arash_slayer

چه كسي مسئول سانحه هوايي آموزش خلبان‌هاست؟

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

يكي از بينندگان «بازتاب» در پيامي نوشت: از سانحه دلخراش سقوط هواپيماي «پرنده آبي» ساخت شركت «درنا»، خبردار شدم كه اين حادثه روز صبح شنبه 15 ارديبهشت 1386 مطابق با 5 مي 2007 رخ داد و دانشجوي خلباني، زنده‌ياد علي چمني را به كام مرگ برد. اين پرواز يك پرواز ناوبري آموزشي از فرودگاه قزوين ـ زنجان بود كه دانشجو بايد آن را مستقل و تنها انجام مي‌داد كه متأسفانه در «ابهر» به دليل نامعلومي سقوط كرد. حال پرسش اين است كه چرا هواپيماي ساخت داخل، كه سازمان هواپيمايي كشور، آن را «danger to flight» اعلام كرده، بايد از سوي خود سازمان هواپيمايي كشوري مجوز بگيرد و اجازه پرواز داشته باشد و دانشجويان خلباني را به كام مرگ ببرد؟ من نيز يكي از اين خلبانان بوده و هميشه شاهد اين هستم كه صنعت هوانوردي را مورد بي‌عدالتي قرار مي‌دهند. آيا تاوان آن را بايد شادروان خلبان علي چمني بپردازد؟ آيا مجبوريم وعده‌اي را كه نمي‌توانيم عملي كنيم، مطرح نماييم؟ حال جالب است بدانيد، هشت فروند هواپيماي «ديموند استار»، ‌از مدرن‌ترين هواپيماهاي روز دنيا، در حال خاك خوردن در آشيانه‌هاي فرودگاه كرمان و پيام كرج هستند؛ چرا؟ چون هواپيماي كشوري به اين هواپيماهاي فوق مدرن مجوز براي آموزش دانشجويان نمي‌دهد و حال مي‌پرسيد چرا نمي‌دهد؟ چون ديگر كدام دانشجو با هواپيماي blue bird (پرونده آبي) درنا پرواز مي‌كند؟ icon_biggrin دوستان اگر نظر و عقيده اي داريد ما را بي نصيب نگذاريد :|

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مطالب بدون منابع موثق به دليل انحراف بحث و خارج شدن آن از حيطه اهداف سايت داراي صلاحيت نمي باشند.
بيننده بازتاب كه منبع نيست !!

تاپيك قفل مي شود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.