GOLDEN-CROWN

جنگ احتمالی ایران و آمریکا

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

والا من نمیدونم....وقتی سواد فرمانده نیروی هوایی انقدر باشه که جنگنده تهاجم زمینی که با تعویض موتور و سیستم راداری و بزرگ تر کردن مساحت بال اف-5 بدست اومده رو با غول تکنولوزی هوایی که فقط قیمتش چیزی حدود 50 برابر اف-5 هست یعنی اف-22 مقایسه میکنه...........چی بگم والا..........

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقایون قرار بود که منصف باشید با همین مدیریت و بودجه اندک و با مخفی کاری 20 ساله به چرخه کامل صنعتی دست یافتیم پس چرا نباید باور کنیم که میتوانیم رادار و اویونیک جنگنده تولید کنیم؟ دانشمندای امریکایی که از مریخ نیومده بودند توی دانشگاهها تربیت شده بودند تا حالا نطنز رفتید؟ میانگین سنی متخصصایی که اونجا کار میکنن حدود 35 ساله یکی از دوستان خودم که سنش 28 ساله توی نطنز مشغول کاره و این یعنی دانشگاههای مولد و دانشگاه مولد یعنی پیشرفت در علم و صنعت مدرکی در کار نیست ولی شواهد و دلایل چرا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ادامه مطلب باید دانست که استراتزی حمله به ایران بسیار شبیه به عراق خواهد بود.
البته باید دانست که نیروهای ایرانی در حال حاظر از نظر تعداد تجهیزات و کیفیت اونها به جز نیروی دریایی در سطح پایین تری نسبت به عراق سال 1990 قرار دارند.
پس از این بخش به بررسی فرضی چگونگی حمله به ایران میپردازیم.

نبرد متحدین و عراق

نتیجه نبرد
نبرد خليج فارس را مى توان نقطه عطف نبردهاى هوايى دانست.
درسهاى اين جنگ محدود به مسائل رزمى نيز نيست. درعرصه بين الملل اين جنگ هشدارى بود براى كشورهاى مستقل در دنياى تك قطبى. بنابراين بررسى اين جنگ را از دو زاويه نظامى و سياسى بررسى مى كنيم:

۱- زاويه سياسى

الف: اتحاد شوروى در ۱۹۹۰ در آستانه فروپاشى قرارگرفته بود و هيچكس تعريفى از دنياى پس از شوروى نداشت. شكست صدام حسين به دنيا نشان داد كه از اين پس ممكن است جهان شاهد جنگهاى يك طرفه و نابرابر باشد. حال آنكه قبل از اين يكى از دو ابرقدرت بزرگ جهان به كمك كشور قربانى مى شتافتند.

ب: آمريكا در جنگ ۱۹۹۱ با ازبين بردن ارتش غول آساى صدام و تبليغ اين پيروزى به دنيا ديكته كرد كه اگر بخواهد قادر است با بسيج عمومى انبوهى از كشورها هر قدرت منطقه اى را درهم بكوبد و اين بخش نظامى نظم نوين جهانى بود.

ج: ازنظر روحى و سياسى پيروزى سريع آمريكا در جنگ كويت و عراق سبب شد تا كابوس ويتنام در شنزارهاى منطقه دفن شود و مردم آمريكا خيال كنند كه از اين پس دولت آنها در هر نبردى به پيروزى سهل و آسان دست مى يابد.

د: آمريكا با درهم كوبيدن رژيم بعث عراق به كشورهاى منطقه و جهان هشدار داد كه نظم سنتى منطقه اصلاً نبايد تغييركند و هركس به دنبال تغيير اين شرايط برود بايد آماده براى جنگ شود.

تصویر
در جنگ با ایران وظیفه اسکورت جنگنده های تهاجمی بر عهده اف-22 و اف-15 خواهد بود.
آثار نظامى

الف: درس اول جنگ عراق، قدرت روزافزون اطلاعات در جنگهاى جديد است. آمريكا با استفاده از بمب افكنهاى ديد در شب، ماهواره ها، جاسوسان خود و حتى موشكهاى هوشمند هر حركت ارتش عراق را تحت كنترل داشت و فضاى واقعى از جنگ را دراختيارداشت. بالعكس بغداد به دليل بى اطلاعى از فضاى ميدان نبرد در «فقر مطلق اطلاعات» بود.

تصویر

بی-1 ها در ساعات اولیه حمله تمامی فرودگاه های نظامی ایران را از کار خواهند انداخت


ب: قدرت تكنولوژى جديد جنگى دراين نبرد خود را نشان داد و معلوم شد كه طى سالهاى ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰ جمهورى خواهان آمريكا با صرف سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميليارددلار بودجه دفاعى بيكار نبوده اند و چه سلاحهاى گران و مخربى را ساخته اند. اين نبرد از نظر نابرابرى تلفات حيرت آور است، ۱۴۹ كشته و ۵۱۳ زخمى متفقين در برابر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار كشته و زخمى عراق.


تصویر
بمب افکن های بی -2 توانایی این رو دارند که به عمق خاک ایران به راحتی نفوظ کنند و قدرت حیرت اور خود را به نمایش بگذارند.

ج: جنگ خليج فارس نشان داد كه ديگر دوران ارتشهاى عظيم به سرآمده و در يك «نبرد نوين» آنچه اهميت دارد قدرت آتش، سرعت جابه جايى، هوش نيروها و ابتكار فرماندهان است. صدها هزار سرباز عراقى به محض حمله متفقين از لشكرهاى متلاشى شده خود فراركرده و تا هفته ها در بيابانهاى منطقه بى آب و غذا متوارى شدند.
نبود انگيزه و مرعوب شدن آنها سبب شد تا آنها تن به خجالت آورترين شكست تاريخ بدهند. حال آنكه صدام خيال مى كرد درجنوب دجله و فرات ۴۲ لشكر را (حداقل برروى كاغذ) دراختيار دارد.


تصویر

نیروی هوایی عراق در روزهای اول حمله عملا از کار افتاد


د - تغيير قوانين لجستيک

اگرچه سيستم به كارگيرى جنگ برق آسا را براى از كار انداختن دشمن آلمانها در جنگ دوم جهانى ابداع كردند و اسرائيلى ها درجنگهاى ۱۹۵۶ و ۱۹۶۷ به كار گرفتند اما آنچه در جنگ صحرا (يا توفان صحرا) رخ داد چيز ديگرى بود. ۲ سپاه عظيم در يك شنزار گرم و بى آب و علف ظرف ۷۲ ساعت ۳۰۰ كيلومتر در عمق خاك دشمن پيشروى كرده و منطقه اى به وسعت ۳ برابر خاك كويت (حدود ۶۰ هزار كيلومترمربع) را به تصرف درآوردند در حالى كه تنها يك جاده در منطقه براى استفاده كاميونها وجود داشت.

تصویر
جنگنده های اف-117 در ساعات اولیه حمله پدافند موشکی نیروی هوایی ایران را نابود مینمایند.


برروى اين جاده ۴۵۰۰ كاميون متفقين به طور دائم در رفت وآمد بود و علاوه بر اين هواپيماهاى ترابرى سى - ۵ و سى - ۱۳۰ هزاران تن ملزومات را در بسته هاى عظيم بادى با چتر نجات بر سر راه نيروهاى در حال حركت مى ريختند.

تصویر
سرنوشت میگ-21 های عراقی.150 فروندمیگ-21 عراقی حتی فرصت بلند شدن از زمین پیدا نکردند
هـ - تغيير نقش نيروى هوايى

از زمانى كه در جنگ هاى نيمه اول قرن بيستم نيروى هوايى به عنوان عامل مهم در نبردها مطرح شد تا سال ۱۹۹۱ اعتقاد اكثر فرماندهان عالى ستادها و به ويژه فرماندهان زمينى اين بود كه هواپيما هرگز نمى تواند توان رزمى يك واحد بزرگ زمينى را از بين ببرد ناتوانى آلمان در جلوگيرى از پيشروى ارتش گروههاى بزرگ روس در جنگ دوم جهانى، ناتوانى ۵ هزار هواپيماى آمريكا در جنگ ويتنام در جلوگيرى از پيشروى ويتنام جنوبى و ناتوانى نيروى هوايى تقويت شده عراق در جلوگيرى از پيشروى نيروهاى ايرانى در فاو همگى مؤيد اين مسأله بودند. اما در جنگ خليج فارس مشخص شد حتى ارتشى به استعداد ۴۲ لشكر را مى توان تنها با نيروى هوايى از كار انداخت.

تصویر
جنگندهای تهاجمی آ-10 با همکاری هلیکوپتر های اپاچی بیش از 5000 تانک و خودرو زرهی عراقی را در صحرا به شمش تبدیل کردند.!!!


در حقيقت نيروى زمينى عراق در ۲۴ فوريه (قبل از آغاز حمله زمينى) جنازه اى بيش نبود و حمله زمينى متفقين«تنها يك نمايش بزرگ بود» ارتشى كه يك سوم آن از بين رفته، سربازان آن از خانه و كاشانه خود هيچ خبرى ندارند، فرماندهان نمى دانند با چه كسى و در كجا بايد بجنگند، گرسنگى و كمبود مهمات كل واحدها را رنج مى دهد و روزانه ۱۸۰۰ سورتى پرواز عليه آن انجام مى شود چگونه مى تواند در برابر ارتش زمينى تازه نفس ۱۶ مليتى متفقين دوام آورد.

آيا ارتش عراق محكوم به شكست بود؟

صدام حسين احمق ترين سردار تاريخ بوده و هست اشتباه احمقانه زندگى او در ۳۱ شهريور ۱۳۵۹ رخ داد و اشتباه احمقانه تر او به مرداد ۱۳۶۹ (حمله به كويت) بازمى گردد، آخرين اشتباه احمقانه او در جنگ دوم خليج فارس در فروردين ۱۳۸۲ بازمى گردد كه سبب خاتمه زندگى سياسى او شد.
اما احمقانه ترين اشتباه از او از دست دادن ۳۹ روز حياتى در جنگ خليج فارس بود. او كاملاً فاقد تدبير يك فرمانده بود. اگر آنقدر جسور بود كه مى توانست به كويت در ۱۹۹۰ حمله ببرد بايد جسارت مى كرد و پس از آغاز حمله هوايى متفقين در ۱۷ ژانويه ۱۹۹۱ به نيروهاى غيرآماده متفقين در شمال عربستان حمله مى برد. شكى نبود كه واحدهاى زرهى او خيلى سريع موفق به عقب راندن متفقين مى شد.

تصویر

قاتل خاموش تی -72 ..اپاچی امریکایی......!!!



برترى ۲ بر يك او در بخش زرهى در كنار برخوردارى از آتش توپخانه پيروزى او را تضمين مى كرد. سرفرمانده ارتش آمريكا در جنگ خليج فارس نورمن شوارتسكف اذعان مى كند كه كابوس ما حمله پيش دستانه صدام بود. او مى گويد: صدام با دست هاى خودش هزاران تانك و زره پوش را در صحرا (به دليل اتخاذ موضع دفاعى) دفن كرد.
تك محدود عراق در حمله به شهر خفجى در شمال عربستان در ۳۰ ژانويه آسيب پذيرى خطوط دفاعى متفقين را نشان داد. در اين عمليات محدود ۱۲ تفنگدار آمريكايى و ۱۸ سرباز سعودى كشته شدند و اگر ۳۰ سرباز عراقى از بين رفتند اما مى توان تصور كرد حركت ۲۰ لشكر زرهى (قبل از آنكه تحت تأثير بمباران ضعيف شوند) مى توانست چه حجم تلفاتى بر آمريكاييها وارد كند و دست كم بزرگترين شكست نظامى تاريخ را نصيب عراقيها نكند.

جنگ عراق و آمریکا

حوادث پس از 11 سپتامبر 2001 آمریکا را بر آن داشت تا از فرصت ها نهایت استفاده را کرده و بالعکس تهدیدهای احتمالی آینده را از هم اکنون خنثی کند.از جمله این تهدیدهای احتمالی خطر قرار گرفتن دولت های قدرتمند مخالف آمریکا در خاورمیانه بوده و هست.آنچه که آمریکا را می تواند به سادگی از پا بیندازد مساله انرژی است.نیاز این کشور در سال 2004 روزانه 20 میلیون بشکه نفت است که دو سوم این رقم از خارج تامین می شود و 70 در صد این ماد پر ارزش متعلق به خاورمیانه بوده و تنها 7 کشور عربستان ایران عراق کویت امارات متحده قطر بحرین از نیمه قرن 21 به بعد نفت دارند.بنابراین این گلوگاه استراتژیک اگر در این سال ها خلا قدرت به دست آمریکا بیافتد خیال آمریکا برای کل قرن 21 راحت است و بالعکس می تواند رقبای احتمالی خود نظر اروپاغربی و چین را از این ناحیه تحت فشار بگذارد.
تصویر
جنگنده های اف-18 ایی /اف رهگیر محافظ قدرتمند نیروی دریایی امریکا.این جنگنده ها انتظار سوخو-24 های ایران را میکشند!!!


بهانه سلاح های کشتار جمعی

آمریکا اواخر دهه 90 به بهانه وجود سلاح های کشتار جمعی صدام را شروع به تهدید کرد و این تهدید در زمستان 1381(ژانویه 2003)به اوج خود رسید در این زمان آمریکا با 250 هزار سرباز 1000 تانک و حدود 900 هواپیما آماده هجوم به عراق بود.این در حالی بود که نیروهای عراقی در این زمان کمتر از 350 هزار سرباز 300 هواپیما 1000 دستگاه توپ و 2500 دستگاه تانک تخمین زده می شدند که به دلیل گرفتاری اقتصادی عراق ناشی از 12 سال تحریم اصلا اوضاع مناسبی نداشتند.آمریکا تنها بر روی 6 لشگر ریاست جمهوری در اطراف بغداد بودند حساب باز کرده بود.

آغاز حمله

29 اسفند 1381(20 مارس 2003)آمریکا حمله را با بمباران سنگین بغداد برای کشتن مقامات مهم نظامی و امنیتی عراق آماده کرد.بمب های ده تنی و موشک های کروز در مقیاس گسترده علیه بغداد به کار گرفته شد و همزمان 19 شهر دیگر بغداد زیر آتش هوایی و دریایی قرار گرفت.بمب افکن های نامریی b-1 f-117 مراکز اصلی عراق را پیابی مورد حمله قرار دادند و نیروی های انگلیسی به فاو و نیروهای آمریکایی به ام القصر در جنوب بغداد حمله کردند اما علیرقم آنکه از نظر عملیات ساده فرض شد تیراندازان عراقی به خوبی از پس مهاجمان بر آمدند.با سقوط یک هواپیمای آمریکایی در اول فروردین سقوط یک هلیکوپتر با 16 سرنشین آمریکایی ها اولین تلفات را تحمل کردند اما 4 لشکر آمریکا به سرعت بیابان های عراق گذشته و به جنوب ناصریه شهر استراتژیک مجاور رود فرات رسیدند از طرف دیگر بصره علیرقم بمباران های شدید توسط بمب افکن های استراتژیک b-52 و دهها هواپیما انگلیسی تسلیم شد

تصویر
30 فروند بمب افکن بی -52 قادرند شهری به بزرگی تهران را شخم بزنند......

و لشگرهای انگلیسی ناگزیر دست به محاصره شهر زدند.تا این زمان 2000 سورتی پرواز و 100 موشک کروز علیه عراقی ها به کار گرفته شده بودند.در جنوب ناصریه و بصره آمریکا و انگلیس برای اولین بار با دفاع سنگین عراقی ها بویژه لشکر 51 عراق مواجه شدند این در حالی بود که نبرد در 150 کیلومتری عمق خاک عراق صورت می گرفت روز چهارم نبرد پس از آنکه مجددا تک تیراندازان عراقی چند سرباز متفقین را از پای در آوردند و در جنوب ناصریه حملات متعدد آمریکا بی فایده نشان داد ژنرال ریچارد مایز رییس ستاد مشترک آمریکا و طراح اصلی حمله اذعان کرد که دفاع عراق محکم تر از پیش بینی های اولیه بود بنابراین جنگ ساده نخواهد بود.آمریکایی ها در یافتند که استراتژی عراق در این جنگ دفاع شهرها و حومه آن ها است و هر چندی یک پاتک نیز علیه مهاجمان به اجرا در می آوردند.




منبع نتیجه نبرد ایران و متحدین: http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=498#2496

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اما طبق شنيده‌هاي من رادار صاعقه ساخت ايران هست كه از روي نمونه‌ي رادار ميگ 29 ساخته شده و بردي برابر با 150 كيلومتر داره

و در ساير موارد هم شايد حق با شما باشه ، اما اين رو هم بايد بدونيد كه ضريب پيشرفت ايران از ساير كشورها خيلي بالاست و اين در سال‌هاي 1370 تاكنون به خوبي آشكار شده ، اگه شما چيزهايي كه من شنيدم ، مي‌شنيديد ، نظرتون 180 درجه تغيير مي‌كرد ( اگه خبر بدن فردا شفق با راداري با برد 400 كيلومتر پرواز كنه و تجهيزاتش چه الكترونيكي و چه مكانيكي 100% ساخت ايران باشه پرواز مي‌كنه ، من تعجب نمي‌كنم )


خدایا..ادم چه چیزا که نمیشنوه............!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
GOLDEN-CROWN

[quote]مقاله فرضی رو با توجه به استراتزی حمله به عراق که احتمالا همون ترازدی بر سر کشور ما میاید در مورد نحوه حمله به ایران بنویسم .[/quote]

بزگترین اشتباه این مقاله همین بوده که ایران با عراق مقایسه کردید!

[quote]این نیرو هنوز با 80 درصد خلبانان اموزش دیده در زمان شاه ایران پرواز میکنند[/quote]

عزیزم 80% یک چیز عجیبه که از شما شنیدم اگر با نظامی ها ارتباط نداشتم حرفتان را باور می کردم ولی کمی بیشتر دقت کن می بینی چقدر از خلبانان ما جوان هستند و اکثر انهایی که در زمان شاه در آمریکا آموزش دیدن یا بازنشست شدند یا در سالهای اواخر خدمت خود می باشند!

خوب کاری به خریدهای نیروی هوایی نداریم چون ما بدون اجازه آمریکا اجازه باز کردن یک پیچ هم نداشتیم در ضمن فراموش نکنیم که گربه برای رضای خدا موش نمی گیره!

[quote]47 فروند اف-4 ای /دی 25 فروند اف-14 و 60 فروند اف-5 .25 فروند میگ-29 .24 فروند سوخو-24 و 25 فروند اف-7[/quote]

دباره این آمار جیزی نمیگم چون خود دوستان از من با اطلاع تر هستند که این آمار اشتباه!

[quote]البته ایران با توجه به روابط خوب با روسیه و چین اقدام به نو سازی اف-5 ها کرده[/quote]

اصلا ما برای نوسازی این جنگنده ها از روسیه چین کمک نگرفتیم فقط موشک چینی PL-7 روی F-5 نصب کردیم که بدلیل ناکارآمدی مورد استفاده قرار نگرفت و همان موشک AIM-9 (فاطر) را بر روی آن لود کردیم!همچنین با تغییر رادار F-5 از APQ-159 به N-019 قدرت این رادار را افزایش داده اند که قابلیت شلیک موشک های AIM-7 و AGM-65 را دارا می باشد.(صاعقه نیز قابلیت F-5 جدید را دارا می باشد)

[quote]اف-14 های ایران هم در وضعیت بدی به سر میبرند .[/quote]

همانطور که دوستان گفتند این هواپیماها به مدل B ارتقاء پیدا کردند که قابلیت پرتاب بمب را دارا می باشند همچنین برد آنان در حدود 1000 مایل افزایش یافته و سیستم های ایونیک آنها به روز شده همچنین برخی منابع (مطمئن نیستم) از همسازي رادار AN/AWG-9 با موشک R-37 می گویند.

[quote]حتی ساخت فونیکس در داخل چیزهایی شنیده میشود[/quote]

ایرانی ها که چیزی نگفتند ولی جناب Tom Cooper می گوید ایرانیان سالیانه 10 فروند موشک AIM-54 می سازند همچنین 10 فروند AIM-54C از یک تاجر خریداری شده!

[quote]اف-117 ها[/quote]

F-117 بازنشست شده البته هواپیماهای قدرتمندتری جای آنها آمدن!

[quote]میگ-29 های نیروی هوایی هم از مدل های اولیه بوده و فقط در داگ فابت حرفی برای گفتن دارند و به علت رادار ضعیف به راحتی در فامد توسط اف-16 های اسرائیلی یا اماراتی شکار میشوند.[/quote]

همانطور که دوستان گفتند Mig-29A ارتقاء پیدا کردند به سطح SMT همچنین پروژه سوختگیری هوایی طلوع و اضافه شدن مخزن های 1000 لیتری تحت پروژه خورشید از دیگر برنامه های برای این جنگنده ها بوده!

[quote]جنگنده هاب اف-7 هم در این نیرو بیشتر برای اموزش هستند تا نبرد[/quote]

F-7 همانطور که گفته شد برای آموزش خلبانان استفاده می شود و فکر هم نکنم از آنها در جنگ استفاده ای شود چون در رزمایش ها هم کاری نمی کنند البته به نظر من برای پشتیبانی نزدیک نیز می توان از ان استفاده نمود!

[quote]جنگنده های سوخو-24 هم فقط میتوانند بر روی خلیج فارس البته اگر توسط اواکس ها کشف نشوند و از گارد قدرتمند محافظ هوایی (شامل ده ها جنگنده اف-18 ئی) و پدافند دور برد ناوها در امان بمانند (که بعید است.همان طور که در نبرد طوفان صحرا پیش امد) با موشکهای چینی ضد کشتی نصب شده رو خود کاری بکنند.
[/quote]

می دانی علت تحریم شرکت سوخو توسط آمریکا چی بود ارتقاء این هواپیماها طوری که قابلیت حمل تجهیزاتی را دارند که توسط SU-34 حمل می شود!همچنین از بهینه سازی هایی که ایران بر روی این جنگنده انجام داده سیستم دید در شب می باشد.
در ضمن چرا همش فکر می کنید قدرت ضربه زنی ما به ناو فقط فقط به هواپیماها SU-24 بستگی دارد نه عزیز ما می توانیم با موشک های همانند (حوت), یاخوت و SNN4 از روی زمین و دریا به ناوها آسیب بزنیم در ضمن ناوجه پیشرفته ساعر 5 متعلق به اسراییل توسط موشک C-802K ایرانی نابود شده!

sina12152000

[quote]بارها در تاپيك هاي مختلف گفته ام كه ارتش هاي بزرگ نقاط ضعف بزرگ هم دارند و اميدوارم كه فرماندهان نظامي براي اين نقاط ضعف برنامه ريزي كرده باشند[/quote]

همانطور که در مقاله جهت گیری تسلیحاتی در تهاجم نظامی آمریکا به عراق در قسمت نتیجه گیری نوشتم آمریکا به GPS و پشتیبانی نزدیک (AH-64) بسیار وابسته است که در بیشتر مواقع از GPS چه در موشک های کروز بمب افکن ها و ... استفاده می شود پس اگر دستگاه هایی داشته باشیم که در GPS اخلال ایجاد آورد آمریکا ضربه ی محکمی خورده است همانطور که به قول معروف سربازان امریکایی بدون پشتیبانی نزدیک هدف ثابت هستند در یکی از مانور ها موشک پدافندی تولید شده بود فکر کنم به نام رعد که به سلطنت آپاچی پایان می داد چرا که این سیستم از قابلیت های بالایی برخوردار بود و جنگ الکترونیک آپاچی خلالی در کار این سیستم انجام نمی داد همچنین به نقل از یکی از دوستانم که در وزارت دفاع کار می کنند ایران از سال 72 در حال بهینه سازی موشک های دوش پرتاب خود هست که قابلیت منهدم کردن AH-64 را داشته باشد (از موفقیت یا شکست طرح خبری در دسترس نیست) اما همانطور که دیدی این موشک های دوش پرتاب در بالگردهای دیگر آمریکایی به خوبی عمل کرده مانند منهدم کردن یک Black Hawk در جنگ 33 روزه و منهدم کردن چندین بالگرد آمریکایی در عراق از قبیل (Black Hawk,Chinook و ...) که آمریکا ادعا می کند این جریانات زیر سر سپاه قدس است که بی راه هم نمی گوید چرا که یکی از دوستانم که در تیپ انتحاری سپاه مشغول به خدمت است این چنین می گوید که این بالگردها توسط سپاه قدس منهدم می شود همچنین افراد سپاه در عراق با هویت عربستانی زندگی می کنند.البته سپاه تنها در نابود کردن بالگردهای امریکایی نقش ندارد بلکه همانطور که می بینید هر روز بمبی جلوی نیروهای زرهی آمریکا منهدم می شود که باز هم کار سپاه قدس می باشد (به نقل از همان دوستی که در تیپ انتحاری سپاه مشغول به خدمت است).

GOLDEN-CROWN

[quote]در مقابل نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران تنها برای مقابله با حملات هوایی همه جانبه تنها دارای 25 فروند میگ-29 و 25 فروند اف-14 (عدد 12 فروند اف-14 که تعداد 3 فروند توانایی شلیک موشک دور برد دارند به واقعیت نزدیکتر است).میباشد.[/quote]

باز هم آمار غلط یک لطفی کنید و حتما منابع خود را بگویید البته باز مثل سری قبل نگویید من با چند تا فرمانده ارشد IRIAF دوستم!!! ولی باشه اگر فرماندهان نیروی هوایی این آمار را به شما دادند درود بر شرفشان که اطلاعات نظامی را فاش نکردن من موندم شما چه جوری این اطلاعات را باور کردید؟

[quote]البته تعدادی میگ-31 (12 فروند مدل بی در اختیار ارتش و 4 فروند مدل بی ام در اختیار سپاه) به این لیست کوچک دفاع هوایی اضافه میشود .البته این خبر تایید نشده.[/quote]

چند وقت پیش بهم قول دادی که عکس هایی که با موبایل از Mig-31 گرفتی نشانم می دهی اما همچنان منتظرم!

[quote]جنگنده های اف-5 و اف-4 هم به علت خستگی شدید سازه قدرت عملیات هوایی و داگ فایت کردن ندارند و عملا تنها ممکن است در عملیات های تهاجمی زمینی بکار روند.[/quote]

در مورد هواپیمای F-5 در بالا که توضیح دادم اما در مورد F-4 این جنگنده ها هم مانند دیگر جنگندها مورد بهینه سازی قرار گرفتند از جمله رادار آن که قابلیت نگاه به پایین را دارا می باشد همچنین افزایش برد رادار آن و با تغییراتی که بر روی رادرا دادند امکان حمل تجهیزات جدیدی را به آن دادند که در پایین تمامی تجهیزات قابل حمل F-4 را می نویسم.

APQ-120 radar
1*20mm Vulcan
AIM-7E
R-73E (AA-11)
PL-7
AIM-9P
Kh-58 (AS-11)
Zoobins
Qadar
C-802K (tested an not in service)
AGM-65
LGBs
Mk80 family bombs
BL-77 cluster bombs (not sure of name)
rocket pods

[quote]تور- ام-1(24 سامانه)[/quote]

29 فروند بعلاوه اینکه 8 کیلومتر به برد آنها افزوده شده و برای دفاع از تاسیسات هسته ای حدودا خوب است.

[quote] اس-300(حدود 3 سایت) [/quote]

والا فرمانده نیروی هوایی تایید کرد ولی نگفت چند فروند لطف کنید منبع خود را بگویید!

[quote]محدودیت های تحریمی نداشت[/quote]

اگر مقاله جهت گیری تسلیحاتی در تهاجم نظامی آمریکا به عراق خوانده باشید متوجه می شوید که عراق 12 سال تحریم بود و در این سالها کار مهمی برای نیروی هوایی خود نکرد!

saron

در این هچ شکی نیست که آمریکا حتی یک وجب از خاک ایران را نمی تواند بگیرد اما چون نیروی هوایی قوی تری دارد می توانند به تاسیسات ما آسیب برساند که باز باید شروع کنیم به ساختن ولی این جنگ فراگیر می شود!

GOLDEN-CROWN

[quote]حداقل 500 فروند جنگنده از انواع سوخو-30 و میگ-31 و میگ -29 او وی تی میباشد تا حد اقل بتواند با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مقابله کند.[/quote]

در این وضعیت مقابل آمریکا هم ایستادگی می کردیم دیگه چه برسه به عرب ها

[quote]فقط یک میراز عراقی 14 جنگنده ما رو شکار کرده بود.......که در نیروی هوایی ما حتی اف-14 ها چنین تعداد شکاری ندارند.....(منظور یک جنگنده با یک شماره سریال[/quote])

حق با شماست ولی بگویید که یک F-4E به خلبانی سرتیپ خلیلی از پایگاه ششم شکاری بوشهر در یک روز در خلیج فارس 3 فروند میراژ عراقی را نابود کرد یا مثلا تامکتی با شماره سریال 6079-3 آخرین تامکتی که به ایران صادر شد و در پایگاه هشتم شکاری مشغول به خدمت بود در یک روز 3 میراژ عراقی را به کام مرگ کشید!

Ahmad6644

[quote]اما طبق شنيده‌هاي من رادار صاعقه ساخت ايران هست كه از روي نمونه‌ي رادار ميگ 29 ساخته شده و بردي برابر با 150 كيلومتر داره[/quote]

صاعقه همان F-5 بهینه شده است که قابلیت حمل موشک های AIM-7 و AGM-65 را دارد و رادارش هم همان رادار بهینه شده F-5

milad11110

[quote]با اين بودجه[/quote]

امسال که طبق شنیده ها بودجه نظامی از سال های بیش بسیار بیش تر است از برخی نظامی ها شنیدم امیدورام صحت داشته باشه!

[quote]تا 100 سال ديگه هوپيمای 100 در صد ملی نداريم[/quote]

احمد آقا خوشبین ولی شما بدبین هستید!

GOLDEN-CROWN

[quote]از نظر تعداد تجهیزات و کیفیت اونها به جز نیروی دریایی در سطح پایین تری نسبت به عراق سال 1990 قرار دارند.
[/quote]

این دیگه از ان حرفا بود!

در آخر شما تک تک هوایپماهای ایرانی را نقل کردید اما از میراژ و Mig-23 و Mig-21 خبری نبود!

امیدورام هیچ جنگی در کشور عزیزمان رخ ندهد که اصلا قوی بودن یا نبودن نیروی هوایی مسئله ای نباشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از مطلب کامل آقا داوود icon_biggrin در مورد افشای اسرار نظامی هم باید اضافه کنم که چنین کاری توسط فرماندهان ارشد نیروی هوایی غیر ممکن است پدر یکی از دوستان نزدیک من خلبان تامکت است او چند سال پیش خبرهایی سربسته مبنی بر بهینه سازی تامکتها به من داده بود ولی هرگز تعداد عملیاتی آنها را نگفت پس افشای این اسرار (تعداد عملیاتی و تعدادی که قابلیت شلیک فونیکس را دارند)توسط فرماندهان ارشد نیروی هوایی غیر ممکن است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از آقا داوود تشكر مي كنم تحليل خوبي داشتند. فكر مي كنم طرح آمريكا از اينكه قصد دارد از پايگاه هاي هوايي كشورهاي شمالي ايران مثل قزاقستان تركيه و يا حتي آذربايجان در حمله احتمالي به ايران استفاده كند ترس آمريكا از قرباني شدن ناوهاي هواپيمابرش و نيز تمركز نيروي دفاعي ايران در غرب و جنوب كشور است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در آينده اي نزديك موارد محدودي از پروژه‌هاي به روز رساني در نيروي هوايي رو خدمت دوستان عرض مي‌كنم ( با ذكر منبع ) اميدوارم آقاي GOLDEN-CROWN هم براي حرفاشون منبع بيارن . در مورد رادار صاعقه هم من اين خبر رو از يكي از دوستانم كه آشنايي در صها دارن شنيدم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

منم موافقم اما در برابر ميگ 21 ؟
واقعا خجالت آوره كه يك هواپيماي مدرن از ميگ 21 بخوره ، شما اين طور فكر نمي‌كنيد ؟


خوب خجالت اور نبود نزدیک به 5 فروند اف-14 ما توسط میگ-21/23 عراقی نابود شدند؟
عزیز من جنگ جنگه.

اما طبق شنيده‌هاي من رادار صاعقه ساخت ايران هست كه از روي نمونه‌ي رادار ميگ 29 ساخته شده و بردي برابر با 150 كيلومتر داره

و در ساير موارد هم شايد حق با شما باشه ، اما اين رو هم بايد بدونيد كه ضريب پيشرفت ايران از ساير كشورها خيلي بالاست و اين در سال‌هاي 1370 تاكنون به خوبي آشكار شده ، اگه شما چيزهايي كه من شنيدم ، مي‌شنيديد ، نظرتون 180 درجه تغيير مي‌كرد ( اگه خبر بدن فردا شفق با راداري با برد 400 كيلومتر پرواز كنه و تجهيزاتش چه الكترونيكي و چه مكانيكي 100% ساخت ايران باشه پرواز مي‌كنه ، من تعجب نمي‌كنم )


الله...........خدایا چه چیزها که ادم نمیشنوه..در صنعت رادار از روسیه هم جلو افتادیم.....

با همین مدیریت و بودجه اندک و با مخفی کاری 20 ساله به چرخه کامل صنعتی دست یافتیم
پس چرا نباید باور کنیم که میتوانیم رادار و اویونیک جنگنده تولید کنیم؟


عزیز من تمامی دستگاها و تکنولوزی اتمی ما توسط کشورهای روسیه و پاکستان با میلیاردها دلار باج ادست اومده.......اگه ما خودمون میسازیم چرا یک نیروگاه ساده اتمی رو روسها دارن چندین ساله میسازن....البته کاری ندارم این نیروگاه باید 4 ساله تمام میشد و این هم بازی روسهاست.ولی منظور اینه که اگر خودمون ساختیم چرا نیروگاهمون رو خودمون نمیسازیم....
یکم با قضیه علمی رفتار کنید....

عزیزم 80% یک چیز عجیبه که از شما شنیدم اگر با نظامی ها ارتباط نداشتم حرفتان را باور می کردم ولی کمی بیشتر دقت کن می بینی چقدر از خلبانان ما جوان هستند و اکثر انهایی که در زمان شاه در آمریکا آموزش دیدن یا بازنشست شدند یا در سالهای اواخر خدمت خود می باشند!


داوود جان ما در سال در نیروی هوایی حدود 30 فارق التحصیل خلبانی داریم.شما این رو ضرب در 27 کن......میشه 810 خلبان...ما در زمان شاه حدود 8000 خلبان داشتیم .(فقط در نیروی هوایی)

بزگترین اشتباه این مقاله همین بوده که ایران با عراق مقایسه کردید!


عراق قبل از حمله امریکا دارای حدود 110 فروند میراز کاملا نو یا با عمر 4-5 ساله بود که بعد از جنگ با ایران توسط فرانسوی ها به روز سازی شده بود و کسی در قدرت این جنگنده شک ندارد.....
ایا نیروی هوایی ما دارای چنین هواپیمای نو و به ای تعداد با قابلیتهای میراز هست؟


دباره این آمار جیزی نمیگم چون خود دوستان از من با اطلاع تر هستند که این آمار اشتباه!


این امار از سایت گلوبال هستش.و مطمعن باشید امار واقعی خیلی از این کمتره.

اصلا ما برای نوسازی این جنگنده ها از روسیه چین کمک نگرفتیم فقط موشک چینی PL-7 روی F-5 نصب کردیم که بدلیل ناکارآمدی مورد استفاده قرار نگرفت و همان موشک AIM-9 (فاطر) را بر روی آن لود کردیم!همچنین با تغییر رادار F-5 از APQ-159 به N019 قدرت این رادار را افزایش داده اند که قابلیت شلیک موشک های AIM-7 و AGM-65 را دارا می باشد.(صاعقه نیز قابلیت F-5 جدید را دارا می باشد)


ببینم اصلا رادار N019 تو پوزه اف-5 جا میشود؟

صاعقه هم از رادار روسی بهره میبرد.به این میگن کمک امریکا؟در مورد هواپیمای F-5 در بالا که توضیح دادم اما در مورد F-4 این جنگنده ها هم مانند دیگر جنگندها مورد بهینه سازی قرار گرفتند از جمله رادار آن که قابلیت نگاه به پایین را دارا می باشد همچنین افزایش برد رادار آن و با تغییراتی که بر روی رادرا دادند امکان حمل تجهیزات جدیدی را به آن دادند که در پایین تمامی تجهیزات قابل حمل F-4 را می نویسم.



خوب رادار نو.....وقتی جنگنده خستگی 30 ساله سازه داه...به چه دردی میخوره؟

والا فرمانده نیروی هوایی تایید کرد ولی نگفت چند فروند لطف کنید منبع خود را بگویید!


شما در اینترنت جستجو کنید.پیدا میکنید.

اميدوارم آقاي GOLDEN-CROWN هم براي حرفاشون منبع بيارن .


برای چیم منبع بیارم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خوب خجالت اور نبود نزدیک به 5 فروند اف-14 ما توسط میگ-21/23 عراقی نابود شدند؟
عزیز من جنگ جنگه.


پس اين رو قبول داريد كه هواپيماهاي آمريكايي در برابر جنگنده‌هاي ما آسيب پذير هستن و شما اونها رو زياد بزرگ كردين ؟

الله...........خدایا چه چیزها که ادم نمیشنوه..در صنعت رادار از روسیه هم جلو افتادیم.....


آره در بعضي موارد جلو افتاديم ، به زودي منبعم رو ارسال مي‌كنم

عزیز من تمامی دستگاها و تکنولوزی اتمی ما توسط کشورهای روسیه و پاکستان با میلیاردها دلار باج ادست اومده.......اگه ما خودمون میسازیم چرا یک نیروگاه ساده اتمی رو روسها دارن چندین ساله میسازن....البته کاری ندارم این نیروگاه باید 4 ساله تمام میشد و این هم بازی روسهاست.ولی منظور اینه که اگر خودمون ساختیم چرا نیروگاهمون رو خودمون نمیسازیم....
یکم با قضیه علمی رفتار کنید....


مثل اينكه اين رو يادتون رفته كه IAEA هم به توانايي و دانش ايران اقرار كرده و البرادعي سخن از استفاده از روش جديدي در فرآوري اورانيوم توسط ايران به ميان آورده و اين يعني ابتكار ايراني نه واردات .
در مورد ساخت نيروگاه‌هم اين رو يادتون رفته كه ساخت نيروگاه با استفاده از تنها چند شركت داخلي غير ممكنه و حتي خود آمريكا هم ساخت نيروگاه‌هاش رو به مزايده‌ي جهاني مي‌گذاره و پيمان‌كاراشون خارجي هستن پس نگيد خودمون بايد نيروگاه بسازيم تا معلوم بشه به اين دانش رسيديم

داوود جان ما در سال در نیروی هوایی حدود 30 فارق التحصیل خلبانی داریم.شما این رو ضرب در 27 کن......میشه 810 خلبان...ما در زمان شاه حدود 8000 خلبان داشتیم .(فقط در نیروی هوایی)


اطلاع دقيقي از تعداد فارق التحصيلان نيروي هوايي ندارم اما مي‌دونم تعدادشون خيلي بيشتر از اون چيزيه كه شما گفتيد

عراق قبل از حمله امریکا دارای حدود 110 فروند میراز کاملا نو یا با عمر 4-5 ساله بود که بعد از جنگ با ایران توسط فرانسوی ها به روز سازی شده بود و کسی در قدرت این جنگنده شک ندارد.....
ایا نیروی هوایی ما دارای چنین هواپیمای نو و به ای تعداد با قابلیتهای میراز هست؟


هواپيماهاي عراقي از يك جنگ تمام عيار بيرون اومدن پس نو نبودن ما هم هواپيماي نو نداريم ميراژ‌هاي ما به روز رساني شدن و قدرت بيشتري نسبت به قبل دارن .
حالا فرض مي‌كنيم كه اونا قبل از شروع جنگ با آمريكا تامكت و ميگ 31 داشتن ، شما فكر مي‌كنيد كسي كه مي‌خواد از اين هواپيماي نو استفاده كنه ، اصلا عرضه‌ي اين كار رو داره ؟ ( عرب‌هاس سوسمار خور :D )

این امار از سایت گلوبال هستش.و مطمعن باشید امار واقعی خیلی از این کمتره.


آمار واقعي خيلي بيشتر از اينه و اين از اين‌جا نشأت مي‌گيره كه از هواپيماهاي جديد ايران چيزي ننوشته مانند سوخو 27 و ... ( كسايي رو مي‌شناسم كه اين هواپيما رو از نرديك ديدن و تعداد در خدمتشون رو 24 فروند ذكر كردن ) ، هواپيماهاي ديگر فعلا بماند

ببینم اصلا رادار N-019 تو پوزه اف-5 جا میشود؟


باز هم تكرار مي‌كنم ، رادار صاعقه ساخت داخله نه N-019

خوب رادار نو.....وقتی جنگنده خستگی 30 ساله سازه داه...به چه دردی میخوره؟


شما فرض كن روي يك ميگ 21 قرن بوق يك رادار و اويونيك جديد نسب بشه ، نظر شما چيه ؟ هنوز هم اين ميگ 21 به درد نخوره ؟

شما در اینترنت جستجو کنید.پیدا میکنید.


گشتم نبود نگرد نيست icon_biggrin :| :!:

برای چیم منبع بیارم؟


براي حرفايي كه زدين ، البته منبع قابل قبول نه مجازي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خوب خجالت اور نبود نزدیک به 5 فروند اف-14 ما توسط میگ-21/23 عراقی نابود شدند؟


ايا شما ميدانيد اين 5 فروند اف-14 سقوط كرده به وسيله جت هاي عراقي هيچكدام حتي يك موشك هم نداشتند و فقط با مسلسل بجنگ ميگ ها مي رفتند؟ مي دانم كه نمي دانيد چرا كه ملت ايران را فقط ايراني جماعت مي شناسد و بس.
بله خلبان هاي ما همان خلبان هايي كه برخي انها را عيادي امريكا مي شناسند اينچنين بودند...

عزیز من تمامی دستگاها و تکنولوزی اتمی ما توسط کشورهای روسیه و پاکستان با میلیاردها دلار باج ادست اومده.......اگه ما خودمون میسازیم چرا یک نیروگاه ساده اتمی رو روسها دارن چندین ساله میسازن....البته کاری ندارم این نیروگاه باید 4 ساله تمام میشد و این هم بازی روسهاست.ولی منظور اینه که اگر خودمون ساختیم چرا نیروگاهمون رو خودمون نمیسازیم....
یکم با قضیه علمی رفتار کنید....

اين را قبول دارم كه قسمتي از دستگاههاي ما از خارج وارد شده است ولي با وارد كردن تكنولوژي كاملا مخالفم. شما كدام مشهور را مي شناسيد كه حاضر باشد تكنولوژي هسته ايي بفروشد؟
و در ادامه مطالب شما حرف هاي عجيبي را زده بودي حتي عجيب تر از تمامي مطالب مطرح شده از طرف شما در تمامي انجمن ها!!!!

داوود جان ما در سال در نیروی هوایی حدود 30 فارق التحصیل خلبانی داریم.شما این رو ضرب در 27 کن......میشه 810 خلبان...ما در زمان شاه حدود 8000 خلبان داشتیم .(فقط در نیروی هوایی)

لطفا منبع و مدارك خود را در اين تاپيك عرضه كنيد

شما در اینترنت جستجو کنید.پیدا میکنید.

برايم جاي سوال است كه چرا شما از پاسخ گويي به سوال دوستمان احمد اين چنين طفره رفتيد؟؟؟


و سخن اخر:
من بسيار مشتاق هستم كه بدانم شما در چه مقام و مزلتي هستيد كه اينچنين جسورانه و بدور از مدرك به درج مطالب خود پرداخته و گفتن هيچ كلامي پروايي نداريد ؟ در امور نظامي -امور سياسي - امورهسته اي و تكنولوژيكي و حتي در رابطه با امور امنيتي به اظهار نظر مي پردازيد!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خوب خجالت اور نبود نزدیک به 5 فروند اف-14 ما توسط میگ-21/23 عراقی نابود شدند؟
عزیز من جنگ جنگه.

جواب آرش و احمد کامل و واضح بود

الله...........خدایا چه چیزها که ادم نمیشنوه..در صنعت رادار از روسیه هم جلو افتادیم.....

شنیدن کی بود مانند دیدن
کم کم منتظر بیشترش هم باش

عزیز من تمامی دستگاها و تکنولوزی اتمی ما توسط کشورهای روسیه و پاکستان با میلیاردها دلار باج ادست اومده.......

اولا که دستگاه های سانتریفیوژ اولیه از انگلیس خردیده شده بودند و در ثانی سری دوم به گفته آژانس تولید ایران و با خوصوصیات منحصر به فردی ساخته شده است

منظور اینه که اگر خودمون ساختیم چرا نیروگاهمون رو خودمون نمیسازیم....

خب شما در ایران تشریف ندارید و از اوضاع ایران بی خبرید وگرنه باید میدانستید که قرار است حداقل 3 نیروگاه اتمی دیگر در آینده نزدیک با مشارکت کمپانیهای ایرانی و خارجی ساخته شود که البته این موضوع در برابر تحقیقات جدید ایران بر روی تکنولوژی همجوشی هسته ای کم اهمیت است

عراق قبل از حمله امریکا دارای حدود 110 فروند میراز کاملا نو یا با عمر 4-5 ساله بود که بعد از جنگ با ایران توسط فرانسوی ها به روز سازی شده

باز هم به شما میگم که مهمتر از تسلیحات کاربران تسلیحات هستند

خوب رادار نو.....وقتی جنگنده خستگی 30 ساله سازه داه...به چه دردی میخوره؟

ای بابا بازهم حرف سازه شد :|
شما عکسهای صاعقه را دیدید icon_biggrin
اگر دیدیده باشید متوجه شدید که صاعقه از سکان V شکل استفاده میکند و این یعنی طراحی و تولید
حالا اگر متخصصان ایرانی توانسته باشند که در قسمتهایی از طراحی تایگر تغییر ایجاد کنند و آن را دوباره تولید کنند کاملا واضح است که در صورت لزوم میتوانند سازه و بدنه جنگنده های قدیمی را هم تعویض کنند

اورهال کامل تامکتها و همین طور بهینه سازیشان در ایران انجام شده

تصویر

برای چیم منبع بیارم؟

برای حرفایی که میخواین به زور به خورد کاربرای سایت بدین

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

و سخن اخر:
من بسيار مشتاق هستم كه بدانم شما در چه مقام و مزلتي هستيد كه اينچنين جسورانه و بدور از مدرك به درج مطالب خود پرداخته و گفتن هيچ كلامي پروايي نداريد ؟ در امور نظامي -امور سياسي - امورهسته اي و تكنولوژيكي و حتي در رابطه با امور امنيتي به اظهار نظر مي پردازيد!!!!

آرش ما هم دوست داریم بدونیم icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

باز هم به شما میگم که مهمتر از تسلیحات کاربران تسلیحات هستند

به عنوان دلیل حرفم میتوانید بخش آخر ارسال سعید را مطالعه کنید و نتیجه بگیرید

Last year I stood on the Iraq-Iran border and listened to Iranian armored divisions throw down practice artillery barrages. The Tennessee National Guardsmen I was with (the 278th cavalry regiment equipped with M-1 Abrams tanks) admitted that they couldn't punch through that border if they wanted to.


icon_biggrin :| :!:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من بسيار مشتاق هستم كه بدانم شما در چه مقام و مزلتي هستيد كه اينچنين جسورانه و بدور از مدرك به درج مطالب خود پرداخته و گفتن هيچ كلامي پروايي نداريد


بله بنده انقدر سواد دارم که .........


این ارسال به دلیل عدم رعایت قوانین سایت ویرایش شد icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.