Recommended Posts

صرفنظر از اینکه این بحث رو ادامه بدیم یا همین جا خاتمه اش بدیم و یا اینکه چه افرادی دارن با هم بحث می کنن

این مساله واقعا مهمیه و خوبه که ابعادش روشن و روشن تر بشه
ببینید ما در جنگ دقیقا ناگزیر شدیم برای دفاع از خودمون این ترکیبی که شما فرمودید خلق کنیم که در برخی موارد هم خیلی خوب جواب داد اما شکی نیست که اون طرف قضیه هم که هویت ماشینی یک رویارویی نظامی و چه بخوایم و چه نخوایم در دنیای امروز بیش از حد تصور ما تعیین کننده شده، خیلی حرف واسه گفتن داره ...
علت اصرار من اینه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
اتفاقا من اکیدا قصدم رد کردن حرف کسی نیست من خیلی دوست دارم بدونم آیا این محاسبه ای که شما دارید انجام می دید صرفا بر پایه اعداد و ارقام و تجهیزات و یا عوامل دیگه ای رو هم در نظر می گیرید؟[/quote]

نه مگه میشه بحث عددی و ارقام کرد ؟ اصلا ممکن نیست حتی ارتش امریکا که بیشترین امار نظامیم ازش تو نت هست بازم نمیشه به قطع راجبش گفت
دیدگاه من تحلیل استراتژی براساس امار نبردهای جنگهای قبلی هست دلیلشم مشخصه :

یک سازمان رزم نمیتونه در مدت کوتاه سازماندهی خودشو عوض کنه مگر بخواد برای هدفی خاص اماده بشه اما با این وجود باز هم شاکله اصلی سازمان رزم ش براساس دکترین نظامی بلندمدتش هست

یعنی شما نمیتونی تو جوامع غربی اندیشه نیروی هوایی رو تجسم نکنی و بیای راجبه جنگ صحبت کنی چراکه شاکله جنگ از نظر غربی ها نیروی هوایی هست البته الان داره به سمت نبرد الکترونیک و ... هم پیش میره

راجبه بحث کردن هم والا دیگه وقتش نیست .... حرفامونم زدیم فقط گهگاه اگر بفهمیم نظرمون اشتباه بوده میاییم اصلاح میکنیم گهگاه هم اگر دیدیم کم مایه گذاشتیم بیشتر مایه میزاریم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا با این اوصاف، بیاید یه جمعبندی خیلی کلی انجام بدیم در یه برآورد نظامی، آیا میشه امیدوار بود که بر فرض مثال سازمان رزم کلاسیک ارتش آمریکا که عمدتا بر پایه اندیشه های فرماندهان نظامی اونها در دهه های 60 تا 70 میلادی یعنی اوج جنگ سرد و امکان نزدیک رویارویی نظامی بلوک های شرق و غرب وجود داشت، بنا شده در یک رویارویی با کشوری مثل ایران که از ناحیه و منظر دیگه ای به چنین برخورد نظامی فکر می کنه و اندیشه ها و تئوری های نظامی متفاوت تری رو ارائه می ده و داده دچار چالش قابل بحثی بشه؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حالا با این اوصاف، بیاید یه جمعبندی خیلی کلی انجام بدیم در یه برآورد نظامی، آیا میشه امیدوار بود که بر فرض مثال سازمان رزم کلاسیک ارتش آمریکا که عمدتا بر پایه اندیشه های فرماندهان نظامی اونها در دهه های 60 تا 70 میلادی یعنی اوج جنگ سرد و امکان نزدیک رویارویی نظامی بلوک های شرق و غرب وجود داشت، بنا شده در یک رویارویی با کشوری مثل ایران که از ناحیه و منظر دیگه ای به چنین برخورد نظامی فکر می کنه و اندیشه ها و تئوری های نظامی متفاوت تری رو ارائه می ده و داده دچار چالش قابل بحثی بشه؟
[/quote]

خلاصه و کوتاه :

دچار خرده مشکلات ناشی از تقابل دو اندیشه متفاوت نظامی خواهند شد ولی با توجه به لجستیک و پشتیبانی و نیز دانش نظامی و مهمتر از همه اقتصادی و تجربه و استعداد نیروی بیشتر قادر به حل این مشکل خواهند بود

تمام !

منبع : تاریخ 200 سال جنگ های امریکا !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارنستو جان من کاملا مقصودتون رو درک می کنم و از گفتگو با شما در این موضوع عمیقا خوشحالم و لذت می برم شما چیزای زیادی برای یاد دادن به بنده دارید

پس بگذارید موضوع رو از این وجه ببینیم:
می دونید که ایران به احتمال بسیار زیاد اغلب پایگاه های مهم و راهبردی ایالات متحده رو در خاک کشورهای همجوار مورد حمله قرار خواهد داد و به اونها و قابلیت های فعال اونها آسیب خواهد زد این چیزی که فرماندهان سپاه و ارتش صریحا اعلام کردن صرفنظر از پیامدهای روانی و تلفات جانی احتمالی آیا شما این قبیل موارد رو هم خرده مشکلاتی می بینید که آمریکایی ها براحتی و پس از زمانی کوتاه از پس اونها برمیان؟ خیلی مایل هستم جواب این پرسش رو برای بنده روشن کنید

با تشکر از بردباری شما

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
می دونید که ایران به احتمال بسیار زیاد اغلب پایگاه های مهم و راهبردی ایالات متحده رو در خاک کشورهای همجوار مورد حمله قرار خواهد داد و به اونها و قابلیت های فعال اونها آسیب خواهد زد این چیزی که فرماندهان سپاه و ارتش صریحا اعلام کردن صرفنظر از پیامدهای روانی و تلفات جانی احتمالی آیا شما این قبیل موارد رو هم خرده مشکلاتی می بینید که آمریکایی ها براحتی و پس از زمانی کوتاه از پس اونها برمیان؟ خیلی مایل هستم جواب این پرسش رو برای بنده روشن کنید [/quote]

شما لیبی رو خاطرت هست ؟ تلاش هاش برای جنگ با اسراییل و اینا ؟

ببین شاید مهمترین نمونه این حملاتی که شما گفتی حمله حزب الله در لبنان به صورت غافلگیرانه باشه درسته ؟ این نظر منه

نمونه واقعیش میشه اون که باعث شد فرانسه و امریکا هرکدوم به نوبه خود طعم حمله رو بچشند و پا بکشن عقب

اما دوست عزیز شما کل جهان رو به آتش بکشی جهان به روت میخنده ؟ رسانه هاش میخندن ؟>

به نظر من امریکا اتفاقا مایل هست برخلاف گفته هاش ! که ایران از این کارا بکنه به عبارت بهتر از خداشه ! تا هرچه بیشتر نیرو تامین کنه برای جنگ تمام عیار با ایران

المان نازی رو له کردند در جهان هیچ کس نگفت رحم کنید به زن و بچه المانی برا اینکه ذهنشون کامل درگیر جنایات المان ها بود و نیز بزرگنمایی این جنایات

خوب حالا رک بگم ، ما درگیر نبرد تمام عیار بشیم ایران و حکومتش چیزی برای از دست دادن نداره و به اب و اتش میزنه فقط برای یک هدف : شاید دشمن ترسید و با یک عملیات غیرمستقیم ترس تو دلشون کاشت و عقب کشیدن
[color=red]
این شاید تفکر الان خیلیاتون باشه ولی به نظر من ایران هدفش از این حرفا برای قبل جنگ هست [/color]
[color=brown]
میخواد با جنگ روانی دشمنان رو دور نگه داره و فکر کنم تقریبا هم موفق بوده هرچند قصد امریکا هم درگیری مستقیم با ایران نبود مگر چند مورد که اونم واقعا با برخی مسایل پشت پرده از سر ایران رفع شد
[/color]

درواقع در صورت رخداد نبرد این تهدیدها هرچقدرم خطرناک و قوی باشه نه تنها اثر نداره بلکه بدتر میکنه اوضاع رو

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته بعضی ها هم نظرشون اینه که الان بهترین موقع برای کشوندن پای آمریکایی ها به یک معرکه نظامی تمام عیاره بدلایل اقتصادی و بعضا سیاسی نظر شما در این مورد چیه؟ اگر برعکس باشه چی یعنی اینکه ایران اتفاقا در همین موقعیت بخواد یه ضربه در مقیاس متوسط وارد کنه؟ در این مورد هم بد نیست صحبت کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نظری ندارم ! چشمک

والا ایران هروقت تونست جلو سقوط پشت سرهم هلیکوپتر و هواپیماهاشو بگیره اون وقت بگه نبرد تمام عیار !

اقتصاد امریکا در بدترین حالت هزاران بار قوی تر از اقتصاد ایران هست !

امریکا در چاه های استراتژیک نفتشو باز کنه ایرانو عربستانو همه رو اب میبره !!!!!!

نفت اولین بار کجا پیدا شد ؟ منبعش کجا بود ؟ الان کجاست ؟

سیاست رو باید از اینا یاد گرفت نفت شما رو از شما میکشن ولی نفت خودشونو برای هزاران سال دیگه ذخیره میکنند !

در کل خیر ، اشتباه امریکا در نبرد با طالبان و عراق که دشمنان خونی ما رو از بین برد رو نباید ایران تکرار کنه ، این شیر پیر هم باشه بازم شیر هست !

ایران توان برابری با این کشور رو نداره

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با در نظر گرفتن همه این جنبه ها چرا آمریکا برای تهاجم نظامی به کره شمالی سه دهه است که مردده؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عجبا ! icon_cool

والا خداییش من پرزیدنت امریکا یا کره شمالی نیستم ! و دسترسی به اطلاعات محرمان ندارم بگم ولی اگر از نظر تاریخی و معدود مباحث مطرح دربارش بخوام نظرمو بگم :

شما یه پدر مثل چین بالا سرت باشه ؟ که باعث میشه تایوان و اون منطقه کلا تشنج باشه و کلی سلاح بفروشی و کلی اقتصاد و نبضش دستت باشه میای باهاش بجنگی ؟

کره شمالی یه گوشت قربانی بین چین ژاپن و امریکاست و بس که وضعیت داخل کشورش به بدتر شدن اوضاع برا خودشون کمک میکنه همیشه

تقریبا میشه گفت وقتیم چین دست از کره خواست بشوره تا با امریکا معامله کنه یهو کره دزدکی بمب اتمیش رو ساخت تا چین هم ازش بترسه کمی ! و کماکان کره همون گوشت جلو توپ باشه

کتابی هست به نام تاریخ دو قرن جنگ های امریکا ، یه مطالعه ای ازش بکنی جنگهای امریکا رو توش نوشته ، اگرم تاریخدان باشی مشخصا تاریخ نظامی امریکا رو کمی خوندی

تو خون امریکایی ها نیست به کشوری که حتی یک ذره منفعت داره حمله کنند مگر به نفع شون باشه ! به عبارت بهتر نفع عظما !

کره از هر نظر باب میل امریکاست ، مضاف بر نیروی نظامی که داره و توان ضربه زدن به نحویکه باب میل امریکا نیست رو داشته باشه پس چی ؟ نفع عظما اینه کره شمالی باقی باشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سخن شما درسته و کتابی رو که فرمودید چیزی حدود ده سال قبل اگر اشتباه نکرده باشم زمانی که دانشجوی مقطع کارشناسی بودم مطالعه کردم اما چرا ایران با توجه به موقعیت ممتاز و در عین حال حساسی که داره وضعیتی بمراتب پیچیده تر رو برای آمریکایی ها ایجاد نکرده باشه؟ در ضمن از اینکه وقت میذاری و به سوالاتم جواب میدی ازت متشکرم.

اسم کامل کتاب که بنده به زبان اصلی مطالعه اش کردم هست
The American Way of War: A History of United States Military Strategy and Policy
نوشته
Russell Weigley

که ایشون از تحلیل گران خبره مسائل نظامی روز بوده و مدتی رو با وزارت امور خارجه زمان ریاست جمهوری ریگان همکاری می کرده

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سخن شما درسته و کتابی رو که فرمودید چیزی حدود ده سال قبل اگر اشتباه نکرده باشم زمانی که دانشجوی مقطع کارشناسی بودم مطالعه کردم اما چرا ایران با توجه به موقعیت ممتاز و در عین حال حساسی که داره وضعیتی بمراتب پیچیده تر رو برای آمریکایی ها ایجاد نکرده باشه؟ در ضمن از اینکه وقت میذاری و به سوالاتم جواب میدی ازت متشکرم.[/quote]

ایول بابا ، پس من دیگه چیزی نگم سنگین ترم چون هنوز کارشناسیم رو تموم نکردم !
ما کرتیم برادر جان !

سوالتو نفهمیدم چیه ؟ یعنی چرا ایران با توجه به ژئوپلتیک خوبش نتونسته علیه امریکا اقدامی کنه ؟

خوب این جواب رو واقعا نمیشه قاطع داد یا کامل چون اختلاف نظرش زیاده

ببین در بحث تاریخی بگیم حتما خوندی که میگن امریکا ایرانو ژاندارم منطقه کرد دقت کن امریکا ایرانو ژاندارم کرد ....
در اغلب اوقات میگن : بریتانیا امریکا روسیه و .... فلان کارو کردند
این نقش شون رو میرسونه

حالا باید پرسید اگر اونا نمیکردن ما خودمون میشدیم ؟ این سوالیه که جوابای گوناگونی براش دادند محققین

من میگم ایران منطقه عالی داره از نظر ژئوپلتیک ... جغرافیاش عالیه استعداد مردمی ش عالیه و ... ولی ایا از این امکانات کسی هست بهره برداری کنه ؟ ایا شرایط جهانی طوری هست که بهره برداری بکنی بدون کمک دیگران ؟

البته دو سه سالی هست که ایران وارد این فاز شده که برای امریکا مشکل درست کنه .... که شاید نمونه هایی ازش رو در کشورهای نزدیک امریکا دیده باشید و باشیم ....

اینکه موفق شده یا نه ؟ موفق بشه یا خیر ؟؟ الله اعلم !

من میگم نمیشه چون کشوری چون چین رو داریم که هزاران برابر ما جمعیت و پتانسیل داشت در زمان تائو ، ولی اومد قدرت اقتصادیش رو افزایش داد تا بتونه یه روزی جلو امریکا بایسته

واقعیت اینه که ما پتانسیل خوبی داره ولی نه در حد امریکا ، باید مثل چین بکنه[/quote]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اول اینکه بنده ارادتمند همه اساتید و دوستان ارجمند خودم هستم! دوم اینکه چاپ اول این کتاب در 1974 انجام شده یعنی اوج جنگ سرد این کتاب سه تا چاپ دیگه هم داشته که آخرین ورژن که کمی هم توش دست برده نویسنده به لحاظ تغییر شرایط روز دنیا و از بین رفتن نظام دو قطبی فکر می کنم سال 1994 یا 95 بوده.
اما ... اصل مطلب! ...
خوب البته بقول خودتون چشمک! و بشکل نامحسوس! جواب منو یعنی اون چیزی که رو مایل بودم در تحلیل کلی شما متوجهش بشم در یکی دو خط از پست آخری خودت ارائه کردی! متشکرم! ولی بهت نمیگم دنبال چی بودم! چون بدجنسم و بدجنسم! icon_eek icon_cool

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بی خیال ! تو فکر این چیزا نباش

ما سالها به عشق این نظام خون دلها خوردیم و فکر میکردیم میشیم یه نظامی قدااااااااااار برای خدمت به وطن ولی زهی خیال باطل ....
تو این کشور برای تنها چیزی که ارزش کسی قائل نیست تحلیل شرایط هست و تعقل

در مراکز نظامی ما بیش از اونکه ادم به دنبال تجزیه تحلیل وقایع باشه به دنبال ...و.... و.... هستند

من خودم یه بار فکر داشتم میکردم با خودم میگفتم خدا طوری داری صحبت میکنیم و بحث میکنیم انگار الان وزیردفاعی چیزی هستیم و کمی ناراحت شدم .... البته بعدها که سر ماجراهایی بحثم شد با برخی نظامیون دیدم جدا حتی بی سوادترین اعضای این سایت هم تومنی سنار با باسوادترین نظامیان ایرانی قابلیت رقابت دارند ! چشمک

بدجنسی ؟ نه بابا راحت باش نگو ! میگن :
هرجای ایران سرای من است اما :

هرجای نت سرای من است ! چشمک
هرجا رفتم هرکی شناخته م و هرکی برداشت خودشو از حرفام داشته ! میترسم برداشت شون و تون خلاف اون برداشت خودم از حرفام باشه ! icon_cool

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است

مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.