امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

منم با نظر SHAFAGH23 موافقم.به چند دلیل .یکیش اینکه اگه اونا وارد ایران بشن افکار خودشون رو دوباره رواج میدن.و دوباره ایجاد یک نیروی تازه می کنند.حالا بماند که گفتن باید ایران به ما تعهد بدهد که ما فعالیت ها مونو تو ایران ادامه بدهیم...حالا انگار کی دعوتشون کرده icon_wink icon_wink icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من می تونیم سوار C 130 بکنیمشون بیاریمشون ایران لب مرز بکوبیمش به زمین
همشون به درک واصل بشن
حتما شهید رجایی شهید بهشتی و کسایی که اگر الان داشتیمشون کشورمون 20 سال جلو تر بود رو به خاطر دارید
که این کوردل ها کشتنشون

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر من می تونیم سوار C 130 بکنیمشون بیاریمشون ایران لب مرز بکوبیمش به زمین
همشون به درک واصل بشن [/quote]
حالا اون خلبان بدبختی که داره هواپیما را هدایت می کنه این وسط چه گناهی داره icon_wink
یک مقدار معقول باشید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نه بابا چرا یه هواپیما خرجشون کنیم!!

گوشتشون رو می دیم حیوونای باغ وحش بخورن!! تازه صرفه ی اقتصادی هم داره!! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عجب طرز فکری دارین!
رهبر معظم بارها تاکید کردند از هر پشیمانی با آغوش گرم استقبال میشه.
حرف نوژه کانلا صحیحه این افراد تحت دید ترین تدابیر قرار خواهند گرفت و گاها به عنوان طعمه مورد استفاده قرار حواهند گرفت.بازگشتشون از هر جهت غنیمته.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]به نظر من می تونیم سوار C 130 بکنیمشون بیاریمشون ایران لب مرز بکوبیمش به زمین
همشون به درک واصل بشن [/quote]
حالا اون خلبان بدبختی که داره هواپیما را هدایت می کنه این وسط چه گناهی داره icon_wink
یک مقدار معقول باشید.[/quote]

بابا من داشتم شوخی می کردم جدی گرفتی؟
همونطور که مسئولین گفتن اوناییشون که جنایتی نکرده باشن می تونن برگردن پیشه خونوادشون

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان عزیز می تونن از لینک زیر مستند گرگها رو خریداری کنن و به جنایات این کثافت ها که بعضی سنگشون رو به سینه می زنن پی ببرن!!
http://www.armancenter.com/

مگه بیت المال مفته که بدیم اینا رو زیر نظر بگیریم!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فارس: سخنگوي وزارت خارجه آمريكا گفت: اقدام اخير نيروهاي پليس عراق در رابطه با ورود به اردوگاه اشرف كه مقر نيروهاي منافقين در عراق است كاملاً قانوني و حق مسلم دولت عراق به شمار مي‌رود.

ايان كلي در نشست خبري خود با خبرنگاران ضمن تاييد اين اقدام پليس عراق اظهار داشت: اخبار و گزارشات متعددي در اين مورد به وزارت خارجه آمريكا ارسال شدده كه با دقت مورد بررسي قرار گرفته است.

وي افزود: مسئوليت اداره اردوگاه اشرف در حال حاضر به دولت عراق و نيروهاي امنيتي اين كشور واگذار شده و ما نيز مسائل مربوط به اين اردوگاه را تا زماني كه اعضاي اين سازمان به كشور ديگري منتقل شوند پيگيري مي‌كنيم.

كلي همچنين تاكيد كرد كه مساله ورود نيروهاي عراقي به اردوگاه اشرف يك امر كاملا داخلي و مربوط به دولت عراق مي‌شود و دولت آمريكا قصد ورود و مداخله در اين قضايا را ندارد.

ورود نيروهاي عراقي به اردوگاه اشرف زماني روي داد كه به رغم اخطارهاي پي در پي دولت عراق سركردگان گروهك تروريستي منافقين از ورود صلح آميز نيروهاي پليس عراق به داخل اردوگاه ممانعت مي‌كردند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فارس: سخنگوي دولت عراق كشتار منافقين در پادگان اشرف را رد كرد و گفت كه پليس عراق به‌ منظور بازگشايي يك مركز پليس براي حفظ جان آنها به‌ اين پادگان وارد شده‌ است.

ظهر امروز (چهارشنبه‌) "علي الدباغ " در يك كنفرانس خبري اعلام كرد: ورود نيروهاي امنتيي عراق به‌ پادگان اشرف به‌ دليل بازگشايي يك مركز پليس در اين مقر نظامي صورت گرفت.

وي افزود: دولت عراق حق تسلط كامل بر خاك خود را دارد و مي‌تواند وارد هر منطقه‌اي شود.

سخنگوي دولت عراق كشتار منافقين در پادگان اشرف را به‌ شدت رد كرد و گفت: هدف نيروهاي عراقي از ورود به‌ اين پادگان كشتار آنها نبوده‌ بلكه‌ آنها به‌ منظور بازگشايي يك مركز پليس براي حفظ جان آنها به‌ اين پايگاه‌ وارد شده‌اند.

نيروهاي پليس عراق روز گذشته‌ به مقر نظامي اشرف محل استقرار گروهك منافقين در عراق حمله‌ كرده‌ و آن را به كنترل كامل خود در آوردند.

حدود يك‌هزار نيروي ارتش و پليس عراق ديروز بعد از شكست مذاكرات چندين ساعته با گروهك تروريستي منافقين براي اجازه ورود مسالمت آميز به اين پادگان، وارد آن مقر نظامي شدند كه به درگيري ميان اعضاي گروهك تروريستي منافقين و اين نيروها منجر شد.

منافقين دربند اشرف مدعي هستند كه در حمله روز گذشته نيروهاي عراقي به اين اردوگاه درگيري‌هاي شديدي ميان نيروهاي امنيتي با منافقين روي داده و پنج تن از منافقين به هلاكت رسيده‌اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهر: یک عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی با بیان اینکه بعد از حمله دولت عراق به اردوگاه اشرف شاهد دور جدید روابط تهران- بغداد خواهیم بود، بر ارتباط منافقین با ریگی والقاعده تاکید کرد و از احتمال انتقال اعضای منافقین از عراق به پاکستان سخن گفت.

سید حسین نقوی حسینی با بیان اینکه بعد از حمله دولت عراق به پادگان اشرف باید شاهد دور جدیدی از روابط تهران وبغداد باشیم، اظهارداشت: در حقیقت موید این مطلب از سر راه برداشته شدن کانون های ایجاد اختلاف بین دو کشور است.

وی افزود: خروج نیروهای آمریکایی از شهرهای عراق و متلاشی شدن اردوگاه اشرف از جمله این کانونها است که می تواند در روابط تهران و بغداد بیش از پیش موثر باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد : مقامات عراقی در تلاشند که این موانع را از پیش رو بردارند.

وی با اشاره به مذاکره حلقه اول منافقین با کشورهای دیگر مبنی بر مکان یابی گفت : با توجه به اینکه دول اروپایی نام منافقین را از لیست گروهک های تروریستی خارج نموده اند این امکان وجود دارد که در یکی از کشورهای اروپایی به آنان اجازه فعالیت داده شود.

نقوی حسینی در عین حال تصریح کرد : با این وجود بدلیل نوع فعالیت منافقین و تاکتیکی که در پیش رو دارند دور از انتظار خواهد بود که آنان در کشورهای اروپایی فعالیت خود را ادامه دهند چراکه آنان بدنبال مستقر شدن در یکی از کشورهای همسایه ایران هستند تا به اهداف پلید خود راحت تر دست یابند.

وی با اعلام اینکه ملاقاتهایی بین رهبران منافقین و گروهک ریگی در پاکستان انجام شده است، یادآور شد: به سبب اینکه دولت مرکزی پاکستان تسلط کافی به برخی از نقاط کشورش ندارد، ممکن است آنان در پاکستان مستقر شوند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی همچنین از ارتباط گروهک منافقین با القاعده خبر داد وافزود: بدلیل نقاط مشترک این دو گروهک تروریستی از جمله داشتن مشی مسلحانه و تقابل با مواضع جمهوری اسلامی ایران این دو گروهک ارتباطهایی را با هم برقرار نموده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قرار دادن لینک خبر الزامی است.

کاربرانی که خبر نقل کردن سریعا لینک منبع بذارن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دولت عراق تلاش دارد جمعی از اعضای سازمان مجاهدین خلق- موسوم به منافقین- را در مکان دیگری به غیر از اردوگاه اشرف ، در این کشور اسکان دهد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، منابع آگاه اعلام کردند کابینه عراق تلاش دارد عناصر این سازمان را از پادگان اشرف واقع در شمال شرق بغداد به استان المثنی منتقل کند.

پادگان اشرف در شهرستان خالص، در 15 کیلومتری شمال بعقوبه مرکز استان دیاله قرار دارد.
محل جدیدی که قرار است منافقین به آن منتقل شوند پادگان سابق نیروهای ژاپنی است که در منطقه السماوه قرار دارد.

براساس این گزارش، دولت عراق هم اکنون تصمیم دارد اعضای باقی مانده منافقین در پادگان اشرف را به عنوان پناهنده و از طریق سازمان ملل متحد به دیگر کشورها بفرستد یا در مکانی دور از مرزهای ایران اسکان دهد.

هم اکنون 3400 نفر از اعضای منافقین در پادگان اشرف مستقر هستند.

ابراهیم المیالی استاندار المثنی در این باره گفت: کمیته ای از نخست وزیری عراق چندی پیش و البته روز پنجشنبه گذشته هم از این استان دیدار کرد تا این موضوع را بررسی کند که پایگاه سابق نیروهای ژاپنی مناسب حضور نیروهای منافقین هست یا نه؟

المیالی اضافه کرد: شورای استان المثنی و اهالی شهر السماوه نیز حضور نیروهای منافقین را نمی پذیرند چرا که به سود امنیت این شهر نیست و به بهانه حضور منافقین کشورهای خارجی اجازه دخالت را به خود خواهند داد.

وی اضافه کرد: این درحالی است که اعضای کمیته ویژه اعزامی از نخست وزیری تایید کردند که پادگان سابق نیروهای ژاپنی محل مناسبی برای استقرار منافقین است.

نیروهای دفاع غیرنظامی ژاپن در اواخر سال 2004 پایگاهی را در نزدیکی شهر السماوه ایجاد کردند و تا عقب نشینی خود از عراق در سال 2007 در آن مستقر بودند. پس از آن نیروهای ارتش عراق اختیار این پادگان را در دست گرفتند.

شهر السماوه مرکز استان المثنی در 280 کیلومتری جنوب شهر بغداد واقع است.

نیروهای امنیتی عراق در ماه ژوئیه گذشته در اقدامی مسلحانه کنترل پادگان اشرف را دراختیار خود گرفتند.

پادگان اشرف در سال 1365 و بعد از انتقال مرکز اصلی منافقین به عراق در مکانی در 80 کیلومتری مرز ایران ایجاد شد.

[url=http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=90493]عصرایران[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]يکي از جداشدگان از گروهك تروريستي منافقين با بيان اينکه دموکراسي، حقوق بشر و زنان ابزار موثري است که منافقين در اروپا از آن به وفور استفاده مي‌کنند، گفت: به جرات مي‌توان گفت ‌٩٥ درصد از زناني که هم اکنون در پادگان اشرف هستند به مدت 2 ساعت و نیم هم طي ‌٢٥ سال گذشته در شهرها، پارک‌ها، اماکن عمومي و تفريحي عراق به تنهايي قدم نزده‌اند.[/color]

به گزارش «تابناک» این عضو سابق منافقین که با پايگاه اطلاع‌رساني هابيليان ـ خانواده شهداي ترورکشور ـ گفتگو می کرد، با بيان اين مطلب افزود: ‌٧٠ درصد از زنان عضو گروهك تروريستي منافقين مجرد بوده و تاکنون ازدواج نکرده‌اند و در مجموع ‌١٠ درصد از زنان سازمان که متاهل بوده‌اند داراي فرزند هستند.

وي اظهار داشت: از سال ‌١٣٦٤ به بعد بچه‌دار شدن در اين تشکيلات ممنوع شده اما حاملگي‌هاي ناخواسته نيز وجود داشت و در ‌٢٥ سال گذشته از اين مجموع کمتر از يک درصد در عراق يا اروپا بچه‌دار شده‌اند و مابقي مربوط به قبل از سال ‌١٣٦٤ شمسي است.

اين عضو سابق گروهك تروريستي منافقين با بيان اينکه گرايش زنان به فعاليت‌هاي مدني و مطرح شدن در زير مجموعه فمينيسم، بازاري است که در قرن حاضر به ناحق مورد سوءاستفاده سازمان‌ها و احزاب سياسي قرار مي‌گيرد، ادامه داد: زناني که در پادگان اشرف يا در اورسوراواز بايگاني شده‌اند از هر نوع آزادي اجتماعي به دور هستند زيرا اين زنان در تشکيلات سازمان مجاهدين حق انتخاب همسر نداشتند و تا سال ‌١٣٦٨ شمسي تشکيلات منافقين مشخص مي‌کرد که کدام زن با کدام مرد ازدواج کند.

وي در ادامه گفت: از سال ‌١٣٦٨ شمسي تاکنون حق ازدواج از زنان و مردان منافقين در عراق و ساير نقاط دنيا سلب شده و آنها حق زندگي خانوادگي و زناشويي ندارند ضمن اينکه فرزندان اين افراد از آنها جدا شده و در اروپا نگهداري مي‌شوند.

به گفته اين عضو جدا شده، ‌٢٠٠[color=darkblue] دختر جواني که گاهی از آنها به عنوان صف مقدم تبليغات در عکس‌هاي پادگان اشرف استفاده مي‌شود، بين سال‌هاي ‌١٩٩٩ تا ‌٢٠٠٣ ميلادي از اروپا به پادگان اشرف اعزام شده‌اند و بايد گفت ‌٩٩ درصد آنان همان فرزندان شيرخوار و کودکي بودند که از سال ‌١٣٦٨ شمسي به زور از پدران و مادران خود جدا شده و به اروپا فرستاده شدند.[/color]

وي در ادامه به فضاي خفقان و غير انساني حاکم بر اردوگاه تشکيلات منافقين اشاره کرده و مي‌گويد: زنان سازمان مجاهدين همانند دختران و زنان در جامعه جهاني که مي‌بايست از نعمت داشتن زندگي شخصي، عشق و عاطفه برخوردار باشند، نيستند و [color=darkblue]تشکيلات از آنان دختران و زناني جنگي و بي‌عاطفه ساخته است که با ازدواج و قوانين زناشويي که در تمامي جوامع بشري مرسوم است بيگانه‌اند [/color]ضمن اينکه تشکيلات منافقين حق هيچ نوع انتخابي براي زندگي شخصي خود ندارند و حق تحصيل و استفاده از دانش نوين جامعه بشري را نيز ندارند.

اين عضو با بيان اينکه منافقين در اروپا با ژست‌هاي حقوق بشري تلاش مي‌کنند خود را جماعتي طرفدار حقوق بشر و حقوق زنان معرفي کنند، گفت: منافقين در خارج از عراق و بطور خاص در اروپا از مساوات و آزادي زنان حرف مي‌زنند، گروه‌ها و تشکل‌هاي بسيار زيادي به نام زنان ايجاد کرده و درگروه‌هاي حقوق بشري فعاليت مي‌کنند و به نام زنان و دفاع از آزادي زنان ايران، کنفرانس و سمپوزيوم برگزار مي‌کنند اما دريغ از آنکه خود ذره‌اي به آن اعتقاد و التزام عملي داشته باشند!

منبع: http://www.tabnak.ir/fa/news/152081

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با اين قانوني كه دارن نسلشون منقرض ميشه و خود به خود گروهشون از بين ميره؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]همکاری سازمان منافقین با کا.گ.ب [/size]
اولین پرونده جدی جاسوسی که جمهوری اسلامی با آن درگیر شد تنها چند روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اسفند ماه 57 گشوده شد. در شرایطی که جاسوسان روس از عدم وجود هر گونه مانعی بر سر راه خود مطمئن بودند یکی از جاسوسان پرنفوذ کا.گ.ب در ایران با نام مستعار «سیکو» شناسایی شد.

به گزارش بولتن، دستگیری محمدرضا سعادتی (سیکو) عضو سرشناس و با سابقه سازمان مجاهدین خلق به اتهام داشتن ارتباط ویژه اطلاعاتی و جاسوسی با عوامل کا.گ.ب و سفارت شوروی در تهران که در اردیبهشت ماه 1358 اتفاق افتاد ولی خبر آن در اواخر خرداد ماه منتشر شد فضای ملتهبی را در پی داشت که باعث شد سازمان مجاهدین آشکارا اما به مرور مواضع خود مبنی بر رویارویی با نظام نوپای جمهوری اسلامی را ظاهر سازد. محمدرضا سعادتی یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق که در دادستانی انقلاب تهران کار می‌کرد به جرم جاسوسی برای شوروی دستگیر شد. اتهام سعادتی این بود که با استفاده از موقعیتش ـ دسترسی به پرونده‌های متهمین رژیم شاه و افراد ساواک ـ بخشی از پرونده سرلشگر مقربی که از افسران رده بالای ارتش پهلوی بود و حدود 25 سال فعالیت مخفیانه با حزب توده داشته و برای کا.گ.ب نیز جاسوسی می‌کرد را در اختیار روس‌ها قرار داده بود. البته سعادتی با پذیرش این اتهام آن را در چارچوب مبادله اطلاعات با سازمان جاسوسی شووری می‌دانست!

واکنش سازمان مجاهدین در قبال اتهام جاسوسی سعادتی این بود که عمل سعادتی جاسوسی نبوده و تنها مبادله اطلاعاتی بوده که به نفع کشور و دولت نیز تمام خواهد شد. آنها برای اثبات ادعای خود در طول جریان محاکمه سعادتی به نامه‌هایی اشاره نمودند که در اختیار حاج سید احمد خمینی و بنی صدر رئیس جمهور وقت قرار داده بودند تا اطلاعات مربوط به برخی تهدیدات احتمالی از جانب امریکا را که از طریق همین تبادل اطلاعات با شووری به دست آورده بودند گوشزد کنند.

در تاریخ 23 خرداد 58 سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی برخی اسناد و خلاصه گزارش ماموریت سعادتی و بخشی از اظهارات وی در بازجویی را منتشر کرد. روزنامه جمهوری اسلامی و چند نشریه دیگر نیز متن کامل با بخش‌هایی از بیانیه مجاهدین انقلاب را منتشر ساختند. سابقه ماجرا و پیوند اطلاعاتی سازمان مجاهدین خلق با شوروی بعدها بدین شرح آشکار گردید: «متعاقب دستور صادره از کمیته مرکزی حزب کمونیست اتحاد جماهیر شووری رزیدنسی [پایگاه] کا.گ.ب در تهران موفق شد در روز 14 فوریه 1979/25بهمن57 مستقیما با مرکز رهبری دو سازمان مجاهدین خلق و فدائیان خلق تماس بگیرد. این کار توسط ولادیمیر فیسینکو که از افسران رزیدنسی و از کارشناسان مسائل ایران محسوب می‌شد و به دلیل داشتن موهای مشکی و چشمان قهوه‌ای تیره شباهت فراوانی به ایرانیان داشت صورت گرفت. آن روز فیسینکو مستقیما با مراجعه به مرکز رهبری هر دو سازمان مجاهدین و فدائیان خلق خود را نماینده رسمی اتحاد جماهیر شووری برای گفتگو و تماس مستقیم با آنان معرفی کرد. سران دو سازمان ابتدا تردید و دودلی نشان دادند اما بالاخره قرار شد که تماسهای مورد نظر به صورت غیر مستقیم در اروپا انجام گیرد در این ملاقات هر دو گروه از دولت شووری تقاضای ارسال فوری اسلحه داشتند ولی فیسینکو به جای جواب فقط به بیان این مطلب بسنده کرد که خواسته‌های آنان را به مسکو گزارش خواهد داد.

روابط کا.گ.ب با سازمان مجاهدین به خوبی پیش رفت و گسترش می‌یافت زیرا پایگاه کا.گ.ب در تهران از طریق فیسینکو توانسته بود پس از مدتی رهبران سازمان را متقاعد کند که روسها می‌توانند تماس‌های خود را با آنان به صورتی کاملانه محرمانه و با در نظر گرفتن کلیه جوانب احتیاط به گونه‌ای برقرار کنند که مقامات رژیم جدید در ایران هرگز نتوانند به ارتباط‌ها پی ببرند از جمله اخبار مهمی که به مقامات اطلاعاتی روسیه شووری رسید. این بود که در جریان حمله به ارگانهای رژیم شاه آرشیو اسناد ساواک در اختیار سازمان قرار گرفته است. وقتی این خبر را به مرکز منتقل کردیم آنها بلافاصله از خود واکنش نشان دادند و طی تلگرامی از مسکو خطاب به ما چنین نوشتند:

«... ماجرای سرلشگر مقربی یکی از بزرگترین اشتباهات رزیدنسی کا.گ.ب در تهران محسوب می‌شد و به همین جهت زیاد هم حیرت انگیز نبود که مقامات مرکز در مسکو این چنین تشنه آگاهی به علل لو رفتن سرلشکر مقربی باشند. این درخواست روسها نیز توسط سعادتی به سازمان منعکس و شخصی به نام اکبر طریقی که از اعضای سازمان بود و در دادستانی انقلاب اسلامی کار می‌کرد با استفاده از حکم دادستانی انقلاب که به وی اجازه امانت گرفتن پرونده‌های ماموری اطلاعات ارتش را داده بود در تاریخ 29/1/58 بطور غیر مجاز اقدام به گرفتن پرونده مقربی می‌نماید و پرونده را در اختیار سازمان مجاهدین قرار می‌دهد. درباره کشف ارتباط سیکو و فیسینکو عباس امیر انتظام در خاطرات خود گفته است:

«... در یکی از روزهای اسفند 57 منشی به من اطلاع داد که شخصی می‌خواهد به ملاقات من بیاید و یک مسئله امنیتی را در میان بگذارد پس از توافق من مردی در حدود 50سال با قدی متوسط با لباس رسمی و کروات به اتاقم آمد من صندلی طرف راست خودم را به او تعارف کردم پس از نشستن به من گفت که کارمند و عضو اداره ضد جاسوسی ساواک است طبق خبر او قرار است در ساعت 5بعداز ظهر امروز یکی از دیپلماتهای سفارت شوروی به دیدن یک ایرانی در ساختمانی در میدان 25شهریور برود و چیزهایی را در اختیار فرد ایرانی قرار دهد. ضمنا گفت که طرف ایرانی عبدالعلی نامیده می‌شود و این فرد آمده بود تا کسب تکلیف کند. مطالب را بلافاصله به اطلاع نخست وزیر رساندم. ایشان دستور داد که ان شخص مساله را تعقیب کند ولی آقای بازرگان از شنیدن نام عبدالعلی که نام یکی از فرزندانش بود ناراحت شده بود. کارمند اداره ضد جاسوسی ساواک به کارش ادامه داد و روز بعد گزارش کارش را به من داد که به اطلاع نخست وزیر رساندم. بعدها وی گفت عبدالعلی را دستگیر کرده‌اند و نام واقعی این فرد محمدرضا سعادتی است که با دستگاههای عکاسی مخصوص جاسوسی که از دیپلمات روسی دریافت کرد دستگیر شده است. من تا آن روز نمی‌دانستم که محمدرضا سعادتی کیست و به چه گروهی وابسته است.





خسرو تهرانی درباره سعادتی چنین می‌گوید: «سعادتی از آن دسته مهندسین ذوب آهن بوده که در روسیه درس خوانده بودند به همین دلیل به نظر می‌رسد که روسها او را قبل از سالهای دهه پنجاه خریده بودند. به نظر من سعادتی توی روسیه کارهایی کرده چون اینها مهندسان ذوب آهن دو یا سه سال برای کارآموزی به روسیه رفتند. اما چگونگی دستگیری سعادتی توسط ماموران سپاه پاسداران و دادستانی به شرح ذیل است:





«ضمن مراقبت از اتومبیل سیاسی شوروی در مروخه 5/2/58 مشاهده گردید که یک نفر مرد روسی از اتومبیل پیاده شد و در خیابان دیبا منشعب از خیابان روزولت وارد شرکت نولکو گردید در بررسی بعدی مشخص شد که مرد روسی به نام ولادیمیر فیسینکو دبیر اول سفارت روس می‌باشد و مرد تماس گیرنده یکی از رهبران سازمان مجاهدین است... چون معلوم بود که رهبر مجاهدین در ساعت 17مورخه 6/2/58 با افسر اطلاعاتی شووری جهت مبادله اسناد و مدارک ملاقات می‌نماید لذا بررسیهای لازم به عمل آمد و 5دقیقه قبل از شروع ملاقات مامورین به شرکت وارد شوند و مرد تماس گیرنده و مدارک را ضبط نمایند. پس از دستگیری مرد تماس گیرنده فیسینکو جهت ورود به شرکت نولکو مراجعه نمود ولی توسط مامورین به او تکلیف شد که از شرکت خارج شود و وی بعد از خروج از شرکت سوار اتومبیلی که توسط سه نفر مامور شووری هدایت می‌شد و منطقه را ترک نمود. در بازرسی بدنی از مرد تماس گیرنده مشخص شد که مسلح به اسلحه کمری می‌باشد و نیز در جستجوی مقدماتی از وسایل شرکت که حاکی از همکاری این شخص با سرویس اطلاعات شووری باشد به دست آمد. ولی سرانجام حکمی که برای سعادتی صادر شد از درجه تخفیف بالایی برخوردار بود طوری که برای خود سازمان صدور حکم اعدام از قریب ترین احتمالات بود با اعلام حکم 15سال زندان برای سعادتی جامعه قدری آرام شد. هر چند سعادتی در سال 60 به اتهام شرکت در طراحی ترور شهید کچویی در زندان اوین مجددا مورد محاکمه قرار گرفت و محکوم به اعدام شد.





یکی از نکات عجیب این پرونده آن است که سعادتی به رغم آنکه به اتهام جاسوسی دستگیر شده بود و طبیعتا نباید از امکان تبادل اطلاعات با بیرون برخوردار می‌بود به راحتی با خارج از زندان در اتباط بود و به عنوان نمونه می‌توان به نامه وی در پی درگیری سازمان با مردم در 16آذر58 اشاره کرد که در شماره 160نشریه مجاهد به چاپ رسید و در ان مخالفان سازمان را چماقدار توصیف نمود او همچنین در همین دوره با همسر خویش که از اعضای اصلی منافقین بود نیز ملاقات داشته است.
http://www.tabnak.ir/fa/news/152938/همکاری-سازمان-منافقین-با-کا.گ.ب

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
    • توسط MR9
      موقعیت قرارگاه مرکزی منافقین :
       
      در 90 کیلومتری شمال بغداد ،پس از عبور از شهر "الخالص" به "قرارگاه  اشرف" خواهید رسید.این پادگان با وسعت6 در 8کیلومتر مربع تا سال 1365 هجری شمسی تحت عنوان "معسگر الخالص الخاص" محل استقرار یکی از تیپ های گارد ریاست جمهوری صدام حسین بود.این پادگان از شمال به انبارهای بزرگ مهمات و تسلیحات و یک روستای کوچک عراقی،از شرق به یک فرودگاه متروکه،از جنوب شرق به روستای "شیخ شنیف" ، از جنوب به یک مرکز مرغداری و از غرب به جاده بغداد- کرکوک محدود شده است."اشرف بزرگ" 12*10 کیلومتر مربع است  که پادگان اشرف و زمین های اطراف آن را شامل می شود.
       
        
       
       
       
       
      پس از اخراج مسعود رجوی به عراق و ملاقات او با صدام حسین ، این پادگان بطور کامل تحویل گروهک منافقین  شد و  آنها پایگاه های خود در سلیمانیه و کرکوک را جمع آوری کرده و از سال 1366 هجری شمسی تحت عنوان به اصطلاح "ارتش آزادیبخش ملی " در این محل تجمع کنند.
      در کیلومتر 90 جاده قدیم بغداد-کرکوک انشعابی از قسمت شرقی، شما را به درب اصلی پادگان اشرف هدایت خواهد کرد.شمال و جنوب این جاده آسفالته و فرعی محل استقرار 2 گردان ارتش صدام حسین ،گروهان رادار،گروهان موشکی پدافند هوایی و مقر سازمان استخبارات صدام حسین است که در نزدیکی ورود به پادگان قرار دارد.از سال 1365 شمسی تا زمان سرنگونی صدام  حسین ،نقش این نیروها پدافند هوایی،حفاظت بیرونی و کنترل ورود و خروج به پادگان اشرف بود .
       
       
        
       
       
      مرصاد ، کمینگاه منافقین 
      ببرها وارد می شوند :
       
      اگر چه نیروی های مسلح جمهوری اسلامی ایران ( ارتش  جمهوری اسلامی ایران ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  ، بسیج و..)  در جریان عملیات مرصاد ، شکست سنگینی بر پیکره گروهک منافقین وارد آورد ، بازماندگان فرقه رجوی ، مجدداً نیروی های باقی مانده خود را در قرارگاه های  متعدد خود در عراق ، جمع آوری و با حمایت رژیم بعثی ، فعالیتهای خود را از سر گرفتند . اما بدنبال شکست مفتضحانه رژیم بعثی حاکم بر بغداد در مقابل تهاجم گسترده نیروهای ائتلاف به منظور بازپس گیری کویت در ماه مارس 1991 و بغرنج شدن وضعیت در این کشور که همراه با بروز تشنجات و حرکتهای مسلحانه در شمال و جنوب آن گردید ، باعث شد تا گروهک منافقین  با یک بن بست غیر قابل تصور مواجه گردد .
       
       

       
       
      به همین دلیل ، تروریستهای مسلح این گروهک ، دست به تحرکات جدیدی در داخل خاک ایران زده و در یکم آوریل 1991 ، با استفاده از شرایط حاد منطقه ، یکسری اقدامات مسلحانه تروریستی  در غرب ایران ، بویژه ارتفاعات استان کرمانشاه  را رقم زدند که موجبات به شهادت رسیدن صدها نفر از شهروندان کرد ساکن در این منطقه را فراهم آورد .
      بنابراین در پاسخ به شرارتهای این گروهک تروریستی ، در بامداد روز 5 آوریل ، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  با استفاده از 9 فروند جنگنده- بمب افکن F-4E ، جمعی پایگاه سوم شکاری (TFB-3)  یک ضربت اساسی را به پادگان اشرف که قرار گاه مرکزی این گروهک بشمار می رفت ، وارد آورد که درعمق 80 کیلومتری داخل خاک عراق و در 28 کیلومتری شمال شهر  خالص  قرار داشت . 5 دقیقه بعد از این حمله ، 9 فروند جنگنده- بمب افکن F-5E جمعی پایگاه چهارم شکاری (TFB-4) بقیه تاسیسات این قرار گاه را با مهمات سنگین مورد حمله قرار دادند که براساس اطلاعات منتشر شده ، تلفات گسترده ای را موجب گردید .
       

       
       
      با این حال ، در جریان این حمله غافلگیرانه  ، خدمه یکی از فانتوم های شرکت کننده ( سریال 6688-3) موفق به اجرای صحیح مانور POP-UP نگردید و هر دوخدمه مجبور به اجکت شده و توسط شبه نظامیان مستقر در منطقه  بازداشت و بسرعت به دولت عراق تحویل داده شدند
       
       

       
      بقایای فانتوم ساقط شده نیروی هوایی به سریال 6688-3
       
       
      در شمال عراق ، دولت ترکیه که سالهاست در حال جنگ غیر رسمی با شورشیان حزب کارگران کرد که به شکل محرمانه از حمایتهای اطلاعاتی و تسلیحاتی دولت وقت عراق بهره می برد ، قرار داشت ، به منظور سرکوب این شورشیان ، چندین عملیات رزمی را در امتداد مرز با ایران ، طراحی و اجرا نمود .
       

       
       
      در جریان این عملیات رزمی ، فانتوم های  نیروی هوایی ترکیه بارها و بارها حریم هوایی ایران را مورد تجاوز قرار داده و نقض نمودند و در این سو ، در موارد متعددی  ، رادار مراقبت منطقه ، هشدارهای لازم را به ترکها ارسال نمود ولی علی الظاهر نیروی هوایی ایران هرگز عملیات رهگیری را اجرا ننمود . این مساله  را می توان بدین دلیل تشریح نمود که  تایگرهای مستقر در پایگاه دوم شکاری ،اگر چه بسیار سریع تر از فانتوم های ترک بودند اما بدلیل اینکه  تیم های ضربتی نیروی هوایی ترکیه توسط جنگنده های F-16C این نیرو  اسکورت می شدند ، حضور تایگر عملاً بی اثر بشمار می رفت . به همین علت ، فرماندهی وقت نیروی هوایی ایران تصمیم گرفت تا سازمان رزم پایگاه دوم شکاری را با اعزام جنگنده های MIG-29 که به تازگی از اتحاد شوروی تحویل گرفته شده بودند ، تقویت نماید .
       
       

       
       
      اعزام فالکروم های تهرانی  ، اگر چه در ابتدا به شکل موقت به این پایگاه مامور شده بودند ، اما با تغییر شرایط ، این استقرار به شکل دائمی در آمد و اسکادران 22 تاکتیکی نیروی هوایی (TFS-22) با حضور میگ های روسی تشکیل گردید و از آن سو ، تمامی  تایگرهای موجود در این پایگاه (F-5E) به اسکادارن 21 تاکتیکی (TFS-21) انتقال یافتند .
       
      با فروکش کردن آتش جنگ در آسیای جنوب غربی ، شرایط تقریباً به حالت عادی بازگشت ، اما این آرامش زیاد بطول نیانجامید ، چرا که در سال 1994 ، گروهگ منافقین مجدداً با اعزام تیم های ترورویستی بداخل کشور ، به شکل منظم دست به تخریب ، ترور مردم عادی و شماری از مقامات ارشد نظامی و غیر نظامی  زدند .
       
       

      سپهبد شهید صیاد شیرازی 
       
       
      د رنتیجه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ، مجدداً ماموریت یافت تا حملات هوایی خود را علیه قرارگاه مرکزی این گروهک در داخل خاک عراق ، از سر بگیرد .
      این ماموریت کمتر شناخته شده ، توسط یکفروند جنگنده- بمب افکن F-5F و سه فروند جنگنده – بمب افکن F-5E جمعی پایگاه دوم شکاری در 9 نوامبر 1994 اجرا گردید . در این حمله جمعاً 16 تیر مهمات هوا به زمین مارک-82 به روی هدف حمل شد و پرنده های رزمی با موفقیت کامل و بدون خسارت جانبی ، ماموریت خود را به انجام رساندند .
       
       

       
       
      اما بدلیل اینکه این حمله غافلگیرانه  در داخل محدوده موسوم به منطقه پرواز ممنوع (NO FLY ZONE) شمال عراق که توسط ایالات متحده و بریتانیا حفاظت می گردید ، انجام شد ، به محض اطلاع از وقوع این حمله ، 20 فروند جنگنده  متحدین شامل  جنگنده – بمب افکن های F-16  و F-15 نیروی هوایی ایالات متحده به منظور رهگیری این دسته پروازی از پایگاه های خود واقع در خاک ترکیه به پرواز در آمدند که با توجه به پایان ماموریت دسته رزمی نیروی هوایی ایران ، برخوردی میان این دو پیش نیامد . 
       

       
       
       
      پی نوشت :
       
      1- پلان های رزمی ارائه شده در این تاپیک در سطح وب وجود ندارد و توسط مترجم طراحی شده است 
      2-  در این انجمن ، بیشتز از حماسه های گردان های تامکت و فانتوم گفته شده ، باشد که  این تاپیک گوشه ای از حماسه های تایگرهای مظلوم نیروی هوایی که تلفات قابل توجهی را هم در جنگ تحمیلی متحمل شده است ، بیان نماید .
       
       
       
      منبع : با اندکی تصرف ، IRANIAN TIGERS AT WAR  BY BABAK TAGHVAEE
       
       
        این مجموعه با صرف زمان ترجمه  شده است ،
      بنابراین ، هر گونه برداشت با ذکر منبع (MILITARY.IR) خواهد بود . 
      در غیر اینصورت ، برداشت کننده  ، عرفاً و شرعاً ، مسئول خواهد بود .
       
       مترجم : MR9      
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.