mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

8 hours قبل , Brave_Heart گفت:

این حملات یا مؤثر نیست، یا واقعی!

در چند سال گذشته تاکنون بنا به گزارش رسانه ها بیش از دویست حمله از سوی عزرائیل به مواضع ایران و حزب الله انجام شده است. اگر تنها بیست درصد، تکرار می کنم تنها بیست درصد از این حملات مؤثر یا واقعی بود و هر کدام با فقط دو موشک دلیله انجام شده بود یعنی تنها با یک اف- ۱۶ (که قطعا” بیشتر بوده است) مگر دیگر چیزی از تأسیسات ایران و حزب الله باقی مانده بود؟ اصابت دقیق هشتاد موشک دلیله برای نابودی یا از کار انداختن تأسیسات ایران در سوریه کافی نبوده است؟

زیاد این بازیهای رسانه ای را جدی نگیرید.

دوست عزیز 

 

روزانه به مواضع ما در سوریه حمله میشه دیشب زدند ، امروز صبح هم یک زاغه مهمات در حمص رو زدن و خبرگزاری سانا هم اعلام میکنه پس واقعی هستند 

 

 

موثر؟ من قصد کشتن شما رو دارم و به سمتتون شلیک میکنم ، بر حسب اتفاق تیرم خطا میره ، ایا چیزی از گناه من کم میشه ؟ سوای نتیجه ، من اقدام به قتل کردم .

 

پس سوای نتیجه ، اونها دارند سالها مارو بمباران میکنند اما ما توان پاسخ نداریم

  • Like 1
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آمریکا پلن به پلن و قدم به قدم در حال تحریک مدام ایران و همچنین تست گام هایی است تا ببینه تا کجا میتونه جلو بیاد.

 

در مورد توقیف 12 میلیون دلار و نفت کش هم به همین ترتیب هست. بعد از امتحان روشهای گوناگون ( حتی توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلستان ) و یا در مورد تجاوزات هوایی ( که منجر به سرنگونی گلوبال شد ) یا تجاوزات مکرر دریایی ( که منجر به واکنش شناورهای سپاه شد ) و هجمه هفته پیش به ماهان ( که خطوط هوایی را شامل میشه ) در هر مرحله منتظر واکنش ایران میشینه، اگر پاسخی دریافت کنه میره سراغ یک پلن دیگه و در غیراینصورت گامهاش را در همون پلن موفق بیشتر برمیداره و جلوتر میاد.

 

در این مورد هم هرچند سخت هست ولی به نظرم اگر اقدامی نکنیم این مقدمه توقیف نفت کشهای در اختیار و یا شناورهای تجاریمون خواهد شد. همونطور که ممکنه پیش زمینه یا محمل تستی برای توقیف پرنده هامون باشه در هوا.

 

کار خیلی سخت هست، نفت کش در خلیج عمان لنگر انداخته و ما هم قصد نداریم به دست خودمون اتهامات را تایید کنیم ( اگر پول در امریکا بوده ) ولی اگر به این دست توقیفها واکنش نشون ندیم ( کاملا مشخصه که یک برنامه ریزی بوده پشت ماجرای این سناریو ) جلوتر خواهند اومد. در مورد خود نفت کش مستقیم شاید نتونیم کاری بکنیم ولی اگر تلافی ماجرا سر شناور و یا نفت کشی ( با یک بهانه ) دربیاد شاید پیام دریافت بشه. ( میدونم نشستن و تایپ کردن خیلی آسونه و در عمل کلی ملاحظات و مخاطرات وجود داره ولی منظور در مجموع همون واکنش هست به هر نحوی شده ولو هم سنگ نباشه )

 

==============================================================

 

در مورد تحرکات گسترده هوایی امریکا نزدیک مرزها بحث شد، عنوان شد که میتونه یک برنامه تمرینی روتین باشه یا با احتمال دیگه تمرینات آمادگی برای یک تهاجم احتمالی.

 

یک نکته ای که دوستمون هم در استاتوس بهش اشاره کرد بحث عادی سازی است. در مورد ترور سردار مثلا در نظر بگیریم وقتی اطلاعات را کنار هم میزاریم میشه حدس زد ایران به مدت طولانی روزانه پرواز پهپادها از بغداد و کویت و بحرین را رصد مکیرده و همچنین پروازها از اردن را. دیگه براش عادی شده بوده. سردار حاجی زاده اشاره کردند اون روز هم رصد کردیم که پهپادها بلند شدند ولی فکرش را نمیکردیم قصدشون چیه و اون همون نقطه طلایی بود برای دشمن ( عادی سازی و ناگهان غافلگیری )

 

در مورد این پروازها هم وقتی پرسنل به مدت صد روز یک سری پرواز پرتعداد را که شکل روتینی به خودش گرفته را دارند رصد میکنند و یک موضوع عادی و تکراری و روتین شده کافی است این پرواز ها که همگی هم مماس مرزهای ما هستند و عادی تلقی میشند در تصمیم موعود از مسیر خارج بشند و ضربه غافلگیر کننده را بزنند. فراموش نکنیم غافلگیری و شوک حاصل از اون ( که در یک اقدام ضربتی چندین فروند جنگنده ضد اهداف حساس (مثلا پدافند و نقاط حساس خطوط مقدم ) بهترین عملکرد را دارند تا شلیک کروز از کیولمتر ها دورتر ) هست که عامل موفقیت دشمن تلقی میشه و بعدش تا کشور هدف به خودش بیاد و شوک و خسارات را هضم کنه کلی زمان هست تا با تحرکات سیاسی و روانی و نظامی از قدرت پاسخ یا احتمال پاسخ طرف مقابل بکاهی در حالیکه ضربه خودت را زدی. ( حتی منظور یک ضربه حیایتی نیست بلکه ضربه حیثیتی است که دما را به نقطه جوش برسونه و مثلا کشورها واسطه بشند برای مذاکرات مدنظر طرف مقابل و البته با فشار موازی از داخل و برخی جریانها و حتی تظاهرات مردمی! که ما جنگ نمیخوایم و این دست مباحث ) - کاری که در ترور سردار انجام شد، پهپادها یک بار از پرواز روتینشون خارج شدند و عملیات کردند و چیزی که باقی موند یک شوک عجیب و غافلگیری تمام عیار و یک هفته پرتنش و پر اضطراب و عدم آمادگی پاسخ و آشفتگی بود که تازه اول کار بود تا اگر پساخی قرار هداده بشه بستر و ملاحظات نظامی و سیاسیش اماده بشه و تازه اون هم وقتی زیر فشار شدید تهدیدات دوباره و فشار بین المللی هستی برای عدم پاسخ که شاید نتیجه این استرس غافلگیری را در ماجرای پرنده اکراینی دیدیم.

 

از طرفی پروازهای سنگین  اینچنینی و سیگنالهای مدامی که ممکنه تعبییر بشه به امادگی برای حمله قطعا تمامش را جمع کنیم هزینش از یک جنگ کمتر هست. باید لحاظ کرد که این یک فریب ادراکی نباشه که تصمیمی را با شبح جنگ تحمیل کنه به کشور. برای همین بسیار مهم هست که با اطلاعات جانبیو م وازی تحلیل درستی بشه که هدف واقعی چیست و برای هر دو احتمال برنامه ریزی لازم بشه و امادگی صد در صد وجود داشته باشه. ( تغییر پرسنل پدافند و چرخشی کردنش و یا شرایطی را برای اینکه عادی نشه برای نیروها و یا تمهیدات نظامی برای تغییر تمرینات دشمن ولو با رونمایی از یک سلاح جدیدی و تغییر محاسباتش و افزایش الرتهای نیروی هوایی و صدها راهکار دیگه میتونه اتخاذ بشه مثلا )

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با توجه به بازرسی لنج های ماهیگیری ما در خلیج فارس و پرواز بالگردهای آمریکایی بر فراز سکوهای نفتی و احتمالا به زودی پرواز جنگنده هاشون بر فراز شهرهای ما .

 

 

آمریکایی ها دارند به صورت عملی ، «میوه صبر استراتژیک » در برابر اسرائیل در سوریه رو  در خلیج فارس بهمون تحویل می دهند .

 

زمانی که شما « ترس استراتژیک » خودت رو با واژه ی « صبر استراتژیک » توجیه می کنی و نه جرات پیش رفتن دارن و نه شهامت عقب نشستن داری ، همین می شه . این دروغ ها باعث شدن که خودمون ( یا بهتره بگم ، خودشون ) هم باور کنند که دست برتر رو در برابر آمریکا دارند و با این خوش خیالی فرصت دادن تا طرف مقابل مهره هاش رو با درس گرفتن از اشتباهاتش دوباره بچینه .

 

مگه آمریکا و اسرائیل تضمین داده بودند که صبر می کنند تا ما به چر چه می خواهیم برسیم !؟ خیلی ساده زدن زیر میز بازی ، اول سردار رو در عراق شهید کردن و حالا به جای اینکه درگیری در سوریه و لبنان و بر روی زمین  باشه ، اون رو آوردن توی خلیج فارس که برتری تکنولوژیشون جای مانور بیشتری بهشون می ده

  • Upvote 9
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این ماجرای حمله سایبری به شبکه اب تل آویو و این جنجال یک هفته ایش به نظرم در راستای همون بحث سناتورها و پلن امریکایی ضد تاسیسات حیاتی ایران هست. به نظر یک جور بهانه تراشی است برای اماده سازی شرایط به منظور خرابکاری/حمله سایبری/نظامی محدود به تاسیسات حیاتی ایران خصوصا در تابستان پیش رو که از لحاظ زمانی مقطع سرنوشت سازی است برای ترامپ. مسئولین امر باید این نکته را جدی در نظر بگیرند چون به نظر فاز اخر در این دوره ترامپ (تنها فرصت باقیمانده) به منظور به اصطلاحا براندازی و آشوب از داخل همین حمله به زیرساختها در یک تابستان گرم! هست تا به نارضایتی ها دامن بزنند.

 

 

  • Like 1
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, alala گفت:

iran_farsi_island.jpg

 

وقتی از جری شدن دشمن و عقب نشینی از حقوق خودمون در ابهای منطقه ای میگیم* یعنی چیزی شبیه این تصویر. رفتار بالگرد امریکایی به همراه جمعی! دیگر بالگردها اون هم بیخ جزیره فارسی ما را میبینیم که چطور تحریک آمیز در حال اجرای گشت و مانور هست.

 

*به هر بهانه ای که میخواد باشه، یعنی چی دشمن را تحریک نکنیم؟ مگه در خلیج مکزیک حضور داریم که کسی را تحریک نکنیم، اونها اومدند بغل گوش ما و دارند ما را از حقمون محروم میکنند و تحریک میکنند. اگر قرار هست ایستادن روی حقوق تحریک باشه و منجر به جنگ باشه پس جنگ ها غیر از این مگه برای چی رخ میدند؟ جز حقوق و زورگویی یک طرف و رسیدن به مرحله محروم کردن از حق برای یک طرف؟ حالا حق امنیت جزیره و حریم کشور میخواد باشه یا امنیت زیرساخت و مردم و اقتصاد یا هر چیز دیگه ای

 

موشک اتمی بساز ، نوکش رو به سمت دشمن بگیر ، خودش به صورت داوطلبانه رفتار و گفتارش رو اصلاح می کنه .

 

  • Like 5
  • Upvote 10
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

خبرنگار بخش دفاعی شبکه خبری «فاکس نیوز» در توییتی در این زمینه نوشت که تعدادی از جنگنده های اف-۱۵ آمریکا مستقر در پایگاه هوایی «لیکن هیث» انگلیس در خاورمیانه مستقر شده‌اند.

خبرنگار فاکس نیوز به محل دقیق استقرار این جنگنده‌ها در غرب آسیا، تعداد آنها و دلیل این جابجایی اشاره ای نکرده است. این در حالی است که در روزهای گذشته آمریکا برخی از جنگنده های اف-۳۵خود از منطقه را خارج ساخت.

وبگاه «دیفنس پست» نیز در همین زمینه به نقل از  حساب توییتری نیروی هوایی آمریکا در اروپا و آفریقا نوشت که این گروه از هواپیماها برای تقویت قدرت هوایی آمریکا در منطقه و به ویژه سوریه به یک پایگاه هوایی نامشخص در خاورمیانه اعزام شده‌اند.

 

با تاکید پمپئو در مورد همکاری با اسراییل ضد ایران در سوریه باید مراقب حملات هماهنگ هوایی در سوریه و حتی عراق بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 hour قبل , alala گفت:

 

با تاکید پمپئو در مورد همکاری با اسراییل ضد ایران در سوریه باید مراقب حملات هماهنگ هوایی در سوریه و حتی عراق بود.

 

بیشترین زهر حملات در عراق هست چون نفاق زیاد است امروز از سوریه هم بیشتر 

ولی شیطنت آمریکایی ها در آب های خلیج فارس را باید دقت کرد، چون هر لحظه احتمال حماقت از آنها می رود و باید روند رو از شرطی شدن ما به شرطی شدن آنها تغییر بدهیم

 

یک راه خوب نزدیک تر شدن نیروهایی ما با حمایت از عقب هست تا بعضی چیزها عادی شود برایشان 

 

- فاصله رو کمتر کنیم تا مجبور به پذیرش ما و عدم انجام حرکاتی که موجب تحریک ما می شود شوند 

- سلاح ها بطرفشان هدف گیری شود و در صورت مزاحمت یا گلنگدن کشیده شود 

- پهبادهای ما میتونن برای هلیکوپترهاشون مزاحمت ایجاد کنن 

- می شود فرستنده های تقلبی ( جهت عدم لو رفتن سیستم اصلی) در اب یا ساحل تعبیه کرد که گیرنده های اونها رو به این فرضیه برسونن که موشکی روشون قفل کرده است 

 

اونها میخوان ما رو شرطی کنن ولی ما باید اونها رو شرطی کنیم 

  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قبلا در مورد همکاری کشورهای تحریم شده توسط ایالات متحده به عنوان راهکاری مناسب گفته شد. جایی که خطر تحریمهای بیشتر براشون معنا نداره و میتونند خلاهای دکدیگر را پر کنند تا حدودی.

 

و اما در مورد ارسال تانکرهای ایرانی با پرچم ایران به ونزوئلا. خوشبختانه در این مورد خود امریکایی ها در ابتدا با شایعه ارسال 9 تن طلا به ایران در ازای خدمات به ونزوئلا زیاد جای جنگ روانی با افکار مردم ایران و فغان برای کمک مفت! به کشورهای دوست ندارند ( هرچند باور نمیکنید که پمپئو همون روز اول توییت زد آی مردم ایران و ونزوئلا ببینید که حکومت هاتون  چطور داره منافع شما را هدر میده ) ولی خب حاسسیتها سر جاش هست چون یک موضوع حیثیتی و سیاسی است برای آمریکاست اگر این موضوع باب بشه ( کمک کشورهای تحریم شده بهم بدون نگرانی از تحریم )

 

با توجه به میدان داری دوباره رویترز و اشاره و جنجال سر موضوع ممکنه رژیم امریکا اقدامی بکنه، از سد کردن راه تانکرها، تا توقیف اونها و حتی هلی برن و تصرف و هدایتشون به سواحل امریکا.

 

ایران باید برای هر مورد از این سناریوها یک پلن آماده کرده باشه. من این اقدام را یک اقدام خارج از انفعال میدونم و به نظرم در وضعیت فعلی ( به هر حالها فشارها تا حدی زیاد شده که اگر براش فکری نشه تاثیری که چند ماه بعد میزاره با تاثیری که الان سر تنشی رخ بده چندان تفاوتی نمیکنه با این فرق که اینجا قدم را لااقل خودمون برداشتیم و به مرگ تدریجی راضی نشدیم ) اقدام درستی است. هم از این نظر که حق ماست، هم از این نظر که نیاز داریم، هم از این نظر که مخالف قطعنامه ای در سازمان ملل هم نیست که بقیه بهانه کنند، هم از این نظر که دست بسته نشستن و تنها اقدامات دشمن را بیخ مرز تماشا کردن صحیح نیست و نتیجش را دیدیم و میبینیم و هم اینکه برخورد فرضی فعلی با برخورد قطعی آینده هیچ تفاوتی نداره جز اینکه اینجا غافلگیر نیستیم و میدونیم امکان برخورد وجود داره.

 

بله نگرانی وجود داره، خارج از سناریو هم نگاه میکنی یال و کوپال! دشمن بلند! و ترسناکه و عقل هم چیزهایی حکم میکنه به حکم چشم! ولی خب همون عقل به چیزهای دیگه ای هم حکم میده بنا به محاسبه و تحلیل. پس توکل بر خدا و البته با پیش بینی ها و تلاشهای قبل و برنامه ریزی شده.

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
9 minutes قبل , alala گفت:

قبلا در مورد همکاری کشورهای تحریم شده توسط ایالات متحده به عنوان راهکاری مناسب گفته شد. جایی که خطر تحریمهای بیشتر براشون معنا نداره و میتونند خلاهای دکدیگر را پر کنند تا حدودی.

 

و اما در مورد ارسال تانکرهای ایرانی با پرچم ایران به ونزوئلا. خوشبختانه در این مورد خود امریکایی ها در ابتدا با شایعه ارسال 9 تن طلا به ایران در ازای خدمات به ونزوئلا زیاد جای جنگ روانی با افکار مردم ایران و فغان برای کمک مفت! به کشورهای دوست ندارند ( هرچند باور نمیکنید که پمپئو همون روز اول توییت زد آی مردم ایران و ونزوئلا ببینید که حکومت هاتون  چطور داره منافع شما را هدر میده ) ولی خب حاسسیتها سر جاش هست چون یک موضوع حیثیتی و سیاسی است برای آمریکاست اگر این موضوع باب بشه ( کمک کشورهای تحریم شده بهم بدون نگرانی از تحریم )

 

با توجه به میدان داری دوباره رویترز و اشاره و جنجال سر موضوع ممکنه رژیم امریکا اقدامی بکنه، از سد کردن راه تانکرها، تا توقیف اونها و حتی هلی برن و تصرف و هدایتشون به سواحل امریکا.

 

ایران باید برای هر مورد از این سناریوها یک پلن آماده کرده باشه. من این اقدام را یک اقدام خارج از انفعال میدونم و به نظرم در وضعیت فعلی ( به هر حالها فشارها تا حدی زیاد شده که اگر براش فکری نشه تاثیری که چند ماه بعد میزاره با تاثیری که الان سر تنشی رخ بده چندان تفاوتی نمیکنه با این فرق که اینجا قدم را لااقل خودمون برداشتیم و به مرگ تدریجی راضی نشدیم ) اقدام درستی است. هم از این نظر که حق ماست، هم از این نظر که نیاز داریم، هم از این نظر که مخالف قطعنامه ای در سازمان ملل هم نیست که بقیه بهانه کنند، هم از این نظر که دست بسته نشستن و تنها اقدامات دشمن را بیخ مرز تماشا کردن صحیح نیست و نتیجش را دیدیم و میبینیم و هم اینکه برخورد فرضی فعلی با برخورد قطعی آینده هیچ تفاوتی نداره جز اینکه اینجا غافلگیر نیستیم و میدونیم امکان برخورد وجود داره.

 

بله نگرانی وجود داره، خارج از سناریو هم نگاه میکنی یال و کوپال! دشمن بلند! و ترسناکه و عقل هم چیزهایی حکم میکنه به حکم چشم! ولی خب همون عقل به چیزهای دیگه ای هم حکم میده بنا به محاسبه و تحلیل. پس توکل بر خدا و البته با پیش بینی ها و تلاشهای قبل و برنامه ریزی شده.

 

در مورد این تانکر ها یا کشتی ها میشه روشون نیروی مسلح برای محافظت گذاشت و در صورت هلی برن، داستان به یک فاجعه منجر بشه بویژه اگر هلیکوپترهم هدف قرار بگیره 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
14 minutes قبل , arminheidari گفت:

 

در مورد این تانکر ها یا کشتی ها میشه روشون نیروی مسلح برای محافظت گذاشت و در صورت هلی برن، داستان به یک فاجعه منجر بشه بویژه اگر هلیکوپترهم هدف قرار بگیره 

 

نیازی نیست. هم ریسکش بالاست ( توقیف کشتی ها با نیروهای نظامی روش و دستگیریشون یعنی یک پاس گل راحت به دشمن هم برای عقده گشایی و تلافی موارد قبلی وهم رجزخوانی جدید ) هم اینکه اصولا مرسوم نیست روی کشتی ها نیروی نظامی ( جز موارد محدود مقابله با دزدی دریایی در یک جغرافیای معین و پذیرفته شده ) و هم اینکه بهانه طرف مقابل میده که چرا نیروی نظامی دارن روی شناور؟ لابد خبریه؟ و از این حرفها.

 

حالا اگر اونها خواستند کشتی ها را توقیف کنند، ما هم اینجا همین کار را میکنیم، اینبار ارتش با تمام قوا در دهانه مثلا هرمز و دریای عمان ( بیانیه مزورانه ارتش تروریست امریکا را دیروز در تاپیک خطاب به ارتش خودمون دیدیم که، حالا میتونه با همون ارتش روبرو بشه و ارتش هم دقیقا داره یک کار ملی میکنه چون نفت کش با پرچم ایران در ابهای بین المللی (نه مثل انگلستان در ابهای ادعایی سرزمینی ) و نه طبق قوانین شورای امنیت که قوانین یکجانبه امریکا غیرقانونی توقیف شده و در حقیقت تعرض به اموال و منافع ملی کشور ایران هست ) کشتی های تجاریشون را متوقف کنه اونوقت اگر خواستند درگیری نظامی رخ بدند و فاجعه ایجاد کنند خب در خدمت هستیم.

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
19 minutes قبل , arminheidari گفت:

 

در مورد این تانکر ها یا کشتی ها میشه روشون نیروی مسلح برای محافظت گذاشت و در صورت هلی برن، داستان به یک فاجعه منجر بشه بویژه اگر هلیکوپترهم هدف قرار بگیره 

 

اگر پست های چند سال پیش جناب elo یادتون باشه ، گفتند چنین کاری و حتی مسلح کردن خود ملوانان کشتی ها خلاف قوانین دریانوردی هست و اگه انجام بشه ، به همین بهانه می تونند مشکلات زیادی به وجود بیاورند .

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
14 minutes قبل , arminheidari گفت:

 

در مورد این تانکر ها یا کشتی ها میشه روشون نیروی مسلح برای محافظت گذاشت و در صورت هلی برن، داستان به یک فاجعه منجر بشه بویژه اگر هلیکوپترهم هدف قرار بگیره 

جسارتا به نظرم این کار فایده چندانی نداره. اگر کشتی ها را محاصره کنن و بدون هیچ اقدام تهاجمی صبر کنن، دست ما واقعا بسته است. احتمال داره حتی نذارن افرادمون رو خارج کنیم. به نظرم یا این کشتی ها خیلی عادی به مقصد میرسن یا به هر صورت تنش و برخورد رخ میده . از اونجا که احتمال حالت دوم هم بیشتره میشه گفت ما براش برنامه داریم. حالا ممکنه موارد مختلفی باشه. مثلا شاید دنبال ایجاد بهانه ای برای منحرف کردن ذهن ترامپ باشن. یا بعد اقدام آمریکا به مجامع بین المللی شکایت کنن(در عمل اتفاقی رخ نمیده ولی جنبه تبلیغاتی داره) یا موارد دیگه ای از این دست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
9 minutes قبل , alala گفت:

 

نیازی نیست. هم ریسکش بالاست ( توقیف کشتی ها با نیروهای نظامی روش و دستگیریشون یعنی یک پاس گل راحت به دشمن هم برای عقده گشایی و تلافی موارد قبلی وهم رجزخوانی جدید ) هم اینکه اصولا مرسوم نیست روی کشتی ها نیروی نظامی ( جز موارد محدود مقابله با دزدی دریایی در یک جغرافیای معین و پذیرفته شده ) و هم اینکه بهانه طرف مقابل میده که چرا نیروی نظامی دارن روی شناور؟ لابد خبریه؟ و از این حرفها.

 

حالا اگر اونها خواستند کشتی ها را توقیف کنند، ما هم اینجا همین کار را میکنیم، اینبار ارتش با تمام قوا در دهانه مثلا هرمز و دریای عمان ( بیانیه مزورانه ارتش تروریست امریکا را دیروز در تاپیک خطاب به ارتش خودمون دیدیم که، حالا میتونه با همون ارتش روبرو بشه و ارتش هم دقیقا داره یک کار ملی میکنه چون نفت کش با پرچم ایران در ابهای بین المللی (نه مثل انگلستان در ابهای ادعایی سرزمینی ) و نه طبق قوانین شورای امنیت که قوانین یکجانبه امریکا غیرقانونی توقیف شده و در حقیقت تعرض به اموال و منافع ملی کشور ایران هست ) کشتی های تجاریشون را متوقف کنه اونوقت اگر خواستند درگیری نظامی رخ بدند و فاجعه ایجاد کنند خب در خدمت هستیم.

 

8 minutes قبل , Ghalam گفت:

 

اگر پست های چند سال پیش جناب elo یادتون باشه ، گفتند چنین کاری و حتی مسلح کردن خود ملوانان کشتی ها خلاف قوانین دریانوردی هست و اگه انجام بشه ، به همین بهانه می تونند مشکلات زیادی به وجود بیاورند .

 

اگر توقیف کنن، به بهانه دزدی دریایی توسط آمریکا می تونیم

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

متاسفانه از بعد ترور سردار به این طرف پالس های خوبی به طرف غربی مخابره نشده. چه از بعد سیاسی و چه از بعد نظامی.

تصور دشمن الان از وضعیت ما تصور خیلی خطرناکی هستش!

مسئولین باید بدونن هر کنشی که داشته باشن احتمالا واکنش طرف مقابل رو خواهد داشت، امیدوارم آماده اون واکنش باشن چون در غیر این صورت با بی پاسخ گذاشتن دوباره سیگنال ضعیف بودن مخابره می کنن.

الان که این کشتی ها بر حق ارسال شده، احتمال خرابکاری، مصادره بسیار وجود دارد. اینکه ما در پاسخ بیایم یک کشتی نفتکش رو مثلا توقیف کنیم، برد در این قضیه با طرف مقابل هستش. شاید دشمن با پیشبینی همچین رفتاری از طرف ایران وارد توقیف کشتی بشه و این رو ادامه بده.

نهایتا کار به اینجا کشیده میشه که کشتی های خارجی تحت اسکورت آمریکایی ها از تنگه عبور کنند. دقیقا مثل زمان جنگ. وقتی کار به اینجا بکشه واکنش ما به توقیف نفتکش هامون چیه؟ آیا الان آماده هستیم که اسکورت آمریکایی رو هدف قرار بدیم؟ اون زمان امام گفت اگر من بودم می زدم، الان چطور؟

 

 

  • Like 1
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.