mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

نقل قول

بیشترین کشوری که در کتاب جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی دولت آمریکا نام آن ذکر شده، «ایران» است که بیش از ۷۵۰ بار تکرار شده است.

حالا اطلاعات ما محدود هست ولی در رابطه با کاخ سفید و حاکمیت آمریکا و افراد به صورت مجزا چند نظر میشه داشت:

جنس وسواس بیمارگونه بولتن نسبت به ایران به نظر متفاوت هست با جنس وسواس پمپئو به ایران.در بولتن به نظر آمریکایی تر هست این وسواس و ناشی از یک جور ملی گرایی دشمن با هر نیروی مخالف ایالات متحده است فارغ از ارتباطش با صهیونیسم ( برای همین براش کره شمالی و چین و لیبی و عراق یکی هستند ولی در رابطه با ایارن چون این تقابل حیثیتی تر و بزرگتر و البته تندتر هست رویکرد خصمانه تری هم داره نسبت بهش و البته به عنوان چند درگیری  پررنگ (ماجرای دستگیری نیروهاشون و انهدام پهپاد و رودررویی چهل ساله از تسخیر سفارت به این سمت ) یک جور هدف نهایی و غائی هم براش محسوب میشه ایران.

در مقابل پمپئو هست که جنس مشکلش با ایران؛ در ارتباط با صهیونیسم و بیشتر به نظر ایدئولوژیک و مبتنی بر منافع و مبانی فکری و ایدئولوژیکی مشترک با صهیونیستهاست.

اینجا جایی هست که مثلا قابل تحلیل میشه چرایی تضاد دو شخص به شدت ضد ایرانی ( پمپئو و بولتن ) و نقطه افتراقشون. جایی که احتمالا یکیشون هرطور شده یک جنگ را میخواسته (بولتن) و پمپئو در مقابل با برنامه اسراییلی که از تل آویو طرح ریزی میشه طرح بزرگ تر و فراگیر تری را دنبال میکرده که لااقل در اون مقطع قصدش پرهیز از جنگ بوده (میشه اینطور برداشت کرد که برای بولتن گرفتار شدن اسراییل در هرگونه حمله به ایران اهمیتی نداره ولی پمپئو و تل آویو مهمه براشون چون هرگونه درگیری به منزله وسط ماجرا بودن تل اویو هم هست )

برای همین مثلا کار به اینجا میکشه که در کمال تعجب شاهد درگیری شدید* دو طرف میشیم که هدف یکسانی دارند لااقل در مورد ایران. ( این کتاب شاید انتقام بولتن هست اول از پمپئو که روی ترامپ تاثیر زیادی داره و اجازه تاثیرگذاری بولتن روی ترامپ را نداده برای پیشبرد هدفش و بعد هم خود ترامپ که پمپئو را در این نزاع ترجیح داده)

* البته یک تئوری توطئه هم وجود داره که نهایتا شاید این کتاب بولتن در راستای کمپین انتخاباتی ترامپ محسوب بشه برای تقویت جایگاهش با شیوه های تاثیرگذاری روانی ( حالا محتوای کامل کتاب منتشر بشه بهتر میشه فهمید دمکورات ها در دام اون خلاصه مطالبی که ابتدا منتشر شد افتادند و ذوق زده این کتاب را برجسته کردند یا خیر؟ )

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان هم اگر پست بزارند اینطور پست های من پشت سر هم نمیشه. عذرخواهی میکنم. ( برای کتاب بولتن میشه تاپیک مجزا داشت یا به همین ترتیب هر بخشیش را (با توجه به اطلاعات دست اول از درون کاخ سفید) دوستان در بخش های مرتبط بزارند که به نظرم اینطوری بهتر هم هست و بیشتر بهش مراجعه میشه و ارتباطش با قضایا برقرار میشه )

نقل قول

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در بخشی از روایت خود از حمله نکردن ترامپ به ایران در پاسخ به انهدام پهپاد گلوبال هاوک اشاره می کند که مسئول وزارت دفاع آمریکا و ریس ستاد مشترک ارتش آمریکا علاوه بر اینکه دچار ترس شدید از حمله به ایران شده بودند، تلاش می‌کردند که حتی با خرید زمان و اطلاعات غلط ، انگلیس را نیز برای حمله احتمالی با خود همراه و شریک کنند.

یکی از دلایل تشکیل ائتلاف دریایی بالا بردن قدرت بازدارندگی برای امریکا بود، که اگر بر اثر اتفاقی با ایران درگیر شدند پای باقی کشورها ناخواسته باز بشه به جنگ. این دیگه یا حماقت کشورهای دیگه را نشون میده برای درگیر کردن خودشون در شراکت در حماقت کاخ سفید یا واقعا خودشون هم بی علاقه نیستند در حمله به ایران مشارکت کنند.

• Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تفاوت در دیدگاه ها اعم از ترامپ، پمپئو، بولتون یا حتی جرج بوش پسر  چندان مهم نیست چون به ویژه جمهوریخواه ها ضعف ما و راه فشار  حداکثری رو پیدا کردند. این موارد حتی چندان بر روی انتخابات 2020 آمریکا هم تاثیر ندارد.

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جان بولتون در کتاب خاطرات خود مدعی شده است که :

«جلسه [کنگره] ساعت ۴:۲۰ دقیقه عصر به پایان رسید و تدارکات برای حمله [به ایران] سرعت گرفت. با این تصور که ممکن است مجبور شوم تمام شب را در کاخ سفید باقی بمانم، ساعت۵:۳۰ تصمیم گرفتم برای تعویض لباس به خانه بروم. ژنرال دانفورد (رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا) ساعت ۷ شب را برای تست حمله به سه سایت در ایران تایید کرده بود؛ بنابراین قبل از حمله واقعی که قرار بود ساعت ۹ شب انجام شود، زمان کافی را در اختیار داشتم.

حدودا ساعت ۵:۳۵ دقیقه از داخل خودروی متعلق به سرویس مخفی با ترامپ تماس گرفتم و همه‌چیز را درباره حمله به او گفتم و او با گفتن «اوکی» موافقت خود را اعلام کرد.

ساعت ۵:۴۰ دقیقه با پاتریک شاناهان (وزیر دفاع موقت) درباره جزئیات بیانیه‌ای که او و دانفورد باید بلافاصله پس از حمله صادر می‌کردند صحبت کردم و اینکه آیا آن‌ها باید در پنتاگون به سوالات [خبرنگاران] هم پاسخ دهند یا فقط به قرائت بیانیه اکتفا کنند.

به خانه رسیدم، لباس‌هایم را عوض کردم و فورا راهی کاخ سفید شدم. در مسیر بازگشت، سوار بر اتومبیل بودم که شاناهان با من تماس گرفت و گفت سفارت انگلیس در ایران مورد حمله قرار گرفته و به همین دلیل با دانفورد تصمیم گرفته‌اند که زمان حمله را یک ساعت به عقب (ساعت ۱۰ شب) بیندازند. بعدا مشخص شد که گزارش حمله به سفارت انگلیس در تهران نادرست بوده و فقط «یک تصادف جزئی» در مقابل ساختمان آن رخ داده بوده است.

باورم نمی‌شد که پنتاگون با نظر خود زمان حمله را تغییر داده باشد؛ بویژه با توجه به اینکه اطلاعات آن در مورد حمله به سفارت انگلیس در تهران کامل و دقیق نبود. با ترامپ تماس گرفتم و گفتم که ممکن است مجبور شویم حمله را یک ساعت به عقب بیندازیم. ترامپ متوجه نشد چرا ما حمله را به تعویق انداختیم و مخالفتی هم نکرد.

نگران از اینکه مبادا شاناهان و دانفورد در تصمیمی که برای حمله گرفته‌اند سست شوند با پمپئو (وزیر خارجه) تماس گرفتم. او معتقد بود که شاناهان و دانفورد دچار ترس شده‌اند و گمان می‌کنند اگر چند روز دیگر صبر کنند شاید بتوانند انگلیس را هم  در این حمله دخیل کنند.

در همین فاصله، همچنان که با پمپئو مشغول صحبت بودم، به ما اطلاع داده شد که ترامپ می‌خواهد با ما دو نفر و همچنین شاناهان و دانفورد کنفرانس تلفنی برقرار کند.

حدودا ساعت ۷:۲۰ دقیقه عصر بود که ترامپ روی خط آمد و گفت که تصمیم گرفته است حمله [تلافی‌جویانه به ایران] را لغو کند، چون از نظر او این حمله [با حمله‌ای که ایران به پهپاد گلوبال‌هاوک] کرده بود، «متناسب» نبود. ترامپ در کنفرانس تلفنی گفت یک نفر به او گفته است که ممکن است در این حمله ۱۵۰ ایرانی کشته شوند و او مایل نیست این ریسک را در مقابل سرنگون شدن یک پهپاد بدون ‌سرنشین بپذیرد.

پمپئو با استدلالات خود سعی کرد ترامپ را برای انجام حمله قانع کند، اما او توجهی نکرد و با گفتن اینکه «همیشه برای حمله کردن زمان هست" تلفن را قطع کرد. تلاش من هم برای تغییر نظر او به جایی نرسید. این غیرمنطقی‌ترین تصمیم یک رئیس‌جمهور بود که به چشم دیده بودم!»

منبع

به نظر می رسد ترامپ منطقی ترین آدم تو کاخ سفید بوده باشد! واقعا تصور اینها از واکنش ایران به حمله به 3 سایت چی بوده؟ با وجود امثال پمپئو باید آمادگی جنگی رو بیش از پیش حفظ کرد.

• Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 3 تیر 1399 در 02:22 , alexandre گفت:

جان بولتون در کتاب خاطرات خود مدعی شده است که :

«جلسه [کنگره] ساعت ۴:۲۰ دقیقه عصر به پایان رسید و تدارکات برای حمله [به ایران] سرعت گرفت. با این تصور که ممکن است مجبور شوم تمام شب را در کاخ سفید باقی بمانم، ساعت۵:۳۰ تصمیم گرفتم برای تعویض لباس به خانه بروم. ژنرال دانفورد (رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا) ساعت ۷ شب را برای تست حمله به سه سایت در ایران تایید کرده بود؛ بنابراین قبل از حمله واقعی که قرار بود ساعت ۹ شب انجام شود، زمان کافی را در اختیار داشتم.

حدودا ساعت ۵:۳۵ دقیقه از داخل خودروی متعلق به سرویس مخفی با ترامپ تماس گرفتم و همه‌چیز را درباره حمله به او گفتم و او با گفتن «اوکی» موافقت خود را اعلام کرد.

ساعت ۵:۴۰ دقیقه با پاتریک شاناهان (وزیر دفاع موقت) درباره جزئیات بیانیه‌ای که او و دانفورد باید بلافاصله پس از حمله صادر می‌کردند صحبت کردم و اینکه آیا آن‌ها باید در پنتاگون به سوالات [خبرنگاران] هم پاسخ دهند یا فقط به قرائت بیانیه اکتفا کنند.

به خانه رسیدم، لباس‌هایم را عوض کردم و فورا راهی کاخ سفید شدم. در مسیر بازگشت، سوار بر اتومبیل بودم که شاناهان با من تماس گرفت و گفت سفارت انگلیس در ایران مورد حمله قرار گرفته و به همین دلیل با دانفورد تصمیم گرفته‌اند که زمان حمله را یک ساعت به عقب (ساعت ۱۰ شب) بیندازند. بعدا مشخص شد که گزارش حمله به سفارت انگلیس در تهران نادرست بوده و فقط «یک تصادف جزئی» در مقابل ساختمان آن رخ داده بوده است.

باورم نمی‌شد که پنتاگون با نظر خود زمان حمله را تغییر داده باشد؛ بویژه با توجه به اینکه اطلاعات آن در مورد حمله به سفارت انگلیس در تهران کامل و دقیق نبود. با ترامپ تماس گرفتم و گفتم که ممکن است مجبور شویم حمله را یک ساعت به عقب بیندازیم. ترامپ متوجه نشد چرا ما حمله را به تعویق انداختیم و مخالفتی هم نکرد.

نگران از اینکه مبادا شاناهان و دانفورد در تصمیمی که برای حمله گرفته‌اند سست شوند با پمپئو (وزیر خارجه) تماس گرفتم. او معتقد بود که شاناهان و دانفورد دچار ترس شده‌اند و گمان می‌کنند اگر چند روز دیگر صبر کنند شاید بتوانند انگلیس را هم  در این حمله دخیل کنند.

در همین فاصله، همچنان که با پمپئو مشغول صحبت بودم، به ما اطلاع داده شد که ترامپ می‌خواهد با ما دو نفر و همچنین شاناهان و دانفورد کنفرانس تلفنی برقرار کند.

حدودا ساعت ۷:۲۰ دقیقه عصر بود که ترامپ روی خط آمد و گفت که تصمیم گرفته است حمله [تلافی‌جویانه به ایران] را لغو کند، چون از نظر او این حمله [با حمله‌ای که ایران به پهپاد گلوبال‌هاوک] کرده بود، «متناسب» نبود. ترامپ در کنفرانس تلفنی گفت یک نفر به او گفته است که ممکن است در این حمله ۱۵۰ ایرانی کشته شوند و او مایل نیست این ریسک را در مقابل سرنگون شدن یک پهپاد بدون ‌سرنشین بپذیرد.

پمپئو با استدلالات خود سعی کرد ترامپ را برای انجام حمله قانع کند، اما او توجهی نکرد و با گفتن اینکه «همیشه برای حمله کردن زمان هست" تلفن را قطع کرد. تلاش من هم برای تغییر نظر او به جایی نرسید. این غیرمنطقی‌ترین تصمیم یک رئیس‌جمهور بود که به چشم دیده بودم!»

منبع

به نظر می رسد ترامپ منطقی ترین آدم تو کاخ سفید بوده باشد! واقعا تصور اینها از واکنش ایران به حمله به 3 سایت چی بوده؟ با وجود امثال پمپئو باید آمادگی جنگی رو بیش از پیش حفظ کرد.

با سلام خدمت همه دوستان گرامی

فارغ از اینکه در نهایت ترامپ ریسک درگیری با ایران به واسطه به شهادت رساندن سردار سلیمانی را پذیرفت ، این نکته جالب است که به محض اینکه احساس کردند می توانند پای انگلیس را هم وسط بکشند در تصمیم خود تجدید نظر کردند . این کار هزینه را تقسیم و نتیجه را افزایش می داد و ما مجبور بودیم هم به آمریکا و هم به انگلیس حمله کنیم و در نهایت کار از یک خودسری شخصی آمریکا به وسط کشیدن پای ناتو ختم می شد و هزینه سیاسی این کار برای ما بسیار بالاتر می رفت . البته نقشه آنها منجر به توقیف کشتی گریس 1 ما در جبل اطارق شد که با مقابله به مثل ما روبرو شدند و در نهایت از همراهی انگلیس هم نتیجه خاصی عایدشان نشد . این مسئله سبب بالا رفتن جسارت ما شد و همین مسئله گارد دفاعی ما را پایین آورد و حالت تهاجمی ما موجب کاهش احتیاط در تصمیم گیری ها شد و سرانجام به وقایع ترور شهید سلیمانی و حمله به عین الاسد و البته شلیک به هواپیمای اوکراینی شد .

• Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

بعد از مدت ها که تحلیل ها و نظرات دوستان را خوانده و مشاهده کرده ایم در زیر بخش هایی از کتاب عوامل ژئوپلیتیکی موثر بر راهبرد دفاعی ایران در تقابل با آمریکا از مبدا سرزمینی عراق را قرار می دهم .

62933.jpg

این کتاب برگرفته از رساله دکترای نویسنده در زمان مذاکرات هسته ای است و شاید بتوان بخشی از نظرات  افراد حاضر در بدنه نیروهای مسلح را در آن جستجو کرد . کما اینکه از سرلشکر رشید  ، سرتیپ علی باباخانی و سرهنگ نوروزانی به عنوان کمک کنندگان در تالیف کتاب در مقدمه آن نام برده شده است .

• آمریکا پس از آزمودن قدرت سخت و قدرت نرم خود ، در پی به کارگیری قدرت هوشمند در منطقه است و در این مسیر در پی ایجاد "شبکه پایدار دیپلماسی" ، "بی اعتنایی به سازمان های سنتی و ناکارآمد بین المللی " و "ترویج ارزش های آمریکایی" است .
  • نظم مورد نظر انگلیسی ها مبتنی بر انشقاق ژئوپلیتیکی بود ، اما نظم نوین آمریکایی ها ، انشقاق های معنایی و ایدئولوژیک را دنبال می کند و این برای آمریکا بسیار کم هزینه تر است .
  • مذاکرات هسته ای ما با آمریکا بر مبنای تعامل نیست ... از این رو ، ادامه وضعیت کنونی شکننده است و شکست مذاکرات قطعا تهدید علیه ما را افزایش خواهد داد ... و چنانچه کارکرد سرمایه اجتماعی در ایران کاهش یابد این خطر دوچندان خواهد شد ... و ادامه روند مذاکرات در بعد اقتصادی بسیار برای ما زیان بار است .
  • گرچه حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس به لحاظ کمی ، اندکی کاهش داشته ، اما آمریکا این کار را با جایگزین ساختن تجهیزات کیفی تر دنبال می نماید .
  • آمریکایی ها در منطقه به نحوی عمل کرده اند که ضمن تاثیرگذاری بر حوزه های سیاسی منطقه ، اتهام ناکارآمدی از خود به دلیل حمایت از رژیم های وابسته را به حداقل رسانده اند ... و در عین حال سیاست پایداری بی ثباتی را با قدرت در منطقه دنبال می کنند .  

• Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انفجار ترانس نیروگاه شهید مدحج زرگان ...

اسرائیل ۶

ایران ۰ 

• Upvote 3
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
6 hours قبل , MA5 گفت:

انفجار ترانس نیروگاه شهید مدحج زرگان ...

اسرائیل ۶

ایران ۰ 

عزیزان بهتره مراقب دریچه های سدها و کانال ها ، سیستم های کنترل قطار ، سامانه ی بورس ، سیستم های کنترل چراغ قرمزها ، سیستم های ثبت نام آموزش و پرورش باشند ....

• Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خبرگزاری العربیه

انفجار در انبارهای موشکی سپاه در جنوب‌غرب ⁧ تهران⁩

.............

یکی از ساکنان گرمدره در پیغامی گفت حدود ساعت دوازده شب صدای ۳ یا چهار انفجار را شنیده (عین صدای خمپاره) و برق منطقه هم برای مدتی قطع شد.
صدای یکی از انفجارها بیشتر از مابقی بود.

کاربر دیگری نوشته یک پادگان بزرگ در نزدیکی آنجا هست که مربوط به هوا فضای سپاه‌ست.

...........

به ادعای برخی رسانه ها در انفجار در غرب ‎تهران پایگاه امام حسن مجتبی متعلق به سپاه قدس IRGC مورد هدف قرار گرفته است.

................

این اخبار هنوز به صورت رسمی تائید یا تکذیب نشده

• Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تکرار مکررات

ویرایش شده در توسط Ghalam
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تکذیب وقوع انفجار در غرب تهران

فرماندار قدس:
هیچ انفجاری در شهرقدس و حتی گرمدره اتفاق نیفتاده و قطعی برق مربوط به روبروی بیمارستان ۱۲ بهمن در ساعت ۲۲ شب گذشته به مدت ۵ دقیقه بوده است.
هیچ یک از نهادهای امنیتی صدای انفجار را در قدس و گرمدره تایید نمی‌کنند و خبرهای منتشر شده شایعه بوده است.

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از همه مسخره  تر این فیلم علی تجزیست که پخش میکنه 3 ثانیه یک انفجارو 2 بار تکرار میکنه دومی رو میرور کرده روش یه فیلتر film damage هم انداخته خیلی حروم زادست

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسیار شده که با بخشی از ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی که از تحریم و حمله نظامی ترامپ به کشورشان حمایت میکنند در فضای مجازی روبرو شویم، در گذر از اینکه نتیجه حمله نظامی غرب در عراق و لیبی چه شده است، ولی ژن بیگانه خواهی رابطه عمیقی با فرهنگ کاهلی و عرفان زده دارد که حتی برای مقابله با جمهوری اسلامی حاضر نیست خودش پایمردی کند و هزینه بدهد، بلکه از تورنتو و لندن درخواست حمله و تحریم را میکند و از شهادت سرباز و سردار وطن خوشحال میشود.

این تفکر در بین ایرانیان مسبوق به سابقه است، ایرانیان در هر جنگی که شکست خوردند به چاپلوسی متجاوز پرداختند، اسکندر مقدونی را در حد قله عرفان ایرانی بالا بردند و تا یک سده پیش او را «ذوالقرنین قرآن» میخواندند؛ تا جاییکه حافظ از ما میخواهد که «احوال ملک دارا» را در «آیینه سکندر» ببینیم. علاوه بر این نظامی گنجوی و امیرخسرو دهلوی در آثار خود وی را تا حد یک پیر کامل و حکیم بزرگ تصویر کرده اند.

در سایر حملاتی که به ایران زمین شد ایرانیان بجای پایمردی و ایستادگی، به رندی روی آوردند. برای اعراب متجاوز صرف و نحو نوشتند، برای مغول رصدخانه ساختند و ... .

• Upvote 3
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عجالتا این دارا، داراب، اسکندر و ... منبعش به شاهنامه و روایت افسانه ایش بر می گرده نه تاریخ. منظور حافظ او افسانه تاریخیه نه اسکندر مقدونی.

• Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایران نفتکشی را که توسط آمریکا توقیف شده بود پس گرفت

نفتکش اسمای گالف که آمریکا به‌خاطر نقض تحریم‌ها علیه ایران مصادره کرده بود، در روز پنجم جولای از ساحل امارات حرکت کرده و وارد آب‌های ایران شده است.

عکس‌های ماهواره‌ای وب‌سایت «تنکر ترکرز دات کام» که تجارت نفت در دریا را ردیابی می‌کند، این کشتی را در آبهای ایران در جزیره هرمز نشان داده است. جزیره هرمز  در 190کیلومتری شمال ساحل امارات قرار دارد یعنی جایی که این نفتکش ماه‌ها نگهداری می‌شد.

• Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.