Recommended Posts

6 hours قبل , 951 گفت:

ویدئو از روایت مستشار ایرانی از لحظات سقوط سوریه، غارت حرم حضرت زینب و تخلیه ایرانی‌ها

مسعود نعمتی از رزمندگان ایران در سوریه روایت تکان دهنده از آخرین ساعات سقوط سوریه، عملیات تخلیه ایرانی‌ها و غارت حرم حضرت زینب را برای نخستین بار بیان کرد؛ روایتی که شتاب سقوط و عدم مقاومت ارتش سوریه در مقام پیشروی تحریرالشام را نشان می‌دهد. روایت این مستشار ایرانی را می‌بینید و می‌شنوید.

لینک ویدئو :

منبع

حالا واقعا با یک یا دو مصاحبه نمیشه قضاوتی کرد و مسئله خیلی پیچیده تر از این حرف هاست. ایشون هم به نظر جزء تشکیلات رسمی ایران ( قدس ) در سوریه نبوده و بنابراین اطلاعات چندانی نمیدند ولی مسئله غافلگیری قطعیه ولی نکته ای وجود داره که ظن و گمان هست البته:

با یک مثال و مصداق بخواهیم مقایسه کنیم: در تمام یک سالی که حزب الله داشت میجنگید صهیونیستها با کامل کردن اطلاعاتشون از مقرها، فرماندهی، ترددها و تعبیه مین هایی مثل ماجرای پیجرها و یافتن فرصت مناسب عملیاتشون ضد حزب الله را در عرض چند روز شروع کردند و عملا در دو هفته از ترور فواد شکر تا عملیات پیجرها و ترور فرماندهان و ترور سید و جانشینانش تکمیل کردند چیزی که شاید سال ها برنامه ریزی کرده بودند و در اون یکسال هم کاملش کردند.

در مسئله سوریه هم به نظرم این اتفاق دقیقا ولی این بار با کارفرمایی ترکیه ( تا حدی با همکاری جنبی قطر و آمریکا ) رخ داد. یعنی ترکیه درست بعد نجات جولانی و متوقف کردن مقاومت پشت در های ادلب از همون روز مقدمات را فراهم کرد که شامل اولا یک کارهایی در خود ادلب و تقویت تحریر الشام و گروه های وابسته بود چه در بعد تشکیل کمیته های بعد اشغال سوریه و سازماندهی افراد و نهادهایی برای گام دوم و چه آمادگی عملیاتی و اطلاعاتی ( در حالیکه گروه های کاملا تحت فرمان خودش در چشم بودند و همه فکر میکردند واقعا ترکیه تحریرالشام را به عنوان گروه تروریستی پذیرفته همونطور که در توافق سه جانبه ایران و ترکیه و روسیه بود تلویجحا ولی در واقع اونها پوششی بودند برای اینکه تحریرالشام که به طور طبیعی سازمان یافته ترین و قویترین گروه بود کارهاش را انجام بده برای روز صفر) و ثانیا بحث نفوذ در ارتش سوریه و ساختار حاکمیتی سوریه بود. یعنی در تمام مدتی که ترکیه و دستگاه اطلاعاتی میت ( البته خصوصا در سال اخر و اصولا مشغول بودن ایران به تهدیدات اسقاطیل در سوریه خصوصا و اون یکسال لبنان به شکل شدید ) در حال نفوذ خزنده به سیستم حکومتی و تشکیلاتی و امنیتی ارتش سوریه و سیستم امنیتی سوریه و حاکمیتی سوریه بود تا در روز سفر با انفعال، خیانت و یا عقب نشینی مقدمه اشغال سوریه را به صورت شوک آوری فراهم کنند هیچ کس حواسش به این امر نبود که در گفته های این برادر عزیز هم هست که ارتش سوریه احتمالا همون هایی که اون شب ها تصوایر معدودی بود که در حال دفاع بودند هم بی خبر بودند از خیانتی که در سطوح بالای ارتش و نیروهای امنییت و حکومتی پشت پرده با ترکیه بسته بودند و همه چیز را آماده کرده بودند برایت تحویل. 

یک اسب تراوای بزرگ در دل سوریه که با ساعت صفر عملیات در شبی که مطمئن شدند حزب الله به شدت آسیب دیده با توافق اتش بس به دنبال ترمیم زخم هاش خواهد رفت و ایران هم مشغول اتفاقات بعد شهادت رئیس جمهور تا ترور هنیه در تهران و وعده های صادق و پاسخ های متعاقبش هست بیرون ریختند.

حالا با این تحلیل باز دوباره البته فقط به عنوان سوال پیش میاد که دیدار شهید رئیسی از مرز جمهوری باکو در اون شرایط و حادثه ای که براشون رخ داد و حتی خیانت هایی که در ترور مقامات در دمشق رخ داد و ماجراهای لبنان که یک جورهایی همشون یک ردپایی از منفعت ترکیه توش به چشم میخوره و ارتباطی که چه با باکو داشته و اسقاطیل در پشت پرده و نفوذی که میت در این چندین ساله در منطقه از سوریه تا لبنان و قفقاز پیدا کرده ارتباطی با هم داشتند؟! فراموش نکنیم در مورد یک مستبد فرتوت صحبت میکنیم نه یک رئیس جمهور چهار ساله، یک انسان مستبد که به بوی قدرت مست شده و در اوج جنایات اسقاطیل مهمترین ویژگی ظاهری خودش ( دفاع از فلسطین که به محبوبیتش رسوند در جهان اسلام خصوصا ) را هم کنار میزاره و نمیتونه از منافع ارتباط و تجارت با اساقطیل بگذره برای رسیدن به اهدافش هر کاری انجام میده. هر کاری...

• Like 3
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خبری از سرهنگ سهیل حسن (نمر) ندارید؟!

یادمه روز های آخر قبل سقوط حلب با نیروهای تایگر به این شهر اعزام شده بود.

ویرایش شده در توسط Navard

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
3 minutes قبل , Navard گفت:

خبری از سرهنگ سهیل حسن (نمر) ندارید؟!

یادمه روز های آخر قبل سقوط حلب با نیروهای تایگر به این شهر اعزام شده بود.

نمیدونم چرا ولی من بعد از اون شایعه سرهنگ سهیل و دوباره در رسانه ها ظاهر شدنش با چهره جدید هیچوقت سهیل حسن جدید را نتونستم باور کنم. اون چهره تکیده و چشمان مصمم اگر تاثیرات دارو و کورتون و ... هم بود در باد کردن و تغییرات ولی گویا دیگه رفته بود. مثل عصام زهرالدین که رفت. البته زمانی که سوریه بود هنوز اشاره نمیکردم چون معتقد بودم نباید در زمان جنگ به این شایعات دامن زد ولی حالا فرق میکنه.

البته من هم کنجکاوم بدونم الان کجاست...

• Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
11 hours قبل , alala گفت:

نمیدونم چرا ولی من بعد از اون شایعه سرهنگ سهیل و دوباره در رسانه ها ظاهر شدنش با چهره جدید هیچوقت سهیل حسن جدید را نتونستم باور کنم. اون چهره تکیده و چشمان مصمم اگر تاثیرات دارو و کورتون و ... هم بود در باد کردن و تغییرات ولی گویا دیگه رفته بود. مثل عصام زهرالدین که رفت. البته زمانی که سوریه بود هنوز اشاره نمیکردم چون معتقد بودم نباید در زمان جنگ به این شایعات دامن زد ولی حالا فرق میکنه.

البته من هم کنجکاوم بدونم الان کجاست...

سلام

یادمه یکی از دوستان آن سال ها گفته بود این تغییر چهره بخاطر عوارض پس از مصرف کورتون هستش :)

اما حقیقتا کار از عوارض کورتون گذشته بود و انگار سهیل حسن عمل تعویض سر انجام داده بود.

با این حال بخش بزرگی از موفقیت های نمر و نیروهاش پس از این تغییر چهره صورت گرفت. در تمام جبهه هایی که جنگ سخت در جریان بود نیروهای تایگر حضور داشتند و واقعا نقش کلیدی در پیروزی ارتش سوریه در آن سال ها بازی کردند. واقعا حیف

• Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حمله ی تروریست های سوریه به لبنان

تروریست‌های حاکم بر دمشق در مرز هرمل به لبنان حمله کردند و پاسخ عشایر شیعه و مسلح لبنانی به آنها باعث ایجاد درگیری شد.سپس با حملات توپخانه باعث کشته و‌زخمی شدن چند ده نفر غیر نظامی لبنانی در روستاهای مرزی شدند.

در این درگیری ها چند ده نفر از تروریست ها به هلاکت رسیدند و یا مجروح شده اند.

در پاسخ ارتش لبنان نیز با آتش توپخانه و سوپر توکانو ها شروع به شلیک به تروریست‌ها کرد. 

جوزف عون، رئیس جمهور لبنان:

آنچه در مرزهای شرقی و شمال شرقی می‌گذرد نمی‌تواند ادامه یابد و ما ادامه آن را نخواهیم پذیرفت. من به ارتش دستور داده ام که به منابع آتش پاسخ دهد.

حملات ترکیه به کردها ادامه دارد

با وجود اعلان صلح با کرد ها ،حملات ترکیه به کردها در سوریه ادامه دارد و ترکیه در حمله ای باعث کشته و زخمی شدن چند غیرنظامی کرد در کوبانی شد.

• Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.