امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

با سلام
لینک زیر کل برنامه ی راز جناب طالب زاده قابل مشاهده و در یافت است که البته بخشی از ان مربوط به مصاحبه با فرانکونا می باشد .
[url="http://raztv.ir/video+rb5in77d6x"]http://raztv.ir/video+rb5in77d6x[/url]

اما در مورد جنگ علاوه بر مسائل مربوط به بعد افتصادی و پشتیبانی که مشکلات ما در این بخش غیر قابل انکار است مشکلات سیاسی و کار شکنی ها ( چه خائنانه چه دوستی خاله خرسه ) در عدم تامین جنگ [b][u]تا همان میزان که مقدور بود[/u][/b] غیر قابل انکار است فقط پیگیری در سوابق افراد دخیل در این امر به خصوص ماههای پایانی مسائل زیادی را روشن می کند که از گلدرشت هایش جناب بهزاد نبوی ست در مورد عملکرد های جناب هاشمی هم تاریخ بعد ها حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت که تعاملات ایشان با امثال نبوی و حجاریان بخش کوچکی از ماجراست دوستانی که اهل پیگیری هستند ببینند حضزت امام چه زمانی در چه فاصله ای با پایان جنگ در سخنان خود کارشکنی در جنگ را خیانت به رسول الله خواندند. ( و اصلا دلیل بیان چنین سخنانی چه بود )
اما سر دیگر قضیه که از نظر من دارای اهمیت ویژه ایست این است که اگر پشتیبانی بی دریغ امریکایی ها و غربی ها از صدام نبود و قرار دادن بی حد و حصر سلاح ها ی شیمیای در اختیار خونخواری چون صدام نبود ( اقایون فقط برای قاچاق چیا و هم جنس بازا رگ حقوق بشر شون باد می کنه ) که باعث شد ایران به بزرگ قربانی سلاح های شیمیایی در تاریخ تبدیل شود اساسا کارجنگ به 8 سال نمی کشید و خیلی زود تر از اینها کار صدام تمام می شد
سخنان این اقای فرانکونا کوچکترین بخش از اسناد غیر قابل انکار پشتیبانی امریکایی ها از صدام است به غیر از انبوه ادوات پیشرفته ای که علنا و طی قرارداد ها ی رسمی در اختیارشان قرار میگرفت که البته مطلع هستید
( به قول سرتیپ چیت فروش از نزدیک دیدن هواپیماهایی مثل میگ 25 و29 ارزوی خیلی از فرماهندهان ارتش های اروپایی بود ) در برابر ما تحت تحریم ها و فشار ها یا به قیمت های گذاف متوصل بازار سیاه میشدیم یا از سر ناچاری سراغ چینی ها میرفتیم که مثلا از توپهایی که بهترش را به عراق فروخته بودند تعدادی بخریم ان هم به صورت سر گردنه ای که به عنوان نمونه روی هر توپ فقط یک زاویه یاب میدادند و زیر بار عرضه ی مستقل ان نمی رفتند .
در مساله ی حمایت اطلاعاتی هنگامی که به غیر از واحد ها اطلاعاتی و ستون پنجم خود عراق و منافقین کلیه ی تحرکات ما توسط اواکس ها و ابزارهای جمع اوری اطلاعات امریکایی ها رصد می شد کل مناطق نظامی و عملیتاتی مستمر هر 3 ماه یک بار کلا توسط ماهواره های جاسوسی امریکا اسکن و در اختیار صدام قرار می گرفت که مشخصا عامل اصلی شکست کربلای4 ( که عراقی ها دروی بزرگ می نامدش ) و ناکام ماندن کربلای 5 شد ( در مورد فاو که خیلی خیلی بیشتر از این حرف ها بود ) , در یک چنین شرایطی با همه ی این محدودیت ها فرماندهان ما که خیلی هایشان در خطوط مقدم به شهادت رسیدند با انچنان هوش تبحر و جسارتی دست به طراحی و اجرای عملیا تی پیچیده میزدند که مستشاران شرقی و غربی در عراق مبهوت میماندند و در کنار البته شکستهایی هم که بود بخش ها ی وسیع اشغال شده از این سرزمین را ازاد کردند حالا در بعضی جمع های منورالفکرانه ( مطلقا منظورم اینجا و هیچ کدام از کاربران محترم نیست سوتفاهم نشه) افرادی پیدا می شوند که این عزیزان را جز مشتی احمق و بی مسئولیت که بزرگترین هنرشان انداختن قد رعنای جوانان این مملکت زیر شنی ارتش بعث بود نمی پندارند.
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='7mmt' timestamp='1398989211' post='375139']
با سلام
لینک زیر کل برنامه ی راز جناب طالب زاده قابل مشاهده و در یافت است که البته بخشی از ان مربوط به مصاحبه با فرانکونا می باشد .
[url="http://raztv.ir/video+rb5in77d6x"]http://raztv.ir/video+rb5in77d6x[/url]

اما در مورد جنگ علاوه بر مسائل مربوط به بعد افتصادی و پشتیبانی که مشکلات ما در این بخش غیر قابل انکار است مشکلات سیاسی و کار شکنی ها ( چه خائنانه چه دوستی خاله خرسه ) در عدم تامین جنگ [b][u]تا همان میزان که مقدور بود[/u][/b] غیر قابل انکار است فقط پیگیری در سوابق افراد دخیل در این امر به خصوص ماههای پایانی مسائل زیادی را روشن می کند که از [size=5]گلدرشت هایش [color=#ff0000]جناب بهزاد نبوی[/color] ست[/size] در مورد عملکرد های جناب هاشمی هم تاریخ بعد ها حرف های
زیادی برای گفتن خواهد داشت که تعاملات ایشان با امثال نبوی و حجاریان بخش کوچکی از ماجراست دوستانی که اهل پیگیری هستند ببینند حضزت امام چه زمانی در چه فاصله ای با پایان جنگ در سخنان خود کارشکنی در جنگ را خیانت به رسول الله خواندند. ( و اصلا دلیل بیان چنین سخنانی چه بود )
[/quote]

رفیق دوست..وزیر سپاه در دولت مهندس موسوی
[quote]
[list]
[*]یکی از افرادی که همیشه در هیئت دولت با ادامه جنگ مخالف بودند آقای بهزاد نبوی بود. یادم هست برای تامین مهمات برای یک عملیات بزرگ در سال 65 به بیش از سه میلیارد دلار ارز نیاز داشتیم. ولی تنها 100 میلیون دلار داشتیم. در همین حین قائم مقام من در وزارت سپاه گفت با همین ارز می توانیم کارخانه مهمات سازی بزنیم. وقتی برنامه نوشته شد دیدم واقعا این کار شدنی است من هم در جلسه هیئت دولت به عنوان یک خبر اعلام کردم ما می توانیم در مدت چند ماه 12 میلیون گلوله خمپاره توپ با 20 درصد قیمت خارجی تولید کنیم.
[*]یادم هست آقای بهزاد نبوی در کاغذی برایم نوشت: خدایا لا اقل در هیئت دولت شعور را جایگزین شعار بفرما!
[/list]
[/quote]

[url="http://www.khabaronline.ir/detail/247398/Politics/parties"]+منبع+[/url]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]کاش به جای این بحثها فرمایشات سردار فدوی رو تحلیل می کردید[/right]
[right] :-([/right]
  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='RezaKiani' timestamp='1399008724' post='375149']
[right]کاش به جای این بحثها فرمایشات سردار فدوی رو تحلیل می کردید[/right]
[right] :-([/right]
[/quote]
جناب مصطفی در طیفی از بحث پاسخ های خوبی می دهند . طیفی دیگر بحث پاسخ هایی می دهند که دوست دارند بشنوند.
  • Upvote 3
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Haj_Rezvan' timestamp='1398951731' post='375034']
مصطفی جان ربودن شهید مهدوی!؟
برادر جان ایشون توی اب به اسارت در اومدند..! چرا اینقدر ماجرا رو میپیچونید..!؟ یعنی همراهان و همرزمان ایشون دروغ میگویند..!؟ یعنی خانواده ایشون دروغ میگه!؟
والله بالله این همه بدبینی و شک بد است..!
[url="http://www.rajanews.com/detail.asp?id=104118"]http://www.rajanews....l.asp?id=104118[/url]
در مورد سیاست هم..! برادر جان..! نمیخواستم اشاره کنم..! اما برادر محمد اشاره کرد..! امام صراحتا فرمودند که جو نا امیدی به راس نظام تزریق شده بود..!
کیست که نداند که حداقل برای فتح بغداد نیازی به سلاح لیزری!! نبود..! نیاز به همت بود..!
امثال حرف کمبود مهمات و تجهیزات رو بارها در اوایل جنگ هم شنیده بودیم..!
بگذریم مصطفی جان این بحث ها اب در هاون کوبیدن است...!
ولی این لینک رو هم میزارم تا بدونید که حتی تامین سلاح های درخواستی سپاه ممکن بود اما از اون جایی که انهایی که مسئولیت داشتند علاقه به پایان جنگ داشتند رفتند و جنجال به پا کردند...




[url="http://tarikhirani.ir/fa/news/%DB%B4/bodyView/1067/0"]http://tarikhirani.i...bodyView/1067/0[/url]
[/quote]
بنام خدا
سلام به همه ی دوستان
جناب حاج رضوان شما که منع رطب می فرمایید چطور خودتان رطب میل می فرمایید
در بحث جهاد نکاح شما کلا منبع شناسی را اساس تحقیق بیان فرمودید حالا رجانیوز از نظر شما منبع موثقی است

[size=3][b][right][background=initial][url="http://www.military.ir/forums/index.php?app=forums&module=forums&section=findpost&pid=365198"][img]http://www.military.ir/forums/public/style_images/master/snapback.png[/img][/url]Haj_Rezvan, در 13 February 2014 - 02:33 PM, نوشته:[/background][/right][/b][/size]
[size=3][right][background=rgb(247, 247, 247)]
1
اعترافات ساختگی استخبارات سوریه هست..

شما یه لینک از این فتوا ها به من بده..!
[b]فقط خواهشا نه عکس تویتتر بده،نه از مشرق سایت های این چنینی..![/b]

کدوم بچه ها!؟

شما یه لینک از این فتوا ها بده ، فقط نه عکس از توییتر اینها بده..! نه از مشرق و ابنا و ....!
ثانیا کدوم بچه!؟ لابد اون زنهای تونسی !؟ گفنم که شما لاییک های تونسی رو نمیشناسید..!
منبع شناسی مقوله ی خیلی مهمیه..
[/background][/right][/size]
در باب مقوله ی پایان جنگ نیز صحبت هایی که می شود یک بی احترامی بزرگی نسبت به شخصیت امام (ر) است .آیا ایشان اینقدر دچار ضعف اراده و تصمیم گیری بودند که با یک گریه خون صدهاهزار شهید را زیر پا می گذاشتند؟؟؟
لطفا کمی رعایت فرمایید! این حرف ها بازی های سیاسی روزه که در روز حساب از آن ها حساب پس گرفته میشه.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
کتاب راز قطعنامه را مطالعه فرماييد . البته بدون پيش فرض و شائبه هاي جناحي و صرفا به عنوان يک مطالعه اسناد تاريخي . هنوز بخش زيادي از تاريخ جنگ فاش نشده و به اين دليل همه مي توانند برداشت خود را از روزهاي آخر جنگ به صورت دلخواه ارائه کنند . سپاه مدعي است که مي توانستيم بجنگيم و سياسيون نگذاشتند و سياسيون هم مدعي هستند نمي توانستيم بجنگيم و قضاوت در اين مورد تنها زماني صحيح است که کل اسناد آن زمان فاش شود . به هر حال يک ماه پس از پذيرش قطعنامه بدون دريافت هيچ يک از سلاح هاي موضوع نامه محسن رضايي به امام جنگ ادامه يافت و براي عقب راندن نيروهاي عراقي که تا خرمشهر و اطراف اهواز پيش آمده بودند و منافقيني که براي رسيدن به تهران ستون نظامي وارد کشور کرده بودند عمليات انجام شد و در انتهاي يک ماه پس از عقب راندن نيروهاي عراقي و منافقين اعلام آمادگي براي ورود مجدد به خاک عراق از سوي خود محسن رضايي به امام اعلام شد . شما را نمي دانم ولي من هنوز در اين زمينه تناقض ديده و قانع نشده ام .
شهيد نادر مهدوي به اسارت نيروهاي آمريکايي در آمد و در اسارت به شهادت رسيد . جاي ميخ لنگر بر روي بدن ايشان وجود داشت .
باور بفرماييد از سال 67 تا سال 93 حدود 26 سال گذشته است و در اين 26 سال اتفاقات زيادي در حوزه نظامي همه کشورها افتاده است از جمله ايران . اگر سال 67 به تعداد لانچرها و سيلوهاي نشان داده شده در تلويزيون پارسال فقط موشک 2000 کيلومتري داشتيم . آمريکاي آن زمان هم جرات نگاه چپ به ايران نداشت . باور بفرماييد عمليات آخوندک به تاريخ پيوست و درسهايي که بايد گرفته مي شد گرفته شد هرچند هزينه بالايي داشت همانطور که حمله نظامي آمريکا به طبس به تاريخ پيوست و آن ها هم درسهاي لازم را گرفتند . امروز در جايگاهي هستيم که آمريکايي ها خود معترفند عراق را از صدام گرفتيم و به ايران هديه کرديم . امروز مجبورند براي جلوگيري از نفوذ ايران تکفيري ها را در خط مقدم قرار دهند . همانهايي که براي سرکوبشان افغانستان را گرفتند . تنها سر جريان سوريه اي که مي خواستند کارش را شش ماهه تمام کنند بعد سراغ حزب الله لبنان بروند سه سال است که درجا مي زنند و تازه موعد انتخابات رياست جمهوري سوريه با حضور اسد هم رسيده است .
ارتش عربستان و شوراي همکاري خليج فارس در زمان حمله عراق به کويت هم تجهيزات غربي به وفور در اختيار داشت و آموزش هاي غربي را مي گرفت اما زمان جنگ با صدام باز آمريکا بود که بايد از همه ناتو نيرو مي آورد تا صدام را عقب بزند . حالا هم همين است . کلا فکر اينکه عربستان و همه کشورهاي مرتبط با آن بخواهند بدون ناتو و آمريکا به ايران حمله کنند را کنار بگذاريد .
پشت اين دکور عظيم تسليحاتي خالي است آن را بيش از حد جدي نگيريد .
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

من یک مقاله تحلیلی راجع به درگیری مستقیم نیروهای مسلح ایران و امریکا دقیقا در سالهای 1365 تا 1367 نوشتم که تو سایت هم پی دی اف ش هست

مقاله رو هم براساس تمامی منابع معتبر در دسترس ایرانی و خارجی نوشتم

خیلی جاهاش ناراحت کننده بود برای خودم ولی کاملا عبرت انگیز


در این میان ، چیزی که باعث شد بفهمم چی شد که امروز ایران ، قایق درست میکنه که موشک هدایت شونده با برد بلند روش میزاره چی هست همین درگیری های ایران و امریکا بود



اتفاقا مصطفی جان و دیگر عزیزانی که نظرات نه چندان مساعدی دادید از سویی حق دارید


بله عملیات آخوندک پیش اومد

علیه چه کسی ؟ با تحریک چه کسی؟

بماند شهید نادر مهدوی چه کار کرد .... بماند مین های ما چه کار کردند اما به هرحال :

ارتش امریکا با تمام توان دریایی ناوگان قدرتمندش وارد درگیری شد با سه فروند ناو ایرانی که امروزه روز بیشترین احتمال در رابطه با این مساله هست که میخواستند دو ناو سبلان و سهند که از بهترین های زمان خودشان بودند از دسترس ایران خارج کنند که کردند .... ولی به هرحال


ایران به صورت کاملا کلاسیک و ارتشی وار مقابل قدرتمندترین ارتش کلاسیک جهان ایستاد


در چه شرایطی؟

در بدترین شرایط عملیاتی نیروهای خودی به خصوص نیروی هوایی و نیروی دریایی


و در بهترین شرایط عملیاتی نیروهای امریکایی !



شکست بدی بود و شکی توش نیست ....

ولی مساله این هست که این شکست بیشتر باعث شد ارتش برای همیشه خداحافظی کنه از تاکتیک های تدریس شده توسط دوستان دیروز امریکایی و دشمنان شیطان بزرگ شده امروز و حرف و حق به جانب سپاه داده بشه



اگر سپاه در آن زمان واکنش نشان نداد دقیقا برمیگرده به خواسته امام خمینی که وقتی گفتند ناوگان امریکا میاد داخل خلیج فارس و ایشون گفتند من بودم میزدم شون و شهید بابایی گفت من حاضرم بزنم و مخالفت شد و نزدیم


این مساله حاصل عبرت قرآن هست


حاصل عبرتی است که اهل بیت به ما دادند



خوار شد مردمی که در داخل زمین خودش با دشمن جنگید ...


این تقاص گوش ندادن به حرف ولی فقیه بود که بزنید و بجنگید .... اما عقب نشستیم تا تمام ناوگان امریکا و دوستانش وارد خلیج فارس شدند و سپس در بدترین شرایط روبروشون ایستادیم


البته این جبر و اختیار تاریخ هست




به هرحال داخل مقاله ای که نوشتم ریز به ریز تمام تحولات و نحوه نبردها رو براساس آخرین منابع معتبر امریکایی و ایرانی نوشتم


و به عنوان کسی که با خیلی از ابعاد درگیری ایران و امریکا در اون زمان آشنایی داره میگم :


فکر نکنم امریکا اصلا دلش بخواد سر سوزنی با پاسدار جماعت درگیر بشه اونم در اوج قدرت ش .... چرا ؟ چون در اوج ضعف نیروی دریایی سپاه و درگیری با عراق صدام حسینی هم ضرب دست این نیرو رو چشیده


یا حق
  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام سیدمحمد عزیز و تشکر بابت تذکرات شما و نصایح برادرنه تان
اما بعد:
الف- این حقیر به زعم شما و دیگر دوستان "رضاکیانی کبیر" نیستم. یه بنده ی خدایی هستم مثل خیلی از دوستان و سطح سواد نظامی و تحلیل هایم هم از خیلی از دوستانی که اینجا فعالیت می کنند پایین تر هست. در هر زمینه نظامی که شما بگید(هوایی، موشکی، زرهی و...) می تونم دست کم اسم 2-3 نفر از بچه های میلیتاری رو ببرم که از من خیلی خبره تر هستند.
ب- اگر توهینی به هموطنان عزیز آبادانی شده معذرت می خوام ولی کلا این در ایران ( و البته همه جهان) عمومیت داره که بعضی قومیتها، مذاهب یا شهرها به بعضی صفات (مثبت یا منفی) نسبت داده می شن. امریکایی ها مکزیکی ها رو تنبل می دونند و انگلیسی ها اسکاتلندی ها رو خسیس. خود آبادانی ها هم اگر بخوان به کسی بگن احمق... اصلا ولش کن. فک کنم جون مطلب رو گرفتی
ج- بی دلیل نویسی ، بی منطق نویسی و به زعم شما بی ادبانه نویسی عکس العمل مستقیم خزعبلات پراکنی بعضی از عزیزان و مسئولان هستش وگرنه اگر کسی مثل شما متین بحث کنه من هم چاره ای ندارم جز متانت. وقتی طرف فکر می کنه که شما چارپا و دراز گوش هستید و هر چی به مغز...(صفت مناسبش رو خودت بنویس)ش می رسه به زبون میاره دیگه جایی برای دلیل و منطق نمی مونه. می مونه؟ حاضرم تک تک جملات ایشون رو برات بشکافم تا ببینی چه مزخرفاتی رو سرهم کرده.
د- به هرحال باید به یاد داشته باشید که متوسط مطالعه ملت ما زیر ده دقیقه است و ساعت کار مفید ملت هم زیر یک ساعت. پس از این بنده ی خدا نباید بیشتر از اینها توقع داشت. من هم بیشتر داشتم گوشه کنایه می زدم ولی وقتی دیدم که بچه ها دارن بحث رو جدی می گیرن. گفتم کاش که لااقل یکی از دوستان فرمایشات ایشون رو برامون تبیین کنه. شاید اصلا ما اشتباه کرده باشیم که خوشبختانه شما زحمتش رو کشیدید و فهمیدیم حقه مهر بدان مهر و نشان است که بود....
ه- علت انحراف تاپیک اشاره من به فرمایشات ایشان نبود. ایشان فرمودند که اگر فلان بشه بهمان می کنیم. من هم یادآوری کردم که تاریخ نشون داده که ایشان و دوستانشان از نظر قدرت نظامی ضعیفتر از اونی هستند که بخوان جواب کلوخ را با سنگ بدهند. مسئله فقط به پرواز ارباس ختم نمی شه. هر جا که امریکا وارد حریم ایران شده این دوستان به جای مقاومت پا پس کشیدند. حداکثر کاری که کردند هم یه چیزایی در حدود "طرف زورش به خر نمی رسه پالونش رو می زنه" بوده. واقعا اگر فرمایشات ایشان راسته چرا در بحران سوریه بازی رو به زمین حریف نکشوندند؟ مگر ادعا نمی کنند سوریه در محور مقاومت فلان و بهمان؟ خوب ... پس چی؟
و-درباره جنگ احتمالی با امریکا بارها همین جا بحث کردیم و دیگه نیازی به بحث نیست.
[right][quote]تیجه ی سالها مجاهدت و زحمت خالصانه ی سپاه این شده که هزینه ی حمله ی امریکا رو چه در جنگ تمام عیارو چه محدود بسیار بالا برده ایم ... چیزی که با توجه به میزان خطر ما برای منافع ایالات متحده ، قطعا ایجاد بازدارندگی میکنه[/quote][/right]

فقط در زمینه بازدارندگی خدمت شما عرض کنم که با تمام مجاهدتهایی که شما ذکر کردید (و ما ازشون چیزی ندیدیم) هنوز که هنوزه امریکا اگر اراده کنه خاک ایران رو به توبره می کشه. حتما باید مثل صدام بزنه دهنمون رو صاف کنه که شما و ایشون متوجه بشید این به اصطلاح بازدارندگی در خارج از ذهنتون وجود خارجی نداره؟
  • Upvote 5
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
و اما مجاهدت :
جناب کیانی ... مجاهدتی که عرض میکنم اون دوست ما بود که در ساخت شیلترهای قایق ها تندرو توی جزایر کار میکرد و به دلیل مسائل حفاظتی یک سال زن و بچه اش رو ندید، پدرش فوت کردوایشون برای سالش رسید طهران ... کسی که مامور شد برای پدافند توی ابوموسی و وقتی از جنوب برگشت پوست صورتش مثه چرم کفش شده بود ... یا کسی رو میشناسم که موضوع پایان نامه اش مطالعه ی بخشی از موشک های بالستیک هست هر روزی که باید برن کارگاه ، به دلیل شرایط غیر استاندارد ( اونهم به دلیل بودجه ) غسل شهادت میکنه و با همسرش خداحافظی میکنه . کسی که بعد از ده سال کار کردن در مهم ترین صنعت هوا فضای سپاه با چارتا بچه ، یه خونه ی 50 متری استیجاری بالای میدون امام حسین (ع) داره ...کسی که تنها آرزوش توی دنیا اینه که بره کربلاو هرشب خوابشو میبینه و به خاطر مسائل حفاظتی نمی ذارن بره ... کسی که به خاطر پاشیدن اکسنده روی صورتش لب ودهنش از بین رفت و زنش ازش طلاق گرفت ... کسی رو میشناسم که دکترای شیمی در یه گرایش خیلی خاص داره و فارغ التحصیل امریکاست ؛ عکس خونه و زندگیش در جنوب سیلورلیک رو بنده دیدم : ویلاش آخر رویای آمریکایی بود ! همین الان محض اطلاعتون توی یه بالاخونه توی وحیدیه زندگی میکنه و مثه اسب عصاری ! ( باصطلاح خودش ) صب تا شب تو صنعت های مختلف میچرخه و کار میکنه . دریاداری از همین نیرویی که جنابعالی خالی بند خطاب کردین رو میشناسم که اسم سه تا پسرش رو به عنوان اولین نفرات نیروهای استشهادی قایق های تندرو ثبت کرد و در یکی از کانفلیکت های معروف با ناوهای آمریکایی که بچه ها به امید شهادت رفته بودند دوتا از پسراش سرنشین قایق بودند ... چندین نفر رو میشناسم که همین الان کافیه لب تر کنن تا هالیبرتون و ریتون و حتی لاکهید براشون دعوت نامه بفرستند ولی با هزار جور نداری و بی پولی و گیرهای مزخرف حفا و سردار های بعضا بی سواد واین بوروکراسی لعنتی جمهوری اسلامی دارن میسازن و [b]مجاهدت [/b]میکنن ! و البته هزاران مورد دیگه که بنده خبر ندارم ...
- بنده خودم پیشتر عرض کردم که :
[quote]واقعیت این هست که ما توان جنگ غیر متعارف که هیج ، توان جنگ متعارف تمام عیار رو هم با امریکا نداریم[/quote]
منتها چیزیکه هست برای تولید اراده ی سیاسی برای به توبره کشیدن خاک ایران !! در طرف آمریکایی نیاز هست سطح تهدید جمهوری اسلامی برای دشمن خیلی بالاتر ازین بره که هست . اگر بحران موشکی کوبا رو در قالب استراتژی چیکن به عنوان آغاز سی درصد عملی قضیه در نظر بگیریم، ماجرای ما وآمریکا شاید هنوز زیرده درصد و تک رقمی باشه ... معنیش اینه که حالا حالاها برای رجز خوندن و هل من مبارز طلبیدن جاهست ...
ببینید مکتب استراتژی ایالات متحده[b] تهدید محور[/b] هست و این مطلب در تمام شوون امنیتی شون تاثیر میذاره حتی فی المثل منابع و مطالبی که مورد توجه سرویس های آمریکایی برای مقاصد جاسوسی هست کلا با منابع مورد علاقه ی سرویس های روسی تفاوت داره ...
( ازین منظر میشه تحلیل جامعی در مورد جنگ محدود ایران و آمریکا در ماجرای پایان جنگ تحمیلی داشت که بنده یه بار خیز برداشتم برا نوشتنش در تاپیک جناب مرتضی ولی به دلیل ادبیات خاص ایشون منصرف شدم ... اینجا هم که ربطی به تاپیک نداره شاید بعدتر عرض کردم ...)
روده درازی نکنم ... خلاصه اینکه به دلیل مکتب خاص ایالات متحده که دکترین ها و پالسی های سیاسی نظامی وامنیتی بر اساس اون تدوین میشه در این [b]موازنه ی تهدید و هزینه ، اگه [/b]هزینه اندکی از سطح کنونی پایین تر بود آمریکا قطعا اقدام به حذف تهدید ایران وتبدیل کردن اون به فرصت !! میکرد .
پ. ن. همین جا بود که گفت : فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما !
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

رضا جون مخلصیم ! چشمک

اخلاق ت بیرون سایت خیلی قابل تحملتر هست از بس شوخی میکنی ! چشمک

رضا جان ، امام خامنه ای یک حرف واضح زد :

اگر واقعا میتوانستند به توبره بکشند چرا تا الان نکشیدند ؟( مضمون کلی)


دیگه چی مونده یک کشور ضعیف بدبختی که درجا میتونند خاکشو به توبره بکشند به سرشون بیاره که ایران نیاورده ؟


تو جهان بگی هولوکاست نیست پدرتو درمیارن


امام خامنه ای تو روز روشن گفت تل آویو و حیفا رو میکنم زمین کشاورزی !

چه کردند ؟ چی شد اون همه ابهت و اولدوروم بولدوروم شون ؟


راست میگی ! میتونند به توبره بکشن ولی نمیکشند حتما به همون دلیل شبه روشنفکرانه : منافع حضور ایران بیشتر از نابودی ش هست !


آری !

بعله !


به هرحال به نظر من حرف شما اتوماتیک رد شده هست چرا که امریکا از پیروزی انقلاب تا الان هزار جور زور زد بزنه زمین این کشور رو و نتوانست آخرین ش هم فتنه 88 ....


امریکا اگر در توانش بود حتما به توبره میکشید ! شک نکن


یا حق
  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]سلام مجدد خدمت شما[/right]
[right]این داستانهایی که گفتید برای اینکه از ما اشکی بگیرید بحث رو از سطح منطقی کشوند به بحث شخصی. من مجاهدتهای شخصی افراد رو در سیستمها و زیرسیستمها (از شهرداری تا موسسه رویان) زحمت می کشند زیر سوال نمی برم. اگر می شد میبردمتون سکوهای نفتی و گازی می دید که همکارهای من صدها برابر بدتر از این شرایط رو که شما ذکر کردید دارن تحمل می کنند و به قول شما شرکتهای نفتی دنیا براشون دست و پا می شکنن[/right]
[right]بحث درباره مجاهدت هدف مند سیستم برای رسیدن به "توان بازدارندگی سیستماتیک" و حداقل "امنیت ملی" بود که ما هنوز چیزی ندیدیم. اگر فکر می کنید ساختن جماران و حوت و قاهر و باهر و زلال و نازعات و کوثر و ... این حرفها برای ایران بازدارندگی میاره سخت در اشتباهید. حالا شما می گید من اشتباه می کنم؟ باشه.صبر می کنیم برادر تا ببینیم گذشت زمان حق رو به کی می ده[/right]
[right]درباره اراده سیاسی هم، امریکا اراده بکنه خاک ایران که هیچی خاک همه دنیا رو به توبره می کشه. اما به هرحال اونها هم برا خودشون حساب و کتابهایی دارن. انشالله شما فرصت بده همین بحث رو 10 سال بعد ادامه بدیم تا بهت بگم که چیکن میکن همه ش کشکه برادر. الان نسخه ای که برا ایران پیچیدن نمونه ی اقتصادی قانون دوم ترمودینامیک هستش. وقتی نفت تموم شد بیا تا بهت بگم داستان چیه و امنیت ملی تعریفش چیه . البته الان یه سر بری مسجد سلیمان و تجربه ی اونجا رو برون یابی کنی خودت می فهمی ده سال دیگه مردم ایران کجای دنیا ایستاده اند[/right]
[right]حالا این عزیز دل برادر (جناب دریاسالار رو می گم) فکر می کنه که امریکا از ترس سپاه تیر اشتباهی شلیک نمی کنه؟ باشه عیب نداره! ما که بخیل نیستیم. به هرحال شب دراز است و قلندر بیدار[/right]
[right]اون بحثی رو که گفتید اگر ممکنه در یک تاپیک جداگانه شروع کنید و به ما هم لطف کنید اطلاع بدید. خوشحال می شیم در خدمت دوستان باشیم[/right]
[right]اما سلام خدمت ادیب عزیز[/right]
[right]برادر شما خودت بهتر می دونی چرا تا حالا خاک ایران رو به توبره نکشیدن. پیش قاضی و تعلیق؟ بابا بیخیال[/right]
[right]بوس بوس[/right]
  • Upvote 4
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شکر خدا که با تذکر دوستانه ی سید محمد بزرگوار و البته بردباری رضا کیانی عزیز که حقیقتاً در حکم استاد خیلی از اعضای میلیتاری؛ منجمله حقیر هستند و همیشه اینطور بردبارانه و منطقی سخن گفتن از ایشان، برازنده تر و قابل پذیرش تر بوده است، تاپیک مجدداً روی ریل مباحثه ی منطقی قرار گرفته است.

ای کاش معدود دوستان بزرگواری که همچنان اصرار بر «شعاری محور» پیش بردن بحث دارند هم سعی کنند ما را از «دانش» و «منطق» ارزنده ی خود مستفیض بفرمایند.
والا شعار را که همه از بریم و از این بهتر، منظم تر، معقول تر و حتی فریبنده تر، در رسانه های حرفه ای تر وجود دارد و مثلاً قلم حاج حسین شریعتمداری در زمینه ی شعار و زیبایی شعار، با کمتر قلمی برابری می کند.

پس امید است دوستان هم به سلیقه و وقت مخاطب احترام گذاشته و اجازه دهند اگر بحثی درمی گیرد، صرفاً از جنبه های منطقی قضیه مورد بررسی قرار گیرد.

-----------------------------------------------------------------------

یک نکته هم خدمت سید بزرگوار.

در فرمایشات خود فرمودید :

[quote name='sedmammad' timestamp='1399120482' post='375433']منتها چیزیکه هست برای تولید اراده ی سیاسی برای به توبره کشیدن خاک ایران !! در طرف آمریکایی نیاز هست سطح تهدید جمهوری اسلامی برای دشمن خیلی بالاتر ازین بره که هست . اگر بحران موشکی کوبا رو در قالب [color=#ff0000][b]استراتژی چیکن[/b][/color] به عنوان آغاز سی درصد عملی قضیه در نظر بگیریم، ماجرای ما وآمریکا شاید هنوز زیرده درصد و تک رقمی باشه ... معنیش اینه که حالا حالاها برای رجز خوندن و هل من مبارز طلبیدن جاهست ...[/quote]

با اجازه، دکترینی که شما نام بردید، دکترین اشتباهی است و اساساً آن زمان، چیکن استراتژی اصلاً وجود نداشته است.

دکترینی که بر پایه ی آن، ماجرای بحران موشکی کوبا، تا یک قدمی نابودی زمین پیش رفت، دکترین [b]Mutual Assured Destruction[/b] یا [b]Mutually Assured Destruction[/b] یا به طور مخفف [b]MAD[/b] بود که به زبان فارسی، ما از آن با عنوان [b]«دکترین انهدام حتمی متقابل»[/b] یاد می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر، می توانید به این لینک مراجعه بفرمایید :

[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Mutual_assured_destruction"]http://en.wikipedia....red_destruction[/url]

امیدوارم این ایراد را ایرادی بنی اسرائیل تصور نفرمایید.

چرا که در دنیای تحلیل سیاسی، تفاوت در انتخاب دکترین هاست که تفاوت استراتژی ها را نشان می دهد.
هر دکترینی، سیاست، ملزومات، ابزارها و البته تبعات خود را دارد و اگر نابجا و یا جابجا مورد بررسی قرار گیرد، ممکن است ما را کیلومترها از منظور و محصول واقعی دور نماید.

امیدوارم جسارت حقیر را به بزرگی خود ببخشید.

مشتاق خواندن ادامه ی بحث دوستان هستم.
  • Upvote 5
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بزرگوار ! دکترین انهدام متقابل مربوط به مساله ی پاسخ هسته ای بود که بعد از بحران موشکی کوبا کم کم با دکترین پاسخ متناسب با حمله جایگزین شد و البته برخی کشورها همچون فرانسه و اسرائیل به دلیل وسعت کم سرزمینی همچنان دکترینشون انهدام متقابل هست ... استراتژی چیکن قدمتش به اندازه ی تاریخ بشر هست و مثه یه پیرنگ در اکثر استراتژی ها ی افندی جریان داره و دکترین مد هم شاخه ای و شعبه ای ازین[b] ابر راهبرد[/b] هست . اتخاذ راهبرد چیکن باعث شد ماجرا تبدیل به بحران بشه و البته بعد از بحران تازه نوبت داکترین مد میرسید ... چیزی که باعث شد ماجرا به بحران ختم بشه این بود که هردو ابر قدرت به تناوب سطح منازعه رو بالا بردن تا طرف مقابل کوتاه بیاد و البته دیدیم که با جدی شدن قضیه در سطح جنگ تمام عیار هسته ای شوروی کوتاه اومد [size=4](دکترین مد درواقع بالاترین سطح منازعه بود )[/size][size=4] [/size]
جناب کیانی دوباره عرض میکنم : مجاهدت سیستماتیک در سپاه ( در بعد نظامی البته . اگر دوباره قصد ندارید بزنید به صحرای کربلاو بحث های اقتصادی و تحریم و ... رو پیش بکشید ) که مد نظر مبارکتون هست همینه که هزینه ی[b] اقدام سخت[/b] بر علیه جمهوری اسلامی رو بالاتر از سطح تهدیدش برای ایالات متحده نگه داشته و این در مقطع فعلی برای ایجاد بازدارندگی کافی هست . همین والسلام !
واین مجاهدت سیستماتیک گرچه میشد که خیلی بهتر ازین باشه ( قاعده در جمهوری اسلامی اینه :هشتاد و پنج درصد هیچ کاری نمیکنن و فقط حقوق میگیرند و شاید پونزده درصد با غربت و بدبختی با اون هشتاد وپنج درصد میجنگن و کار میکنن ) برآیند مجاهدت های همون غریبانی هست که روضه شون رو خوندم و اشکتونو گرفتم و البته پاکتش هنوز نرسیده ! icon_cheesygrin[size=4] [/size][size=4] [/size]
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='sedmammad' timestamp='1399152804' post='375574']بزرگوار ! دکترین انهدام متقابل مربوط به مساله ی پاسخ هسته ای بود که بعد از بحران موشکی کوبا کم کم با دکترین پاسخ متناسب با حمله جایگزین شد و البته برخی کشورها همچون فرانسه و اسرائیل به دلیل وسعت کم سرزمینی همچنان دکترینشون انهدام متقابل هست ... استراتژی چیکن قدمتش به اندازه ی تاریخ بشر هست و مثه یه پیرنگ در اکثر استراتژی ها ی افندی جریان داره و دکترین مد هم شاخه ای و شعبه ای ازین[b] ابر راهبرد[/b] هست . اتخاذ راهبرد چیکن باعث شد ماجرا تبدیل به بحران بشه و البته بعد از بحران تازه نوبت داکترین مد میرسید ... چیزی که باعث شد ماجرا به بحران ختم بشه این بود که هردو ابر قدرت به تناوب سطح منازعه رو بالا بردن تا طرف مقابل کوتاه بیاد و البته دیدیم که با جدی شدن قضیه در سطح جنگ تمام عیار هسته ای شوروی کوتاه اومد [size=4](دکترین مد درواقع بالاترین سطح منازعه بود )[/size][/quote]

سید عزیز و بزرگوار.
در این که هر تاکتیکی رو می شه در قالب چیکن استراتژی طبقه بندی نمود (حتی نبرد پیامبر اکرم (ص) و کفار رو) شکی نیست.
کما اینکه دکترین های امروزین نیز قابل قیاس است با استراتژی های بکار گرفته شده در گذشته.

ولی این به معنی به کار گرفته شدن این دکترین ها و استراتژی ها در آن عصر نبوده است.
از قضا علت اینکه مجدداً اصرار بر شناسایی صحیح دکترین های بکار گرفته شده در جنگ سرد دارم، این است که مادامی که ما استراتژی درستی را مدنظر قرار ندهیم، کلیه ی تعابیر و پیش بینی هایمان هم می تواند غلط از آب در می آید.

اول اینکه چیکن استراتژی، برخلاف عمده ی دکترین های نظامی و سیاسی، نه ریشه در علوم انسانی، که مستقیماً ریشه در علوم ریاضی دارد.
چیکن استراتژی از [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Game_theory"]نظریه ی بازی ها (Game Theory)[/url] آمده است و اثباتی ریاضی دارد که البته اینجا جای مناسبی برای طرح این موضوع نیست.

اما چیکن استراتژی، بیشتر کاربردی محدود و مخصوص به بحران ها داشته و اینطور نبوده که به عنوان مبنایی سیاستی، مدنظر قرار گیرد.
بطور مثال وقتی ما درخصوص دکترین دومینوی ترومن صحبت می کنیم، یعنی درخصوص مجموعه سیاست هایی صحبت می کنیم که عملاً تشکیل دهنده ی 45 سال سیاست ایالات متحده درخصوص اتحاد جماهیر شوروی، در قبال کشورهای در معرض کمونیسم بوده اند. نه صرفاً یک بحران خاص.

یا سیاستی که شما اینقدر ساده، صرفاً آن را به «مسأله ی پاسخ هسته ای» مرتبط می دانید، مجموعه سیاست هایی بود که از اواخر دهه ی چهل و بطور مشخص و جدی از زمان ریاست جمهوری پرزیدنت آیزنهاور تا اواخر دهه ی شصت، سیاست ها و اقتصاد و مهمتر از همه میلیتاری ایالات متحده را تحت الشعاع قرار داد و کلیه ی موارد بر آن اساس مورد بازتعریف قرار گرفت.

اساساً دکترین، محدود به یک واقعه یا تصمیم خاص نیست. موضوع هم فراتر از یک بلوف و یا کل کل مغرورانه بود. چرا که بحث آینده ی بشریت در میان بود و از طرفی، خطر اصطکاک های جنگ بسیار جدی وجود داشت (با وجود آنکه خروشچف نسبت به ژوزف استالین بسیار ملایم تر و نرمخوتر بود.). پس اینطور نبوده که دو طرف بخواهند قماری به این بزرگی انجام دهند و سر موضوعی ساده چون بحران کوبا، پایان جهان را با بلوف رقم بزنند.

اما اینکه بعداً بحران کوبا را مثالی برای چیکن استراتژی می زنند، دلیل دیگری دارد و بحثی که هست، همان بحث تقابل دو نظریه ی اساسی «قوی - قوی» و «ضعیف - قوی» است. چرا که گروهی معتقدند چیکن استراتژی، تنها در بازی «ضعیف - قوی» شکل می گیرد. چرا که یک طرف، چون دستش تهی است چاره ای جز انتحاری بازی کردن پیدا نمی کند (به عنوان آخرین راه حل) و طرف قوی تر هم غرورش اجازه نمی دهد میدان را باری طرف ضعیف خالی کند. پس در نهایت مدل چیکن استراتژی خود بخود شکل می گیرد (یعنی حل یک معادله، تبدیل به بحرانی منطقه ای می شود.).

اما طرف دوم، مثال بحران کوبا را به عنوان ردیه ای بر نظریه ی «ضعیف - قوی» آورده و می گویند حتی قدرت های بزرگ هم می توانند به چنین مرحله ای برسند که واقعه ای کوچک را تبدیل به بحرانی جهانی نمایند.

کما اینکه حمله ی آلمان به دنزیگ لهستان در سال 1939، تبدیل به نوعی چیکن استراتژی گردید که چون دو طرف در نهایتاً کنار نکشیدند، جنگی 6 ساله و وحشتناک، سراسر جهان را شعله ور ساخت.
نقل معروفی از هیتلر در مقابل اولتیماتوم انگلستان و فرانسه مبنی بر عقب نشینی از دنزیگ وجود دارد بر این مضمون :

«دشمنان ما کرم های کوچکی هستند ... چه کسی می خواهد در باتلاق یک جنگ جهانی فرو رود، [b]به خاطر دنزیگ[/b]؟!»

اما همین طور که عرض شد، این موارد بیشتر مصداق تراشی است برای چیکن استراتژی تا اثبات گر اینکه این دکترین ها، آگاهانه در آن عصر بکار گرفته شدند.
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.