Recommended Posts

ببخشيد دوباره پست دادم.نميدونم چرا خودمو گذاشتم تو نقله قول icon_eek :oops: icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1. با حالی از خودتونه برادر اوپس icon_eek ما کوچیک شماییم.
2. فکر کنم سوء تفاهم شده ، من با نظر یخ خشک شما مخالفت نکردم. دیدی زود قضاوت کردی. اون یک برادر دیگه ای بود. یک نگاهی به پست های قدیم تر بنداز. دیدم دوستان می گن اصلا نمی شه مشکل حرارت رو حل کرد چند تا موید آوردم که میشه. ردی بر نظر شما ننوشتم.
3. خوب حالا که زحمت مطالعشو کشیدی. مطلب رو بزار ما هم بخونیم علممون زیاد بشه، یکم خلاصشم توضیح بده. ثواب داره. اما من یک راه نگفتم چندین راه مختلف رو سر بسته اشاره کردم. هنوزم فکر نکنم هیچ کدوم چند تن بشه ولی اصراری ندارم. مهم اینه که خنک کردن شدنیه.
3 پریم، (جا افتاد) هر چقدر هم نور غیر شارپ باشه، منبع نور یک روشنایی میشه بیشتر از اطراف، این طور نیست؟ یعنی شما سایه رو از بین می بری ولی یک جا رو روشن تر می کنی، اگر نیست یک شرحی بده چطور نورش از اطراف می تونه بیشتر نباشه؟
4. منطق چنین سیستم صدایی رو درک نمی کنم. خوبه بیشتر راجع به نحوه ی عملکردش توضیح بدی که راجع به عملی بودنش در ابعاد یک تانک قضاوت کنیم. یا اسمش رو بگو برم یک مطالعه ای بکنم
5. شوخی بود بابا. گفتی آبرامز... منم باهات شوخی کردم. منظور بدی نداشتم. اگر به من بود همه ی تانک ها رو با این دقتی که شما داری میدادم زیر دست خودت.
وقتی هم یک چیزی نظامی میشه ضربه و برخورد و این جور چیزا خوراکشه. نظرمن این طوری است. حالا استلث باشه یکم بیشتر باهاش مدارا می کنیم ولی در کلیت قضیه تغییر ایجاد نمی کنه. بازم ما کوچیکیم شایدم حق با شماست. اصراری ندارم.
6. در مورد گرد و خاک خودمم نظرم همون تکنولوژی نانو است. اشاره ای هم کردم. ولی خیلی گرون در نمیاد؟ یک برآورد قیمتی داری از اون ماشین های سمند؟ همیشه نانو گرون در نمیاد، باید یک ارزیابی کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]چین جت های آمریکا را هم کپی کرد[/size]
یاسالار داوور دومازت لوسو، رئیس ستاد مشترک ارتش کرواسی در زمان جنگ کوزوو، گفت که عوامل چین بخش هایی از یک جت اف-117 را در سال 1999 با خود بردند.
مقامات پنتاگون اعلام کردند که فناوری به کار گرفته شده در جنگنده رادارگریز جی-20 چین ممکن است از یک هواپیمای آمریکایی که در جریان جنگ کوزوو ساقط شد نمونه برداری شده باشد.

به گزارش برنا،دریاسالار داوور دومازت لوسو، رئیس ستاد مشترک ارتش کرواسی در زمان جنگ کوزوو، گفت که عوامل چین بخش هایی از یک جت اف-117 را در سال 1999 با خود بردند.

اف-117 که در سال 1999 عملیات ناتو مشغول بمباران نیروهای صربستان بود، با شلیک پدافند ضدهوایی صرب ها ساقط شد.

رئیس ستاد مشترک ارتش کرواسی گفت: "در آن زمان، گزارش های اطلاعاتی ما حاکی بود که عوامل چین با حضور در منطقه محل متلاشی شدن اف-117، اقدام به خریداری قطعات آن از مزرعه داران کردند."

وی در ادامه افزود: به نظر می رسد که چینی ها از این مواد برای کشف اسرار فناوری هواپیماهای رادارگریز استفاده کردند.

مقامات نظامی آمریکا نیز معتقدند که بعضی از قطعات این هواپیما به دست چینی ها افتاد که امکان کپی برداری و ساخت فناوری مشابه را به آنها داد.

گفته می شود که ارتش چین جنگنده جی-20 را پیشتر در ماه جاری برای اولین بار آزمایش کرد.

http://www.tabnak.ir/fa/news/144349/%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%87%D9%85-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راکت حامل ماهواره جدید مطالعات آب و هوایی ناسا کمی پس از پرتاب سقوط کرد و با برخورد با اقیانوس آرام 424 میلیون دلار هزینه ای که صرف ساخت ماهواره شده بود را به نابودی کشاند.

به گزارش خبرگزاری مهر، راکت حامل جدیدترین ماهواره آب و هوایی ناسا روز گذشته چهارم مارس 2011 پس از پرتاب نتوانست خود را به مدار زمین برساند و در بخش جنوبی اقیانوس آرام سقوط کرد.

این راکت چهار مرحله ای که "تائوروس" نام داشت از سکوی ساحلی پایگاه هوایی وندنبرگ کالیفرنیا پرتاب شد و ماهواره ای به ارزش 424 میلیون دلار را با خود حمل می کرد. ماهواره ارزشمند "گلوری" برای مطالعه بر روی وضعیت اقلیمی زمین ساخته شده و قرار بود در مدار زمین قرار گیرد.

به گفته "عمر بائز" مدیر پرتاب این راکت عملیات پرتاب و رسیدن راکت به مدار ناموفق بوده و تمامی شواهد نشان می دهند این راکت به همراه ماهواره اش در جایی از اقیانوس آرام جنوبی سقوط کرده اند.

چند دقیقه پس از پرتاب، دماغه مخروطی راکت تائوروس دچار اختلال شد، اختلالی مشابه با نقصی که در سال 2009 در پرتاب همین راکت به وجود آمد و منجر به از بین رفتن یکی دیگر از ماهواره های ناسا شد که به منظور رصد میزان انتشار دی اکسید کربن در اتمسفر زمین ساخته شده بود.

راکت چهار مرحله ای تائوروس ارتفاعی برابر 27 متر داشته و می تواند ماهواره هایی تا وزن هزار و 590 کیلوگرم را به مدار زمین ببرد. ماهواره گلوری نیز به منظور مطالعه بر روی تعاملات میان انرژی خورشیدی و اتمسفر زمین با تمرکز ویژه بر روی ذرات معلق اتمسفر و نقش آنها بر روی شرایط اقلیمی زمین ساخته شده بود.

بر اساس گزارش بی بی سی، مقامات ناسا می گویند هنوز برای تعیین دلیل اختلالی که منجر به بروز این حادثه ناگوار شده بسیار زود است اما شواهد نشان می دهد به دلیل اینکه پس از پرتاب بخشی از راکت که باید از بدنه جدا می شد، به واسطه نقص فنی جدا نشد، راکت بسیار سنگین شده و نتوانسته ماهواره گلوری را تا ارتفاع 705 کیلومتری بالای سطح زمین بکشاند.

http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1266851

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/627036_orig.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/627035_orig.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/627034_orig.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]این ها با این همه پیشرفتشون هنوز هم در معرض چنین شکست هایی هستند و خسارت های هنگفتی بهشون وارد میشه؛ این که ما داریم این همه تلاش می کنیم و برنامه فضایی میچینیم و الحمدلله تا حالا توی بخش های خوبی هم موفق شدیم واقعاً جای شکرانه ی عظیم داره...[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا بلد نیستین چرا از یه کار بلد کمک نمیخواین
خوب ماهواره هاتون رو به ما پسپارید تا هر جا که دوست داشتید بهتون تحویل بدیم icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میدادین با یه ماهواره بر سیمرغ یا امید براتون قشنگ میزاشتیم تو مدار که یه پیچ هم ازش کم نشه icon_cheesygrin
آبروشون رفت :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين كه چيزي نيست . حتما وقتي شاتل كلمبيا تو هوا تركيد قيافه هاشون ديدن داشت
icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اين كه چيزي نيست . حتما وقتي شاتل كلمبيا تو هوا تركيد قيافه هاشون ديدن داشت
:mrgreen:[/quote]

کشته شدن چندین فضا نورد غیر نظامی اصلا خوش حال کننده نبود! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.