Recommended Posts

خوب ديگه! مسئله ى وقوع زلزله و سابر رفقاى آسمانى و زمينى اش حل شد! پس بى زحمت يه تلفن بزنيد به بروبچز هارپ كه برنامه زمان بندى زلزله ها رو به ما بگن كه خودمون رو(و هلال احمرمون رو!) آماده كنيم! بعد بهشون سفارش بديم اگر ممكنه يك مقدار هم سيل بفرستند در مناطق داراى «سد» تا سدهامون هم پر آب بشه. جهت زيبايى بصرى هم بگيم اگر هر شب نمى شه٬ لااقل براى دهه فجر آسمان شهرهاى ايران رو رنگارنگ كنند٬ كه اگر سبز و سفيد و قرمز باشه عالى مى شه!
بابا تو رو خدا بس كنيد!بم زلزله مى آد مى گويند خدا ازشون(بابت مواد افيونى) راضى نبود(آخه يكى نمى آد بگه با عدل خدا جور در مى آد؟) يا هارپ آمريكايى ها بوده٬ تسونامى مى شه مى گويند اونجا پر از فسق و فجور بوده٬ ّواپيما سقوط مى كنه(بيچاره ديگه نا نداره بپره٬ به خدا!) مى گويند مردم خدا رو از ياد بردند. حالا هم كه نوبت رسيده به يه نيمچه انفجار اتمى در گسل! با اين اوصاف زلزله ى (اگر اشتباه نكنم) شيكاگو كه قسمت اعظم شهر در آتش پس از زلزله سوخت چى؟! درسته كه انسان داراى جاه طلبى بسيار زياد است و آمريكا به عنوان [b]يكى[/b] از قطب هاى علم و فن آورى مطرحه ولى ديگه قرار نيست كه هر پديده طبيعى رو به امور مصنوعى مرتبط بدونيم! هارپ كه [b][i]كلاً به كنار[/i][/b]! تحريك گسل گزينه بسيار محتمل تر و در دسترس ترى هست ولى اين حركت داراى شواهد مشخصى از قبيل دستگاه هاى حفارى عظيم(عميق ترين چاه حفر شده توسط بشر در سيبرى روسيه به عمق 13 كيلومتر هست و در اون عمق فقط يك لوله ى كوچك تحقيقاتى قرار دادند٬ در حالى كه مركز زلزله هائيتى در عمق 10 كيلومترى سطح زمين بوده و اگر فرض كارگذارى بمب رو در نظر بگيريم٬ بايد فضاى خيلى بزرگترى از يك لوله ى تحقيقاتى در اونجا ايجاد كنيم...) و يا تحريك كننده هاى بزرگ الكترومغناطيسى يا فراصوتى در محل قرار بگيرند كه اين به سادگى قابل مخفى كرد نيست. مى شه اين بحث رو منطقى تر كنيم؟!
به خوبى نگرانى و احتمالاتى رو كه «دشمن(در اينجا .U.S.A) سعى مى كند تا به هر وسيله ممكن به سلاح هاى [i][b]مخوف تر[/b][/i]٬ [i][b]دوربردتر[/b][/i] و [i][b]تر و تميزتر[/b][/i] دست پيدا كنه» قبول دارم امّا نه به حدّى كه چشم عقلمون رو ببنديم و با موج افكار عمومى به آسانى همراه شويم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/2lvzgq0.jpg[/img]
جنگنده نسل پنجم روسیه برای اولین بار در شرق دور پروازی آزمایشی انجام داد. طراحان مطمئن هستند که این جنگنده بر مشابه غربی خود برتری خواهد یافت و اجازه می دهد که توان دفاعی کشور تحکیم شده و جایگاه شایسته ای در بازار جهانی خواهد یافت.
این جنگنده های جدید که در روسیه آنرا "سیستم جبهه های هوایی آینده" نیز می نامند، از سال های 1990 طراحی شد و قرار است که از سال 2015 در اختیار ارتش قرار گیرند. در حال حاضر فقط آمریکا از جنگنده های نسل پنجمی برخوردار است که آن را F-22 Raptor می نامند. این در حالیست که تولید آنها متوقف شده است چرا که هر کدام از آنها در حدود 140 میلیون دلار هزینه ساخت دارد.
"میخاییل پاگاسیان" مدیر عامل کمپانی "سوخوی" اعلام کرد:امروز ما اجرای برنامه پروازهای آزمایشی را آغاز کردیمو این موفقیت بزرگی برای علوم روسیه است... این هواپیماها در کنار جنگنده های مدرنیزه شده نسل چهارمی روسیه پتانسیل اصلی نیروی هوایی را طی دهه آینده تشکیل خواهد دارد.
جنگنده نسل پنجمی از یک سری ویژگی های خاص بهره مند هستند: پرواز در کلیه اوقات شبانه روز و در هرگونه آب و هوا، رادار گریزی، سرو صدای کم و پرواز با سرعت مافوق صوت در مدت طولانی. این هواپیماها به سیستم های ناوبری جدید و سیستم های دفاعی خودکار فوق موثر مجهز هستند.
دفتر مطبوعاتی کمپانی "سوخوی" اعلام کرد که نمونه تجربی 47 دقیقه پرواز کرد و در باند فرودگاه کارخانه "کامسامولسک بر آمور" فرود آمد.
خلبان این جنگنده بعد از پرواز گفت: ما اولین ارزیابی های خود را از نحوه هدایت پذیری هواپیما، کار موتور و سیستم های اصلی، باز و بسته کردن چرخ ها انجام دادیم. هواپیما خود را در این مراحل برنامه های پروازی خوب نشان داد. آن را به راحتی و آسانی می توان هدایت کرد.
پاگاسیان نیز معتقد است که این جنگنده جدید در آینده می تواند در بازارهای جهانی محبوبیت خاصی پیدا کند.
وی گفت: ادامه توسعه برنامه جنگنده های نسل پنجمی از برنامه های آتی کمپانی "سوخوی" است که ما با شرکای هندی بر روی آن کار می کنیم. من مطمئنم که این طرح از نظر بهای- کیفیت بر نمونه های مشابه غربی برتری خواهد یافت و اجازه می دهد که نه تنها توان دفاعی نیروی هوایی روسیه و هند تحکیم پیدا کنند بلکه جایگاه شاسته ای در بازار جهانی کسب خواهد کرد.
آمریکا "اف-22" خود را صادر نمی کند چرا که هراس دارد فناوری هایی که در ساخت آن مورد استفاده قرار گرفته بدست دیگران افتاد و قصد دارد که به متفقان خود "اف-35"، مشابه ارزان تر "راپتور" را عرض کند.
هواپیمای نسل پنجمی روسیه به سیستم های جدید هوانوردی و رادارهای نسل جدید مجهز شده است. این مسئله بار مسئولیت خلبان را کاهش داده و اجازه می دهد که وی بر اجرای وظایف تاکتیکی تمرکز کند.
در اطلاعیه کمپانی "سوخوی " گفته می شود که استفاده از مواد ترکیبی جدید و فناوری های مدرن، تجهیزات آئرودینامیکی در ساخت هواپیما، تدابیر اتخاذ شده در خصوص رادار گریزی و کاهش سر و صدای موتور، همچنین عبور از تله های اپتیکی و مادون قرمز اجازه می دهد که توان جنگی این ماشین به مراتب افزایش یابد.
انتظار می رود که آزمایشات این جنگنده پنج-شش سال به طول انجامد.
خبرگزاری «ریا نووستی»
http://www.iribnews.ir/VmkNews.aspx?ID=V634047

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چند تا عکس: (پیشوند normal رو از آدرس حذف کنید و به اندازه واقعی ببینید)

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_0_44239_90f8bc7a_XL.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_2rxcm7k.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_2ytrzvc.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_5ydert.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_201001291030avisnapshot.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_pakfa2.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_pak-fa2.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_so1u6p.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چند تا عکسه دیگه:

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_snapshot41.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_snapshot111.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_snapshot101.jpg[/img]

اینها حجمشون بالاست و گالری قبول نمیکنه، لینکشون رو گذاشتم:

http://sukhoi.org/img/gallery/wallpaper/1_29_01_10/29_01_10_29.jpg

http://sukhoi.org/img/gallery/wallpaper/1_29_01_10/29_01_10_30.jpg

http://sukhoi.org/img/gallery/wallpaper/1_29_01_10/29_01_10_31.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]هارپ دروغ بزرگ آمريكا واكاوي در اهداف پنهان دولت آمريكا در پديده هارپ[/b]

ايرج نظافتي
«زمين لرزه هائيتي را آمريكا با استفاده از سلاح مخوف «هارپ» به وجود آورده است، هدف نهايي آمريكا ضربه زدن به ايران از طريق ايجاد زمين لرزه است، زمين لرزه ويرانگر هائيتي نتيجه آشكار آزمايش سلاح هارپ توسط ارتش آمريكاست، رئيس جمهور ونزوئلا آمريكا را به دست داشتن در وقوع زلزله ويرانگر هائيتي متهم كرد، زلزله هائيتي طبيعي نيست پاي هارپ در ميان است...»
آنچه كه خوانديد گزيده اي از تيترهايي است كه در هفته هاي اخير و پس از وقوع زلزله ويرانگر كشور هائيتي درصدر اخبار رسانه هاي ايران و جهان قرار گرفت و به نوعي گوياي اين موضوع است كه ايالات متحده آمريكا با استفاده از قدرت نظامي «هارپ» چنين زلزله اي را در منطقه هائيتي ايجاد كرده است.
گرچه انتشار وسيع و گسترده اين خبر درسطح رسانه هاي جهان خود از زلزله اي مخوف خبري حكايت داشت كه به نوعي درصدد القاي قدرت بي چون و چراي نظامي آمريكا در جهان بود، اما نكته مهمي كه افكار عمومي را با آن درگير كرده اين است كه آيا به راستي دولت استكباري آمريكا واقعاً از چنين قدرتي برخوردار است و مي تواند با استفاده از سلاح هارپ زلزله سنگين و ويرانگري با قدرت 3/7 ريشتر در نقطه اي از زمين ايجاد كند و آيا در ابعاد علمي و سياسي اين مسئله تأييد شده كه شيطان بزرگ مي تواند چنين اقدامي را عليه كشورهاي ديگر انجام دهد و از همه مهمتر آيا اصولاً چنين كاري شدني است؟ همچنين اخبارمنتشره در اين باره تا چه حد از صحت خبري برخوردار است؟
در گزارش امروز كيهان اين موضوع را در ابعاد علمي، تخصصي و سياسي مورد واكاوي قرار داده ايم. همراه اين گزارش باشيد:
هارپ چيست؟
طبق تعاريف موجود، هارپ (HAARP) يك پروژه تحقيقاتي است كه براي بررسي و تحقيق درباره لايه آيونوسفير (Ionosphere) و مطالعات معادن زيرزميني با استفاده از امواج راديويي تأسيس شده است.
لايه آيونوسفير در بالاترين لايه اتموسفير (Atmosphere) قرار دارد.
اين لايه تشعشعات خطرناك «ماوراي بنفش» و «اكس ري» خورشيد را جذب كرده و مانند سقفي از ورود آنها به زمين جلوگيري مي نمايد تا زندگي بر روي كره زمين امكان پذير گردد. همچنين به دليل محيط الكتريكي موجود در آيونوسفير از اين لايه براي انعكاس امواج راديوئي به اطراف زمين استفاده مي شود. اگر اين لايه به هر دليلي دچار اختلال شود تاثيرات بسيار زيادي بر روي زمين گذاشته و زيستن را مختل مي كند.
سيستم هارپ (HAARP) طوري طراحي شده است كه بر روي آيونوسفير تاثير مستقيم داشته باشد. از نمونه هاي اين تاثيرات قرمز و گداخته شدن و يا ذره بيني نمودن لايه را ميتوان نام برد.
اين سيستم در حال حاضر از يك مجموعه آنتن هاي مخصوص (180 برج آنتن آلومينيومي به ارتفاع 50/23متر) تشكيل و بر روي زميني وسيع به مساحت 23000 مترمربع در آلاسكا نصب گرديده است.
اين آنتن ها امواج مافوق كوتاه ELF/ULF/VLF را توليد و به آيونوسفير پرتاب مي كنند.
اصولا امواج آنتن ها پس از اصابت به آيونوسفير و بازگشت به زمين قادرند نه تنها عمق دريا بروند بلكه فراتر رفته و به اعماق زمين نيز وارد ميشوند و عملكرد آن بمانند «راديو ترموگرافي» (Radio Thermography) است كه امروزه ژئولژيست ها براي اكتشافات مخازن مختلف شامل گاز و نفت استفاده مي كنند. وقتي يك موج كوتاه «راديو ترموگرافي» به داخل زمين فرستاده ميشود به لايه هاي مختلف برخورد كرده و آن لايه ها را به لرزه مي آورده و از لرزش صدايي با فركانسي مخصوص توليد و به سطح زمين باز ميگرداند و ژئولژيست ها از صداي بازگشتي قادرند مخازن زيرزمين را شناسايي كنند.
شانتاژ خبري هارپ
سايت هاي خبري متعددي موضوع هارپ را پوشش دادند و كوشيدند اين موضوع را به نشانه بارزي از قدرت آمريكا تبديل كنند، گرچه گفته مي شود خود آمريكاييان منتشركننده اين خبرجعلي هستند.
اين خبر را به نقل از سايت هاي اينترنتي آمريكايي و اروپايي از جمله «آلترانفو» و «لوپست» بخوانيد: «بسياري از دانشمندان! پنج قاره معتقدند كه زمين لرزه هائيتي (3/7 ريشتر) به كمك سيستم آب و هوايي «هارپ» ايجاد شده و به كمك اين سلاح مخوف است كه «امپراتوري آمريكايي-صهيونيستي» نه تنها موجي خارق العاده از سرما را در اروپا پديد آورده تا تلاش هاي مخالفان جهاني با پديده گرم شدن آب و هواي كره زمين را مسدود سازد، بلكه بلافاصله نيز زمين لرزه ويرانگر هائيتي را تدارك ديده تا ناوگان خود را با هدف نهايي اشغال كوبا و ونزوئلا، در درياي كارائيب مستقر سازد.»
نكته قابل تامل در اين خبر وجود دانشمندان بسياري از پنج قاره موجود است كه با يكديگر هم عقيده اند كه زلزله هائيتي نتيجه هارپ است اما هويت و نام و نشان هيچكدام از اين به اصطلاح دانشمندان زمين شناس و يا شايد زلزله شناس فاش نشده است!
ارتباط هارپ و زلزله
دكتر ناصر حافظي مقدس، زمين شناس، مهندس زلزله شناسي و استاد دانشگاه در گفتگو با سرويس گزارش روز كيهان درباره پديده هارپ مي گويد: «پروژه مطالعاتي هارپ درخصوص مطالعه اصول فيزيكي كنترل كننده يونسفر است كه علاوه بر آمريكا چند كشور ديگر نيز در آن مشاركت دارند. هدف اصلي اين پروژه بهبود ارتباطات راديويي بوده است اگرچه ارتش آمريكا در اين پروژه بدنبال كنترل و نظارت بر ارتباطات راديويي مي باشد. دكتر حافظي مقدس مي گويد: « مطرح شده كه آمريكا در ادامه پروژه جنگ ستارگان بدنبال نوعي سلاح الكترومغناطيسي جديد است كه با فشرده سازي بخشي از يونسفر و انعكاس آن امواج الكترومغناطيسي با فركانس بالا كه قدرت حرارتي زياد دارند را به مناطق مورد نظر در سطح كره زمين وارد كند. اين مطلب فرضيه هايي است كه مشخص نيست قابليت اجرايي داشته باشد.»
اين مهندس زلزله شناسي به ارتباط هارپ و زلزله اشاره مي كند و مي گويد: «منشأ شايعاتي كه درخصوص ارتباط زلزله با پروژه هارپ وجود دارد شايد از اين طريق مي باشد كه زلزله هاي بزرگ همراه با تغييرات وسيع در اتمسفر بالاي منطقه كانوني مي باشند و اغتشاشاتي را در كره يونسفر ايجاد مي كنند. تلاشهايي جهت استفاده از اين پديده براي پيش بيني زلزله نيز در حال انجام است. اما اينكه با هدايت امواج الكترومغناطيس بتوان در يك منطقه زلزله ايجاد نمود توجيه علمي ندارد.»
دكتر حافظي در ادامه به زلزله خيز بودن هائيتي اشاره مي كند و مي گويد: «كشور هائيتي در حاشيه يك گسل فعال قرار گرفته است و در طول تاريخ زلزله هاي بزرگي را تجربه كرده است. زلزله اخير اين كشور با بزرگي 3/7 ريشتر نيز بيش از 60 پس لرزه نسبتاً بزرگ از جمله دو پس لرزه 6 ريشتري داشته است. بنابراين وقوع زلزله در اين كشور و شرايط زلزله كاملاً طبيعي بوده است لذا اين فرض كه در اثر انفجار توسط آمريكا ايجاد شده باشد كاملاً مردود است. حتي فرض تحريك منطقه و وقوع زلزله طبيعي نيز براي يك زلزله بزرگ هفت ريشتري بسيار بعيد است.»
بهره برداري شيطان بزرگ از هر فرصتي!
پس از وقوع زلزله هائيتي آمريكا تمام تلاش خود را معطوف به اين نمود تا از هر شيوه ممكن به نفع خود از آن بهره برداري كند. انتشار خبر دروغين زلزله هائيتي توسط هارپ و اعزام نيروي نظامي به اين كشور زلزله زده گواهي صادق بر اين مدعا است.
دكتر محمدعلي رحماني نيا، زمين شناس، كارشناس زلزله شناسي و استاد دانشگاه در گفت وگو با سرويس گزارش روز كيهان در تحليل موضوع هارپ چنين مي گويد: «در وهله اول بايد اشاره كنم كه «هارپ» پروژه اي است توسط چند كشور جهان از جمله آمريكا، روسيه، ژاپن، كانادا و... دنبال مي شود و هدف آنها نيز شناخت لايحه آيونو سفير و مطالعه آن است و در واقع پروژه هارپ فقط مختص آمريكا يا يك كشور خاصي نيست، از طرفي هم ارتش آمريكا در بخش نيروهاي دريايي و هوايي پروژه اي را درباره جنگ ستارگان دنبال مي كنند و هدفشان اين است كه بتوانند امواج الكترومغناطيسي را بر روي زمين برگردانند، كه اگر بتوانند اين كار را انجام دهند خواهند توانست حرارت زيادي را در نقطه اي از زمين ايجاد كنند.»
دكتر رحماني نيا در ادامه تصريح كرد: «اگر زلزله طبيعي اتفاق بيفتد در لايحه آيونو سفير اختلالاتي ايجاد مي شود و از اين اختلالات ايجاد شده در واقع مي توان وقوع برخي زلزله ها را پيش بيني كرد، از همين موضوع آمريكاييان بحث هارپ را پيش كشيده اند و در واقع با اين اقدام مي خواهند اذهان عمومي مردم جهان را فريب داده و به نفع خود از آن بهره برداري كنند.»
آيا زلزله هائيتي كار هارپ است؟
دكتر رحماني نيا ضمن اشاره به اين موضوع كه شايعه ايجاد زلزله آن هم با ريشترهاي بالا ابتدا توسط چيني ها مطرح شد و آنان مدعي شدند كه آمريكا مي تواند چنين زلزله هاي ويرانگري را طراحي كند، مي گويد: «همچنان كه اشاره كردم پديده هارپ فقط مي تواند گرماي بسيار زيادي را در يك گوشه از زمين ايجاد كند و باعث سوختگي پوسته اي از زمين شود، درست مثل اقدام مايكروفرها كه گرماي زيادي در محيط خودش ايجاد مي كند و همين گرماي فراوان مي تواند به تغيير آب و هوايي در آن منطقه كه گرما بر آن وارد شده منجر شده و پوسته زمين را براي ايجاد زلزله تحريك كند، اما ايجاد چنين زلزله اي مثل زلزله هائيتي به چند دليل علمي از هارپ برنمي آيد.»
اين زمين شناس و استاد دانشگاه شاهرود در توضيح دلايل علمي خود مي گويد: «ميان زلزله احتمالي توسط هارپ و زلزله طبيعي تفاوت هايي هست از جمله اينكه تمامي زلزله هاي طبيعي، به طور طبيعي پس لرز ه هايي هم به دنبال دارد و در زلزله هائيتي هم بيش از 60 پس لرزه به وقوع پيوسته، اين در حالي است كه در پديده هارپ كه يك انفجار است هيچگونه پس لرزه اي وجود ندارد.»
دكتر رحماني نيا مي گويد:«اما دليل ديگر اينكه كشور هائيتي در كنار يك گسل زمين لرزه اي بسيار بزرگ قرار دارد و در گذشته - قرن 18 - نيز شاهد چنين زلزله اي بوده است، در ثاني ايالات متحده آمريكا و هيچ كشور ديگري هنوز به آن مرحله از پيشرفت علمي نرسيده اند كه بتوانند چنين زلزله هايي را در عمق زمين طراحي كنند.»
اين استاد دانشگاه معتقد است: «در واقع پروژه اصلي استفاده از هارپ براي بهبود امواج راديويي است كه به اتفاق چند كشور جهان دنبال مي شود اما بخش اطلاعات علمي و نظامي آمريكا مي خواهد از زلزله هائيتي به نفع خود بهره برداري كند، اين در حالي است كه متخصصان زمين شناسي انتشار خبر وقوع زلزله هائيتي توسط سلاح هارپ آمريكا را در حد يك لطيفه يا طنز مي دانند!چرا كه عملاً چنين موضوعي در ابعاد علمي مردود است.»
هائيتي زلزله خيز است
اخبار كاذبي كه در هفته هاي اخير منتشر شد حكايت از اين داشت كه زلزله هائيتي توسط سلاح هارپ آمريكايي ها به وقوع پيوسته، اين در حالي است كه كارشناسان زمين شناسي و زلزله شناسي اين موضوع را كاملاً رد مي كنند.
خانم رها مهاجر، كارشناس زمين شناسي در گفتگو با سرويس گزارش كيهان مي گويد: «با توجه به اينكه كشور هائيتي در يكي از مناطق زلزله خيز در كنار پليت اقيانوس آرام و بر روي قاره آمريكا قرار گرفته، لذا زلزله خيزي اين منطقه نه تنها بعيد نيست بلكه از لحاظ علمي و تخصصي هم كاملاً اثبات شده است.»
اين كارشناس ضمن اعلام اين موضوع كه وقوع زلزله هائيتي توسط هارپ و دولت ايالات متحده آمريكا هيچگونه توجيه علمي و منطقي ندارد، مي گويد: «انتشار خبر زلزله هائيتي و اعلام علت آن به وسيله پديده هارپ به يك ترفند و بازي سياسي بيشتر شباهت دارد تا يك اقدام علمي اثبات شده، چون براي متخصصين علوم زمين شناسي و تمامي افرادي كه فراتر از شايعات و موج رسانه اي غربي مي انديشند كاملاً عيان است كه دولت آمريكا مي خواهد از اين ماجرا به نفع خود بهره برداري كند، چرا كه از لحاظ علوم زمين شناسي هرگز وجود چنين سلاحي كه به زمين لرزه اي عظيم بينجامد تأييد نمي شود و اين موضوع هيچگونه توجيه علمي ندارد.»
ابعاد سياسي ماجرا
براي اطلاع از اهداف سياسي ماجراي هارپ و مرتبط دانستن آن با زلزله هائيتي با دكتر محمد كرمي راد، عضو هيأت رئيسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس و نماينده مردم كرمانشاه گفتگو مي كنم.
كرمي راد مي گويد: «انتشار چنين اخباري حتي متأسفانه در سطح رسانه هاي داخلي ايران يك جنگ رواني بيش نيست، چرا كه دولت آمريكا سالهاي سال است كه جنگ هاي نرم و تاكتيك هاي رسانه اي را به نفع خود و عليه ساير كشورهاي جهان در دستور كار قرار داده و هر از گاهي به شانتاژ چنين اخبار جعلي در سطح رسانه ها مي پردازد.»
اين نماينده مجلس مي گويد: «اگر واقعاً كشور آمريكا به چنين تكنولوژي دست يافته است، به خودي خود متهم به نسل كشي جهاني است، اما واقعيت غير از اين نيست كه اين ترفند فقط جهت ترساندن كشورهاي مخالف آمريكا و اعلام ابرقدرتي اين كشور است، اين در حالي است كه موضوع هارپ از نظر علمي و تخصصي كاملاً مردود است.»
كرمي راد مي گويد: «آمريكاييان با اعلام چنين اخبار دروغي مطمئناً راه به جايي نخواهند برد، چرا كه افكار عمومي امروزه بسيار بيدارتر و هوشيارتر از قبل است و هيچ گاه شايعه چنين اخباري نمي تواند در روحيه مردم جهان تأثير منفي بگذارد، همچنان كه مي بينيم در اين ترفند نيز دست آنان رو شده است.»
http://www.kayhannews.ir/881110/5.htm#other500

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
nasirirani جان دستت درد نکنه

ازبالا چه ابهتی داره خداییش حسودیم شد :mrgreen: خوش به حال ..... :mrgreen:

ماهم میخوایم ! :mrgreen:

مثل اینکه تولید f22 متوقف شده درسته ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به دوستان گرامي من قصد جسارت به هيچ كدوم از دوستان رو ندارم فقط بعلت اينكه اطلاعت نظامي خيلي كمي دارم قصد دارم از بقيه دوستان چيزي ياد بگيريم يك سوال برام پيش آمد چرا ارتش امريكا بجاي اينكه از سلاح هارپ عليه تاسيسات اتمي ما مثلا نطنز بمبهاي 15 تني كه قابليت تخريب سنگرهاي بتوني در عمق رو داره سفارش داده كه اخيرا شديدا داره روش مانور تبليغاتي بعنوان برگ برنده ميده !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]مثل اینکه تولید f22 متوقف شده درسته ؟[/quote]

بله و این هم تاپیکش:

http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8741

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
افرادى كه در مورد هارپ سؤال يا بحثى دارند٬ به اين تاپيك مرتبط در همين سايت مراجعه كنند؛ من يكى كه ديگه با شنيدن اسم هارپ حالم به هم مى خوره و البتّه آفرين مى گم به دشمن كه چقدر خوب سناريوى روانى رو براى اين اسم ايجاد كرده! البتّه كلى گشتم كه اين تاپيك رو پيدا كنم و لينكش رو بذارم ولى همه اش به در بسته خوردم!(امان از اين موتور جستجوى سايتمون!) :mrgreen: [size=8]الآن سعيد خان مى آد كلى از سايتش دفاع مى كنه![/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
amir1357 جان ممنون از شما بابت پست که دادین استفاده کردم .

یه جورای بد نوشتم پرسش من تعجبی بود یعنی با وجود تولید هواپیما هم نسل از طرف روسی این هواپیما تولیدش متوقف شده !؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]amir1357 جان ممنون از شما بابت پست که دادین استفاده کردم .

یه جورای بد نوشتم پرسش من تعجبی بود یعنی با وجود تولید هواپیما هم نسل از طرف روسی این هواپیما تولیدش متوقف شده !؟[/quote]

حاجی ما مخلصیم.

احتمالا تولید اف 22 از سر گرفته میشه البته اگر این هواپیما به تولید برسه. برتری این هواپیما به اف22 در رادار عقب اون باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من که از لحاظ ضد رادار بودن به پای رپتور که نمیرسه هیچ در حد f35 هم نیست به قسمت موتور و خروجی موتور نگاه کنید دیگه از لحاظ سیستم های اویونیک که مطمئنا در حد رپتور نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم فكر نكنم به پاي رپتور برسه!
گويا كه موتور تغيير بردار رانش نداره!
تنها برتريش نسبت به F_35 دو موتوره بودنشه.

راستي چرا اينقدر شبيه F_16XL درستش كردن؟ بجز دم و كاكپيتش شكل بالها و اينها خيلي به اون ميزنه!؟ :mrgreen:

راستي پايلون هاي حمل سلاحش كجاست؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.