armani

اينده خاورميانه ( قسمت اول ) سوریه جدید دوست یا دشمن

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

دوستان نمیشه همه چیز رو به هم ربط داد و گفت که از پیش طراحی شده بود بلکه این کشور هات از تمامی اتفاقات به نفع خودشون استفاده میکنند چه خوب باشن چه بد توی لبنان شکست نظامی خوردن بعد سعی کردن به لحاظ سیاسی جبران کنند که بطور کامل نشد احتمالا دست به ترور وسیع خواهند که نمونش همین شهید مغنیه است. اگر جواب نگرفتن سعس میکنن بازخوردشو از جایی دگه مثل عراق بگیرن اشتباه نکنید جنگ گرجستان تا حدود زیادی با استفاده نسبی ما از این قضیه به نفع ما شد !
تو سیاست یک استراتژی کلی وجود داره ولی هیچ برنامه ریزی 100 درصد جواب نمیده بهمین خاطر باید از هر فرصتی استفاده کرد گاهی اوقات حریف تو بازی شطرنج یک مهره رو میبازه دو مهره رو میبازه و همین جور یک تعداد دیگه از مهره های مهمش حتی وزیر ولی استراتژی شما رو در کنترل میدان ازتون میگیره مهره هاتون قفل میشن یکباره میبینید که در اوج برد هاتون با یک دونه سرباز به کمک مثلا یه فیل یا اسب مات شدید .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بعلت شرکت خوب دوستان در این بحث تاپیک به بخش مباحث مهم "دکترین ، استراتژی و تاکتیک" منتقل شد.
مشتاق خواندن نظرات ارزشمند همه دوستان سایت در این بحث هستم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از همه دوستان و بخصوص آقا مصطفی و آرمانی عزیز که این بحث رو مطرح کرد.

[quote]با اين كار، هم از فشار جامعه‌ي جهاني تا حدودي كاسته مي‌شه، هم شايد روابط خصومت آميز تل‌آويو با ما، كمي بهبود پيدا كنه و حداقل هركدوم بچسبيم به كار خودمون.[/quote]

آقا مصطفی
به مساله ایران و رژیم صهیونیستی به تنهایی کاری ندارم ولی فکر میکنم که مساله غرب و آمریکا با ایران فراتر از این حرفاست که تنها با کوتاه آمدن مقطعی و یا همیشگی ایران در مساله فلسطین دست از سر ما بردارن و ما رو به حال خودمون بذارن.

ایران با توجه به شرایط منطقه ای و امکانات بیشمار طبیعی و انسانی و منابعی که در اختیار داره یک خطر بالقوه برای منافع امپریالیسم جهانیه. این خطر بالقوه با روی کار آمدن ایدئولوژی ضد امپریالستی و دولتهای مستقل هر لحظه ممکنه به فعلیت دربیاد پس امپریالیسم غرب و فرزند نامشروعش رژیم صهیونیستی دشمنی ذاتی با ایران دارن برای اونا فرق چندانی نمیکنه که ایران از چه شعارهایی کوتاه بیاد و یا نه حتی غنی سازی ادامه پیدا کنه و یا نه اونا حتی در زمانی که دولتی بقول خودشون کاملا دمکراتیک و سکولار در ایران روی کار اومد(دولت دکتر مصدق) از جهت نگرانی و ملاحظات که آیا این دولت و این دموکراسی تمایل به سمت دیگه و یا شرق پیدا نکنه اونو نابود کردن.

الان هم اونا حتی یک لحظه ما رو رها نخواهند کرد.
البته ایران نقش ثبات بخش خاورمیانه رو هم داشته و همچنین با توجه به نفوذ جغرافیایی سیاسی و تاریخی و... در منطقه آسیای میانه و افغانستان از یکطرف از وابستگی شدید اونا به روسیه جلوگیری میکرده و از طرف دیگه از نفوذ شدید هند وچین ولی خب با وضع تحریمها و محدودیتها از انتقال نفت و گاز از مسیر ایران و گسترش نفوذ اقتصادی ایران هم جلوگیری میکردن.

در حوزه خلیج فارس و عراق هم با توجه به ایدئولوژی تشیع دول عربی همیشه نگران همراهی اقلیتها و حتی اکثریتهای شیعه خودشون با ایران و گسترش نفوذ و قدرت سیاسی نظامی ایران بودن پس همین باعث میشده که دلیل خوبی برای نزدیک شدن با آمریکا و حتی رژیم صهیونیستی داشته باشن و با تبلیغات گسترده اینو در نظر شهروندان خودشون هم موجه جلوه بدن.

پس این نقشی بوده که ایران بطور ذاتی در این منطقه داشته. و از این جهت خواه نا خواه به نوعی منافع غربیها به ایران وابسته بوده.
ولی در حال حاضر با توجه به حضور نظامی آمریکا و ناتو در عراق و افغانستان و تسلط کامل به منطقه دیگه گویا به این نقش ایران که بطور خودکار انجام میشده احتیاجی ندارن و تصمیم گرفتن که بکار خود ایران رسیدگی کنن و این خطر بالقوه رو برای همیشه خنثی کنن.

یکی از مهمترین اقدامات برای نیل به این هدف بریدن ارتباط ایران و سوریه و در تنگنای شدید قرار دادن مقاومت حزب ا... هست که با مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی در حال انجام شدن و به لطف روشنگری دوستان این قضیه برای امثال من نا آگاه روشن شد.

البته از سوی دیگه آمریکا باید تسلط خودشو بر عراق و افغانستان کامل کنه که با امضای قریب الوقوع قرار داد امنیتی بغداد واشنگتن و مذاکرات با طالبان این کار هم در شرف انجام شدن.

منظور این حقیر این بود که این تلاشها بی وقفه تا خنثی کردن کامل ایران ادامه خواهد داشت حالا ایران از هر شعاری دست بکشه یا نه از غنی سازی دست بکشه یا نه.

[quote]حقيقت اينه كه امريكا به اسرائيل وابسته هست؛ نه اسرائيل به امريكا![/quote]

بنظر من این حرف کاملا درسته هر چند که بیشتر عکس اون رو نقل میکنن.
امپریالیسم غرب و بویژه انگلیس و آمریکا این دولت رو بطور غیر قانونی در این منطقه حساس ایجاد کردن تا صف اول مبارزه اونا برای تسلط بر کشورهای اسلامی و غلبه بر جریانات احتمالی ایجاد شده در خاورمیانه باشه. و از این جهت اونها به این رژیم وابستگی شدید دارن و ضعف و شکست این رژیم در واقع شکست اونهاست.

[quote]اسرائيل براي حمله به ايران، بايد دو كار را انجام دهد :
1- تكليف حزب الله لبنان را مشخص سازد.
2- تكليف سوريه را مشخص سازد. [/quote]

آقا مصطفی
فکر نمیکنید درگیری نظامی ایران و رژیم صهیونیستی نمیتونه بدون حضور آمریکا باشه.
و رژیم صهیونیستی با توجه به بسیاری مسائل در درجه اول نیاز به اجازه و حمایت آمریکا داره.
و اینکه آمریکا در صورت تلافی ایران خواه ناخواه در حمایت از رژیم صهیونیستی وارد درگیری خواهد شد.
آمریکا اینگونه میتونه شورای امنیت رو دور بزنه و بگه در حمایت از رژیم صهیونیستی ناچار به وارد شدن به جنگه.
به این خاطر من فکر میکنم که رژیم صهیونیستی به تنهایی هیچ برنامه ای برای درگیری با ایران نداره و تنها در صورت اجازه آمریکا نقش جاده صاف کن حضور نظامی آمریکا در این درگیری رو میتونه داشته باشه.(تنها یک نظر)

امیدوارم دوستان بزرگوار منو در درجه اول بابت نقل قول از جانبشون و همچنین بابت حرفهای سطحی و بی ارزش ببخشن.

آرمانی عزیز ببخشید که حرفهای من قدری خارج از موضوعه بحث شماست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ابتدا در جواب دوست عزيزم worior

معمولا در زمان طراحي برنامه تمامي گزينه ها بررسي ميشه و نحوه مقابله باون هم مطرح ميگردد.
كار طراحان و تئوريسن ها اصولا بررسي كامل تمامي زواياي يك طرح ميباشد. اسرائيل هم پيش بيني شكست گرجستان رو كرده بود و نحوه استفاده از اين حالت . وگرنه ميتونست تمامي اثاري رو كه نشون ميداد اسرائيل فعالانه در اين حادثه فعاليت داشته از بين ببرد. گذاشتن رد پا در حقيقت فرستادن پيامي است براي دولت هاي درگير جنگ. خدمت دوستان هم عرض كردم گاهي اوقات شرايط بر وفق مراد پيش نميره اينجاست كه طرحهاي بعدي ( يا بقول معروف نقشه b ) پياده ميشود.
اينجوري هم نيست كه بازخورد و يا تلافي شكست رو در جايي ديگه اي جبران كرد.

اصولا اسرائيل براي همه كشورهايي كه احساس خطر ميكنه برنامه هاي جدا گونه اي در نظر گرفته. كه همزمان در حال پيگيري مداوم تا حصول نتجه اونهاست. از قضيه گرجستان هم ما بطور موقت تونستيم استفاده كنيم و همونطور كه ديديد بعد از كشمكش هاي زياد تونستن روسيه رو متقاعد كنند كه در اجلاس 5+1 شركت كنه و در جبهه مخالف ما باشه . منظور شما رو از استفاده بيشتر متوجه نشدم. روسيه هم رفتارهاي بچه گونه اي نخواهد كرد كه نتونه دوباره در جوامع بين املل ظاهر نشه و همونطور كه ديديد با تهديد اروپا و امريكا سريعا موضع خودشو عوض كرد.

تنها اين وسط ما تونستيم مهلت بيشتري رو بدست بياريم. ( بر عكس همه انتظارات دوستان كه فوري گفتند كه روسيه تسليحات استراتژيك رو به ايران خواهد فروخت ).

بيشتر از اين به حاشيه نريم و از بحث اصلي خارج نشيم.

در ادامه تغييراتي كه ممكنه سوريه جديد براي لبنان داشته باشه رو بررسي ميكنيم.

اميد اون هست ايران عزيزمان بزودي انچنان قوي و قدرتمند بشه كه نيازمند هيچگونه پشتباني از هيچ كشوري نداشته باشه. انشاالله



اللهم عجل لوليك الفرج .امين

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ARMANI جان

فکر کنم منظور من رو نگرفتی:
اونچه که گفتم این بود که اساسا برد یا باخت در به اجرا در آوردن نقشه ها و استراتژی ها معنی نمیده !! اصلا بحث پیروزی یا شکست نیست بلکه اجرای اهدافیه که هم در شکست و هم در برد میشه اونها رو پیگیری کرد .
همیشه دولتها اینطور نشون میدن که برنده هستند چه ایران و چه اسراییل و چه کشورهای دیگه ولی در کل همشون بازنده هستند این جنگیست که پایان نداره .یک مقابله ایدئولوژِیک در میانه که هر کدام از طرفین بدون درگیری رودرو کاری به روند رو به شکست یا پیروزی اون ندارن بلکه بهره های خودشون رو میبرند
برای مثال : اسراییل تونست بعد از جنگ لبنان کمک های سیاسی فراوانی از غرب بخصوص فرانسه و آمریکا بدست بیاره - چون با شکستش نشون داده بود که داره به پایان عمرش نزدیک میشه پس غرب اگر بهش احتیاج داره باید کاری بکنه که نتیجه اون سرازیر شدن کمک های مالی و تسلیحاتی زیاد شدن رفت و آمد ها ی سیاسی نمایش حزب الله بعنوان تروریست و اینکه اسراییل در خط مقدم جنگ با تروریسم قرار گرفته و...
بعد از این جنگ تونست حکام عرب سنی از قدرت گرفتن شیعیان بترسونه یا بقولی تهدید کنه که اگر به کمک اسراییل نیان شیعیان قدرت میگرن و نوبت به اونها میرسه...
الان هم که دوباره داره طرح صلح عربی رو بررسی میکنه که اگر به توافق با اعراب برسه اونها برسمیت میشناسنش و بعد نوبت عادی سازی روابط با سوریه میرسه که در نهایت با مشوق های غرب نظر سوریه هم برمیگرده...
و اینها چیزهاییه که اگر در جنگ به اهدافش یعنی نابودیه حزب الله رسیده بود بازهم پیگیر اونها بود
ما تو این فکریم که اگر حزب الله نابود میشد بعد نوبت ما بود این تفکر اشتباهه
وقتی حزب الله نابود میشد اعراب با اسراییل صلح میکردن و حتی دستش هم می بوسیدن
مسئله سوریه با تحویل زمینها و روابط با غرب حل میشد دیگه نیازی نبود که بخوان با ایران وارد جنگ یا مهلکه حتی صحبت بشن اساسا اون موقع ما دیگه حرفی برای گفتن نداشتیم . اینجا کنترل ما نسبت به اوضاع از دست میرفت عراق تجزیه کامل میشد و همین توافق نامه ای که میبینید با قسمتهای جنوبی اون یعنی مناطق نفت خیز بسته میشد چند مدت بعد ایران تحریم نفتی میشد مسئله مثل نفت در برابر قضا بخاطر ماجرای هسته ای ما و براه انداختن نبرد های قومی مثل پ ک ک یا همون عبدالمالک و امثال اون شروع میشد بصورت کاملا گسترده تر بشدت درگیر اوضاع اقتصادی و حل مسائل قومی میشدیم توی این موقع سراسر ایران حملات کور تروریستی در بر میگرفت بعد فشار اقتصادی و نارضایتی های مردم با عث تغییر حکومت میشد تا همه چیز بصورت لقمه آماده تحویل آمریکا بشه توی همون لحظات روسیه درگیر جنگ با گرجستان میشد بعد با استفاده از این فرصت روسیه رو وادار به عقب نشینی و قرار گرفتن ناتو در اون موقعیت میکردن وجود ناتو اونجا یعنی کنترل روسیه و محاصره اقتصادی سیاسی و نظامی تمام عیار ایران که این وضعیت باید مدتی ادامه پیدا کنه تا ایران تمام دست و بال و پرش زده بشه اون موقع بدون در گیریه نظامی همه چیزی در ایران با اختلافات سیاسی مثل لبنان به آشوب کشیده بشه ادامه همین وضعیت یعنی برد و جنگی هم صورت نمیگرفت هیچ گاه حتی زمانی که وضعیت از این هم بدتر میشد.

خوب چی شد که نشد در حالی که هنوز این نقشه و شوم تر از اون درحال اجراست .

اول مشکل قدرت گرفتن حزب الله به لحاظ سیاسی
دوم باور کنید همین اعلامیه های شورای امنیت که روسها امضا کردن
چطور : این قطعنامه ها با درگیری روسها سروتهش زده میشد بعد امضا میشد که باعث میشد ایران مدتی وقت بخره تا قطعنامه بعدی از دست رفتن مکرر وقت و منتظر بودن برای نتیجه قطعنامه قبلی ایران رو تو برنامه هسته ای جلو می انداخت تا جایی که فناوری بومی ما اثبات شد
و الان مجبورن کنار بیان
سوم انرژی هسته ای !!!
چهارم وحشیگری روسها در برخورد با گرجستان با سرعت هر چه تمام تر تا حدی که اشغال این کشور توسط روسها دور از انتظار نبود و روسیه یکه تازی خودش رو اعلام کرد که تو این قضیه با کسی شوخی نداره!! بهمین خاطر ترجیح دادن فعلا تا مدت زیادی کنار بکشن
پنجم استفاده ایران در مقابل اعراب : ایران از این جنگ استفاده کرد و به اعراب منطقه مثل امارات و عربستان و کویت نشون داد که اگر به پشتیبانی آمریکا وارد جنگ با ایران بشن توی دامی مثل گرجستان میفتن !!!

یک واقعیت اساسی که مانع اصلی در ادامه نقشه شد
جنگ طلبی ایران بود !!! شاید دوستان قبول نداشته باشن ولی تدابیری مثل مانور ها آزمایشات موشکی و نقش نمادین سپاه در عراق!!!
این باعث شد تا مقداری رعب در آمریکایی ها ایجاد بشه که ممکنه ایران یکتنه بی مهابا وارد درگیری با آمریکا بشه که نمونه اش گرفتن نیروهای انگلیسی در خلیج فارس بود در گیری بدون سازماندهی با اجماع با ایران منجر به خسارات عظیم و به احتمال زیاد شکست آمریکا میشد که هدف اصلی شون یعنی اجرای نقشه از دور خارج میشد

و در نهایت مشکلات مالی غرب در اثر نداشتن کنترل بر منابع نفت عراق و موافق نبودن بعضی از کشور ها با یکه تازی آمریکا در داشتن کنترل منابع نفتی خاور میانه چون وجود ایران وزنه تعادل است که در صورت کنار نیامدن با آمریکا و تحریم شدن توسط این کشور منابع انرژی ایران در دسترس خواهد بود

البته مسائل دیگه ای هم هست که خوب نیست اینجا بیان بشه :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ARMANI جان

!!! شاید دوستان قبول نداشته باشن ولی تدابیری مثل مانور ها آزمایشات موشکی باعث شد تا مقداری رعب در آمریکایی ها ایجاد بشه که ممکنه ایران یکتنه بی مهابا وارد درگیری با آمریکا بشه که نمونه اش گرفتن نیروهای انگلیسی در خلیج فارس بود در گیری بدون سازماندهی با اجماع با ایران منجر به خسارات عظیم و به احتمال زیاد شکست آمریکا میشد که هدف اصلی شون یعنی اجرای نقشه از دور خارج میشد
:oops:[/quote]


ايندفعه مطلبت كاملتر بود. با اين جمله موافقم .( دليلي هم نداره دوستان قبول نكنن )

يكم از بحث اصلي دور شديم ولي فرمايش شما كاملا صحيح هست . به عقيده من گزينه انتخاب دكتر احمدي نژاد بهترين و ديپلماسي اون بهترين روش در اين برهه از زمان هستيم.

اينجا زمان تساهل و تسامح گذشته و كوتاه اومدن مساوي حمله و اشغال . در حقيقت مردم راي به اوردن مهاجم در زمين دادند . به حول و قوه الهي بايد به همين روش جلو رفت . چيزي كه هيچگاه دشمنان ما تصورش رو نميكردن و به قول خودتان در حال زمينه چيني وسيعتر هستند. اين نشان از وضعيت برتر ما در زمان حال هست.

خواهشي كه دارم اينه كه به نظرت سوريه تا چه حد توانايي ايستادگي و تحمل فشار ( چه اقتصادي و چه نظامي ) در برابر دشمنانش دارد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیر دوست من هر دوره ای وضعیت خاص خودش رو داره احودی نژاد یا غیر اون فرقی نمیکنند استراتژی ایران به احتمال زیاد دینامیکه که و فرقی هم نمیکنه کی اجراش کنه یه دوره ای باید کوتاه اومد یه دوره ای هم باید مقابله کرد فقط بایدوقت شناس باشیم :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خیر دوست من هر دوره ای وضعیت خاص خودش رو داره احودی نژاد یا غیر اون فرقی نمیکنند استراتژی ایران به احتمال زیاد دینامیکه که و فرقی هم نمیکنه کی اجراش کنه یه دوره ای باید کوتاه اومد یه دوره ای هم باید مقابله کرد فقط بایدوقت شناس باشیم :oops:[/quote]


دوست عزيز

بغير از سياستهاي اصولي ما ممكنه در صورت برخورد با شرايط جديد سياستهاي ما هم تغيير كنه. گاهي به تندي و گاهي به نرمي.

در مورد سوريه فعلا ايران منتظر اقدامات بعدي سياستمداران دمشق نشين است . اگر دقت كرده باشين در اين مدت اخير تماسهاي ما با سوريه كمتر شده و يه ركود خبري در مورد سوريه در اخبار ما وجود داره. در اين هفته اخير فقط حمله امريكا رو محكوم كرديم و شخص رييس جمهور نيز با 5 روز تاخير رسما محكوم كرد.

گذر زمان شايد حقايق بيشتري رو نشون بده. انشاالله روزي برسه كه نياز به پشتيباني هيچ كشوري رو نداشته باشيم انشاالله

[color=blue]از دوست عزيز اقا مصطفي و يا سينا عزيز خواهش ميكنم قسمت دوم اينده خاورميانه رو در ادامه همين تاپيك قرار بدن[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در کل سوریه مهم نیست که چه خواهد شد بلکه اگر میخواد دچار سرنوشت اکراین گرجستان و دیگر کشور ها بخاطر انقلابهای مخملی غرب نشه مجبوره سطح روابط بسیار کنترل شده ای با غرب داشته باشه یا اینکه کاملا بره تو بغلشون ! حالا باید ایندو بررسی بشه که کدومش اتفاق میفته !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]در کل سوریه مهم نیست که چه خواهد شد بلکه اگر میخواد دچار سرنوشت اکراین گرجستان و دیگر کشور ها بخاطر انقلابهای مخملی غرب نشه مجبوره سطح روابط بسیار کنترل شده ای با غرب داشته باشه یا اینکه کاملا بره تو بغلشون ! حالا باید ایندو بررسی بشه که کدومش اتفاق میفته ![/quote]


نكته بسيار رقيق و ريزي اشاره كردي. سوريه هيچ انتخاب ديگه اي غير از اين نداره . قاعدتا اگر اسد پدر بود روابط كنترل شده اي رو برقرار ميكرد ولي امتاسفانه اسد جوان براي حفظ حكومت دست به هر كار ديگه اي خواهد زد.

حالا به نظر شما دوستان حمله در عمق 8 كيلو متري يه پيام بود يا صرفا يه اشتباه در حملات شبانه نيروهاي نظامي ؟؟؟ اين دو خيلي بهم نزديك بود و تشخيص اون كمي مشكل. از اين اشتباهات هم در مرزهاي خودمون هم داشتيم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان

بنا به دعوت یکی از دوستان خیلی خوبم با این تاپیک خیلی مفید آشنا شدم اما خوشبختانه آنقدر صحبتهای اکثر دوستان را کامل دیدم که فکر نکنم چیزی اضافه تر بتوانم ارائه نمایم. هر چند که میدانم اگر هم قبل از دوستان مطلبی برای گفتن داشتم بدرد بخور نبود :|



با وجود اینکه میدانم 100 درصد همه ما کشوری بنام اسرائیل را به رسمیت نمیشناسیم. با توجه به صحبت دوستان چند سئوالی برایم پیش آمد که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند.

پیش فرض ها :

1- این کشور نامشروع توسط اکثر کشورهای عضو سازمان ملل به رسمیت شناخته شده است.

2- کشورهای بلاد اسلامی یا با این کشور رابطه سیاسی برقرار کرده اند و یا در حال تدوین مدالیته ای برای صلح و به رسمیت شناختن آن کشور هستند.

3- کشور سوریه اخیرا مذاکراتی با آن کشور درخصوص باز پس گیری مناطق اشغال شده در ازای به رسمیت شناختن آن کشور به طور غیر مستقیم آغاز کرده( وقتی نتیجه مذاکرات میخواهد صلح و به رسمیت شناختن باشد نمی فهمم مذاکره غیر مستقیم یعنی چه و چه فرقی با روش مستقیم دارد) icon_wink

4- در بین خود فلسطینیان چند دستگی وجود دارد - یگ گروه از آنها که کاملا رابطه سیاسی با دولت اسرائیل دارد وآنرا به رسمیت شناخته و در بین حماس هم اخیرا دو دستگی ایجاد شده.

5- همه دولتهای عربی و مسلمان با آمریکا ( که حامی صد در صد اسرائیل در مجامع بین المللی است) رابطه اقتصادی و سیاسی خوب یا عالی دارند . در این بین ارتباط سوریه با آمریکا قدری با بقیه فرق داشته که این ارتباط به قطع روابط سیاسی و اقتصادی منجر نشده است.

6- ما همواره از مجامع بین المللی بدلیل رسمیت داشتن آنها به عنوان مراجع ذیصلاح جامعه بین الملل میخواهیم که اقدامات اسرائیل را محکوم کنند. از طرفی ( به نا حق ) همان مجامع علیه ما قطعنامه و ... صادر میکنند.

7- در جنگ 8 ساله حداقل 30 کشور خارجی به عراق کمک نظامی و مالی بر علیه ایران کردند. اما ما فقط با یکی از آنها مشکل داریم.

8- سران حماس که در مقابل اسراییل ایستادگی میکنند. برای سقط شدن صدام ( جنایتکاری که 8 سال مملکت ما را با شعار پان عربیسم به خاک خون کشید و جوانان بسیاری را از این مرزوبوم گرفت و باعث تحمیل خسارت های بسیاری به کشور و مردم شد ) عزای عمومی میگیرند و برای کشته شدن رهبر دوم القاعده عزاداری میکنند.

این افراد با این کار خود نشان به افکار عمومی جهان به طور واضح نشان میدهند که ما ( سران حماس ) از افکار و عملکرد این جنایت کاران دفاع میکنیم و راه آنها مورد تایید ما است. :?

9- القاعده و بچه نامشروع آن طالبان دیپلماتهای ما را در افغانستان با نامردی تمام به شهادت رساندند.

10- دوست واقعی ما در خاور میانه فقط حزب الله است که خودمان آنرا بوجود آوردهایم اما با این روش که : آنقدر از لحاظ سیاسی قوی و منطقی به عنوان یک حزب یا گروه دارد عمل میکند که حتی با سران دشمنان قسم خورده خود برای منافع ملی مملکت خود گفتگو میکند.

-----------------------

سئوال 1 : به راستی اگر سوریه و اعراب با اسراییل ( خواسته و یا ناخواسته عضو رسمی سازمان ملل است و به عنوان یک کشور در جهان شناخته میشود ) هم به توافق برسند و صلح کنند ( البته الان هم وضعیت آنها هیچ فرقی با صلح ندارد ) ما ایرانیان چه کار خواهیم کرد ؟

سئوال 2 : اگر حماس مانند مسلمان بوسنی که محبت های ما را فراموش کرده اند و خبری از آنها نیست عمل کنند. چه کار خواهیم کرد ؟

سئوال 3: منافع ملی یعنی چه ؟!!!

------------------------
موفق باشید

امپراتور

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منافع ملی اینجا مطرح نیست
ما یک کشور ایدئولوژیک حساب می شیم
اگه منافع ملی باشه ما باید الان با اسرائیل صلح کنیم چون خیلی این کار پر سوده ولی بحث اینجاس که این قضیه در حد اعتقادات است اگه یه روزی همه ی دنیا رفتن کافر شدن چون ما تنها شدیم بریم کافر بشیم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
بحث در خصوص منافع ملي چند وجهي و نسبتا پيچيده مي باشد . هر انساني بنا بر بينشي كه نسبت به خود و محيط پيرامونش دارد براي خود منافعي تعريف مي كند . كوچكترين واحد يك اجتماع يعني خانواده نيز هنگامي پديد مي آيد كه چارچوب منفعتي مشترك وجود داشته باشد و در اين راستا حقوق و تكاليف زن و مرد به عنوان عناصر تشكيل دهنده خانواده تعريف مي شود همين طور در گرد هم آمدن يك فاميل به طور نسبي يا سببي يا چند فاميل مرتبط باهم كه واحدهاي بزرگتري نظير قبيله و روستا و شهر و استان و كشور را تشكيل مي دهند . اولين سپوال اين است كه زماني كه نافع يك استان با منافع يك كشور تضاد پيدا مي كند كدام يك بايد انتخاب شود . همين طور اگر منافع يك شهر با يك استان در تضاد باشد كداميك و اگر منافع يك ده با يك شهر در تضاد باشد چطور ؟ اصلا اگر يك روز منافع شخصي يك زن و مرد با منفعت مشترك آنها در خانواده در تضاد بود چه بايد كرد ؟ طلاق يا گذشت بر سر حفظ منافع ديگر و بيشتر ؟
يكي از اصول منافع ملي تعريف شده در يك كشور حفظ تماميت ارضي و يكپارچگي است اگر يك استان يا چند استان آن به هر دليل زير بار نرفتند چه بايد كرد ؟ آيا روش يا روشهاي تعريف شده اي براي اين كار وجود دارد ؟ آيا هركشوري در برخورد با يك مسپله واحد مانند مثال ذكر شده يك روش را به كار مي گيرد ؟
آيا تكيه هر انسان بر منافع ملي كشورش لزوما باعث مي شود كه او به واقع انسان خوبي باشد ؟
مثلا آيا هيتلر كه براي منافع ملي آلمان و منفعت قوم ژرمن تلاش مي كرد يا چنگيز كه موجب اتحاد و اقتدار قوم مغول شد يا آتيلا كه به تسلط هونها بر ديگر ممالك مي انديشيد چهره هاي مثبتي در تاريخ هستند ؟ در نزد مردم خود چطور ؟ در نزد ديگران چطور ؟
آيا منافع ملي حتما بايد به گونه اي تعريف شود كه منفعت دنيايي يك كشور را تامين كند حتي اگر به ضرر مردم ديگر كشورها تمام شود ؟
به نظر من اول بايد بپرسيم ملاك و معيار خوب و بد چيست و بعد ببينيم چگونه مي توان منافع ملي را تعريف كرد كه منطبق بر خوبها باشد
و يك سپوال ديگر :
اگر روزي منافع ملت شما در اين بود كه ملت ديگري گرسنه بماند يا به خاك كشور ديگري تجاوز شود يا منفعتي از ديگران از بين رود آن وقت چه بايد كرد ؟ حتي اگر خود شما عامل نباشيد و تنها از شما بخواهند سكوت كنيد و دخالت نكنيد ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]منافع ملی اینجا مطرح نیست
ما یک کشور ایدئولوژیک حساب می شیم
اگه منافع ملی باشه ما باید الان با اسرائیل صلح کنیم چون خیلی این کار پر سوده ولی بحث اینجاس که این قضیه در حد اعتقادات است اگه یه روزی همه ی دنیا رفتن کافر شدن چون ما تنها شدیم بریم کافر بشیم؟[/quote]

دوست خوبم حرف شما صد در صد صحیح است

چرا ما که یک کشور ایدئولوژیک هستیم با انگلستان ( موسس حرامزاده ای بنام اسرائیل - موسس حرامزاده ای بنام وهابیت - حامی اصلی سلمان رشدی حرامزاده ( مولف کتاب آیات شیطانی توهین کننده به قران و پیامبر اسلام - دشمن قسم خورده اسلام قبل از بدنیا آمدن آمریکا - یکی از کمک کننده گان و حامیان اصلی عراق در جنگ با ایران - یکی از دوکشوری که بیشترین صدمه را در این 200 سال به این مملکت زده و مجاهدین خلق را از لیست گروههای تروریستی خارج کرده و ... ) مشکل ایدئولوژیک نداریم. ایدئولوژی استثنا که نداره ؟ داره ؟

متشکر میشوم دوستان در مورد سوال اول و دومم هم نظرشان را بدهند.

موفق باشید

امپراتور

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگه منافع ملی باشه ما باید الان با اسرائیل صلح کنیم چون خیلی این کار پر سوده ولی بحث اینجاس که این قضیه در حد اعتقادات است اگه یه روزی همه ی دنیا رفتن کافر شدن چون ما تنها شدیم بریم کافر بشیم؟[/quote]

بنظر من اینطور نیست.
رژیم صهیونیستی به عنوان یه رژیم دست نشانده همواره دارای تضاد منفعت با کشورهای منطقه و اشتراک منافع با قدرتهای فرامنطقه ای بخصوص آمریکاست.
برای پیش بردن اهداف خودش و تضمین امنیتش اقدام به ایجاد بی ثباتی و ناامنی در کل منطقه و حمایت از گروههای شورشی مخالف و تجزیه طلب میکنه. نمونه های اونو در حال حاضر در کل منطقه میتونید ببینید.

همچنین اقدام به نفوذ در حکومتها و ایجاد جریانهای وابسته به خودش میکنه نمونه اون در زمان پیش از انقلاب و جریان بهایی-یهودی که تقریبا کل شریانهای سیاسی اقتصادی ایران رو در دست داشت.

در ضمن این رژیم دوست و دشمن نمیشناسه. یه نگاه به حال و روز ترکیه بندازین.

رژیم صهیونیستی سرطان خاور میانس و سیاست اون بی ثبات کردن کل منطقه برای تضمین امنیت خودش و همچنین تضمین منافع خودش و اربابانش هست.

از روی منطق یا از سر اخلاقیات و وجدان هر طور که به قضیه نگاه کنید میبینید که این رژیم دشمنه و نمیتونه دوست هیچ ملتی (بخصوص مسلمان) در منطقه باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.