امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

وجود این سامانه هرچی که باشه مهمه.
نه اینکه ساخت کی و کجا باشه.
البته به نظر بنده ما هنوز به مرحله ساخت سیستم های پدافندی که عمودی شلیک میشن نرسیدیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] ما همین الانم این کارو میکنیم (موشک های بالستیک تقریبا اینطوریه )[/quote]
البته Tor M1 هم با کمی تخفیف همین ویژگی رو داره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقایون تور ام-1 یا اس-300 یا امثالهم عمود پرتاب نیستن، نوع شلیک اونها اصطلاحاً cold launch گفته میشه (چیزی شبیه پرتاب یا شلیک سرد)، درون محفظه/تیوب موشک خرجی وجود داره که در واقع موشک رو به بیرون پرتاب میکنه، در بیرون از تیوب موشک توسط مکانیسمی خاص در مسیر از پیش تعیین شده قرار میگیره و اون موقع پیشران اون آغاز به کار میکنه و دنباله ماجرا ...

خیلی تفاوت داره با اون چیزی که شما مد نظر دارید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب جناب وزیر فرمودند: ما نيازي به ساخت S300 نداريم اما سلاح‌هاي[size=18]مشابه[/size] آن را در دستور كار خواهيم داشت.
دوستان موشك قبلي كه ازمايش شد كه موجود زنده رو برد فضا سرعت زيادي داشت و به صورت عمودي پرتاب شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب پس از مدتهای مدیدی كه نبودم این خبر موجب شد برگردم یك سری به میلیتاری بزنم

اولا" اینكه:

ما میتوانیم معناش این نیست كه ما داریم از صفر تا 100 یك چیز رو خودمون می سازیم كه نه اصولا" عقلانی هست و نه با توجه به تنوع تخصصهای لازم ممكن هست.
اگه دقت كرده باشن در مورد موشكهایی كه سطح به سطح هستن و بیس چینی دارن هم عبارت ما می توانیم و ... در رژه های مختلف بوده است ولو در این رژه خوب به جدیدترین انها كه این موشك بود اطلاق میشه.

در مورد شباهت این موشك با اس-300 و اف دی 2000 ساخت چین باید گفت كه اساسا سامانه های پرتابی عمودی الان در نیا كم نظیر هست و فقط اس 300 و اس 300 , `arrow 2 كه ساخت اسراییل هست دارای این مختصات هستن

[img]http://en.wikipedia.org/wiki/File:Arrow_anti-ballistic_missile_launch.jpg[/img]

اصولا ساخت موشكی كه مانند اس 300 دارای بوست اولیه باشه و بعد از بوست اولیه ایگنایت بشه كار سختی هست. نوع ملزومات مورد نیاز سازه ای بدنه موشك برای مانورهای با جی بالا
سیستم تغییر بردار رانش موتور سوخت جامد و همچنین ناویگیشن و یاد هدایت موشك هر كدوم دارای محدودیتهای فناوری بالایی هستند.

در تقریبا یك دهه اخیر تلاشهایی فراوان صورت گرفته و انواع این مسایل تا حدی حل شده اند اما به شخصه معتقدم كه این سامانه تا حد زیادی با فناوری چینی و نه روسی شكل گرفته.

تجربه ایران نشان داده كه چینیها با پرداخت ارقام منطقی (از نظر خودشون البته!!!) خیلی زودتر و بهتر از روسها دست و البته پاها را به نشانه تسلیم بالا می برند.

صرفنظر از جنجالهای تبلیغاتی كه هدف روانی دارند به نظرم این سامانه در صورتیكه كه در ایران تولید انبوه بشه خیلی میتونه موفق باشه. حتی اگر توان اون به لحاظ برد و ارتفاع موثر درگیری و توان شناسایی راداری كمتر از نمونه چینی حتی باشه.

این جملاتی هم كه امروز وزیر دفاع گفت یك چیزی رو روشن می كنه

1-مسئولیین دفاعی احتمالا قصد رو كردن این مهره را نداشتند. به هر دلیلی. مثلا عدم تكمیل 100 درصدی پروژه و یا عدم تولید این سیستم به حد كافی كه در حال حاضر بشه اونو مافع آسمان ایران دانست و یا ... اما احتمالا از جایی تحت فشار افشا بودن مثلا خواست ریاست جمهوری!!! چون حتی ستاد كل هم گفت كه هر كی اصل موضوع رو گفته خودش جزییات را هم خواهد گفت. یكی از معانی كه برداشت میشه همین عدم هماهنگی با نمایش این سیستم بوده.

2-وجود و یا عدم وجود این سیستم نافی توسعه سیستمی مثل شاهین نیست چون قیمت تمام موشك و خود سیستم اصلا قابل قیاس نیست و هر كدوم در كلاس خودشون دسته بندی میشن.

3-به نظر میرسه تا حد زیادی نگرانی از افشای توان واقعی این سیستم وجود داره. اما چرا؟
چند سالی هست اسراییل داره با سیستمهای اس 300 قبرس و یونان و حتی گردان در اختیار آمریكا كه البته نسخه های متفاوتی هستند تمرین می كنه و توان این سیستمها را درك كرده.
خوب واضحه كه صرف داشتن یك موشك عمود پرتاب همه چیز حل نخواهد شد. الان همه اهمین این موضوع به توان بردار رانش برای تغییرات جی ناگهانی و همچنین سیستم كل آتش و هدایت هست. البته در مورد بردار تغییر رانش در صورتیكه روزی فیلم شلیك این سامانه نمایش داده بشه به صورت قطعی میشه نظر داد اما در مورد سیستم كنترل اتش و هدایت خیر!

4-اصولا ان چیزی كه ما به عنوان اس 300 می شناسیم منظور اس 300 PMU1 به بعد هست. و گرنه نسخه های قدیمی تر كه محتمل هست كه چینیها فناوری قدیمی قالب ما كرده باشن، چندان توان مقاومت در برابر جنگ الكترونیك را ندارند.

5-ساخت آرایه فازی برای یك سیستم راداری كار سختی نیست اما پردازش داده ها برای درگیری با اقلا" دو هدف كاری است كه كمی توان تكنولوژیكی بالاتری می طلبه

6-به نظر من اگه فیلم شلیك این موشك به سمت یك هدف به زودی پخش نشه نمیشه خیلی بهش امیدوار بود.
چون اساسا" این سیستمها با اعلام وجودشون ارزش دارن و مخفی نگه داشتن اونها چیزی برای ما نداره و سنت ایرانی هم نشون داده مسئولین ما تاب و تحمل نگه داشتن همچنین رازی را در دل ندارن.

7-امیدوارم هر چه سریعتر این ابهامات برطرف بشه و با دیدن یك شلیك همزمان مكرر به سمت چند هدف خیال همه راحت بشه كه هم موشك دارای بردار تغییر رانشه و هم سیستم توان درگیری با چند هدف رو داره.

8-خود سامانه اس 300 و مشابه اون باید توسط شاهین و تور ام 1 حفاظت بشن كه ما هر دو رو داریم. فقط لازمه برای كوبیدن به دهن همه این زباله هایی كه دارن تو فرومهای خارجی با كاریكاتور بشكه و ... مسخره بازی در میارن همه چیز روشن بشه.

9-با توجه به اینكه اگه فناوری در اختیار ما باشه توان تولید انبوه را داریم به نظر میرسه تا حدود زیادی خیال ایران در صورت صحت برابری توان این سیستم با اس 300 از نظر دفاع هوایی راحت بشه.

10-جنگ به ایران یاد داد كه یك تیروكمان داخلی بهتر از سلاح خارجی است. چون در دوران جنگ محدودیت فراوان خواهد بود.

امیدوارم این سامانه رو در حال شلیك ببینیم تا خیالمون راحت بشه
10-

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در مصاحبه وزیر دفاع معلومه که ایشون آشکارا از کم سوادی خبرنگاران استفاده کردند و موضوع را کاملا از سوال اصلی منحرف و به سمت مرصاد سوق دادند،به نظر میرسه این نمایش صرفا برای کسانی بوده که باید میدیدنش و فعلا به هیچ وجه قرار نیست جزئیاتی از اون منتشر بشه...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نظر من اینه
مسئولین سیاسی کشور می خواستن با توجه به وجود اجلاس هسته ای در تهران و وجود خبرنگارها این رو نشون بدن

به هر حال کامل نشده و همچنین هم آزمایش نشده هست >> منم تعجب کردم چطور این رو آزمایش نکرده رونمایی کردن

چرا رنگ سبز بهش زده بودن ؟؟؟

فقط می خوان تو مازندران ازش استفاده کنند ؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
اصولا ساخت موشكی كه مانند اس 300 دارای بوست اولیه باشه و بعد از بوست اولیه ایگنایت بشه كار سختی هست. نوع ملزومات مورد نیاز سازه ای بدنه موشك برای مانورهای با جی بالا
سیستم تغییر بردار رانش موتور سوخت جامد و همچنین ناویگیشن و یاد هدایت موشك هر كدوم دارای محدودیتهای فناوری بالایی هستند[/quote]

چند سالي هست كه تونستيم به سيستم دو مرحله اي پرتاب و شليك برسيم. شما در موشك حوت همين مساله رو ميبينيد. كه در فاصله زماني كمي سرعت بالايي ميگيره. با اين پشتوانه رسيدن به ( به قول گريپين عزيز) پرتاب سرد و در مرحله بعد روشن شدن موتور ميشه به نسخه عمود پرواز رسيد.
[quote]صرفنظر از جنجالهای تبلیغاتی كه هدف روانی دارند به نظرم این سامانه در صورتیكه كه در ایران تولید انبوه بشه خیلی میتونه موفق باشه. حتی اگر توان اون به لحاظ برد و ارتفاع موثر درگیری و توان شناسایی راداری كمتر از نمونه چینی حتی باشه. [/quote]
در مورد موفق بودن اين سامانه هيچ شكي نيست و ناقض حضور سامانه برد متوسط نيست ولي به قول شما مدت زماني لازمه تا به برد 300 كيلومتر برسيم. به عقيده من تو اين چند سال مشكل صنايع دفاعي ما مبحث رادار بود كه خوشبختانه با عزيمت دانشمندان ايراني به وطن اين مشكل برطرف شده و طيف وسيعي از رادارها در حال طراحي و يا ساخت هستن. حضور اين عزيزان در بخش جنگال پيشرفتهاي ما رو چند برابر كرده.

[quote]-مسئولیین دفاعی احتمالا قصد رو كردن این مهره را نداشتند. به هر دلیلی. مثلا عدم تكمیل 100 درصدی پروژه و یا عدم تولید این سیستم به حد كافی كه در حال حاضر بشه اونو مافع آسمان ایران دانست و یا ... اما احتمالا از جایی تحت فشار افشا بودن مثلا خواست ریاست جمهوری!!! چون حتی ستاد كل هم گفت كه هر كی اصل موضوع رو گفته خودش جزییات را هم خواهد گفت. یكی از معانی كه برداشت میشه همین عدم هماهنگی با نمایش این سیستم بوده. [/quote]

در جائي كه مساله امنيت ملي هست گيس و گيس كشي و لجبازي و فشار اصلا محلي از اعراب نداره. تصميم و برنامه ريزي از مدتها قبل براي اين رژه شده بوده و دهها ساعت كار گروهي براي موفق بودن رژه ميطلبه. منتهي .........

[quote]در مصاحبه وزیر دفاع معلومه که ایشون آشکارا از کم سوادی خبرنگاران استفاده کردند و موضوع را کاملا از سوال اصلی منحرف و به سمت مرصاد سوق دادند،به نظر میرسه این نمایش صرفا برای کسانی بوده که باید میدیدنش و فعلا به هیچ وجه قرار نیست جزئیاتی از اون منتشر بشه...[/quote]

معقولانه ترين نظري بود كه ديدم. گاهي شما يك پيام بدون كلام رو به اون سر دنيا ارسال ميكنين و زحمت ماهها برنامه ريزي استراتژيستها رو به هم ميريزين. تصور ميكنم اوباما اون پرونده كذايي حمله نظامي رو مجددا به پنتاگون ارسال كرده و خواستار بازنگري شده ( و همچنين اسرائيل. قيافه برنامه ريزان ديدني خواهد بود...! icon_cheesygrin )

[quote]به هر حال کامل نشده و همچنین هم آزمایش نشده هست >> منم تعجب کردم چطور این رو آزمایش نکرده رونمایی کردن

چرا رنگ سبز بهش زده بودن ؟؟؟

فقط می خوان تو مازندران ازش استفاده کنند ؟؟[/quote]

شما مطمئن هستين كه ازمايش نشده ؟
ببينيد در مورد موشكها و خلاصه تسليحاتي كه هزينه و زمان ساخت بالائي رو ميطلبه نميان روز اول هدف بذارن و شليك كنن. معمولا اين اموزشها در سيميلاتورها بارها انجام ميشه و بعد هم در پايان دوره شليك حقيقي انجام ميشه كه بعيد نيست در جائي از اين كشور پهناور اينكار انجام شده باشه.

در مورد رنگ نگران نباشين. با چند گالن اب و 30-40 كيلو خاك در عرض چند ساعت ميشه استتار بياباني بهش داد. icon_rolleyes از شوخي گذشته استتار اونقدرها كار شاقي نيست. كلنل عزيز ميتونه مدت زمان لازم براي شما محاسبه كنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اعلام جزئيات سامانه موشکي جايگزين S300 ، اعلام کرد که ايران نياز به ساخت سامانه موشکي S300 ندارد ولي ساخت سلاح هاي مشابه ديگر را در دستور کار دارد.

به گزارش مهر، احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح امروز چهارشنبه در حاشيه جلسه دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص علت برگزاري مانور سپاه در خليج فارس عنوان کرد؛اين مانور بخشي از آمادگي رزمي کشورمان بوده است که در آن هم سلاح هاي جديد و هم تاکتيک هاي جديد براي تامين هر چه بيشتر امنيت منطقه از سوي سپاه اجرا خواهد شد.

وي در ادامه در پاسخ به اين پرسش که آيا جمهوري اسلامي ايران سامانه موشکي S300 را توليد کرده است نيز گفت: ما نياز به ساخت سامانه موشکي S300 نداريم ولي ساخت سلاح هاي مشابه ديگر را در دستور کار داريم و چيزي که توليد شده مربوط به سامانه برد متوسط بوده است که خبرش منتشر شده است البته با توجه به اينکه 50 درصد از درگيريهاي هوايي در برد متوسط صورت مي گيرد اين سامانه پدافند هوايي برد متوسط مي تواند بسيار موثر و جايگزين خوبي براي S300 باشد.

وحيدي در پاسخ به خبرنگاراني که خواستار اطلاع يافتن از جزئيات اين سامانه موشکي شدند نيز عنوان کرد: اين سامانه موشکي تماما در داخل کشور توليد شده با سه رادار هوايي و با موشک کاملا بومي، بردي بالاي 40 کيلومتر و ارتفاع 20 کيلومتر با قدرت مانوري بسيار بالا مي باشد.

وزير دفاع در ادامه درباره اين سئوال که برخي از مقامات آمريکايي ادعا کرده اند که ايران مي خواهد موشک هايي با برد بالايي که به آمريکا برسد توليد کند، گفت: ما هم اکنون چنين برنامه اي نداريم زيرا ايران امروز توانمندي بسيار بالايي دارد و اين کارها را بر اساس سياستها و دکترين خود انجام مي دهد البته ممکن است اين ادعاها از سوي مقامات آمريکايي يک نوع عمليات رواني باشد.

وي در پاسخ به اين سئوال که ادعاهاي اخير رابرت گيس در خصوص بازدارندگي هسته اي ايران نيز اظهار داشت: اين تهديد بيش از آنکه تهديد باشد بيان ضعف آن هاست . کسي به کشوري تهديد بازدارندگي هسته اي مي کند که احساس کند قدرت متعارف و جنگ افزار متعارفش به کار نمي آيد و اگر اين اعتراف آنها را مبنا قرار دهيم آنها خودشان به اين نتيجه رسيده اند که ايران به چنان قدرتي رسيده که با جنگ افزارهاي متعارف هم نمي توانند ملت ايران را به زانو درآورند
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=94574

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]وحيدي در پاسخ به خبرنگاراني که خواستار اطلاع يافتن از جزئيات اين سامانه موشکي شدند نيز عنوان کرد: اين سامانه موشکي تماما در داخل کشور توليد شده با سه رادار هوايي و با موشک کاملا بومي، بردي بالاي 40 کيلومتر و ارتفاع 20 کيلومتر با قدرت مانوري بسيار بالا مي باشد.[/quote]

سردار این رو اعلام نمیکرد بهتر بود. برد 40 کیلومتر حقایق زیادی رو درباره این سیستم مشخص میکنه و تقریبا حدسی که میزدم درست از آب در اومد. امیدوارم در برابر جنگ الکترونیک مقاوم شده باشه که ان شاء الله اینگونه هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
موشكي كه مي خواهيم به صورت عمودي پرتاب شود ، اگر پرتاب سرد باشه كه بخشي از شتاب اوليه تأمين مي شود اما اگر گرم باشه ، لازم هست كه پيشران موشك از قدرت كافي برخوردار باشد تا از عهده ي تأمين شتاب اوليه بربياد.

همچنين يكي از ملزومات بسيار مهم (خصوصاً براي موشك هاي پدافند هوايي كوتاهبرد) وجود يك سامانه ي هدايت و كنترل براي جهت دهي سريع به موشك هست كه بتونه به سرعت اون رو به جهت مورد نظر تغيير مسير بده ؛

مثلاً در موشك سامانه ي تور ام-1 از راكت هاي كوچكي كه در جلوي موشك(نزديك به دماغه) ، تقريباً عمود بر سطح بدنه قرار دارد و به آن جت هاي واكنشي گفته مي شود ، استفاده مي شود(و براي ادامه ي مسير ، از كنترل كانارد ) .

[img]http://www.img98.com/images/k4t7iyj1nv79wgjfk0.jpg[/img]

[img]http://www.img98.com/images/u8ieio110q0kieu0z25.jpg[/img]

به طور كلي براي اين فرايند ، كنترلر هاي غير متعارف مطلوب هستند(كه شامل تغيير بردار رانش و جت هاي واكنشي مي شود)

همچنين سامانه ي كنترلي موشك بايد از حساسيت و سرعت پاسخ(به دستورات هدايتي) مطلوبي برخوردار باشد تا پايداري لازم در لحظات شليك رو به طور كامل فراهم كند ؛ در غير اينصورت ، بدكاركردن هاي پيشران و يا حركات نامطلوب بدنه باعث آسيب ديدن موشك(در داخل محفظه و در هنگام پرتاب) و يا حتي آسيب ديدن خود محفظه خواهد شد.
البته پرتاب سرد ، تا حدود زيادي اين مشكل اخير رو برطرف مي كند.

مي شود و ما مي توانيم اين جت هاي واكنشي رو در يك بوستر كمكي قرار بديم كه بعد از شليك و شتاب دهي هم جدا بشود ، بوسترهايي مشابه سامانه ي استاندارد.

البته لوله هايي كه به انتهاي سيلوهاي شبه اس-300 متصل هست احتمالا مربوط به شليك سرد باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]وحيدي در پاسخ به خبرنگاراني که خواستار اطلاع يافتن از جزئيات اين سامانه موشکي شدند نيز عنوان کرد: اين سامانه موشکي تماما در داخل کشور توليد شده با سه رادار هوايي و با موشک کاملا بومي، بردي بالاي 40 کيلومتر و ارتفاع 20 کيلومتر با قدرت مانوري بسيار بالا مي باشد.[/quote]

سردار این رو اعلام نمیکرد بهتر بود. برد 40 کیلومتر حقایق زیادی رو درباره این سیستم مشخص میکنه و تقریبا حدسی که میزدم درست از آب در اومد. امیدوارم در برابر جنگ الکترونیک مقاوم شده باشه که ان شاء الله اینگونه هست.[/quote]

نه امیدوارم اونی كه حدس زدی نباشه :whew:
چون اگه اون باشه به نظر من ارزش حتی داخل این سیستم و تشكیلات قرار دادن رو نداره! icon_cheesygrin
بعید هم می دونم در برابر جمینگ مقاوم شده باشه icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اعلام جزئيات سامانه موشکي جايگزين S300 ، اعلام کرد که ايران نياز به ساخت سامانه موشکي S300 ندارد ولي ساخت سلاح هاي مشابه ديگر را در دستور کار دارد.

به گزارش مهر، احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح امروز چهارشنبه در حاشيه جلسه دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص علت برگزاري مانور سپاه در خليج فارس عنوان کرد؛اين مانور بخشي از آمادگي رزمي کشورمان بوده است که در آن هم سلاح هاي جديد و هم تاکتيک هاي جديد براي تامين هر چه بيشتر امنيت منطقه از سوي سپاه اجرا خواهد شد.

وي در ادامه در پاسخ به اين پرسش که آيا جمهوري اسلامي ايران سامانه موشکي S300 را توليد کرده است نيز گفت: ما نياز به ساخت سامانه موشکي S300 نداريم ولي ساخت سلاح هاي مشابه ديگر را در دستور کار داريم و چيزي که توليد شده مربوط به سامانه برد متوسط بوده است که خبرش منتشر شده است البته با توجه به اينکه 50 درصد از درگيريهاي هوايي در برد متوسط صورت مي گيرد اين سامانه پدافند هوايي برد متوسط مي تواند بسيار موثر و جايگزين خوبي براي S300 باشد.

وحيدي در پاسخ به خبرنگاراني که خواستار اطلاع يافتن از جزئيات اين سامانه موشکي شدند نيز عنوان کرد: اين سامانه موشکي تماما در داخل کشور توليد شده با سه رادار هوايي و با موشک کاملا بومي، بردي بالاي 40 کيلومتر و ارتفاع 20 کيلومتر با قدرت مانوري بسيار بالا مي باشد.

وزير دفاع در ادامه درباره اين سئوال که برخي از مقامات آمريکايي ادعا کرده اند که ايران مي خواهد موشک هايي با برد بالايي که به آمريکا برسد توليد کند، گفت: ما هم اکنون چنين برنامه اي نداريم زيرا ايران امروز توانمندي بسيار بالايي دارد و اين کارها را بر اساس سياستها و دکترين خود انجام مي دهد البته ممکن است اين ادعاها از سوي مقامات آمريکايي يک نوع عمليات رواني باشد.

وي در پاسخ به اين سئوال که ادعاهاي اخير رابرت گيس در خصوص بازدارندگي هسته اي ايران نيز اظهار داشت: اين تهديد بيش از آنکه تهديد باشد بيان ضعف آن هاست . کسي به کشوري تهديد بازدارندگي هسته اي مي کند که احساس کند قدرت متعارف و جنگ افزار متعارفش به کار نمي آيد و اگر اين اعتراف آنها را مبنا قرار دهيم آنها خودشان به اين نتيجه رسيده اند که ايران به چنان قدرتي رسيده که با جنگ افزارهاي متعارف هم نمي توانند ملت ايران را به زانو درآورند
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=94574[/quote]

اگه اینی باشه كه گفته ایشون
از اس 300 فقط لانچرش رو به ارث برده icon_rolleyes
40 كیلومتر برد و اراتفاع 20 كیلومتر كه سام 2 !!! هم كافیه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]"ویکتور لیتوفکین" مدیرمسئول روزنامه "نیزاویسیمایه واینایه آبازرنیه" به "گازیتا.رو" گفت:[size=24][color=blue]ممکن است در رژه ماکتی چوبی یا کپی بادکنکی اس-300 را نشان داده باشند[/color][/size][/quote] icon_cheesygrin

[quote] این کارشناس افزود: "[size=24][color=red]زمانی چین دستگاه اس-300 پ.ام.او. را خریداری کرده بود، اولین دستگاه را چینی ها تا آخرین پیچ باز کردند و سپس سعی کردند خود مشابه آن را بسازند. حدود 7 سال زجر کشیدند، اما بازهم به نتیجه نرسیدند". [/color][/size][/quote]

[quote]این روزنامه می نیسد: "آناتولی تسیگانیوک" رئیس مرکز پیشبینی های نظامی نیز یقین دارد که "ایرانیان بطور مسلم نمی توانستند با توان خود مشابه اس-300 را بسازند". وی معتقد است که چین واقعاً می توانسته محموله ای از سیستم های خود را به ایران بفروشد، اما این تجهیزات از نظر مشخصات فنی بسیار به پای سیستم اس-300 نمی رسند. وی افزود: "برای اینکه درک کنیم که سیستم دفاع ضدهوایی ایران چه قابلیتی دارد، لازم است که ایران آزمونی انجام دهد که در آن خارجیان نیز حضور یابند". [/quote]
[quote]در ادامه آمده است: "فئودور لوکیانوف" سردبیر مجله "روسیه در سیاست جهانی" نیز به این باور دارد که پکن می توانسته محموله ای از سیستم های دفاع ضدموشکی خود را به ایران بفروشد و گفت: "چرا که نه، برای چینی ها تجارت با ایران، یک بازرگانی است که هیچ بار ایدئولوژیکی مانع آن نمی شود". در عین حال این کارشناس امور سیاسی تردید دارد که معامله فوق پیامدهای چشمگیری در عرصه جهانی برای چین داشته باشد. وی در پایان گفت: "اکنون همه پکن را متقاعد می کنند که با ت تحریمات جدید علیه همین ایران موافقت کند. از این رو به سیستم های دفاع ضد موشکی که دیگر فروخته شده اند، توجهی نخواهند کرد. علاوه بر این باید با دقت این را معلوم کرد که چه چیزی در رژه به نمایش گذاشته شده بود. [b][color=red]شاید این کلاً یک ماکت بوده باشد[/color][/b]". [/quote]

خواهيم ديد....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب با توجه به صحبت هاي وزير دفاع معلوم شد که اين سيستم s-300 نيست ممکنه که HQ-9 چيني باشه ولي با توجه به بردي که وزير دفاع گفت بيشت از چهل کيلومتر ! پس HQ-9 هم نيست چون اون وقت ميگفت بيشتر از 100 کيلومتر !
ما هم موشکي بغير از sam2-Hawk نداريم که در اين محدوده برد باشه !
يعني ورژن نظامي پژو آردي ! ولي چيزي که من فکر ميکنم اينه که اين يا همون HQ-9 بوده وسخنان وزير دفاع براي ردگم کني بوده يا نشون دهنده ابتکار و تخصص بالاي عزيزان در قسمت جنگ رواني و واحد ماکت سازي ارتش بوده ! به هر حال تا فيلمي از تست اون پخش نشده بيشت به عنوان جنگ رواني بهش نگاه کنيد. !

icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.