Recommended Posts

میگ-31 من گفتم برادر! مگه مانور دادن با بمب افکن کم درگیری سیاسی ایجاد می کنه؟! :mrgreen: icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخه با بمب افكن كه نميرن ناو را بمباران كنند كه !

براى همين هم F18 آمريكايي اومدن و بمب افكن هاي روسيه را به راه راست هدايت كردند !

اگر Su31 يا Mig29 بودند، خوب چه فايده ايي داشت ؟؟

يا اينها هم بايد به راه راست هدايت مى شدند، كه براى روسيه كسرشان بود !

اگر هم پر رويي ميكردند كه مجبور مى شدند به داگ فايت بازي كردند !

خوب آخرش چي !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان بايد عرض كنم زماني كه جنگنده هاي آمريكايي موفق شدن بمب افكن هاي روسي را رهگيري كنند اين دو بمب افكن تغريبا بر روي ناو هواپيما بر نيميتز قرار داشته اند . يعني اگر بمب افكن هاي روسي مي خواستند كاري بكنند . جنگنده هاي آمريكايي نمي تولنستند جلوي آنها را بگيرند . در واقع اين كار نوعي قدرت نمايي از سوي ورس ها بود icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله من هم خوندم كهوقتي كه جنگنده هاي امريكايي براي دور كردن بمب افكن روسي افدام كردند اين بمب افكن در فاصله 610 متري از ناو هواپيما بر بوده .... اين يعني يك ضعف بزرگ در سيستم راداري ناو هاي هواپيما بر امريكا چون بمب افكن هاي روسي بازتابش راداريشون 100 درصد هستش ......

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسيه بد جوري قاطي كرده بخاطره مسايل كزوو و سپر دفاع موشكي آمريكا در اروپا اگر باز هم اين مسايل ادامه داشته باشد يك جنگ درست و حسابي بين اين دو مي شه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جمعه - 03 اسفند 1386 نیروهای ترکیه از ماه ها قبل در مرز عراق تجمع کرده اند نیروهای زمینی ارتش ترکیه از مرز این کشور با عراق عبور کرده و برای حمله به شورشیان کرد وارد شمال عراق شده اند. رییس ستاد نیروهای مسلح ترکیه گفت این عملیات روز پنجشنبه، بیست و یکم فوریه (دوم اسفند) شروع شده و نیروهای ارتش ترکیه در اسرع وقت از خاک عراق عقب نشینی خواهند کرد. تلویزیون ترکیه گزارش داد که ده هزار نیرو در این تهاجم شرکت دارند. ترکیه روز پنجشنبه این موضوع را تایید کرد که بخش هایی از منطقه کردستان در شمال عراق را گلوله باران کرده است. ارتش آمریکا گفته است: "مدت این عملیات محدود خواهد بود." یکی از سخنگویان نظامی آمریکا در عراق گفته است ترکیه متعهد شده که تمام توان خود را به خرج دهد تا "به شهروندان بی گناه آسیبی نرسد و ساختارهای زیربنایی عراق نیز منهدم نشوند." اما خبرگزاری رویتر گزارشی داده که بر اساس آن، به نظر می رسد یکی دیگر از مقام های آمریکایی نسبت به ابعاد عملیات نظامی ترکیه اظهار نگرانی کرده است. ترکیه در آغاز ماه جاری میلادی نیز گفته بود جت های جنگنده این کشور هفتاد هدف متعلق به حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در داخل خاک عراق را بمباران کرده است. این یکی از گسترده ترین حملات ترکیه به این منطقه در ماه های اخیر بوده است. پایگاه پیکارجویان پ ک ک در شمال عراق است اتحادیه اروپا نیز علی رغم آنکه حق ترکیه برای مبارزه با "تروریسم" را به رسمیت می شناسد، از این کشور خواسته "از عملیات نظامی نامتناسب خودداری کند." نیک چایلدز، گزارشگر امور جهانی بی بی سی، می گوید آمریکا از متحدان نزدیک ترکیه است، اما در عین حال از هر گونه اقدامی که عراق را بی ثبات کند، بیم دارد. به گفته نیک چایلدز دولت خودگردان کرد در شمال عراق نیز شریکی ارزشمند برای آمریکا بوده است. بعد از انتشار خبر ورود نیروهای ترکیه به شمال عراق، هوشیار زیباری وزیر خارجه عراق به بی بی سی گفت پیش از حمله از آن اطلاعی نداشته است. آقای زیباری، که خود از کردهای شمال کشور است، گفت با افرادی در شمال عراق و استانبول در تماس بوده و با آمریکا نیز در تماس نزدیک بوده است. سارا رینسفورد، خبرنگار بی بی سی در استانبول، می گوید انتخاب زمان این عملیات نیز غیرعادی است، چون منطقه مرزی عراق ئو ترکیه هنوز پوشیده از برف سنگین است و بارش برف نیز در منطقه ادامه دارد. به گفته سارا رینسفورد در روزهای اخیر حمله قابل توجهی هم از سوی شورشیان پ ک ک علیه نیروهای ترکیه صورت نگرفته است. از سال 1984 که پ ک ک برای استقلال از ترکیه و ایجاد یک کشور کرد در جنوب شرق ترکیه با دولت این کشور وارد نبرد شد، بیش از سی هزار نفر کشته شده اند. منبع BBC

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر
مسکو، 3 اسفند، خبرگزاری «نووستی»/ در اعلامیه "میخائیل کامینین" سخنگوی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه که عصر جمعه منتشر شد، گفته می شود که مسکو ترکیه که عملیاتی نظامی در عراق علیه جنگجویان حزب جدایی خواه کارگران کردستان انجام می دهد را از حاد سازی مناقشه بر حذر می دارد.

روز جمعه ستاد کل ارتش ترکیه آغاز عملیات زمینی علیه جنگجویان کرد در شمال عراق را اطلاع داد. طبق اطلاعیه ستاد کل، عملیات علیه حزب تروریستی کارگران کردستان (پ ک ک) بوده و تاکید شد که این علیه تمامیت ارضی و ثبات عراق نیست. در این عملیات بیش از 10 هزار نظامی شرکت دارند.

در اعلامیه کامینین خاطر نشان می شود که وزارت خارجه روسیه به کرات ضرورت رعایت اکید حقوق بین المللی برای حل مشکلات حاد بین المللی را اعلام داشته است.

در این سند گفته می شود که ترکیه باید خودداری نشان داده و در نظر داشته باشد که حاد شدن مناقشه نظامی می تواند منجر به دشوارسازی آتی اوضاع منطقه ای شود که بدون این نیز با مشکلات کمی رویارو نیست.

وزارت خارجه روسیه طرفین ذینفع را فرا خواند که بدنبال راه هایی سیاسی برای حل مشکلات حاد بوده و احترام به استقلال و تمامیت ارضی عراق و حفظ امنیت و ثبات در کل منطقه را ملاک عمل قرار دهند.

همچنین گفته می شود که جلوگیری از استفاده از خاک هر کشوری بعنوان عرصه انجام فعالیت های تروریستی علیه همسایگان آنها نیز از اهمیت کمتری برخوردار نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر
مسکو، 3 اسفند، خبرگزاری «نووستی»/ "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه اعلام داشت که مسکو به توسعه زیرساخت های نظامی پیرامون کشور پاسخی متعادل خواهد داد، اما اجازه نمی دهد که جذب رقابت تسلیحاتی شود.

پوتین روز جمعه در کرملین در مراسمی که بمناسبت روز بزرگداشت مدافعین وطن (روز مرد در روسیه) برگزار شد، اعلام داشت: "روسیه اجازه نمی دهد که درگیر رقابت تسلیحاتی شود، اما پاسخ هایی متعادل به توسعه زیرساخت های نظامی پیرامون کشورمان و تهدیدات بالقوه امنیتی پیدا خواهند شد".

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: "روسیه معاصر، کشوری باز، صلح دوست و دموکراتیک است. ما هیچ کس را تهدید نمی کنیم و قصد نداریم از موضع زور عمل کنیم. ما نیازی به تحمیل اراده خود به سایر ملت ها نداریم".

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روز: شلیک موشک جنگی به فضا و منفجر کردن یک ماهواره در آسمان، نه تنها بزرگترین و مهم ترین خبر هفته گذشته، بلکه می توان آن را مهم ترین خبر قرنی که در ابتدای آن بسر می بریم دانست. این که خبرگزاری ها چرا سکوت کرده اند و یا دولت های غربی مهر سکوت بر لب زده اند و یا مطبوعات این خبر مهم را در لابلای انواع "اگر" و "مگر" و "اما" پنهان کرده اند، نمی تواند و نباید دلیلی باشد بر غفلت. همین خبرگزاری ها از اجلاس فوری دولتی در چین و یا اعتراض فوری دولت روسیه خبر چندانی منتشر نکرده اند و یا تفسیرهای خود را بر مبنای این دو اعتراض و اقدام استوار نساخته اند. درحالیکه، تنها اگر بخش اندکی از واقعیت را رئیس جمهوری روسیه "پوتین" گفته باشد و شلیک موشکی جنگی به فضا را آغاز جنگ ستارگان ارزیابی کرده باشد، جهان در موقعیت حمله اتمی امریکا به هیروشیما و ناکازاکی در پایان جنگ دوم جهانی و با هدف قدرت نمائی وارد شده است. البته با تکنیک و قدرتی که بمراتب هولناک تر از آن بمباران اتمی است. 1- تاکنون از شلیک موشک به فضا برای انتقال ماهواره ها استفاده می شد و از پایگاه هائی در روی زمین. این بار موشکی که امریکا با آن یک ماهواره را هدف گرفت و زد، از یک ناوگان دریائی شلیک شد. به این ترتیب امریکا می تواند در تمام نقاطی که ناوگان هایش مستقر هستند و یا درحرکت، حامل این موشک ها باشند و در حقیقت سکوهای پرتاب موشک متحرک شده اند. 2- جهان عصر ناپلئون را كه برفراز تپه "واترلو" با دوربین می‌ایستاد و جنگ را رهبری می‌کرد پشت سر گذاشته است! جنگ اول و دوم جهانی را نیز. امروز هیچ هدف گیری برای بمباران بدون اطلاعاتی که از طریق ماهواره ها گرفته می شود انجام نمی شود. درحقیقت این ماهواره‌ها هستند که اتاق جنگ اند. وقتی امریکا می تواند با شلیک موشک از نقاط مختلفی که ناوگان هایش در آنجا مستقر هستند ماهواره ها را هدف بگیرد، در واقع اتاق جنگ کشورها را بمباران می کند و سپس با استفاده از ماهواره ها و اتاق های جنگ اختصاصی خود، جنگ در روز زمین را پیش می برد. 3- نکته بسیار مهم دیگر آنست که وقتی امریکا می تواند ماهواره را با موشک از روی ناوگان هایش بزند، چه تضمینی وجود دارد که ماهواره هایش مجهز به موشک نباشند و یا نشوند و در فضائی که برای دیگر کشورها کوری اطلاعاتی بوجود آورده، هر زمان که اراده کرد، از طریق ماهواره ها موشک به طرف زمین شلیک نکند؟ 4- از آنجا که ما در دوران جنگ اتمی بسر می بریم، کسی میتواند تضمین بدهد که موشک هائی که احتمالا از ماهواره های امریکا شلیک خواهند شد مجهز به کلاهک هسته ای نخواهند بود؟ بدین ترتیب و با این چهار خبر واحتمال است که می توان رویداد شلیک موشک و منفجر ساختن یک ماهواره در فضا توسط امریکا را که با دقت هدف گیری در عرض 8 ثانیه انجام شد ورود جهان به عصر فاجعه "جنگ ستارگان" ارزیابی کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی جالبه . خودشون ماهواره می فرستند فضا خودشون هم با موشک می زننش . icon_cheesygrin فکر کنید ما همین موشک کاوشگری که فرستادیم فردا با شهاب بزنیمش . ولی در کل خوب شد که این ماهواره رو زد ممکن بود به هر جای زمین برخورد کنه و باعث خسارات جانی و مالی بشه . چه عجب بالاخره آمریکا یه قدم برای نجات مردم روی زمین برداش همش تا حالا یا بمب می نداخت رو سر مردم یا تحریم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاری "نووستی":ماهواره جاسوسی آمریکا تحت عنوان USA-193 که از دور خارج شده در مدار هدف موشک قرار گرفت و نابود شد. به اعتقاد اکثر کارشناسان انهدام ماهواره USA-193 آزمایش سیستم های ضد موشکی علیه تجهیزات فضایی دشمن فرضی است. آمریکا به نوعی توانست استفاده پنهانی از چنین سیستم هایی را آزمایش کند. چین سال گذشته (6 فوریه سال 2007) جهت انهدام ماهواره خود از موشک بزرگی استفاده کرد که پرتاب آن را می توان به راحتی ردیابی نمود. برتری سیستم های آمریکا پنهانی بودن آنست. پرتاب موشک از عرشه کشتی انجام می شود که در هر نقطه ای می تواند قرار داشته باشد. انهدام ماهواره آمریکایی اولین آزمایش سیستم های ضدماهواره ای بعد از تحریم 22 ساله ایست که توسط کنگره آمریکا بر چنین آزمایشات اعمال شده است. کارشناسان انتظار دارند که پیامد انهدام USA-193 به تلاش روسیه و چین برای ایجاد سامانه هایی بر روی ماهواره های خود منجر شود که ضد سیستم های ضد موشکی آمریکا باشد. "آندره ولاسیخین" کارشناسان دفاع هوایی- فضایی به روزنامه "کامساموئلسکایا پراودا" گفت: پنتاگون سیستم "شکار ماهواره ای" خود را تکامل می بخشد. زمانی شوروی سابق هم سیستم های مشابه ای را طراحی و آزمایش کرده بود اما بعد از مدتی آنها را معلق نمود. یک منبع آگاه در صنایع فضایی روسیه به روزنامه "کامرسانت " گفت: حال روسیه و چین باید نیرو و پول خود را برای دفاع از ماهواره های فضایی هزینه کنند. این به مراتب دستیابی به برتری در صنایع فضایی نظامی در مقابل آمریکا را دشوار می سازد. آنها همین طوری هم از ما جلوتر هستند و حال ما باید به مسائل دفاعی نیز سرگرم شویم".

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فكر كنم سال قبل چين هم با ليزر ماهواره ي جاسوسي امريكا رو كه از بالا سر كشورش رد شد از كار انداختن ..مثل اينكه بار چندمشون بود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مثل اینکه در پشت پرده ها یه خبر هایی هست . مثل اینکه این کشور های صنعتی و پیشرفته در ظاهر با هم خوب هستند ولی در باطن مثل اینکه از دشمنی آمریکا و ایران بیشتر با هم بد هستند . یک سؤال : اگر یک روز بیان بگن ماهواره ایرانی کاوگر 1 یا سفیر می خواد به زمین برخورد کنه و سوخت سمی داره و آمریکا می خواد اون رو منهدم کنه یعنی ممکنه که این ماهواره هیچ مشکلی نداشته باشه ولی آمریکا مثل همون قضیه اتمی می خواد یه بار دیگه حال ایران رو بگیره . > اون وقت به نظر شما ایران چیکار می کنه ؟؟؟ icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آن وقت ما هم از رو ی اشتباه ماهواره آنهارا از کار می اندازیم icon_cheesygrin :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب در اینجا یک ُرال باقی می مونه که آیا ما موشکی که بتونه به اون میزان تخریب کنه و به اون میزان بره بالا داریم . چون می دونید که آمریکا اون ماهواره های اصلیه اصلی که داره از سطح زمین خیلی بالاتر هستند ایا ما اون برد موشکی رو داریم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.