Recommended Posts

[color=darkred][b]هند باز هم بالستیک آزمایش کرد+عکس[/b][/color]

[color=blue]به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، هند یک موشک بالستیک کوتاه برد سوخت جامد جدید با نام Prahaar را با موفقیت آزمایش کرد[/color].

این موشک 150 کیلومتر برد و حدود 1300 کیلوگرم وزن(جرم) دارد و از یک پرتابگر 6 تایی روی یک خودروی 8*8 پرتاب می شود. هر موشک یک سرجنگی 200 کیلوگرمی دارد. طول این موشک 7.3 متر و قطر آن 420 میلیمتر و از هدایت GPS/INS (سامانه موقعیت یابی جهانی و سامانه ناوبری داخلی) برخوردار است و در مدت زمان 250 ثانیه به بیشینه برد خود می رسد.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/5/12/82975_853.jpg
موشک کوتاه برد Prahaar

پاکستان نیز موشکی مشابه را توسعه داده و احتمال داده می شود هر دو کشور آنها را به سرجنگی اتمی بجز سرجنگی متعارف فعلی مجهز کنند. طی چند سال گذشته هر آزمایش موشکی یکی از این دو کشور با آزمایش مشابهی توسط دیگری پاسخ داده شده است و باید دید آیا پاکستان طی روزهای آینده عمل مشابهی را تکرار می کند یا نه.

به گزارش مشرق، این نوع موشک ها با پرتابگر متحرک و با توجه به قابلیت هدایت که بر دقت آن به میزان چشمگیری می افزاید توان موشکی تاکتیکی نیروی کاربر خود را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند به خصوص وجود تعداد مناسبی از آن بر روی یک پرتابگر و سرعت واکنش بالا و عمر انبارداری زیاد که از ویژگی های ذاتی پرتابه های سوخت جامد است این نوع از سلاح ها را برای اجرای آتش متقابل و دقیق در یک درگیری کوتاه برد به گزینه ای ایده آل تبدیل می نماید.

[color=olive]۱۲ مرداد ۱۳۹۰ [/color]
منبع: مشرق نيوز
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/60089/%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%D8%AF+%D8%B9%DA%A9%D8%B3
[size=9]
[color=violet]ببخشيد كه پست متوالي دادم، امكان ويرايش نبود![/color][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]
[color=blue]مغولستان 5 فروند جنگنده میگ29 از روسیه می خرد.[/color]

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/5/12/82898_229.jpg
به نظر کارشناسان، مغولستان به این میگ29ها احتیاج ندارد زیرا توسط دو قدرت بزرگ روسیه و چین احاطه شده است. چیز دیگری در حال روی دادن است و آن احتمالاً سرپا نگهداشتن خط تولید میگ29 است تا نیاز مغولستان. مغولستان وضعیت اقتصادی بسیار بدی دارد و تنها حدود 10 فروند از 44 فروند دارایی میگ21های فعلی آن پرواز می کنند. از اینرو سفارش جدید برای این کشور چندان منطقی نیست.
هر چند بیش از 25 کشور دنیا از دارندگان میگ29 به شمار می روند اما سالهاست در بازار رقابتی، جنگنده چندان محبوبی نیست و چند کشور تمایل به بازنشسته کردن و یا امتناع از سفارش خود دارند از جمله مالزی، الجزایر. استثنا در این میان سوریه است که حداقل در سال گذشته به دریافت تعداد بیشتری از آن تمایل نشان داده است.
این در حالی است که حدود 1600 فروند میگ29 ساخته و 900 فروند آن صادر شده که باید گفت اغلب این صادرات مربوط به دوران شوروی سابق و کمی پس از آن است. میگ29 در سالهای اخیر در مقایسه با جنگنده های دیگر کشورها و حتی محصول هم وطن خود یعنی خانواده سوخو27 توفیقات چندانی به جز سفارش حدود 45 فروندی از مدل دریاپایه آن توسط هند نداشته و جالب اینکه در رقابت 126 فروندی نیروی هوایی هند، آخرین نمونه میگ29 با نام میگ35 موفق به راهیابی به مرحله نهایی ارزیابی در رقابت با جنگنده های اروپایی و آمریکایی نشده است.
سفارش 10 فروندی لبنان از آخرین سفارشات این جنگنده است که در مورد آن خبرهای ناخوشایندی شنیده می شود. هر چند نمونه های آخر میگ29 از استاندارد بالایی در تجهیزات و تسلیحات برخوردار هستند اماعدم رضایت از کیفیت ساخت، مشکلات تعمیر و نگهداری و ارائه خدمات فنی از سوی سازنده از جمله دلایل عدم توفیق این جنگنده چابک است.

[color=olive]۱۲ مرداد ۱۳۹۰[/color]
منبع: مشرق نيوز
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/60047/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%AF29-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86

[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام. الیته ما در رده موشک های بالستیک کوتاه برد فاتح 110 رو داریم که فکر میکنم خیلی از این موشک سرتر باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میگ 29 دیگه بدرد نمیخوره و این شاید به علت خدمات پس از فروش کم روسهاست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اطلاعات منعکس شده در مورد خبر خرید j-10B

احتمالا پاکستان 2 اسکادران دریافت خواهد کرد.
توانایی این پرنده را مطابق با اف-16 بلاک 50/52 ارزیابی می گردد.
علی الظاهر پاکستان ساخت jf-17 چینی را آغاز کرده است.
منابع غربی معتقدند در مقایسه با j-10A مدل B دارای موتورهای پرقدرت تری می باشد.
اولین پرواز j-10B در سال 2009 صورت گرفته است .
احتمالا برخوردار از سنسورهای infrared search and track sensor یابه اختصار IRST خواهد بود .

چند تا عكس :

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/05%7E18.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_05%7E18.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/04%7E16.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_04%7E16.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/03%7E17.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_03%7E17.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/02%7E21.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_02%7E21.jpg[/img][/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]
[color=blue]روزنامه دیلی تلگراف ، چاپ انگلیس ، نوشت آرژانتین سرگرم تولید یک فروند زیردریایی هسته ای است.[/color]

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، دیلی تلگراف در شماره امروز خود در اینترنت نوشت، ارتورو پوریسلی وزیر دفاع آرژانتین گفت: کریستینا کرشنر ، رئیس جمهور این کشور خواستار اجرای این طرح شده است و دوره ریاست جمهوری وی به عنوان اغاز دوره ای بزرگ برای آرژانتین در تاریخ ماندگار خواهد شد.
وی افزود این نخستین زیردریایی خواهد بود که با انرژی هسته ای در آرژانتین عملیاتی خواهد شد و بعد از آن نیز زیردریایی های دیگر ساخته خواهد شد، اعلام این خبر در زمانی است که تنش ها بر سر مالکیت جزایر فالکلند شدت یافته است.
نیروهای نظامی انگلیس در سال 1982 پس از تجاوز آرژانتین به این جزایر در یک جنگ ده هفته ای انها را به تصرف خود دراوردند.
زیردریایی هسته ای در مقایسه با مدل های متعارف که عموما دیزلی- برقی هستند برتری فوق العاده ای دارند زیرا انها می توانند برای مدتی طولانی با سرعت زیاد به حرکت در آیند و نیازی برای آمدن مکرر به سطح اب ندارند.

اریک ورتیم ، نویسنده و سردبیر نشریه کتابی در مورد ناوگان رزمی نیروی دریایی امریکا گفت:
نیروی دریایی انگلیس به سبب کاهش بودجه و فشار عملیاتی رزمی دهه گذشته بر پائین ترین سطح خود رسیده است.
مسلما این چیزی است که آرژانتین فراموش نکرده است، آنها نمی خواهند یک قدرت درجه دوم تلقی شوند.
وی همچنین گفت : quotation mark به اعتقاد من ، راهی که انگلیس بتواند از فالکلند دفاع کند صرفا دفاع در برابر یک تهاجم خواهد بود.
توانایی برای بازپس گیری این جزایر پس از سقوط انها ماه به ماه کاهش می یابد.
به نظر می رسید که در سال 1982 بازپس گیری این جزایر کار بسیار دشواری بود اما حالا به نظر می رسد که این کار در مقایسه با ان سال کار بسیار دشوارتری باشد.

پوریسلی گفت: آرژانتین از طریق برنامه های انرژی اتمی و فناوری هسته ای خود به توانایی تولید نیروی رانش هسته ای برای زیردریایی ها دست یافته است.
ماه ژوئن سرجان سندی وودوارد ، فرمانده نیروی ضربت نیروی دریایی انگلیس در جنگ سال 1982 در نامه ای هشدار داده بود کاهش بودجه دفاعی به معنای آن است که انگلیس حالا در برابر اقدام آرژانتین به بازپس گیری جزایر فالکلند دقیقا هیچ کاری نمی تواند بکند.
چند روز بعد پس از انکه دیوید کامرون ، نخست وزیر انگلیس در پارلمان تاکید کرد جزایر فالکلند تا زمانی که انگلیسی ها بخواهند در مالکیت انگلیس خواهند ماند ، کرشنر انگلیس را یک قدرت استعماری خام و رو به افول توصیف کرد.

[color=olive]۱۲ مرداد ۱۳۹۰[/color]
منبع: مشرق نيوز
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/60091/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%8A%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B2%D9%8A%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در کل صنعت موشکی هند و پاکستان دلچسب نیست.اگر ما تحریم نبودیم موشک هایی می ساختیم و ازمایش می کردیم در حد بهترین ها.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببينيد كشوري مثله عربستان فقط يه مصرف كننده كامل هست خيلي ازين تجهيزات رو كه ميخره تو انبار نگه ميداره ولي كشورما به گفته امار رسمي كه خود مراجع معتبر بين المللي دادن بزرگترين مقتدرترين منسجمترين صنايع نظامي منطقه و در دنيا جز بهترينهاست كه سال به سال رشد چشمگير در زمينه توليد وارتقا تكنولوژي داره . سالانه بالغ بر چندين ميليارد دلار توليد و صادرات محصولات نظامي داره طبق امار رسمي ايران سالانه به بيش از 50 كشور دنيا محصولات نظامي صادر ميكنه به عنوان مثال فروش بيسيمهاي پيشرفته ساخت صنايع الكترونيك به المان است.صنايع نظامي ما دو منظوره است هم در بخش نظامي و غير نظامي فعاليت ميكنه كه كاملا به شكل اقتصادي اداره ميشن و توليد ميكنن. چند كشور الان توانايي توليد تانك نفربر انواع موشكها وبمبها رادارها تجهيزات الكترونيك ناوشكن ناوچه زيردريايي اژدر موشكهاي بالستيك و... رو داره مخصوصا در منطقه ما .حالا توانايي ما در ساخت ماهواره و ماهواره برها و صنايع فضايي بماند .كشور ما يه كشور مستقل و خودكفا در توليد محصولات نظامي است كه بيش از 98٪ نيازهاي خودشو توليد وتامين ميكنه و اگر خريد خارجي ميكنه اونها رو به توليد بومي ميرسونه يا از لحاظ اقتصادي به صرفه نيست توليد شه واقعا بچگانه است كشوري مثله عربستان رو با ما مقايسه كنيد.لطفا قبل از نظر دادن اينها رو مد نظر بگيريد. icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما هم میتونیم جای پول نفت یه دو اسکادران ازشون بخریم اگه خوب بود بیشتر بخریم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگر ما تحریم نبودیم موشک هایی می ساختیم و ازمایش می کردیم در حد بهترین ها[/quote]

اگه تحریم نبودیم ، همین 4 تا موشکم نداشتیم!
100 سال در صنعت نفت و گاز تحریم نبودیم ولی درست مثله لاک پشت راه اومدیم و در بسیاری سالها که ساکن بودیم !!! ولی با شروع تحریم ها و سنگ اندازی در صنعت نفت و گاز مجبور شدیم که به سمت خودکفایی بریم که در چند سال گذشته اثارش به وضوح مشخصه

دوست ندارم این حرفو بزنم ولی متاسفانه این مثل بیشتر شامل ما میشه که تا نباشد چوب تر ...!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه مدت نبودیم، چقدر این تاپیک رشد کرده!

[quote]اگه یادتون باشه چند سال پیش زمزمه حمله امریکا پیش اومد که مایی که اینجا بودیم دیدیم که به جز چند توپ ضد هوایی هیچ گونه محافظتی از تاسیسات بسیار بسیار حیاتی کشور نمیشد و به جز مستقر کردن اینها و مستقر شدن تانک ها به عنوان ضد هوایی در اطراف کارخانه های محل زندگی خودمان چیزی ندیدیم [/quote]

میشه بفرمایید تانکها چطوری نقش ضد هوایی را ایفا می کنند؟! آهان نکنه شیلکاها رو میگی؟!

[quote]من هر هفته چندین بار [color=darkred]قرارگاه های ارتش[/color] رو میبینم [/quote]

یه سوال: تعریف قرارگاه چی هست و آیا به هر جایی که تعدادی نظامی در آن مستقر هستند قرارگاه گفته می شود؟

[quote]شما اونجا نشستی تعریف میکنی که اله و بله [/quote]

ببخشید من کجا نشستم؟! یه کم در مورد محل سکونت من( که نوشتم) تحقیق کنی دستت میاد که در یکی از محروم ترین نقاط ایران زندگی می کنم.

[quote] شما که بلدید برید با صاعقه اف 22 بزنید [/quote]

آره ما بلدیم، شما ناراحتی؟

اتفاقا یه وقتی یه تاپیکی هم در موردش زده بودم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]دهلي نو - سقوط يك فروند هواپيماي جنگنده هند از نوع 'جگوار' امروز (پنج شنبه9 در ايالت 'اتارپرادش' اين كشور دو كشته برجاي گذاشت. [/b]

به گزارش ايرنا اين هواپيماي نيروي هوايي هند امروز در منطقه 'مائو' واقع در ايالت 'اتارپرادش' دچار حادثه شد كه بر اثر اين حادثه خلبان و دختري كه در يكي از مزارع منطقه كار مي كرد جان خود را از دست دادند.
اين هواپيما در روستايي به نام 'ديلاهي فيروزپور' سقوط كرد و اين دومين حادثه اي است كه در هفته جاري براي هواپيماهاي نيروي هوايي هند اتفاق مي افتد.
منابع نيروي هوايي در دهلي اعلام كردند كه اين جگوار كه يك هواپيماي جنگنده تيز پرواز است از پايگاه هوايي 'گوراكپور' در ايالت اتارپرادش پرواز كرده بود.
روز سه شنبه نيز يك هواپيماي جنگنده ميگ-21 در حين فرود در فرودگاه 'نال' منطقه 'بيكانار' ايالت راجستان هند دچار سانحه شد و خلبان آن جان خود را از دست داد.
اين سومين هواپيماي جنگي هند است كه در سال 2011 دچار سانحه مي شود.
در سال 2010 نيز 10 فروند هواپيماي نيروي هوايي دچار حادثه شدند كه يك ميگ -27 و دو ميگ -21 در ميان آنها بودند.
«اي. كي. آنتوني»، وزير دفاع هند هفته گذشته گفته بود كه طي سه سال اخير 23 درصد حوادث هواپيماهاي نظامي هند به دليل خطاهاي انساني رخ داده اند.

http://irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30506947

--------------------------------
[color=green]
[b]ادغام شد
rezat1980[/b][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.