arshya4171

رسول 17 ساله با پاي زخمي، 5 نفر را اسير كرد

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[align=center]تصویر[/align]
رسول 17 ساله با پاي زخمي، 5 نفر را اسير كرد

خبرگزاري فارس: رسول 17 ساله با جراحت شكستگي پا حاضر نشد از منطقه خارج شود و در نهايت با همان پاي شكسته، پنج عراقي را نيز اسير كرد.

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت خبرگزاري فارس، محمد حسين قنبري، همرزم و دوست شهيد «رسول‌الله دمياد»، در خصوص وي به ذكر خاطره‌اي مي‌پردازد و مي‌گويد: رسول در سنگر بود كه خمپاره‌اي كنار سنگر خورد و موج انفجار او را به بيرون از سنگر پرتاب كرد كه باعث شكستگي پاي وي شد.
وي ادامه مي‌دهد: بچه‌ها و امدادگران مي‌خواستند رسول را به بيمارستان منتقل كنند اما او ممانعت كرد. رسول به خاطر وظيفه حساسي كه داشت يعني مسئول مخابرات گروهان شهادت، حاضر نبود از منطقه خارج شود به همين دليل بالاجبار همان‌جا پايش را آتل‌بندي كردند.
قنبري مي‌افزايد: رسول با همان پاي آتل‌بندي شده در منطقه ماند و نكته جالب‌تر اين‌كه پنج نفر را نيز اسير كرد.
وي به تدين «رسول‌الله دمياد» اشاره مي‌كند و مي‌گويد: رسول با وجود سن كم، توجه و حضور قلب عجيبي در نماز داشت و مقيد به نماز شب همچون نمازهاي يوميه بود.
همرزم شهيد «رسول‌الله دمياد» اظهار مي‌دارد: رسول بچه شوخ طبع و مهرباني بود و هميشه سعي مي‌كرد مرتكب خطايي نشود كه اطرافيان دلگير شوند.
وي ادامه مي‌دهد: در جبهه هر كسي موظف بود كارهاي شخصي خود را انجام دهد. يك روز نيز من بعد از غذا مثل هميشه ظرف غذايم را برداشتم و به كنار شير آب رفتم تا آن را بشويم كه يك نفر دستانم را از پشت گرفت و گفت‌ «اجازه نمي‌دهم شما ظرف بشوييد، من كه مي‌خواهم ظرف خود را بشويم، ظرف شما را هم مي‌شويم». به رسول گفتم «درست است كه من از تو بزرگترم اما اين دليل نمي‌شود كه كارهاي مرا انجام دهي» رسول قانع نشد و گفت كه دوست دارد اين بار ظرف‌ها را بشود و آخر سر هم كار خود را كرد.
قنبري مي‌گويد: رسول علاقه عجيبي به حضرت امام خميني (ره) داشت و يك سرباز گوش به فرمان بود تا رضايت امام خميني (ره) را جلب كند، و در نهايت با شهادتش از آرمان‌هاي حضرت امام خميني (ره) دفاع كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روحش شاد و یادش گرامی، دست شما هم درد نکنه برادر!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.