Recommended Posts

يك دليل ديگه رو هم من اضافه كنم كه از همه طرف هم تحريم نيستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ليچ جان بحث توليد نيست كه! [b]خريد![/b] hexman (معنى اسمت چى مى شه؟) اونا آرمان هاى انقلابى ما رو ندارند(1) و رسماً متحد روسيه محسوب مى شوند(2) و از همه چيزشون مى زنند تا اين بودجه رو تأمين كنند(3)! البتّه اون دو كشور هم به منابع عظيم نفت و گاز دسترسى دارند(مثل ما) امّا جمعيت و مساحتشون كمتره و به همين دليل سرمايه بيشترى براى خرج كردن ته جيبشون مى مونه.[/quote]

بله منظور من هم آزادي عمل در امر خريد انواع سلاح بود وگرنه در توان صنعتي كه قابل قياس نيستند با ما..

hexman يعني جادوگر!! fi_lone_ranger

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]در این روزهای بحران هر کشوری تمایل داره که از هر راهی خودش رو از این مخمصه بیرون بکشه،حال چه راهی بهتر و پرسودتر از تجارت سلاح ؟؟؟ (کلمبیا متحد امریکا و ونزوئلا متحد روسیه...)
بهتره یکم دقیقتر به خبر نگاه کنیم!!! fi_lone_ranger
[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بر و بچز يه آمار جامع از مدل ها٬ بردشون٬ توان حمل كلاهك٬ حدود تعدادشون و سال ورود(و احياناً خروج از) به خدمت موشك هاى قاره پيماى روسيه نداريد؟
برد موشك رو چطورى اعلام مى كنند؟ آيا موشك مورد اشاره در همين تاپيك مى تونه با تمام ظرفيت تسليحاتى اش٬ فاصله مستقيم(و نه بالستيك) 8000كيلومترى رو بره؟![/quote]

آمار جامع از موشک های قاره پیمای روسیه در سال 2009

نوع - سال - تعداد

ICBM
68 - 1986 - SS-18
72 - 1980 - SS-19
180 - 1985 - SS-25
63 - 1997 - SS-27

SLBM
64 - 1978 - RSM-50
96 - 1986 - RSM-54

تعداد کلاهک های نصب شده بر روی موشک های فوق نیز 1931 کلاهک میباشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب سعید جان با توجه به اینکه روسیه و آمریکا پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای، و موشک های بالستیک دور برد امضا کردند فکر می کنم تعداد این موشک ها کمتر شده باشه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تعداد موشک های عملیاتی به نسبت دو دهه قبل به میزان قابل ملاحضه ای کاهش یافته (در آن زمان شوروی 1400 فروند ICBM عملیاتی داشت) اما آماری که نوشتم مربوط به سال 2009 میلادی است و قرار نیست کاهش یابد. ضمن اینکه اعتبار قراردادهای استراتژیک بین آمریکا و شوروی عملا اتمام یافته و هر دو کشور به سمت نقض این قوانین پیش میروند. تولید موشکهای بالستیک تاکتیکی اسکندر و اتاکمس از جانب دو طرف مثالی است که قابلیت حمل کلاهک اتمی را دارند.

اما موردی که در زرادخانه روسیه جلب توجه میکند افزایش قابل ملاحضه موشکهای توپول ام میباشد که قرار است تا یک دهه دیگر به ستون فقرات موشکی قاره پیمای روسیه تبدیل گردد. این موشک برخلاف موشک اس اس18 زاتان که قدرت تخریب بسیار بالا با 10 کلاهک 500 الی 750 کیلوتنی و 40 کلاهک فریب دارد اما از سیلو پرتاب میشود و سوخت مایع است ، یک سامانه کاملا متحرک میباشد که توان حمل حداکثر 3 کلاهک 550 کیلوتنی را دارد و از دقت و اطمینان بیشتری به نسبت زاتان برخوردار است. با این تغییر روسیه با تعداد کمتری سامانه متحرک توپول ام میتواند به توازن قوای اتمی با آمریکا دست یابد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در مورد برد و بار گذارى موشك هاى قاره پيما(بالستيك) هم مى شه يك توضيح مختصر بگيد؟ چجورى به هم مربوط مى شوند و نحوه ى محاسبه شان چطوريه...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
محاسبه برد ابتدا بر روی کاغذ و سپس در پرتابهای عملی بدست می آید و معمولا بردی را برد پیش فرض انتخاب میکنند که در این برد موشک قادر به حمل کلاهک مورد نظر باشد.

درباره برد و تعداد کلاهکهای موشکها هم SS-19 با برد 10 هزار کیلومتر و 6 کلاهک 500 الی 750 کیلوتنی ، SS-18 با برد 11 الی 15 هزار کیلومتر و 10 کلاهک 500 الی 750 کیلوتنی ، SS-25 و SS-27 نیز با برد 10500 کیلومتر و 1 کلاهک 550 کیلوتنی و در مدل جدید توپول ام 3 کلاهک 550 کیلوتنی.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون از توضيحتون امّا من هنوز تو يك مورد شك دارم: اين مسافتى كه اعلام مى شه ٬ خط سير موشك هست(يعنى يك مسافت بالستيك 10مگامترى) يا مسير مستقيم روى نقشه٬ بين مبدأ شليك و هدف؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برد موشک هست نه مسافت طی شده که روی محور افقی قرار داره اما مسافت طی شده بسیار بیشتر است و موشکهای قاره پیما تا ارتفاع 1200 کیلومتری صعود کرده و سپس با تغییر جهت به سمت هدف سقوط میکنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"سرگی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه طی مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی "وستی" روسیه اعلام کرد که پیمان جدید کاهش تسلیحات استراتژیکی تهاجمی (موسوم به "استارت") به زودی به امضا خواهد رسید.

وی گفت: ما باید بعنوان مهمترین اولویت در روابط روسیه-آمریکا به کار بر روی پیمان "استارت" خاتمه دهیم. این کار در مرحله نهایی قرار گرفته است...زمان اندکی باقی مانده و روسای جمهوری دو کشور دستورات اصولی را صادر کرده اند و حالا کارشناسان و متخصصین باید آنها را بر روی کاغذ بیاورند.
پیمان "استارت-1" سال 1991 امضا شد که مهلت پیمان مذکور روز 5 دسامبر سال 2009 به پایان رسید. بر اساس شرایط آن روسیه و آمریکا هر کدام نباید بیش از شش هزار کلاهک هسته ای داشته باشند. تجهیزات اساسی که در این پیمان به آنها اشاره شده شامل موشک های قاره پیمای بالستیکی زمینی، موشک های بالستیکی در زیر دریایی ها، و بمب افکن های سنگین استراتژیکی است.

در سال 2002 در مسکو قرارداد تکمیلی درباره کاهش توان تهاجمی استراتژیکی منعقد شد که تعداد کلاهک های هسته ای موجود نزد هر کشور را به 1700-2200 محدود می کند.

تابستان سال 2009 سران روسیه و آمریکا تفاهم نامه ای را در خصوص مسئله ادامه کاهش و محدودیت تسلیحات تهاجمی استراتژیکی به امضا رساندند. این سند سقف محدودیت تسلیحاتی را تعیین می کند که باید پایه ای برای پیمان جدید "استارت" باشد. در آن طرفین اعلام کردند که قصد دارند تعداد کلاهک های هسته ای خود را تا 1500-1675 و موشک های حامل آن را تا 500-1100 فروند کاهش دهند.

http://pe.rian.ru/defense_safety/20091225/124506597.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امروز در باکو مسایل مربوط به همکاریهای نظامی جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی» ازخبرگزاری "ترند نیوز" جمهوری آذربایجان "صفر ابییف" وزیر دفاع آذربایجان امروز "محمد باقر بهرامی" سفیر جمهوری اسلامی ایران را در باکو بحضور پذیرفت.

در این دیدار طرفین در باره مسایل مربوط به همکاریهای نظامی دو کشور آذربایجان و ایران تبادل نظر کرده اند. در این دیدار محمد باقر بهرامی وابسته نظامی جدید ایران در باکو را به صفر ابییف معرفی کرده است.

قابل ذکر است جمهوری آذربایجان هم اکنون با حدود 53 کشور جهان همکاریهای نظامی انجام میدهد و با 31 کشور نیز قرارداد همکاری منعقد کرده است.

http://pe.rian.ru/defense_safety/sotrudnichestvo/20091225/124502666.html
[color=blue]
هر سه خبر به تاپیک اخبار نظامی منتقل گردید
ارشیا[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارتش لبنان در پي نقض حريم هوايي اين كشور توسط چند فروند جنگنده رژيم صهيونيستي، با تيراندازي بسوي اين جنگنده‌ها آنان را مجبور به ترك لبنان كرد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "المنار "، ارتش لبنان در پي نقض حريم هوايي اين كشور توسط 4 فروند جنگنده "فانتوم " اسرائيلي در محور "حاصبيا " در جنوب لبنان، در ساعت 9:10 صبح امروز جنگنده‌هاي مزبور را مورد هدف قرار داد و اين جنگنده‌ها را مجبور به ترك خاك لبنان كرد.

بر اساس اين گزارش، 4 فروند جنگنده‌ رژيم صهيونيستي از ساعت 8:40 صبح امروز بر فراز مناطق "العرقوب "، "حاصبيا " و "البقاع " پرواز كردند و اين اقدام در سايه افزايش فعاليت نيروهاي صهيونيستي در مزارع اشغالي "شبعا " بوده است.

از سوي ديگر مركز فرماندهي ارتش لبنان با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد حوالي ساعت 9 صبح امروز، 4 فروند جنگنده اسرائيلي با نقض حريم هوايي اين كشور به پرواز بر فراز منطقه جنوبي "حاصبيا " پرداختند.

بنا بر اين گزارش، سامانه پدافند هوايي ارتش لبنان در برخي پايگاههاي نظامي اين جنگنده‌ها را هدف قرار داد لذا جنگنده هاي مزبور ناگزير شدند ارتفاع خود را بيشتر كنند.

اين چهارمين بار در سه ماهه اخير است كه سامانه پدافند هوايي ارتش لبنان به تجاوز هواپيماهاي رژيم صهيونيستي به حريم هوايي لبنان پاسخ مي‌دهد و آنها را مجبور به فرار مي‌كند.

اين در حالي است كه سازمان ملل پرواز جنگنده‌هاي اسرائيلي بر فراز خاك لبنان را نقض قطعنامه 1701 مي داند.

سامانه پدافند هوايي لبنان آخرين‌بار 11 آذر چهار فروند هواپيماي بمب‌افكن رژيم صهيونيستي را كه حريم هوايي لبنان را نقض كردند و بر فراز روستاهاي منطقه "العرقوب "، "حاصيبا " و بقاع غربي اين كشور به پرواز درآمده بودند هدف قرار داد و آنها را مجبور به فرار به سمت فلسطين اشغالي كرد.

منبع: [url=http://alef.ir/1388/content/view/60613/]الف[/url]




[color=red]
با اجازه دوستان


جریان فتنه و نفاق در همه سرزمین های اسلامی وجود دارد

در لبنان از بهانه هایی که روی آن برای خلع سلاح حزب الله مانور می دهند این است که دولت مرکزی مگر ارتش ندارد که حزب الله مسلح باشد

البته همه مثل من و شما می دانند که ارتش لبنان در برابر ارتش اسرائیل ناکار آمد است پس در جاهای مختلف با ایجاد صحنه های نمایشی سعی در اثبات حرف خود دارند

در این سناریو 4 فروند F4 که هواپیماهای از رده خارج در ارتش اسرائیل می باشند توسط ارتش لبنان عقب رانده می شوند

در اینجا چون هواپیماها قدیمی بودند خفتی برای ارتش های غربی دارنده هواپیماهای مدرن وجود ندارد ولی برای بعضی عناصر ارتش لبنان و رسانه ها غرب گرا که در اختیار نظام سلطه می باشند بهانه ای است تا قدرت ارتش لبنان رو به صورت غیر واقعی بزرگنمایی کنند و بگویند که حزب الله در زمان وجود ارتش عنصری بیهوده است

البته نوع برخورد المنار با این موضوع خارج از هرگونه یکجانبه گرایی بوده ولی دیگر رسانه ها از این موضوع به شیوه های دیگر بهره می برند

با تشکر سیداد[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزيز نوع جنگنده ها تاييد نشده!

در ضمن فانتوم هاي اسراييلي از رده خارج به حساب نمياند علي الخصوص نوع فانتوم 2000 آنها كه قابليت هايي بسيار فراتر از فانتوم هاي E دارند و هم اكنون اين جنگنده ها در پناه گاه ها مستقر هستند نه به دليل اينكه از رده خارجند و قابليت پروازي ندارند بلكه نيازي به آنها فعلا حس نميشود وگرنه در موقع لزوم به پرواز در مي آيند (فلسفه نيروي احتياط)

در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم حزب الله جز توپهاي پدافندي 23 م م و موشك هاي دوشپرتاب سلاح ضد هوايي ديگري ندارد و در اين مقوله توانايي ارتش لبنان بيشتر است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.