MTN1917

شناور اطلاعاتی زاگرس ( spy ship /reconnaissance vessel Zagros )

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

نسبت تصویری صدا و سیما سیستم pal هست در صورتی که این سیستم تو تلویزیون های امروزی به صورت ntfs (اگر اشتباه نکنم) نشون داده میشه...بخاطر همین وقتی فیلمی ضبط میشه جدای اینکه شما تو تلویزیون درست میبینید ولی در عمل نسبت تصویری فایل پخش شده نادرسته.......ناو شیراز در واقع این نسبت رو داره در واقعیت :

 

http://1.irartesh.ir/uploads/irartesh_7373afca503d1.jpg

 

این عکس یا عکس پایین مشکل دارند و یکی فوتوشاپه ولی کدام؟

 

 

shyrz_4.jpg

 

 

مهمترین نکته شیراز ارتفاع بالای پل فرماندهی آن هست !

 

دلیل آن مثل ماهیت اصلی شیراز مشخص نیست ، ولی این ارتفاع بالای پل فرماندهی می تونه باعث افزایش مقاومت هوا و افزیش مصرف سوخت و کاهش سرعت بشه !

 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حتی اگر بگیم ابعاد ناو در تصویر پخش شده درست نیست ، ولی باز ارتفاع پل فرماندهی شیراز نسبت به سهند بیشتر هست ، خود سهند هم ارتفاع پل فرماندهیش نسبت به جماران و دماوند بیشتره !

 

در رابطه با موضوع آشیانه من در صفحات خیلی قبلتر همچین ایده ای رو مطرح کرده بودم !

 

2_28229~4.jpg

 

البته با احتساب محل دودکش و کانال های مربوطه و اینکه می شه مثل ببر و پلنگ مرحوم یا بندرعباس و بوشهر ، بخشی از آشیانه رو به صورت جمع شونده طراحی کرد تا جای کافی برای یک AB-212 تامین بشود !

 

لانچرهای ضد کشتی و توپ 40 م م هم در بالای این آشیانه قرار می گیرند !

 

البته اگر در یک باز طراحی می شد طول سازه رو از 94 متر به 100 متر برسه ، وضعیت بهتر بود از نظر من !

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ارتفاع بالایی که پل فرماندهی ناو شیراز داره به نظرم غیر عادی حتی حساب نشده است اصلا متوجه ابن نوع طراحی نمی شم اصلا با ماهیت ناو شیراز کار ندارم که میخواد بشه رزمی یا تدارکاتی ولی این ناو با این نوع طراحی اصلا نمی تونه وارد آب های عمیق بشه مخصوصا تو شرایط طوفانی احتمال چپ شدنش 100 درصده
این نوع طراحی خیلی غیر عادی
اصلا صحبت های شما دلیل به این نمیشه که بخوان پل فرماندهی اینقدر دراز کنن مخصوصا تو کلاس موج و ما نمی تونیم هیچ وقت کلاس موج با ناوی مثل خلیج فارس تو ابعاد انداره مقایسه کنیم به نظر من تو طراحی اشتباه کردن !!!!!
شک نکنید که تو طراحی یک اشتباه فاحش اتفاق افتاده
کسی که ام هیچ سر رشته ای از طراحی ندونه با نگاه اول متوجه این اشتباه میشه اصلا سازه پل فرماندهی با خود سازه کشتی نمیخوره

 

زیاد بودن ارتفاع پل فرماندهی برای شما غیر عقلانی و عجیب جلوه میکنه؟!  

 

پس بهتره یه نگاهی به شناورهای رزمی سایر کشورها هم بیاندازید!

 

رزم ناو کلاس تایکوندروگا  icon_arrowl  https://i.imgur.com/vJ64Wbl.jpg

ناوشکن تایپ-052 دی چینی  icon_arrowl https://i.imgur.com/16aOWk0.jpg

ناوشکن کلاس کنگو ژاپنی  icon_arrowl https://i.imgur.com/BpRK4vB.jpg

تایپ 052 سی و تایکوندروگا در یک قاب  icon_arrowl https://i.imgur.com/MnykJPH.jpg

ارتفاع پل فرماندهی در این شناورها حتی بیشتره....مشکل چیه؟

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 

ناو شیراز

 

31321.jpg

عکس دیگری نیست؟ اگر دارید لطفا قرار دهید

ویرایش شده در توسط kelardasht
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

منظورم اون دوتا ناو در حال ساخت بود

 

یکی سهند است نزدیک تر است و دیگری احتمالا ناو پشیبانی شیراز 

نمایی از بالا 

ناو بالایی در حال ساخت سهند و پایینی آن ناو دیگر

http://gallery.military.ir/albums/userpics/10292/446.jpg

 

ناو شیراز 

http://gallery.military.ir/albums/userpics/10292/31321.jpg

 

البته دوستان مطلع باید چک کنند

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نیاز ایران به ایجاد پایگاه دریایی در سواحل یمن و سوریه

( مطالب مهمی داره )

سرلشکر محمدحسین باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح صبح امروز(شنبه 6 آذر) با حضور در همایش فرماندهان نیروی دریایی ارتش، با بیان اینکه این روزها یادآور عملیات کم‌نظیری در ماه‌های اول جنگ در خلیج فارس است، گفت: این عملیات طومار نیروی دریایی متجاوز دشمن را در هم پیچید و نیروی دریایی دشمن دیگر نتوانست سر بلند کند.
 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برداشت مسئولین این بود که از بهمن سال گذشته پول فروش نفت به سهولت به کشور بیاید که اینگونه نشد و برای همین است که دولت تاکنون که بیش از نیمی از سال گذشته، 20درصد بودجه دفاعی را پرداخت کرده است.
 

فرمانده ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به کارنامه درخشان نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس، متذکر شد: نیروی دریایی در پذیرش مسئولیتی سنگین و آمادگی سواحل، کارنامه درخشانی داشته است. منطقه مکران بسیار حیاتی و ارزشمند بود و نیروی دریایی پیش‌قدم رفع محرومیت از این منطقه شد و گام‌های اساسی در این جهت برداشته و کارهای دیگر در حال انجام است.

سرلشکر باقری با بیان اینکه ژئوپلیتیک منطقه مکران در حال تبدیل به یک منطقه ژئوپلیتیک فعال است و قدرت دفاعی ما را افزایش خواهد داد، خاطرنشان کرد: قرن‌های متمادی کشور ما به دریا بی‌توجه بوده و این مسئله در پیشینه تاریخی ما بوده که توسعه از زمین شکل می‌گیرد، اما در دنیا این‌گونه نیست.

وی افزود: وقتی دو سوم مردم جهان در سواحل زندگی می‌کنند و اقتصاد جهان در دریا شکل می‌گیرد، باید در این مسیر پیشقدم شویم و برای این مسئله زمان لازم است.

فرمانده ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به خدمات امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، گفت: در زمان فرماندهی ایشان طرح‌های زیادی را شاهد بودیم که مطرح شد و مسائل مربوط به توسعه شیلات، نفت و باز کردن راه استان‌ها به ساحل ها مطرح شد. متاسفانه در مسئله انتقال استان فارس به خلیج فارس کوته‌بینانه نگاه شد؛ چرا نباید استان‌های داخلی ما در کنار ساحل حضور داشته باشند؟ و چرا نباید سازوکار لازم را برای استان‌ها ایجاد کنیم؟

سرلشکر باقری با بیان اینکه سواحل ما قابلیت ساخت چندین بندر را دارند، اظهار کرد: ما می‌توانیم ژئوپلیتیک منطقه را باز کنیم و آسیای مرکزی را از انحصار ارتباط با روسیه خارج کنیم و این خواست کشورهای منطقه است که از طریق ما به آب‌های آزاد دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه نقدینگی ما در جامعه بیش از هزار تریلیون است و می‌شود با آن کارهای بزرگی کرد، گفت: این مسئله نیاز به مدیریت آگاهانه دارد و همایش‌هایی که در این راستا برگزار شده به بخشی از این پتانسیل توجه کرده و می‌توانیم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.

فرمانده ستادکل نیروهای مسلح افزود: در برنامه ششم توسعه حکم خاصی برای سواحل مکران آمده و بسیاری از احکام را در هم ادغام کرده است. کارگروه سواحل مکران در حال شکل‌گیری است که البته انتظارات ما بیش از این است و با توجه به اینکه امسال بودجه عمرانی به کسی داده نشده، اما بخشی از پول سواحل مکران واگذار شده است.

سرلشکر باقری با بیان اینکه یکی از نکات مثبت نیروی دریایی روحیه عالی است که جلوه عملیاتی «ما می‌توانیم» را در نیروی دریایی می‌بینیم، گفت: کارهای زیادی داریم که باید انجام دهیم؛ روال مدنظر فرمانده معظم کل قوا این است که به وضع موجود قانع نیستند و ما هم نباید به وضع موجود قانع باشیم.

وی با اشاره به مسئله اطلاعات در نیروی دریایی تاکید کرد: ناو شیراز در حال ساخت است که می‌تواند کمک خوبی به ما در مسئله اطلاعات کند، اما در نیروی دریایی برد سلاح از برد اطلاعات بیشتر است.

فرمانده ستادکل نیروهای مسلح افزود: شما در حال وارد شدن به اقیانوس اطلس و دریاهای دور هستید و باید در زمینه اطلاعات از طریق ماهواره، فضای سایبر و کارهای الکترونیکی و پهپادهای دریاپیما راه‌های طولانی را طی کنید. باید به مسئله اطلاعات در دریا توجه اساسی کرد.

سرلشکر باقری با بیان اینکه براساس خواسته‌های رهبری، راهبردها و دکترین‌های ما باید به روز، آینده‌نگر و واقع‌بینانه و موجب بازدارندگی باشد، گفت: روش‌های سنتی جواب‌گوی نیروی دریایی نیست و کفایت نمی‌کند. نیروی دریایی وقتی می‌تواند کلاسیک و خوب عمل کند که هم طراز با دشمن باشد. بایستی برای این مسئله راهکار پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه در مسئله حضور در دریاها، اقیانوس‌ها و اسکورت شناورها کارهای بزرگی انجام شده، تصریح کرد: من به اینکه نیروی دریایی ما باید مانند ناوگانی که در دریای عمان دارد ناوگانی در دریای هند نیز داشته باشد نیز تاکید دارم و شاید زمانی در سواحل یمن و سوریه نیاز به پایگاه داشته باشیم و مطابق با حقوق بین‌الملل دریاها نیاز به زیرساخت‌های لازم برای این کار داریم که باید بر روی آن فکر کرد. داشتن پایگاه دریایی در دوردست‌ها کمتر از قدرت هسته‌ای نیست و ده‌ها برابر آن است و مانند آن نیز ایجاد بازدارندگی می‌کند. ما می‌توانیم در خلیج فارس سکوی ثابت بزنیم و در سایر نقاط سکوی شناور داشته باشیم.

فرمانده ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه دشمن ادعا می‌کند ایرانی‌ها و چینی‌ها با همکاری هم راهبرد ممانعت از دسترسی را پیش‌ می‌برند، گفت: این راهبرد ماست و باید آن را توسعه دهیم تا شناورهای دشمن از سواحل فاصله بگیرند؛ این راهبرد خودمان است و کسی به ما یاد نداده و راهبردهای دیگری هم داریم.

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/09/06/1250547/بعد-از-برجام-بخش-زیادی-از-پول-نفت-وارد-کشور-نشده-نیاز-ایران-به-ایجاد-پایگاه-دریایی-در-سواحل-یمن-و-سوریه

ویرایش شده در توسط nasirirani
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

... ناو شیراز در حال ساخت است که می‌تواند کمک خوبی به ما در مسئله اطلاعات کند....

این جمله سردار باقری را میشه کسی توضیح بده؟


این فیلم سوخو 30 ایران واقعیه؟ نکته فیلم چیه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دریادار سیاری در اصفهان: رزمایش بزرگ ولایت ۹۵ بدون نزدیک‌شدن به آب‌های سرزمینی سایر کشورها برگزار می‌شود

 
 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ما در سال ۲۵ رزمایش را در حوزه‌های تخصصی مختلف برگزار می‌کنیم، گفت: رزمایش بزرگ ولایت ۹۵ را در محدوده آب‌های آزاد و بدون نزدیک‌شدن به آب‌های سرزمینی سایر کشورها برگزار می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، دریادار حبیب‌الله سیاری ظهر امروز در بازدید از پژوهشگاه و آزمایشگاه‌های دریایی دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار داشت: تجهیزات نیروی دریایی برای حضور در دریاهای دور با بهره‌مندی از همه فناوری‌های روز تکمیل و مورد استفاده است.

وی با بیان اینکه در تجهیزات دریایی به خودکفایی کامل رسیده‌ایم، گفت: بومی‌سازی تجهیزات برای حضور در دریاهای دوردست مهمترین دستاورد نیروی دریایی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه امروز مدعی هستیم که تجهیزات موردنیاز علوم دریایی را ساخته‌ایم و توان ساخت آن را داریم، افزود: امروز توان نظامی ما در دریاها به حدی است که سایر کشورهایی که به‌دنبال اجرای رزمایش در محدوده خلیج فارس و دریای عمان هستند، جرأت وارد شدن به این منطقه از آب‌های سرزمینی ما را ندارند.

وی با بیان اینکه ما در سال 25 رزمایش را در حوزه‌های تخصصی مختلف برگزار می‌کنیم، تصریح کرد: این رزمایش‌ها شامل حوزه‌های موشکی، زیردریایی و آب‌های سطحی است.

دریاداری سیاری گفت: تا پایان امسال رزمایش بزرگ ولایت 95 را برگزار می‌کنیم، این رزمایش در 2 هزار کیلومتری بندر چابهار، در محدوده آب‌های آزاد جهان و بدون نزدیک‌شدن به آب‌های سرزمینی سایر کشورها برگزار می‌شود و نشان‌دهنده اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش تسنیم، در بازدید امروز فرمانده نیروی دریایی ارتش از دانشگاه صنعتی اصفهان تفاهم‌نامه علمی، تحقیقاتی و آموزشی بین این دانشگاه و نیروی دریایی ارتش امضا شد.

 

پی نوشت:

متاسفانه سخنرانی سردار پرسش و پاسخ نداشت بیشتر بحثشون بعد اقتصادی داشت و سرمایه گذاری وتوسعه سواحل مکران بندر جاسک و تیس یک ضرورت دانستند که ازش غفلت شده ولی اشاره کردن نگاه دولت مردان الان بهتر شده و بخاطر کریدور جنوب -شمال توسعه این سواحل وایجاد بندر یک ضرورت است

اشاره کردند تا چند سال قبل 300هزار کلیومتر مربع تحت پوشش نیروی دریایی بوده ولی الان تا 1/3 برابر وسعت ایران تحت پوشش هست وتا مدار ده درجه حضور موثر دارند.

بعد هم عبور از کانال سوئز یک نقطه عطف دانستند و تاکید کردند در آینده نزدیک در اقیانوس اطلس حضور خواهیم داشت چرا که آمریکایی ها گفتند این توانمندی از عهده ایران خارج هست گفتند کلیپ می گیریم برایشان می فرستیم icon_cheesygrin

سهم ایران در دریای خرر را 20 درصد اشاره کردند و قسمت عمیق دریای خزر هم اشاره کردند طرف ایران هست در عکسی که بود یک نقطه ای  دور از سواحل ،بالای قسمت عمیق دریا ،به اسم میرزا کوچک خان جنگلی بود به اضافه نقاط ساحلی که مال پایگاه ها بود (فک کنم)

اصلا وارد بحث نظامی و پروژه ها نشدند ...

اما سوالاتی که فرصت شد بپرسم، فرمودند: زیردریایی فاتح کمتر از یک سال آینده عملیاتی میشوند گفتم سال پیش قرار بود رونمایی بشه و به ناوگان دریایی متصل بشه فرمودند یک نقصی برخورد کردیم که رفع شده و مراحل تست رو به اتمامه...زیردریایی بعثت هم گفتم کلاس کیلو هستند گفتند مشابه کیلو ها هستند و کار بر رویشان ادامه دارد ...

درباره پدافند برد بلند هم پرسیدم که با توجه به لانچ عمودی سیستم باور آیا شاهد باور دریا پایه هم خواهیم بود فرمودند ان شاالله این دیگه شما دانشجویان باید بیایید پای کار...ولی فرمودند ما از پدافندی که خودمون طراحی کردیم استفاده می کنیم (اینشو نفهمیدم چیه)

اما در مورد پروژه موج هم پرسیدم انجمن های نظامی که پیگیری میکنیم به 5 سازه اشاره شده تایید میکنید؟فرمودند ما اسم ناوشکن ها را برا اساس قله ها نام گذاری می کنیم جماران استثنا هست ..جماران دماوند سهند(که تقریبا آخرای کار هست)چهارمی هم نامگذاری نشده ولی 5و 6و7 ادامه خواهد داشت...ناو شیراز هم فرمودند تحقیقاتی هست...

از دوستانی هم که نشد سوالاتشون بپرسم عذر خواهی میکنم چون هم موضوع بحث نبود پروژه ها ،هم دیگه وقت نشد وقت اذان بود ...

http://yon.ir/65ER

 

لینک منبع بطور کامل؟

ویرایش شده در توسط ayaran
  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تو وب‌سایت‌ها خارجی نوشته شده که جدیدا ناو شیراز یا همون طلائیه‌ که در حال ساخت بوده واژگون شده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
59 minutes قبل , 41148 گفت:

talaeieh_q5hy.jpg

 

بله دیروز این اتفاق تلخ افتاده و متاسفانه یکی از کارکنان نیروی دریایی هم در اثر حادثه شهید شدند.

این حادثه در داک شماره ۲ نیروی دریایی ارتش در بندر عباس اتفاق افتاده و با توجه به تصویر منتشر شده شاید در هنگام آبگیری یا تخلیه آب داک اتفاق افتاده

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
14 hours قبل , mehdipersian گفت:

 

Polish_20230521_230823446.jpg

مهم نیست شیرازه تفتانه زاگرس یا هر اسم دیگه به رو سازه دقت کنید دودکش دو تکه شده و کاملا به طرفین رفته دکل رادار هم بالای پل فرمانده هی قرار گرفته این دوتا تغییر باعث شده یک فضای خیلی زیادی برای قرار گیری هر چیزی از سامانه های عمود پرتاب تا اشیانه بالگرد ایجاد بشه واقعا رو سازه خوبی به نظر میاد.

پ.ن:با توجه به تصاویر قبلی و فیلم واژگونی ناو شیراز که تنها کلاس موج با اشیانه بالگردی بود این عکس احتمال زیاد از پروژه شیراز هست.

  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
5 hours قبل , unstopable گفت:

مهم نیست شیرازه تفتانه زاگرس یا هر اسم دیگه به رو سازه دقت کنید دودکش دو تکه شده و کاملا به طرفین رفته دکل رادار هم بالای پل فرمانده هی قرار گرفته این دوتا تغییر باعث شده یک فضای خیلی زیادی برای قرار گیری هر چیزی از سامانه های عمود پرتاب تا اشیانه بالگرد ایجاد بشه واقعا رو سازه خوبی به نظر میاد.

پ.ن:با توجه به تصاویر قبلی و فیلم واژگونی ناو شیراز که تنها کلاس موج با اشیانه بالگردی بود این عکس احتمال زیاد از پروژه شیراز هست.

روی پل فرماندهی نیست ولی دقیقا پشت پل فرماندهی هست و اون فضای پرت و فاصله‌ای که بین دکل و پل هست در دماوند۳ را حذف کردن و کاملا اون فضا را منتقل کردن به انتهای رو سازه...

(اگه بشه دکل اصلی رادار را برد روی پل فرماندهی دیگه خیلی عالیه و فضا سیو میشه)

البته من فکر میکنم این فضا جای لازم را به لحاظ عرضی برای میزبانی دائم بالگرد نده و اینکه لزومی هم نداره این‌کلاس وزنی بطور دائم بالگرد حمل کنه !

مهمتر اینه که توی این فضا پشت دکل که ارتفاع مناسبی هم داره تعدادی سیلو موشکی عمودی بتونیم تعبیه کنیم

ویرایش شده در توسط Overdose
  • Like 2
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
15 hours قبل , Overdose گفت:

روی پل فرماندهی نیست ولی دقیقا پشت پل فرماندهی هست و اون فضای پرت و فاصله‌ای که بین دکل و پل هست در دماوند۳ را حذف کردن و کاملا اون فضا را منتقل کردن به انتهای رو سازه...

(اگه بشه دکل اصلی رادار را برد روی پل فرماندهی دیگه خیلی عالیه و فضا سیو میشه)

البته من فکر میکنم این فضا جای لازم را به لحاظ عرضی برای میزبانی دائم بالگرد نده و اینکه لزومی هم نداره این‌کلاس وزنی بطور دائم بالگرد حمل کنه !

مهمتر اینه که توی این فضا پشت دکل که ارتفاع مناسبی هم داره تعدادی سیلو موشکی عمودی بتونیم تعبیه کنیم

به نظرم به دلیل توزیع وزن رو پل قرار ندادن بهتره پل را یکم عقب بکشن و به مرکز نزدیک کنند اونوقت میشه برج رادار را روی اون گذاشت و فضای جلوی پل را به موشک های پدافندی کوتاه برد اختصاص داد.

در ناو شیراز یک اشیانه دائمی قرار دادند حالا یا بالگرد یا پهپاد.

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.