Recommended Posts

دوستان میشه از آزمایش این موشک فهمید که برد موشک سجیل اگر بیشتر از موشک آگنی نباشه کمتر هم نیست چون طول موشک آگنی 17 متر و طول موشک سجیل 19 متر هست و هر دو سوخت جامد هستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red] کره جنوبي از چين درباره کاميون حمل موشک در کره شمالي‌توضيح خواست[/color]
یک مقام کره جنوبی گفت کشورش خواستار توضیح چین در این باره شده است که آیا پکن منبع تامین کننده کامیون حمل موشکی بوده است که کره شمالی اوایل هفته قبل آن را در زمان رژه ای نظامی نشان داد.
کارشناسان نظامی اعلام کرده اند چین عرضه کننده احتمالی این کامیون شانزده چرخ بوده است در عین حال پکن این موضوع را رد می کند.
قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل کشورها را از عرضه مواد مربوط به سلاح به کره شمالی منع می کنند.
کره شمالی روز یکشنبه از این کامیون برای به نمایش گذاشتن یک فروند موشک دور برد جدید استفاده کرد.
یک مقام وزارت امور خارجه کره جنوبی روز جمعه گفت سئول در حال بررسی این موضوع با چین است تا مشخص شود آیا این کشور این کامیون را در اختیار پیونگ یانگ قرار داده است.
این مقام کره جنوبی با اشاره به حساسیت دیپلماتیک این موضوع خواست معرفی نشود.
به گزارش اسوشیتد پرس از سئول ، چین نزدیک ترین متحد کره شمالی به شمار می رود در عین حال چین در گذشته منکر هر گونه نقض قطعنامه های شورای امنیت علیه پیونگ یانگ شده است.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1489784]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]
[color=red] بودجه نظامي هند چهار برابر بودجه آموزشي اين کشور است[/color]
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، هند به صورت گسترده ای به سمت ساخت تجهیزات و تسلیحات نظامی روی آورده است. هزینه های نظامی دولت هند در سالهای اخیر بسیار افزایش یافته است. در کشوری که اکثر مردم آن با درامدی کمتر از یک و نیم دلار زندگی می کنند، بسیاری از هندی ها هزینه های بالای نظامی این کشور را زیرسوال می برند. در سال دو هزار و یازده، دولت هند بیش از چهل و شش میلیارد دلار برای خرید تسلیحات هزینه کرد. این درحالی بود که بودجه بخش آموزشی در هند در همان سال یازده و نیم میلیارد دلار بود . در سال گذشته حدود شش میلیارد دلار برای بخش بهداشت و سلامت هند هزینه شد. هند از بیم بروز جنگ با چین یا پاکستان ، میلیاردها دلار برای بخش نظامی هزینه می کند. مقامات دهلی نو می گویند نمی توانند درباره امنیت راهبردی هند هیچ احتمالی را از نظر دور داشته باشند. هند در همین راستا به خرید نخستین زیردریایی هسته ای اش از روسیه مبادرت کرده است. البته پول لازم برای این قرارداد از محل وامی پرداخت می شود که دولت هند دریافت کرده است. هند در دکترین نظامی و امنیتی خود به پیشدستی در حمله اعتقادی ندارد. اما به هرحال، تنشهای هند با پاکستان و چین همواره زنگ هشدارباشی برای این کشور است.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1489832]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]
[b][color=red] موشک بالستيک جديد هند ظرف دو سال عملياتي مي شود[/color][/b]
یک روز بعد از آزمایش موشک دور برد آگنی-5 هند، شرکت سازنده این موشک که قادر به حمل کلاهک هسته ای نیز است اعلام کرد موشک جدید ظرف دو سال قابلیت عملیاتی شدن خواهد داشت.
سازمان توسعه و تحقیقات دفاعی هند پیش بینی هایی را که نشان می دهد هند برنامه موشکی این کشور را پیش از سطح کنونی آن توسعه نخواهد داد رد کرد و افزود‌:«ما موشک آگنی-5 را دو بار دیگر آزمایش خواهیم کرد که به یک سال و نیم وقت نیاز دارد و بعد از آن تولید این موشک شروع خواهد شد و ما آن را در اختیار ارتش قرار خواهیم داد. زمانی که موشک در اختیار ارتش قرار گرفت، نیروهای نظامی برای آموزش مهارت های کاربردی استفاده از آن به زمان نیاز خواهد داشت.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دهلی نو، هند روز گذشته موشک بالستیک بین قاره ای این کشور را که پنج هزار کیلومتر برد دارد و قادر است اهدافی را در چین و حتی اروپا هدف قرار دهد، آزمایش کرد.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1489826]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]
[color=red] روسيه و ايتاليا در مورد سپر دفاع موشکي به توافق نرسيدند [/color]
آناتولی سردیوکوف وزیر دفاع روسیه روز جمعه اعلام کرد این کشور موفق نشد دیدگاه ایتالیا را در مورد سپر دفاع موشکی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که قرار است در اروپا مستقر شود،‌ تغییر دهد.
به گزارش خبرگزاری ریانووستی از مسکو، ‌سردیوکوف و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه با همتایان ایتالیایی خود در مورد توسعه همکاری های دو جانبه به ویژه در زمینه امور نظامی در مسکو گفتگو کردند.
جیامپائولو دى پائولو وزیر دفاع ایتالیا پس از ملاقات با مقامات عالی رتبه روسیه اعلام کرد:«موضع رم در مورد دفاع موشکی کاملا مشابه دیدگاه مسکو نیست. »
مسکو تاکید دارد که طرح استقرار سپر موشکی ظاهرا با هدف مواجه شدن با تهدیدات کشورهایی مانند کره شمالی و ایران است؛ اما این سپر قادر خواهد بود موشکهای روسیه را نیز رهگیری کند و برابری راهبری ایجاد شده میان روسیه و غرب را در دوران جنگ سرد از بین ببرد.
اما کشورهای عضو ناتو از جمله آمریکا که از مهمترین حامیان این طرح به شمار می آیند،‌ می گویند این سپر قادر به رهگیری موشکهای بسیار پیشرفته روسیه نیست.
دى پائولو خاطرنشان کرد:« سپر موشکی در اروپا ماهیتی راهبردی دارد.»
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1489770]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته منم معتقدم برد موشک سجیل همون 2000 تا 2500 کیلومتری هست که مسولین اعلام کردن دلیل حرفم هم ارتفاع پروازی موشک سجیل هست که 800 کیلومتر اعلام شده :rose: :x
در حالت کلی موشک های بالستیک قاره پیما مثل توپول روسی یا همین اگنی5 هند کلا ارتفاع پرواز زیادی ندارن((مثلا توپول 100 کیلومتر ارتفاع پروازی داره یا همین اگنی5 هم شاید همین حدود باشه))
در کل معتقدم فناوری موشک سجیل لااقل از نظر سنسورهای هدایت و دقت موشک یه سر وگردن از این گنی5 بالاتره icon_wink ولی بردش قطعا کمتره
البته اگه موشک سجیل طوری طراحی بشه که ارتفاع پروازی اون به 100 تا 150 کیلومتر برسه قطعا رسیدن به بردهای حدود5000 کیلومتر محتمله اخه موشکی که با ارتفاع پرواز800 کیلومتر میتونه 2500 کیلومتر برد داشته باشه اگه ارتفاع پروازش به 100 کیلومتر کاهش پیدا کنه بنظرم بردش دیگه باید 4000 تا 5000 کیلومتر بشه icon_smile :rose:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بحث تروریست یک بهونه هست در واقع درگیری ابرقدرت های دنیا بر سر منابع های قطب شمال هست که به بهونه ی تروریست در حال شکل گیری هست به نظر من باید با سهم بندی کار را تموم کنند وگرنه جنگ بزرگی بین امریکا و کانادا و روسیه اتفاق خواهد افتاد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان

آخر استعمارگری همینه بالاخره میوفتن بجون هم .

میگم ما بریم اونجا طرح کارت سوخت رو اونجا پیاده کنیم البته بصورت کارت نفت بانک ملت هم قرارداد می بنده با اینا هر کی بیشتر شارژکنه میتونه راحت برداشت کنه ! icon_smile :rose: :rose: :x icon_wink :mrgreen: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه اصل کلی که در همه ابعادش تاکنون ثابت شده رو نمیشه نادیده گرفت. و اون اینکه هیچ کشوری به صرف داشتن نیروی نظامی پرتعداد یا قدرتمند در یه منطقه خاص از کره زمین نمیتونه اهداف بلندمدت یا کوتاه مدت خودش رو پیش بگیره و به همه اونا برسه. حالا این توان نظامی در هر نوع و شکلی که میخواد باشه محسوس یا نامحسوس مثل جاسوسی،کماندویی،زمینی،زیرسطحی و.... نیروی نظامی نیرومند و مقتدر برای سلطه و فرمانروایی بر منطقه ای خاص شرط لازم هست ولی اصلا و ابدا شرط کافی نیست.
به ویژه اگر هدف از تسلط بر منطقه جغرافیایی خاصی دست یافتن به منابع طبیعی و زیرزمینی و انرژی باشد، توان فنی و تکنولوژیک استحصال اون منابع بسیار حائز اهمیت میشه. چه بسا با فرض اینکه منطقه ای در اختیار کشوری باشه که اون کشور از پایه ها و بنیان علوم مورد نیاز برای به دست آوردن و استفاده از منابع خدادادیش بی بهره باشه، اون تسلط چه معنایی خواهد داشت؟

برای گفته خودم چند تا مثال ملموس میزنم. کشورهای آفریقایی زیادی هستند که دارای معادن سرشار طلا و الماس و فلزات و کانیهای گرانبها هستند ولی تا قبل از ورود اروپاییان استعمارگر توان استخراج این منابع در مقیاس عظیم صنعتی رو نداشتند. با خروج نیروهای بیگانه و استقلال این کشورها با بهره گیری از تکنولوژی هایی که از همون استعمارگران به دست اونها رسیده بود به استحصال منابع خودشون ادامه دادند.
یا مثال دیگه نفتی که بستر خلیج مکزیک قرار داره. آیا اگر شرکتهای نفتی آمریکایی و بریتانیایی و هلندی وارد عرصه استخراج این منابع از بستر دریا نمیشدند، کشور مکزیک که بخش بزرگی از این منابع رو در اختیار و تحت تسلط داره میتوانست حتی یک دلار از منابع خودش استفاده کنه؟

یا مثال دیگه در مورد کشور خودمون. با وجود در اختیار داشتن پهنه های وسیعی از خلیج فارس و ذخایر بیکران گازی و نفتی آیا سهم ما از برداشت این ذخایر با مقدار برداشت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هیچ تناسب و تناسخی داره؟؟ در مورد حوزه پارس جنوبی همه میدونیم که قطر چندین سال از ما در سرمایه گذاری تو این جوزه جلوتر اقدام کرده و سالها طول میکشه که ما بتونیم به اندازه اونها از این ذخایر سود ببریم.
یا نعمت بیکران خورشید و انرژی حاصل از اون . با داشتن روزهای طولانی آفتابی و مناطق بسیار وسیع در ایران که همگی جزو خاک کشور و در تسلط مطلق ما هستند، آیا به اندازه ذره ای به میزان استفاده کشورهای صاحب تکنولوژی استحصال انرژی خورشیدی نزدیک شده ایم؟

در مورد موضوع مورد بحث یعنی قطب شمال هم به همین ترتیب هست. مسلما کشورهایی در آینده بیشترین سود و منافع مالی و اقتصادی رو از قطب شمال خواهند برد که دارای پیشرفته ترین و گسترده ترین فناوریها و امکانات تکنولوژیک برای استحصال منابع هستند (که این عامل مستقیما با قدرت اقتصادی و تولید ناخالص ملی اون کشور در ارتباط هست) نه کشوری که حضور پر رنگ تری از لحاظ نظامی داشته باشه.
هر گاه کشوری به این سطح از توانایی برسه که سکوهای نفتی و گازی با قابلیت استخراج از اعماق زیاد رو در مناطق قطبی عملیاتی بکنه و این کار رو جلوتر و سریع تر از همه انجام بده اون موقع تکلیف حکمرانی بر این آبها روشن خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یه اصل کلی که در همه ابعادش تاکنون ثابت شده رو نمیشه نادیده گرفت. و اون اینکه هیچ کشوری به صرف داشتن نیروی نظامی پرتعداد یا قدرتمند در یه منطقه خاص از کره زمین نمیتونه اهداف بلندمدت یا کوتاه مدت خودش رو پیش بگیره و به همه اونا برسه. حالا این توان نظامی در هر نوع و شکلی که میخواد باشه محسوس یا نامحسوس مثل جاسوسی،کماندویی،زمینی،زیرسطحی و.... نیروی نظامی نیرومند و مقتدر برای سلطه و فرمانروایی بر منطقه ای خاص شرط لازم هست ولی اصلا و ابدا شرط کافی نیست.
به ویژه اگر هدف از تسلط بر منطقه جغرافیایی خاصی دست یافتن به منابع طبیعی و زیرزمینی و انرژی باشد، توان فنی و تکنولوژیک استحصال اون منابع بسیار حائز اهمیت میشه. چه بسا با فرض اینکه منطقه ای در اختیار کشوری باشه که اون کشور از پایه ها و بنیان علوم مورد نیاز برای به دست آوردن و استفاده از منابع خدادادیش بی بهره باشه، اون تسلط چه معنایی خواهد داشت؟

برای گفته خودم چند تا مثال ملموس میزنم. کشورهای آفریقایی زیادی هستند که دارای معادن سرشار طلا و الماس و فلزات و کانیهای گرانبها هستند ولی تا قبل از ورود اروپاییان استعمارگر توان استخراج این منابع در مقیاس عظیم صنعتی رو نداشتند. با خروج نیروهای بیگانه و استقلال این کشورها با بهره گیری از تکنولوژی هایی که از همون استعمارگران به دست اونها رسیده بود به استحصال منابع خودشون ادامه دادند.
یا مثال دیگه نفتی که بستر خلیج مکزیک قرار داره. آیا اگر شرکتهای نفتی آمریکایی و بریتانیایی و هلندی وارد عرصه استخراج این منابع از بستر دریا نمیشدند، کشور مکزیک که بخش بزرگی از این منابع رو در اختیار و تحت تسلط داره میتوانست حتی یک دلار از منابع خودش استفاده کنه؟

یا مثال دیگه در مورد کشور خودمون. با وجود در اختیار داشتن پهنه های وسیعی از خلیج فارس و ذخایر بیکران گازی و نفتی آیا سهم ما از برداشت این ذخایر با مقدار برداشت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هیچ تناسب و تناسخی داره؟؟ در مورد حوزه پارس جنوبی همه میدونیم که قطر چندین سال از ما در سرمایه گذاری تو این جوزه جلوتر اقدام کرده و سالها طول میکشه که ما بتونیم به اندازه اونها از این ذخایر سود ببریم.
یا نعمت بیکران خورشید و انرژی حاصل از اون . با داشتن روزهای طولانی آفتابی و مناطق بسیار وسیع در ایران که همگی جزو خاک کشور و در تسلط مطلق ما هستند، آیا به اندازه ذره ای به میزان استفاده کشورهای صاحب تکنولوژی استحصال انرژی خورشیدی نزدیک شده ایم؟

در مورد موضوع مورد بحث یعنی قطب شمال هم به همین ترتیب هست. مسلما کشورهایی در آینده بیشترین سود و منافع مالی و اقتصادی رو از قطب شمال خواهند برد که دارای پیشرفته ترین و گسترده ترین فناوریها و امکانات تکنولوژیک برای استحصال منابع هستند (که این عامل مستقیما با قدرت اقتصادی و تولید ناخالص ملی اون کشور در ارتباط هست) نه کشوری که حضور پر رنگ تری از لحاظ نظامی داشته باشه.
هر گاه کشوری به این سطح از توانایی برسه که سکوهای نفتی و گازی با قابلیت استخراج از اعماق زیاد رو در مناطق قطبی عملیاتی بکنه و این کار رو جلوتر و سریع تر از همه انجام بده اون موقع تکلیف حکمرانی بر این آبها روشن خواهد شد.[/quote]
بسيار به نكته حاثز اهميت و مهمي اشاره كرديد.
منابعي كه در قطب شمال وجود داره تا 60 سال ديگه هم قادر به استخراج نيستن.كلاْ به اين مناقشه جغرافيايي بين كشورهاي حاشيه قطب شمال كاري ندارم ولي به نظر بنده حاكميت بخش زيادي از قطب شمال مطعلق به كشور كاناداست.آمريكا در صدد هست با زور نظامي و با اين فكر كه قطب شمال هم مرز آلاسكاست بگه كه ما حاكميت كلي داريم(كانادا و آمريكا يكين icon_smile )
ولي روسا واقعاْ ميخوان كل اين منطقه رو هاپولي كنن(معلوم نيست با چه سند و استنادي ميگن كه قطب شمال بخشي از سرزمين ماست).
(دوستان توجه داشته باشن جاه طلبي روسا رو كه تو بخش بندي درياي خزر شاهدش بوديم(اينجا ايران جلوشون وايساد و اونجا كانادا و آمريكا) )
من فكر ميكنم حتي اگه به جنگ نظامي تبديل بشه محاله كه اين مستعمره بريتانيا(كانادا) كوتاه بياد.جنگ نظامي با كانادا يعني جنگ نظامي با آمريكا. :rose:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با اجازه چیکا icon_smile


[quote]


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/ice-flow-oil.jpg[/img]

[/quote]


دوست عزیز نپتون ...بیشترین مرز با قطب شمال رو روسیه داره بعد شما میگین روسیه میخواد بالا بکشه؟ حق خودشه ولی آمریکا چیکارست که آلاسکا رو هم از همین روسیه خرید.
فک کنم روسیه سخت بابت این قضیه به خودش بپیچه. فقط خدا به داد کره زمین برسه که یه عده کشور خودخواه لجوج دارن نابودش میکنن بقیه رو هم میکشن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزيز منبع اين نقشه كجاست.و بر چه اساس و سندي در سازمان بين الملل اين نقشه رو تاييد ميكنن.مگه من گفتم آمريكا.يه بار ديگه متن رو بخونيد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوست عزيز منبع اين نقشه كجاست.و بر چه اساس و سندي در سازمان بين الملل اين نقشه رو تاييد ميكنن.مگه من گفتم آمريكا.يه بار ديگه متن رو بخونيد.[/quote]

منبع:
[url=http://rt.com/politics/arctic-border-posts-russia-132/]1[/url]
[url=http://english.ruvr.ru/2012_04_19/72301024/]2[/url]
[url=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/IBCAO_betamap.jpg]3[/url]
باشه کانادا هم همینطور...خودتون مقایسه کنین مرز ها رو...چشمی هم که حساب کنین مالکیت روسیه بیشتره.

[img]http://lawprofessors.typepad.com/photos/uncategorized/2007/09/19/arctic_claims.gif[/img]
از سایت

[url=http://lawprofessors.typepad.com/environmental_law/2007/09/who-owns-the-ar.html]environmental law proffesors[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته یه نکته وجود داره اونم اینه که روسیه "تمام" قطب شمال رو سهم خودش نمیدونه ! بر اساس تحقیقات متعدد انجام شده توسط دانشمندان روسی بخش اعظم لایه ی زمین قطب شمال گسترش پوسته ی سرزمین سیبری هست که اتفاقا مدارک و مستندات کافی برای اثبات این ادعاشون در دادگاه های بین المللی هم جمع کرده اند و ... بر اساس این تحقیقات وسعتی برابر 1.2 میلیون کیلومتر مربع از قطب شمال ، بخشی از سرزمین فدراسیون روسیه به حساب میاد .

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/xuelong.jpg[/img]

در نقشه ی زیر میتونید بخشی از قطب شمال که روسیه بر اساس تحقیقات اکولوژیستی ادعای مالکیت بر اون کرده رو مشاهده بفرمایید

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/762.jpg[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/nw-arctic-graphic_1274082a.jpg[/img]

همونطور که مشاهده میشه ، ادعای روسها در این مورد چندان هم بیراه نیست ! حداقل چیزی که از بالا به وضوح دیده میشه اینکه روسیه دارای بیشترین مرز با قطب شمال هست ، در مورد اطلاعات زیرزمینی و ادعای متصل بودن لایه ی پوسته ی قطب شمال به سرزمین روسیه هم باید منتظر دادگاه بین المللی بود ، اما اینکه کشورهای غربی از الان به جای تلاش برای حل بحث به شیوه ی منطقی ، داره با نیروهای نظامیش قلدر بازی در میاره میشه نصفه نیمه به عنوان تاییدی بر ادعای مسکو قلمداد کرد . توجه داشته باشید اول کشورهای غربی بودند که شروع به انجام رزمایش های عظیم مثل رزمایش Cold Response در مناطق قطبی کردند ...

در مورد اظهارات دوستان در بحث "برتری تکنولوژیکی در استخراج منابع طبیعی" هم فکر کنم این جمله کافی باشه که بزرگترین شرکت گازی جهان ، شرکت Gazprom هست !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]رژيم صهيونيستي مراکز فرماندهي نظامي خود را به قدس اشغالي منتقل مي کند[/color]
رژیم صهیونیستی در حال انتقال مراکز فرماندهی نظامی خود به مناطق فلسطینی در قدس اشغالی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، رژیم اشغالگر در ادامه توطئه های خود درحال انتقال پایگاه های نظامی و امنیتی خود به قلب مناطق فلسطینی در قدس اشغالی است.
رژیم اشغالگر همچنین قصد دارد ساختمان دانشکده نظامی و مقر فرماندهی ستاد ارتش خود را در کوهپایه جبل المشارف ایجاد کند که از ناحیه جنوبی مشرف بر مسجدالاقصی است.
صهیونیستها تصمیم دارند، پایگاه های نظامی و امنیتی خود را از تل آویو و حتی غرب قدس به شرق این شهر منتقل کنند تا هرچه بیشتر این شهر را زیر سلطه خود در آورند، و ادعای خود مبنی بر تبدیل قدس به پایتخت یهودیان را عملی کنند.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1491107]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]

[b][color=red]طرح سامانه موشکي آمريکا در اروپا با مشکلات زيادي روبرو است[/color][/b]
گروهی از مشاوران و بازرسان ارشد وزارت دفاع آمریکا در گزارشی اعلام کردند برنامه سپر موشکی این کشور در اروپا با مشکلات زیادی از قبیل تاخیرهای مکرر، افزایش هزینه ها و مشکلات حاد فناوری روبرو است.
انتشار این گزارش شک و تردیدهایی را درباره عملیاتی شدن طرح سامانه موشکی آمریکا که به یکی از موضوعات حساسی در داخل و روابط خارجی آمریکا تبدیل شده است، ایجاد می کند.
در این گزارش آمده است موشک های رهگیر این سامانه با مشکلاتی در تولید روبرو هستند، رادارها قدرت کافی ندارند و حس گرها نیز نمی توانند تفاوت میان کلاهک های هسته ای و سایر اشیا را تشخیص دهند.
با اینکه گزارش نهاد موسوم به شورای علوم دفاع که از سازمان های ارائه دهنده خدمات مشاوره ای با وزارت دفاع آمریکاست، اواخر سال قبل منتشر شده بود ولی چندان در کانون توجه قرار نگرفت.
فیلیپ کویل از متخصصان سابق تسلیحات وزارت دفاع آمریکا ضمن ابراز شک و تردید درباره حل شدن برخی از مشکلات این سامانه گفت رفع مشکلاتی که در این گزارش به آنها اشاره شده است نیازمند تغییرات پرهزینه و اساسی است.
دومین گزارش نیز روز جمعه توسط نهادی وابسته به کنگره آمریکا به اسم اداره ذیحسابی دولت منتشر شد.
برخی از جمهوریخواهان معتقدند گزارش های جدید نشان می دهد دولت باراک اوباما بدون توجه به اصل اجرایی بودن، تغییراتی را در طرح ساخت سامانه موشکی این کشور که در دوره جرج دبلیو بوش، رئیس جمهور سابق مطرح شده بود، ایجاد کرد تا نظر مثبت روسیه را جلب کند.
به گزارش آسوشیتدپرس از واشنگتن، مقامات روسیه ضمن مخالفت با طرح آمریکا برای استقرار موشک و سامانه راداری در شرق اروپا، آنرا تهدیدی برای امنیت ملی این کشور خوانده اند.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1491106]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]

[b][color=red]هشدار چين درباره خطر رويارويي مسلحانه بر سر درياي چين جنوبي[/color][/b]

یکی از روزنامه های چین درباره تشدید خطر رویارویی مسلحانه بر سر مالکیت بخشی از آبهای دریای چین جنوبی با توجه به تمرین های نظامی مشترک آمریکا و فیلیپین هشدار داد.
روزنامه ارتش آزادیبخش چین وابسته به حزب حاکم این کشور در گزارشی در شماره روز شنبه خود نوشت : « از مدتها پیش، برگزاری تمرین های نظامی مشترک آمریکا و فیلیپین این ذهنیت را تداعی می کند که مناقشه بر سر دریای چین جنوبی تنها از راه رویارویی نظامی و توسل به نیروی نظامی قابل حل است.»
در این روزنامه آمده است : « آمریکا با این گونه دخالت ها، تنها موجب تشدید تنشها در دریای چین جنوبی خواهد شد و این مسئله، ناگزیر صلح و ثبات منطقه را تحت تاثیر گسترده قرار خواهد داد.
گزارش این روزنامه، صریح ترین اظهارنظر چین درباره تنشها با فیلیپین بر سر آبهای مورد مناقشه در دریای چین جنوبی محسوب می شود که هر دو کشور کشتی هایی را برای تاکید بر ادعای مالکیت خود به آنجا اعزام کرده اند.
رزمایش دریایی مشترک سالانه آمریکا و فیلیپین که دو هفته به طول می انجامد، روز دوشنبه در بحبوحه مناقشه چین و فیلیپین آغاز شد. پکن و مانیل یکدیگر را به تجاوز به آبهای تحت حاکمیت خود در دریای چین جنوبی متهم می کنند.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1490424]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]

[color=red]تايوان رزمايش پنج روزه اي را آغاز کرد[/color]
تایوان رزمایشی پنج روزه را در ابعادی گسترده آغاز کرد.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر به نقل از بخش تصویری خبرگزاری فرانسه، این رزمایش اشغال این جزیره را توسط نیروهای چینی شبیه سازی کرده است. در این رزمایش توان دفاعی تایپه در برابر حمله احتمالی چین محک زده می شود.
هزاران سرباز ذخیره برای شرکت در این رزمایش فراخوانده شدند.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1490455]منبع[/url]
[color=blue]----------------------------------------- ---- --------------------------------------- [/color]

[color=red]نيروي دريايي روسيه و چين رزمايش مشترک برگزار مي کنند[/color]
وزارت دفاع روسیه امروز شنبه اعلام کرد ناوگان نیروی دریایی این کشور به منظور شرکت در رزمایش مشترک با نیروی دریایی چین، وارد بندر کینگ دائو شد.
«ناوگان اقیانوس آرام روسیه» که امروز وارد بندر کینگدائو شد، شامل رزمناو مجهز به موشک «واریاگ/Varyag»، سه ناوشکن کلاس اودالوی و سه کشتی تندرو بود.
از طرف نیروی دریایی چین نیز شانزده کشتی از جمله چندین ناو شکن و ناوچه جنگی تندرو، و دو زیر دریایی در این رزمایش شرکت خواهند کرد.
رزمایش مشترک نیروهای دریایی چین و روسیه که «همکاری دریایی دو هزار و دوازده» نام گرفته است، از بیست و چهارم تا بیست و هفتم ماه آوریل (پنجم تا هشتم اردیبهشت) در غرب شبه جزیره کره در دریای زرد برگزار خواهد شد.
سخنگوی ارتش روسیه دیروز در خصوص این رزمایش گفت: «رزمایش شامل چندین ماموریت شبیه سازی شده از جمله نجات کشتیهای ربوده شده، محافظت از کشتیهای تجاری و دفاع از یک کشتی باری در برابر حملات زمینی و هوایی خواهد بود.»
به گزارش خبرگزاری ریانووستی از مسکو، روسیه و چین از سال دو هزار و پنج تا کنون در چارچوب سازمان همکاری شانگهای چندین رزمایش مشترک برگزار کرده اند.
[url=http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1490287]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.