امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]شیطونه میگه امسال زمستون گاز مفتی بدیم به اروپا ، روسیه را تنبیه اقتصادیش بکنیم.[/quote]

بهترين كار اينه كه اين سامانه پدافند برد بلند ايراني هرچه زودتر ساخته بشه و روي روسها كم بشه .
بقول كاربراي ميليتاري ، يكي از چيزهاي بدرد بخور اين روسها همين اس 300 بود . حالا اگر كارشناسهاي وزارت دفاع بجنبن و يك چيزي رو دست اين پدافند كذايي درست كنند همه دنيا خواهان اوون مي شن ! يك نكته قابل ذكر آن است كه ساخت اف 35 براي تكميل سيستمهاي جنگ الكترونيك و دفاعي آن عليه اس 300 به تأخير افتاده .

با اين سامانه پدافند برد بلند مي شود با يك تير n نشان زد.
روي روسها را كم كرد.
مشتري پيدا كرد.
پول نفت داخل كشور هزينه مي شود.
جلوي بخور بخور بعضي ها را گرفت .
و ....

===============================================================
البته يك نكته را فراموش نكنيم : يك وقت ديديم روسيه يك چند تايي اس 300 به ما داده ، حالا حرف تحريم مي زنه ! icon_cheesygrin

ما كه از اروپا و آمريكا چيزي نمي خريم ولي اين چند روز ، قبل از تصويب قطعنامه جديد شوراي امنيت ، يك هجمه تبليغاتي زيادي روي چين و روسيه چه در داخل و چه در خارج هست . ( امان از دست بعضي جانورهاي داخلي )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خب پس انشاالله دیگه شاهد تجهیزات زمخت روسی نخواهیم بود

اگر بدست انسان ساخته شده پس دوباره میشه ساختش

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به اینکه ما که خودمون دفاع برد کوتاه و متوسط به مرحله تولید رسانده ایم یک سوال دارم:
800میلیون دلار ( 800000000000 تومن خودمون *) را داخل ایران به شرکتها و دانشگاهها و مراکز صنعتی داده بودیم ، S3000000 ساخته بودیم

پیوست *: چون میدونم صفرها را راحت نتونستید بخونید دلاری 1000 تومن میشه
: هشتصد میلیارد تومن

عدد بزرگیه که با 1 میلیاردش چه کارها که نمیشه کرد......
چرا باید شیرینی بشه از حلق روسهای کثیف بره پائین ؟
آیا امضای این قرارداد بدون گرفتن ضمانتنامه معتبر و واریز تمام پول قبل از تحویل ، خیانت در اموال ایرانیان نیست ؟
چرا خبری مبنی بر تنبیه شرکتها و کشورهای تحریم کننده ایران نمیشنویم ؟ مثلا تصویب قانون منع خرید نظامی از روسیه حداقل به مدت 50 سال ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][b]اعلام تحریم های متنوع روسیه علیه ایران [/b]


کاخ کرملین با صدور بیانیه ای اعلام کرد: رئیس جمهور روسیه دستور داد تحریم های متنوعی علیه تهران از جمله منع انتقال سامانه های دفاع موشکی اس -300 به ایران اجرایی شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، براساس دستور صادر شده از سوی دمتری مدودف، چارچوب های فعالیت های بازرگانی برای روسیه و شرکت های این کشور با تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران هماهنگ خواهد شد.

در بیانیه کاخ کرملین آماده است: براساس دستور صادر شده از سوی رئیس جمهور روسیه، صادرات "تانک ، زره پوش رزمی ، ضد هوایی از نوع سنگین، بالگردهای رزمی و ناوهای جنگی " به ایران ممنوع خواهد بود.

مدودف همچنین انتقال انواع موشک هایی که در پرونده تحریم ایران در سازمان ملل متحد آمده و لوازم و قطعات آنها را نیز به ایران ممنوع کرد.

براساس دستور صادر شده از سوی رئیس جمهور روسیه، همچنین سرمایه گذاری های ایران در فعالیت های بازرگانی مواد حساس هسته ای در روسیه ممنوع می شود و شماری از اتباع ایرانی به دلیل ارتباط با فعالیت های هسته ای یا موشکی ایران از ورود به روسیه منع می شوند.

این دستور مدودف تنها ساعاتی پس از انتشار اظهارات ژنرال "نیکولای ماکاروف" رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح روسیه صادر شد که گفته بود روسیه در راستای اجرای دستورات دولتی، سامانه موشکی اس -300 را به ایران نمی دهد.

خبرگزاری روسی ریانووستی هم گزارش داد: این تحریم های روسیه شامل ارائه خدمات بیمه به طرف های ایرانی نیز می شود.

همچنین تعدادی از مجتمع ها و گروه های صنعتی ایران که به تولید تسلیحات و خریداری تجهیزات قابل استفاده برای تحقیقات هسته ای اقدام می کنند؛ شامل تحریم روسیه شده اند.

تحریم های روسیه همچنین شامل تعدادی از شرکت های تحت کنترل سازمان صنایع دفاعی ایران یا جزو سازمان صنایع هوا ـ فضای ایران و یک شرکت فناوری های معاصر صنعتی شده است که مسئولیت طراحی و احداث رآکتور آب سنگین در شهر "اراک" واقع در جنوب تهران را بر عهده دارد.

علاوه بر این، مرکز نظامی فنی و تحقیقات علمی ایران و شرکت هایی متعلق به سپاه پاسداران در فهرست تحریم روسیه گنجانده شده اند.

[/quote]

بسمه تعالی

با سلام

[size=24][color=blue]دوستان خدا رو صد هزار شکر که دوباره به حقانیت نفس معمار کبیر انقلاب اسلامی، خمینی کبیر (ره) در مدّ نظر داشتن و سرلوحه عمل قرار دادن بطور جدّی شعار[/color][color=red] " نه شرقی ، نه غربی. جمهوری اسلامی " [/color] [color=blue]متوجه ساخت.[/color][/size]

[size=18]شعاری که برای نسل سومی های انقلاب کمتر ملموس است آنهم به برکت سیاستهای اوآخر دهه هفتاد و در دهه هشتاد جناب.... که با پشتیبانی مادی و معنوی و لجستیکی و .... از سران فتنه88 و در ادامه سیاستهای نهروانی اصلاحاتیون و سران فتنه88 طی دهه هشتاد در مجلس و دولت و اصرار و پافشاری و ادامه جایگزینی سیاست منافقانه " درهای باز " آن جناب.... !!!!!!!![/size]
که خدایش نبخشاید ولی هدایتش کند که اگر میگذاشت ما بر عمل به این شعار پا برجا میبودیم الآن از جهت خیلی چیزها استقلال کامل یافته و خودکفا میشدیم.

یا علی مدد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته جالب اینجاست من نمیدونم وسعت جهل و حماقت آدمی تا به کجا توان قد کشیدن داره،
برخی در داخل میگن دادن هزینه در زمینه ی هسته ای برای چی؟وقتی حاضرند سوخت را در اختیار ما قرار بدند؟

قرار داد مکتوب را اون هم کشوری که داعیه دار روابط چند صد ساله با ایران هست و همسایگی در موردی کاملا دفاعی زیرش میزنن با وقاحت و یک چیز هم طلبکار و فردا چه کسی میتونه تضمین بده در مورد هر چیز کوچکی زیر قرار داد تامین سوخت راکتورها نزنند؟چه کسی جوابگوی سرمایه ی عظیم خوابیده در نیروگاهها که بدون سوخت رها شده و به مثابه انباری بی استفادست را میده؟چه کسی تضمین میکنه ضمانت دروغگویان را؟ آیا افراد داخلی خائن و وطن فروشی که سعی در تضعیف این حق ایران دارند به بهانه های واهی حاضرند تار سیبیلشون! را گرو در برابر تضمین این دروغگویان وقیح قرار بدند؟چه برسه به زندگیشون!!
متاسفم برای عمق جهالتهای اطرافم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]رشوه عربستان و امارات به روسيه در قبال عدم فروش اس 300 به ايران [/b]

يك پايگاه خبري طي يك گزارش از اقدام دولت عربستان و امارات عربي متحده در ارائه رشوه به مسكو درقبال ممنوعيت فروش موشكهاي اس‌300 به ايران خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "نهرين نت "، "دميتري ميدويديف " رئيس‌جمهوري روسيه در 22 سپتامبر (31 شهريورماه) حكمي را صادر كرد كه طبق آن فروش سامانه‌هاي "اس-300 " و ديگر تسليحات به ايران ممنوع شود.

لاوروف اعلام كرد كه تصميم روسيه براي ممنوعيت فروش تسليحات به ايران در جهت اجراي قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل متحد بوده است.

راديو صوت العراق با انتشار گزارشي از اقدام دولتهاي عربستان و امارات عربي متحده در ارائه پيشنهاد رشوه به دولت روسيه در قبال عدم فروش سامانه‌هاي اس 300 به ايران خبر داد و دليل اصلي تصميم كاخ كرملين در عدم ارائه سامانه‌هاي "اس-300 " و ديگر تسليحات به ايران به بهانه تحريم اين كشور را فاش كرد.

بر اساس اين گزارش با هماهنگي "رابرت گيتس " وزير دفاع آمريكا، امارات و عربستان با امضاي قراردادهاي تجاري و نظامي با روسيه كه اولين مرحله آن بيش از 10 ميليارد دلار است به مسكو رشوه دادند تا اين كشور از تحويل موشكهاي اس 300 به ايران خودداري كند.

اين گزارش نشان مي‌دهد كه اين دو كشور عربي به پيشنهاد گيتس پاسخ مثبت داده‌اند وي از امارات و عربستان خواسته بود به منظور تاثيرگذاري بر سياستهاي روسيه و چين با اين كشورها قراردادهاي نظامي و تجاري ببندند.

به گزارش نهرين نت، لابي صهيونيستي فعال در روسيه نيز نقش موثري در جلوگيري از فروش موشكهاي اس 300 به ايران داشته است.

طبق حكم رئيس‌جمهوري روسيه، ارائه هرگونه تانك، جت‌هاي جنگنده، بالگردها، كشتي‌ها و سامانه‌هاي موشكي به ايران ممنوع است.

عليرغم همكاري‌هاي همه‌جانبه هسته‌اي ايران با آژانس و جامعه بين‌المللي، شوراي امنيت سازمان ملل متحد ماه ژوئن گذشته دور چهارم تحريم‌ها عليه ايران را به تصويب رساند كه بر اساس اين تحريم‌ها، محدوديت‌هايي در فروش برخي تجهيزات به ايران كه در زمينه هسته‌اي كاربرد دارد، صورت مي‌گيرد.

"نيكلاي ماكاروف " رئيس ستاد كل ارتش روسيه نيزاعلام كرد: تصميمي اتخاذ شده است مبني بر اينكه موشك‌هاي اس-300 به دليل اينكه تحت تأثير تحريم‌هاي بين‌المللي عليه ايران قرار مي‌گيرند، در اختيار اين كشور قرار داده نشوند.

سامانه اس-300 قادر به رديابي و شليك به هواپيماها، موشك‌هاي كروز و موشك‌هاي بالستيك در فاصله‌اي حدود 144 كيلومتري و در ارتفاعي بالغ بر 90 هزارپايي (27 هزار متري) است.

http://www.asriran.com/fa/news/137801


امین جان . تایپیک رو منتقل کن. ثواب داره icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسيه با خيال اينكه ايران تا ابد براي ساخت نيروگاه هسته اي و تامين سوخت (بويژه تامين سوخت نيروگاه بوشهر)به آنها نياز دارد يكمي دور برداشته.

زهي خيال باطل.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حرکت روسها بی پاسخ نخواهد ماند ... !


[quote]اسناد لغو رواديد ميان ايران و گرجستان تنظيم و نهايي شد.

به گزارش ايسنا به منظور تسهيل در تردد اتباع ايران و گرجستان لغو رواديد در دستور كار قرار گرفته و اسناد مربوط به آن تنظيم و نهايي شده است.

اي[b]ن اسناد قرار است در سفر آتي منوچهر متكي به گرجستان كه در پاسخ به سفر سرگئي واشادزه به تهران انجام مي‌شود از سوي دو وزير امور خارجه امضاء شود.[/b]

به گزارش ايسنا، خط پرواز مستقيم تهران ـ تفليس نيز اول اكتبرماه با حضور مقامات دو كشور افتتاح مي‌شود.

http://www.asriran.com/fa/news/13773...گرجستان[/quote]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]کرشمه کرملین برای تحویل اس-300، بازي جديد براي معامله با برگ ايران؟ [/b]

براساس گزارش رسیده به نقل از وزارت خارجه روسیه، دیمتری مدودوف رئيس‌جمهور روسيه بخشنامه‎اي صادره کرده که بر اساس آن روسیه سیستم دفاعی اس-300 را به ایران صادر نمي‌کند و در بخشنامه و حکم مذکور، دليل ارسال نكردن، تجهیزات پیروی و مطابقت با قعطنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد ذکر شده است که روسیه نیز به اين قطعنامه رأي مثبت داده بود.

به گزارش رجانيوز، مدودوف که حکم تحریم ایران را طی بخشنامه ای در تاریخ 22 سپتامبر 2010 امضا کرده است، بر اساس این بخشنامه فروش سیستم هوایی اس-300 به همراه ارسال تانک های جنگی، هواپیماهای جنگنده، هلی کوپتر، کشتی ها و ناوهای جنگی و سیستم های موشکی به ایران را ممنوع كرده است.

روسیه همچنین تکنولوژی وابسته به موشک‌های بالستیک که توانایی حمل کلاهکهای هسته ای را دارند، به ایران را ممنوع کرده است. همچنین این بخشنامه ترانزیت و عبور و مرور تجهییزات نظامی از خاک روسیه به ایران را ممنوع مي‌كند.

این درحالی است که وزیر خارجه روسیه سرگئی لاوروف، 22 ژوئن 2010 رسماً اعلام کرد که قعطنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل تاثیری بر قرارداد سیستم دفاع موشکی اس-300 ندارد زیرا این سیستم یک سیستم دفاعی است که تحت مفاد قعطنامه صادره قرار نمی گیرد.

نوع پیشرفته و بهینه شده سیستم دفاع موشکی اس-300 که به اس-300 پی ام یو 1 (اس-ای-20 گارگویال) معروف است تا برد 150 کیلومتری موشک‌های بالستیک و پرنده‌های دشمن را مورد هدف قرار می دهد.

طبق ماده سوم قعطنامه 1929 هیچ‌کدام از موارد مورد نظر قعطنامه به قراردادهای پیشین ارتباطی ندارد و برای قراردادهای آتی مدنظر قرار گرفته است. این درحالی است که قرارداد ایران و روسیه مربوط به سال 2007 است. روسیه چند هفته پیش آخرین محموله از 29 فروند سیستم دفاع موشکی تور ام یک را که قرارداد آن در سال 2005 امضا شده بود، به ایران تحویل داد.

متخصصین ایرانی در حال آموزش سیستم راداری و سیستم های فرماندهی موشک‌ها هستند.

بر هم زدن قرارداد فروش اس- 300 به ايران در حالي است كه به نظر مي‌رسد با توجه به سود ميليارد دلاري اين معامله براي مسكو، هدف مقامات كرملين از اين ناز و كرشمه علاوه بر خودشيريني مدودوف براي كاخ سفيد كه يك امتياز منفي قابل توجه در ميان مقامات كاخ كرملين به‌شمار مي‌رود، نوعي بازي براي بالا بردن قيمت و معامله با برگ ايران طبق روال گذشته باشد. البته چنانچه مقامات ايران بتوانند مانند ماجراي نيروگاه بوشهر در اين بازي ورود مناسبي بكنند، مي‌توانند قرارداد را به نتيجه برسانند.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=63509

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حرکت روسها بی پاسخ نخواهد ماند ... !


[quote]اسناد لغو رواديد ميان ايران و گرجستان تنظيم و نهايي شد.

به گزارش ايسنا به منظور تسهيل در تردد اتباع ايران و گرجستان لغو رواديد در دستور كار قرار گرفته و اسناد مربوط به آن تنظيم و نهايي شده است.

اي[b]ن اسناد قرار است در سفر آتي منوچهر متكي به گرجستان كه در پاسخ به سفر سرگئي واشادزه به تهران انجام مي‌شود از سوي دو وزير امور خارجه امضاء شود.[/b]

به گزارش ايسنا، خط پرواز مستقيم تهران ـ تفليس نيز اول اكتبرماه با حضور مقامات دو كشور افتتاح مي‌شود.

http://www.asriran.com/fa/news/13773...گرجستان[/quote][/quote]

یه چیز دیگه هم اضافه کنیم بهش.فروش او -ی-وی های ایرانی به گرجستان و چند برابر شدن همکاری های نظامی ایران و گرجستان

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]وای من این خبر بالایی که گذاشته بودم، خوب بهش دقت نکردم.

یه جمله ی خفنی توش داره که ظاهرا هیچ کس بهش توجه نکرد:[/b]


[size=18]روسیه چند هفته پیش آخرین محموله از 29 فروند سیستم دفاع موشکی تور ام یک را که قرارداد آن در سال 2005 امضا شده بود، به ایران تحویل داد.[/size]

!!!!!!!!!!!!................ icon_cheesygrin icon_eek icon_eek icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مرده شور هرچی شرقی و غربیه ببرن ! همشون سر و ته یک کرباسن ! اگر چشم امید به اینها باشه ما همون 30 سال پیش دخلمون اومده بود ! از روس کثیف تر امریکایی و از امریکایی کثیف تر انگلیسی و از همه اونها کثیف تر صهیونیصت است !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]اظهارات پراز تناقض و بچگي مقامات مسکو در لغو قرارداد اس-300[/b]

فرمان رئيس جمهور روسيه در خصوص تدابير مربوط به اجراي قطعنامه 1929 شوراي امنيت سازمان ملل اين تصور را در ذهن ايجاد مي‌کند که سياست روسيه وارد مرحله کاملا جديدي شده است چون فهرست تدابير پيشنهادي دميتري مدودف از تغيير جدي سياست اين کشور در مورد ايران سخن مي گويد.

به گزارش رجانيوز، براساس فرمان مدودف تحويل انواع تسليحات از جمله موشک‌هاي اس-300، هواپيماها، بالگردها و کشتي‌هاي جنگي، فناوري‌هاي مربوط به ساخت موشک‌هاي بالستيک و تسليحات مشابه به ايران ممنوع مي شود و رئيس جمهور روسيه همچنين ارائه خدمات مالي را در زمينه هاي مرتبط با برنامه هسته اي ايران براي اشخاص حقيقي و حقوقي ممنوع کرده و فعاليت مشترک با بانک‌هاي ايراني در خاک روسيه و افتتاح شعب جديد آن‌ها و انعقاد قراردادهاي بيمه با ايراني‌ها در خاک روسيه هم مجاز نيست و اتباع اين کشور بايد در زمان معامله با سازمان‌هاي ايراني نهايت هوشياري را به خرج دهند.

از اين پس سفر ايراني‌هاي مشغول به فعاليت در زمينه هسته اي به روسيه يا عبور آن‌ها از خاک اين کشور ممنوع مي شود. در اين فهرست به اسامي 13 مقام ايراني اشاره شده که از جمله آن‌ها مي توان، عباس رضايي آشتياني يکي از مسولان سازمان انرژي اتمي در زمينه امور زمين شناسي و اکتشافي و سرتيپ محمد رضا نقدي معاون سابق رئيس ستاد نيروهاي مسلح ايران در زمينه لجستيکي و تحقيقات صنعتي را نام برد.

اين تدابير بسيار جدي و به‌ويژه تاکيد بر اين که در روسيه کنترل جدي بر اجراي فرمان رئيس جمهور صورت خواهد گرفت، در تاريخ تصويب اسناد مشابه در کرملين که هميشه با خويشتن‌داري توام بوده کاملا بي‌سابقه محسوب مي شود. همين مساله برخي تحليلگران روسي را واداشته فرمان دميتري مدودف را گواهي بر پيروزي لابي طرفدار امريکا در کرملين و تاييدي بر ديکته شدن سياست خارجي روسيه توسط وزارت خارجه امريکا ارزيابي کنند.

ولي فرمان رئيس جمهور روسيه با وجود مفصل بودن پيش از هر چيز بر ممنوعيت تحويل موشکهاي اس-300 به ايران تاکيد دارد که مي توانند نيروگاه بوشهر ساخته شده توسط روسيه را در برابر حملات موشکي و هوايي محافظت کنند.

موضوع از اين قرار است که مسکو و تهران در سال 2007، قراردادي براي فروش پنج فروند از اين موشک‌ها امضا کردند که مي تواند به طور موثري از آسمان ايران در برابر هرگونه حمله هوايي دفاع کند. روسيه تا کنون از ايران پيش پرداختي دريافت کرده و مبلغ کل قرارداد يک ميليارد دلار است.

قرار بود تحويل اين محموله سال گذشته انجام شود ولي بنا به نبود آمادگي سياسي از طرف روسيه صورت نگرفت. تاکنون اظهارات ضد و نقيض فراواني از سوي مقامات روسيه در خصوص تحويل اين موشک‌ها بيان شده ولي از همان ابتداي پيش نويس قطعنامه ضد ايراني در شوراي امنيت مشخص بود که تحويل آن‌ها ممنوع نشده و حتي ولاديمير پوتين نخست وزير روسيه در آستانه رأي‌گيري در خصوص قطعنامه تاکيد کرد که همکاري‌هاي اقتصادي بين ايران و روسيه ادامه خواهد داشت و قرارداد اس-300 لغو نشده است.

برخي مقامات امريکايي هم تاکيد کرده بودند که قطعنامه شامل اين موشک‌ها نمي شود و فيليپ کرولي هم اعلام کرد که در فهرست تسليحات ممنوعه اشاره‌اي به اين موشک‌ها نشده است. درست يک روز بعد، اندري نسترنکو سخنگوي وزارت خارجه روسيه هم در پاسخ به پرسشي ممنوعيت تحويل آن‌ها را رد کرد. اين سخنان را همان روز ميخاييل دميترييف مدير اداره فدرال همکاري‌هاي نظامي و فني تاييد کرد ولي يک روز بعد سخنگوي همين اداره سخنان رئيس خود را تکذيب و تاکيد کرد قطعنامه شوراي امنيت شامل اين موشک‌ها هم مي شود. بعد سرگي لاورف وزير امور خارجه روسيه که در تاشکند به سر مي برد، يادآور شد که ساخت نيروگاه بوشهر و تحويل موشکهاي اس-300 مشمول قطعنامه شوراي امنيت نمي شوند چون همکاري در زمينه تحويل تسليحات تهاجمي ممنوع شده است. يک هفته از سخنان لاورف نگذشته بود که سرگي ريابکف معاونش برخلاف قوانين مربوط به سلسله مراتب سخنان وي را تکذيب کرد. خلاصه اين که در اين ماجراي عجيب، تمامي اظهارات مقامات روسيه با هم تناقض داشتند و درنهايت اين شخص دميتري مدودف رئيس جمهور بود که مساله راحل کرد.

صرف‌نظر از الم شنگه اي که مقامات روسيه به پا کردند، شکي نيست که قطعنامه شوراي امنيت شامل موشک‌هاي اس-300 نمي شود و مسکو خودش، خودش را ملزم به اجراي اين قطعنامه کرده است. در واقع بايد گفت اين قرارداد که در دوران پوتين امضا شده، قرباني تغيير حکومت در روسيه شده است. پوتين به خوبي مي دانست که تابعيت سياست خارجي روسيه از منافع امريکا چه پيامدهاي وخيمي براي کشورش در بر خواهد داشت.

در زمان پوتين، مسکو تلاش مي کرد اين قرارداد را علني نکند و از آن، به‌عنوان برگ برنده اي در بازي با واشنگتن و به‌ويژه در زمينه پيمان تسليحات تهاجمي راهبردي بهره برد. در عين حال، مقامات روسيه به طور کاملا مشخصي منتظر بودند گام‌هايي که در زمينه سياست خارجي بر مي دارند، توسط امريکا تاييد شوند ولي وقتي امريکا در پاييز سال 2008 از حمله گرجستان به اوستياي جنوبي حمايت و روسيه را به خاطر پاسخ متقابل به اين تجاوز محکوم کرد، کاملا سرخورده شدند.

وقاحت و پيمان شکني امريکا، مقامات روسيه را به خودشان آورد و حتي تلاش‌هاي نااميدانه لابي طرفدار امريکا نتوانست مانع به رسميت شناختن استقلال اوستياي جنوب و ابخازي شود. در آن زمان، ناظران متوجه شده بودند که به جاي رئيس جمهور، ابتدا نخست وزير روسيه بود که حمله گرجستان را به تسخينوالي محکوم کرد و بعد روسيه در پاسخ به حمايت علني امريکا از دولت دست نشانده گرجستان در قفقاز کار ساخت نيروگاه بوشهر را ادامه داد.

به اين ترتيب بايد گفت اگر حوادث اوت سال 2008 رخ نمي داد، معلوم نبود ماجراي دشوار و پر پيچ و خم ساخت نيروگاه بوشهر به کجا ختم مي شد.

همزمان با نزديک شدن موعد انتخابات رياست جمهوري سال 2012 روسيه، تاثير امريکا بر سياست روسيه بيشتر مي شود و با وجود شايعات مربوط به توافق مدودف و پوتين، از قرار معلوم هر دوي آن‌ها نه تنها قصد دارند در اين انتخابات شرکت کنند بلکه مايل هستند در آن پيروز شوند. به همين دليل کرملين براي جلب حمايت غرب و امريکا قرارداد مربوط به تحويل موشک‌هاي اس-300 را فدا کرده است.

خودداري روسيه از تحويل اين موشک‌ها، خسارت مالي و حيثيتي عظيم و جريمه کلاني براي کشور در بر دارد.

بايد گفت واشنگتن امروز بزرگترين پيروزي ده سال اخير خود را بر مسکو جشن گرفته است و با نمايش نفوذ خود بر رهبران فعلي کرملين به همراه دوست نزديکش اسرائيل ساده انگاري و بچگي مقامات مسکو را به سخره گرفته است.

[color=blue]خود ايراني‌ها مدت‌هاست متوجه شده اند که موشک‌هاي اس-300 به يکي از عناصر بازي مسکو و واشنگتن تبديل شده و به همين دليل، آن‌ها از دو سال پيش شروع به يافتن جايگزيني براي آن در چين کرده اند و از قرار معلوم، پکن دو فروند از اين موشک‌هاي جايگزين را در اختيار تهران قرار داده است. اين بدان معني است که ايران از نظر فناوري، توانايي توليد تسليحات مشابه اس-300 را دارد. پس روسيه بايد منتظر گام‌هاي ناخوشايندي از سوي ايران باشد که از جمله انها مي توان درخواست غرامت به خاطر تحويل ندادن موشک‌ها و تحريم‌هاي غير مستقيم را نام برد.[/color]

ايران در راستاي برنامه دولتي ساخت 20 نيروگاه اتمي قصد دارد در آينده نزديک ساخت دو نيروگاه را به ارزش شش ميليارد دلار به مناقصه بگذارد و شرکت روس اتم نه تنها بختي براي برنده شدن در اين طرح پر سود ندارد بلکه حتي ممکن است به آن دعوت هم نشود، چون هيچ ديوانه اي طرح‌هاي مهم اقتصادي خود ازجمله نيروگاه‌هاي اتمي را به دست يک شريک غير مطمئن نمي سپارد که معلوم نيست چه کسي ان را اداره مي کند.

تأسف بارترين مساله اين است که روسيه آنچه را که انتظار داشت در ازاي حمايت از تحريم‌هاي امريکا عليه ايران به دست آورد، به دست نخواهد آورد. تاريخ روابط روسيه و امريکا نشان مي دهد که چنين انتظاراتي معمولا موجب سرخوردگي و خسارات سياسي و اقتصادي فراواني براي روسيه مي شوند. اين اتفاق در دوران حکومت گورباچف و ريگان و نيز دوران يلتسين و کلينتون رخ داده و حالا همان دوستي بين مدودف و اوباما ادامه دارد. ولي مقامات مسکو دائما فراموش مي کنند که واشنگتن عادت دارد به وعده هايي که به آنها مي دهد، عمل نکند و فقط به منافع خود بينديشد. اين بدان معني است که اگر امروز براي امريکا اعمال فشار بر ايران نفع داد، هم خودش اين کار را مي کند، هم شرکايش را به اين کار وامي دارد و اگر فردا معلوم شود که بهتر است با ايران رابطه داشته باشد، بين آن‌ها دوستي برقرار خواهد شد.

امريکا از منافع خود حمايت مي کند و براي رسيدن به اين هدف آمادگي هر کاري را دارد. اين کشور در حال حاضر در جستجوي راهي به سوي ايران است و اين کار را صرف‌نظر از سخنان احمدي نژاد در گفتگو با سي‌ان‌ان انجام مي دهد که نتانياهو نخست وزير اسرائيل را قاتل حرفه اي ناميده که بايد به خاطر قتل زنان و کودکان دادگاهي شود و تاکيد کرده که اين امريکا و رژيم صهيونيستي هستند که خاور ميانه را تهديد مي کنند و بايد خلع سلاح شوند.ب ه اين ترتيب يک بار ديگر به اين نتيجه مي رسيم که در سياست چيزي به نام دوست و دشمن دائمي وجود ندارد و فقط منافع ملي هستند که اهميت دارند ولي رهبران روسيه بدون هر گونه دور انديشي فقط يک روي مناقشه را مي بينند که در وهله نخست خطر از دست دادن منافع ملي کشور را در بر دارد.
[url=http://www.rajanews.com/detail.asp?id=63717]منبع[/url]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[quote]
[color=blue]خود ايراني‌ها مدت‌هاست متوجه شده اند که موشک‌هاي اس-300 به يکي از عناصر بازي مسکو و واشنگتن تبديل شده و به همين دليل، آن‌ها از دو سال پيش شروع به يافتن جايگزيني براي آن در چين کرده اند و از قرار معلوم، پکن دو فروند از اين موشک‌هاي جايگزين را در اختيار تهران قرار داده است. اين بدان معني است که ايران از نظر فناوري، توانايي توليد تسليحات مشابه اس-300 را دارد. پس روسيه بايد منتظر گام‌هاي ناخوشايندي از سوي ايران باشد که از جمله انها مي توان درخواست غرامت به خاطر تحويل ندادن موشک‌ها و تحريم‌هاي غير مستقيم را نام برد.[/color][/quote]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من دیروز سایت شبکه خبر رو نگاه کردم نوشته بود. روابط دوستانه ما و روسیه ادامه پیدا میکنه و همینطور همکاری نظامی.دوستان این چی معنی میده.قسم حضرت عباس یا دم خروس بالاخره کدومش ?

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چند وقت پیش توی تلوزیون نشون دادند که روسیه یه سامانه اس-300رو توی دشت بدون نگهبان رها کرده بودند و رفتند. icon_cheesygrin اما دوباره خبر رسید که باز هم چند تا تانک روسی توی جنگل رها شده و روستاییان براحتی میان و به تانک دست میرنند و حتی سوارش میشند.
دولت روسیه هم اعلام کرد که توان نگهداری از تسلیحات خود رو نداره.
با اینحال باز هم روسیه حاضر نمیشه به ایران تجهیزات بفروشه.حتی پایین ترین مدل اس-300
خب به درک مال بد بیخ ریش صاحبش icon_eek روسیه هم نوکر امریکاست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.