Recommended Posts

[quote][quote]این وسایل به همراه قایق های غوطه ور (که تا چند متر پایین میرن و میتونند اژدر بزنند) در کنار ناوها حرکت میکنند البته این وسیله به همراه ناو هست و مثلا زمانی که ناو در پهنه دریا محاصره میشه و یا زده میشه میتونه ناوهای دشمن رو که بهش نزدیک میشن غافلگیر کنه ؛ ضمن اینکه بجای من اینا در تنگه چند ساعتی مانور میدن و بعدش بر میگردن ! .
[/quote]

واریور جان به نظرت این اژدرها به چه صورتی میخوان هدایت بشند؟
بعید میدونم زیردریایی حامل دارای سونار باشه
اگر این فرض درست باشه یا باید بر روی هر کدوم از اژدرها یک سونار قرار داده شده باشه تا به صورت هدایت فعال هدف رو پیدا کنند
و یا این قدر به هدف نزدیک بشیم که به صورت غیر هدایت شده هدف رو بزنیم
(میشه اژدرها با هدایت سیمی مانند موشک تاو توسط خدمه به سمت هدف هدایت بشه؟ دید در دریا اجازه این کار رو میده؟)[/quote]

هدایت در خط دید غواص ! .

میتونند تا نزدیکی ناو برن مثلا 5 کیلومتری یا کمتر و بعد شلیک کنند ؛ این اژدر ها رو احتمالا به سواحل و اسکله ها هم میشه کوبید ؛ دست های غیبی یا مین های سرگردان که اتفاقا خیلی خوب به اهداف برخود میکنند میگن همینا هست دیگه ! .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راه حل دیگه برای بیرون رفت از موضع ضعف کشورمون در قبال تحریم نفتمون استفاده از عملیات های برون مرزی و خرابکاری در صنایع نفت و گاز منطقست بدون اینکه نشانی از نیروهای ما در اون معلوم بشه مثل ترکوندن بخشهای مهمی از خطوط لوله نفت و گاز کشورهای منطقه و اختلال در تولید و صادرات نفت و گاز اونها که باعث افزایش قیمت نفت و گاز میشه ...

در کل

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خط لوله انتقال نفت امارت که توانایی انتقال یک و نیم میلیون بشکه نفت رو داره تا 6 ماه آینده به بهره برداری میرسه . دیگه بستن تنگه هم به کار ایران نمیاد اینجوری .
این بهره برداری دقیقا با تحریم بانک مرکزی ایران توسط امریکا که باراک اوباما امضا کرد همزمانه.[/quote]
این کار فقط یک عملیات تبلیغاتیه بقیه 13 14 میلیون لیتر رو میخوان چیکار کنن؟!

غیر از این مسئله اگه نفت نگذاریم بگذره یعنی کلاً نمی گذاریم .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزیردفاع: نگفتیم تنگه هرمز را می‌بندیم

ایسنا نوشت:
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران مهم ترین عامل تامین امنیت تنگه هرمز است.
سردار وحیدی پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره احتمال بستن تنگه هرمز از سوی ایران که در خبرگزاری‌های خارجی منعکس شده است، افزود: نگفتیم تنگه هرمز را می بندیم، بلکه مسئله این است که اگر کسی بخواهد امنیت خلیج فارس را به خطر بیندازد برای همه به خطر می افتد.
وی در پاسخ به سوالی درباره موضع ایران در پی آزادسازی ۱۳ صیاد ایرانی به دست نیروهای امریکایی از دست دزدان دریایی سومالی گفت: ‌وزارت امور خارجه موضع ایران را اعلام کرده است.
وحیدی درعین حال افزود:‌ ما کار خوب را رد نمی کنیم، اما این مسئله هیچ دلیلی بر مشروعیت حضور آنان در منطقه ندارد.
وزیر دفاع در پاسخ به سوالی درباره اعزام ناو هواپیمابر انگلیس به خلیج فارس نیز گفت:‌ این مسئله چیز مهمی نیست.

http://jahannews.com/vdccx1qio2bqxs8.ala2.html

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر ارجمندnepton
سلام اخوي جان
وصيتي براتون دارم واونم اينه كه مطالب رو اول با دقت بخونيد بعدا موضعگيري متلك گونه داشته باشيد
من يادم نمياد نامي از نفتكشهاي كشورهايي كه نام برديد برده باشم.
عرض كردم بايد يك نفتكش رو در تنگه هرمز منفجر وغرق كرد
جهت اطلاع اين استراتژي تصميم گيري شده سالهاي پاياني جنگ بود ومقرر بود كه اگه جنگ نابرابر با نيروهاي فرا منطقه اي شديد شد نفتكشي مستعمل و از رده خارج شده به محل تنگه هدايت وغرق بشه.
در مورد جنگ نامتقارن هم كجا ديديد كه من گفته باشم جنگ تن به تن
بازم تاكيد مي كنم قبل از هر گونه موضعگيري مطالب رو با دقت بخونيد بعد انتقاد يا پيشنهاد داشته باشيد عزيز
منظور بنده اين بود كه نميشه جنگي برابر و رودررو در زمان طولاني انجام داد وميبايست با بكارگيري صحيح از امكانات موجود جنگ وسياست بزن ودررو رو با استفاده بهينه از توان قايقهاي تندرو ناوچه هاي تندروي موشك انداز بكار گرفت.
اين مهم با پشتيباني هوايي تيزپروازان نيروي هوايي و يگانهاي موشكي ساحل به دريا و مضافا پرتاب اژدر از ير درياييهاي كلاس كيلوي ايران دوچندان ميشه.
در نبرد نابرابر قبلي ما فقط در دريا با اونا درگير بوديم كه نتيجشو همگي ميدونيد.
ونيروي هوايي با وجود آواكسها وسيستمهاي راداري مستقر در منطقه كاري نتونست از پيش ببره
چون به مجردي كه استارت ميكردن روي باند شناسايي ميشدن چي برسه به درگيري هوايي.
گزينه هايي مثل موشك محراب كه توسط رادار رهگيري نميشه كليدي هستند البته اگه به توليد انبوده رسيده باشند.
موشكهاي كرم ابريشم كه از قضا توسط متخصصين داخلي كيفيت وبردشون بهينه تر شده جاي خودش محفوظ عزيز.
در كل هم عرض كردم نبايد جنگ رو به مرزهاي آبي وخاكيمون محدود كنيم و بايد به داخل مواضع و خاك اونا بكشيمش چون آسيب پذيرترند.
از همه مهمترعرض كردم توان علمي تكنولوژيكي اونهابه مراتب بالاتر از ماست.
ولي رمز موفقيت خودمونو هم كه همانا اعتقاد و التزام و ايمان قويست برشمردم.
بد نيست سطح مطالعه خودمونو از لغات و اصطلاحات تخصصي اين مهم بالا ببريم بعد رويكرد اينچنيني داشته باشيم.
اينجا محيطي مجازي جهت تبادل آمار و اطلاعات مستند وعلميست نه محل غرض ورزي من يا شما
چون هيچ شناخت كاملي از تخصص يا كسوت شخص مقابل نداريم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وااای خدای من !! حمله رسانه های غربی شروع شد !! عقبنشینی جمهوری اسلامی از تهدیدات خود مبنی بر بستن تنگه هرمز

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته یک زیردریائی کوچک دیگر هم وجود داره که از این زیردریائی های دو نفره بزرگتره و از زیردریائی های غدیر کوچکتره. ولی فکر کنم بیشتر برای حمل نیرو استفاده میشه:
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/L00841251899.jpg[/img]

گمان کنم ساخت این زیردریائی مربوط به زمان جنگ باشه، فکر کنم یک تصویر مربوط به اون دوران هم از این زیردریائی باشه.

البته در مورد همون زیردریائی دو نفره که پلین من طرح اون رو همراه با زیردریائی کشیده همونطور که گفتم من هنوز از این زیردریائی عکسی همراه با اژدر ندیدم ، یا عکسی از زاویه ای که نشون بده محلی برای حمل اژدر داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

دوستان یه سوالی دارم .... ما کلاهک جنگی آتش زا ( مثل ناپالم ) نداریم ... فکرکنم خوراک خوبی باشند برای زدن پالایشگاه ها ...

یه چیزی رو دوستان توجه نکردن ...

اگه پالایشگاه ها رو بزنیم ( حتی چاه های نفت ) اونوقت همین حجم عظیم دود هم بر کارایی سلاح های اون ها تاثیر منفی می زاره ( برای ما هم می زاره ولی ما تو کشور خودمون هستیم و می جنگیم >> >البته متاسفانه )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان من اصلا فکر نمیکنم در استانه انتخابات مجلس اونها بیان و اقدام نظامی بکنن!
فقط در صورتی که افراد مورد علاقه ی اونها در انتخابات پیروز نشدند و اتفاقاتی مثل سال 88 پیش نیومد. اونها وارد مرحله بعدی میشن!
نظر من اینه که اونها تدارک گسترده ای برای انتخابات اسفند ماه دیدند و منتظرن از داخل اتفاقاتی بیافته مثل اعتراضات و این جور چیزها... خب فرض کنیم 10 بهمن اعلام بشه که اروپا ما رو تحریم نفتی کرد(یعنی فقط نفت ما رو نخرن)... به نظرم باید حوالی 15-20 اسفند هم منتظر تحریم های جدید امریکا باشیم(که علاوه بر اینکه کلا نفت ایران رو تحریم میکنه-که البته بی ارزشه- میاد و مجازات علیه خریداران میزاره!!-)... چیزی که به خاطر اون ایران تنگه رو خواهد بست!!! و امریکا از اینجا وارد میشه... حالا فرض کنید در همین شرایط یه عده مزدور هم از داخل دارن برای امریکاییها دم تکون میدن و یه عده هم ریختن تو خیابون... برنامه ریزی جالبیه! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برادر ارجمندnepton سلام اخوي جان وصيتي براتون دارم واونم اينه كه مطالب رو اول با دقت بخونيد بعدا موضعگيري متلك گونه داشته باشيد من يادم نمياد نامي از نفتكشهاي كشورهايي كه نام برديد برده باشم. عرض كردم بايد يك نفتكش رو در تنگه هرمز منفجر وغرق كرد جهت اطلاع اين استراتژي تصميم گيري شده سالهاي پاياني جنگ بود ومقرر بود كه اگه جنگ نابرابر با نيروهاي فرا منطقه اي شديد شد نفتكشي مستعمل و از رده خارج شده به محل تنگه هدايت وغرق بشه. در مورد جنگ نامتقارن هم كجا ديديد كه من گفته باشم جنگ تن به تن بازم تاكيد مي كنم قبل از هر گونه موضعگيري مطالب رو با دقت بخونيد بعد انتقاد يا پيشنهاد داشته باشيد عزيز منظور بنده اين بود كه نميشه جنگي برابر و رودررو در زمان طولاني انجام داد وميبايست با بكارگيري صحيح از امكانات موجود جنگ وسياست بزن ودررو رو با استفاده بهينه از توان قايقهاي تندرو ناوچه هاي تندروي موشك انداز بكار گرفت. اين مهم با پشتيباني هوايي تيزپروازان نيروي هوايي و يگانهاي موشكي ساحل به دريا و مضافا پرتاب اژدر از ير درياييهاي كلاس كيلوي ايران دوچندان ميشه. در نبرد نابرابر قبلي ما فقط در دريا با اونا درگير بوديم كه نتيجشو همگي ميدونيد. ونيروي هوايي با وجود آواكسها وسيستمهاي راداري مستقر در منطقه كاري نتونست از پيش ببره چون به مجردي كه استارت ميكردن روي باند شناسايي ميشدن چي برسه به درگيري هوايي. گزينه هايي مثل موشك محراب كه توسط رادار رهگيري نميشه كليدي هستند البته اگه به توليد انبوده رسيده باشند. موشكهاي كرم ابريشم كه از قضا توسط متخصصين داخلي كيفيت وبردشون بهينه تر شده جاي خودش محفوظ عزيز. در كل هم عرض كردم نبايد جنگ رو به مرزهاي آبي وخاكيمون محدود كنيم و بايد به داخل مواضع و خاك اونا بكشيمش چون آسيب پذيرترند. از همه مهمترعرض كردم توان علمي تكنولوژيكي اونهابه مراتب بالاتر از ماست. ولي رمز موفقيت خودمونو هم كه همانا اعتقاد و التزام و ايمان قويست برشمردم. بد نيست سطح مطالعه خودمونو از لغات و اصطلاحات تخصصي اين مهم بالا ببريم بعد رويكرد اينچنيني داشته باشيم. اينجا محيطي مجازي جهت تبادل آمار و اطلاعات مستند وعلميست نه محل غرض ورزي من يا شما چون هيچ شناخت كاملي از تخصص يا كسوت شخص مقابل نداريم.[/quote]
برادر من مطمپن باش بنده به خودم جرات متلك انداختن و تحقير هيچ كس رو نميدم!!!اگر ناراحت شدي عذر خواهي بنده حقير رو بپذير.متن پستتم كامل خوندم.بايد يه مقدار بهتر مينوشتي چون به جز اون چيزي كه تو ذهن من شكل گرفت پيام خاصي نداشت باز هم معذرت برادر.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان یه سوالی دارم .... ما کلاهک جنگی آتش زا ( مثل ناپالم ) نداریم ... فکرکنم خوراک خوبی باشند برای زدن پالایشگاه ها ... [/quote]

داريم و در جنگ عراق هم استفاده شد ! توسط نيروي هوايي ! icon_rolleyes

از يه چيزي حالم به هم ميخوره :

كسي كه هيچي از نيروي هوايي نميدونه ، میاد میگه بهترین جنگنده ما مال 40 سال پیشه !!!! :mrgreen:

آخه کی مجبورتون میکنه ، وقتی از چیزی خبر ندارید ، حرف بزنید ؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با عرض سلام وخسته باشدید
من به جرات میگم ما اگر بخواهیم میتونیم تمام منطقه خلیج فارس رو به اتش بکشیم و برای این کار هم تجهیزات خیلی پیچیده نمیخاد و مطمعن باشید هر چه من درون ان باشه چه پیشرفته و چه غیر پیشرفته نابود خواهند شد
ایران با ساخت و انواع تجهیزات واکنش سریع و کوچک (که تنوع بسیاری دارند و ایران مدت هاست رو این قضیه کار میکنه) از هم از سطح و زیر سطح و هم از هوا توانای این کار رو داره و مطمعن باشید هر چه دورن این منطقه باشد خواهد سوخت تجربه در جنگ تحمیلی هم همین رو میگه
یک مثال بسیار ساده براتون میزنم شما دیگه حدیث مفصل بخوان از این مجمل
یکی از دوستا برای ما تعریف میکرد که هر چند وقت یک باری برای غواصان نیروی دریایی داخل خلیج فارس مانور برگزار میکنند و چند باری شده که غواصان برای دست انداختن به ظاهر همین ابر غول های پیشرفته شبانه میرفتند و به انها نزدیک میشدند و روی انها شعار های مذهبی و نام ایران مینوشتند و برمیگشتند حالا دیگه ببیند چقدر ما توی پیشرفته بودن این ها غرق میشویم اما زیرک هایی هم هستند که این ها برایشان با قدرت ایمان به خدا اصلا عددی نیستند ببینید همین غواص با ایمان ما به جای اسپره رنگ میتوانست چند بمب رو کناره های ناو بچسباند و بگردد به همین به راحتی(داستان نیست! افسانه نیست! بروید و خاطرات جنگ تحمیلی رو ببیند)
این جمله را یادتان باشد که نمرود رو با همه قدرت پوشالی فقط یک مگس او از بین برد

ما تمام قدرتمان در قدرت ایمان به خدا نهفته است و نباید به خودمان مغرور شویم

و این هم جوابی به یاوه گویان داخلی که انقدر ما رو ازاجماع حهانی در برابر خودمان میترسانند
فقط کافی هست نگاهی به جنگ بدر پیامبر(ص) بیندازید دیگه جواب خودتان رو میگرید 313 نفر در برار انبوهی از کفار حالا من از شما میپرسم ایا پیامبر کار اشتباهی کرد؟ یا مگر یادتان رفته تمام سر کرده های عرب مجتمع شدند بر قتل پیامبر(ص) ایا پیامبر تسلیم شد؟

اگر ما بر حقیم خداوند بسیار وعده داده است در همین قران. که اگر بر نیت خالصتان پایبند باشید حتما نصرت و پیروزی از ان شماست و خود خداوند وعده نصرت داده است ایا برای خدا هم تعداد کفار هم مطرح است؟ در جنگ بین حق و باطل اصلا صحبتی از عده باطل وجود ندارد پیروزی همیشه با حق است اگر روی نیتمان باشیم

یاحق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان فکر نمیکنم زدن این ناو با ناوهای اسکورتش در خلیج فارس و دریای عمان کار سختی باشه ، با وجود موشک هایی مثل قادر ، ...! :mrgreen:

اصلا این ناو بابای آرنولد !

ولی وقتی 100 تا موشک بره سمتش ، توانایی درگیری همزمان با چندتاشو داره ؟ تازه اگر درگیری ها با موفقیت 100% باشه !!!!

مهم ترین حرف اون چیزی بود که کاوه گفت :

[quote]2- ایجاد یک گشت هوایی سنگین با استفاده از تمامی پتانسیل هوایی نیروهای آمریکایی در منطقه به اضافه حداقل 3 4 ناو هواپیمابر (و حتی ائتلاف با امارات و عربستان )در سواحل و آبهای خلیج فارس [/quote]

تنها کاری که آمریکا میتونه بکنه ، همینه ! icon_rolleyes

اونم یه راه داره ، آتیش کردن یه 200-300 تا موشک واسه ترکوندن هر چی پایگاه هوایی و موشکی ، دشمن در منظقه هست !

هرچی فکر میکنم نمیتونم درک کنم که آمریکا چجوری میخواد تنگه رو باز کنه !

نکنه با موشک کروز ؟؟ با اون فالانکسی که بنده افتخار زیارت عکسش رو داشتم ، اگه احتمال موفقیت تام هاوک ها رو کمتر از 50% میدونستم ، الان لطف کنم 2% بیشتر نیست !

اگه بخوان از شمال اقیانوس هند هم عملیات کنن ، به نظر من کارشون تمومه ، چون انشاالله یه چیزی ظهور خواهد کرد به نام موشک ضد کشتی بالستیک ( 2000 ک .م ) !

نمیدونم جنون قدرت گرفتم ، اصلا مخم نمیکشه که یه راه واسه حمله نیروهای آمریکایی پیدا کنم که سرکوب نشه !
بندگان خدا این آمریکایی ها !!!! :mrgreen:

راستی دوستان قضیه اطلاعاتی از پدافند جنوب ایران داره !
همونایی که روی جزایر ایرانی مستقر هستن !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظرتون با پرتاب یک ماهواره از طرف ایران به فضا میتونه تو این موقعیت برای کشور موثر باشه.
مثل اینکه قراره تو دهه فجر ماهواره بر سفیر یک ماهواره رو به فضا ارسال کنه.
(یک خبر خارج از بحث : سفیر فرانسه امروز به ایران برگشت.)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote]بسم رب شهدا
دوستان يكم بيش از حد خوش خياليد جسارت نباشه مملكته ما قضيش شده مثل حضرت مسلم(ع) كه يكه وتنها بود ماهم الان به شدت تنهاييم سوريه كه زرنگ باشه بحران داخليشو رفع ميكنه بقله گوشمون هم كه تا دلتون بخواد كفتار هست نگيد حزب الله كه اسمش روشه حزب و يك گروه مگه چقدر ميتونه بدون پشتيباني لجستيكي دووم بياره؟[/quote]

پس این یانکی ها چقدر یانکی هستن که سی ساله خودشونو مچل کردن.... با متحدانشون یه حمله میکردن و تمام
نمیدونم چرا اینقدر دست دست میکنن

عزیزم فقط در مورد حزب الله همینو بگم که از وفادارترین جریانی که میشناسی وفادارترن و قبلا هم نشون دادن که چجوری و چقدر میتونن مقاومت کنن
چه خوبه که زمان متولد شدن خاورمیانه جدید رو به یاد بیاریم و اون موقع که در انتهای جنگ سی و سه روزه رایس اعتراف تلخی کرد که [size=18]هیچ قدرت نظامی در جهان وجود نداره که بتونه حزب الله رو خلع سلاح کنه[/size]

یه سوالی دارم دوستان مطلع جواب بدن

[size=18]مرزهای آبی کشور ها دقیقا چطوری مشخص میشن؟؟؟؟؟؟[/size][/quote]
مرزهای آبی کشورها رو نمی دونم چجوری حساب میکنن ولی مرز آبی ایران اینه :
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/aafda66202d2.jpg[/img]

[color=orange]عكس به گالري منتقل شد.
rezat1980[/color]
خطوط قرمز مرزهای آبی ایرانه.[/quote]

mehrandinio عزیز ممنون بابت عکسی که گذاشتی
اما اگه این نصف خلیج فارس مال ایران باشه پس حتما اون نصفشم برای عربستانه
پس آبهای آزادش چی میشن؟؟؟؟؟

کماکان منتظریم اگه کسی میدونه چجوری مرزهای آبی مشخص میشن مارو روشن کنه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است

مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.