mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

 اما معرفی بازی به زبان سایت های دانلود:
"
Command Modern Air Naval operations یکی از بازی های سبک استراتژیک و شبیه ساز است که توسط کمپانی WarfareSims طراحی و ساخته شده و به تازگی توسط کمپانی Slitherine Ltd. برای پلتفرم PC روانه بازار شده است .
سری Command شبیه ساز نبردهای مدرن است. ممکن است با تماشای تصاویر این بازی، تصور کنید با یک بازی خسته کننده و بی محتوا طرف هستید. ولی به هیچ وجه اینطور نیست! به نمره 9 که بازی از کاربران استیم گرفته است، توجه شما را جلب می کنم.
شما در این بازی در نقش یک فرمانده ظاهر می شوید. فرمانده عملیات های کوچک و بزرگ. بر خلاف دیگر بازی ها، قرار نیست شما فقط به اسم و ظاهری، فرماندهی کنید. شما واقعا باید فرماندهی عملیات را برعهده بگیرید و بسیاری از شرایط را در نظر داشته باشید. شما باید موقعیت های جغرافی را بررسی کنید، مکان و حدود موقعیت دشمن را مطلع باشید و بهترین استراتژی را برای عملیات های خود برگزینید. یادتان باشد شما در حال تجربه یک شبیه ساز هستید، پس فرصت خطا ندارید.

مام امکانات در اختیار شماست!
از کوچکترین نیروهای نظامی تا بزرگترین و معروف ترین آنها را می توانید در عملیات های مختلف کنترل کنید. از انواع کشتی، موشک و هواپیما گرفته تا رادار ها و ماهواره های پیشرفته. تمامی نیروها و تجهیزات با ریزترین جزئیات و دقت بسیار ساخته و در بازی قرار گرفته اند. شما امکانات بسیاری دارید، ولی باید روش و نحوه استفاده از آنها را نیز فرا بگیرید!
جهان زیر انگشتان شما
نقشه بازی، نقشه واقعی و 3 بعدی جهان است که توسط تصاویر ماهواره ای ضبط شده است. هر یک از سناریو ها، دارای مپ کاملا 3 بعدی و ماهواره ای همراه با ریزترین جزییات است. شما در نقشه های بازی می توانید بچرخید و زوم کنید. سناریوهای بازی در مناطق و خاک های متفاوتی رقم می خورد. از شرق آسیا گرفته تا اروپا و قطب شمال.
همچنین رابط بصری قدرتمندی برای موس شما وجود دارد تا به راحتی نیروهای خود را کنترل کنید. همچنین هات کی های متفاوتی برای کیبورد تعریف شده است تا شما کنترل راحت تری بر روی نقشه داشته باشید و به راحتی دستورات خود را به نیروها بدهید.

سناریو ها و اسلحه ها در شبیه ساز، مانند واقعیت عمل می کنند. با تمام نقاط قوت و ضعف خود. حرکت، شناسایی، درگیری، پیروزی و شکست آنها تماما بر اساس قدرت و امکانات و مهارت نیروهاست و شما نمی توانید به شخصه نیرویی را قهرمان کنید و تمام مواضع دشمن را نابود کنید. سلاح های الکتریکی و تکنولوژی های پیشرفته می توانند نتیجه نبرد را عوض کنند. همچنین آب و هوا نیز تاثیر خود را در نبرد خواهد گذاشت. می تواند متحد شما باشد و یا بدترین دشمن شما!
پستی و بلندی های زمین، می تواند نیروهای شما را مخفی کند، ولی همچنین ممکن است مانعی برای شلیک موشک های شما باشد. جت های جنگنده شما نیز دارای تنظیمات بسیاری هستند. می توانید آنها را در ارتفاع بالا به پرواز در بیاورید و یا بگویید تا در ارتفاع پایین پرواز کنند تا از رادار ها در امان باشند، سرعت آنها را تنظیم کنید و نحوه شروع درگیری آنها را گوشزد کنید. آب و هوا در Command تاثیر زیادی دارد، همانند واقعیت. این به شما بستگی دارد که از آن استفاده کنید و یا آن را تبدیل به دشمن خود کنید!
مردان تحت کنترل هستند
ماشین های جنگی شما (البته اگر ربات نباشند)، توسط انسان ها کنترل می شوند. افراد تحت کنترل شما دارای مهارت های مختلفی هستند (از مبتدی تا حرفه ای) و تحت ماموریت های مختلف (مانند نحوه انجام ماموریت، زمان انجام آن، کیفیت انجام آن، درصد احتمال موفقیت) واکنش های متفاوتی از خود نشان می دهند. گاهی تصمیمات منطقی می گیرند، و گاهی احساسی، گاهی هوشمندانه و گاهی احمقانه. افراد نظامی شما از سخت افزار ها اهمیت بیشتری دارند. سلاح ها و موشک های بی کیفیتی که توسط عراق و لبنان استفاده می شود، ممکن است به سلاح های بسیار مرگباری در مقابل هواپیماهای فوق پیشرفته مصر و روسیه تبدیل شوند. مرگبارترین نیروهای نظامی دنیا، دارای باهوش ترین و کارآمد ترین نیروی انسانی

 

جنگ دریایی و هوایی در سرتاسر جهان
نبرد کره، نبرد های قومیتی، نبرد ویتنام، جنگ های خاورمیانه، کوبا، ایران-عراق، جنگ جهانی سوم، جنگ های صحرایی، هند و پاکستان، درگیری های گذشته و آینده اقیانوس آرام، آمریکا-روسیه، چین-آمریکا، درگیری های مرزی روسیه، جنگ های قدیمی جنگ جهانی دوم، نبردهای پیش بینی شده در 2020 و بیشتر از موارد ذکر شده، منتظر شما هستند. با خطرات و موقعیت های جنگی گذشته، حال و آینده مواجه شوید و خود را بسنجید. آیا شما می توانید در مقابل چالش های جنگی مدرن موفق باشید؟
رهبر باشید و هدایت کنید، نیرو جا به جا نکنید!
هدایت تک تک جزییات نبردهای شبیه سازی شده واقعی همراه با تکنولوژی های پیشرفته باعث ترس شما شده است؟ خب باید که اینطور باشد! ولی ما به شما کمک می کنیم. نیروها و تجهیزات شما جزییات را انجام می دهند و شما فقط وظیفه دارید تا تصمیمات بزرگ و مهم را بگیرید و بقیه آنرا به نیروهای خود واگذار کنید، همانند واقعیت! کارکنان شما و خلبانان هواپیماهای شما در فرودگاه در حال آماده سازی حمله و سوخت گیری هستند. در حالی که کشتی، ناوها و زیردریایی های شما در حال رسیدن به نقطه شروع حمله هستند. تمام این نیروها امید دارند تا از باران گلوله و موشک ها زنده به پایگاه برگردند. حالا وقت تصمیم های تاثیرگذار شما است. عملیات را هدایت کنید، تصمیمات بزرگ و حیاتی را بگیرید و بگذارید نیروهای شما ریزجزییات را انجام دهند. در حالی که همچنان شما می توانید در نبرد مداخله داشته باشید و آنها را کنترل کنید.

جنگ خودتو بساز
فکر می کنید می توانید نبردهای خود را شبیه سازی کنید؟ پس اثباتش کنید. Command یک ادیتور مرحله در اختیار شما می گذارد. ادیتوری با هزاران ویژگی و قابلیت های بینظر که تمام نیاز های شما را تامین می کند. هزاران ابجکت و ماموریت تعریف کنید، از یک درگیری کوچک میان دو کشتی تا جنگ هسته ای را می توانید برنامه ریزی کنید. امکانات بی پایان هستند.
هزاران سناریو
سناریوهای بازی بی پایان هستند. خود شبیه ساز دارای 42 سناریو (3 آموزشی) است. البته این مقدار در حال حاضر با عرضه DLC ها دوبرابر و بیشتر شده است. همچینین شما می توانید سناریوهای خود را بسازید و یا از سناریوهایی که دیگران به اشتراک گذاشته اند استفاده کنید.
ویژگی های بازی:


  • نقشه قدرتمند و 3 بعدی (به سبک Google Earth) با چندین لایه.
  • رابط کاربری بصری، از ویژگی های استفاده از موس و کلیک برای تازه کاران گرفته تا دکمه های پیشرفته کیبورد برای حرفه ای ها.
  • هواپیما ها، کشتی ها، زیردریایی های، واحد های زمینی، نیروهای استراتژیکی و فضایی با ویژگی های واقعی و طبیعی، سلاح ها و دیگر امکانات و سیستم های واقع گرایانه و با دقت طراحی شده آماده هستند تا تجربه یک نبرد واقعی را شبیه سازی کنند. نیروها دارای شبیه سازی دقیق و محدودیت های تعدادی هستند.
  • بیش از 40 سناریو بر اساس اختلافات تاریخی و فرضی
  • سناریو ادیتور – که به شما اجازه می دهد نبردهای خود را شبیه سازی کنید و مدسازی نبرد را شروع کنید.
  • دیتابیس پیشرفته – که به شما اجازه می دهد آمار دقیق و جزئیات نیروها و سلاح ها را در اختیار داشته باشید.
  • مقیاس خارق العاده – از نبرد میان دو قایق تا جنگ هسته ای
  • مدل های شبیه سازی شده هواپیماها (از جمله هواپیماهای نیمه فضایی) و عملیات های دریایی، نیروهای روی سطح و زیر سطح، همراه با فیزیک واقع گرایانه، سنسورها و EW، پستی و بلندی زمین و آب و هوا، سلاح و مدل های آسیب دیده در بازی حضور دارند.
  • مدل های متمرکز شده بر روی نیروهای زمینی و نیروهای هوایی، دریایی و فضایی.
  • عملیات های معدنی و زیرزمینی.
  • گزینه های هسته ای و دیگر سلاح های ویژه.
  • قابلیت ضبط و بازپخش جنگ ها
     

منبع: استراتژیک کلاب "

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

میشه انلاین و شبکه بازی کرد تا سطح خودت‌را مقایسه کنی؟

میشه عکسهایی از محیطش بزارید؟

 

  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
20 minutes قبل , Overdose گفت:

میشه انلاین و شبکه بازی کرد تا سطح خودت‌را مقایسه کنی؟

نه متاسفانه این قابلیت را ندارد

ولی میشه سناریو نویسی کرد و اون رو به اشتراک گذاشت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

۱۷ فروردین ۶۱ در خاطرات آیت‌الله رفسنجانی: سفیر شوروی‌ از تجاوز هلیکوپترهای‌ روسی‌ از مرز افغانستان به‌ روستاهای‌ مرزی‌ سیستان‌ عذرخواهی‌ کرد و از ما ممنون‌ بود که‌ خبر آن را پخش‌ نکردیم‌. ما شش‌ شهید و بیست‌ زخمی‌ داده‌ایم‌. مدعی بود اشتباها تجاوز کرده‌اند.

https://twitter.com/HaniyehMovahed/status/1511780136684769284

ویرایش شده در توسط FBI
  • Like 1
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 18 فروردین 1401 در 01:12 , FBI گفت:

۱۷ فروردین ۶۱ در خاطرات آیت‌الله رفسنجانی: سفیر شوروی‌ از تجاوز هلیکوپترهای‌ روسی‌ از مرز افغانستان به‌ روستاهای‌ مرزی‌ سیستان‌ عذرخواهی‌ کرد و از ما ممنون‌ بود که‌ خبر آن را پخش‌ نکردیم‌. ما شش‌ شهید و بیست‌ زخمی‌ داده‌ایم‌. مدعی بود اشتباها تجاوز کرده‌اند.

https://twitter.com/HaniyehMovahed/status/1511780136684769284

اگر آمریکایی ها این کار کرده بودند باز هم خبر آن را پخش نمی‌کردند ؟

این هم در نظر بگیرید که بیشتر سلاح های صدام در آن سالها هم دستپخت همین شوروی بود و این سرسپردگی تا الان هم ادامه دارد و دیگر دم خروس به شدت بیرون زده (به عنوان مثال رجوع کنید به صحبت های یک ماه گذشته جناب جلیلی در مورد نفت و عدم جایگزینی نفت روسیه )

شعار نه شرقی نه غربی فقط شعار بود 

  • Like 1
  • Upvote 2
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هم اکنون, FOCAL گفت:

اگر آمریکایی ها این کار کرده بودند باز هم خبر آن را پخش نمی‌کردند ؟

این هم در نظر بگیرید که بیشتر سلاح های صدام در آن سالها هم دستپخت همین شوروی بود و این سرسپردگی تا الان هم ادامه دارد و دیگر دم خروس به شدت بیرون زده (به عنوان مثال رجوع کنید به صحبت های یک ماه گذشته جناب جلیلی در مورد نفت و عدم جایگزینی نفت روسیه )

شعار نه شرقی نه غربی فقط شعار بود 

 

به نظر من امریکا از روسیه بدتر است روسیه از امریکا بدتر است. البته روسیه جدا از امریکا بدتر است. نکته ای که در رابطه با روسیه وجود دارد این است که به هر دلیل ما و چین و روسیه با هم در یک جبهه قرار گرفته ایم. حتی هند و مالزی هم که روابط خوبی با امریکا دارند تا حد کمی در این جبهه هستن. پاکستان هم تا حدی  همینطور. هدف مشترک کشورهای شرقی بیرون کردن امریکا از شرق است. این کشور خیلی در شرق پایگاه زده. دور تا دور ما، دریای چین. اطراف روسیه. به شدت در حال دخالت در خاورمیانه و شرق است و همه جا بحران درست کرده. نمونه لیبی سوریه عراق که هر سه کشورهای اباد و نسبتا قوی بودند و به وضع بدی افتادند. عملکرد امریکا در افغانستان هم مشخص است. در پاکستان هم اخیرا دخالت های امریکا رو شد. کمک عربستان هم میکند که یمن را بمباران کند. روسیه حق دارد که نخواهد  کشور اوکراین که زمانی جزو روسیه بوده جزو ناتو باشد. تایوان جزو چین است. قضیه ان مانند قضیه ما و بحرین است که انجا هم انگلیس مانع شد که یمن به خاک مادر برگردد.به امریکا چه ربطی دارد که مانع چین شده.  ما حق نداریم نگران پایگاه های امریکا اطراف خود باشیم. 

در نتیجه کشورهای شرقی تا حدی به صورت کم یا زیاد علاقمند هستن امریکا از منطقه عقب بکشد. در این بین شاید صلاح نباشد که خود را داخل دعواهای داخلی بندازند. روسیه زمانی که ما را از بازار نفت بیرون انداختند به سرعت قسمتی از بازار ما را اشغال کرد. شاید خیالش راحت بود که ما انقدر به روسیه در شورای امنیت و جاهای دیگر نیاز داشتیم که عکس العمل تندی نشان نمی دهیم. اگر ما هم بازار نفت روسیه را بگیریم من خوشحال میشوم ولی باید با احتیاط باشد که باعث سواستفاده امریکا و تفرقه افکنی در اتحاد نانوشته شرقی علیه امریکا نشود. 

  • Like 1
  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سناریا مریکا علاوه بر سرح پهپادی ضد ایران که ابعد مختلف و گسترده ای شامل اهداف امنیتی و نظامی و اقتصادی و سیاسی ضد ایران داره و به شکل گسترده ای میتونه دست سنتکام و وزارت خزانه داری امریکا را باز بزراه علیه اقدامات نظامی و تحریمی ضد ایران طرح دیگای را هم مورد بررسی قرار داده با عنوان کلی و فریب امیز کمک نظامی به صهیونیستها و اعراب برای مقابله با ایران. هرچند هنوز جزییات کاملی وجود نداره ولی تا اینجا قانون ارسال تجهیزات و تسلیحات هوایی تهاجمی به سرزمین های اشغالی برای حمله به ایران و همچنین تجهیزات و تسلیحات موشکی و پدافندی مشترک به اعراب (خصوصا در این مرحله امارات* و بحرین) و صهیونیستها را شامل میشه.

 

اهمیتش برای ما این هست که:

اولا احتمالا این اولین قدمهای تشکیل ناتوی عربی ضد ایران هست

دوما قدم دوم تشکیل شبکه پدافندی واحد ضد ایران و همچنین تشکیل شبکه تهاجمی ضد ایران

 

به نظرم باید در این مرحله برای امارات روشن کنیم تشکیل شبکه واحد نظامی با هر عنوانی که دیگه بسیار واضح هست ضد ایران هست در همسایگی ایران یعنی مجوز اقدام برای همون توجیهات و بهانه هایی که صهیونیستها ضد سوریه و ایران ذکر کردند و عمل!

حالا گر امارات واقعا حالا یا اراده ای از خودش نداره که بتونه نه! بگه یا واقعا هوس کرده شاید قرار هست واقعا غنیمیت از اینده نصیبش بشه و طمع کرده به خودش مربوط هست که میخواد بدون دعوای مستقیم با ما خودش را خط مقدم صهیونیستها کنه و براشون قربانی بشه.

 

در این مرحله به نظرم اگر اقدام نکنیم (بازم گفتنش راحت هست. مثل موضوع قره باغ و ما فقط یک جمله مینویسیم ولی صدها فاکتور و محدودیت و مشکل و مورد هست که حاکمان باید در نظر بگیرند و دشمن هم بیکار نیست که در برابر طرح های اینچنینی هیچ طراحی جدیدی نکرده باشه) بعدا شاید دیر بشه. طبیعتا امارات و باقی با فریبهایی قبلا زیرساختهای خصوصا راداری و پدافندی را برای شبکه علیه ایران کلید زدند ولی اینطور نمایان اعلام کردنش اون هم به سردمداری امریکا که به نوعی داره خودش را تضمین امنیتی و روانی این تحمیل ضد ایرانی  معرفی میکنه به اعراب یعنی تصمیمات حتی فراتر هست از چیزی که گفته میشه.

 

باید دید از چه طرق میشه برخی حکام امارات را خصوصا آگاه! کرد.

 

پ ن: همزمان با این تحولات بنت نخست وزیر صهیونیستها در سفری غیرمنتظره وارد امارات شد و بن زاید ازش استقبال کرد و به اعلام خود دفتر نخست وزیری صهیونیستها موضوع مورد بحث بعد از صدور قطعنامه علیه ایران در این دیدار بحث ایران بوده و اقدامات امنیتی (علیه ایران)

 

یک غرب هست با چشیدن تنها یک هزارم تمام رنج هایی که به جهان و مردم و ایران و مقاومت در دوران معاصر تحمیل کرده در حال حاضر شامل تورم و قیمت سوخت و مشکلات غذایی و ...

یک سری حکام عرب هستند که در خیانت و خباثت ضد مردم و مقاومت و ایران صورت حسابهاشون تکمیل هست.

و یک ایران و مقاومت هم که حتی همین حالا هم به حقوقشون تجاوز میشه در این اوضاع

به ثروتهاشون در لبنان و ایران و عراق و سوریه و به اعتقادات و مردمان و داشته هاشون و ...

 

حالا یک جهان هست و دست ما در منطقه به یک تنگه! به چندین میدان نفتی و گازی و نهایتا یک شجاعت بند.

حالا یک جهان هست و تصمیم ما وقتی اونها هنوز وحشیانه در حال ظلم هستند و غارت

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

وی اضافه کرده است: «سیاست فشار حداکثری رئیس‌جمهور دونالد ترامپ نتوانست از حملات ایران- چه حملات مستقیم و چه حملات نیابتی- علیه نیروهای آمریکا در عراق و سوریه، حملات به نفت‌کشها در خلیج فارس و خلیج عمان و زیرساخت‌های نفتی در عربستان سعودی جلوگیری کند.»

 

جالبه به قدری مردم جهان اسیر و برده رسانه ها هستند که سیاستمداران دیگه از گفتن دروغ های آشکار واهمه ای ندارند و چون جهل عوام و سلطه رسانه ها تثبیت شده هست راحت روایتی را بیان می کنند و بعد نتیجه گیری هم می کنند. از ماجرای حمله به عراق تا حالا هیچ چیز تغییر نکرده که شرایط برای دروغ های واضح مهیاتر هم شده. حمله به نفت کش ها اصلا و ابدا عنوان نمیشه که واکنش تدافعی ایران به حملات صهیونیستها به نفتکشهای ایرانی بوده (چون رسانه کاری کرده که یا اصلا خبر حملات اونها دیده نشه یا ضریب منفی بخوره و حتی گاهی باز مقصر ایران جلوه داده بشه حتی در حملات تهاجمی اشکار) یا زیرساختهای نفتی عربستان را عنوان نمی کنند که حاصل تجاوز سعودی به یک کشور همسایه هست و کشتار روزانه مردم.

 

نقل قول

 

دنیس راس پیشنهاد کرده ایالات متحده برای جلوگیری از پیشرفت‌های هسته‌ای ایران به راهبردی یکپارچه که مبتنی بر ابزارهای سیاسی، دیپلماتیک، اقتصادی، اطلاعاتی، سایبری و نظامی است نیاز دارد.

دنیس راس علاوه بر این نوشته است: «ایالات متحده برای اعتیار بخشیدن به سیاست‌های اعلامی خود بایستی کمک‌های نظامی به اسرائیل را افزایش دهد. اسرائیل برای آنکه بتواند زیرساخت‌های هسته‌ای مستحکم‌شده ایران را به نحو باورپذیر تهدید کند بایستی از قابلیت سوخت‌گیری مجدد [هوایی] بهتری برخوردار باشد.»

او بر همین اساس به دولت بایدن پیشنهاد داده تانکرهای KC-46 که برای سوخت‌گیری در هوا مورد استفاده قرار می‌گیرند را به اسرائیل تحویل دهد.

حتی برخی افراد دیپلماتیک تر! در ایالات متحده هم عنان از کف داده و دولت بایدن را تشویق به راهکارهایی می کنند که صهیونیستها تجویز می کنند. و خب ایران باید برای هر اتفاقی آماده باشه و این مسیر سخت را با موفقیت پشت سر بگذاره.

 

بنده خدا گمان میکنه مشکل صهیونیستها فقط اینه که پمپ بنزین وسط راه تو هوا ندارند! اینها با این همه کشور عربی در خدمت و تمام قوای نظامی جهان ذیل اوامرشون اگر تنها یک مشکل اساسی نداشته باشند اون هم همین هست. این که حمله نمی کنند حاصل چیزی هست که سعی دارند اول اون را نابودش کنند. یعنی قدرت بازدارندگی تهاجمی و برای همین هم هست اواع ترور و خرابکاری گرفته تا اشفته سازی و التهاب افرینی (باز برای مهیا سازی ترور و خرابکاری) را در دستور کار قرار دادند تا اول این عامل را از بین ببرند و بعد با خیال راحت حمله کنند.

 

  • Like 1
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اطلاعیه روابط عمومی قرارگاه حمزه سید الشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه : (۱۷ تیر ۱۴۰۱)

 

بسم الله الرحمن الرحیم

به آگاهی ملت شهیدپرور وقهرمان ایران اسلامی می‌رساند، به یاری خداوند متعال، یک تیم مسلح تروریستی که قصد نفوذ از مرز شمال غرب و انجام عملیات خرابکارانه در داخل کشور را داشت، در جدار مرز شهرستان سلماس استان آذربایجان غربی در کمین رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) نیروی زمینی سپاه مستقر در منطقه مرزی گرفتار شد.

در این عملیات موفق، تیم تروریستی به طور کامل منهدم گردید و مقادیری تجهیزات و مهمات بدست رزمندگان اسلام افتاد.

 در این عملیات آسیبی به نیروهای خودی وارد نیامده است.

  • Like 3
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خبر خرید 3 میلیارد دلاری و  2 میلیارد دلاری عربستان و امارات شامل سامانه های تاد و پاتریوت توسط این دو کشور به نظر مقدمات طرح همون پدافند مشترک ( در اصل برای حفاظت از رژیم صهیونیستی با میدان داری آمریکا و پایگاه هاش در منطقه ) هست که به صورت چراغ خاموش و با سکوت و بعضا تکذیب داره پیش میره.

 

 

  • Like 3
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم
باشد که پرچم لا اله الا الله را در افق نصب کنیم
فردای بعد از تهران
بی شک در زمانه ای زندگی می کنیم که دانش بر همه چیز حکم فرما است و همه می دانیم که دارنده دانش دست برتر را دارد .اما دانش از کجا آغاز می شود؟
دانش از یک سوال آغاز می شود .سیب چرا افتاد.اب چرا بخار می شود؟ستاره ها از کجا آمده اند ؟راه غلبه بر این مشکل چیست؟
یک ذهن کنجکاو در یک لحظه سوالی کلیدی را می پرسد.سوالی چنان ژرف که تمام ذهن او را درگیر می کند.سپس اراده ای پولادین به دنبال جواب خواهد گشت و این چنین دریچه های علم باز می شود و بر دانش افزوده می شود.
در این بین سوالاتی هستند که پرده از یک آینده بر می دارند سوالاتی با این آغاز که چه می شود اگر...؟پاسخ برخی از این سوال ها بسیار دلگرم کننده و نوید بخش است مانند اینکه از خود بپرسیم چه می شود اگر این جمعه بیایید؟
برخی ازاین سوال ها پاسخ های سخت حراس آور دارند که حتی فکر کردن به آنها خواب از چشم انسان می گیرد مثل اینکه از خود بپرسیم:
چه می شود اگر یک سلاح هسته ای در تهران منفجر شود؟
بررسی نبرد های صد سال اخیر به ما نشان می دهد برندگان جنگ خواسته یا ناخواسته به روش های گوناگون از حلقه های واردن استفاده کرده اند
 رهبری ملی
محصولات کلیدی
زیر ساخت های حمل و نقل
جمعیت مردمی و اراده ملی
نیروهای نظامی و عملیاتی
نبرد اول و دوم خلیج فارس نبرد افغانستان و نبرد ایران در سوریه همچنین جنگ افتضاح روسیه در اوکراین هر روز به ما اهمیت این شیوه جنگ را نشان می دهد.
حال ما با دشمنی رو به رو هستیم که خود مبدع این شیوه جنگ است و تمام امکانات لازم برای این جنگ را دارد و از استفاده آن هیچ ترسی ندارد.
حال یک سناریو را فرض می کنیم(حتی با احتمال وقوع یک درصد.دو سال پیش کی گمان می کرد روسیه با اوکراین وارد این چنین جنگی شوند)آمریکا و متحدانش در یک حرکت جهانی به دنیا بقبولانند که ایران سلاح هسته ای دارد و تنها راه مقابله با آن استفاده از سلاح هسته ای است.
یک سلاح هسته ای به تهران می رسد.به هر روشی از جنگنده و موشک تا نکته تکه کردن یک سلاح و ورودش به کمک عوامل نفوذی و قاچاقچیان به تهران.
در یک بعد از ظهر ناگهان یک سلاح هسته ای در قلب تهران منفجر می شد.
در یک چشم به هم زدن تمام ۵ حلقه واردن کامل می شود
.رهبری سیاسی و ملی از بین میرود .رهبری،دولت،مجلس،تمام وزارت خانه ها.
بانک مرکزی و چاپ خانه اسکناس و شعبه اصلی تمام بانک ها تمام تبادلات بانکی تمام دسترسی ها به اینترنت و شرکت های اصلی مخابراتی
تمام فرماندهان نظامی  
تمام دانشکده های افسریه
راکتور تهران
شوراهای عالی مانند دفاع و امنیت ملی
دو فرودگاه بزرگ و اصلی کشور
۱۳ میلیون نفر از جمعیت اصلی و تاثیر گزار کشور
صدا وسیما
رادیو
و این لیست تا بی نهایت ادامه دارد .
همه می دانیم در نبود یک حکومت مرکزی در ایران چه فجایعی روی خواهد داد.تجزیه طلبی قحطی گرسنگی جنگ داخلی جنگ خارجی تکه تکه شدن کشور نابودی متحدانمون سرنگونی جمهوری اسلامی و احتمالا تا آخر تاریخ دیگر کشور یکپارچه ای به نام ایران وجود نخواهد داشت و چنان تیشه به ریشه ایران و ایرانی بزنند که دیگر کسی جرات نام بردن از ما را نخواهد داشت .حتی شاید از کتاب های تاریخ هم حذف شویم.
به هر حال این رویدادی است که احتمال وقوع آن وجود دارد حتی مثلا یک خراب کاری در راکتور تهران راکتوری فرسوده با بیش از ۴۰ سال سن که عمر آن تمام شده است.
بدون رهبری مرکزی و پشتیبانی مرکزی حتی اگر در یک نبرد خارجی پیروز شویم با خسارت به بار آمده امید داشتن یک سرزمین یکپارچه به مانند امروز بسیار کم است
حالا دو سوال مهم:آیا برای فردای این روز آماده هستیم؟
چه اقداماتی را باید امروز برای فردای این روز انجام دهیم؟
شک نکنید که آمریکا توان انجام این کار را دارد حتی اگر احتمال وقوع آن یک درصد باشد ما باید آماده این روز باشیم.
امیدوارم جواب به این سوال یا اثبات حماقت و شکاکی من باشد یا راهی برای دست یابی به پاسخی برای نجات تمدنی که بی شک بشریت به آن مدیون است.

با پوزش از همه بابت ایرادات متن بار اولم هست مدیران اگه حس میکنند ایراد زیاد داره پاکش کنند دوباره ویرایش کنم.مرسی

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

به نظرم راهبرد ما در مقابل ناتوی عربی، خودگردان کردن نیروهای مقاومت هست و به جای ماهی داریم ماهی گیری یادشون می دهیم

الان کرانه علیه اسرائیل دارد مسلح می شود، غزه در جنگ اخیر چشمگیر ظاهر شد و حزب الله در اوج امادگی است

یمنی ها نیز رژه قابل توجهی داشتند

فکر میکنم در اینده بیشترین حوزه تهدید علیه ناتوی عربی(به فرض تشکیل) سمت مدیترانه شرقی به جهت ترانزیت انرژی و سمت باب المندب خواهد بود

ان شاءالله ما نیز به زودی قدرت دفاع هوایی خودمان را افزایش می دهیم و بازدارندگی بهتری ایجاد می کنیم

  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بیشترین تهدید علیه ما در حوزه جنگ هیبریدی است و برای دفاع در این حوزه باید امار بحران های، مشروعیت، مشارکت، هویت و توزیع را پایین بیاوریم

این بحران ها را به شکل نسبی تمام حکومت ها دارند

تا از داخل ضعیف نشویم از خارج تهدیدی نخواهد بود

ویرایش شده در توسط mhstq

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام 

به عنوان يك طوفان فكري جالبه

البته همه ٥ حلقه واردن كامل نميشه

بلكه بخشي از حلقه اول و دوم كامل ميشه 

 

براي اين وضعيت حركت هايي شده 

از تقسيم و موزاييك كردن نيروها، چه ارتش و سپاه و چه مقامات كشوري 

 

اما چالش جدي و محك جدي سيستم نخورده 

فقط تو بحران سيل و زلزله بخش كشوري نمرات بدي گرفته 

 

اولين نكته چنين ماجرايي سناريونويسي هست 

مدیریت بحران 2 -  نوشتن سناریو

 

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.