mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

برادر جاستین بدجور توهم زدی

حوصله بحث کردن ندارم و لی حداقل حداقل حداقل همانطور که جانور قندهار رو کشف کردیم بی 2 رو هم کشف میکنیم و خودت خوب میدونی بی 2 وقتی کشف شد دیگه وجود نخواهد داشت......

حالا اگه دوست داری اینجور فک کنی که کار تمومه فلانو و بهمان..... اون دیگه مشکل شماست

جنگ بشه صدرصد ما آسیب بسیار زیادی میبینیم و درش هیچ شکی نیست

بعدش اگه یخورده در مورد دانش نظامی اطلاعات داشتید و میفهمیدید مناطق پراکندگی دور و نزدیک چیست نمیومدید بگید سپاه محمد رسول الله با خاک یکسان شده و کاملا نابود شده چون در زمان تهدید نهایتش چن ده تا دژبان و نگهبان اونجا خواهند بود و انبارها و پرسنل کاملا تخلیه به مناطق پراکندگی شدند و برای این کار نهایته در بدترین شرایط 24 کافیست
عراق رو هم آمریکا نابود نکرد مردم عراق ارتش و رهبرش با تمام وجودشون نابودش کردن
موفق باشید

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]از نگاه دیگران [/right]
[right]لطفا نگاهی به لینک ذیل هم بیندازید[/right]
[right][url="http://www.theatlantic.com/international/archive/2012/05/an-iran-strike-worst-case-scenario/257048/"]http://www.theatlantic.com/international/archive/2012/05/an-iran-strike-worst-case-scenario/257048/[/url][/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب باید دید آمریکا با زیرساخت معمولا چیکار می کنه :
1-در جنگ های قبلی ، آمریکا عموما زیرساخت ها رو فقط [b]از کار انداخته[/b] تا بعدا ازشون استفاده کنه و نیومده زیرساخت های صنعتی رو نابود کنه .
2- اینکه آمریکا در تکنولوژی از ما جلوتره درسته ولی قوانین فیزیکی همیشه [b]ثابت[/b] هستند (فقط با نظریه های جدید نواقص هر کدوم رفع میشند) و اینطور نیست که مثلا امروز یکدفعه کلیه معادلات فیزیک در هم بریزند ! برای مثال فقط ایرادی که تونستند به نظریه انشتین بگیرند این بوده که احتمال داره ذراتی با سرعتی کمی بیشتر از نور حرکت کنند.
3- فرض های ما بر شرایط عادی است نه اینکه بگوییم آمریکا حتما فلان و بهمان را دارد !
4- سوالی که بوجود میاید این است که آمریکا قرار است با کدام موشک ها ، لشکر محمد رسول الله را بزند؟ اگر تاموهاوک باشد که پدافند می تواند به خوبی از پس آن ها برآید و اگر بالستیک باشد ، تاکید می کنم ، [b]موشک های بالستیک[/b] نیروی دریایی آمریکا همه دارای [b]کلاهک های اتمی[/b] هستند ! حال آیا آمریکا ریسک می کند تا بهانه را دست ایران بدهد تا کل منطقه را با سلاح های شیمیایی روبرو کند؟
5- شما از ساختار نیروهای نظامی ایران ظاهرا بی اطلاع هستید ، در نیروهای ما در شرایط جنگ هر یگان وظیفه دارد تا به انجام مسئولیت های خود ([b]بدون تایید سران سپاه [/b]) بپردازد و اگر جنگی شروع شد به سرعت موشک های ما شلیک خواهد شد و اینطور نخواهد بود که بعد از ویرانی تازه یادمان بیفتد که ناوگان دریایی آمریکا را نابود کنیم ، مشکل شما این است که [b]هیچگونه[/b] اطلاعاتی از مشخصات فنی موشک های خلیج فارس ندارید ...
[b]تناقض[/b] از دیگر مشخصات سناریوهای شماست ، اول میگویید اسرائیل به تنهایی حمله می کند ، بعد می گویید آمریکا حمله می کند ، این چه طرز سناریونویسی است؟ باید یک سناریو [b]جامع و شامل [/b]باشد .

پی نوشت :
وقتی خودتان اطلاع ندارید ، اطلاعات دیگران رو زیر سوال نبرید ....
ناوگان دریایی ناتو به هیچ وجهه در آب های خلیج فارس و دریای عمان نبردی را آغاز نخواهند کرد ، زیرا به نابودی کلی ناوگانشان می انجامد و خودشان این را بهتر از ما می دانند ........
حال وقتی به 5 منطقه دریایی خود در آب های اقیانوس که حرکت کردند مشکلات عدیده ای برایشان ایجاد می شود که این شرح می باشد:
1- اگر آنها با ما 350 کیلومتر فاصله بگیرند ( دور از دسترس موشک های خلیج فارس ) مجبورند تا 700 کیلمومتر رفت و برگشت را با جت هایشان طی کنند این به این معنا می باشد که 1- سوخت اضافی باید حمل کنند در نتیجه تسلیحات کمتر حمل خواهند کرد . 2- افزایش فاصله با ما این امکان را به ما میدهد تا رادارهای و موشک ها به اندازه ی کافی آماده شوند و کلیه ی اهداف را شناسایی کنند . پس هم قابلیت مبارزه با موشک ها را پیدا خواهیم کرد هم f18 های آمریکا ............
نکته ی بعدی این است که ما از بسیاری از سلاح های خود بی خبر هستیم ، نمونش پهپادهای رونمایی شده در رزمایش اخیر سپاه ...........

نکته بعدی هم این است که ما اگه لازم بشه رادار ترکیه رو به کل مابود می کنیم ......
arminheidari
وقتی ما توانستیم پهپاد آمریکا رو هک کنیم 1 پیش فرض قدرتمندی به نام رادار را نیاز داریم ، پس رادار های ما قابلیت کشف را دارند . وقتی اهداف کشف شوند زدنشان مشکل زیادی ندارد ............ ما هیچگاه بدون اینکه هدف را شناسایی کنیم قادر به هک آن نبودیم پس با این راهکار می توانیم به مقابله با آمریکا بپردازیم :
1- استفاده از 4 نوع رادار ، به این صورت که 1 رادار برد بلند ، 1 رادار میانبرد و یک کوتاه برد را برای شناسایی جنگنده ها با مقطع راداری 1 تا 2 متر استفاده کنیم و از یک رادار برای شناسایی اهدافی مثل بی 2 ، و وقتی به لینک بشند ، راداری داریم که همه اهداف رو شناسایی میکنه در این صورت می تونیم روزی 20-30 عدد جنگنده را با هر کدام از سیستم های پدافندی سرنگون کنیم و اگه فرض کنیم 10 قرارگاه پدافندی داریم ، مشخص میشه که میشه بسیاری از جنگنده های دشمن رو میشه نابود کرد (70 درصد ) و اون 30 درصدی که از دست موشک های پدافند فرار کردند رو باید داد به دست میگ 29 ها و تامکت هامون ، برای این هم که تامکت ها به خوبی با دشمن مقابله کنند ، نیاز است که تامکت ها به صورت 6 تایی به حمله بپردازند ، اینطوری با تعداد بیشتر و حجم آتش بالاتر می توان به مانورهای دشمن مسلط شد ................

=========================================================================================================================
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]در رد تمام داستان سرایی های شما همین بس که فکر می کنید ایران امروز همان ایران سی سال پیش زمان طبس هست !
احتمالا اسم این نوع تفکر خود را گذاشته اید واقعگرایانه !؟

وقتی بی 2 را غیر قابل کشف با اس 400 می دانید لابد آر کیو 170 را با اس 500 کشف کردیم !

یعنی کشور خیلی بی در و پیکر است که کوماندو های هر جا راحت بیایند و فردو را نابود کنند و بروند !

قوه تخیل بسیار قوی ای دارید .
چقدر شبیه یکی از کاربران سابق سایت هستید !

[/quote]

[b]اول سلام[/b]

[b]اگه این داستان سراییه بسم لله شما بنویس ببینم چی میشه. موندم تو این سایت ادم چهار ساعت تایپ میکنه وفکر میکنه بعد یکی میاد با دو تا جمله همه رو به هم میریزه من به یک قسمت از متن اقا مصطفی اشاره میکنم وبس.:[/b]
[quote]
هنوز اميد دارم كه ميليتاري به جاي تبديل شدن به نماز جمعه و شعار دادن در اون، در قامت يه سايت تحليلي نظامي باقي بمونه تا من هم بيشتر از دانش و سواد دوستان بهره‌مند بشم و چهار تا چيز ياد بگيرم.

ولي بسيار بعيد مي‌دونم كه از شعار دادن و حرف‌هاي احساسي، چيز چنداني بتونم بياموزم.[/quote]

[b]در مورد اون حرف اخر هم بگم بنده کاربر سابق نیستم ومهدی رستمی تابعه جمهوری اسلامی ایران متولد ایلام به شماره شناسنامه 453-010 ....... از پدر ومادری شیعه هستم حالا هم در سایت میلیتاری عضو شدم .مشکلیه؟ سایت میلیتاری تا انجا که میدانم متعلق به جناب سعید ومدیریت چند تن از دوستان ایشان است و بنده اسم جنابعالی را در بین مالکان سایت نمیبینم.[/b]

[b]در اخر : اگر شما چیزی در چنته دارید خیلی مودبانه مثل بقیه بیارین وسط تا با پیشبینی شما اشنا بشیم ونقدش کنیم. اگه هستی یا علی وبسم لله اگه نیستی لطفا محترمانه در این تاپیک شرکت نکن وبه اظهارات کاربران شریف این سایت توجه کن وبنده را مورد تمسخر قرار نده.[/b]

[quote]بعدش اگه یخورده در مورد دانش نظامی اطلاعات داشتید و میفهمیدید مناطق پراکندگی دور و نزدیک چیست نمیومدید بگید سپاه محمد رسول الله با خاک یکسان شده و کاملا نابود شده چون در زمان تهدید نهایتش چن ده تا دژبان و نگهبان اونجا خواهند بود و انبارها و پرسنل کاملا تخلیه به مناطق پراکندگی شدند و برای این کار نهایته در بدترین شرایط 24 کافیست[/quote]

اقا من بیسواد درست؟خب یک سئوال:

پس چرا پاسداران رشید اسلام وفرماندهان نظامی هی دم از نابودی پایگاه های امریکا میزنند. ؟ قطا طفره میرین .

متاسفانه در به اصطلاح تحلیل های دوستان یک بام ودوهوایی دیده میشه.مثلا ما میتونیم پایگاه های امریکا رو بزنیم ولی اونا نمیتونن.ما میتونیم کشتی هاشونو بزنیم اونا نه. ما هزاران موشک محوشون میکنیم اونا نه. ما میتونیم.....اونا نمیتونن ما میتونیم.....اونا نمیتونن ما میتونیم.....اونا نمیتونن ما میتونیم.....اونا نمیتونن ما میتونیم.....اونا نمیتونن

[b]تو رو قرآن بذارین یک تاپیک هم که شده از زیر دست انحراف سالم رد بشه [color=#ff0000]. شما رو به ایه زیر قسم میدم واگه شکستینش بحث رو ادامه نمیدم چون بحث با کفار بی نتیجس:[/color][/b]

[color=#008000][b]بسم لله الرحمن الرحیم[/b][/color]

[color=#ff0000]قبلا تذکر داده شده که نوشتن اسم کامل اشخاص ممنوعه.[/color]
[color=#ff0000]شما هم بهتره ادبیاتتون رو اصلاح کنید.[/color]
[color=#ff0000]اینجا باید بحث ها با ادب و نزاکت همراه باشه.[/color]
[color=#ff0000]ضمنا قبلا هم مدیران تذکر داده بودند که تمام نوشتارتون رو بولد نکنید.[/color]
[color=#ff0000]به طور موقت در پست دادن محدود میشوید.[/color]
[color=#ff0000]REZAT1980[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به همه دوستان
داستان دوست خوبمون تو اول تاپيك جالب و يكم فقط يكم دور از واقعيته تو اين داستان ايران اندازه ويتكينگ ها هم قدرت نداشت فقط 1200نفر كشتيم با چند تا پايگاه بعدشم عملياتهاي تروريستي كه تروريستها از اوضاع نابسامون منطقه به نفع خودشون بهره مي برن حرفي نزدين ايران بارها و بارها گفته جنگ فقط به منطقه ختم نميشود دوست عزيز اگه اونا ميتونن جاسوس داشته باشن چه تظميني هست كه ايران تو آمريكا جاسوس نداشته باشه تكاورهاي ما كم از آمريكاييها ندارن دوما كشور بغل دستيمون تركيه يك ياز اهدافمون خواهد بود ما گفتيم جوابمون به كشورهايي كه به آمريكا چه از هوا و چه از دريا كمك كنن كوبنده خواهد بود همين خودش عامل بازدارندگي از جنگه بعدشم چطور خليج فارس نقطه زن به خطا رفت ولي مال اونا نه كرارا كجا رو داشتن مي زدن؟ خوب بي 2 رو نزديم ديگه اف18 و اف15 و شايدم اف22رو كه ميتونيم بزنيم اصلاً حرفي از نيروي هوايي و زميني كه به صمت كشورهاي كمك كننده ميرن چيزي نگفتين

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='justin42' timestamp='1342279827' post='260563']
[quote]در رد تمام داستان سرایی های شما همین بس که فکر می کنید ایران امروز همان ایران سی سال پیش زمان طبس هست !
احتمالا اسم این نوع تفکر خود را گذاشته اید واقعگرایانه !؟

وقتی بی 2 را غیر قابل کشف با اس 400 می دانید لابد آر کیو 170 را با اس 500 کشف کردیم !

یعنی کشور خیلی بی در و پیکر است که کوماندو های هر جا راحت بیایند و فردو را نابود کنند و بروند !

قوه تخیل بسیار قوی ای دارید .
چقدر شبیه یکی از کاربران سابق سایت هستید !

[/quote]

[b]اول سلام[/b]

[b]اگه این داستان سراییه بسم لله شما بنویس ببینم چی میشه. موندم تو این سایت ادم چهار ساعت تایپ میکنه وفکر میکنه بعد یکی میاد با دو تا جمله همه رو به هم میریزه من به یک قسمت از متن اقا مصطفی اشاره میکنم وبس.:[/b]
[quote]
هنوز اميد دارم كه ميليتاري به جاي تبديل شدن به نماز جمعه و شعار دادن در اون، در قامت يه سايت تحليلي نظامي باقي بمونه تا من هم بيشتر از دانش و سواد دوستان بهره‌مند بشم و چهار تا چيز ياد بگيرم.

ولي بسيار بعيد مي‌دونم كه از شعار دادن و حرف‌هاي احساسي، چيز چنداني بتونم بياموزم.[/quote]

[b]در اخر : اگر شما چیزی در چنته دارید خیلی مودبانه مثل بقیه بیارین وسط تا با پیشبینی شما اشنا بشیم ونقدش کنیم. اگه هستی یا علی وبسم لله اگه نیستی لطفا محترمانه در این تاپیک شرکت نکن وبه اظهارات کاربران شریف این سایت توجه کن وبنده را مورد تمسخر قرار نده.[/b]
[/quote]

اگر اینطور بخواهی فکر کن که سر هر مطلب کلی فکر می کنی بعد کسی میاد اینکار ها رو می کنه اینا عادی ، خود من برای پیدا کردن مطلب های 3-4 تاپیک بیش از 10-15 روز وقت گزاشتم ، 3-4 نفر هم خواننده ثابت بیشتر ندارم ولی برای همون 3-4 نفر به کارم ادامه میدم ...........
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام به همه دوستان
داستان دوست خوبمون تو اول تاپيك جالب و يكم فقط يكم دور از واقعيته تو اين داستان ايران اندازه ويتكينگ ها هم قدرت نداشت فقط 1200نفر كشتيم با چند تا پايگاه بعدشم عملياتهاي تروريستي كه تروريستها از اوضاع نابسامون منطقه به نفع خودشون بهره مي برن حرفي نزدين ايران بارها و بارها گفته جنگ فقط به منطقه ختم نميشود دوست عزيز اگه اونا ميتونن جاسوس داشته باشن چه تظميني هست كه ايران تو آمريكا جاسوس نداشته باشه تكاورهاي ما كم از آمريكاييها ندارن دوما كشور بغل دستيمون تركيه يك ياز اهدافمون خواهد بود ما گفتيم جوابمون به كشورهايي كه به آمريكا چه از هوا و چه از دريا كمك كنن كوبنده خواهد بود همين خودش عامل بازدارندگي از جنگه بعدشم چطور خليج فارس نقطه زن به خطا رفت ولي مال اونا نه كرارا كجا رو داشتن مي زدن؟ خوب بي 2 رو نزديم ديگه اف18 و اف15 و شايدم اف22رو كه ميتونيم بزنيم اصلاً حرفي از نيروي هوايي و زميني كه به صمت كشورهاي كمك كننده ميرن چيزي نگفتين[/quote]

بله برادر عزیز درست میفرمایین. این تحلیل بنده خیلی کاستی ها داشت وانشالله با کمک دوستان در سناریو بعدی برطرف میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]نمیگم نباید تاپیک می زدین..ولی نباید بدون دلیل ومدرک امریکا هیولا وشکست ناپذیر نشون بدین[/right]

[right]من برای اثبات یک موج انفجار دهنم سرویس میشه هزارتا عدد ورقم میارم ولی تا وقتی بحث قدرت آمریکا میشه که نباید چشم بسته همه چیز نوشت[/right]

[right]البته میدونم نوشتن درباره حوادث بعد جنگ سخت[/right]

[right]چون هم ما غیرقابل پیشبینی هستیم وهم آمریکا حیوان صفت و هرکاری از دستش برمیاد[/right]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام و تشکر.

واقعیت اینه که جنگ ایران و امریکا خیلی غیرقابل پیش بینی تر از اونیه که به این شکل بخوایم بررسی کنیم. من از زحمات شما واقعا تشکر می کنم؛ اما اینطور سناریو نوشتن (یا کلا سناریو نوشتن) خیلی روش جالبی برای بررسی اوضاع نیست.

بنده اول پیشنهاد می کنم مباحثی که قبلا چندین بار در همین تاپیک درمورد جنگ ایران و امریکا نوشته شده (و بعضی از اونها تا 50 - 60 صفحه جلو رفته) مطالعه بفرمایین. نه به عنوان اینکه بگم چیزی از اونها یاد بگیرین. شما استاد بنده هستین. صرفا به این خاطر که چندین نوع سناریو در همون تاپیک ها مطرح شده و طبیعتا مطالعه نظرات دیگران باعث تلطیف آرا و نظرات میشه.

باز هم ازتون ممنونم برای این تاپیک و پست هاتون.

یا حق
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله برادران عزیز بنده هم میدونم پیشبینی سخت وحتی غیر ممنکنه ولی این قضیه چند خاصیت داره:

1- باعث میشه به همه جنبه هاییی که قبلا مطرح نبوده فکر کنیم

2- لزوما مهم نیست سناریو معتبره یا درسته ویا غلطه مهم اینه که حتی اگه اشتباهه ما ازش درس بگیریم و به قول شاعر: ادب از که اموختی.از بی ادبان

3-باعث میشه برای هرچیزی امادگی داشته باشیم.

4-دشمن دست کم گرفته نشه

5-اگه موفقیتی حاصل شد(انشالله) قدر اینهمه زحمت رو بدونیم وبدونیم چه موانعی پشت سر گذاشته شده.

از دوستان درخواست دارم خودشون تحلیلهاشونو بنویسن چون بالاخره نعوذ بلله من که معصوم نیستم وقطا در موارد بسیاری اشتباه میکنم شما باید تصحیح کنین . نه اینکه فقط مسخره کنین بگین بدرد نخورد
د اگه بدرد نخورد شما چیزی بگین بدرد بخوره.

مخلص همه.ما کوچکترینیم :angry:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]یه چیز هم مابنویسیم....خوب[/right]

[right]اول بنظر حقیر با حمله جنگنده های اسرائیل شروع میشه[/right]

[right]به سمت فردو نطنز واراک حمله میکنن احتمالا 4 دسته میشن وهر دسته شاید 5 یا 6 جنگنده باشه...بوشهر بمباران میشه ولی بمباران دقیق نمیشه..چون پدافند دیوانه وار شلیک میکنه وتمام آسمان آتش گرفته[/right]

[right]به تاسیسات جانبی بوشهر خسارت وارد میشه از دسته حمله به بوشهر دوتا سقوط میکنه وبقیش به سمت کشورهای عربی فرار میکنن[/right]

[right]جنگنده های ماهم دنبالشون وشاید یکیشون بزنن[/right]

[right]از دسته حمله کننده به اراک خبرهای بدی میرسه وتاسیسات اراک زده میشه وخسارت زیاد ولی جنگنده ها گیر افتادن و نه را پس دارن نه پیش..همشون اجکت می کنن[/right]

[right]دسته جمله کننده به فردو موقعیت گم میکنن وبدون هیچ فایده ای تو بیابون ها سرگردان هستن که ناگهان به کمر بند دفاعی میرسن...بمبها بدون هدف رها میکن وسبک بال به اسرائیل برمیگردن[/right]

[right]یکیشون هم توراه برگشت موشک میخوره ومتلاشی میشه..دسته دیگه هم که رزرو بودند تا بقایای فردو بمباران کنند تصمیم مییرن بیان تهران بزنند که روی آسمان کرج هدف پدافند باور قرار میگیرن..هر چهار فروند ساقط[/right]

[right]میشن..سسپاه اعلامیه شدیدالحنی صادر میکنه و تل اویو حیفا نیروگاه هسته ای غیرنظامی دیمونا و موقعیت هسته ای نظامی زکریا تهدید به موشکباران میکنه[/right]

[right]اسرائیل آژیر خطر میزنه وهمه میرن پناهگاه..ناگهان حمله موشکی با شلیک 300 فروند اغاز میشه..شهرهای تل آویو وحیفا موشکباران میشن ..موشکها دقت خوبی ندارن ولی چون داخل شهر میان فرقی براشون نمیکنه از هر منطقه تو تل آویو وحیفا دودسیاه بلند وصدای آژیر امبولانس مردم هاج وواج هستن ساختمان های بلد فرو ریختند وخیلی از خیابون ها ناپدید شدند...ساختمان نخست وزیری با خاک یکسان... موج دوم موشکی شروع میشه و هدف باند های پرواز...به هر فرودگاه 10 موشک شلیک میشه...فرودگاه های اسرائیل غیر قابل استفاده میشن .اسرائیل هم شروع به حمله موشکی میکنه...تهران، هدف اصلی[/right]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][b]اگه این داستان سراییه بسم لله شما بنویس ببینم چی میشه. [/b][/quote]
[color=#000080]برادر من من که تاپیک نزدم که با استفاده از تخیّل خودم آن را پیش ببرم . شما داری با استفاده از تخیّل خودت داستان جنگ رو می‌نویسی و ما هم به آن میگیم داستان سرایی ! اشکالی‌ داره ؟!![/color]
[quote][b]من به یک قسمت از متن اقا مصطفی اشاره میکنم وبس.[/b][/quote]
[color=#000080]احسنت . پس بهتره از جانب آمریکا هم شعار ندیم و آن را قدرت بلا منازع شکست ناپذیر ندانیم !![/color]
[color=#000080]=======================================================================[/color]
[size=6]برادر من شما ادامه بده و من عذر می‌خواهم .[/size]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
اول بنظر حقیر با حمله جنگنده های اسرائیل شروع میشه

به سمت فردو نطنز واراک حمله میکنن احتمالا 4 دسته میشن وهر دسته شاید 5 یا 6 جنگنده باشه...بوشهر بمباران میشه ولی بمباران دقیق نمیشه..چون پدافند دیوانه وار شلیک میکنه وتمام آسمان آتش گرفته

به تاسیسات جانبی بوشهر خسارت وارد میشه از دسته حمله به بوشهر دوتا سقوط میکنه وبقیش به سمت کشورهای عربی فرار میکنن

جنگنده های ماهم دنبالشون وشاید یکیشون بزنن

از دسته حمله کننده به اراک خبرهای بدی میرسه وتاسیسات اراک زده میشه وخسارت زیاد ولی جنگنده ها گیر افتادن و نه را پس دارن نه پیش..همشون اجکت می کنن

دسته جمله کننده به فردو موقعیت گم میکنن وبدون هیچ فایده ای تو بیابون ها سرگردان هستن که ناگهان به کمر بند دفاعی میرسن...بمبها بدون هدف رها میکن وسبک بال به اسرائیل برمیگردن

یکیشون هم توراه برگشت موشک میخوره ومتلاشی میشه..دسته دیگه هم که رزرو بودند تا بقایای فردو بمباران کنند تصمیم مییرن بیان تهران بزنند که روی آسمان کرج هدف پدافند باور قرار میگیرن..هر چهار فروند ساقط

میشن..سسپاه اعلامیه شدیدالحنی صادر میکنه و تل اویو حیفا نیروگاه هسته ای غیرنظامی دیمونا و موقعیت هسته ای نظامی زکریا تهدید به موشکباران میکنه

اسرائیل آژیر خطر میزنه وهمه میرن پناهگاه..ناگهان حمله موشکی با شلیک 300 فروند اغاز میشه..شهرهای تل آویو وحیفا موشکباران میشن ..موشکها دقت خوبی ندارن ولی چون داخل شهر میان فرقی براشون نمیکنه از هر منطقه تو تل آویو وحیفا دودسیاه بلند وصدای آژیر امبولانس مردم هاج وواج هستن ساختمان های بلد فرو ریختند وخیلی از خیابون ها ناپدید شدند...ساختمان نخست وزیری با خاک یکسان... موج دوم موشکی شروع میشه و هدف باند های پرواز...به هر فرودگاه 10 موشک شلیک میشه...فرودگاه های اسرائیل غیر قابل استفاده میشن .اسرائیل هم شروع به حمله موشکی میکنه...تهران، هدف اصلی
[/quote]

دمت گرم که تو هم تحلیل نوشتی.

البته اگه اسرائیل یکطرفه حمله کنه احتمالا تعدادشون بیشتره . حالا به نظر من پدافند هرجایی اول بمباران بشه غافلگیر میشه ولی جاهای دوم وسوم تلفات میگیرن ازشون. البته بهتر بود از فاز پیوستن امریکا رو هم مینوشتی چون اسرائیل بی امریکا یک سیبله بیشتر تا کشور. وقتی امریکا درگیر بشه کمی اوضاع به هم میریزه به نظرم چون با حمایت ناتو هم هست.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]سلام دوستان[/right]
[right]برادران عزیزم[/right]
[right]چرا تا بدین حد خود را درگیر بحثی می کنید که شاید تا ابدالدهر منتفی باشد[/right]
[right]جهود کوه نشین مگر از بی آبرویی تاریخی شان و یانکی ها مگر از بازی اریکه سلطه شان سیراب شده باشند که آهنگ ایران زمین حال حاضر کنند[/right]
[right]روزی روزگاری بود ... شاهنشاه نامی در این سرزمین چوگان می کرد و وی را خوش می آمد همان حال، یانکی ها برنامه هولناکی برای کمربند شمال آفریقا تا مرزهای چین در اذهان بیمارشان پرورده بودند که به مقتضای اینکه جنگ سرد منحوس شان با قطب شرقی بدل به ترقه بازی گرم و داغی شود کلیه نواحی این کمربند را تحت بمباردمان هسته ای قرار دهند[/right]
[right]این بود نقشه انسان دوستانه شان برای حوالی یک میلیارد و نیم آدمیزاده ساکن این نوار بزرگ[/right]
[right]حال[/right]
[right]و سی و اندی سال پس از پنبه شدن رشته آن رویاهای دور و درازشان در خاور نزدیک بویژه چشم سیاوشان خاورمیانه یعنی ایران زمین حتی نمی توانند رجاء واثق حاصل کنند که چگونه به پیش یابی حرکات چند جوان دلیر و مومن مدافع ایران زمین در پهنه آب های سرزمینی مان بپردازند[/right]
[right]روزی قایق های تندروست[/right]
[right]روز دیگر موشک های آشکار و مسلح مان[/right]
[right]روز از پس امروز ناوهای نو و پیشرفته[/right]
[right]فردا روزی نیروی زیرسطحی آزارنده یا مرگبارمان[/right]
[right]و هر روز دردسری تازه و بویی تازه از آن خوراک کشنده ای که خود بدست خویش برای خویشتن مهیا ساخته اند[/right]
[right]پس زیاد در کلنجار اش نباشید[/right]

[right]استراتژیست های یانکی همچنان بر سر فتح خرمشهر با یکدیگر مشغول مباحثه تئوریک و شبیه سازی اند هنوز مانده اند و راهی تأمل برانگیز دارند تا هویت فرهنگی در حال تطورمان و ترکیب اش را با هویتی که به ابزار و ماشین می بخشد بخوبی هضم کنند[/right]

[right]اشک های کماندوهای جهود کوه نشین را در بامداد بنت جبیل بیاد آورید، اشک های مردانی که لاف شکست ناپذیری می زدند آن هم در برابر چند جوان مسلمان تنها چند مبارز از هزاران مبارز حزب الله[/right]
[right]فشردن سوئیچ ها در اتاقک های امن بی نیاز از گفت، سهل است[/right]
[right]آیا اما رویارویی با پیامدهای اش نیز برای ایشان آسان خواهد بود؟[/right]

[right]برای حمقاء آسیب به ایران زمین تا ابد سراب باقی خواهد ماند[/right]
[right]می دانند و می دانیم[/right]
[right]...[/right]
[right]زیاده جسارت است[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]اسرائیل از آمریکا تقاضای کمک کرده[/right]

[right]حزب الله هم در این شلوغیا داخل خاک اسرائیل نفوذ کره و5 سرباز اسرائیل اسیر میکنه...به این میگن قوز بالا قوز :angry: ...ایالات متحده شروع به تقویت قوا میکنه..ناوهای هواپیمابر به سوی خلیج فارس درحرکتن..بهای نفت روزی 5 دلار زیاد میشه وهمه در تب وتاب منتظر حمله به ایران هستند. اسرائیل به حمله موشکی مسکونی تهران ادامه میده وتلفات به دلیل تراکم بالا میره...یهو یه موشک میخوره به دانشگاه ما ودانشجوهاش کلی کیف میکنن[/right]
[right]من وکلنل هم تو جنگل های لویزان هستیم وشاهد سقوط موشک ها[/right]
[right]سپاه شروع به مین ریزی خلیج فارس میکنه...خلیج نا امن میشه ویک قطره نفت صادر نمیشه...جهان تشنه نفت میشه روسیه وچین به سرعت وارد میشن ومیخان مانع جنگ بشن...اسرائیل به لبنان حمله کرده...حزب الله موشکباران میکنه ودوباره شروع به شکار تانک. اسراییل از طریق مراجع بین المللی خواستار توقف موشکباران 5انصد تایی روزانه ایران میشه ولی سپاه ول نمیکنه[/right]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.