امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[b]نیکولای ماخاروف فرمانده ستاد نیروهای مسلح روسیه، روز چهارشنبه (۲۲ سپتامبر، ۳۱ شهریور) انصراف کشورش را از تحویل موشکهای اس ۳۰۰ به جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد. خبرگزاری فرانسه به نقل از ماخاروف نوشت:«موشکهای اس ۳۰۰ بدون تردید شامل تحریمهای بینالمللی میشوند و روسیه این موشکها را به ایران تحویل نخواهد داد»[/b].

[color=blue]هنگام امضای توافقنامه گسترش همکاریهای نظامی، آناتولی سردیوکف وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که کشورش به تازگی ۱۲ هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین از اسرائيل خریده است. در همان زمان، روزنامه های اسرائيلی نوشتند که سفر اهود باراک وزیر دفاع این کشور به مسکو، با هدف بازداشتن مسکو از فروش سلاح به ایران و سوریه صورت گرفته است.[/color]

وي افزود كه "مقامات تصميم گرفتند پروسه‌ي تامين ( اين سيستم‌ها براي ايران ) را تعليق كنند و ما در حال انجام اين دستور هستيم.

ماكاروف در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه آيا قرار داد مربوطه فسخ خواهد شد؟ گفت: بايد ببنيم، اين مساله به رفتار ايران بستگي خواهد داشت.

http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=121428

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تقریبا مسئولین ما هم مطمئن شدند که اونها نمیدن اس 300. و خودشون دست به کار شدند.

[quote]ماكاروف در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه آيا قرار داد مربوطه فسخ خواهد شد؟ گفت: بايد ببنيم، اين مساله به رفتار ايران بستگي خواهد داشت.[/quote]


رسما نمیگند فسخ. چون مجبورند، حدود یک میلیارد دلار اخ کنند. بیان. برا همین احمق ها میگند، توقف پروسه ی تحویل ... !!! :mrgreen: :mrgreen:

حتما یادتون هست که دادگاه بین المللی سال گذشته یه همچین مبلغی رو در مورد تانک های چیفتن که ما قبل انقلاب پولش رو داده بودیم ، اما چند تا بیشتر تحویل نشده بود، حق ایران دونست و گفت باید مسترد بشه.

و اون پول هم اضافه شد، به مبلغ گزافی که در بانک های بلوکه مون در اروپا داریم.

-----------------------------------------------------

راستی رفقا یادتون باشه، که این تحریم ها یه پیک داره، نهایتش پنج ساله هست. بعد از اون اگر ما سالم بیایم بیرون ( که شک نکنید با عنایت خدا و امام زمان میام بیرون) ، یک اقتصاد کاملا مقاوم در برابر تحریم برامون درست شده، و اون موقع میتونیم، منتظر این باشیم که خودشون بیان و یکی یکی تحریم ها رو بردارند. و اون موقع هست که این پول همه به ما برمیگرده.انشالله

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همانطور كه rezat1980 گرامي فرمودند، در صورت عدم تحويل بايد علاوه بر كل پول پرداخت شده، جريمه هم پرداخت كنند.

سيستم دفاع ضد هوايي بلند برد هم در داخل ايران در دست ساخت است و تا پايان امسال عملياتي مي شود:

http://military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12906

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
معاون وزير خارجه روسيه:
مسكو همكاري‌هاي نظامي خود با تهران را قطع نمي‌كند

خبرگزاري فارس: معاون وزير امور خارجه روسيه تاكيد كرد كه با وجود محدوديت‌هاي سخت مربوط به تحريم‌هاي بين‌المللي، امكان توسعه همكاري‌هاي نظامي-فني روسيه با ايران همچنان وجود دارد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «اينترفكس»، "سرگئي ريابكوف " معاون وزير امور خارجه روسيه در نيويورك اعلام كرد كه عليرغم وجود محدوديت‌هاي سخت مربوط به تحريمهاي بين المللي، امكان توسعه همكاري‌هاي نظامي-فني روسيه با جمهوري اسلامي ايران همچنان وجود دارد.
ريابكوف روز چهارشنبه اين مطلب را در تفسير دورنماي مشاركت روسيه و ايران در عرصه همكاري‌هاي نظامي-فني بعد از آنكه "دميتري ميدويديف " رئيس جمهوري روسيه حكم مربوط به اجراي قطعنامه 1939 شوراي امنيت سازمان ملل متحد در خصوص تحريم ايران را امضاء كرد، عنوان نمود.
اين ديپلمات بلند پايه روس در گفت‌وگو با خبرنگاران در نيويورك توضيح داد: «اين حكم شامل 7 گروه تسليحات مي‌شود كه در مورد آنها امكان توسعه همكاري‌هاي نظامي-فني با ايران وجود ندارد.»
ريابكوف افزود: «ولي جهت گيريها و طرحهاي ديگري وجود دارد كه امكان توسعه همكاريهاي دوجانبه در خصوص آنها همچنان وجودد دارد.
به عقيده معاون وزير خارجه روسيه، عليرغم وجود رژيم تحريمها در قبال ايران بر اساس قطعنامه 1939 شوراي امنيت سازمان ملل متحد، همكاري‌هاي نظامي-فني با ايران بطور كامل قطع نخواهند شد و امكان توسعه آنها همچنان وجود دارد.
همانطور كه رسانه هاي گروهي اعلام كردند، پيش از اين رئيس جمهوري روسيه در حكمي فروش سامانه‌هاي موشكي «اس-300» و برخي تسليحات نظامي ديگر به جمهوري اسلامي ايران را ممنوع اعلام كرده است. وي همچنين ورود دانشمندان و مقامات ايراني مرتبط با برنامه هسته اي اين كشور به خاك روسيه را ممنوع كرد.
ميدويديف روز چهارشنبه همچنين حكمي را امضاء نمود كه بر اساس آن ارائه هر نوع خدمات مالي از سوي اشخاص فيزيكي و حقوقي روسي به ايران، در صورت ارتباط اين عمليات به برنامه هسته اي اين كشور، ممنوع اعلام شده است.
بر اساس گفته‌هاي "دميتري راگوزين " نماينده دائم روسيه در ناتو، تسليحاتي كه فروش آنها به ايران ممنوع است، شامل سامانه‌هاي موشكي «اس-300»، تجهيزات زرهي سنگين، هواپيما، بالگرد و كشتي‌هاي نظامي مي‌شود.
[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8907010303]منبع[/url]

ا[color=green]دغام شد .

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]اعلام تحریم های متنوع روسیه علیه ایران [/b]


کاخ کرملین با صدور بیانیه ای اعلام کرد: رئیس جمهور روسیه دستور داد تحریم های متنوعی علیه تهران از جمله منع انتقال سامانه های دفاع موشکی اس -300 به ایران اجرایی شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، براساس دستور صادر شده از سوی دمتری مدودف، چارچوب های فعالیت های بازرگانی برای روسیه و شرکت های این کشور با تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران هماهنگ خواهد شد.

در بیانیه کاخ کرملین آماده است: براساس دستور صادر شده از سوی رئیس جمهور روسیه، صادرات "تانک ، زره پوش رزمی ، ضد هوایی از نوع سنگین، بالگردهای رزمی و ناوهای جنگی " به ایران ممنوع خواهد بود.

مدودف همچنین انتقال انواع موشک هایی که در پرونده تحریم ایران در سازمان ملل متحد آمده و لوازم و قطعات آنها را نیز به ایران ممنوع کرد.

براساس دستور صادر شده از سوی رئیس جمهور روسیه، همچنین سرمایه گذاری های ایران در فعالیت های بازرگانی مواد حساس هسته ای در روسیه ممنوع می شود و شماری از اتباع ایرانی به دلیل ارتباط با فعالیت های هسته ای یا موشکی ایران از ورود به روسیه منع می شوند.

این دستور مدودف تنها ساعاتی پس از انتشار اظهارات ژنرال "نیکولای ماکاروف" رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح روسیه صادر شد که گفته بود روسیه در راستای اجرای دستورات دولتی، سامانه موشکی اس -300 را به ایران نمی دهد.

خبرگزاری روسی ریانووستی هم گزارش داد: این تحریم های روسیه شامل ارائه خدمات بیمه به طرف های ایرانی نیز می شود.

همچنین تعدادی از مجتمع ها و گروه های صنعتی ایران که به تولید تسلیحات و خریداری تجهیزات قابل استفاده برای تحقیقات هسته ای اقدام می کنند؛ شامل تحریم روسیه شده اند.

تحریم های روسیه همچنین شامل تعدادی از شرکت های تحت کنترل سازمان صنایع دفاعی ایران یا جزو سازمان صنایع هوا ـ فضای ایران و یک شرکت فناوری های معاصر صنعتی شده است که مسئولیت طراحی و احداث رآکتور آب سنگین در شهر "اراک" واقع در جنوب تهران را بر عهده دارد.

علاوه بر این، مرکز نظامی فنی و تحقیقات علمی ایران و شرکت هایی متعلق به سپاه پاسداران در فهرست تحریم روسیه گنجانده شده اند.

[b]زمان هوشمندانه اعلام تحریم روسیه[/b]

رویترز می نویسد: زمان اعلام قطعی ندادن اس -300 به ایران ، هوشمندانه انتخاب شده بود. حدود یک ماه از اقدام روسیه در راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر می گذرد و اخیرا نیز روسیه از فروش موشک های پیشرفته زمین به دریا به سوریه خبر داد که با مخالفت گسترده آمریکا و اسرائیل رو به رو شد.

"دمتری روگوزین" نماینده روسیه در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز در گفت وگو با تلویزیون دولتی روسیه گفت: روسیه حتما با به دست آوردن سلاح کشتار جمعی توسط دولت های دیگر مانند ایران مخالفت می کند زیرا ما بیش از دیگران به ایران نزدیک هستیم و می بایست به امنیت خود توجه کنیم.

روسیه پیش از این با وجود اعلام نارضایتی، ولی به تمامی قطعنامه های تحریم ایران در شورای امنیت، رای مثبت داده بود.

قبل از این مقامات فرانسوی اعلام کرده بودند ولادیمیر پوتین نخست وزیر روسیه به نیکولا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه گفته بود که مسکو موشک های اس -300 را به ایران نخواهد داد.

مقامات روسیه تاکنون اظهار نظرهای متناقضی را درباره امکان انتقال اس -300 به ایران مطرح کرده بودند.

تهران در سال 2007 از عقد قرارداد با مسکو برای در اختیار گرفتن موشک های اس -300 از روسیه خبر داده بود. ایران همچنین علاوه بر پرداخت مبلغ خرید این سامانه موشکی ، نظامیانی را به روسیه اعزام کرد تا نحوه کار با این سامانه موشکی را بیاموزند.

[b]غرامت روسیه بابت اس - 300[/b]

پیش از این روزنامه روسی " نزاویسمایا گازتا " نوشته بود: فسخ یکجانبه قرارداد اس -300 از طرف روسیه به این معنا است که ایران در خریدهای نظامی خود به سمت چین خواهد رفت و این موضوع یعنی محروم شدن روسیه از صدها میلیون دلار عایدی سالانه از همکاری های نظامی با ایران .

این روزنامه اضافه کرده بود: در صورتی که روسیه این قرار داد را فسخ کند باید علاوه بر مبلغ قرار داد که 800 میلیون دلار است حدود 400 میلیون دلار نیز به عنوان جریمه به ایران بپردازد .

این گزارش می افزاید : این مبالغ جدای از زیان های دیگری است که مثلا از ناحیه کاهش خریدهای نظامی ایران متوجه روسیه خواهد شد و از این ناحیه نیز برآورد می شود سالانه 300 تا 500 میلیون دلار از خریدهای نظامی ایران از روسیه کاهش یابد .

از سوی دیگر علاوه بر خریدهای نظامی ، سرد شدن روابط تهران – مسکو بر دیگر بخش های همکاری اقتصادی نیز موثر خواهد بود؛ به عنوان مثال ایران در اوایل ماه ژوئن شرکت های هوایی داخلی خود را از به پرواز در آوردن هواپیماهای مسافر بری توپولف روسی در پروازهای داخلی و بین المللی منع کرده است و از طرف دیگر وزارت راه و ترابری اعلام کرده است که خدمه پروازی روسی باید از خطوط هوایی ایران بروند و به جای آنها از خدمه پروازی ایرانی استفاده شود .

ایران 800 میلیون دلار بابت تحویل این سامانه دفاع ضد هوایی به روسیه پرداخت کرده است . کارشناسان بر این باورند که استقرار سامانه اس 300 در ایران ، با تقویت دفاع ضد هوایی این کشور ، حمله هوایی یا موشکی به تاسیسات هسته ای ایران را سخت تر خواهد کرد .

http://www.asriran.com/fa/news/137341

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ظاهرا خیلی هم خفن دارن قطع میکنن.

http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12910&p=131155#131155

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]مدودوف با امضای حکمی ، فروش قطعات یدکی تانک ، جت های جنگنده ، بالگرد و کشتی ها و سیستم های دفاع موشکی به ایران را ممنوع اعلام كرد[/b]

http://news.yahoo.com/s/afp/20100922/wl_mideast_afp/russiairannuclearweapons

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خدا را شكر كه روسيه هم به تحريم كننده ها پيوست.انشا... در آينده با توكل بر خدا و تلاش متخصصين داخلي از تسليحات روسي بي نياز خواهيم شد.پولي كه صرف خريد تسليحات روسي ميشود مي تواند با تزريق به پروژه هاي داخلي در چند سال شكوفايي خيره كننده اي را در نيروهاي مسلح داشته باشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]سردار وحيدي:
استنادات روسيه براي لغو قرارداد فروش اس 300 منطقي نيست[/b]

به گزارش خبرگزاري فارس، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به برخي خبرها مبني بر اعلام مسئولان روسي درباره خودداري از تحويل موشك اس 300 به ايران، با تاكيد بر اينكه دفاع ما وابسته به موشك اس 300 نبوده و نخواهد بود، اظهار داشت: قرار داد اس 300 براي ما فرقي با قراردادهاي ديگر نمي‌كند.

وحيدي با بيان اينكه ما درحوزه پدافند هوايي، محصولات خوبي ساختيم، گفت: ساخت محصولات برد بلند را نيز در دستور كار داريم و مشابه آن را خواهيم ساخت چنانچه در سابق هم همين گونه بوده است و هر محصول ديگري را كه ديگران به ما ندادند ما بهتر از آن را ساختيم و امروز دراختيار نيروهاي مسلح است.

وي با بيان اينكه جاي سوال و بحث دارد كه روسيه چطور اين اقدام خود را توجيه خواهد كرد، ادامه داد: روسها قراردادي راكه مربوط به چند سال قبل است و مكلف بودند قبل از قطعنامه 1929 تحويل ما بدهند، بارها به دلايل فني، به تعويق انداختند و ما هم از آنها قبول كرديم، چرا كه بروز مشكلات فني در يك محصول اجتناب ناپذير است.

* خوشحال نيستيم روسها از طريق امريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي تحقير شوند

وزير دفاع با اشاره به اينكه همزمان، فشارهايي كه آمريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي به روسيه مي‌آوردند از ديد ما دور نبود، گفت: ما اين موضع‌گيري را بيشتر ناشي از توجه نكردن روسها به چارچوب‌هاي قراردادي كه با ايران داشتند مي‌دانيم.

وحيدي با ابراز اميدواري از اينكه روسها در انتخاب مسير خود، يك مسير مستقلي را داشته باشند، با اشاره به گذشت 6 ماه از قطعنامه 1929 اظهار داشت: اين قطعنامه هيچ صراحتي درباره موشك‌هاي پدافند هوايي ندارد و استناد به آن بعد از 6 ماه، منطقي به نظر نمي رسد.
وي خاطرنشان كرد: ما خوشحال نيستيم كه روسها از طريق امريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي تحقير شوند و گفته شود كه اينها ديكته‌هايي را مي‌نويسند كه آنها املا مي‌كنند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8907010956

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تحریم در کوتاه مدت میتونه اثر گذار باشه ولی در بلند مدت به نفعمونه به قول امام خمینی ما این تحریم ها رو به فال نیک می گیریم اصلا اگه اس300 هامون رو اونا می ساختند ممکن بود مشخصاتشون رو به دشمنان می دادند من یه روش جدید واسه ساخت اس300 پیدا کردم:
لانچرشو که داریم رادار اف14 رو +تمامی رادار های ساخت داخل رو میریزیم توش+موشک فونیکس اصلاح شده=اس300 وطنی icon_cheesygrin icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][b]سردار وحيدي:
استنادات روسيه براي لغو قرارداد فروش اس 300 منطقي نيست[/b]

به گزارش خبرگزاري فارس، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به برخي خبرها مبني بر اعلام مسئولان روسي درباره خودداري از تحويل موشك اس 300 به ايران، با تاكيد بر اينكه دفاع ما وابسته به موشك اس 300 نبوده و نخواهد بود، اظهار داشت: قرار داد اس 300 براي ما فرقي با قراردادهاي ديگر نمي‌كند.

وحيدي با بيان اينكه ما درحوزه پدافند هوايي، محصولات خوبي ساختيم، گفت: ساخت محصولات برد بلند را نيز در دستور كار داريم و مشابه آن را خواهيم ساخت چنانچه در سابق هم همين گونه بوده است و هر محصول ديگري را كه ديگران به ما ندادند ما بهتر از آن را ساختيم و امروز دراختيار نيروهاي مسلح است.

وي با بيان اينكه جاي سوال و بحث دارد كه روسيه چطور اين اقدام خود را توجيه خواهد كرد، ادامه داد: روسها قراردادي راكه مربوط به چند سال قبل است و مكلف بودند قبل از قطعنامه 1929 تحويل ما بدهند، بارها به دلايل فني، به تعويق انداختند و ما هم از آنها قبول كرديم، چرا كه بروز مشكلات فني در يك محصول اجتناب ناپذير است.

* خوشحال نيستيم روسها از طريق امريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي تحقير شوند

وزير دفاع با اشاره به اينكه همزمان، فشارهايي كه آمريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي به روسيه مي‌آوردند از ديد ما دور نبود، گفت: ما اين موضع‌گيري را بيشتر ناشي از توجه نكردن روسها به چارچوب‌هاي قراردادي كه با ايران داشتند مي‌دانيم.

وحيدي با ابراز اميدواري از اينكه روسها در انتخاب مسير خود، يك مسير مستقلي را داشته باشند، با اشاره به گذشت 6 ماه از قطعنامه 1929 اظهار داشت: اين قطعنامه هيچ صراحتي درباره موشك‌هاي پدافند هوايي ندارد و استناد به آن بعد از 6 ماه، منطقي به نظر نمي رسد.
وي خاطرنشان كرد: ما خوشحال نيستيم كه روسها از طريق امريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي تحقير شوند و گفته شود كه اينها ديكته‌هايي را مي‌نويسند كه آنها املا مي‌كنند.


اس-۳۰۰ قرار دادش با دیگه قرار دادها فرقی نمیکنه.یعنی تموم شد رفت?????
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8907010956[/quote] icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کاش این تحریمها مدت ها پیش اتفاق افتاده بود،اگر نبود امید به این سیستم های روسی و همچنین اعتقاد به اینکه بالاخره در دنیا اندکی منطق وجود داره (مبنی بر اینکه خطر سیستم دفاعی برای کشورهای دیگه چی میتونه باشه؟) شاید ما مدتها پیش کار را بر روی پدافند هوایی دوربرد هم شروع کرده بودیم...
ولی هنوز هم دیر نیست و امیدوارم این مورد هم سبب ارتقای توان داخلی ما بشه هرچند با زحمت و هزینه ی بیشتر..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یاد جمله معروف افتادم:
تحریم کنید ، خودمان میسازیم.

بازم خدا پدر این رئیس جمهور روسیه را بیامرزه که رسما اعلام کرد ، و الا همچنان جناب مهمانپرست پشت میکروفن وزارت خارجه اعلام میکردند : نه خبری نیست....

شیطونه میگه امسال زمستون گاز مفتی بدیم به اروپا ، روسیه را تنبیه اقتصادیش بکنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان به من بگید ایا ایران پول بالا کشیده توسط روسهای احمق رو پس میگیره یا نه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان به من بگید ایا ایران پول بالا کشیده توسط روسهای احمق رو پس میگیره یا نه icon_cheesygrin[/quote]
با سلام
قطعا يكي از اهداف تعيين تكليف اين قرارداد همين موضوع مي باشد همانطور كه در مورد خريدهاي نظامي از انگليس در زمان شاه نيز اخيرا به نتيجه رسيد و راي دادگاه به نفع ايران شد . البته به نظر من اگر روشهاي صحيح و اصولي در بستن قراردادها اجرا شود و از متخصصين و مشاوران مجرب در اين امور استفاده شود كمتر شاهد اين موارد خواهيم بود . البته در اين مورد به خصوص ظاهرا انجام شده چون روسها در صورت لغو يكجانبه قرارداد ضرر و زيان سنگيني را بايد به ايران بپردازند و به همين دليل بهانه هاي واهي مي آورند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.