hamed_713

بدون سرنشین هرون-1 (Machatz1 /IAI /Heron)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]دستت درد نکنه حامد جان مطلب بسیار بدرد بخوری بود مخصوصا عکس کارخونش !

فقط چند تا سوال داشتم از دوستانی که اطلاعاتی دارن هزینه راه اندازی یه همچین تاسیساتی رو چقدر میبینید ! جواب بدید ممنون میشم![/quote]


:| بازم که کسی جواب سوالم رو نداد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]دستت درد نکنه حامد جان مطلب بسیار بدرد بخوری بود مخصوصا عکس کارخونش !

فقط چند تا سوال داشتم از دوستانی که اطلاعاتی دارن هزینه راه اندازی یه همچین تاسیساتی رو چقدر میبینید ! جواب بدید ممنون میشم![/quote]


:| بازم که کسی جواب سوالم رو نداد![/quote]

واريور جان اين نياز به يه دودوتا چهارتاي اساسي داره.اما به نظر من ايجاد خط توليد در ايران حدود 40 ميليارد تومان و تكنولوژي 250 ميليارد تومان هزينه دارد.به علاوه هزينه طراحي و ادامه طرح كه حدود 50 تا 100 ميليارد تومان هزينه دارد.

[quote]من هم يه سوال داشتم ميشه يه توضيحاتي هم در مورد پهبادهاييكه امريكا با اون به مناطق مرزي پاكستان حمله كرد بنويسي و اطلاعاتي در خصوص اينگونه از پهبادها در اختيامون بذاري ممنون [/quote]

پهبادهاي مهاجم آمريكايي معمولا از مدل پريديتور يا پريديتور بي هستند كه با قابليت حمل بمب هاي استحكام شكن و موشكهاي هلفاير به صورت رزمي عمل مي كنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارماني عزيز اگر دقت كرده باشي در گزينه 4 گفتم مانند گلايد اگر به بزرگي بالهاش نسبت به بدنه توجه كني ميبيني مانند گلايد هستش كه از نيروي باد كمال استفاده رو ميبره درنتيجه مصرف سوختش پايين مياد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/heron_australia_2.jpg[/img][/align]

شرکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی(IAI) از جزئیات نمونه گشت دریایی پهباد هرون پرده برداشت.
این پهباد که به عنوان جایگزینی برای هواگردهای سرنشین دار مراقبت دریایی امروزی مد نظر می باشد، رادار گشت دریایی EL/M-20220 ساخت شرکت التا سیستمز را حمل خواهد کرد.این رادار دارای حالت جستجوی دریایی می باشد که ردگیری و ردیابی کشتی های کوچک و بزرگ را ممکن می سازد. سپس تصویر رادار آرایه روزنه ساختگی معکوس علائم برد کشتی به یک مرکز جمع آوری داده ارسال خواهد شد تا دسته بندی شوند و تصویری از کشتی روی صفحه رادار ایجاد گردد.
نمونه گشت دریایی پهباد هرون همچنین یک سامانه دسته بندی خودکار را برای تشخیص کشتی های تکی حمل می کند.سازمان دریایی بین المللی الزام کرده است که تمامی کشتی های تا سال 2018 به سامانه فرستنده AIS مجهز شوند و در غیر اینصورت حق ورود به آبهای حوزه استحفاظی دیگر کشورها را نخواهند داشت.
به گفته مسئولان IAI ، رادار EL/M-20220 توانایی مراقبت بی مانندی را برای محافظت از آب ها فراهم خواهد کرد.ضمن این که رادار یاد شده دارای یک حالت جستجوی هوابرد نیز خواهد بود که می توانددیگر هواگردها را رهگیری و شناسایی نماید.سامانه رادیویی UHF/UHF نیز به پهباد امکان ایفای نقش راله ارتباطی را خواهد داد و به کنترل کننده امکان می دهد که به طور مستقیم با کشتی مشکوک ارتباط بر قرار کند.
گفته می شود این سامانه ها کارایی خود را در جریان آزمایش های دریایی که در سال گذشته در استرالیا انجام گردیدند، با موفقیت به معرض نمایش گذاشتند.رژیم اکنون قصد دارد پروازهای گشت دریایی خود با این پهباد را از میانه های سال 2009 برفراز دریای مدیترانه آغاز کنند تا رفته رفته پهباد هرون را جایگزین هواپیمای سی اسکن نماید.

hamed_713 icon_cheesygrin :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پيشرفتهاي ما در صنعت پهباد قابل تحسين است .ضمن اينكه سرمايه گذاريهاي مناسبي در اين زمينه صورت مي گيرد. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.