Recommended Posts

بسمه تعالی با سلام اختلاف پنتاگون با نيروي هوايي آمريکا بر سر افزايش تعداد جنگنده های نسل پنجم اف 22 رپتور نيروي هوايي آمريکا و وزارت دفاع اين کشور بر سر موضوع افزايش تعداد هواپيماهاي اف بيست و دو در نيروي هوايي اختلاف نظر دارند. به گزارش شبکه تلويزيوني فاکس نيوز ، در وزارت دفاع آمريکا ، پنتاگون بر سر موضوع بکارگيري جت هاي جنگنده اف بيست و دو ، جنگي در گرفته است که بي شباهت به نبرد بين جنگنده ها در آسمان نيست. نيروي هوايي امريکا خواستار بودجه بيشتر براي خريد تعداد بيشتري از هواپيماهاي اف بيست و دو است اما برخي از مقامات وزارت دفاع آمريکا مخالف اين درخواست هستند. جنيفر گريفن خبرنگار فاکس نيوز از وزارت دفاع آمريکا گزارش داد، هواپيماهاي اف پانزده امريکا در دوم نوامبر در نيروي هوايي امريکا کنار گذاشته شدند. يکي از هواپيماهاي اف پانزده در يک ماموريت آموزشي به طور کامل در آسمان متلاشي شد. همين مسئله باعث شد که نيروي هوايي امريکا هواپيماهاي اف پانزده خود را کنار بگذارد. هواپيماهاي اف پانزده سي سال پيش وارد نيروي هوايي امريکا شده بودند و متوسط عمر اين هواپيماها در نيروي هوايي اين کشور به پانزده سال مي رسيد. اين خبرنگار افزود ، مخالفت مقامات پنتاگون به اين علت است که از ديدگاه آنان نيازي به کنار گذاشتن تمام هواپيماهاي اف پانزده در نيروي هوايي امريکا نيست. بايد گفت که پنتاگون تاکنون با خريد يکصد و هشتاد و سه جنگنده اف بيست و دو موافقت کرده است. اين هواپيماها خيلي گران هستند. قيمت هر فروند از اين هواپيماها يکصد و هشتاد ميليون دلار است. گوردون انگلند معاون وزير دفاع امريکا اساسا مخالف درخواست نيروي هوايي براي دو برابر کردن تعداد هواپيماهاي اف بيست و دو است. منبع: http://www.iribnews.ir/VmkNews.aspx?ID=V157218 جمعه 23/9/86

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارتش و سپاه فرقي نداره! ايراني ايرانيه! اميدوارم كه نتيجه اين تاملات سپاه و ارتش برقراري كامل امنيت كشور و ثبات منطقه باشه! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تل آویو، 21 آذر، خبرگزاری «نووستی» / "گابی آشکنازی" (Gabi Ashkenazi) رئیس ستاد کل فرماندهی اسرائیل حمله زمینی گسترده به نوار غزه را علیرغم موثر بودن حملات دقیق،امری ناگزیر می داند. وی معترف شد که حملات هوایی همه روزه و حملات منطقه ای نیروهای زمینی اسرائیل به مناطق مرزی، تهدیدات ناشی از گروه های رادیکالی فلسطینی را کاهش می دهند، اما نمی توانند این تهدیدات را بطور کامل از بین ببرند. آشکنازی طی کنفرانسی در تل آویو اظهار داشت: "ما در غزه همه روزه عملیات انجام می دهیم. روز گذشته ما به عملیاتی گسترده پایان دادیم که تهدیدات را کاهش می دهد، اما از بین نمی برد. ما به نقطه ای می رسیم که مجبور به اجرای حمله گسترده شویم". روز چهارشنبه در نشست کابینه سیاسی-نظامی اسرائیل نیز تهدیدات موشکی از سوی فلسطین مورد بررسی قرار گرفتند. در این دیدار برنامه تشدید تحریمات اقتصادی علیه نوار غزه ارائه شد، اما باری دیگر تصمیم به انجام عملیات گسترده زمینی در فلسطین تایید نشد. این مطلب را روزنامه هارتص به نقل از یکی از شرکت کنندگان در این نشست اطلاع داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 21 آذر، خبرگزاری «نووستی»/یک منبع آگاه در هیئت روسی شرکت کننده در نمایشگاه هوا-فضای LIMA-2007 مالزی ضمن تفسیر نتایج این نمایشگاه به «نووستی» روز چهارشنبه اطلاع داد که نیروی هوایی مالزی قصد دارد یک محموله دیگر جنگنده های سوخوی را از روسیه خریداری کند و از دولت این کشور برای این امر درخواست اعتبار کرده است.

وی گفت: نیروی هوایی مالزی احتمالا در آینده نزدیک عقد قرارداد دیگری در زمینه خرید جنگنده های سوخوی-30 ام کا ام را امکان پذیر می شمارد.

سوخوی 30 ام کا ام به جدیدترین سیستم های ناوبری از جمله رادار مجهز به اسکن الکترونیکی پرتوها(ساخت روسیه)، سیستم هدف گیری و همچنین سیستم های مدرن ساخت فرانسه، آلمان، انگلستان و آفریقای جنوبی مجهز شده است.

قرارداد صدور 18 جنگنده سوخوی30-ام کا ام به مالزی در ماه اوت سال 2003 در جریان سفر "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه به این کشور امضا شد. نیروی هوایی مالزی تا به حال 6 فروند آن را دریافت کرده و قرار است تا آخر سال آینده 12 فروند دیگر نیز تحویل داده شود.

کمپانی سوخوی در ترکیب غرفه روسیه در نمایشگاه LIMA-2007 شرکت نموده و جنگنده سوخوی-30 و هواپیمای مسافربری Sukhoi Superjet 100 را به نمایش گذاشت.

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزیر خارجه‌ی روسیه در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی اتهامات مبنی بر اینكه روسیه در حال بازگشت به دوران جنگ سرد است، بی‌پایه و اساس خواند.

تصویر
وزیر خارجه‌ی روسیه در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی اتهامات مبنی بر اینكه روسیه در حال بازگشت به دوران جنگ سرد است، بی‌پایه و اساس خواند.
به نقل از خبرگزاری شینهوا، سرگئی لاوروف، وزیرخارجه‌ی روسیه گفت: این عجیب است كه بعضی اوقات اظهار نظرهایی را می‌شنویم مبنی بر اینكه روس‌ها در حل بازگشت به دوران جنگ سرد هستند. ما هر كاری كه لازم باشد انجام می‌دهیم تا امنیت ملی‌مان تضعیف نشود، خواه برای این كار از گشت‌زنی‌ها جنگنده‌ها سود بریم و یا اسكادران‌های نیروهایی دریایی در مدیترانه.
لاوروف افزود: در همین زمان است كه مسكو این موضوع را مشاهده می‌كند كه قوای هسته‌یی استراتژیك و سیستم موشك‌های ضد بالستیك آمریكا بدون هیچ دلیلی در اروپا در حال مستقر شدن هستند.
وزیر خارجه‌ی روسیه همچنین اظهار داشت كه در این زمان همچنین تاسیسات زیر بنایی ناتو نیز اندك اندك به مرزهای روسیه نزدیك شده‌اند. این در حالی است كه این روندها به هیچ وجه برای غرب مزاحمتی ایجاد نمی‌كند.
لاوروف گفت: ما هیچ كس را تهدید نمی‌كنیم. ما قدرت داریم اما این قدرت را تقویت نمی‌كنیم. ما پایگاه‌های نظامیان را در كوبا و ویتنام تعطیل كرده‌ایم و در پاسخ پایگاه‌های بیشتری از ناتو در نزدیكی مرزهایمان مشاهده كردیم. به بیان دیگر در حالی كه ما به هیچ وجه در راستای تقویت قدرتمان گام برنمی‌داریم اعضای ناتو در نزدیكی مرزهایمان در حال تقویت قدرت‌شان هستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 23 آذر، خبرگزاری «نووستی»/ "سرگی کیسلیاک" معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز تصمیم مسکو جهت توقف اجرای پیمان نیروهای مسلح معمولی در اروپا را چنین توصیف کرد که توقف پیمان مذکور هدف اصلی نیست بلکه ابزاری برای مبارزه روسیه در راه احیای رژیم واقعی نظارت بر نیروهای مسلح معمولی در اروپاست. وی خاطر نشان ساخت: ما گزینه عاقلانه تری نسبت به پیمان CFE مشاهده نمی کنیم. وی امروز طی مصاحبه ای با روزنامه "کراسنایا زویزدا" گفت: پیمان قدیمی CFE که در زمان جنگ سرد به نوعی میان دو بلوک (ناتو و پیمان ورشو) منعقد شده بود کامل جوابگوی واقعیت های امروزی نیست. بعلاوه کشورهایی که بعد از امضای CFE به ناتو ملحق شدند تاکنون سهمیه های تسلیحات و تجهیزات نظامی خود را مطابق پیمان ورشو محاسبه می کنند اما در حقیقت تمامی نیروهای آن در اختیار ناتو است. در نتیجه پیمان آتلانتیک شمالی به مراتب بیش از روسیه از سهمیه تجهیزات سنگین نظامی برخوردار است. به غیر از این سه کشور بالتیکی (استونی، لیتوانی و لتونی) با پذیرش در ناتو خارج از حوزه عملکرد پیمان CFE قرار دارند. در نتیجه در آنجا تعداد نامحدودی از نیروهای مسلح و تجهیزات نظامی می تواند متمرکز گردد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام آمريكاو چك از نزديك شدن به توافق در مورد طرح دفاع موشكي خبردادند مقامات جمهوري چك و آمريكا روز جمعه از نزديك شدن به يك توافق براي استقرار بخش‌هايي از سامانه دفاع موشكي آمريكا در خاك چك خبر دادند ولي گفتند كه نيل به اين توافق به مذاكرات بيشتر نياز دارد. به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از پراگ ، "جان رود" دستيار وزير خارجه آمريكا پس از انجام مذاكراتي در پايتخت جمهوري چك گفت: "قطعا خط پايان در جلوي ديد ما قرار دارد." "توماس پوجار" معاون وزير خارجه چك نيز گفت: دستيابي به يك توافق طي چند ماه آينده امكان پذير است. امضاي هرگونه پيمان در اين زمينه بايد مورد تصويب مجلس چك قرار گيرد. آمريكا قصد دارد به بهانه تهديدهاي موشكي برخي كشورها از جمله ايران و كره شمالي يك پايگاه رادار در جمهوري چك به عنوان بخشي از يك سپر دفاع موشكي در اروپا مستقر كند . آمريكا همچنين موشكهاي رهگيري در لهستان مستقر خواهد كرد . روسيه به شدت مخالف اين طرح است . منبع: http://www1.irna.com/fa/news/view/menu-273/8609238095220846.htm

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام بلاروس آمادگي خود را براي ايفاي نقش متحد روسيه در برخورد با طرح استقرار سپر موشكي آمريكا اعلام كرد. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، "الكساندر لوكاشنكو"، رئيس جمهور بلاروس گفت: «اگر آمريكا به مخالفت مسكو با استقرار سپر موشكي در مركز اروپا بي‌توجه باشد و طرح‌هاي خود را در لهستان و جمهوري چك ادامه دهد، بلاروس نيز نقش خود را به عنوان متحد روسيه انجام خواهد داد.» لوكاشنكو در ديدار با همتاي روس خود "ولاديمير پوتين" در مينسك، پايتخت بلاروس، اظهار داشت: «بلاروس آماده است كه نقش خود را در برخورد با طرح استقرار سپر موشكي آمريكا در اروپا انجام دهد. منبع: http://www.asriran.com/view.php?id=31166

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سنای آمریكا بدون پیش شرط تعیین جدول زمانی برای خروج نظامیان آمریكایی از عراق، لایحه‌ی تخصیص بودجه‌ی بیشتر برای جنگ‌های عراق و افغانستان را تصویب كرد. به نقل از خبرگزاری شینهوا، بر اساس این لایحه كه با ‌٩٠ رای موافق و ‌٣ رای مخالف به تصویب رسید، ‌٦٩٦ میلیارد دلار به هزینه‌های نظامی اختصاص می یابد كه از این مبلغ ‌١٨٩ میلیارد دلار صرف جنگ‌های عراق و افغانستان خواهد شد. این بودجه‌ی ‌٦٩٦ میلیارد دلاری، هزینه‌های نظامی آمریكا را تا ‌٣٠ سپتامبر ‌٢٠٠٨ پوشش می دهد. براساس این لایحه همچنین كمك‌های بیشتری در اختیار آن دسته از سربازانی كه از مناطق جنگی باز می‌گردند قرار می‌گیرد كه شامل افزایش ‌٥/٣ درصدی حقوق پرسنل و ارتش و معاینات روحی و روانی آنها پس از جنگ است. این لایحه همچنین نظارت روی پیمانكاران را افزایش و برای نظارت روی قراردادهای ساخت و ساز در افغانستان یك سیستم حسابرسی و رسیدگی تعیین می‌كند. این لایحه همچنین شرایطی را برای برنامه‌های تسلیحات گران قیمت تعیین می كند به طوری كه به كاخ سفید اجازه می‌دهد ‌١٠ میلیارد دلار صرف موشك‌های بالستیك كند. این بودجه‌ی ‌١٠ میلیارد دلاری از مبلغ درخواست شده از سوی كاخ سفید، ‌٣٣١ میلیون دلار كمتر است. سناتور دموكرات كارل لوین، رییس كمیته‌ی نیروهای مسلح سنا گفت: مراقبت از سربازان و خانواده‌های آنها باید همیشه اولویت نخست ما باشد. انتظار می رود این لایحه كه در هفته جاری در مجلس نمایندگان آمریكا نیز به تصویب رسید پس از امضای جورج بوش، رییس جمهور آمریكا به یك قانون تبدیل شود. دموكرات‌های سنای آمریكا كه تعدادشان اندكی از جمهوری خواهان بیشتر است تاكنون چندین بار در تلاش برای تعیین یك جدول زمانی برای خروج سربازان آمریكایی از عراق ناكام مانده‌اند. اما سناتور كارل لوین گفت: پس از تصویب این لایحه تلاش برای تغییر مسیر در عراق تمام خواهد شد. خبرگزارى ايسنا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نتایج جدید‌ترین نظرسنجی در آمریكا نشان می‌دهد كه اكثریت مردم آمریكا جنگ این كشور علیه عراق را غیر قابل توجیه می‌دانند. به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا) نتایج جدید‌ترین نظرسنجی كه مشتركا توسط روزنامه‌ی واشنگتن پست و شبكه ای بی سی نیوز برگزار شد، نشان می‌دهد كه ۶۰ درصد از مردم آمریكا معتقدند هیچ گونه ضرورت و دلیلی برای جنگ این كشور علیه عراق وجود نداشت. تنها ۴۰ درصداز شركت كنندگان در این طرح نظرسنجی بر این باورند كه آمریكا به پیشرفت‌هایی در عراق دست یافته است. از سوی دیگر ۵۳ درصد از مردم آمریكا خواهان عقب نشینی هرچه سریعتر نیروهای آمریكایی از این كشور هستند و ۴۳ درصد دیگر معتقدند كه نیروهایشان باید در عراق باقی بمانند. هم چنین بر اساس این نظرسنجی حمایت از جمهوری خواهان در آمریكا نیز كاهش یافته و بر اساس آن ۴۹ درصد از مردم آمریكا از عملكرد دموكرات‌ها راضی هستند و تنها ۳۵ درصد از آنها از عملكرد جمهوری خواهان رضایت دارند. درصد حمایت‌ها از جورج بوش، رییس جمهور آمریكا نیز با كاهش رو به رو بوده و به ۳۳ درصد رسیده است. خبرگزارى ايسنا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 24 آذر، خبرگزاری «نووستی»/"سرگی کیسلیاک" معاون وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه طی کنفرانسی مطبوعاتی در مسکو اعلام کرد که روسیه از نتایج مذاکرات در مورد سپر ضد موشکی و پیمان نیروهای مسلح معمولی در اروپا (CFE) رضایت ندارد. وی گفت: در مورد مسائل مربوط به CFE و سپر ضد موشکی که قرار است همکاران آمریکایی ما در اروپا مستقر نمایند و این اولین باریست که تجهیزات استراتژیکی در نزدیکی مرزهای ما مستقر می شود، پیشرفتی وجود نداشته که موجبات رضایت ما را فراهم کند. معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود که روسیه به انجام مذاکرات با آمریکا و دیگر کشورها در این زمینه ها ادامه خواهد داد. واشنگتن قصد دارد ده موشک رهگیر خود را در لهستان و راداری را در چک مستقر سازد. اولین موشک از ده فروند یاد شده احتمالا در سال 2011 به حالت کشیک نظامی قرار خواهد گرفت. قرار است کار استقرار هر ده موشک تا سال 2013 به اتمام برسد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نماینده ولی فقیه در سپاه، رویكرد جدید در این نیرو را تربیت پاسداران رسالت محور و تكلیف مدار با تكیه بر معنویت افزایی عنوان كرد. به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران، علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران كه در نخستین همایش مسئولان و مدیران مراكز تداوم آموزش‌های عقیدتی سیاسی سپاه در شهر قم سخن می‌گفت، اظهار داشت: رسالت سپاه پاسداران طبق قانون اساسی حفظ انقلاب و دستاوردهای آن است و زیربنای تربیت انسان‌های رسالت محور و تكلیف‌گرا توجه به معنویت و بنیه اعتقادی در كنار افزایش بصیرت سیاسی است. وی افزود: با توجه به این رویكرد جدید سپاه از نظر تئوری، مسئولیت حوزه نمایندگی ولی فقیه بسیار حساس و سرنوشت‌ساز است. نماینده مقام معظم رهبری در سپاه با تأكید بر اینكه آموزش‌های عقیدتی سیاسی باید با برنامه‌ریزی دقیق، تخصصی، هدفمند و پیام‌رسان باشد، افزود: اگر متون درسی این آموزش‌ها همراه با ادبیات دلنشین و قلم روان نویسندگان متعهد طراحی شود، جذابیت آن برای دانش‌آموختگان دو چندان خواهد بود. به گزارش فارس، نخستین همایش مسئولان و مدیران مراكز تداوم آموزش‌های عقیدتی سیاسی سپاه به مدت دو روز در شهر مقدس قم برگزار شد. خبرگزارى فارس

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام شبکه خبر دقایقی پیش به نقل از رئیس ستاد کل مشترک ارتش روسیه از احتمال تشدید منازعات واشنگتن و مسکو در چارچوب رقابت های تسلیحاتی خبر داد.و این میتواند سرآغازی برای جنگ سرد باشد. بر اساس این خبر که با عنوان خبر فوری و به صورت زیرنویس در شبکه خبر اعلام شد، روسیه آمادگی دارد در صورت هرگونه تهدید تسلیحاتی که از سوی آمریکا سازماندهی شده باشد، از موشک های راهبردی قاره پیمای خود بهره برد. طی ماه های اخیر و با تاکید مقامات آمریکا بر لزوم استقرار سپر موشکی در اروپای شرقی منازعات تسلیحاتی واشنگتن و مسکو افزایش قابل توجهی داشته است. همچنین ساعتی قبل خبرگزاری نووستی روسیه به نقل از ژنرال "یوری بالویفسکی" رییس ستاد کل نیروهای مسلح این کشور اعلام کرد که پرتاب موشک های رهگیری سیستم ضد موشکی آمریکا می تواند تحریک کننده پاسخ موشکی توسط موشکی های قاره پیمای استراتژیکی شود. به گفته وی شکل موشک های ضد موشک، مسیر پرواز و جهت آنها به موشک های قاره پیما شباهت دارد. وی توضیح داد که به همین خاطر اشتباه در کلاسه بندی موشک های ضد موشک پرتاب شده از لهستان می تواند محرک پاسخ موشکی شود. بالویفسکی افزود: بعبارت دیگر اگر احتمال دهیم که ایران بخواهد به آمریکا حمله موشکی کند، موشک های ضد موشکی که از لهستان پرتاب خواهند شد، به سوی روسیه پرواز می کنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام روسيه غرب را به بهره برداري سياسي از پيمان تسليحاتي اروپا متهم کرد خبرگزاري فرانسه در گزارشي از مسکو به قلم داريو توربورن نوشت ... رئيس ستاد مشترک ارتش روسيه امروز شنبه با متهم کردن غرب به بهره برداري سياسي از پيمان نيروهاي متعارف اروپا هشدار داد استقرار موشک هاي رهگير امريکا ممکن است حمله موشکي روسيه را به دنبال داشته باشد. يوري بالويفسکي در کنفرانسي مطبوعاتي افزود کشورهاي غربي عمدا موافقتنامه مربوط به کنترل تسليحاتي اروپا را به ابزاري براي دستيابي به اهداف سياسي خود عليه روسيه تبديل کرده اند. روسيه دوازدهم دسامبر اجراي پيمان نيروهاي متعارف اروپا را به تعليق دراورد . اين موافقتنامه کليدي دوران جنگ سرد استقرار نيروها و تسليحات سنگين را از ساحل اتلانتيک تا کوههاي اورال روسيه محدود مي کند. بالويفسکي با انتقاد از توسعه رو به شرق سازمان پيمان اتلانتيک شمالي ناتو به طرف مرز روسيه گفت اگرچه اکنون که مسکو اجراي پيمان نيروهاي متعارف در اروپا را به تعليق دراورده است ازاد است تا نيروهاي خود را متمرکز کند اما درحال حاضر هيچ برنامه اي در اين زمينه ندارد. روسيه اعلام کرد به علت کوتاهي اعضاي ناتو در تصويب نسخه اصلاح شده سال هزار و نهصد و نود و نه اين پيمان اجراي ان را به تعليق در مي اورد. کشورهاي عضو ناتو تاکيد دارند زماني نسخه اصلاح شده اين پيمان را تصويب مي کنند که مسکو به تعهد خود در خارج کردن نيروهايش از گرجستان و مولداوي عمل کند. تصميم روسيه در به تعليق دراوردن پيمان نيروهاي متعارف در اروپا موجي از اعتراض کشورهاي غربي را درپي داشت به طوري که ناتو اين اقدام روسيه را تاسف اور و امريکا نيز ان را اقدامي نادرست توصيف کرد. بالويفسکي همچنين از برنامه هاي امريکا در استقرار موشک هاي رهگير در لهستان و يک سامانه رادار در جمهوري چک که واشنگتن مي گويد هدف از ان مقابله با تهديد موشکي احتمالي ازسوي ايران است انتقاد کرد. وي افزود پيشنهادهاي امريکا که در مذاکرات درباره سامانه دفاع موشکي واشنگتن مطرح شده غير قابل قبول است و نمي توان گفت برنامه هاي امريکا در اين زمينه هدفي غير از روسيه را دنبال مي کند. سرگئي کيسلياک معاون وزير امور خارجه روسيه نيز در کنفرانسي مطبوعاتي گفت نتايج رايزني هاي امريکا و روسيه درباره برنامه هاي امريکا درخصوص استقرار بخش هايي از سامانه دفاع موشکي خود در اروپا نااميد کننده بود. وي افزود ما به تلاش هاي ديپلماتيک خود ادامه خواهيم داد و راههايي را که نياز است در شرايط مختلف در حفظ امنيت روسيه به کار گرفته شود بررسي خواهيم کرد. بالويفسکي همچنين هشدار داد شليک موشک رهگير ازسوي امريکا مي تواند به حمله موشکي روسيه منجر شود زيرا ممکن است اين موشک رهگير با يک موشک بالستيک اشتباه گرفته شود که قصد دارد روسيه را هدف قرار دهد. وي افزود ما درباره احتمال حمله تلافي جويانه صحبت مي کنيم که ممکن است درپي پرتاب يک موشک رهگير و به اشتباه گرفته شدن ان با يک موشک بالستيک و به کار افتادن خودکار پدافندهاي روسيه براي هدف قرار دادن ان صورت گيرد. بالويفسکي تصريح کرد اگر فرض کنيم ايران قصد داشته باشد يک موشک عليه امريکا پرتاب کند ... انگاه موشک هاي رهگير از لهستان به طرف روسيه به پرواز درخواهند امد. وي گفت اگر يک موشک رهگير از لهستان براي منهدم کردن يک فروند موشک ايران شليک شود و هنگام عبور از روسيه باعث به کار افتادن خودکار سيستم دفاعي روسيه شود ، چه کسي مي تواند مسئوليت ان را به عهده بگيرد. اين اظهارات بالويفسکي يک روز پس از ان مطرح شد که الکساندر لوکاشنکو رئيس جمهور بلاروس متعهد شد در مناقشه موجود برسر برنامه هاي امريکا براي استقرار بخش هايي از سامانه دفاع موشکي خود در اروپا از روسيه حمايت کند. لوکاشنکو افزود بلاروس اماده است تا درصورت بي توجهي امريکا به مخالفت هاي روسيه با برنامه هاي واشنگتن درزمينه استقرار بخش هايي از سامانه دفاع موشکي خود در اروپا و اجراي برنامه هايش در اين زمينه ، به عنوان متحد روسيه ايفاي نقش کند. منبع: http://www.iribnews.ir/VmkNews.aspx?ID=V158497

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب که این رابطه بین آمریکا و روسیه به هم بخوره چون اونوقت روسیه برای فلج کردن آمریکا به ما تسلیحات می ده تا در صورت جنگ بتونیم آمریکا رو فلج کنیم این خودش یه امتیاز برای روسیه است که بتونه در رغابت تسلیحاتی از آمریکا بیفته جلو چون اون موقع آمریکا حواسش فقط به جنگ با ایرانه نه رغابت تسلیحاتی و روسیه می تونه به وسیله ی ایران یه جورای نیروه های دریایی و هوایی رو نابود کنه . icon_cheesygrin :| :| :lol: :lol: :( :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.