Recommended Posts

[quote]اگه اونا بخوان كشتيهاي ايراني رو بازرسي كنه ما بايد جيكار كنيم ؟ يعني اقدام متقابل ما چي ميتونه باشه ؟[/quote]
همونطور که فرمانده گفت اقدام متقابل ما هم طبیعتا و در صورت موافقت مجلس بازرسی کشتی های کشورهای متعرض خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

در مقابل بازرسي كشتي هاي ما ، كارهاي زيادي مي شه كرد . يك نمونش بازرسي و گير دادن به محموله هاي كشتي هاي اونهاست . ديگه اينكه بعضي كشتيها رو اسكورت نظامي بكنيم و آماده براي درگيري !

اما ارسال اين همه ناو ( كه نمي دونم چرا تا حالا كسي نيومده بگه تركيب اين ناوها چيه ، اسمشون چيه ، قابليتشون چيه ؟ ) هم باعث خوشحاليست هم باعث نگراني !

من با شنيدن اين خبر خوشحال شدم به اوون جهت كه دشمن ما متوجه شده با تجهيزات موجودي كه در منطقه آورده حريف ما نيست و حالا رفته و نيروي بيشتري پاي كار آورده . اين يعني اينكه با اجراي رزم آيش هاي سپاه و ارتش آنها به شدت احساس ضعف كردن icon_cheesygrin

اما نگراني ، گمان نمي كنم بازرسي از كشتي هاي ما اين همه نيرو بخواد . يكي از دلايلشون مي تونه اين باشه كه در جنگ آتي مي خوا تنگه هرمز رو براي خودشون باز و براي ما بسته نگه دارند .
آنها پيش بيني قطعنامه تحريم نفتي ما را مي كنند و دستيابي ايران به سلاح هسته اي !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اما ارسال اين همه ناو ( كه نمي دونم چرا تا حالا كسي نيومده بگه تركيب اين ناوها چيه ، اسمشون چيه ، قابليتشون چيه ؟ ) هم باعث خوشحاليست هم باعث نگراني ! [/quote]
اصطلاحا ىك carrier battle grop یا همون CVBG ...

يا يك ناو هواپیمابر و محافظان شخصیش که چندین ناو و یک زیردریایی عمدتا هسته ای هستند .
که این رییس این ناو گروه گویا هواپیمابر USS Harry S. Truman با عنوان CVN 75 و یکی از هشت ناو هواپیمابر کلاس نیمیتز هست ... که قبلا یعنی سال 2008 هم تجربه حظور در خلیج فارس رو داشته ! ...



[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/12488832qf1.jpg[/img]



البته این آبراهام لینکلن هست ولی یک CVBG به این صورت هست :

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/800px-Abraham-Lincoln-battlegroup.jpg[/img]






اين هم مشخصات اين ناو و اينكه زده 85 جنگنده رو حمل ميكنه ...
البته در كل 90 تا كه بعلاوه 5 هليكوپتر درست ميشه .

http://www.navysite.de/cvn/cvn75.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اينها براي بستن تنگه هرمز و قطع صادرات نفت ايران اومدن٠ به زودي برنامه نفت در برابر غذا رو براي ايران اجرا ميكنن٠ icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اينها براي بستن تنگه هرمز و قطع صادرات نفت ايران اومدن٠ به زودي برنامه نفت در برابر غذا رو براي ايران اجرا ميكنن٠ [/quote]

باور كن اگر مي توانستند اجرا مي كردن!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اينها براي بستن تنگه هرمز و قطع صادرات نفت ايران اومدن٠ به زودي برنامه نفت در برابر غذا رو براي ايران اجرا ميكنن٠ [/quote] بستن تنگه هرمز منته به قطع صدور نفت نميشه !
ايران در درياي عمان و حتي چابهار هم ميتونه نفت صادر كنه البته اگر اين خط لوله گاز هم به اتمام برسه كه ...


اونها از اين طريق جلوي صادرات ما رو نميگيرند بلكه سعي ميكنند موافقت كشور ها رو در نخريدن نفت ايران بدست بيارن كه راه هاي زيادي براي صادرات هست ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالي

با سلام

ناوهواپیمابر "هری ترومن" آمریکا در خلیج فارس مستقر می‌شود


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/aircraft01%7E0.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/aircraft02.jpg[/img]



خبرگزاری ریا نووستی به نقل از رسانه‌های مصری گزارش داد: ناو هواپیمابر "هری ترومن" به همراه 12 کشتی متعلق به نیروی دریایی آمریکا از کانال سوئز عبور کرده و وارد دریای احمر شد.

به گزارش ایسنا، گارد ساحلی مصر به خبرنگاران اطلاع داد که این اسکادران از کشتی‌های نظامی نیروی دریایی آمریکا برای اولین‌بار در چند سال اخیر با چنین تعدادی از کانال سوئز عبور کرده که به خاطر عبور آن‌ها چند مسیر اصلی کشتیرانی نیز برای مدتی در منطقه مختل شد.

ناو هواپیمابر "هری ترومن" در حدود 90 بالگرد و جنگنده و هم‌چنین 6000 نیرو حمل می‌کند.

به گزارش ریا نووستی، این ناو هواپیمابر دومین ناو آمریکایی خواهد بود که در خلیج فارس مستقر می‌شود. آمریکا پیش از این ناو هواپیمابر "آیزنهاور" حامل 68 جنگنده و 4 بالگرد را در منطقه مستقر کرده بود که ظرفیت کامل آن تا 90 جنگنده و 6000 خدمه است.

منبع: خبرآنلاين http://www.khabaronline.ir/news-70604.aspx

[size=18][color=red]نكته: [/color][color=blue]به نظر ميرسد همانطور كه بعضي دوستان به درستي اشاره كردند اين حربه بيشتر جهت تشديد فشار تبليغاتي و رواني به ما و مسئولين كشور باشد تا از مواضع به حق خود عقب بنشینیم!!. وگرنه که باید با در نظر گرفتن تمام جوانب و احتمالات پس از برخورد فیزیکی آنها با ما میبایست چنانچه طرحی قابل اجرا داشتند در ابتدای سال اجرا میکردند تا اگر درگیری طولانی شد و زمستان فرا رسید بحران انرژی جهان را کلا" فلج نکند(البته این مطلب از دیدگاه استراتژی دشمن بیان شد و گرنه این دیدگاه به واقع خواب و خیالی برای دشمن بیش نیست که به حمدالله خداوند سبحان دشمنان اسلام را از احمقها آفریده است)به نظر در این شرایط اینگونه لشکرکشیها بیشتر جنبه روانی داشته باشد. گرچه در هر صورت با تشدید اوضاع ،هوشیاری و دقت عمل فزاینده ما و نیروهای مسلح کشور و دستگاه های اطلاعاتی ما را طلب میکند. یا علی مدد. نجف47[/color][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
((اي مگس عرصه ي سيمرغ نه جولان گه توست عرض خود ميبري و زحمت ما ميداري))

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام بهتره اين خبر رو هم مطالعه كنيد :
منبع:
http://www.presstv.ir/Detail.fa.aspx?id=131454§ionid=351021509

جابجايي ناوهاي هواپيمابر امريکا در خليج فارس
سه شنبه 1 تیر 1389 [ 22-06-2010 ] | 10:12
اندازه فونت :

يکي از کارشناسان مسائل امنيتي مي‌گويد پنتاگون ناوهواپيمابر ترومن را طبق روال معمول با هدف جايگزيني به جاي ناو آيزنهاور، راهي خليج فارس کرده است.

جف اشتينبرگ از کارشناسان و نويسندگان هفته نامه The Executive Intelligence Review چاپ واشنگتن، درباره خبر عبور ناو هواپيمابر يو‌اس‌اس ترومن و چند رزم‌ناو ديگر از کانال سوئز و حرکت آن به سوي اقيانوس هند مصاحبه‌اي اختصاصي با پرس‌تي‌وي انجام داده است.

اشتينبرگ درباره هدف از اين ماموريت گفت: "وزارت دفاع امريکا(پنتاگون) به طور معمول هر چند وقت يک‌بار اخباري درباره جابه جايي ناوهاي هواپيمابر و کشتي‌هاي اسکورت آن‌ها منتشر مي‌کند. ناو يو‌اس‌اس ترومن قرار است پس از رسيدن به خليج فارس جايگزين ناو يو‌اس‌اس آيزنهاور شود که مدتي است در اين منطقه حضور دارد."

اين کارشناس افزود: "ناوهاي هواپيمابر به طور معمول با همراهي 5 تا 7 کشتي جنگي حرکت مي‌کنند. پنتاگون در پايگاه اينترنتي خود اعلام کرده است که ناو هواپيمابر ترومن قرار است جايگزين ناو آيزنهاور در خليج فارس شود که در اين مسير 7 کشتي جنگي امريکايي از انواع مختلف و يک کشتي آلماني آن را همراهي مي‌‌کنند."

به گفته اين کارشناس: "انتظار مي‌رود هواپيمابر ترومن تا يک هفته ديگر به خليج فارس برسد. نکته مهم اين است که در صورتي که هدف از اعزام اين ناو به منطقه، جايگزيني آن با هواپيمابر آيزنهاور باشد بايد 24 ساعت پس از رسيدن ترومن به محل ماموريت خود، ناو قبلي منطقه را ترک کند. اين چيزي است که تا اواسط هفته آينده مشخص خواهد شد."

اشتينبرگ در اين مصاحبه به شايعه همراهي ناوها و زير دريايي اسرائيل با ناوگان امريکايي اشاره کرد و گفت: "درباره اين ‌که چند کشتي اسرائيلي همزمان با اين ناوگان از کانال سوئز عبور کرده‌اند اطلاع دقيقي در دست نيست اما در صورت صحيح بودن اين خبر، اين کشتي‎‌ها جزئي از کاروان امريکايي راهي خليج فارس نيستند."

وي منابع خبر همراهي تل‌آويو در اين ماموريت را رسانه‌هاي نزديک به اسرائيل و محافل صهيونيستي دانست و گفت: "روزنامه تايمز لندن در چندين گزارش اعلام کرده است که مقصد زيردريايي ديزل اسرائيل خليج فارس نيست."

اين کارشناس اطلاعاتي افزود: "روزنامه مرداک که اخبار آن چندان قابل اعتماد نيست، درباره قابليت زير دريايي‌هاي ديزل اسرائيل نوشته است که اين زيردريايي‌ها مي‌توانند مدت زيادي زير آب بمانند و کلاهک هسته‌اي و موشک کروز با خود حمل کنند."

به گفته اشتيبرگ منبع اصلي خبر همراهي شناورها و زيردريايي اسرائيل با ناوگان امريکايي پايگاه اينترنتي اسرائيلي دبکا است. اين پايگاه که به ارائه اطلاعات گمراه کننده مشهور است متعلق به عوامل راستگرا در دستگاه امنيتي ارتش اسرائيل است.

وي تاکيد کرد: "زماني که داستاني در دبکا منتشر مي‌شود ما قبل از کوچکترين نقلي از آن، خبر را دست‌کم دو تا سه بار با منابع خود در پنتاگون مطرخ مي‌کنيم تا از درستي آن اطمينان پيدا کنيم."

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولا باید این واقعیت رو قبول کر ایران این دو دریا رو کاملا در کنترل داره و اینده خوبی در جنگی که رخ بده برای این ناوها متصور نیست شما حساب کنین فقط یکی از این ناوهای هواپیمابر هدف قرار بگیره و تعدادی جنگنده و هلی کوپتر و نیرو تلفات بده به اندازه کل کشته هاشون توی چند جنگ چند دهه گذشتشون میشه ایا امریکا تاب این ضربات رو داره و باز باید به این واقعیت توجه داشت که این دو دریا مجاور خاک ایران هستند و ایران حتی با استفاده از موشکهای ساحلی که حالا همه متحرک هسنم به راحتی می تونه تا برد بالایی رو پوشش بده.

برادرهای من نترسین اسراییل تازه به فکر این افتاده بیاد خلیج همیشه فارس در حالی که ما سالهاست بیخ گوششون هستیم .

برادر من اینقدر این موضوع برتری برد سخت بود برادر من نور ایرانی با برد 250 ک م به صورت رسمی شلیک موفق داشت تازه خود امیر سیاری از برد تا 300 ک م هم برای این موشک حرف زدن و حتی از بیشتر هم صحبتهایی هست که رعد بردی بالای 400 ک م داره و این ناممکن نیست برای ایرانی که نمونه پایه نور رو از 120 ک م به 300 ک م می رسونه برد این نوع موشک رو هم به 400 ک م برسونه و ایا شما موشکی در نیروهای امریکا با این برد می بینید.
این یعنی شناور ما به راحتی می تونه از فاصله مطمینه که حتی اگر جنگنده ای هم به طرفش بیاد باز شاید وقتی به ناو ما می رسه که کار ازز کار تمون شده و موشک کار خودش رو کرده.
حالا سریع بحث اینکه چطور می خوایم این شناورها رو از این فاصله شناسایی کنیم رو مطرح نکنین که این کار رو میشه با پهباد ماهواره قایق های ماهی گیری و هر وسیله ای که خبر رو به ناو برسونه انجام بدیم و با دادن مختصات حدودی هدف موشک رو شلیک کنیم .

در مورد نفت در برابر غذا هم با نظر شما موافقم به نظر من به دنبال چنین طرحی برای ایران هم هستن و کاسه داغتر از اش شدن برخی کشورها برای تحریم ایران علاوه بر قطعنامه سازمان امریکا نشانی برای این موضوع باشه اما این طرح برای ایران کارایی نداره مثلا در تولید غذا ایران اصلا وابسته محض نیست و به فرض مثال بخوان این کار رو بکنن دولت می تونه توی یک طرح ضربتی و با استفاده از تمام امکانات تمام غله کشور از گندم و جو... رو تهیه کنه و به صورت خودکفا مورد استفاده قرار بده و سیاستهایی رو هم برای صرفه جویی اعمال کنه مثل همین هدفمندی یارانه ها(این رو هم اضافه کنم که امسال فقط با بررسی کمباین های خوزستان تونستن میزان پرت گندم و کاهش بدن و تولید گندم رو به میزان بسیار زیادی توی این استان بالا ببرن).
ایران کشوری نیست که برای تامین نیازهای غذایی خود دستش رو جلوی کسی بخواد دراز کنه هر چند الان اعتقاد دارم ما بالفعل دارای خودکفایی نیستیم اما توان بالقوه این کار رو داریم مثلا تصور کنین طرحهای بزرگ کشاورزی مدرنیزه برای چند سال اعمال بشه اونم به کشاورزی که عمدتا هنوز سنتی هست می تونین تصور کنین چه اتفاقی در بخش کشاورزی ما هنوز بهش بی مهری میشه می افته؟
و در تمام زمینه ها همینطور هست مثل مثلا میوه و....و اگر دولت توان خودش رو بزاره خیلی مشکلات حل میشه.

در بقیه بخشها هم ما در چند سال می تونیم خودکفا بشیم مثلا بحث عدم صادرات بنزین به ایران مطرح شد ایران شروع به کار برای ساخت پالایشگاه کرد(البته به لطف تفکر انقلابی دولت جدید وگرنه یه عده باز نمی خواستن با دریوزگی و دیپلماسی به گدایی بنزین برن) و برای 2 سال اینده توان صادرات اون رو هم خواهیم داشت و در بخش های صنعتی و نظامی و... هم ما تا الان اگر چیزی هم خریدیم برای انتقال فناوری بوده و این بخش ها اگر فشار بیشتر بشه به راحتی به توان داخلی میرسن.

و این طرح خودبخود شکست خورده و اجرای اون در چند سال باعث پوشش ضعفهای کشور میشه که مدتها با بودن نفت این امکان وجود نداشته.

مثلا در مورد ساختار اقتصادی کشور من اعتقاد داریم با تمهیداتی می تونیم میزان بودجه کشور رو که تنها 30 درصد برای مالیات در نظر گرفته شده که اونم بیشتر محقق نمی شه میشه به راحتی به بالای 60 درصد برد.

دوستان دنیای بدون وابستگی ایران به نفت رو تصور کنین و عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد .
شاید این نوع تحریم ها هم بعضی از مسیولین کشورمون رو از خواب خرگوشی در بیاره و به فکر ساختارها کارا و متوازن و سازگار با اسلامیت و ایرانیت ما باشن .
ان شا الله.....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خواهش می کنم من از بعضی از حرفهای دوستان ناراحت می شم که صرفا برای اینکه حرفی زده باشن و به قولی ما رو خراب کنن هر حرفی رو می زنن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]اول يه انتقاد به آقاي اپرا[/size]
[size=12][/size]دوست خوب من چرا اينقدر پستهايي كه ميدي طولاني هستند ؟ من چند جاي ديگه هم از اين پستهاي طولاني از شما ديدم . اگه ميخواي حس خود باوري رو در بچه ها تقويت كني يكم خلاصه تر تا بچه ها خسته نشن .

اين مطلبي رو هم كه ميخوام بگم با آقاي اپرا نيستم . سو تفاهم ي پيش نياد يه وقت .
دوما هزار بار گفتم دشمن رو دست كم نگيريد . من كاري ندارم كه 80 سال ديگه نفت تموم ميشه . من ميگم اين عربستان الان براي ما خطرناكه . تو اين زمان هم كه نفتش تموم نميشه .

قبول كنيد نيروي هواييمون ضعيف تر از اوناست .

ادامه بحث رو لطفا منطقي تر ادامه بديم و اينقدر بيخودي غيرتي نشيم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]من موندم این عربهای حاشیه خلیج فارس بعد از اتمام نفتشون از این سامانه ها برای دفاع از چی می خوان استفاده کنن حتما خیمه هاشون و یا سوسمارهایی که شکار کردن.[/quote]
واي كه چقدر خنديدم واقعا لبت خندون باشه جناب اپرا icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين عربهاي نامرد كلا وابسته به پشتيباني آمريكا هستن و اگه آمريكا حمايتشو از عربها قطع كنه ديگه وا ويلا ميشه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.