saman_777

تاپیک جامع سلاح انفرادی CQ M311

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

خوب دوستان اون حرفی که اقا رضا زد رو من تاثیر گذاشت!! :lol: این مقالع درباره اسلحه ی نسبتا جدید چینی هست.شاید در مقاله ی بعد هم درباره سلا های چینی بیشتر بنویسم.

کالیبر:56*5

سیستم:فشار غیر مستقیم گاز

طول کلی:986 میلی متر!!!!

طول لوله:508 میلیمتر

نواخت تیر در دقیقه:900 تیر در دقیقه!!!!!

ظرفیت خشاب:30 تیر

نوع:اسلحه ی حجومی

سری اسلحه های CQ برای فروش توسط NORINCO و از روی طراحی ام 16 ساخته شده.اولین طرحی مبنی بر سی کیو در سال 1980 به وجود امد و

توسط کارخانه های نظامی چین ساخته و فقط برای فروش به وجود امد.این مدل برای دو مرکز نظامی (استفاده) با سیستم: (قابل تنظیم(کنترل اتش) ) و دیگری (فقط اتوماتیک) ساخته شد.

کارخانه های نظامی چین همچنین این اسلحه ها از روی ام 4 ای نیز کپی برداری کرن.درواقع این اسلحه ام 4 است با نام سی کیو.این اسلحه در نیروی زمینی چین استفاده نمی شود و در پلیس چین نیز از ان استفاده نشده.ولی مشتری هایی در اسیا پیدا کرده است:
مهم!!ایران!!که S-5 را از روی این اسلحه ساخته شده!!

سی کیو دقیقا از روی ام 16 کپی برداری شده و برای ارتقای ان ام 4 را نیز اضافه کردناین اسلحه از الامینیوم ساخته شده و سیستم اتش فشار غیر مستقیم گاز که هر دوی اینها سیستم های ام 16 هستن.

تنها فرق های این دو اسلحه خشاب و ماشه ی ان دوست.

ببخشید که کم بود.چینی هان دیگه!!اف 35 هم یه تایپه اولش میارن می شه چینی!! :mrgreen:

تصویر

CQ اصل(ام 16) هه هه!!

تصویر

سی کیو از روی ام 4

ترجمه خودم. :sad: :crying:

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
طبق چیزی که اینجا نوشته شده یعنی ما ام 4 رو به تولید انبوه رسوندیم!!! :lol: S-5 جل الخالق!! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سامان جان مطلب خوبی بود. خسته نباشی. یک سوال؟ سرعت گلوله هنگام خروج از دهانه لوله چقدر است؟ این چینیها هم که هر محصولی رو کپی میکنن! فردا میبینیم برای کشورهای با رشد منفی جمعیت آدم هم صادرات کردن! :lol: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی عالیه فقط یادت باشه که هجومی درسته نه حجومی توی مشهد داشتم با همسرم ویترین یه عکاسی رو نگاه می کردم یه دوربین یاشیکای ژاپنی قدیمی چشمم رو گرفت که طرف نفروختش. بغل دستم یه آقای جنتل منی واستاده بود از م پرسید این دوربینش چی داشت؟ گفتم این یاشیکای اصل ژاپنه. گفت راست می گی امروزه همه چی چینی شده گفتم آره به خدا رئیس جمهور آمریکا رو هم که برگردونید پشتش لیبل ساخت چین خورده :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خواهش می کنم دوستان!سرعت گلوله در دهانه رو راستش نمی دونم :lol: اقا رضا ممنون از غلت گیریتون. :mrgreen: نه اقا جان ام 16 هم کثیف می شه ولی نه زود!! چندتا دیگه هم بود که خودم حالم به هم خورد!!کلاش رو سیاهش کرده بود شده بود تایپ...!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين سلاح كپي ناشيانه ي چينيها از سلاح M-16 VN است.سلاحي كه سربازان امريكايي حاضر

در ويتنام آن را با نمونه هاي چيني و روسي AK-47 عوض ميكردند تا بتوانند بجنگند.سلاح M-16

در نمونه هاي اوليه بسيار گير ميكرد،به رطوبت و گرد و خاك حساس بود،زود داغ ميشد و بعد از

برخورد با زمين ديگر شليك نميكرد و از همه مهمتر پوكه ها با صورت تير انداز برخورد ميكرد.

با ايجاد تغييراتي M-16 VN به M-16 A-1 تبديل شد.ولي هنوز هم مشكلات اصلي رفع نشده بود.

طراحي M-16 A-2 و M-4 موجب اميدواري امريكاييها به اين سلاح شد.ولي جنگ عراق

تواناييهاي M-16 و M-4 را به كلي زير سوال برد.

M-16 A-3/4 تفاوت خاصي با مدل قبلي ندارد و فقط داراي ريل در قسمتهاي مختلف است.

هم اكنون سلاح HK-416 در حال تعويض با تمام نمونه هاي M-16 است.در آينده نيز سلاح XM-8

سلاح سازماني ارتش ايالات متحده خواهد شد.

پس ميتوان نتيجه گرفت كه حتي نمونه ي اصلي اين سلاح واقعا ناكارآمد است چه رسد به

نمونه چيني!

ام-16 ويتنام
تصویر

ام-16 آ-1
تصویر

يك كوماندوي امريكايي با سلاح AK-47 مجهز به نارنجك انداز M-203 و دوربين ام-16
تصویر

يك تفنگدار دريايي با AK-47 در ويتنام
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر کنم حق با رایش مارشال باشه درباره با کیفیت ام-16. البته نمی توان کلا گفت که سلاح به درد نخوری هستش. بالاخره واسه اینکه سلاح سازمانی ارتش امریکا بشه کلی مراحل رو طی کرده. اما کلاشینکوف واقعا سلاح قرن هستش. خیلی از مشکلات سلاح های دیگر رو نداره. به گرد وخاک کمتر حساسه و تلورانس زیادی داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
.سامان جان ممنون.به نظر منم کلاش سرتر از m16 هست. فقط یه سوال تفاوتهای بین m16 و m4 چی هست؟ :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ام 4 در واقع نوع بهسازی شده و کوتاه تر شده ی ام 16 هست.که برای همین بیشتر در نیروهای پلییس استفاده می شه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اين سلاح كپي ناشيانه ي چينيها از سلاح M-16 VN است.سلاحي كه سربازان امريكايي حاضر

در ويتنام آن را با نمونه هاي چيني و روسي AK-47 عوض ميكردند تا بتوانند بجنگند.سلاح M-16

در نمونه هاي اوليه بسيار گير ميكرد،به رطوبت و گرد و خاك حساس بود،زود داغ ميشد و بعد از

برخورد با زمين ديگر شليك نميكرد و از همه مهمتر پوكه ها با صورت تير انداز برخورد ميكرد.

با ايجاد تغييراتي M-16 VN به M-16 A-1 تبديل شد.ولي هنوز هم مشكلات اصلي رفع نشده بود.

طراحي M-16 A-2 و M-4 موجب اميدواري امريكاييها به اين سلاح شد.ولي جنگ عراق

تواناييهاي M-16 و M-4 را به كلي زير سوال برد.

M-16 A-3/4 تفاوت خاصي با مدل قبلي ندارد و فقط داراي ريل در قسمتهاي مختلف است.

هم اكنون سلاح HK-416 در حال تعويض با تمام نمونه هاي M-16 است.در آينده نيز سلاح XM-8

سلاح سازماني ارتش ايالات متحده خواهد شد.

پس ميتوان نتيجه گرفت كه حتي نمونه ي اصلي اين سلاح واقعا ناكارآمد است چه رسد به

نمونه چيني!

`پس چرا با این وضعیت ایران تولیدش می کنه؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سرعت خروج مرمي از دهانه لوله در سلاح ام -16 مقدار 940 متر برثانيه و در مدل ام -16 آ2 مقدار 975 متر برثانيه است. با توجه به ساخته شدن اين سلاح از روي سلاح ام 16 بايد سرعت مرمي هنگام خروج 940 متر بر ثانيه باشد. متاسفانه با اينكه سلاح ام 16 از نوعي باروت (دوپون) استفاده مي‌كنه كه كمترين جرم را پس از سوختن ايجاد مي‌كند ولي حتما بايد لوله و رابط انتقال گاز باروت تميز شود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.