دوم جهانی

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

با تشكر از دوستان عزيز بابت ارائه‌ي مطالبشون؛
فقط يه موضوع هست كه بايد خدمت برادر رسول عرض كنم.
البته فكر كنم خودشون هم اين موضوع رو مي‌دونن. ولي شايد براي خواننده‌اي كه تاپيك رو مي‌خونه، قضيه درست جا نيافته.

سوم شهريور 1320، سالروز اشغال نظامي ايران توسط قواي شوروري و انگلستان در جنگ جهاني دوم بود كه همه از وقايعش آگاهيم.

اما موردي كه شما (برادر رسول) فرمودين، مربوط به اشغال ايران در جنگ جهاني اول (يعني دوران حكومت احمد شاه قاجار) و در فاصله‌ي سال‌هاي 1917 الي 1919 بود.

كتابي تحت عنوان «قحطي بزرگ» توسط محمد علي مجد براساس اسناد و گزارش‌هاي آرشيو وزارت امور خارجه‌ي ايالات متحده در اين خصوص توسط انتشارات مركز مطالعات و پژوهش‌هاي تاريخي به چاپ رسيده كه اطلاعات بيشتر دخصوص اون رو مي‌تونين از طريق لينك زير مشاهده بفرمايين :

http://www.ir-psri.com/Show.php?Page=ViewPublishedBook&PublishedBookID=83&SP=Farsi

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لعنت به روسی ها و انگلیسی ها
اقا مصطفی نمیشه رنگ دیگه بزاری برای اسمت به خدا وقتی میبینمش قلبم میوفته کف پام
تو کتاب تاریخ دربارش نوشته بود تو یک فیلم هم دیدم چجوری زد تو گوش یک فرمانده
یک سوال رضا شاه قزاق بود اخه فرماندهی سپاه قزاق هارو برعهده داشت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رضا شاه فرماندهی قوای قزوین و بر عهده داشت با همونم تهران رو تصرف کرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از برادر عزیزمون مصطفی . بله تلفات 10 میلیونی مال جنگ جهانی اوله ولی جنگ دوم هم برای ما دست کمی از جنگ اول نداشته و مطالبی که من درباره قحطی نوشتم بغیر از آمار مال جنگ دومه



استعمارگران ملت ما را در جنگ جهاني دوم ذبح كردند
هجدهم ارديبهشت در تاريخ به عنوان روز پايان جنگ جهاني دوم ثبت شده است. جنگ جهاني دوم را قدرت هاي فزون طلب و استعمارگر غرب به راه انداختند و حدود شش سال كل جهان را به آتش كشيدند. مسائل مربوط به جنگ جهاني دوم فراوان است ولي آنچه به طور كلي مي توان گفت اين است كه در جريان اين جنگ حدود 40 ميليون نفر از ميان رفتند و به طور متوسط روزانه 25 هزار نفر در اثر جنگ جان باختند. در ايران نيز همان طور كه در جنگ جهاني اول حدود ده ميليون ايراني در اثر جنگ گرفتار مرگ شدند و 40 درصد جمعيت ايران از بين رفت [color=red]در جنگ جهاني دوم نيز ميليون ها نفر گرفتار مرگ و ساير حوادث ناشي از جنگ شدند[/color].
هنگامي كه جنگ جهاني دوم اوج گرفت و متفقين (انگليس آمريكا و روسيه) احساس خطر مهلك كردند با همفكري و هماهنگي يكديگر ايران را اشغال نمودند تا از موقعيت جغرافيايي و عمومي ايران براي پيروزي بر رقيب استفاده كنند و به متحد خود (شوروي) سلاح و مهمات برسانند. اين اقدام متفقين تاثير اساسي بر سرنوشت جنگ گذاشت زيرا متفقين از راه و راه آهن ايران از كليه وسايل حمل و نقل و خطوط ارتباطي ايران از بنادر و شهرهاي ايران از موسسات اداري و نظامي ايران از كارگاه ها و كارخانه هاي ايران از نفت ايران از نيروي انساني ايران از خواربار و محصولات دامي و زراعي ايران از رودخانه ها و مزارع و باغ هاي ايران و خلاصه از همه ظرفيت ايران براي پيروزي بر رقيب استفاده كردند و استثمار ملت ايران را به بالاترين حدي كه غيرقابل توصيف است رساندند. علاوه بر اين جامعه ايران را گرفتار آسيب هاي ويران گر اخلاقي كردند و آن مناطقي را كه نيروهايشان مستقر شده بودند به فساد كشاندند.( هزارن فرزند نامشروع و تولد نسلی دو رگه و مو بور )
گرچه متفقين به دليل كمك حياتي ايران به پيروزي آن ها ميهن ما را « پل پيروزي » خواندند ولي اين پل پيروزي براي ايرانيان جهنمي از قحطي مرگ فساد و فلاكت بود زيرا سربازان متفقين تمام ارزاق و ثروت ملت ايران را مي ربودند و براي خود مردم چيزي باقي نمي گذاشتند. هنگامي هم كه جنگ تمام شد باز هم ملت ايران در تب آثار سو جنگ مي سوخت. متفقين به ويژه آمريكايي ها و انگليسي ها تحميل مصيبت به ملت ايران را تا آن جا رساندند كه حتي اشيا و ماشين آلات و آهن پاره هايي را كه به دردشان نمي خورد و مي بايست وجهي نيز براي حمل آن ها به جاهاي دوردست و خارج از شهرها بپردازند تا به زباله دان هاي خارج شهرها انتقال بدهند به دولت هاي دست نشانده خود در ايران فروختند و پول گزافي دريافت كردند.

يكي از مهم ترين آزردگي تاريخي امام خميني انفعال ارتش و نيروهاي مدافع ايران در جريان اشغال ميهن است. اساسا امام خميني شخصي بود كه براي عزت و اقتدار ملي و اسلامي اهميت فوق العاده قائل بود و از هر دوره تاريخي كه ايران و نيروهاي دفاعي ايران گرفتار انفعال و بي عرضگي بوده اند گلايه مند است و به آن هايي كه علل و زمينه هاي انفعال و بي عرضگي را فراهم كرده اند به شدت مي تاختند.
مديريت بسيار ضعيف ، منفعلانه و تسليم طلبانه نيز از محورهايي است كه امام خميني شديدا نسبت به آن انتقاد داشتند و معتقدبودند كه مجموعه نيروهاي سياسي و نظامي و اداري جامعه به دلايل متعدد موضع سنجيده و عزت مندي در جريان جنگ جهاني دوم و در زمان حمله متفقين به ايران نداشته اند.
ستم گسترده و سازمان يافته متفقين به مردم و غارت دارايي هاي ملي و ارزاق عمومي و تحميل قحطي سنگين بر مردم در جريان جنگ جهاني دوم از ديگر مسائل مربوط به اين جنگ است كه همواره امام خميني از آن به عنوان يك خاطره تلخ تاريخي ياد مي كردند. عواقب ناگوار سياسي كه حدود چهار دهه فرصت تاريخي را ازملت ايران گرفت و فلاكت و عقب ماندگي و مسائل مهلك را بر ملت ايران تحميل كرد از ديگر موضوعات مربوط به جنگ جهاني دوم است كه امام خميني همواره از آن به تلخي ياد مي كردند.
اساسا امام خميني معتقد بودند كه ملت ايران در جريان جنگ جهاني دوم غارت و بعد از آن نيز ذبح شد.

موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی - علی معصومی وزوایی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارتش رضا شاه اگر می خواست هم نمی تونست بیش از 2 هفته دوام بیاورد
اما اگر پل ها و راه آهن شمال به جنوب را تخریب می کرد متفقین به شدت در ایران کند می شدند
و احتمالا شوروی سقوط می کرد و سپس بریتانیا و الآن آلمان نازی قدرت نیمی از جهان را در دست داشت
و دیگر نه کمونیستی بود نه امپریالیستی و فقط حزب نازی بود و فکر نکنید نازی ها از بقیه بهتر بودند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارتش ایران رو شما خیلی قوی فرض کردید اگر مدیریت درست و حسابی بود و شاه هم شاه واقعا وطن پرستی بود و تا لحظه اخر مقاومت میکرد اونوقت باز هم ما کاری از پیش نمیبردیم در مقابل ارتش های تا به دندان مسلح انگلیس و روسیه ولی فرقش این بود که با عزت شکست خورده بودیم و به قول معروف زورمون رو زده بودیم و بختمون رو امتحان کرده بودیم.

rasoolmr گرامی کی گفته سیاست ناسیونالیستی رو رضاشاه آورد ناسیونالیسم از زمان هخامنشیان تا همین الان در دل تک تک مردم ایران وجود داره و چیزی نیست که بشه اون رو تغییر داد.نمونش رو هم در جنگ ایران و عراق دیدیم که صدام فکرشم نمیکرد ناسیونالیسم در کنار روحیه شهادت طلبانه بتونه همچین کاری در مقابل ارتش تا به دندان مسلحش بکنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با تشکر از اصل مطلب ، دو لینک که ماله زمانیه حوصله داشتم مقاله مینوشتم میزارم برای هرچه بیشتر اشنا شدن با شکست خفت بار ایران (البته کاملا طبیعی و قابل پیش بینی !)

http://www.daneshju.ir/forum/f1176/شهریور-20-،-به-روایت-انجمن-تاریخ-سایت-دانشجو-57093.html

http://www.daneshju.ir/forum/f1176/ارتش-رضاخانی-به-روایت-انجمن-تاریخ-سایت-دانشجو-43323.html


نکته ای هم به رسول خان !

برادرم ، در جنگ حلوا خیرات نمیشه به خصوص برای کشور شکست خورده و هیچ کشوری نمیاد نون و نمک کشور شکست خورده ! رو که براش فلان میلیون پوند و دلار خرج کردن بدن شکم مردم همون کشور !
میان میفرستندش برای روسیه که داره با المان میجنگه ....

این قانونی هست که در جهان از ازل بوده تا ابد !

صدالبته به عنوان یک ایرانی اونو نادرست میدونم و اشتباه ، به عنوان یک انسان هم همینطور ! ولی وقت جنگ حلوا خیرات نمیکنند یکی از دلایل گفتنش همینه !

ولی در کل بعد جنگ یکی از ایراداتی که محمدرضا وارد کرد بر دولت متفق و تونست به نوعی غرامت بگیره همین مساله بود


صدالبته هیچ توجیهی نمیشه کرد این عمل شنیع رو ولی در همه جهان انجام شده و میشه و اصل قحطی به خصوص برای کشور سقوط کرده بیشتره برای همینم هست که میگیم یا شکست نخور ! یا اگه قد قد کردی پای خرابکاریتم وایسا ! چشمک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست داشتن وطن جزء فرهنگ هر ملتی هست . و دین هم مخالفتی با اون نداره ( حب الوطن من الایمان )


اما رضا شاه هدفش اسلام زدایی از ایران بود ولذا روحانیت رو مجبور به خلع لباس کرد .و کسی جز مراجع تقلید اجازه پوشیدن لباس روحانیت رو نداشت . حجاب رو ممنوع کرد و کشف حجاب رو با زور سرنیزه در ایران پیش برد . غراداری ها رو ممنوع کرد . مساجد رو تعطیل کرد . و....


شما اگه خواسته باشید فرهنگ کشور رو نابود کنید ناچار از جایگزین کردن فرهنگ دیگه هستید و در خلا نمی تونید بسر ببرید . بنا بر این ناچار به جایگزین هستید و جایگزین رو هم فراماسون های ایران : ناسیونالیسم باستانی ایرانی معرفی کردند . کما اینکه عربها ناسیونالیسم عربی رو .


در دوران قاجار و ماقبل اون در هیچ سلسله شاهنشاهی شما نمی بینید که شاهی اومده باشه ناسیونالیسم باستانی رو جایگزین مذهب کنه و این روند رو رضا شاه شروع کرد .


البته خودش که بی سواد بود و چیزی بارش نبود اما طیف روشنفکری ایران و ماشونها سیاست ها رو طراحی و اجرا میکردن . پشتوانه سلطنت پهلوی ها روشنفکران و ماسون ها بودند .


در جنگ دوم جهانی ترکیه هم بی طرف بود اما هوشیار بود و بی طرفیش رو هم خوب پیش برد و نه اشغال شد ونه غارت . اما ایران از بی عرضه ...

در جنگ ایران و عراق بهتره که یه سری به وصیت نامه شهدا بندازید ببینید که چرا داوطلبانه رفتند و شهید شدن . و یه نگاه به بی تفاوتی ملت در قضیه اشغال ایران بندازید ببینید این ملت چرا بی تفاوت بودن .

همه فریاد یا حسین رو میفهمن و تهییج میشن اما برای فریاد یا کورش کسی تره خورد نمیکنه

در جریان اشغال ایران یک ریال هم کسی نتونسته از اشغالگران بابت اشغال بگیره . اون شاه بعدی هم تا امتیاز و غرامت شاهیش رو به انگلیسی ها نداد .نتونست شاه بشه

ا اشغال یه چیزه اما هولوکاست راه انداختن یه چیز دیگه است . نسل کشیه و جنایت و وحشیگریه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شما دارید به من توهین میکنید

کی گفته ملت در زمان جنگ هیچی نکردن شما برو تاپیکی رو که روز حمله قوای سرخ به تبریز بود رو بخون ببین مردم چیکار میکردن....

بعدشم لازم نیست بری وصیت نامه ها رو بخونید برید همین خاطرات خلبان ها رو بخونید بعد از این حرف ها بزنید...

در ضمن کورش چه ربطی به یا حسین داره؟

کی گفته باید واسه این که حس وطن پرستی داشته باشی و ...... بگی یا کوروش؟

شما این حرف هاتون از سر بی اطلاعیه برید تاپیک های قدیمی رو مطالعه کنید....


من نمیخوام از رضا شاه دفاع کنم ولی لطفا در مورد یه چیزی که حرف میزنید باید مطمئن باشید در مورد این که مردم ایران زمان حمله کاری نکردن میشه بفرمایید باید چیکار میکردن؟ اسلحه داشتن؟ یا عاشق چشم ابروی اجنبی بودن.
شما یه سر به کتاب ها یا فیلم هایی که راجع اون دوران بود بزنید تا بدونید اوج انزجار ایرانی ها از قوای بیگانه......

همین و بس.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ارتش رضا شاه اگر می خواست هم نمی تونست بیش از 2 هفته دوام بیاورد



ارتش ایران رو شما خیلی قوی فرض کردید اگر مدیریت درست و حسابی بود و شاه هم شاه واقعا وطن پرستی بود و تا لحظه اخر مقاومت میکرد اونوقت باز هم ما کاری از پیش نمیبردیم در مقابل ارتش های تا به دندان مسلح انگلیس و روسیه ولی فرقش این بود که با عزت شکست خورده بودیم و به قول معروف زورمون رو زده بودیم و بختمون رو امتحان کرده بودیم.



اگر رضا شاه واقعا قصد مقابله داشت ارتش متفقين به هيچ عنوان قادر به تصرف و پيشروي در ايران نبود ,حالا چرا ?
چرچيل در خاطرات خودش مينويسه بزور چند هزار سرباز هندي رو براي اشغال ايران جور ميکنه !!!
اگر به تحولات اون زمان نگاه کنيم متوجه عمق فاجعه براي ارتش متفقين ميشيم !
در آن زمان اوج پيروزي ها متحدين يعني آلمان و ژاپن و غيره بو,د آلماني ها در آن زمان هزاران کيلومتر در شوروي پيشروي کرده بودند و کمر ارتش سرخ تقريبا شکسته شده بود, برخي از واحد هاي آلماني تا شمال قفقاز رسيده بودند. استاليگراد تحت محاصره کامل بود. در صورت مقاومت جدي از سوي ايران شوروي به هيچ عنوان قادر به اعزام نيروي زياد نبود حتي امکان پيشروي ايران در قفقاز و تصرف مناطق نفتي باکو هم بود اين از شوروي !
انگليس هم اصلا نيرويي نداشت ! خود انگليس در محاصره کامل زير دريايي هاي آلماني قرار داشت ,بطوري که همه چيز از غذا تا سوخت جيره بندي شده بود ! تنها در همان سال زيردريايي هاي آلماني بيش از هزار کشتي تدارکاتي به مقصد انگليس رو غرق کرده بودند ! تمام متصرفات آسيايي انگليس توسط ژاپني ها اشغال و تار و مار شده بودند تنها هند در دست انگليس بود ,امکان انتقال نيرو زياد از هند هم به ايران ميسر نبود بخاطر خطر ژاپني ها که هدف اصلي اونها هند بود .
ارتش ايران در آن زمان ارتش مجهزي بود و قويترين ارتش خاورميانه رو در اختيار داشت اگر شاه با آن خفت فرار نميکرد او ميجنگيد به هيچ وجه بنظر من متفقين قادر به اشغال ايران نبودند نه اينکه ايران خيلي قوي بود بلکه چون متفقين در آن زمان چنين امکاني نداشتند . يا اگر هم قادر به اشغال کشور ميشدند زمان بسياري رو از دست ميداند و همچنين تخريب راه آهن کلا برنامه آنها رو با اخلال کلي مواجه ميکرد, چرا که بعد از اشغال و در کنفرانس تهران استالين ليست بلند بالايي به چرچيل و روزولت ميده, شامل مقادير عظيمي از فولاد و ساير فلزات و سلاح و تاکيد ميکنه بدون دريافت اين مقادير شوروي قادر به مقابله با ارتش آلمان نيست !

تاريخ جاي اما و اگر نيست ولي اگر .......

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سوال چرا که ترکیه که همسایه ما هست بی طرف بود ولی اشغال نشد ؟


چرا اونا اینقدر سیاستمداران قابلی داشتن پس سیاستمداران ایران کجا بودن ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ناسیونالیسم در ایران تاثیر زیادی نداشت ولی در کشور های دیگه مثل ژاپن یا آلمان چرا

کلا میگن

حکومت هایی که پشتوانه مردمی ندارن سعی میکنن با اتصال خودشون به افراد محبوبی مثلا کوروش در زمان محمدرضا شاه پشتوانه و اعتبار درست کنن همین موضوع امکان داره الانم اتفاق بیافته شاید در آینده برای شخصیت های مذهبی ارزشی کمتر از همین کوروش قرار بده



[color=red] در جنگ ایران و عراق بهتره که یه سری به وصیت نامه شهدا بندازید ببینید که چرا داوطلبانه رفتند و شهید شدن . و یه نگاه به بی تفاوتی ملت در قضیه اشغال ایران بندازید ببینید این ملت چرا بی تفاوت بودن .

همه فریاد یا حسین رو میفهمن و تهییج میشن اما برای فریاد یا کورش کسی تره خورد نمیکنه[/color]

البته این بیشتر تاثیر انقلاب بود اگه به تاریخ نگاه کنیم میشه از این چیزا زیاد دید

مثلا بعد از انقلاب فرانسه کشورای خارجی بهش حمله کردن ارتش نظم درست حسابی نداشت
ولی بعد فرانسه به فرماندهی ناپلئون مالک نیمی از اروپا شد ولی اگه در هنگام انقلاب به فرانسه حمله نمی شد و میزاشتن گرمای مردم سرد بشه شاید چیزی به اسم ناپلئون نداشتیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سوال چرا که ترکیه که همسایه ما هست بی طرف بود ولی اشغال نشد ؟


چرا اونا اینقدر سیاستمداران قابلی داشتن پس سیاستمداران ایران کجا بودن ؟[/quote]

چون ايران موقعيت استراتژيک بساير بهتري نسبت به ترکيه براي کمک به شوروي داشت, چرا ?
ترکيه نيز با شوروي هم مرز بود براي رساندن تجهيزات به شوروي, بايد تجهيزات از ترکيه به شوروي ميرفت منتها براي رساندن تجهيزات از ترکيه به شوروي
چند مشکل اساسي وجود داشت : يک : امکان ارسال تجهيزات از ترکيه به شوروي از طريق درياي سياه ميسر نبود چون تمامي سواحل شمالي درياي سياه در اشغال آلماني ها بود وفقط مرز زميني باقي ميماند . مشکل بزرگتر چگونگي رساندن تجهيزات به خود ترکيه بود !
همسايه ترکيه يعني يونان در اشغال ايتاليا بود ,روماني متحد آلمان بود ! از طريق دريا هم امکان چنين چيزي وجود نداشت چرا که در آن زمان زيردريايي هاي ايتاليايي و آلماني حاکم درياي مديترانه بودند ! و امکان ارسال نيرو براي اشغال ترکيه نبود .....
در صورت حمله به ترکيه هم آلماني ها قادر به ارسال نيرو و تجهيزات به ترکيه از طريق درياي سياه و يونان براي کمک به آن کشور به راحتي بودند !

در ضمن در ترکيه هنوز خاطرات جنگ اول جهاني در ذهن مردم بود و به هيچ روي حمله دوباره دول غربي رو بر نميتافتند ارتش منظم تر و نيروي دريايي قويتري از ايران داشت .


[quote]ناسیونالیسم در ایران تاثیر زیادی نداشت ولی در کشور های دیگه مثل ژاپن یا آلمان چرا
[/quote]

اتفاقا ناسيوناليسم در ايران تاثيرات بسيار مفيدي داشت (متاسفانه نه در حد ژاپن يا ترکيه بويژه ترکيه که به ما از هر نظر بسيار نزديک هست), ملي گرايي و آنچه که ناسيوناليسم ايراني خوانده ميشه بيشترين نقش رو در دميدن روح دوباره به اين کشور بعد دوره رکود قاجار داشته ,حس افتخار و ميهن پرستي بوجود آمده در اواخر دوره قاجار باعث بيرون آمدن اين کشور از يک دوره رکود تاريخي شد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه مشل دیگه هم اینه که ایران نباید غافلگیر میشد چرا؟؟ چون ملک فاروق از طرف دخترش که زن محمدرضا شاهه به ایران اطلاع میده که انگلیس داره تحرکاتی انجام میده و پیش بینی میکنه قراره به ایران حمله بشه ایرانم از طریق سیاسی از انگلیس جواب میخواد که البته فکر کنم یه خورده دیر شده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تا جایی که ما می دنیم رضا شاه اگر چه توانست ارتش منظمی بعد از مدت ها بوجود آورد ولی این ارتش برای رسیدن به یک ارتش مدرن راه زیادی داشت و تنها زیر ساخت های آن بوجود آمده بودن
و اگر نه پسرش نمی توانست راحت ارتش قدرتمند خودش را درست کند
ولی ساخت زیر ساخت به مانند پی خانه می باشد و خود خانه نیست ولی از مهمترین قسمت های خانه است
http://www.fararu.com/vdca6una.49n0e15kk4.html


محمدرضا یا هرکه توانست غرامتی را از متفقین بگیرید و نشانش هم همان طلاهایی که شوروی ها به مصدق ندادند و در کتاب تاریخ دبیرستانت باید خوانده باشید

ترکیه هم از نظر نظامی از ما وضعش بهتر بود و هم راه ارتباطی اش از ما بدتر بود

مردم و سربازان نیز در مقابل ارتش متفقین ایستادگی کردند
در جلفا نبرد سه سرباز در کنار پل ارس مشهور است که توانستند چندین ساعت ارتش سرخ را روی مرز نگه دارند.
ارتش های متفقین شاید در مقابل آلمان در ضعف بودند ولی باز هم نسبت به ما غول بودند
فیلم در چشم باد اگر چه بعضی چیزهای غیرواقعی داشت اما نکات خوبی را درباره اشغال ایران نشان داد

آقا رسول خیلی مطلق به قضایا نگاه می کنی آدم ها سیاه یا سفید نیستند آدم ها خاکستری اند
شاید آن زمان عده ای باستان گرای افراطی بودن الان هم برعکسش در جامعه دیده می شود که بدون تحقیق به ایران قبل از اسلام مشرک و آتش پرست می گویند
در صورتی که افتخار ایرانی ها این است همواره یکتاپرست بودن یعنی 2500 سال یکتاپرستی که دو برابر اعراب است
ما باید یاد بگیریم که به مسائل مطلق نگاه نکنیم و اگر از اعتدال که شرط مسلمانی و عدالت است خارج شویم دیگر ظالم می شویم
همانطور که اگر کسی بخواهد در باره شما قضاوت کند باید خوبی و بدی های شما را در نظر بگیرد نه فقط یک سمت شما را که یک طرفه به قاضی رفتن می شود تعصب یا نفرت

امیدوارم حرف های من را به عنوان توهین نگیرید چون این حرف ها را اول به خودم زدم بعد برای شما نوشتم
از الان هم بگم من منافق نیستم و یکتا پرست، مسلمان و شیعه هستم و بنده پروردگارم
و سعی می کنم همیشه خدا را در نظر بگیرم حتی اگر به نفع خودم هم نباشد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.