امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

دوشپرتاب میثاق ۲ برای اولین بار در رزمایش ضربت ذولفقار مورد آزمایش قرار گرفت و به نیروهای مسلح تحویل داده شد.

این سلاح امروز به تولید انبوه رسیده است ..به طوری که ت۹۰درصد لشگرهای ارتش و سپاه مجهز به این دوشپرتاب تمام ایرانی می باشند.

به نظر موشکی و نظامی میثاق ۲ تنها در تقابل با بالگرد عمل نمیکنندد بلکه در درگیری های زرهی نیز کاربرد دارد.

این جنگ افزار اسلحه ای سرنوشت ساز در جنگهای چریکی و نا متقارن محسوب می شود به دلیل اینکه امکان شلیک به انواع تانک و نفربرو ...را می توان در حافظه الکترونیکی آن تعریف کرد.اما تخصص عملکردی این سلاح در شکار بالگردهاست.به طور مثال در جنگ ۳۳ روزه اسراییل - حزب الله تعدادی از هلیکوپترهای آپاچی اسراییلی با دوشپرتابهای رزمندگان حزب الله سرنگون شدند..در اینجا باید گفت این ها این سلاح های استراتژیک را از کجا آوردند ؟؟؟؟جواب با خود شما...

همچنین تابه حال کارشناسان مسائل نظامی معمای انهدام پی در پی و مرموز تانکهای پیشرفته مرکاوا را نفهمیده اند .اما شایعه شده است که علت این معما شلیک نوعی موشک دوشپرتاب به طرف زاویه سمت چپ بدنه تانک مرکاوا به صورت نزدیک با فاصله کم بوده است ..آنها اذعان کرده اند مهمات به کار رفته در سلاح به کار رفته در هیچ یک از کشور های امریکا ..روسیه و...پیدا نشده است. اما وحشت مقامات اسراییلی و غرب را بر انگیخته است..وحشت به خاطر اینکه مدت ۳۰ سال بر روی یک تاتک(مرکاوا) کار کردند و آن را قدرتمند ترین وشکست ناپذیرترین تانک جهان معرفی کردند ولی در ۳۳ روز کارخانه ساخت این تانک تخته شد.و ...

موشک دوشپرتاب میثاق ۲ دارای حدود 1 کیلوگرم سرجنگی و قابلیت‌‌هایی نظیر گردش سریع حتی با زاویه‌ی 60 درجه، عدم تاثیر امواج اخلال‌گر نظیر ECM بر ایجاد خطا در هدف‌گیری و‌ سرعتی حدود 2 ماخ پس از شلیک را داراست. میثاق 2 که قیمت تمام شده‌ی پایینی هم دارد، قابل استفاده در هلیکوپترهای جنگی نظیر کبرا جهت هدف‌گیری جنگنده و هلیکوپترهای نظامی دشمن و . . . است. این موشک قادر به رهگیری و انهدام اهداف هوایی است که با استفاده از نقاط کور راداری در ارتفاع بسیار کم پرواز می‌کنند. موشک میثاق-2 ، نمونه بردبلندتر و بادقت‌تر و سبک‌تر از میثاق-1 است که پیشتر به تولید انبوه رسیده بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بچه هایی که این گزارش رو دنبال می کنن می دونن تا به حال دو سه بار گزارشش به [b]بلوغ[/b] رسیده


هر دفه که عوضش می کنن چهارتا لینک میزارم تو کامنت دونیشون کلی هم داد و بی داد که آی دارید توان دفاعی مملکت رو تضعیف می کنید


اسکل شدن در حد بوندسلیگا :mrgreen:)))))))

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اون موقع نمی تونستند از سوخو 25 استفاده کنند ؟؟
در دسترس نبوده یا جای دور تری بوده؟؟
مرسی بابات جواب

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تور.ام1 تنها سیستم پدافند ضد هوایی در جهان است که توان رویت و شناسایی همزمان 48 هدف، رهگیری و شلیک به سوی دو هدف که در ارتفاع از 10 تا 6 هزار متری در پرواز هستند را دارد.
این سیستم قادر به عملکرد در مناطقی است که در معرض اغتشاشات شدید راداری و jaming قرار دارند و نیز امکان پرتاب از لانچرهای متحرک را دارا است .
اولین کاربر این سیستم موشکی ، پدافند هوایی روسیه بود که در آن نیرو با نام سام15 یا Gauntlet شناخته می شود. نیروی دریایی روسیه نیز نوع دریاپایه‏ی این موشک را به نام SA-N-9 به کار گرفته است. چین نیز تعداد 50 سیستم تور ام1 در ابتدا و سپس 25 سیستم دیگر بین سالهای 1997 تا 2002 خریداری کرده است. ارتش یونان نیز تعداد 21 سیستم به کار گرفته است.
در دسامبر 2005 نیز ایران قرارداد 1 میلیارد دلاری جهت خرید 29 سیستم موشکی Tor M1 به همراه مدرنیزه کردن سیستم های نیروی هوایی و خرید قایق های گشت زنی و مواردی دیگر با روسیه منعقد نمود که گفته می شود هفتصد میلیون دلار از این رقم متعلق به سیستم های Tor M1 بوده است.
این قرارداد با واکنش شدید و اعتراض آمیز مقامات آمریکایی مواجه شد.موشک سطح به هوای تور.ام1 یک سیستم پدافند هوایی سیار است. در سیستم های دفاع هوایی سیار، لانچر (مجموعه پرتابگر و موشکها) و رادار سیستم موشک به وسیله‏ی خودرو جابه‏جا می‏شوند.
این خودرو (معمولا زرهی) فقط برای جابه‏جایی سیستم موشکی به کار می‏رود و این قابلیت را می‏دهد تا از گزند شناسایی ماهواره‏های نظامی و هواپیماهای شناسایی مصون بماند و مکان دقیق آن مشخص نشود. برای مثال در سیستم تور.ام1 ، می‏توان در ساعت حدود 60 تا 70 کیلومتر مجموعه‏ی سیستم را به راحتی جابه‏جا نمود و توان جنگنده‏های دشمن را برای حمله و نابودی این مجموعه که ممکن است مکانش قبلا مورد شناسایی قرار گرفته باشد، خنثی کرد.
تور.ام1 یک سیستم دفاع هوایی یکپارچه (موشک + رادار + خودرو) با دقت خیلی زیاد است که برای عملیات بر علیه اهداف ارتفاع متوسط و ارتفاع پائین و ارتفاع خیلی پائین، کاربرد دارد. دامنه‏ی استفاده نیز شامل انواع اشیاء پرنده نظیر انواع هلیکوپتر، هواپیمای جنگنده و موشکهای کروز و زمین به زمین می‏شود. قابلیت حمله به اهداف بسیار نزدیک، توان بالقوه‏ای برای شلیک به موشک می‏دهد، امکانی که در سیستم‏های موشکی نظیر هاوک و سام2 وجود ندارد و حداقل فاصله‏ی 3 یا 4 کیلومتری باید رعایت شود.
ه گفته سرتيپ‌ سلامي‌ ‌ فرمانده‌ نيروي‌ هوايي‌ سپاه‌ "سيستم‌ تور ام‌ يک‌ قادر است‌ با هدف‌ هاي‌ با سطح‌ مقطع راداري‌ بسيار پائين‌ يعني‌ ‌‌‌هواپيماهاي‌ سريع السير با قابليت‌ مانور بالا و موشکهاي‌ کروز که‌ عمدتا داراي‌ سطح‌ مقطع بسيار پايين‌ هستند درگير شود و با دقت‌ انها را مورد اصابت‌ قرار دهد‌. اين‌ مجموعه‌ مجموعه‌ اي‌ واکنش‌ سريع است‌ و درمدت‌ دو دقيقه‌ حاضر به‌ راه‌ و در مدت‌ دو دقيقه‌ نيز آماده‌ جنگ‌ مي‌ شود و فاصله‌متوالي‌ بين‌ شليکها کسري‌ از ثانيه‌ است.‌‌ اين‌ سيستم‌ به‌ دليل‌ استفاده‌ از سامانه‌ هاي‌ رهگيري‌ غير فعال‌مانند سيستم‌ هاي‌ الکترواپتيک‌ و سامانه‌ هاي‌ رهگيري‌ ‌‌ که‌ حرارت‌ يابهاي‌مادون‌ قرمز هستند قادر است‌ بدون‌ اينکه‌ تحت‌ تاثير جنگ‌ الکترونيک‌ هواپيماهاي‌ دشمن‌ قرار گيرد آنها را رهگيري‌ کند.
وقتي‌ اين‌ سيستم‌ يک‌ هدف‌ مورد نظر را رهگيري‌ مي‌ کند روي‌ آن‌ قفل‌ مي‌ کند و هدف‌ را به‌ سيستم‌ پرتاب‌ واگذار مي‌ کند و شليک‌ صورت‌مي‌ گيرد که‌ اين‌ شليک‌ بر اساس‌ ‌‌ ناوبري‌ تناسبي‌ به‌ صورت‌ بسيار دقيق‌به‌ هدف‌ اصابت‌ مي‌ کند‌.
این سیستم موشکی قادر به انجام عملیات خود در محیط‏هایی است که دشمن در آن عمل الکترونیک انجام داده و یا ایجاد کننده‏ی پارازیت دارد. در هر سیستم، تعدادی خودروی حمل کننده پرتابگر (TLV) وجود دارد. (Transporter Launcher Vehicle)
در روسیه، هر گردان دفاع هوایی این موشکها، شامل 3 تا 5 آتشبار می‏باشد. در هر آتشبار نیز چهار TLV وجود دارد. در هر TLV نیز تعداد 8 لانچر موشک آماده‏ی پرتاب وجود دارد که این 8 لانچر به همراه مجموعه‏ی رادار و سیستم کنترل آتش و یک مقر فرماندهی پدافند می‏باشد.
سیستم شلیک موشک می‏تواند به صورت خودکار عمل نماید که شلیک نیز می‏تواند ایستا و یا در حال حرکت انجام شود.
Tor M1 می تواند تا 48 هدف را (با سطح مقطع راداری دست کم برابر با 0.1 متر مربع) در حداکثر فاصله ای معادل 25 کیلومتر تشخیص داده و رهگیری کند و همزمان بر روی دو هدف در فاصله یک تا 12 کیلومتری که با سرعت 700 متر بر ثانیه پرواز می کنند قفل کند.
احتمال اصابت این موشک ها به هدف در فاصله 10 تا 6000 متری، 92% تا 95% ادعا شده است.
زمان عکس‏العمل بین 3 تا 4 ثانیه (از زمان رهگیری هدف و شلیک موشک) برای حالت ایستا و 10 ثانیه برای حالتی است که سیستم در حال حرکت می‏باشد. حالت شلیک موشک به صورت عمودی بوده و نوع سوخت راکت موشک سوخت جامد و تک مرحله‏ای است قادر است مانورهایی با تحمل فشار 30جی انجام دهد!!!
سرجنگی موشک، 15 کیلوگرم ماده‏ی بسیار قوی انفجاری چند تکه دارد (یعنی پس از انفجار، به قطعات مختلف تقسیم شده و هر قطعه نیز جداگانه منجر می‏شود) و این سرجنگی به یک فیوز زمانی متصل است.
این موشک همچنین می‏تواند با دقت بسیار بالایی، موشکهای کروز و سایر سلاح‏های هدایت شونده را مورد هدف قرار دهد. در آزمایشاتی که برای هدفگیری این موشک در برابر موشکهای زمین به زمین صورت گرفته است، فاصله‏ای بین 600 تا 900 متر (برای هدفگیر موشک کروز یا زمین به زمین) برد مؤثر این سیستم تعیین شده است.
مدیر عامل کارخانه الکترومکانیک "کوپول" کارخانه تولید کننده این سیستم می گوید:" ما آماده ایم که طی یک ماه یک مسابقه نظامی به نوعی دوئل با هر رقیبی تدارک دیده و برگزار کنیم. فکر نمی کنم که رقبای ما آمادگی چنین مسابقه ای را داشته باشند. در میدان تیر ناتو واقع در جزیره "کریت" 19 مورد پارازیت های مختلف بر سر راه "تور" گذاشتند اما سیستم مذکور با موفقیت کار خود را انجام داد. تمامی خصوصیت های "تور" که ما آنها را اعلام کردیم بارها مورد تایید قرار گرفته اند".
وی همچنین می گوید:" آمریکایی ها "تور" را از بلاروس خریداری کردند و در حال حاضر این سیستم در صحرای نوادا قرار دارد. ما تصویری داریم که کارشناسان آنها این سیستم را کاملا پیاده کرده اند که از آن سر در بیاورند".

افزایش برد سامانه تور ام 1 تا 35 هزار پا
ایران پس از دریافت سامانه تور ام 1 برد آن را به 35 هزار پا ( تقریبا 10500 متر) افزایش دادند.
با توجه به اينكه عمده هواپيماها در ارتفاع بين 25 تا 35 هزار پايي اقدام به مانور و رهايي بمب مي‌كنند اكنون با سامانه جديدي ميشود اين ارتفاع را به خوبي پوشش داده و با آنها مقابله كرد.


[align=center][img]http://www.pic.iran-forum.ir/images/hxr7nxnwrg5y70yrg9.jpg[/img]

[img]http://www.pic.iran-forum.ir/images/nbnva5ae9bw7gxhkwa7d.jpg[/img]

[img]http://www.pic.iran-forum.ir/images/15gpycknv1llcucd1qrv.jpg[/img][/align]

[b]اندازه عکسها اصلاح شد، عکس آخر که متعلق به سامانه تور ام یک نبود نیز حذف گردید.
MOHAMMAD[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تور ام-یک یا همون S-200 با راکت بزرگش که مانورپذیری ضعیفی هم داره بیشتر برای شلیک به اهداف میان برد (و در صورت ارتقا دوربرد) کارایی داره ، اما نمی تونه جنگنده های با مانورپذیری بالا مثل F-16 رو سرنگون کنه مگر آنکه موقعیت هدف در راستای حرکت موشک باشه. یا خلبان ناشی باشه تازه این در صورتی هست که در مقابل جنگال جنگنده کارایی خودش رو حفظ کند.

به نظرم سامانه مرصاد با موشک های شاهین مطمئن تر هست ، چون موشک ها کوچکتر و توان approach بالاتری دارد.
البته یک کشور برای آنکه پدافند قدرتمندی داشته باشه باید در تمامی بردها سامانه های دقیقی رو داشته باشه.
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تور ام-یک یا همون S-200 با راکت بزرگش که مانورپذیری ضعیفی هم داره بیشتر برای شلیک به اهداف میان برد (و در صورت ارتقا دوربرد) کارایی داره ، اما نمی تونه جنگنده های با مانورپذیری بالا مثل F-16 رو سرنگون کنه مگر آنکه موقعیت هدف در راستای حرکت موشک باشه. یا خلبان ناشی باشه تازه این در صورتی هست که در مقابل جنگال جنگنده کارایی خودش رو حفظ کند.

به نظرم سامانه مرصاد با موشک های شاهین مطمئن تر هست ، چون موشک ها کوچکتر و توان approach بالاتری دارد.
البته یک کشور برای آنکه پدافند قدرتمندی داشته باشه باید در تمامی بردها سامانه های دقیقی رو داشته باشه.[/quote]



دوست عزیز خدایی ناکرده جسارت نشه ولی تور ام 1 یه سامانه کوتاهبرده و اس 200 یه سامانه برد بلند

کی گفته این دوتا یکی هستند ؟؟؟

اس 200 یا SAM 5 یک موشک برای زدن اهداف ارتفاع بالا و موشک های بالستیک هست !!!

از کاربران عزیز تقاضا می شود قبل از هرگونه اظهار نظر به Google متوسل شده و یک جستجوی کوچیکی بکنند ...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب رزم اور aspahbodسلام استاد محترم ما که ادم بی اطلاعی هستیم هیچ ادعای نداریم دوستی که تایپیک را زده بود فقط تعدادی عکس تعدادی از قبضه توپ های ضدهوایی را زده بوده در ضمن محض اطلاع جنابتان در یک درگیری از نوع ناتو و کشور های جهان سومی که ما نیز در این حد هستیم یک دفاع هوایی مقتدر اسباب لازم را می طلبد 1-تعداد زیادی جنگنده رهگیر و پیشرفته و دارای مهمات دوربرد 2-تنوع سامانه های پدافندی و رادارهای کشف هدف 3-قدرت برتر در جنگال و ابزارهای دیگر که نه حوصله اش هستش و نه وقتش راستی لیبی در این مدت چند پرنده ناتو را هدف قرار داد لیبی هم تور دارد و هم پانیستر و هم بوک و انواع و اقسام سام ها بعید میدانم ما چندان در مقابل نیروی هوایی فرا منطقه توفیق داشته باشیم حالا حالا ها کار داریم
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] لیبی هم تور دارد و هم پانیستر و هم بوک و انواع و اقسام سام ها بعید میدانم ما چندان در مقابل نیروی هوایی فرا منطقه توفیق داشته باشیم حالا حالا ها کار داریم[/quote]
منبع ات چیه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جناب رزم اور aspahbodسلام استاد محترم ما که ادم بی اطلاعی هستیم هیچ ادعای نداریم دوستی که تایپیک را زده بود فقط تعدادی عکس تعدادی از قبضه توپ های ضدهوایی را زده بوده در ضمن محض اطلاع جنابتان در یک درگیری از نوع ناتو و کشور های جهان سومی که ما نیز در این حد هستیم یک دفاع هوایی مقتدر اسباب لازم را می طلبد 1-تعداد زیادی جنگنده رهگیر و پیشرفته و دارای مهمات دوربرد 2-تنوع سامانه های پدافندی و رادارهای کشف هدف 3-قدرت برتر در جنگال و ابزارهای دیگر که نه حوصله اش هستش و نه وقتش راستی لیبی در این مدت چند پرنده ناتو را هدف قرار داد لیبی هم تور دارد و هم پانیستر و هم بوک و انواع و اقسام سام ها بعید میدانم ما چندان در مقابل نیروی هوایی فرا منطقه توفیق داشته باشیم حالا حالا ها کار داریم[/quote]

لیبی نه تور دارد نه پانیستر !... بعد هم مقایسه لیبی با ایران ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خدا رحم کنه به سایت با این کاربران با اطلاعات وپر مدعی!!!!!!!!!!!!!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این موشک شامل رادارهای جستجو و تعقیب هدف، شبکه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و سکوی پرتاب است. برد این سامانه پدافندی ۴۰ کیلومتر است و می‌تواند بالگردها و هواپیماها را به صورت هوشمند و با سرعت مافوق صوت هدف قرار دهد.

[img]http://www.irupload.ir/images/q8pnxqi45wy19way25ek.jpg[/img]

[img]http://www.irupload.ir/images/yd31aj5x6u3t03gsoj.jpg[/img]

[img]http://www.irupload.ir/images/2tc5j59amok9wmcvdcin.jpg[/img]

[img]http://www.irupload.ir/images/p3jvotzkgnhx4hc9u1ig.jpg[/img]

من به شخصه عاشق اين عكس هستم :mrgreen:


[b]اندازه عکسها اصلاح شد، لطفا از گالری سایت استفاده فرمایید، اگر اکانت گالری ندارید، لینک عکسها را قرار دهید تا به گالری منتقل شوند. با تشکر
MOHAMMAD[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خدا رحم کنه به سایت با این کاربران با اطلاعات وپر مدعی!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

علي آقا به شدت باهات موافقم .

----------------------------------------------------------

[quote]تور ام-یک یا همون S-200 با راکت بزرگش که مانورپذیری ضعیفی هم داره بیشتر برای شلیک به اهداف میان برد (و در صورت ارتقا دوربرد) کارایی داره [/quote]

به صورت جالبي سه نوع موشك پدافندي رو با هم يكجا آوردين تو يه جمله و يكي دونستيد .

كوتاهبرد ------ ميانبرد ------ دوربرد .

دوست عزيز شما اول مطالعه كنيد بعد نظر بديد .

------------------------------------------------------

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میشه اطلاعات بیشتری در مورد شاهین(هاوک) بزارید؟

آیا در داخل تولید میشه؟

میگم جدیدن که تور ام 1 اس 200 هم شده مبارکه :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا ولش كنيد بنده خدارا حالا يك چيزي نوشت :mrgreen: ولي جداي از شوخي آقاي interceptor سعي كن بيشتر بخوني تا بنويسي حداقل من يكي هم تا دوسال پيش فرق اين هارا نمي دونستم اين سايت خيلي خوبيه واقعا سعي كنيم بيشتر ياد بگيريم تا نظر بديم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.