mohtasham 0 گزارش پست ارسال شده در آبان 85 كليپ پرتاب شهاب 3: http://www.youtube.com/watch?v=BunLZjUIpGg به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
Karim1504 12 گزارش پست ارسال شده در آبان 85 دم ایرانیا گرم 8) به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
EBRAHIM 153 گزارش پست ارسال شده در اسفند 85 اي ول عالي بود به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
amir 5 گزارش پست ارسال شده در فروردین 86 دستت درد نكنه خيلي جالب بود به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
jack 0 گزارش پست ارسال شده در فروردین 87 من چگونه می توانم در سایت میلتاری کار بکنم یا امتیاز بگیرم به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
salar1989 2 گزارش پست ارسال شده در فروردین 87 دست درد نكنه اين نشانه ي توانمندي ايران به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
-KGB- 2 گزارش پست ارسال شده در فروردین 87 من چگونه می توانم در سایت میلتاری کار بکنم یا امتیاز بگیرم سلام دوست عزیز به جمع ما خوش امدید . ببینید شما میتونید با قرار دادن مطالب نظامی و یا اخبار مربوط به این مسائل در تاپیک ها و بخش های مخصوص درجه بگیرید و رتبه خودتون رو افزایش بدید . به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
Mr_Fox 137 گزارش پست ارسال شده در فروردین 87 من چگونه می توانم در سایت میلتاری کار بکنم یا امتیاز بگیرم عزيز من آقا سعيد هر چي پول درمياره ميريزه تو شكم سايت انوقت نوچه(شاگرد) هم بگيره يك نون خور اضافه بشه؟ عزيز من اگه ميخواي كار پيدا كني همين جا بگو(نه پي ام) شايد تونستم برات كاري كنم. قول نميدم.يكي رو ميشناختم از حدود 1 سال پيش تا الان . اصلاً ازش خبري ندارم .گفتم قول نميدم. Mr.Fox به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
taksavar 0 گزارش پست ارسال شده در فروردین 87 :mrgreen: icon_cheesygrin icon_biggrin عالي بود به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر
sasha 8 گزارش پست ارسال شده در فروردین 87 فیلم رو پاک کردن :mrgreen: به اشتراک گذاشتن این پست لینک به پست اشتراک در سایت های دیگر