mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]تحليل جالبي بود ولي شما ديگه امريكا رو خيلي ضعيف فرض كردين [/quote]

و ايران رو خيلي قوي . :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام و درود به همه

يه سلام مخصوص به آقا maysam2007 گل :mrgreen: :mrgreen:

از تحليل شما ممنونم. كيف كردم !!! :mrgreen: عالي بود

اين ديد متخصصانه بود. ولي دلم گرفت داش ميثم عزيز . icon_arrowd :lol:

راستش كاش واقعيت داشت !! كاش ميشد اينطوري مبارزه كرد :mrgreen:

من مدرس رشته كامپيوتر هستم و زياد از اين چيزها سر در نمي يارم اما علاقه مندم

من هم برام سوالاتي پيش اومده بود : مثل اينكه مگه ما ميگ 31 داريم ؟ مگه گروه صابرين ميتونه تو اون جزيره بي 2 رو ساقط كنه ؟؟ يا مگه تامكت برد رادرش 2000 كيلومتره ؟!!

اما چون از طرف حميان دولت و افرادي كه كم و بيش با قدرت نظامي ايران سر كار دارند مطرح شده بود من هم دلم خوش شد گفتم . بله حتما ما ميگ 31 داريم حتما صاعقه ميتونه اف 35 رو بزنه و تكاورامون ميتونن تو عربستان لوله هاي نفتيشون رو اتيش بزنن و .... :lol:

------------------------------
ولي يه سوال ديگه : فرموديد كه آمريكا اونطوري حمله نميكنه و ما هم اونطوري دفاع نميكنيم . ميشه يه توضيح بديد ؟؟ من ناوارد هستم ولي تشنه ياد گيري

ضمنا يه مورد مهم ديگه هم هست. يكي از نظامي ها ميگفت صاعقه اف 35 و اف 16 و اف 15 و اف 18 رو راحت ميزنه !! گفتم چطوري گفت چون مشخصات اين هواپيما رو اونها ندارند رادارهاي هواپيماهاي امريكايي اون رو تشخصي نميده و نميتونن هدف قرارش بدند . آيا درسته ؟؟

اهرمهاي قدرت ما چيست ؟ ضمنا من فكر ميكردم موشكهاي شهاب 3 با اختلاف نهايتا 10 متر به هدف اصابت ميكنند !٬!! :mrgreen: ممنونم[/quote]

با سلام
به شما دوست عزیز توصیه می کنم اون دو تا تاپیک جنگ کربلا و جنگ نجف رو که در مورد همین حمله آمریکا به عراق بود بخونید تا تصور واقعی تری از فضای جنگ داشته باشید. بعدش با خیال راحت داستان ذکر شده رو رو نویسی بکنید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته فضاي جنگ آمريكا با عراق خيلي فرق داره با جنگ با ايران .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]يكي از نظامي ها ميگفت صاعقه اف 35 و اف 16 و اف 15 و اف 18 رو راحت ميزنه !! گفتم چطوري گفت چون مشخصات اين هواپيما رو اونها ندارند رادارهاي هواپيماهاي امريكايي اون رو تشخصي نميده و نميتونن هدف قرارش بدند . آيا درسته ؟؟ [/quote]

البته اون نظامی یه چیزی میدونسته گفته.... روش کار بدین ترتیبه که جنگنده های امریکایی و صاعقه در یک شب تاریک و نیمه ابری به هم نزدیک میشن در این لحظه جنگندهای امریکایی فکر میکنن چیزی دیدن برای همینم یکشون میگه :آهای ،سیاهی کیستی؟ صاعقه هم که خیلی باهوشیه میره پشت یه تیکه ابر رو میگه: منم پارسی کولا.... با این روش رادار جنگنده امریکایی دیگه نمیتونه صاعقه رو بشناسه و همه چیز به خوبی خوشی تموم میشه.
بالا رفتیم ماست بود ،پایین اومدیم دوغ بود قصه ما دروغ بود...... :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا شما ها حتی احتمال اینکه آمریکا از شمال کشور حمله کنه رو نمی دید . من خودم اهل استان گیلان هستم ، تو استان گیلانی که مرز ساحلی گستر ده ای داره نه پایگاه نیروی هوای هست ، نه پدافند به اونصورت قوی و نه ارتش پایگاهی داره .
فقط سپاه قدس گیلان هست ، مثلا تیپ محرم و نیروهای بسیج هستن ، به علاوه نیروی دریایی منطقه 4 دریای در انزلی که این نیرو هم فکر نمی کنم در کل 4 یا 5 تا ناو یا ناوچه داشته باشه . به علاوه تعداد محدودی فایق تند رو متعلق به نیروی انتظامی و نیروی دریایی که قایق های نیروی انتظامی هم مجهز به صلاح نیست .
اصلا هیچ فکری واسه شمال کشور(گیلان) نکردن .
با این فرض که نیروهای آمریکایی از ضعیف ترین منطقه کشور که فکر میکنم شمال کشور (مخصوصا استان گیلان باشه ) وارد بشن چی میشه ؟
این رو هم در نظر بگیرید که ایالات متحده آمریکا دارای پایگاه نظامی برای پشتیبانی از نیروهای خود در آذربایجان (باکو) و ارمنستان و ... هست .

ممنون میشم که به این سوالم پاسخ بدید .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
جناب marshal1987 خدا بگم چيكارت كنه . اونقدر خنديدم كه دل درد شدم

بابا جان تقصير من چيه ؟؟ دارم نقل قول ميكنم حضرات . باباجون نقل قول !!!! :mrgreen:

همون اولم كه گفتم نميدونم !! اومدم عضو اينجا شدم تا از شماها ياد بگيرم !! همين

خواهشا اين اطلاعاتتون رو بگيد ما هم ياد بگيريم !!!

ضمنا يكي از دوستان گفت صاعقه براي حمله زميني درست شده و كسب تجربه !!

اي بابا من دل به اين خوش كرده بودم اونم كه زكي !!! icon_arrowd :lol:

ضمنا در گذشته سايت جستجو كردم ديدم در مورد شفق در سال 2007 نوشته بوديد كه ديگه توليد نميشه و اصلا اين طرح مختومه اعلام شده.
آيا الانم بي خيالش بشيم ؟

[b][color=blue]از وقتي با اين سايت آشنا شدم كلا همون يه ذره اميدي كه به نيروي هوايي داشتم اونهم از بين رفت !! اف 22 كجا و شفقي كه هنوز توليد نشده و صاعقه اي كه براي حمله زميني توليد شده كجا !!!![/color][/b]
[b]
پس ما به چي مغرور شديم ميگيم پدر آمريكا رو در مي ياريم !! ما كه هيچي نداريم دوستان.و بله شايد در مقابل افغانستان تاجيكستان چيزي باشيم ولي در مقابل آمريكا كه هيچي نيستيم. حالا شما هي بگيد نيروي اراده و شهادت طلبي و چرت پرت !!!

با چي ميجنگيد ؟ با ژ3 به جنگ اف 22 ميريد يا فكر ميكنيد از نوارهاي اهنگران ما ميترسن
[color=red]
استفاده از فونت بزرگ خلاف قوانین سایت است
در ضمن لطفا توهین هم نکنید.
در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
sina12152000[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.

[quote]يه سلام مخصوص به آقا maysam2007 گل[/quote]
علیکم السلام. برادر شما خیلی خیلی لطف دارین و نظر لطفتونه.


[quote]اين ديد متخصصانه بود. ولي دلم گرفت داش ميثم عزيز .[/quote]
متخصصانه که نمیشه گفت؛ بالاخره اطلاعات بنده هم خیلی محدوده. ولی باز هم نظر لطفتونه.

اما درمورد جمله دوم که فرمودین؛ دلتون نگیره. چون درسته که اینجوری نمی جنگیم، اما ابزارهای دیگه ای موجوده.
بخشی از این مباحث، در صفحات قبلی همین تاپیک هستند که شروعشون تقریبا از اینجاست:
[url=http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=55&postdays=0&postorder=asc&start=375]جنگ امریکا علیه ایران - بخش نظامی[/url]
از اینجا تا دو سه صفحه، کل بحث درمورد نحوه درگیری نظامیه.
البته کمی زیاده و حوصله زیادی میخواد خوندنش، اما فکر می کنم خوندنش ضرری نداره.

موارد دیگه ای بجز مسائل نظامی هم هست که دوستان دیگه واقعا به شکل تخصصی و حرفه ای اونها رو بررسی کردند. این مطالب هم تو همین یکی دوصفحه آخر بحث نوشته شده. البته از همون صفحه که لینکش رو گذاشتم شروع کنین به این مباحث هم می رسین.


[quote]اما چون از طرف حميان دولت و افرادي كه كم و بيش با قدرت نظامي ايران سر كار دارند مطرح شده بود من هم دلم خوش شد گفتم . بله حتما ما ميگ 31 داريم حتما صاعقه ميتونه اف 35 رو بزنه و تكاورامون ميتونن تو عربستان لوله هاي نفتيشون رو اتيش بزنن و .... [/quote]
البته مورد آخر (تکاوران) برای ایران از نظر نظامی کاملا قابل اجراست! اما مسائل سیاسی مانع از اون میشه. چون تو جنگ، باید سعی بشه دامنه جنگ در حد امکان محدود بشه. باتوجه به دشمن قدرتمندی که باهاش وارد جنگ می شیم، هر عمل نسنجیده ای می تونه مشکلات ما رو چند برابر کنه.


[quote]ولي يه سوال ديگه : فرموديد كه آمريكا اونطوري حمله نميكنه و ما هم اونطوري دفاع نميكنيم . ميشه يه توضيح بديد ؟؟ من ناوارد هستم ولي تشنه ياد گيري[/quote]
شما استاد ما هستین و شکسته نفسی می فرمایین. من و امثال من هم فقط در حد عمومی از مسائل نظامی و سیاسی اطلاع داریم و هیچ کدوممون متخصص این مسائل نیستیم؛ اما تا اونجایی که اطلاعاتمون اجازه میده، مسائل رو تحلیل می کنیم.
اما درمورد سوالتون؛ اصولا اگه بخوایم خیلی پایه ای بحث کنیم، امریکا نه فقط اینطور، بلکه به هیچ روش دیگه ای، به این زودیها به ایران حمله نمی کنه. اولا به خاطر مسائل نظامی و ثانیا و مهمتر از اون، به دلایل سیاسی و مخصوصا اقتصادی. بحثش خیلی مفصله و البته، بارها تو تاپیکهای مختلف همین سایت، مطرح شده. اما خلاصه اون میشه همین چند جمله که عرض کردم!
اما اگه روزی بخواد حمله ای شکل بگیره، بسته به هدف حمله، می تونه اشکال مختلفی داشته باشه. یه نمونه از اونها، همون نقشه ای بود که امریکاییها برای آزاد کردن گروگانهاشون در ایران میخواستند اجرا کنن که طوفان شن صحرای طبس، اونها رو ناکام کرد. این نوع حمله، فقط در حد یه عملیات کماندویی و برای هدفی خاص صورت می گیره.
حالت دوم که میشه در نظر گرفت و بسیار محتملتره، حمله به تعدادی از تاسیسات هسته ایه. در این نوع حمله (مثلا به نیروگاه بوشهر) در اولین اقدام، یه درگیری جزئی در جای دیگری از مرز و نزدیک به نیروگاه به راه انداخته میشه تا تمرکز نیروها رو به هم بزنه. همزمان، هواپیماهای اونها با پشتیبانی هواپیماهای جنگال و آواکس، به منطقه مورد نظر نزدیک میشن و با بمبهای هدایت شونده، از فاصله نسبتا زیاد به سمت هدف شلیک می کنن. یا هر حالت دیگه ای ممکنه اتفاق بیافته.
اینها فقط مثال بود و برای نوع حمله، اول باید هدف از اون مشخص بشه. اما درکل، اون چیزی که تو همه اینها مشترکه اینه که امریکا سعی می کنه طوری برنامه ریزی کنه که هیچ خسارتی به نیروهاش وارد نشه؛ یا لااقل خسارت خیلی محدود باشه. (نه به خاطر ارزش جان نیروها؛ بلکه بخاطر وجهه جهانی اون و ابرقدرت نشون دادن خودش)


[quote]ضمنا يه مورد مهم ديگه هم هست. يكي از نظامي ها ميگفت صاعقه اف 35 و اف 16 و اف 15 و اف 18 رو راحت ميزنه !! گفتم چطوري گفت چون مشخصات اين هواپيما رو اونها ندارند رادارهاي هواپيماهاي امريكايي اون رو تشخصي نميده و نميتونن هدف قرارش بدند . آيا درسته ؟[/quote]
این که مشخصات کامل این هواپیما رو ندارن، بله درسته. اما به هرحال صاعقه (مدلی که الان ساخته شده) درواقع بهینه سازی شده همون F5 امریکاست که هواپیمایی قدیمی اما کاربردیه. بنابراین چیز جدیدی نیست که بخواد مشخصات خاصی داشته باشه. ازطرفی، داشتن مشخصات پرنده مهاجم برای F18 مفیده، اما ضروری نیست. برای F18 مهم نیست اونی که تو آسمونه چیه. اگه تو برد موشکیش باشه میزنه. حالا هرچی میخواد باشه. صاعقه هم که ضد رادار نیست که بگیم نمی بیننش!
ازطرفی، صاعقه اصولا برای پشتیبانی هوایی نزدیکه (جنگ با نیروی زمینی) و برای داگفایت یا درگیری هوایی ساخته نشده.
شاید منظور ایشون مدلهای بعدی صاعقه است که هنوز رونمایی نشده. (البته اگه چنین چیزی وجود داشته باشه! چون اگر هم باشه بعید می دونم اسمش رو همون صاعقه بذارن! باتوجه به قضیه آذرخش!)


[quote]من فكر ميكردم موشكهاي شهاب 3 با اختلاف نهايتا 10 متر به هدف اصابت ميكنند !٬!![/quote]
اگه شهاب 3 چنین قدرتی داشت، می تونستیم به خود امریکا هم صادرش کنیم! :mrgreen:
خطای شهاب 3 در مدلهای میانی حدود 300 متر بود که علی الظاهر در مدلهای نهایی میگن به 100 متر رسیده. (در برد نهایی) البته این شعاع خطاست و ممکنه تو یه شلیک دقبقا به نقطه هدف بخوره! یعنی حتما داخل دایره ای به مرکز هدف، و شعاع 100 متر می خوره و توی این دایره هرچی از مرکز دورتر بشیم احتمال برخورد کمتر میشه.


امیدوارم تونسته باشم به سوالاتتون پاسخ بدم.


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام اقا sina12152000
اميدوارم خوب باشيد و همينطور اميدوارم سنتون بالاي 27 - 28 باشه

نميدونستم استفاده از فونت درشت جرمه . چشم قصد توهينم ندارم . ولي واقعا نگرانم !! سعي كن درك كنيد . اگرم فكر مكنيد كه نگرانيم الكيه ! بي زحمت يه ريزه اطلاعات به ما بديد تا از نگراني در بيايم وگرنه به ما لااقل حق بديد كه با اين توان هوايي فرسوده نگران باشيم

ممنونم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام خدمت همه دوستان بویژه برادر میثم عزیز.برادر میثم ایا مطمعنید هواپیمای بی-52 می تواند موشک کرور با برد 4000 ک.م شلیک کند.اگر نام ان را ذکر کنید سپاسگذار خواهم بود.البته جسارت نباشد ولی فکر می کنم ما موشک ضد کشتی صاعقه با برد بیش از 350 ک.م را در اختیار داریم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام اقا sina12152000
اميدوارم خوب باشيد و همينطور اميدوارم سنتون بالاي 27 - 28 باشه

نميدونستم استفاده از فونت درشت جرمه . چشم قصد توهينم ندارم . ولي واقعا نگرانم !! سعي كن درك كنيد . اگرم فكر مكنيد كه نگرانيم الكيه ! بي زحمت يه ريزه اطلاعات به ما بديد تا از نگراني در بيايم وگرنه به ما لااقل حق بديد كه با اين توان هوايي فرسوده نگران باشيم

ممنونم[/quote]
حتما سنم بالاتر از عدد مورد اشاره شماست.
من ناچارم اینطوری برخورد کنم چون نظم سایت بهم می خورد.
در مورد اطلاعات هم بارها شخص من و سایر دوستان در این رابطه صحبت کرده ایم که تاپیک هایش در بخش دکترین و استراتژیک بصورت مهم در بالا نمایش داده شده است.
شما با اندکی صبر و گردش در تاپیک های مذکور می توانید جواب تمام سوالات خود را پیدا کنید.
این تحلیل هم که نقل فرمودید قدیمی است و من قبلا دیده بودم.
ورود شما را به سایت میلیتاری تبریک می گویم و اگر اساعه ادبی شد معذرت می خواهم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.


[quote]برادر میثم ایا مطمعنید هواپیمای بی-52 می تواند موشک کرور با برد 4000 ک.م شلیک کند[/quote]
آخ!!! :oops: 4000 نه! 3000 منظورم بود. اشتباه تایپیه! فاصله دیگوگارسیا تا ایران کمتر از 4000 کیلومتره! عذر میخوام.

موشک کروز AGM129 بردی حدود 3000 کیلومتر داره و مجهز به کلاهک هسته ایه. البته تعداد این نوع کروز کمه؛ اما بالاخره... .

درضمن؛ هر B52 میتونه 20 تا از این موشک حمل و شلیک کنه!


[quote]البته جسارت نباشد ولی فکر می کنم ما موشک ضد کشتی صاعقه با برد بیش از 350 ک.م را در اختیار داریم[/quote]
موشک ضد کشتی صاعقه برد زیادی داره؛ این قبول. اما مگه می تونه 400 کیلومتر icon_eek بدون دیده شدن در رادار حرکت کنه و ناو دشمن رو از کار بندازه؟!!! متن اینو نوشته بود!

خیلی ممنون از دقت نظرتون. باز هم بابت اون 4000 کیلومتر عذر میخوام.


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تحليلگران معتقدند بعد از اعلام خبر طرح جنگ توسط رئيس ستاد مشترک آمريکا، ممکن است پنتاگون از بمب افکن هاي بي-2 و موشکهاي کروز براي فلج کردن توانايي ايران در ساخت سلاح هسته اي استفاده کند.

به نوشته واشنگتن تايمز از موشکهاي کروز که از کشتي شليک مي شود به همراه زيردريايي ها و بمب افکن هاي بي-2 براي از بين بردن پدافند هوايي و تاسيسات مرتبط با برنامه هسته اي ايران استفاده خواهد شد.

هواپيماهاي بي-2 چندين تن بمب، از جمله بمب هاي قابل نفوذ در زمين، را بر روي سايتهاي مستحکم شده و مخفي در زير زمين پرتاب خواهد کرد، سايتهايي که احتمال داده مي شود ايران در آنجا به غني سازي اورانيوم براي تامين سوخت تسليحات هسته اي و نيز ساخت کلاهک مشغول باشد.

توماس مکينري، خلبان سابق و سپهبد بازنشسته نيروي هوايي آمريکا، مي گويد حمله احتمالي به ايران در درجه اول يک حمله هوايي خواهد بود، البته در کنار تلاشهاي مخفيانه براي آغاز يک انقلاب مخملي تا مردم ايران بتوانند کشورشان را پس بگيرند.

اين ژنرال بازنشسته گفت بمب افکن هاي بي-2 بر فراز ايران به پرواز در خواهند آمد در حاليکه موشکهاي کروز هم به سمت خشکي شليک خواهد شد.

جان پايک تحليلگر نظامي مي گويد اگرچه اهداف بالقوه بسياري در ايران وجود دارد، تنها چند عدد از تاسيسات اين کشور از اهميت زيادي برخوردار است که اگر نابود شود برنامه هسته اي تهران مدت قابل توجهي به عقب خواهد افتاد.

به نظر می رسد این تحلیل ها در جهت ارعاب ایران پس از تلاش بی حاصل غرب برای تحمیل نظرات خود به کشورمان در مذاکرات استانبول باشد.

[url=http://sedaghatnews.ir/Pages/News-8434.html]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر دوستان گرامی
پس از مدت ها دوباره فرصتی دست داد تا این تاپیک مهم را مطالعه کنم
بنده آخرین اظهارنظر ارسال شده را کاملا تایید می کنم؛ شکی باقی نمانده که بلوک غربی تمام توان و تمرکز خود را در گرو دلسرد کردن، ترساندن، شانتاژ کردن و به راه انداختن جارو جنجال سیاسی و نظامی کرده است تا بلکه از این رهگذر بتواند در گلوگاه های خاص و مهم دیپلماتیک از ایران امتیاز بگیرد. نادیده گرفتن این مهملات نظامی و سیاسی از یک سو و آماده نگهداشتن خود برای بدترین سناریوهای سیاسی و نظامی از سوی دیگر بهترین راه مقابله و مدیریت وضع موجود است. همین دیروز، یکی از فرماندهان عالی رتبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صریحا اعلام کرد که سپاه خود را برای بدترین سناریوهای نظامی ممکن آماده نگهداشته است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=24]بسم رب [color=red]الشهدا[/color].........[/size]

با نگاهی به جراید و خبرها در 18 سال اخیر، به خوبی می‌توان به میزان تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران پی برد، تهدیداتی که در صورت عملی شدن ...

[color=red]به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، [/color]یکی از اهداف سیاستمداران آمریکا و اسرائیل برای پیش‌برد اهداف خود و مشروعیت‌بخشی به اقدامات خود این است که به مردم تلقین کنند که در وضعیتی دائمی ترس و ناامنی قرار دارند. موضع‌گیری رژیم صهیونیستی و تهدیدات این رژیم برای حمله به ایران نیز یکی از این چرخه‌های دائمی ترس است. با این حال، با نگاهی به گذشته و جراید روزنامه‌ها می‌توان این رویکرد اسرائیل را در قبال ایران به خوبی مشاهده کرد، که رسانه‌های آمریکا از آن به عنوان اقدامی به اصطلاح «پیشگیرانه» یاد شده است.

در طی 18 سال گذشته، به طور میانگین رژیم صهیونیستی هر 2_3 هفته یکبار یک خبر در مورد تهدید حمله به ایران از مجاری رسانه‌ها منتشر کرده است. در زیر برخی از این گزارشات به ترتیب تاریخ انتشار آورده شده است. لازم به ذکر است که این فهرست یک فهرست جامع و کامل نمی‌باشد.






تاریخ

نام روزنامه یا سایت

عنوان خبری

[color=red]2011[/color]


4 نوامبر
The Globe and Mail
نشانه‌های حمله اسرائیل به ایران محتمل است.

3 نوامبر
Agence France Presse
در اسرائیل، زمزمه‌های حمله به ایران افزایش می‌یابد.

28 سپتامبر
Haaretz
فرانسه: ایران با ادامه توسعه برنامه هسته‌ای خود، خطر حمله را به جان می‌خرد.

26 سپتامبر
USA Today
اوباما بمب‌های «بانکر باستر» به اسرائیل می‌فروشد.

30 می
The Associated Press
نخست‌وزیر اسرائیل: حمله به ایران الزامیست.

9 می
Ottawa Citizen
رییس سابق موساد: بمباران ایران توسط اسرائیل حماقت است.

5 می
Agence France Presse
باراک: ایران از بمب هسته‌ای علیه اسرائیل استفاده نخواهد کرد.

25 ژانویه
Agence France Presse
رییس سازمان اطلاعاتی اسرائیل: ایران بر روی بمب کار نمی‌کند.

13 ژانویه
The Australian
اخطار نخست وزیر اسرائیل در مورد حمله هسته‌ای به ایران

3 ژانویه
The Associated Press
آفتنپستن: اسرائیل آماده حمله به ایران می‌شود.

[color=red]2010[/color]


29 دسامبر
Agence France Presse
نخست وزیر اسرائیل: سه سال است که ایران در حال ساخت بمب است.

6 دسامبر
The Washington Times
آیا ابتدا اسرائیل یا آمریکا به ایران حمله خواهند کرد؟

30 نوامبر
The Australian
ضرب‌الاجل اسرائیل برای حمله به ایران هسته‌ای

30 نوامبر
The Guardian
اقدام هماهنگ موتورسواران بمب‌گذار در حمله به دانشمندان هسته‌ای در تهران

29 نوامبر
Agence France Presse
اسرائیل می‌تواند بدون کمک آمریکا به ایران حمله کند.

20 آگوست
Agence France Presse
آمریکا به اسرائیل می‌گوید که ایران با بمب اتمی یک سال فاصله دارد.

12 آگوست
The Christian Science Monitor
آیا واقعاً این احتمال وجود دارد که اسرائیل تابستان آینده به ایران حمله کند؟

12 ژوئن
Agence France Presse
برای اینکه اسرائیل بتواند ایران را بمباران کند عربستان سعودی دست به آزمایش پاک‌سازی آسمان می‌زند.

21 آوریل
Wall St Journal
اسرائیل مزایای حمله مستقل به ایران را بررسی می‌کند.

[color=red]2009[/color]
15 دسامبر
The Associated Press
اسرائیل: ایران در حال نزدیک شدن به توانمندی‌های بمب اتمی است.

22 اکتبر
Washington Times
وورد واچ: اگر اسرائیل از آسمان به ایران حمله کند، چه اتفاقی می‌افتد؟

13 اکتبر
Christian Science Monitor
آیا حمله هوایی اسرائیل می‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را متوقف سازد؟ اسرائیل توانایی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را دارد.

22 سپتامبر
Wall St Journal
اسرائیل: گزینه حمله نظامی به ایران بر روی میز قرار دارد.

17 سپتامبر
The Montreal Gazette
تأسیسات هسته‌ای ایران زیر آتش؛ به گفته یکی از مقامات اسبق دفاعی،‌ در صورت عدم تحریم، اسرائیل تا پایان سال دست به حمله خواهد زد.

6 جولای
The New Zealand Herald
بیدن: آمریکا مانع اسرائیل برای حمله به ایران نخواهد شد.

11 ژوئن
The Wall Street Journal
در صورت حمله اسرائیل به ایران چه اتفاقی می‌افتد؟ نوشته جان بولتون

9 ژوئن
The Australian
کلینتون: ممکن است اسرائیل به ایران حمله کند.

3 ژوئن
Agence France Presse
لیبرمن: اسرائیل قصد بمباران ایران را ندارد.

21 می
The Jerusalem Post
ریس سیا: اسرائیل می‌داند که حمله به ایران به معنای «مشکل بزرگ» خواهد بود.

18 آوریل
The Times (London)
اسرائیل همچنان که آماده بمباران پایگاه‌های هسته‌ای ایران می‌شود، چالش با ایران را افزایش می‌دهد.

16 آوریل
The Baltimore Sun
گیتس در خصوص حمله به ایران به اسرائیل هشدار داد.

2 آوریل
The Jerusalem Post
پترائوس هشدار داد که ممکن است اسرائیل دست به حمله پیشگیرانه علیه ایران بزند.

25 مارس
Agence France Presse
اسرائیل: ایران می‌تواند در عرض یک سال بمب هسته‌ای بسازد.

11 فوریه
CBS News
ایران بیشتر از آنچه فکر می‌شود به بمب هسته‌ای نزدیک است.

11 ژانویه
Agence France Presse
آمریکا طرح اسرائیل برای حمله به ایران را رد کرد.

[color=red]2008[/color]
5 دسامبر
Dow Jones International News
اسرائیل در حال طرح‌ریزی حمله یک‌جانبه به ایران است.

25 نوامبر
Agence France Presse
اولمرت: آمریکا هیچ‌گاه توصیه‌ای در مخالفت با حمله اسرائیل به ایران نکرده است.

23 نوامبر
Agence France Presse
ارتش اسرائیل به طراحی حمله به ایران اصرار می‌ورزد.

7 نوامبر
The Jerusalem Post
آیا قبل از اینکه اوباما امور را بدست گیرد، اسرائیل به ایران حمله خواهد کرد؟ نظر تاریخ‌دان بنی موریس در این باره مثبت است.

6 اکتبر
Agence France Presse
ایران اعتقادی به حمله اسرائیل ندارد، آمریکا حمله خواهد کرد.

6 اکتبر
The Daily Telegraph
اسرائیل طرح حمله به ایران را دارد.

26 سپتامبر
Agence France Presse
اسرائیل می‌خواست امسال ایران را بمباران کند، آمریکا مخالفت کرد.

15 سپتامبر
The Jerusalem Post
اسرائیل در نظر دارد 1،000 بمب «بانکر باستر» از آمریکا خریداری کند. این موشک‌ها جزو تجهیزات اصلی برای حمله هوایی به تأسیسات هسته‌ای نطنز ایران به حساب می‌آیند.

11 سپتامبر
Agence France Presse
آمریکا از ارائه بمب به اسرائیل برای حمله به ایران خودداری کرد.

31 آگوست
The Jerusalem Post
کشورهای عربی خاورمیانه ایده حمله به ایران را رد کردند. برخی برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را حق ایران می‌دانند.

30 جولای
Agence France Presse
اوباما می‌گوید در صورت شکست تحریم‌ها، اسرائیل می‌تواند به ایران حمله کند.

11 جولای
The Daily Telegraph
اسرائیل با انجام آزمایش‌های موشکی، آمادگی خود را برای حمله به ایران اعلام کرد.

21 ژوئن
The Independent
اجرای آزمایشی حمله به ایران توسط اسرائیل با 100 هواپیمای جنگی

13 ژوئن
The Jerusalem Post
لابی‌های ضد لابی اسرائیل نمایش خود را به اسرائیل آوردند. اسرائیل و حامیان آمریکایی آن، برای حمله به ایران به ما فشار می‌آورند.

9 ژوئن
The Guardian
اسرائیل در تلاش است تا هشدار نخست‌وزیر مبنی بر حمله به ایران را کم اهمیت جلوه دهد.

7 ژوئن
Agence France Presse
اعتراض ایران به سازمان ملل پیرامون اخطار حمله اسرائیل

6 ژوئن
The Associated Press
نخست‌وزیر اسرائیل: اسرائیل آماده حمله به ایران است.

1 می
Dow Jones International News
نخست‌وزیر اسرائیل: ایران امسال به فناوری بمب هسته‌ای دست پیدا خواهد کرد.

[color=red]2007[/color]


13 دسامبر
Jerusalem Post
دنیل پایپز: گزارش «ارزیابی‌های ملی اطلاعاتی» آمریکا، احتمال جنگ علیه ایران را افزایش می‌دهد.

11 دسامبر
Agence France Presse
نخست‌وزیر اسرائیل هشدار داد که ایران تا سال 2010 می‌تواند بمب هسته‌ای بسازد.

7 دسامبر
Dow Jones International News
اسرائیل همچنان حمله نظامی به ایران را مدنظر دارد.

6 دسامبر
Dow Jones International News
کارشناس مسائل ایران و اسرائیل هشدار می‌دهد که تهران می‌تواند تا سال 2009 بمب بسازد.

21 نوامبر
Jerusalem Post
اسرائیل: گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی غیرقابل قبول است.

[در این خبر، اسرائیل البرادعی، رییس آژانس‌، را متهم به طرفداری از ایران کرد، چرا که گزارش آژانس فعالیت‌های ایران را عاری از اتهامات وارده دانست]

2 اکتبر
The Age
حمایت استرالیا از حمله به ایران؛ اسرائیل و انگلیس از طرح آمریکا استقبال کردند.

24 سپتامبر
Dow Jones International News
احمدی‌نژاد: ایران به اسرائیل یا هیچ کشور دیگری حمله نخواهد کرد.

10 جولای
Agence France Presse
رسانه‌های اسرائیل: ایران با بمب اتم سه سال فاصله دارد.

14 مارس
Agence France Presse
اولمرت: اسرائیل علاقه‌مند به حمله به ایران نیست.

1 مارس
The Jerusalem Post
لیبرمن: اسرائیل به تنهایی می‌تواند با ایران رودررو شود.

24 فوریه
The Daily Telegraph
اسرائیل در پی آمادگی اوضاع برای حمله هوایی به ایران

7 ژانویه
Agence France Presse
طرح اسرائیل برای حمله هسته‌ای تاکتیکی به ایران

3 ژانویه
The Jerusalem Post
حمله موثر به ایران حمله‌ایست که دیروز باید روی می‌داده است.

[color=red]2006[/color]
11 نوامبر
Agence France Presse
در صورت حمله اسرائیل، ایران دست به اقدام متقابل می‌زند.

10 نوامبر
Dow Jones International News
ممکن است اسرائیل در وهله آخر مجبور به حمله به ایران شود.

23 اکتبر
The Jerusalem Post
یهودیان آمریکا خواستار حمله اسرائیل به سلاح‌های هسته‌ای ایران هستند.

18 جولای
The Washington Times
اسرائیل قادر به حمله هوایی به ایران است؛ هواپیماهای جنگی ساخت آمریکا امکان نابودی سایت‌های غنی‌سازی را به وجود می‌آورند.

23 می
Agence France Presse
بوش وعده داد که از هرگونه حمله اسرائیل به ایران دفاع می‌کند.

22 می
Chicago Sun Times
ایران چند ماه، و نه چند سال، با ساخت سلاح‌های هسته‌ای فاصله دارد. اسرائیل می‌گوید: نخست‌وزیر در صورت کارساز نبودن دیپلماسی، گزینه حمله را حذف نخواهد کرد.

22 ژانویه
Chicago Sun Times
اسرائیل می‌گوید که می‌تواند به سایت هسته‌ای ایران حمله کند.
[color=red]
2005[/color]
30 دسامبر
Agence France Presse
اسرائیل: حمله به ایران سخت است و نه غیرممکن.

17 دسامبر
The Straits Times
به گفته یکی از نظامیان اسرائیل، ممکن است اسرائیل ماه آینده به سایت‌های هسته‌ای ایران حمله کند.

11 دسامبر
Dow Jones International News
مقامات اسرائیلی: حمله به فعالیت‌های هسته‌ای ایران حذف نشده است.

5 دسامبر
Agence France Presse
پس از تهدید حمله نتانیاهو، ایران به اسرائیل هشدار داد.

5 دسامبر
The Associated Press
نتانیاهو از حمله پیشگیرانه به ایران حمایت می‌کند.

29 اکتبر
Agence France Presse
ایران می‌گوید که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به اسرائیل ندارد.

21 سپتامبر
The Independent (London)
اسرائیل می‌گوید که ایران در عرض شش ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا خواهد کرد.

14 مارس
The Seattle Times
بر اساس گزارشات موجود، اسرائیل طرح حمله احتمالی به ایران را دارد.

23 فوریه
Agence France Presse
رییس سابق نیروی هوایی اسرائیل به موج حمله به ایران دامن زد.

16 فوریه
Agence France Presse
اسرائیل: ایران برای کسب دانش ساخت بمب هسته‌ای شش ماه فاصله دارد.

1 فوریه
The Jerusalem Post
بولتون: آمریکا بسیار نگران حمله اسرائیل به ایران است.

21 ژانویه
The Jerusalem Post
چنی هشدار داد که ممکن است اسرائیل به ایران حمله کند.

[color=red]2004[/color]
22 اکتبر
Los Angeles Times
اسرائیل ایران را در تیررس خود دارد.

22 سپتامبر
The Times (London)
فروش بمب‌های جدید آمریکا به اسرائیل حاوی پیامی برای ایران می‌باشد.

19 آگوست
The Daily Telegraph
ایران به اسرائیل در خصوص حملات پیشگیرانه هشدار داد.

18 آگوست
Christian Science Monitor
آیا ابتدا اسرائیل به ایران حمله خواهد کرد؟

[color=red]2003[/color]
23 نوامبر
Daily News
همچنان که ایران به سوی سلاح‌های هسته‌ای حرکت می‌کند، اسرائیل حمله هوایی پیشگیرانه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

12 اکتبر
Ottawa Citizen
اسرائیل زیردریایی‌های خود را مجهز به سلاح‌های هسته‌ای می‌کند.

11 اکتبر
Agence France Presse
اسرائیل آماده حمله پیشگیرانه به سایت‌های هسته‌ای ایران

[color=red][size=18]1997[/size[/color]]
9 دسامبر
The Times
اسرائیل دست به طراحی حملات هوایی به ایران می‌زند.

[size=12][color=red]1995[/color][/size]
7 ژانویه
Agence France Presse
ایران به اسرائیل در مورد حمله به تأسیسات هسته‌ای هشدار داد.

6 ژانویه
The Age
اسرائیل هشدار داد: ایران در طی پنج سال به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کند.

[size=18][color=red]1994[/color][/size] 23 ژوئن
The Independent
آمریکا به اسرائیل یک نیروی تهاجمی قدرتمند ارائه می‌کند؛ بمب‌افکن F-15I امکان حمله به اهداف موجود در عمق خاک عراق و ایران را بدون نیاز به سوخت‌گیری میسر می‌سازد.






همان‌طور که مشاهده شد، رژیم صهیونیستی بارها و بارها ایران را تهدید به حمله کرده است. کارشناسان مسائل سیاسی این نوع اظهارات را تلاش این رژیم و نیز آمریکا برای هرچه بیشتر منزوی ساختن ایران و اعمال و تشدید تحریم‌ها علیه کشورمان ذکر کرده‌اند. در واقع آنها سعی دارند جامعه جهانی را «به مرگ (حمله به ایران) بگیرند تا به تب (تحریم ایران) راضی شوند.» اما با این حال،‌ آنچه نباید فراموش کرد این است که نه تنها نباید هیچ‌گاه از دشمنان غافل بود، بلکه باید همیشه آماده مقابله با این دشمنان بشریت نیز بود. اگر قرار باشد این‌گونه تهدیدات روزی جامه عمل به خود بپوشاند و اسرائیل و آمریکا این جرات را به خود بدهند تا به ایران حمله کنند، بی‌شک پاسخ آنها همان‌طوری خواهد بود که رهبر معظم انقلاب در اظهارات اخیر خود اعلام کرده‌اند:

[color=red] «هر تجاوزی را با سیلی محکم و مشت پولادین ملت بزرگ ایران پاسخ خواهیم داد.»[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش ایران دیپلماتیک امید پارسافر کارشناس مسائل نظامی در یک پیش بینی درباره جنگ احتمالی میان ایران و آمریکا نوشت:

این مقاله یک پیش بینی از جنگ احتمالی آمریکا و اسرائیل دربرابرجمهوری اسلامی ایران می باشد ولی بر اساس همه اطلاعات موجود هیچ کشوری حتی به این موضوع فکر نمیکند تا خودش را با ایران درگیر نماید چون ایران در جنگ هیچ گاه قابل پیش بینی نیست وبه دلیل نداشتن اطلاعات دقیق از توان نظامی ایران نمیدانند در صورت آغاز کردن جنگ با چه چیزی روبرو خواهند شودو این یکی از نقاط قوت ایران می باشدتا همیشه دشمن را دریک حالت دوگانه در تصمیم گیری نگاه دارد ولی من در این مقاله به بخشی از تاکتیک های جنگ نا متقارن را که امکان دارد در چنین جنگی مورد استفاده قرار بگیرد بررسی می نمایم این پیش بینی میتواند بخشی از توان نا مرئی نیروهای نظامی ایران اسلامی را برای تمامی دشمنان آشکار نماید.

مقامات رژیم اشغالگر قدس بعد از کلی فشار برسیاستمداران کاخ سفید برای همراه کردن آنها جهت یک حمله غافلگیرانه و گسترده به 3000 ازهدفهایی که از قبل شناسایی شده اند در عمق خاک ایران متقاعد میکنند که بیشتر این اهداف را مکان های نظامی و صنعتی شامل میشوند.
براساس این طرح قرار میشود که در روز عملیات در ابتدا 25 هواپیمای اخلالگر راداری و جنگ الکترونیک با پرواز از پایگاه های مختلف چند دقیقه قبل از آغاز عملیات در مکان های مورد نظر قرار بگیرند در این زمان در کاخ سفید رئیس جمهور آمریکا در یک برنامه زنده تلویزیونی که توسط تمام کانال های این کشور پخش میشود دستور آغاز حمله به ایران را صادر می نماید تمامی شبکه ها برنامه های عادی خود را قطع میکنند و به پخش برنامه های که توسط پنتاگون از روی ناوهای که در حال پرتاب موشک های کروزتام هاوک به سمت اهداف مورد نظر می باشند اقدام می نمایند ولی نمیدانند که این آغازی بر پایان آنها است شاید آنها جنگ را آغاز کرده باشند ولی پایان آن دیگر با آنها نخواهد بود.

بر اساس برنامه طراحی شده قرار می شود ابتدا هواپیما های اخلالگر با ایجاد اخلال در سیستم های راداری نیروهای ایران و از کار انداختن سیستم های پدافندی راه را برای شلیک موشک های کروز آماده نمایند هم زمان با این مرحله 10 فروند بمب افکن ضد رادارF-117که دارای بمب های هدایت دقیق می باشند 40 هدف بسیار حساس و اصلی را که شامل فرودگاه ها و مراکز نظامی وهسته ای می باشد را مورد هدف قرار دهند یعنی اولین کار را برای آغاز جنگ این اسکادران انجام بدهد و یک اسکادران12 فروندی که شامل بمب افکن های رادار گریزB-1 ,B-2 می باشند به 120 هدف دیگر حمله نماید یعنی هر فروند باید حداقل به 10 هدف حمله نماید که بر اساس طرح که توسط نیروهای هوایی اسرائیل طراحی و شبیه سازی شده باید بتوانند به 70 درصد اهداف خود حمله و آنها را نابود نمایند20فروند هواپیمای بدون سرنشین پریدیتور Predator‬ ‪ MQ-1 از نوع A,Bبا داشتن موشک های هدایت لیزری به 40هدف که بیشتر آنها اهداف کم اهمیت تر هستند حمله میکنند این مرحله که گام اول حمله غافلگیرانه می باشد وطول مدت زمان این مرحله بر اساس شبیه سازی 2 ساعت در نظر گرفته شد براساس پیش بینی ها این مهمترین مرحله حمله می باشد درصورتی که از 200 هدف در نظر گرفته شده برای مرحله اول بتوانند به 170 هدف حمله نمایند عملیات را ادامه خواهند داد ولی در صورت شکست ، عملیات در همین مرحله به طور کامل متوقف میشودو مقامات آمریکایی سعی میکنند یک آتش بس ایجا نمایند و فضای ایران را منطقه پرواز ممنوع علائم می نمایند.ولی اگر به اهداف خود دست بیابند عملیات بدون هیچ گونه تغییری ادامه پیدا خواهد کرد در گام دوم ناو ها وزیردریایی هاکه در مناطق از قبل مشخص شده مستقر هستند با پرتاب موشک های کروز به دیگر اهداف تهاجم را ادامه میدهند در این مرحله باید در هر ساعت 1000 موشک کروز شلیک شده باشد که این مرحله نیز باید در کمتر از 3 ساعت به پایان برسد و عملیات در کمتر از 5 ساعت تمام بشود ولی مقامات آمریکایی یک مرحله سوم نیز در نظر گرفته اند که که در صورت شکست در مرحله اول مرحله فرار ویژه را انجام بدهند در این مرحله هنگامی که هواپیما های آمریکایی به هر دلیلی نتوانند به حداقل از 50 درصد اهداف در 1ساعت دست یابند اقدام به اجرای عملیات فرار ویژه می نمایند در این مرحله فقط اهداف هسته ای باید نابود بشود تا حداقل به بخشی از اهداف خود که توقف برنامه هسته ای ایران می باشد دست بیابند و دست خالی صحنه میدان را ترک نکننددر این مرحله ناو ها سعی می کنند حداقل تا جایی که می توانند از خلیج فارس خارج بشوند یا به بنادر کشورهای جنوبی خلیج فارس بروند تا بتوانند از قوانین بین المللی در زمینه دریا ها برای جلو گیری حملات احتمالی از طرف ایرن استفاده نمایند.

تا این بخش مقاله فقط از دید مقامات آمریکایی به این برنامه حمله احتمالی نگاه کردیم چون مقامات امریکایی فقط همه چیز را بر اساس آنچه می بینندتحلیل میکنند و منابع قدرت را در تعداد تجهیزات نظامی و تکنولوژی برترتعداد نیروها ارزیابی میکنند ولی نمیداند که جوانان ایرانی چیزی بالا تر از این ها دارند که برای مقامات نظامی غربی قابل ارزیابی نیست آن هم روحیه شهادت طلبی و جهاد در راه خدا می باشد و نباید از موضوع ولایت پذیری جوانان ایرانی که حاضر هستند تا پای جان برای رهبر خودشان بجنگندو شعار آنها که( وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد) هیچ فرد غربی نمیتواند درک نماید فرماندهان آمریکایی و اسرائیلی شاید بتوانند در شبیه سازی با فرمول های تجربی و روی کاغذ ایران را شکست بدهند ولی همین عنصر نامرئی که در تک تک جوانان ایران اسلامی وجود دارد باعث شکست آمریکایی ها با تمام متحدانش خواهد شد .

ولی بیایید از یک دیدگاه دیگر که بر اساس معیارهای واقعیتر و از نگاه فرماندهان ایرانی به این حمله احتمالی نگاهی بیندازیم:





فرماندهان سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران که به دلیل تجربه بسیار خوبی که در طول جنگ تحمیلی بدست آورده اند و مجهز کردن خودشان به مدرن ترین تجهیزات نظامی روز دنیا و بهینه سازی کردن سلاح های موجود و استفاده از تاکتیک هایی که براساس بررسی نقاط ضعف و قدرت دشمن و تجاربی که از جنگ های افغانستان و عراق آموخته اند از روش های بسیار پیچیده جنگ نا متقارن استفاده میکنند تا نقاط ضعف دشمن را به راحتی مورد هدف قرار بدهند.

مقامات آمریکایی و اسرائیلی سعی می کنند تا در همان مرحله اول حمله و قبل از آغاز شروع جنگ الکترونیکی توسط هواپیما های اخلالگر از طریق نقاط کور راداری که فکر می کنند در فضایی ایران است تا جای که می توانند بمب افکن های ضد رادارF-117 و بمب افکن های رادار گریزB-1,B-2 را در کانال های امن به سمت اهداف خودشان هدایت نمایند و در روی زمین نیز بعضی افرادی از گروهک منافقین را که در پایگاه های آمریکایی دوره دیده اند رابا تجهیزات بسیار پیشرفته در مناطق خاصی مستقر می نمایند تااین افراد هواپیما هارا هدایت و گذراندن آنها از نقاط کور راداری راهنمایی نمایند ولی فرماندهان آمریکایی غافل از این هستند که این نقاط کور راداری یک تله مرگبار می باشد که بصورت کاملا حساب شده هستند تا هواپیما ها دشمن را به راحتی به سمت یک منطقه بی بازگشت راهنمایی نمایند درجایی که انواع مختلفی از سیستم های ضد موشکی منتظر آمدن آنها هستند تا یکی یکی آنها را به زیر بکشندو در این زمان مقامات آمریکایی میفهمند که دیگر چیزی به نام هواپیمایی ضد رادار وجود ندارد و این چشمان و دانش بومی جوانان ایرانی چگونه هواپیما های رادار گریز آنها را کشف می نماید ویکی پس از دیگری با سلاح های ناشناخته ای سرنگون میشوند با ساقط شدن هواپیماهای ضد رادار آمریکا در اولین دقایق ورود به حریم هوایی ایران نیروهای دیده بان ایران که درتمام مناطق گسترده هستند اقدام به اسارت گرفتن خلبان های نجات یافته از سقوط می کنند و آنها را به نقاط امن که از مدت هاقبل درنظر گرفته شده است انتقال میدهند در این زمان کار سیستم یک پارچه دفاع ضد هوایی کشور بسیار فعال عمل میکند و اکثریت هواپیما های مهاجم را به زیر میکشد در همین زمان شکاری های ارتش ایران از مکان های که هیچ کسی نمیداند به صورت هماهنگ با سیستم پدافندی به آسمان بلند می شوند و به تعقیب جنگنده های متجاوز میپردازند در این زمان می باشد که برای اولین بار مقامات آمریکایی با اینکه به مدرن ترین رادارها مجهز می باشند هیچ هواپیمایی را روی صفحه رادار مشاهده نخواهند کرد برای اولین بار نسل فوق پیشرفته شکاری های ایران درس فراموش نشدنی را به جنگنده های متجاوز میدهند و از موشک های بسیار قویتر وبهتر از موشک های فینیکس استفاده خواهند کرد که هیچ جنگنده ای نمیتواند به سلامت به پایگاه خود باز گردد.

همزمان نیروهای هوافضای سپاه اقدام به شلیک اولین موشک های دوربرد خود به سمت اهداف مشخص شده در سرزمین های اشغالی قدس دست میزنند که موشک های گوناگونی از خانواده شهاب3 ، قدر و عاشورا از سیلو های زیر زمینی کمتر از چند ثانیه به سمت نقاط مشخص شده هدایت میشوند و صدای آژیر قرمز در سرتاسر اسرائیل به گوش خواهد رسید و کمتر از 5 دقیقه ما شاهد خواهیم بود که شهر تل آویو به شهر ارواح تبدیل شده و فقط صدای آژیر آمبولانس ها به گوش میرسد دود بسیار شدیدی از بیشتر نقاط مناطق حساس بلند شده است هرج و مرج در شهر موج میزند به دلیل حجم بالای موشک های شلیک شده حتی سیستم دفاع فوق پیشرفته اورو و پاتریوت های مستقر نتوانسته اند بیشتر از چند موشک را مورد هدف قرار بدهند.

نیروهای دریایی سپاه نیز با استفاده از موشک های ضد کشتی نور ، رعد و موشک کروز کوثر وحتی موشک فوق پیشرفته خلیج فارس یکی بعد از دیگری ناو های مستقر در خلیج فارس و دریای عمان و ناو هایی که در اقیانوس هند مستقر هستند را به بستر دریا میفرستند پایگاه های آمریکا در اقیانوس هند نیز مورد اصابت موشک های ایرانی قرار گرفته و تمامی راه های کمک رسانی به نیروهای درگیر در صحنه نبرد به صورت کامل قطع میشود در نیروهای دریایی سپاه پاسداران برای هر کشتی و ناو دشمن 100 موشک از انواع مختلف درنظر گرفته است تا در صورت عدم اصابت یکی بعدی را به سمت هدف پرتاب نماید شاید کمتر از 6 ساعت این اتفاق ها خواهد افتاد در این زمان قایق های تندرو سپاه در آب های منطقه نبرد گسترده شده اند و درحال نجات دادن سربازان و ملوان های ناوهای مورد اصابت قرار گرفته هستند فقط بر اساس یک پیش بینی خوش بینانه درحدود 20 هزار سرباز آمریکایی در کمتر از 6 ساعت کشته شده اند وتعداد مجروحین و اسیران در حدود50 هزار نفر خواهد رسید یک فاجعه عظیم برای ارتش آمریکا روی داده است و ناوگان پنجم نیروی دریایی این کشور به صورت کامل نابود خواهد شد.

بعد از جواب اولیه ایران به این تهاجم آمریکایی ها که هنوز در شوک این ضربه عظیم هستند سعی میکنند تا خودشان را برای ضربه دوم آماده نمایند و نیروهای خودرا از پایگاه های ژاپن و آلمان به سرعت به سمت منطقه درگیری بفرستند چون نیروهای مستقر در افغانستان، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل ضربات بسیار سنگینی که در همان دقایق اولیه دریافت کرده اند روحیه خودشان را به طور کامل از دست داده اند حجم تلفات بالای این نیروها هرگونه فعالیتی را از آنها سلب میکند وضعیت پایگاه ها بسیار ترسناک می باشد همه جا اجساد نیروهای آمریکایی دیده می شود صدای زخمی ها که کمک می خواهند سکوت مرگبار در پایگاه را هر چند دقیقه میشکند تمام خطوط ارتباطی قطع شده وهیچ مواد غذایی و امکانات دارویی ودرمانی وجود ندارد تمام فرمانده ها فقط سعی میکنند با کاخ سفید تماس بگیرند تا کسب تکلیف کنند.

بعد از گذشت چند ساعت تعدادی از کشورها جهان با علائم بی طرفی از هر دوطرف درگیری میخواهند تا آتش بست را اجرا نمایند کشور روسیه و چین نیز با ارتباط با تهران و کاخ سفید سعی دارند تا به طوری از گسترش درگیری بکاهند کشورهای اروپایی در انتخاب یک سیاست واحد اختلاف اساسی دارند چون این را میدانند اگر خودشان را درکنار آمریکا و اسرائیل قرار بدهند عواقب بسیار درد ناکی برایشان خواهد داشت ولی در این میان بریتانیا مانند همیشه در کنار آمریکا و اسرائیل حضور خواهد داشت ولی این موضع لندن فردای آن روز برایشان گران تمام میشود.

روز اول نبرد به پایان میرسد تمام منطقه منتظر فردا ست یک لحظه هم صدا هواپیما ها که در آسمان پرواز میکنند قطع نمیشود کشورهای پاکستان وترکیه بی طرفی اعلائم میکنند مقامات عمان سعی میکنند فرستاده ویژه به تهران بفرستند تا موضوع در همین مرحله به پایان برسد آمریکا ایران را به استفاده از سلاح هسته ای تهدید میکند سفارت های اروپایی از اتباع خود میخواهند هر چه سریع تر منطقه را ترک نمایند آمریکا دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد وضعیت در سرزمین های اشغالی بسیار بحرانی است نیروهای مقاومت فلسطینی از این فرصت پیش آمده استفاده کرده اند و در بسیاری مناطق با اسرائیلی ها درگیر شده اند و کنترل بسیاری از مناطق را در دست گرفته اند و در حال پیش روی به سمت مرکز سرزمین های اشغالی هستند نیروهای این رژیم هم از ترس ونا امیدی فرار میکنند و مقاومت زیادی انجام نمیدهند شهرک نشین ها به سمت فرودگاه ها هجوم برده اند یا سعی میکنند از طریق دریا فرار نمایند .

سازمان ملل به سرعت تشکیل جلسه میدهد و شورای امنیت طی تصویب یک قطع نامه از ایران و آمریکا میخواهد تا جنگ را متوقف سازند بین نماینده ایران و آمریکا در شورای امنیت درگیری لفظی بسیار شدیدی صورت میگیرد شورای امنیت از روسیه و چین میخواهد با ایران وارد مذاکره بشوند تا ایران را به پذیرش قطعنامه راضی نمایند در همین زمان وزیران خارجه روسیه و چین درتهران درحال مذاکره با مقامات ایران هستند تا این آتش بست را بپذیرد ولی آمریکا تقاضای ایجاد منطقه پرواز ممنوع را بر فراز ایران را میدهد آمریکایی ها سعی میکنند تا فرصتی برای تجدید قوا پیدا کنند ایران نیز که به صورت کامل به این نقشه آمریکا پی برده است خود را برای دفاع آماده نگاه میدارد در اولین دقایق روز دوم آمریکایی ها باز با موشک های کروز که از دریایی مدیترانه و اقیانوس هند سعی در ادامه حمله خود دارند که این موشک ها قبل از رسیدن به اهدافشان توسط نیروهای ایرانی نابود میشوند و فقط چند فروند از این موشک ها به اهداف برخورد میکنند ایران در جواب این حمله باز به صورت پر حجم سرزمین های اشغالی را و پایگاه های آمریکا را در فاصله 5هزار کیلومتری موردهدف قرار میدهد در این روز ایران موشک های قاره پیما خود را به سمت اهدافی در اقیانوس هند و دریای مدیترانه پرتاب میکند یکی از مکان های که در روز دوم مورد اصابت قرار میگیرد چندین مکان نظامی در دل بریتانیا می باشد مقامات لندن به این نتیجه میرسند که قرار گرفتن در کنار آمریکا و حمایت از رژیم اسرائیل می تواند چه عواقب سختی داشته باشد و این است توان بازدارندگی موشکی ایران که بسیاری کارشناسان نظامی بسیار با تعجب به این حوادث چشم دوخته اند.

روز دوم نیز با شکست نیروهای امریکایی همراه است نیرو های دریایی آمریکا از پایگاه های مختلف در حال حرکت به سمت منطقه هستند به صورت غافلگیرانه مورد هدف اژدرهای زیردریایی ایران قرار میگیرند و چندین ناو آمریکایی نابود میشوند و فقط چند تا از ناو های هواپیمابر خودشان را سعی میکنند به منطقه برسانند .

روز سوم نبرد سرنوشت ساز ترین روز این جنگ خواهد بود آمریکایی ها با دادن بیش از 100 هزار تلفات در دو روز اول جنگ تصمیم میگیرند با تمامی توان نیروهای هوایی خود که برایشان باقی مانده است یک حمله سراسری را بر ضد ایران اسلامی انجام بدهند نیروهای ارتش و سپاه با آماده کردن سیستم های دفاع ضد هوایی و حضور میلیونی نیروهای بسیجی که مجهز به سلاح های ضد هوایی قابل حمل سام 7 و میثاق و استرلا و حتی موشک دوش پرتاب استینگر در تمامی مناطق کشور پراکنده شده اند و یک شبکه گسترده برای شکار هواپیما های دشمن پهن کرده اند که به صورت یک پارچه و هماهنگ با هم عمل میکنند و مانند یک شبکه چند لایه از تارهای عنکبوت عمل میکنند و با وارد شدن جنگنده های آمریکایی دیگر هیچ راهی برای فرار ندارند مگر اینکه خلبان با چتر رااز جنگنده خارج بشوند برای هر هواپیما حداقل 30 موشک در نظر گرفته شده است یعنی مورد هدف قرار گرفتن 100 درصد .با وارد شدن انبوهی از جنگنده های دشمن برای چند ثانیه سکوت کامل همه جا را فرار میگیرد همین که اولین جنگنده به برد موشک های دوربرد زمین به هوا سام 5 یا همان S-200می رسد و موشک روی جنگنده قفل می شود صدای پرتاب موشک سکوت را در هم میشکند و چند ثانیه بعد اولین جنگنده دشمن در آسمان منفجر میشود و این اولین شکار امروز خواهد بود موشک های سام 2 ، صیاد، شاهین ، هاگ و سام 6 یکی بعد از دیگری به یک سمت شلیک میشوند و هر جا آسمان را که نگاه می کنید می بینی یک جنگنده درحال سقوط کردن است بسیاری از خلبان ها قبل از اصابت موشک به هواپیمایشان با چتر از آن خارج شده اند دراین زمان باز جوانان ایرانی به همگان نشان میدهند که اگر بخواهند می توانند هر چیزی را بسازند همان سامانه S -300که روسها به ایران نداده ا ند خود جوانان توانمند ایرانی حتی بسیار بهتراز آن را ساخته اند و موشک ها این سامانه یکی بعد از دیگری شلیک می شوند و با هر شلیک یک انفجار در آسمان نشان از ساقط شدن یکی دیگر از جنگند ه های دشمن متجاوز است دیگر نیروهای هوایی آمریکا کمتر از چند ساعت به صورت کامل نابود می شوند و ایران برای نشان دادن توان بالای خود برنامه ویژه ای را اجرا میکند با پرواز گسترده هواپیما های شکاری بمب افکن و بمب افکن های استراتژیک کمتر از 1 ساعت بعد دیوار صوتی بر فراز سرزمین های اشغالی قدس شکسته می شود . ایران اسلامی در اوج قدرت آتش بست را می پذیرد و این آغازی بر پایان یک ماجرا جویی برای هر دشمنی است که بخواهد به ایران حمله نماید این فقط بخش کوچکی از توان بی پایان جوانان شجاع ایران اسلامی است که تا پای جان برای آرمان های نظام و رهبر خویش می جنگند.


http://irdiplomatic.com/view-9044-جنگ-ایران-آمریکا-پیش%20بینی.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.