mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

يك ديپلمات روس:

[align=center]صحبت از امكان حمله نظامي به ايران بسيار خطرناك است[/align]


[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: يك مقام آگاه در وزارت امور خارجه روسيه گفت: اعلام برخي كشورها درباره امكان حمله نظامي به تاسيسات هسته اي ايران، بصورت خطرناكي باعث تشديد وخامت اوضاع مي‌شود.[/align]


به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «اينترفاكس»، يك مقام آگاه در وزارت امور خارجه روسيه اعلام كرد، در مسكو بر اين عقيده اند كه اظهارات مقامات برخي كشورها در خصوص امكان حمله نظامي به تاسيسات هسته اي ايران، بصورت خطرناكي باعث تشديد وخامت اوضاع مي شود.
اين مقام ديپلمات افزود: «اگر براي حل مسئله هسته اي ايران از روشهاي نظامي استفاده شود، چنين اقدامي داراي عواقب فاجعه آميزي براي حل و فصل مناقشات خاورميانه خواهد بود.»
وي تاكيد كرد: «لازم است تا در چارچوب گروه 1+5 و گروه هشت، بطور مشترك روي اين مسئله كار شود. لازم است تا تهران دست به اقدامات عيني سنجيده كه در بيانيه هاي رسمي سازمان ملل متحد مورد تاييد قرار گرفته روي آورد و در عين حال به همكاري خود با آژانس بين المللي انرژي اتمي ادامه دهد تا نگرانيهاي جامعه جهاني كاسته شود.»
به گفته اين مقام وزارت خارجه روسيه، در نشست گروه هشت در هوكايدوي ژاپن، برنامه ريزي نشده است تا مذاكرات جداگانه‌اي در خصوص مسئله هسته اي ايران پرداخته شود، ولي مسئله ايران در مباحثات رهبران كشورهاي بزرگ جهاني مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
وي تاكيد كرد، در اين اواخر طرف ايراني علائم مثبتي در خصوص بررسي پيشنهادات صورت گرفته براي حل و فصل مسئله هسته اي اين كشور ارسال داشته است.

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عضو فراكسيون "جبهه‌دموكراسي" كنيست رژيم‌صهيونيستي:

[align=center]حمله به ايران، منطقه را به آتش‌ مي‌كشد[/align]


[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: عضو كنيست رژيم‌صهيونيستي با بيان اينكه حمله به ايران قطعا بي‌پاسخ نخواهد ماند، تاكيد كرد: اقدام نظامي عليه ايران منطقه را به آتش خواهد كشيد.[/align]


به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "بكرا نت"، "محمد بركه" ديروز سه‌شنبه با اشاره به تهديدات اسرائيل عليه ايران، سران تل‌آويو را از هرگونه ماجراجويي نظامي عليه ايران بر حذر داشت.
عضو كنيست(پارلمان) رژيم‌صهيونيستي تاكيد كرد: هر گونه حمله به ايران بسيار وحشتناك خواهد بود و كل منطقه را به آتش خواهد كشيد.
محمد بركه از دولت اسرائيل خواست آنچه رسانه‌هاي دنيا درباره احتمال هجوم اسرائيل به ايران منتشر كرده‌اند مبني بر اينكه اسرائيل تا پايان سال جاري ميلادي به ايران حمله مي‌كند، رد و تكذيب كند.
بركه سخنان خود را در مجمع عمومي كنيست، پس از آن بيان كرد كه شبكه تلويزيوني "اي بي سي" به نقل از منابع وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) اعلام كرد ممكن است اسرائيل تا پيش از پايان دوره رياست‌جهوري آمريكا به ايران حمله كند.
بركه افزود: اسرائيل بايد بسيار شفاف و روشن اعلام كند كه مقاصد جنون‌آميزي مثل آنچه درباره حمله به ايران منتشر شده است، كذب است و تل آويو آن را قبول ندارد.
وي با اشاره به اينكه هرگونه حمله به ايران بسيار وحشتناك خواهد بود تاكيد كرد: حمله به ايران قطعا بي‌پاسخ نخواهد ماند. ما مي‌توانيم بفهميم جنگ چگونه و چه زماني آغاز مي‌شود ولي وقتي آغاز شد ديگر بسيار دشوار است كه بدانيم چگونه و چه زماني جنگ به پايان مي‌رسد.
بنا بر اين گزارش، محمد بركه يادآور شد: جنگ عليه ايران فجايعي بسيار خطرناك براي منطقه خاورميانه و دنيا به بار مي‌آورد.

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك پايگاه اينترنتي آمريكايي:

[align=center]بوش به ايران حمله نخواهد كرد[/align]


[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: يك پايگاه اينترنتي آمريكايي در شماره امروز با اشاره به گزارش مجله آمريكايي "نيويوركر" درباره افزايش عمليات‌هاي محرمانه عليه ايران نوشت: جرج بوش به سه دليل به ايران حمله نخواهد كرد.[/align]


به گزارش فارس، يكي از نويسندگان پايگاه "پست گلوبال" در گزارشي نوشت: من تصور مي‌كنم "جرج بوش" به سه دليل به ايران حمله نخواهد كرد.
وي در اين گزارش مي‌افزايد: دليل اول مربوط به اقتصاد است. با توجه به اينكه افزايش قيمت‌ بنزين در آمريكا ركورد شكسته است و اقتصاد با مسئله روز آمريكا يعني انتخابات رياست جمهوري اين كشور پيوند خورده نمي‌توان حمله به ايران توسط آمريكا را محتمل دانست.
پست گلوبال در ادامه گزارش خود به منظور شرح ايده مذكور به افزايش چهار دلاري قيمت هر بشكه نفت بدنبال لفاظي‌هاي سران اسرائيل عليه ايران و برگزاري رزمايش هوايي تل‌آويو با طرح اين سوال كه آيا دولت بوش واقعا مي‌تواند دنيا در بحران شديدتر مربوط به انرژي وارد كند، دليل اول خود را كامل مي‌كند.
اين پايگاه اينترنتي آمريكايي دليل دوم را مربوط به كره‌شمالي مي‌داند.پيش از آنكه پيشرفتي در موضوع هسته‌اي كره‌شمالي پديد آيد، "صلح‌طلبان" دولت بوش مباحثي درباره استفاده از ديپلماسي براي حل بحران‌هاي بين‌المللي را مطرح كردند.
به نوشته اين پايگاه اينترنتي، ايران نيز با تلاش‌هاي ديپلماتيك آمريكا و هم‌پيمانانش همين مسير را طي خواهد كرد.
پست گلوبال دليل سوم را مربوط به "جان مك‌كين" نامزد جمهوريخواه انتخابات رياست جمهوري آمريكا مي‌داند و مي‌نويسد: مطمئنا مك‌كين مصمم به موفقيت جلوه دادن ماجراجويي آمريكا در عراق است.حمله يا حتي بمباران دقيق ايران، عراق را به سوي سقوط سير خواهد داد.
به عبارت ديگر شيعيان جنوب عراق به دردسر بزرگتري براي آمريكا تبديل خواهند شد و پيشرفت‌هاي كنوني در عراق سريعا به صحنه‌هاي خونريزي بدل مي‌شود و بنابراين بوش به اين دليل نيز تصميم به اقدام نظامي عليه ايران نخواهد گرفت.

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]جنگ با ایران فاجعه برای آمریکا و اسراییل[/align]

[align=center]تصویر[/align]

هر ماجراجويي نظامي عليه ايران زلزله‌اي مواج در منطقه ايجاد مي‌كند، زيرا ايران طرح‌هايي نظامي بسياري براي هدفگيري منافع آمريكا در منطقه دارد.
به گزارش فارس به نقل از هفته‌نامه فلسطيني المنار، منابع نظامي و اطلاعاتي غربي معتقدند هر كسي كه از آمريكا درباره به كارگيري راه‌هاي نظامي عليه ايران سخن مي‌گويد درك درستي از واقعيت و نقشه خاورميانه ندارد.
بنا بر اعتقاد اين منابع، هر ماجراجويي نظامي عليه ايران، تهران زلزله‌اي مواج در منطقه ايجاد مي‌كند، زيرا ايران طرح‌هايي نظامي بسياري براي هدفگيري منافع آمريكا در منطقه دارد.
بنا بر اين گزارش، منابع غربي تاكيد مي‌كنند حقيقت و واقعيت، پس از آغاز اقدام نظامي عليه ايران آشكار خواهد شد.
اين منابع معتقدند واقعيت، پس از هر حمله‌اي به ايران و با هر سطح و دامنه‌اي كه باشد روشن خواهد شد و در آن هنگام حقيقت با آنچه پيش از حمله بوده است، بسيار متفاوت خواهد بود.
انتشار اطلاعاتي اين چنيني از ايران براي مقابله با حملات آمريكا، متحدان واشنگتن را در منطقه به ويژه اسرائيل، كه آمريكا را دائم به راهكار نظامي مي‌خواند به شدت نگران كرده است. با اينكه آمريكا از تاثيرات منفي حمله به ايران كاملا آگاهي است و مي‌داند كه برخي جبهه‌ها مانند عراق، فلسطين و لبنان به شدت مشتعل خواهد شد در عين حال تصريح مي‌كند كه نمي‌توان مانع اين تاثيرات شد و براي همين تاكيد مي‌كند كه راهكارهاي ديپلماتيك و سياسي بهترين راهكار براي تامين منافع آمريكا در خاورميانه و به ويژه در خليج[فارس] است.
در همين زمينه "سليم نصار" نويسنده و تحليلگر لبناني در روزنامه فرامنطقه‌اي الحيات چاپ لندن نوشت: كارشناسان نظامي، اقدام نظامي اسرائيل را عليه ايران بسيار بعيد مي‌دانند. آنها احتمال اينكه اسرائيل به مانند حمله هوايي سال 1981 كه تاسيسات عراق را هدف قرار داد، به تاسيسات ايران نيز حمله كند، بسيار كم دانستند و افزودند: دليل اين امر اين است كه ايران از آن حادثه درس گرفته است و تاسيسات هسته‌اي خود را در بيش از 50 نقطه كه بوشهر و نطنز دو پايگاه مهم آن است، تاسيس كرده است.
سليم نصار افزود: علاوه بر اين، ايران آنها را در عمق زمين تاسيس كرده است به طوريكه چيزي جز بمب‌هايي خاص كه آمريكا ساخته است قادر به ضربه زدن به آن نيست.
الحيات نوشت: علاوه بر اين دشواري‌هايي كه براي حمله به ايران وجود دارد، سران ايران سامانه دفاعي كشور خود را بسيار مستحكم كرده‌اند و اين كار را به وسيله راداري كه از روسيه و براي همين هدف خريداري كرده‌اند، انجام داده‌اند و معناي اين امر اين است كه ايران حساب همه احتمالات را كرده است و احتمال اقدام نظامي اسرائيل را براي خود نگاه داشته است.
الحيات افزود: "مارتين ون كريويلد" كارشناس نظامي اسرائيل معتقد است، موفقيت در هر حمله‌ احتمالي به ايران بسته به شناخت كامل از جزئيات برنامه هسته‌اي ايران است؛ شناختي از تمام ظرايف، مكان‌هاي استقرار و عمق تاسيسات.
كريويلد در عين حال مي‌گويد: كنار گذاشتن ماجراجويي نظامي عليه ايران باعث مي‌شود ايران تبديل به قدرت دوم هسته‌اي در خاورميانه بشود و معناي اين امر اين است كه قدرت برتري كه "بن گوريون" نخست‌وزير پيشين اسرائيل از طريق سلاح اتمي در منطقه به وجود آورد، كاملا بر هم مي‌خورد و توازن قوا به وجود مي‌آيد.
بنا بر اين گزارش، "درور زئيوي" (استاد دانشگاه بن گوريون) به ايهود اولمرت نخست‌وزير اسرائيل پيشنهاد كرد براي اعمال فشار بر پاكستان، ايران و سوريه، تاسيسات و برنامه اتمي اسرائيل به مدت بيست سال زير نظر آژانس بين‌المللي اتمي قرار بگيرد.
درور زئيوي بنا بر اين پيشنهاد معتقد است، برطرف كردن نگراني ايران و اسرائيل پس از فراهم كردن مقدمات حمله پيشگيرانه‌اي كه بي‌شك به جنگي تمام عيار منجر خواهد شد، ضروري است. انتظار مي‌رود اين جنگ تا زماني كه بيشتر كشورهاي خليج [فارس] را كه در تير رس موشك‌هاي ايران هستند، در بر مي‌گيرد، اقتصاد جهاني را به شدت متزلزل مي‌كند زيرا صدام حسين [ديكتاتور معدوم عراق] نيز متحدان آمريكا را در منطقه هدف قرار داد.
زئيوي مي‌افزايد: وقتي نظام اتحاديه جماهير شوروي فرو ريخت ايران اقدامي براي گسترش مرزهاي شمالي خود نكرد و حتي وقتي صدام نيز سرنگون شد اين كار را در مرزهاي جنوبي نيز انجام نداد. در حقيقت ايراني‌ها با اين كار ثابت كردند درك درستي از مرزهاي قدرت دارند. آنها (ايراني‌ها) به شيوه‌‌اي دموكراتيك، به قوانين بين‌المللي پايبندند.
همچنين هفته نامه فلسطيني المنار در تاريخ 28 ژوئن(2008) نوشت: يك كارشناس راهبردي اسرائيلي كه در تهيه برخي گزارش‌هاي نظامي درباره ايران مشاركت داشته است معتقد است، دامنه مانور اسرائيل براي حمله به ايران بسيار محدود خواهد بود. همچنانكه وقتي اسرائيل پس از حمله به ايران نتواند قدرت پاسخ ايران را فلج كند، منطقه به گردابي از جنگ و درگيري تبديل مي‌شود كه ممكن است چند سال به طول بينجامد.
بنابراين اين كارشناس راهبردي بسيار بعيد مي‌داند اسرائيل مرتكب چنين كاري بشود و از سران آن مي‌خواهد تا دست از تهديد ايران بردارند زيرا سخنان و شعارهايي كه مقامات اسرائيل در سطوح سياسي با هدف تامين منافع خود عليه ايران بر زبان مي‌رانند ممكن است فجايعي بسيار خطرناك براي اسرائيل به بار آورد

منبع : AVIA

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام آقايون تا اطلاع ثانوي هيچ جنگي بين ايران وامريكا اتفاق نميفته. من يه عمه دارم كه 20 ساله توي امريكا زندگي ميكنه. 3-4 روز پيش بهش يه ايميل زدم كه درسته كه امريكا ميخواد به ايران حمله كنه؟ عمه ي ما هم گفت: اينجا هم بين مردم شايعه شده بود كه همچين اتفاقي قرار بيفته. اما خود بوش با CNN مصاحبه كرد وگفت اصلا همچين تصميمي ندارم. عمم گفت: امريكا توي جنگ با عراق گير كرده و هيچ كاري نميتونه بكنه. اونوقت چطوري ميتونه به ايران حمله بكنه؟ ما هم خوشحال شديم و خدا رو شكر كرديم. icon_cool [/code]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقاي فرهود به نظر من شما خيلي تازه وارديد و تازه با اين سايت اشنا شديد به نظر من ادامه ندهيد چون خودتون خسته مي كنيد ان جا همه مثل هم اند ديگر توضيح بيشتري نمي توانم بدهم و همان طور كه اقاي مصطفي فر مودند از بحث خارج نشويم icon_cool اگر خدا بخواهد هيچ جنگي اتفاق نمي افتد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام. اصلا با نحوه صحبت کردن این آقای فرهوده حال نکردم. شخصا و شخصا نظرم اینه که انقلاب تا درون خون یک ملت نباشه لیاقتشا پیدا نمیکنند. در مورده شیعه هم خودما لایقش نمیدنم اصلا حرف بزنم. اما به گله ای داشتم از برادر سعید که خیلی بد برخورد کردند با فرهوده. کاری نداره که به جای القاب بد دادن به کسی بابا بنش کن یا هزار تا کار دیگه اما تو جمع درستش نیت لقب بهش بدید. قربان همگی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام.
اصلا با نحوه صحبت کردن این آقای فرهوده حال نکردم.
شخصا و شخصا نظرم اینه که انقلاب تا درون خون یک ملت نباشه لیاقتشا پیدا نمیکنند.
در مورده شیعه هم خودما لایقش نمیدنم اصلا حرف بزنم.
اما به گله ای داشتم از برادر سعید که خیلی بد برخورد کردند با فرهوده.
کاری نداره که به جای القاب بد دادن به کسی بابا بنش کن یا هزار تا کار دیگه اما تو جمع درستش نیت لقب بهش بدید.
قربان همگی

بله درسته ببخشید ،
بنده تند حرف زدم ولی دلیلش بعضی پستهای این کاربر بود که الان حذف شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من آمريكا داره اوضاع رو بررسي مي كنه و واكنش ايرانو مثل زماني كه بخواي آمپول پني سيلين بزني ولي قبلش نياز به تست است آمريكا ايرانو با انواع تحركات تست ميزنه و تحركات داخلي رو هم زير نظر داره پس بهتره بهترين عكس العمل رو نشون داد تا اون دچار توهم نشه و مثلا آزمايش موشكي ايران به نظر من كار درستي بود و بايد ايران همه توان نظاميشو به رخ دنيا بكشه (بجز اندكي سلاح راه بردي). در زمينه سياسي نيز بايد مراقب رفتارمون باشيم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شنيديم كه واشنگتن پست درباره مخالفت دولتمردان و مسئولان امريكا با گزينه هاى نظامى عليه ايران نوشته: مخالفت امريكا با حمله نظامى اسرائيل بر چهار عامل استوار است. اول اينكه حمله، برنامه هسته اى ايران را بدون نابود كردن آن به تأخير خواهد انداخت به گونه اى كه بر اساس يك برآورد اطلاعاتى حمله نظامى، برنامه هسته اى تهران را از دو ماه تا دو سال به تعويق مى اندازد. اين روزنامه افزوده: دومين عامل مخالفت اين است كه حمله نظامى به جمهورى اسلامى، حمايت از دولت احمدى نژاد رئيس جمهورى ايران را افزايش خواهد داد. واشنگتن پست تأكيد كرده: بر اساس نظر اين مقام امريكايى عامل سوم مخالفت اين است كه اقدام نظامى ‎/ سياست امريكا در عراق را تضعيف خواهد كرد و اين در حالى خواهد بود كه ايالات متحده با برخى پيشرفت ها در عراق و افغانستان روبرو شده است و در نهايت حمله به ايران به مانند هر اقدام نظامى پيامدهاى غيرقابل پيش بينى در بر خواهد داشت. منبع: روزنامه ايران 14/5/87

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: موسسه "علوم و امنيت بين‌المللي" اعلام كرد: حمله احتمالي اسرائيل به ايران نمي‌تواند تاسيسات هسته‌اي اين كشور را نابود كند. پنتاگون و سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا اطمينان كمي دارند كه اسرائيل بتواند برنامه اتمي ايران را نابود كند. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گزارش آلبرايت از بازرسان تسليحاتي سابق سازمان ملل متحد در اين گزارش كه در آن به بررسي دشواري‌هاي اسرائيل در حمله به تاسيسات غني‌سازي ايران پرداخته با اشاره به اينكه بعيد به نظر مي‌رسد حمله نظامي اسرائيل به تاسيسات هسته‌اي ايران بتواند توان ايران در غني‌سازي اورانيوم را نابود كند، مي‌نويسد: مذاكرات و گفتگوهايي كه اين روزها در اسرائيل در خصوص حمله نظامي به تاسيسات هسته‌اي ايران و نابودي آنها مانند عمليات‌هاي مشابهي كه از سوي تل‌آويو در اكتبر 2007 به تاسيسات هسته‌اي سوريه و ژوئن 1981 به تاسيسات هسته‌اي عراق صورت گرفت، حقيقت مهمي را ناديده گرفته است. وي افزود: در هر كدام از اين موارد تنها يك بار حمله با مشاركت كمتر از 10 جنگنده منجر به نابودي تاسيسات كليدي عراق و سوريه گرديد و توانايي اين كشورها براي توليد پلوتونيوم را سالها به عقب انداخت ولي چنين عملياتي در خصوص ايران جوابگو نيست. رئيس موسسه علوم و امنيت بين‌المللي در ادامه گزارش خود با اشاره به اينكه اسرائيلي‌ها با توجه به عمليات‌هايي كه در عراق و سوريه انجام داده‌اند بر اين باورند كه با حمله به تاسيسات غني‌سازي نطنز و تاسيسات هسته‌اي اصفهان مي‌توانند توان ايران براي اورانيوم را نيز سالها به عقب اندازند، مي‌‌افزايد: چنين قياسي در مورد ايران كاملا اشتباه و گمراه كننده است چون تفاوت مهمي بين يك برنامه غني‌سازي اورانيوم از طريق سانترفيوژهاي گازي با يك برنامه مبتني بر راكتور هسته‌اي وجود دارد و اين در حالي است كه نمي‌توان پراكنده بودن تاسيسات ايران در سراسر اين كشور را ناديده گرفته است. آلبرايت در ادامه گزارش با اشاره به اينكه حمله برق‌آسا و نابودي تاسيسات هسته‌اي ايران تنها با يك بار حمله ممكن نيست، مي‌نويسد: نابودي تاسيسات غني‌سازي ايران تنها با يك بار حمله ميسر نيست و براي موفقيت‌آميز بودن اين عمليات به چندين بار حمله به تاسيسات هسته‌اي پراكنده و متنوع ايران نياز است. اين در حالي است كه حمله به تاسيسات نطنز و اصفهان به قدرت نظامي بيشتري از عمليات‌هايي كه اسرائيل عليه نيروگاه‌هاي هسته‌اي عراق و سوريه انجام داده نياز دارد. آلبرايت با اشاره به اينكه اسرائيل هيچ معياري ندارد كه حتي بعد از حمله بتواند اطيمنان حاصل كند كه آيا توانسته تاسيسات هسته‌اي ايران را نابود يا توان اين كشور براي غني‌سازي را براي سالها به عقب بياندازد، ادامه مي‌دهد: حملات نظامي ممكن است نتيجه معكوس داشته باشد و ممكن است باعث شود ايران براي بدست آوردن اورانيوم مورد نياز براي ساخت سلاح هسته‌اي تلاش نمايد. اين در حالي است كه چنين حملاتي به احتمال زياد ممكن است باعث خروج ايران از NPT و يا قطع همكاري با بازرسان آژانس بين‌المللي انرژي اتمي شود. در چنين شرايطي ممكن است ايران اقدام به ساخت مجتمع‌هاي كوچك غني‌سازي در مناطق مخفي براي توليد اورانيوم مورد نياز براي ساخت سالانه 1 الي 2 سلاح هسته‌اي نمايد. زيرا مجتمع‌هاي سانترفيوژ‌هاي گازي مي‌توانند در هر جايي بنا شوند و به سختي مي‌توان آنها را شناسايي نمود. بنابر اين گزارش، با توجه به اينكه ايران احتمال يك حمله نظامي را بر عليه تاسيسات غني‌سازي خود مي‌دهد به سرعت مي‌تواند وسايل و تجهيزات حساس غني‌سازي را از سايت‌هاي فعلي خود جابجا نمايد. (اين در حالي است كه ممكن است ايران هم اكنون نيز همين كار را در راستاي استراتژي محافظت از برنامه‌غني‌سازي خود انجام داده باشد). آلبرايت و ساير همكاران وي در موسسه علوم و امنيت بين‌المللي مشكل ديگر اسرائيل در حمله به تاسيسات اتمي ايران را نحوه ساخت مراكز اتمي ايران عنوان كرده و در اين خصوص مي‌نويسد: مشكل ديگر اسرائيل در حمله به تاسيسات غني‌سازي اورانيوم اين است كه تاسيسات‌ هسته‌اي ايران از طريق تونل‌هاي زير زميني بسيار مستحكمي به زير كوه‌ها متصل هستند تا در شرايط اضطراري تجهيزات حساس را به انبارهايي در آنجا براي محافظت منتقل كند. اين در حالي است كه ايران مي‌تواند تجهيزات حساس خود را به اماكن مخفي منتقل كند و تا پاپان حملات و قبل از اينكه نوسازي برنامه اتمي‌ خود را آغاز كند، صبر كند. اين استراتژيي است كه عراق در جريان جنگ خليج‌فارس در سال 1991 در پيش گرفت. اسرائيل به كجا بايد حمله كند؟ بنابر گزارش آلبرايت توسل به گزينه نظامي براي زمين‌گير كردن برنامه غني‌سازي ايران مستلزم اين است كه كشور حمله كننده بداند دقيقا بايد به كجا حمله نمايد. آلبرايت در اين خصوص تصريح مي‌كند: گزارش‌هايي كه تاكنون در اين خصوص منتشر شده گوياي اين است كه بين آمريكا و سازمان‌هاي اطلاعاتي اسرائيل شكاف‌هاي عميقي در خصوص مكان‌هاي دقيق تاسيسات اتمي ايران و در همين حال آسيب‌پذيري‌هاي برنامه‌اتمي ايران وجود دارد. بنابر گزارشي كه روزنامه "تلگراف" در ماه گذشته منتشر كرد وزارت دفاع آمريكا پنتاگون نيز به صحت اطلاعات جاسوسي اسرائيل در خصوص برنامه اتمي ايران شك دارد و مقامات نظامي آمريكايي كه با همتايان اسرائيلي خود در جلسات بررسي اين مساله شركت كرده‌اند هميشه جلسات را با ترديد از درستي اطلاعات اسرائيل براي اينكه بايد به چه مراكزي حمله كند، ترك كرده‌اند. اين در حالي است كه طرف آمريكايي اطمينان كمي دارد كه اسرائيل بتواند برنامه اتمي ايران را نابود كند. حتي مصاحبه‌هايي نيز كه با مقامات عالي‌رتبه دولتي و اطلاعاتي صورت گرفته گوياي اين است كه سازمان‌هاي اطلاعاتي اطلاعات بسيار محدودي در خصوص محدوده و فعاليت‌هاي برنامه غني‌سازي ايران دارند. بنابر اين گزارش، ترديد آمريكا در خصوص عدم صحت اطلاعات اسرائيل در خصوص مكان دقيق تاسيسات و ماهيت برنامه اتمي ايران از آن جهت حائز اهميت است كه حتي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي كه اطلاعات قابل توجهي در خصوص فعاليت سانترفيوژها در نطنز و اصفهان دارد اطلاعات كمي در خصوص اينكه سانترفيوژهاي P1، IR-2 و IR-3 در كجا ساخته مي‌شوند، دارد. اين در حالي است كه ايران ممكن است تاسيسات پنهاني داشته باشد كه در آن آبشارهاي سانترفيوژ در حال فعاليت باشند و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي از آنها بي اطلاع باشد. مساله ديگري كه آلبرايت در اين گزارش آنرا بررسي كرده تجربه آمريكا در عراق است. وي در اين خصوص مي‌نويسد: هر دو جنگ عراق ثابت كردند كه سازمان‌هاي اطلاعاتي با دشواري‌هاي بسياري براي تشخيص و هدف‌گيري درست سايت‌هاي مرتبط با فعاليت‌هاي تسليحاتي مخفي عراق مخصوصا در برنامه‌ غني‌سازي مواجه بوده‌اند؛ چون در جنگ اول خليج آمريكائيها توانستند تنها تعداد خيلي كمي از سايت‌هاي عراق را به درستي هدف بگيرند و بازرسي‌هاي تسليحاتي كه بعدا صورت گرفت بود كه مكان دقيق اين سايت‌ها را مشخص كرد! در همين حال گزارش‌هاي بسياري نيز نشان داده‌اند كه ارزيابي‌هاي صورت گرفته قبل از جنگ دوم خليج‌ در خصوص برنامه اتمي احيا شده عراق و سايت‌هاي مشكوك نيز همگي اشتباه بوده‌اند. بنابر اين گزارش با توجه به چنين مسائلي مشكلات اسرائيل براي وارد آوردن خسارات گسترده به تاسيسات غني‌سازي ايران براي بتعويق انداختن برنامه اتمي ايران تنها محدود به دانستن مكان دقيق يا ماهيت برنامه اتمي ايران نمي‌شود. رئيس موسسه علوم و امنيت بين‌المللي در اين خصوص مي‌نويسد: تاسيسات اصفهان كه گاز مورد نياز براي تزريق به سانتريفيوژها براي غني‌سازي را توليد مي‌كنند مقادير قابل توجهي گاز هگزافلورايد را طي سالها توليد كرده‌اند كه بخوبي از آنها محافظت مي‌شود. در چنين شرايطي حتي نابود كردن تاسيسات هسته‌اي ايران انباشته موجود اورانيوم هگزافلورايد را كه بيش از 300 تن است را از بين نمي‌برد چون ايران مي‌تواند قبل از حمله به سرعت آنها را به جاي ديگري منتقل كند. اين در حالي است كه اسرائيل نمي‌تواند تمام ذخيره هگزافلورايد در تاسيسات اصفهان را نابود كند چون اين مواد در محفظه‌هاي فلزي محكم و كوچكي نگهداري مي‌شوند كه در طراحي ‌آنها احتمالاتي نظير تصادفات شديد در جريان انتقال و ساير موارد در نظر گرفته شده است. وي افزود: در چنين شرايطي بمب‌ها و يا موشك‌ها بايد به نزديكي مكان نگهداري اين محفظه‌ها برخورد كنند تا از نابودي آنها بتوان اطمينان حاصل كرد ولي چنين احتمالي نيز بعيد به نظر مي‌رسد. اين در حالي است كه اسرائيل اگر قصد نابود كردن اين انباشته را داشته باشد بايد مكان دقيق نگهداري اين مواد در تاسيسات اصفهان را بداند. به همين ترتيب نابودي تاسيسات غني‌سازي نطنز نيز كار بسيار دشواري است زيرا ايران مي‌تواند با انباشته فعلي خود به سرعت اقدام به راه اندازي سانترفيوژها و غني‌سازي اورانيوم كند. مساله ديگر اما اين است كه ايران بعد از حمله به تاسيسات هسته‌اي عراق تمامي تاسيسات هسته‌اي خود را در سرتاسر كشور پخش كرده است. از سوي ديگر ايران همانند عراق نيست كه براي اجراي فعاليت‌هاي هسته‌اي خود به كمك بيگانه نياز داشته باشد چون مي‌تواند با كمك شركت‌هايي كه در برنامه اتمي ايران درگير هستند اقلام مورد نياز براي ساخت سانترفيوژها براي غني‌سازي اورانيوم را در داخل توليد كند. آلبرايت در نتيجه‌گيري گزارش خود مي‌نويسد: از زماني كه ايران از تعليق داوطلبانه فعاليت‌هاي هسته‌اي خود و از از اجراي مفاد پروتكل الحاقي خارج شد، اطلاعات آژانس بين المللي انرژي اتمي از مراكز ساخت سانتريفيوژهاي ايران بشدت كاهش يافته است. به نظر مي‌رسد در اين شرايط حتي اطلاعات سازمان‌هاي جاسوسي آمريكا و ساير كشورها نيز در خصوص اين مراكز محدود به اطلاعات بسيار جزئي باشد. اين گزارش افزود: با توجه به كمبود اطلاعات و توان ايران براي احيا مجدد فعاليت‌هاي هسته‌اي خود حتي در صورت يك حمله مي‌توان نتيجه گرفت كه بعيد به نظر مي‌رسد كه حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران بتواند تاثيري جدي بر توان ايران در غني‌سازي اورانيوم داشته باشد. از سوي تاكيد بر اقدام نظامي عليه برنامه اتمي ايران مي‌تواند منجر به دلسرد شدن تهران از ادامه همكاري‌ موثر با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و اجازه دادن به اين سازمان براي بازرسي‌هاي بيشتر شود. چون تهران نگران است كه شفافيت بيشتر در حاليكه صحبت از اقدام نظامي در جريان است مي‌تواند منجر به اين شود كه ارتش آمريكا و اسرائيل اطلاعات بهتري براي هدف قرار دادن برنامه اتمي تهران بدست آوردند. در نهايت بايد گفت كه حمله به ايران خطر بزرگتري در پي دارد و آن تبديل شدن جنگ به يك جنگ تمام عيار و گسترش شعله‌هاي آن به سرتاسر منطقه است. با وجود مسائلي كه گفته شد اكنون زمان اين است كه اقدام نظامي به كنار گذاشته شود و تنها بر روي راه حل ديپلماتيك براي جلوگيري از افزايش توانايي‌هاي هسته‌اي تهران متمركز شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به اینكه آمریكا و اسراییل به خوبی آگاه هستند كه اگر قرار بر حمله ای به ایران باشد باید گسترده و ناگهانی صورت بگیرد تا: اولا" ضمن نابود كردن سیستمهای موشكی فرصت كمتری برای پاسخگویی بعدی به حملات مهاجمین مثل پرتاب موشك به اسراییل وجود داشته باشد ثانیا" همچنین با هجوم گسترده امكان كمتری برای دفاع هوایی مناسب و پوشش دهی فضای ایران باقی بماند حالا سئوالاتی كه در ذهن شكل می گیرد: 1-آیا امكان دارد كه با یك حمله ایذایی دفاع هوایی ایران متوجه یك دسته پروازی گردد در حالیكه وظیفه انهدام به عهده گروه دیگری كه با فاصله كمی حمله می كنند قرار داشته باشد؟ و آیا ما می توانیم در برابر این نوع حمله دفاع مناسب كنیم؟ 2-حدس میزنیند كه ما تقریبا" به طور همزمان با چند هواپیمای مهاجم كه دارای توانایی جنگ الكترونیك دارند درگیر بشویم؟ اگر خاطرتان باشد مانور یك ماه قبل اسراییل با حدود یكصد فروند هواپیما صورت گرفت كه طبق اعلام غیر رسمی موفق شدند حتی بر روی اس 300 های یونان عملیات جنگ الكترونیكی انجام دهند 3-اگر ما در حمله اول آنها موفق بشویم چیزی در حدود 80-50 فروند هواپیمای آنها را نابود كنیم آنها دست از عملیات خواهند كشید؟ 4-پدافند اصلی ما در برابر موشكهای كروز در حال حاضر تور ام 1 است كه در هر صورت با تعداد محدودی موشك قابلیت در گیری دارد. با توجه به اینكه در حال حاضر آمریكا به شدت در حال تقویت ناوگان موشك انداز خود در خلیج فارس است در صورتیكه همزمان به سمت اهداف اتمی ما بیش از 50 فروند كروز شلیك شود شانسی برای دفاع داریم؟ دوستان لطف كنید بحث فنی فقط انجام دهید...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از اونجايي كه تعداد تور ام-1 بسيار كم هست اينها بسختي از پس حفاظت مراكز حساس بر ميان و اينكه سيستم هاي آمريكايي ايران قطعا در برابر هواپيماهاي آمريكا كاملا بي دفاعند البته سيستم هاي روسي اس-300 و گامون اگر باشند!شايد بتونن يك سري درگيري خوب داشته باشند ولي در كل شكست خوردن چون بازهم بدليل بودجه ي كم و تحريم تعداد كمي وجود دارند.تا اينجا ايران شكست خوردست اما سيستم هاي ساخت داخل رو هم بايد حساب كرد. البته من نميدونم مشخصاتشون چيه آيا ضد موشك هم هستند يا نه ولي ضد هواپيما هستند وچون مشخصاتشون يا حتي توانايي ايران در ساخت اين سيستمها رو نميدونم چيزي نميگم ولي بدليل داخلي بودن يحتمل تعدادشون زياده مثلا سهند و سبلان.(كلا بايد به توانيي داخلي اميد داشت) ايران مثل ليبي در برابر جنگ الكترونيكي ضعيفه آمريكا اگه حمله كنه قطعا اول هواپيماهاي جنگ الكترونيك و ضد رادار EA-16G رو مي فرسته و كار هرچي رادار هست رو تموم مي كنه بعد اف-22 و بي-2 و... و تمام. تازه اونا با ماهواره موقعيت رادارهاي ما رو دارن و مطمپن باشيد قبل از EA-16G ها هم يه دستي با موشك رو سر و روشون مي كشن. ولي در برابر هواپيماها نكته اي فوق العاده حياتي هست اون هم ديدبان ها و توپ سماواته كه من با شنيدن اسمش قند تو دلم آب ميشه! در ايران از يه منبع (خودم)شنيدم كه ديدبان ها بصورت ... (نقطه ها كار خودمه)قرار دارند كه واقعا موجب بالا رفتن كارايي شونه تازه اونها با ديدن هدف اطلاعات لازم از قبيل تعداد در صورت امكان نوع ارتفاع (حدودا) و مسير رو به ديدبان ها و مراكز راداري و ... (بازم كار خودمه) اطلاع مي دن كه درصد موفقيت در انهدام اهداف مخصوصا اونهايي كه به عمق مي رن بالا مي ره (خيلي بالا). علاوه بر اينها بمحض شنيدن خبر از طرف توپخانه هاي ضد هوايي مثل يك سپر در تمام جهاتي كه ممكنه موشك يا هواپيماي دشمن بره قبل از رسيدن به اونجا توپخانه ها شليك رو شروع مي كنن كه بازم خيلي در بالا رفتن احتمال انهدام موشك يا هواپيما موثره. در نهايت قضاوت با شما. :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون از ایجاد چنین بحثی . تور ام 1 اساسا یک پدافند با برد کم هست . اگر ما 100 تا از این پدافند رو هم داشته باشیم باز هم کم هست . ایران حداکثر 30 فروند از این پدافند داره . بیشترین چیزی که ما باید بر روش سرمایه گذاری کنیم پدافند های اس-300 و اس-200 هست و همچنین پدافند های هاوک ساخت داخل . اساسا اگر ما بتونیم از اس-300 به همین میزان تور ام 1 خریداری کنیم می شه گفت که تقریبا پوشش خوبی برای کشور دادیم . اساسا سیتسم های ضد هوایی اس-300 و اس-200 برای این امر باید بسیار بدرد بخور هستند . از طرفی دیگه باید گفت که ما باید راه و چاره ای برای مقابله با جنگنده هایی که قابلیت اخلال در سیتمس های ضد هوایی رو دارند پیدا کنیم . مثل جنگنده جدید اف-18 گرولر . و یا جنگنه پنهانکار اف-22 و از همه مهتر بمب افکن های بی-2 که یک بمب افکن رادار گریز پنهانکار است . از طرفی دیگه باید به فکر مقابله با موشک های بالستیک اسرائیل از جمله جریکو بود . متاسفانه ما سیستمی که صد درصد این نوید رو بهمون بده که قادر به نابودی کامل موشک جریکو هست نداریم . البته اس-300 می تونه خوب باشه ولی این عمل به شرطی صد درصد می شه که بتونیم به همراه کلاهک هسته ای شلیکش کنیم . ولی از این ها گذشته فعلا باید به فکر خرید هر چه بیشتر اس-300 بود . تعداد تور ام -1 ها بد نیست و کافی هست . حداقثل برای محافظت از نیروگاه های اتمی و همچنین نیروگاه های حساس . ولی متاسفانه تعداد اس-300 ها کم هست .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در صورت حمله هوایی از طرف اسرائیل یا امریکا، ایران با مشکل دفاع از مراکز حساس خود مواجه خواهد شد. به طور قطع آنها به خاطر پائین آوردن درصد تلفات، ضایعات و دقت عملیاتی با جنگ تمام عیار الکترونیکی وارد میدان خواهند شد.
به طور همزمان ایران شاید قادر به رویارویی مواثر نباشد، احتمالا آنها با موج حملات هوایی و موشکی مرحله ای عملیات خواهند کرد.
از حد و تعداد موشکهای تور و اس ۳۰۰ هم خبر درستی در دست نیست اما شاید تا اندازه ای بتوانند جوبگوی حملات هوایی، البته در حد محدود باشند.
البته خطر جنگ نظامی بسیار کم است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.