mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

22 hours قبل , parsneet گفت:

- منطقه خاورمیانه در نهایت به یک منطقه کاملاً هسته ای تبدیل خواهد شد ( زمانش و نحوه انجامش به فاکتورهای زیادی بستگی داره و سخته پیش بینی اون)

ضمن تشکر.

اون حرف من مقداری ناقص هست و از جنبه تجارت تسلیحات گفته شده نه راهبردی و حتی موازنه که در متن اشاره شده بود.

 

وقتی دو  نیرو به موازنه میرسند، آیا معنیش این هست که دیگه نزاع رو خاتمه خواهند داد؟!

جواب اینه که 3 گزینه وجود داره:

1 - فشار برای پیمان دوستی

2 - بی تفاوتی و رها کردن همدیگر

3-  و خطرناک ترین گزینه که میشه "دوئل"...

 

 

دو گزینه اول به رقابت تسلیحاتی پایان میده، اما گزینه سوم هم رقابت تسلیحاتی رو در سطح متعارف طولانی میکنه و هم وارد یک مرحله بسیار خطرناک میکنه و اونم اینه که کی اول زد...

چون گزینه سوم بسیار خطرناک هست بخصوص در سطح دو قدرت هسته ای، بنابراین دو گزینه اول توسط بازیگران معقول و ترسو با بالاترین سطح فشار انتخاب خواهد شد، یعنی هم با یکدیگر معاهده دوستی یا عدم دخالت امضا میکنند و هم چون توان حمله به یکدیگر از دست رفته نسبت به تخریب این معاهدات بیخیال میشن. و همدیگر رو بی تفاوت رها میکنند. باقی موارد یعنی مثلا دوستی زیاد و همپیمانی تا ته خط مربوط به موارد سیاسی هست که جنگ در سطح فرهنگ ادامه میکنه بخصوص رقابت ایدولوژیک مانع این گزینه میشه.

بنابراین در برابر همسایگان و یا رقبای استراتژیک در سطح جهانی، معمولا گزینه یک و دو انتخاب میشه. و تقاضاها برای خرید تسلیحات متعارف متعلق به جنگ کلاسیک به تسلیحات ضد شورش، کنترل جمعیتی و تجهیزات اطلاعاتی گرایش پیدا میکنه، عمدتا هزینه ها سمت و سوی فرهنگی و رقابت ایدولوژیک هم پیدا خواهد کرد که ما در جنگ سرد این رو به غایت شاهد بودیم.

 

ولی انتخاب دوئل گزینه بسیار جذابی برای بازیگران هوشمند هست؛

جهت مطالعه بیشتر.

 

  • Like 1
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بعد میگند نیروهای نظامی درامد زاییشون برای کجاشونه. بودجه امسال بخش نظامی نکات قابل توجهی داره. امیدوارم مجلس تغییرات اساسی درش بده:

 

  • اول اینکه این همه اشاره به موسسه زیرمجموعه شهید فخری زاده که بعد برجام و تعطیلی بخشهای کلیدی مرتبط با ایشون در زمینه هسته ای به نحوی به اینجا نقل مکان داده شدند و این همه پروژه زیرمجموعش و توان خود شهید که نهایتا نگرانی از این توان منجر به ترورشون شد بودجش سال قبل چقدر بوده باشه خوبه؟! 45 میلیارد تومان. لطف کردند سال بعد به خاطر ترور کردند 240!!! میلیارد تومان. بسیار خوب. بعد چقدر هم در فضای مجازی فحش و فضیحت به نیروهای نظامی داده میشه که فلان موشکتون کجه و بهمان پدافندتون کولر گازیش چرا تابلوئه!
  • دوم اینکه در ظاهر بودجه نظامی خیلی جزئی افزایش پیدا کرده ولی این افزایش نه تنها اصلا متناسب با تهدیدات حالا بیشتر پیش رو نیست بلکه در نکته ای عجیب (حالا شاید جاش جای دیگه است؟!) هیچ اثری از خرید خارجی دیده نمیشه در ارقام! با چی باید خرید کنه وزارت دفاع؟
  • سوم و از همه تعجب اورتر نصف کردن بودجه بخش تحقیق و توسعه است. باز تمام ناسزاها و تحقیرها و مقایسه های فضای مجازی میاد جلوی چشم که انتظار رپتور و لایتنینگ و مرکاوا و حتی محصولات ترک را دارند و محصولات ایرانی را تمسخر میکنند مدام. چقدر برای تحقیق و توسعه؟ با دلار بازار چیزی در حدود 150 میلیون دلار! :) احتمالا منظورشون همون تحقیق و توسعه است به معنای لغویش. یعنی برند انقلاب سفارش بدند تحقیق و مقاله بنویسند و بعد چند تا نقش گل و طلق و شیرازه کنند و بعد بایگانی. اگر البته دوستان میدان انقلاب با این هزینه ها بپذیرند با این همه سرفصل تحقیق و توسعه برای کشوری با این همه حوزه های گوناگون دفاعی که از صفر همه چیز را باید شروع کنه تازه. حالا جالبه وزیر دفاع همین مرداد بنده خدا بلند شده بود رفته بود مجلس درخواست میکرد بودجه بخش تحقیق و توسعه را عنایتی بهش داشته باشند. و تازه یک ردیف بودجه مستقل اگر میتونند براش در نظر بگیرند تا وزارت دفاع بتونه در زمینه فناوریه ای نوظهور هم کاری صورت بده.
  • چهارم اینکه بودجه مربوط به تقویت بنیه دفاعی- ارتقای توان دفاعی هم لطف کردند از ۲ هزار و ۷۴۵ میلیارد تومان  به 1 میلیارد توامن کاهش شدند. درسته توجیهاتی میارن و حواله میدند به صندوق های نسیه! ولی آخه 1 میلیارد تومان دقیقا یعنی چی؟!

امثال فخری زاده ها و تهرانی مقدم ها و حتی حاج قاسم ها باید هم ترور بشند وقتی با این ارقام به واقع معجزه می کردند. معجزه می کردند و هر روز تحقیر و  توهین و شماتت هست که روانه دستاوردهاشون هم میشد تازه.

 

  • Like 1
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مثل دانشمندانمون یکی از عوامل اقدام برای ترور این هست که خودمون در دسترس پذیر کردیم منابعمون را. فی المثل در این موقعیت (حالا با هماهنگی آژانس) خیلی فوری انتقال مواد غنی شده انباشته (که در خیلی تحلیلها بهانه و علاقه ترامپ به حمله را به این منتسب میکنند) به جایی در عمق زمین(قاعدتا بیش از موقعیت نطنز و البته دور از نطنز) و غیرقابل دسترس (اصلا نباید زیر بهانه اژانس هم رفت که الان وقت بازرسی نداریم، نباید جا به جاش کنید از لحاظ فنی به شمکل میخوریم و ...) انگیزه حمله از دشمن را لااقل در این بخش میگیره.

  • Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یکی از اصلی‌ترین و شاید مهمترین پایگاه نظامی ارتش آمریکا که به باور بسیاری خارج از دسترسی نیروهای مسلح ایران است در جزیره دیگو گارسیا در اقیانوس هند قرار دارد‌. پایگاهی راهبردی که در استراتژی نظامی و سلطه‌گرانه آمریکا نقش بسیار مهمی داشته دارد. حوارین سال وجود داشته که اگر ایران روزی بخواهد در درگیری با آمریکا این جزیره را هدف قرار دهد از چه جنگ افزاری باید استفاده کند؟ موشک‌های ایران که بردی حدود ۲۵۰۰ کیلومتر دارند و ارتش آمریکا هم آنقدر قدرتمند است که می تواند هر شناور نظامی را که در فاصله چند صد کیلومتری این پایگاه حاضر شود منهدم کند، پس راهکار چیست؟

تاسیسات و زیرساخت های بسیار بزرگ و مهمی در این جزیره قرار دارد از جمله ده ها میلیون لیتر انواع و اقسام سوخت های مورد نیاز ناوگان هوایی و دریایی ارتش آمریکا در این جزیره ذخیره شده و عملاً در قاموس نظامی و برآوردهای امنیتی ارتش آمریکا هیچ تهدیدی متوجه این پایگاه نیست‌. با این حال ارتش آمریکا در طول سال‌های گذشته رزمایش‌هایی برای دسترسی به سواحل ایران از این جزیره کرده‌ که از چشم فرماندهان ایرانی دور نمانده است. 

به همین دلیل در همه این سال‌ها یکی از مشغله‌های ذهنی و فکری فرماندهان ایرانی و استراتژیست‌های بلندمرتبه کشورمان چگونگی دسترسی به این پایگاه بوده است، به گونه‌ای که با ضربه زدن به آن و انهدام مخازن سوخت این پایگاه، ارتش آمریکا را در هر درگیری احتمالی از استفاده از این پایگاه محروم کنند. چند سالی است که کشورمان به این توانایی دست پیدا کرده و طرف آمریکایی هم این موضوع را به خوبی می‌داند که ایرانی‌ها به این توانایی مهم و راهبردی دست پیدا کرده‌اند‌... 

بهتر است پنبه حمله به دیگو گارسیا از مسیر یمن را از گوش خودتان بیرون کنید، چرا که فاصله یمن تا این جزیره هم چیزی حدود ۴ هزار کیلومتر است و باز هم استفاده از ظرفیت یمن برای غلبه بر دشمن آمریکایی قابل قبول نیست. به همین دلیل طراحان و مهندسان کشورمان یک توانایی ویژه و قابل توجه را در طول سال‌های گذشته تدارک دیده‌اند که امروز هم در همه دنیا به‌عنوان نقطه قوت و قابلیت ویژه نیروهای مسلح کشورمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. 

@syriankhabar

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سفر کوشنر به منطقه و تلاش شدید و بسیار محرمانه اش** برای آشتی بین قطرو  عربستان عادی نیست. قطعا به دلیل محروم کردن ایران از یک رقم 100 میلیون دلاری هم نیستکه اولا دولت ترامپ وجود نداره که بتونه از نتایج این فشار اضافه استفاده کنه و دوما هدف خاصی محسوب نمیشه که سعودی بعد از این همه سال مقاومت لجوجانه از مواضعش کوتاه بیاد. پس پلن بزرگتری را باید تصور کرد که هم فوری است (در عرض 6 هفته) و هم به قدری مهم که سعودی حاضره بخه خاطرش کوتاه بیاد. ( برخی گمانه زنی ها از یک طرح ضدایرانی میگن (مثلا حمله به ایران) حالا شاید باز کردن آسمان عربستان به روی قطر برای رفع نیازهای قطر از اسمان ایران باشه تا در اوضاع ویژه انسدادی رخ نده، یا نیاز به هماهنگی پایگاه های امریکا در این کشورها وجود داره یا حتی مقدمه تشکیل ناتوی عربی به شکل فوری و دخالت دادنش در چنین برنامه ای است.

 

**خدا میدونه با چه تهدیدات مستقیمی، چون وقتی شخصی مثل کوشنر به عنوان یک مقام فرعی  با جایگاهی که بر اساس ارتباطات و دلالی است تا منصب رسمی؛ به صورت فوری وارد چنین ماقشه ای میشه معلوم هست که بر اساس مناسبات و پروتکلهای رسمی هم پیش نمیره دیدارها و برای همین بود که شاید بعد از 3 سال تلاش با یک دیدار فقط به نتیجه رسید.

 

پ ن: خبرهایی از تحرکات جدی صهیونیستها در مناطق مشرف به لبنان و آسمان لبنان، گمانه زنی های جدی مقاومت فلسطین و رسانه های صهیونیستی مبنی بر طرح یک حمله قریب الوقوع به غزه، تحرکات شدید آمریکا در مرزهای سوریه و عراق و البته در آسمان مشرف به تنف و القائم میتونه مکمل همین فرضیه باشه. چون اطلاع دارند هرگونه حمله به ایران به عنوان آخرین خط قرمز احتمالا تمام گروه های مقاومت را در آستانه درگیری قرار میده و شاید برای حملات پیش دستانه به مواضع مقاومت همزمان یا بعد از چنین حمله ای برنامه ریزی هماهنگی شده. اگر اعراب را قاطی چنین سناریویی فرض کنیم اظهارات مبتنی بر مقصر دانستن ایران توسط مقامات اماراتی و بحرینی از طرق حملات سایبری/امنیتی به کشورهاشون شاید زمینه چینی برای همکاری در این سناریوی فرضی است.

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کوشنر گزینه مناسبی برای زدن هست هم صهیونیسته هم داماد ترامپ هم براش خیلی برنامه دارند هم اینکه مقام رسمی هم نیست

  • Like 1
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هم اکنون, arjemandi گفت:

کوشنر گزینه مناسبی برای زدن هست هم صهیونیسته هم داماد ترامپ هم براش خیلی برنامه دارند هم اینکه مقام رسمی هم نیست

حذف

ویرایش شده در توسط sasasasa

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 16 آذر 1399 در 21:04 , arjemandi گفت:

کوشنر گزینه مناسبی برای زدن هست هم صهیونیسته هم داماد ترامپ هم براش خیلی برنامه دارند هم اینکه مقام رسمی هم نیست

 

اون موقع تفاوت بین ما و اونها دقیقا چیه؟

 

اگر کسی کار تروریستی انجام داده برید دنبال مدارک و دستگیری عاملان اصلی و محاکمه اونها ، نه اینکه همون کار اونها رو انجام بدید.

 

اگر هم نمی تونید دستیگرشون کنید باید توانایی جمع آوری مدارک مستند و متقن را داشته باشید تا حداقل در چند تا دادگاه بین المللی و داخلی اینها رو ثبت در تاریخ کنید که بعدا به کار میان.

 

اگر هم هیچ کدام را نمی تونید انجام بدید ، خودتون رو با کارهای اشتباه خسته نکنید ، فقط محکوم کنید بهتره.

 

کمربندها رو هم محکم ببندید و بهانه تراشی و توجیهات رو کنار بگذارید تا دفعه بعد با تکنولوژی های فوق پیشرفته موجودات فضایی دانشمندانمون رو نزنند.

 

متاسفانه خیلی وقتها دوستان 180 درجه خلاف اصول و عقاید خودشون نظر داده و فراموش می کنند که هدف ، وسیله را توجیه نمی کند.

  • Like 1
  • Upvote 6
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نمی دونم تو این دنیای وحشی به کی می خواین درس اخلاق بدین؟تلافی ممکنه جان ذخیره های مملکت رو حفظ کنه  فکر کنم دنیای امروز اینجوریه جواب زور فقط زور هست اخلاق راه به جایی نمیبره اخلاقیات رو باید فقط برای ملت ایران رعایت کرد.فعلا شواهدی تا حالا مشاهده نشده مبنی بر اینکه ما توان کار اطلاعاتی عملیاتی تو اسراییل رو داشته باشیم .ترور کوشنر تا حدودی حساب ما رو با آمریکاییها (نه اسراییلی ها)صاف میکنه کم هزینه ترین برای ما و پرهزینه ترین برای ترامپه 

ویرایش شده در توسط arjemandi
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, arjemandi گفت:

نمی دونم تو این دنیای وحشی به کی می خواین درس اخلاق بدین؟تلافی ممکنه جان ذخیره های مملکت رو حفظ کنه  فکر کنم دنیای امروز اینجوریه جواب زور فقط زور هست اخلاق راه به جایی نمیبره اخلاقیات رو باید فقط برای ملت ایران رعایت کرد.فعلا شواهدی تا حالا مشاهده نشده مبنی بر اینکه ما توان کار اطلاعاتی عملیاتی تو اسراییل رو داشته باشیم .ترور کوشنر تا حدودی حساب ما رو با آمریکاییها (نه اسراییلی ها)صاف میکنه کم هزینه ترین برای ما و پرهزینه ترین برای ترامپه 

 

حساب ما با آمریکا با این چیزها صاف نمیشه 

ترامپ هم تیکه تیکه کنی حساب ما صاف نمیشه چون یه تار اون شهیدان از صد ترامپ و کوشنر بیشتر می ارزد 

شاید یکی دو روز دلمون رو خوش کنه ولی این خوشی وهم هست

 

حساب ما زمانی با آمریکا صاف میشه که راه شهیدان رو ادامه بدیم و نذاریم این پرچم زمین بیفته 

زمانی که سانتریفیوژهای نسل 8 با نرخ صنعتی تولید و در نطنز و فردو نصب بشه حسابمون سر شهیدان هسته ای صاف میشه

زمانی از نظر دفاعی و نظامی بتونیم آمریکا رو تا خونه اش عقب بنشونیم حسابمون سر شهید سلیمانی و طهرانی مقدم صاف میشه

زمانی که تو تولید فناوری حرف اول رو بزنیم و نگاه دنیا به ما باشه حسابمون سر شهید فخری زاده صاف میشه

زمانی که تو نبرد رسانه و انتقال تفکر بی رقیب بشیم حسابمون سر شهید مطهری صاف میشه 

زمانی که عدالت اجتماعی رو برقرار کردیم و بین فقیر و وزیر فرقی در دادگاه نبود حسابمون سر شهید بهشتی صاف میشه

زمانی کمر فساد رو بشکنیم و تولید را اساسی راه بیندازیم حسابمون ............

 

راه سخت هست میانبر هم نداره باید پای پیاده این مسیر پر سنگلاخ رو برویم تا به خیمه حسین (ع) برسیم تا در کربلا تنها نباشد

  • Like 2
  • Upvote 9
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
9 hours قبل , arminheidari گفت:

 

حساب ما با آمریکا با این چیزها صاف نمیشه 

ترامپ هم تیکه تیکه کنی حساب ما صاف نمیشه چون یه تار اون شهیدان از صد ترامپ و کوشنر بیشتر می ارزد 

شاید یکی دو روز دلمون رو خوش کنه ولی این خوشی وهم هست

 

حساب ما زمانی با آمریکا صاف میشه که راه شهیدان رو ادامه بدیم و نذاریم این پرچم زمین بیفته 

زمانی که سانتریفیوژهای نسل 8 با نرخ صنعتی تولید و در نطنز و فردو نصب بشه حسابمون سر شهیدان هسته ای صاف میشه

زمانی از نظر دفاعی و نظامی بتونیم آمریکا رو تا خونه اش عقب بنشونیم حسابمون سر شهید سلیمانی و طهرانی مقدم صاف میشه

زمانی که تو تولید فناوری حرف اول رو بزنیم و نگاه دنیا به ما باشه حسابمون سر شهید فخری زاده صاف میشه

زمانی که تو نبرد رسانه و انتقال تفکر بی رقیب بشیم حسابمون سر شهید مطهری صاف میشه 

زمانی که عدالت اجتماعی رو برقرار کردیم و بین فقیر و وزیر فرقی در دادگاه نبود حسابمون سر شهید بهشتی صاف میشه

زمانی کمر فساد رو بشکنیم و تولید را اساسی راه بیندازیم حسابمون ............

 

راه سخت هست میانبر هم نداره باید پای پیاده این مسیر پر سنگلاخ رو برویم تا به خیمه حسین (ع) برسیم تا در کربلا تنها نباشد

با سلام خدمت همه دوستان گرامی

هر چیز به جای خود . اگر دیروز در انتقام شهید سلیمانی کوتاهی نمی شد و دشمن می دانست هر غلطی بخواهد نمی تواند بکند ، امروز پیکر آبکش شده شهید فخری زاده روی دستمان نبود . ترامپ و سایر عوامل باید تاوان بدهند نه به این خاطر که ارزششان برابر شهدای ما است بلکه به خاطر آنکه فردا روزی کسی جرات نکند به ترور عزیزی دیگر از ملت ایران فکر کند و بداند قبل از فکر تهدید ما هم باید فکر کند چه رسد به اجرای تهدید .

در عراق پس از صدام 350 دانشمند ترور شدند بدون آنکه آب از آب تکان بخورد . الان فرق عراق اشغال شده جنگ زده بی ثبات با ایران چیست ؟

ما هم راه آن شهدا را باید ادامه دهیم تا حسابهای معنوی خود را با مستکبران صاف کنیم و هم سایه تهدید را بر سر آنها باید حفظ کنیم و پاسخ ترورهای آنها را بدهیم . این دو مقابل هم نیستند بلکه مکمل هم هستند .

  • Like 1
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
11 hours قبل , arjemandi گفت:

نمی دونم تو این دنیای وحشی به کی می خواین درس اخلاق بدین؟تلافی ممکنه جان ذخیره های مملکت رو حفظ کنه  فکر کنم دنیای امروز اینجوریه جواب زور فقط زور هست اخلاق راه به جایی نمیبره اخلاقیات رو باید فقط برای ملت ایران رعایت کرد.فعلا شواهدی تا حالا مشاهده نشده مبنی بر اینکه ما توان کار اطلاعاتی عملیاتی تو اسراییل رو داشته باشیم .ترور کوشنر تا حدودی حساب ما رو با آمریکاییها (نه اسراییلی ها)صاف میکنه کم هزینه ترین برای ما و پرهزینه ترین برای ترامپه 

 

سلام 

من در این مورد با دوستان زیاد بحث کردم ، به این نتیجه رسیدم در پس زمینه ی فکری  دوستان این باور نهفته هست که ایران توان مقابله با دشمن رو نداره ، پس به جاش دم از « اخلاقیات » می زنند .

بعضی از همین دوستان در مورد عربستان پیشنهادهایی می دهند که شما نشانی از اخلاقیات رو در این پیشنهاد ها ، نمی بینی .

 

همین جناب سعید ، سال 87 الی 88 ( درست یادم نیست ) پیشنهاد حمله ی پیش دستانه به پایگاه های آمریکا و منافع آمریکا در منطقه رو داده بود که مسلما چهارتا شهروند غیر نظامی هم درش کشته می شدند . 

  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
37 minutes قبل , zed گفت:

با سلام خدمت همه دوستان گرامی

هر چیز به جای خود . اگر دیروز در انتقام شهید سلیمانی کوتاهی نمی شد و دشمن می دانست هر غلطی بخواهد نمی تواند بکند ، امروز پیکر آبکش شده شهید فخری زاده روی دستمان نبود . ترامپ و سایر عوامل باید تاوان بدهند نه به این خاطر که ارزششان برابر شهدای ما است بلکه به خاطر آنکه فردا روزی کسی جرات نکند به ترور عزیزی دیگر از ملت ایران فکر کند و بداند قبل از فکر تهدید ما هم باید فکر کند چه رسد به اجرای تهدید .

در عراق پس از صدام 350 دانشمند ترور شدند بدون آنکه آب از آب تکان بخورد . الان فرق عراق اشغال شده جنگ زده بی ثبات با ایران چیست ؟

ما هم راه آن شهدا را باید ادامه دهیم تا حسابهای معنوی خود را با مستکبران صاف کنیم و هم سایه تهدید را بر سر آنها باید حفظ کنیم و پاسخ ترورهای آنها را بدهیم . این دو مقابل هم نیستند بلکه مکمل هم هستند .

 

تاکید بنده بر روی ادامه راه هست چون این بخش همیشه مظلوم و مغفول مانده است در حالی که نبرد اصلی و اصل ادامه راه هست

بویژه که این راه بسیار سخت تر و گمنام تر از پاسخ فیزیکی ترور هست و بسیار مدعیان در این راه متوقف می شوند

 

پاسخ ترور هم نه از بابت انتقام که از بابت ایجاد توازن برای عدم تکرار است 

اگر پاسخ ترور یا حمله دشمن رو اینطوری نگاه کنیم می بینیم کل مساله و راه حل هاش عوض میشه 

چون مکملش به عنوان راه شهدا بعد از گذر زمان دشمن رو به شدت عقب میزنه 

 

بخشی از این بحث رو در مقاله به عنوان صبر استراتژیک بیان شد

بر 11 آذر 1399 در 13:04 , arminheidari گفت:

صبر مدیریتی یا صبر استراتژیک 

 

در کشور ما بعضی کلمات تخصصی از دل کتاب های قطور  بیرون کشیده شده و نقل صحبت مردم می شود، کلمه صبر استراتژیک هم یکی از این کلمات است که بعد از حملات اسرائیل به نیروهای ایرانی از کتب مدیریتی بیرون اورده شد و به عنوان یک روش ارائه شد بی آنکه این کلمه درست تعریف شود. 

این کلمه در علوم سیاسی به سیاست های اوباما در قبال مساله اتمی کره شمالی پررنگ شد و به زبان ها برگشت. 

 

بر 11 آذر 1399 در 13:04 , arminheidari گفت:

صبر استراتژیک یا Strategic patience به معنای خویشتن داری ویا عدم واکنش تند به یک اتفاق با هدف استفاده از زمان برای تغییر یا گذر از شرایط باشد. 

استفاده از زمان هنگامی مهم می شود که:

1- واحد مدیریتی مشغول انجام امر مهمی باشد و هر اقدام دیگر سبب ایجاد حاشیه و آسیب با راهبرد اصلی می شود. 

2- حین حاشیه های موقت، برای عدم میدان دادن به حاشیه آن را مشمول زمان کرده و اجازه هم سطح سازی حاشیه با مدیریت داده نمی شود. 

 

اما نکته ای که شما مدنظر دارید رو باید اینگونه بحث کنید که چگونه توازن دفاعی رو برگردونیم بی آنکه انتقام اصلی فراموشمان شود. 

 

 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
5 minutes قبل , Ghalam گفت:

 

سلام 

من در این مورد با دوستان زیاد بحث کردم ، به این نتیجه رسیدم در پس زمینه ی فکری  دوستان این باور نهفته هست که ایران توان مقابله با دشمن رو نداره ، پس به جاش دم از « اخلاقیات » می زنند .

بعضی از همین دوستان در مورد عربستان پیشنهادهایی می دهند که شما نشانی از اخلاقیات رو در این پیشنهاد ها ، نمی بینی .

 

همین جناب سعید ، سال 87 الی 88 ( درست یادم نیست ) پیشنهاد حمله ی پیش دستانه به پایگاه های آمریکا و منافع آمریکا در منطقه رو داده بود که مسلما چهارتا شهروند غیر نظامی هم درش کشته می شدند . 

 

کلمه اخلاقیات تو این سایت بیشتر در مورد حمله بمب اتم و ترور مطرح میشه 

ولی در خصوص بمب اتم آمریکا استراتژیش رو با همون طرح های ابتدایی استاری متحول کرد 

یعنی نبرد با شوروی بدون بمب اتم 

 

خب وقتی ما هنوز نمی تونیم بفهمیم که چطور میتونیم آمریکا رو شکست بدیم بدون بمب اتم، پس وجود بمب اتم بیشتر دست و بال خودمون رو میبنده تا ایجاد توازن کنه 

یه جاهایی بر این مبنا رفتیم که بمب اتم و حتی نیروی هوایی نداریم ولی باید آمریکا رو شکست بدیم و بخش موشکی تونست یه توازن ایجاد کنه 

متاسفانه تو باد اون حرکت خوب خوابیدیم و الان بیدار شده این و حیران

 

خب اگر بهمون بگن بدون توان موشکیت (که محفوظ و با برنامه مستقل جلو میره) باید با اسرائیل بجنگی چکار می کنی؟ 

نیروی دفاعی ما با همین فکر برنامه پهپادها، پدافند، جنگ ماهواره ها و موشک های کروز رو جلو برد ولی تو تعداد به هر دلیلی کم کار کردن 

اما پهپادهای ترکیه در سوریه و قره باغ - حادثه هواپیمای اکراینی - ماهواره های اسرائیل نشون داد هنوز به نقطه مطمئن نرسیدیم و لحظه ای درنگ عقب افتادن است 

 

بماند که جنگ اقتصادی و رسانه ای هم دو جبهه ای هست که درش درگیریم و سریعا باید در اونجا ها قوی بشیم 

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, arminheidari گفت:

ولی در خصوص بمب اتم آمریکا استراتژیش رو با همون طرح های ابتدایی استاری متحول کرد  ، یعنی نبرد با شوروی بدون بمب اتم

 

بسم ا...

 سرخوشی ناشی از خیال پردازی در خصوص تولید بمب را از دوستان نگیرید ، اجازه بدید همچنان در آرزوهای دور و دراز ، خودشون را توجیه کنند که پس فردا اگر اتفاقی هم افتاد ، بتونند محملی داشته باشند برای صدق گفتار خودشون که بفرمایند "" نگفتیم برید بمب را بسازید"".

 

استاری و امثال استاری پیش این دوستان ، اصلا عددی محسوب نمیشوند !!!!!^_^

حالا بحث خودمون . اگر گفتگوی گذشته را در پی ام به یاد بیارید ... icon_arrowd

 

نقل قول

استاری معتقد بود که اگر مرکز آموزش و دکترین ارتش (در امریکا مرکز ترادوک )  نتواند آموزه جدید را درصورت تئوریک خود ، به یک آیین نامه کامل تبدیل کند ، دانشکده های ارتش قادر نخواهند بود تا آن را درست به دانشجویان نظامی منتقل نموده و این نیروها پس از فارغ التحصیلی نیز نمی توانند موجبات کاربرد و سپس گسترش آن را فراهم آورند .

چنین ذهنیتی ، در کنار ایجاد جرقه لازم برای ایده پردازی در خصوص آموزه نبرد هوا-زمینی ، به استاری کمک نمود تا  مرکز تحت فرماندهی خود ( ترادوک)  را بلحاظ ساختاری ، بازسازی نماید ، چرا که وی احساس می نمود این مجموعه ، مکانیزم ارزشمندی برای وادار کردن ارتش به "فکر کردن " است.

 

ذهنیتی که عاقلانه به وضعیت نگاه کند ، چنین روندی را باید در پیش بگیرد . اسراییل ، بعنوان یک مجموعه متخاصم در شش جنگ ارتشهای عرب را شکست داد ولی وقتی روبروی دشمنی قرار گرفت که شیوه جنگش ( way of war) متفاوت بود ، یک دفعه متوقف شد .( نکته جالب اینجاست که ایده اصلی استاری از جنگ 1973 گرفته شده بود )  وقتی این را دید ، رفت دنبال تغییر روش جنگ خودش و قطعاً اگر مسیر توسعه رزمی اینها رصد بشود ، بدون هیچ شکی می بینید که دارند خودشون رابا میدان نبرد آینده تطبیق میدند . با این حال ، به طور خلاصه عرض میشود که آنهایی که قابلیت فکر کردن را از خودشون سلب کردند ( بطور عمدی )  همیشه دنبال آسان ترین راه هستند ولی تجربه ثابت کرده ، آسان ترین راه ها ، همیشه بهترین نیستند .

 

 

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.