Recommended Posts

اگه جنگ بشه ايران مي تونه با گرفتن كلي پول پايگاه موشكي يا هوايي يا حتي زميني در اختيار روسيه قرار بده وبعد از يه جنگ بسيار كوتاه به يكي از متحدان اصلي روسيه بدل بشه اونوقت چي ميشه فكرشو كن! icon_biggrin icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
MRG من دیدم وبه نظر من اون مهمترین دلیل حمله روسیه به گر جستانه icon_biggrin icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
nemo, در زمان حال امكان سازش و معامله روسيه با غرب چندان قابل تصور نيست چون براي چنين امري نياز است كه منافع استراتژيك طرفين مورد تهديد نباشد. الان آمريكا دست رو گلوي روسيه گذاشته و گرجستان و اكراين و لهستان و ... اينها شاهرگ حياتي روسيه است. بسيار بعيد است كه روسيه حاضر به انجام معامله اي درباره اين موارد شود و اگر چنين كاري انجام دهد تنها به ضرر خود بوده است. در صورت سقوط گرجستان به دامن غرب جنوب استراتژيك مسكو ناامن خواهد شد. شايد اگر مساله اي در خارج از محدوده جغرافيايي روسيه مانند بحران كوبا بود روسها كوتاه ميامدند اما با توجه به شرايط نبايد چنين كاري انجام دهند. در ضمن با وجود اينكه ارزش استراتژيك گرجستان براي روسيه بسيار قابل اهميت است ولي ارزش استراتژيك و منافع حاصل از ايران بيشتر بوده و روسها به همين راحتي دست از سر ايران نميكشند. در شرايط حاضر تنها كشوري كه ميتواند مانع از اشغال خزر بدست آمريكا شده و جلوي شورشيان چچني را بگيرد ايران است. ايران راه بسيار امن و كم هزينه اي براي دستيابي روسها به آبهاي گرم جنوب است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم الله في الاول و الاخر

اگه جنگ بشه ايران مي تونه با گرفتن كلي پول پايگاه موشكي يا هوايي يا حتي زميني در اختيار روسيه قرار بده وبعد از يه جنگ بسيار كوتاه به يكي از متحدان اصلي روسيه بدل بشه اونوقت چي ميشه فكرشو كن! icon_biggrin icon_cheesygrin

با سلام : خطاب به همه دوستانم : خوب است شما استراژيست كشور نيستيد اين افازات چيست كه بلغور مي كنيد ما را چه به منافع روسيه بي پاچه MKE عزيز اين كه نوشتيد خلاف قانون اساسي و سياست هاي راهبردي ماست به ما چه روسيه و گرجستان و ناتو چه خاك بر سر همديگر ميكنند
با تشكر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين به روزرساني يا مدرنيزه كردن ميگها شامل چه تعييراتيه.؟ به عنوان مثال تسليحات دوربردي كه اشاره شده چي هستند.آيا رادار زاسلون هم تغيير كرده و... icon_biggrin با تشكر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]تصویر[/align]

نیروی هوائی هند به تلافی دریافت جنگنده های جدید F-16 پاکستان از آمریکا و همچنین جنگنده های JF-17 ‘Thunder’ از چین , جنگنده های مدرن Sukhoi-30MKI خود را در مناطق غربی آن کشور مستقر میکند. نیروی هوائی هند قبلا پایگاه Tezpur و دیگر پایگاههای مستقر در شمال شرقی این کشور را جهت مستقر ساختن جنگنده های مدرن چند منظوره Sukhoi-30MK به جهت مقابله با پایگهای هوائی به شدت تقویت شده چین در مناطق تبت شناسائی کرده بود.

در حال حاظر نیروی هوائی هند دارای حدود 60 فروند از 230 فروند جنگنده Sukhoi-30MKI میباشد. کل این قرارداد با روسیه بالغ بر 8.5 میلیارد دلار میگردد. از 230 فروند جنگنده Sukhoi-30MKI هند- 140 فروند تحت لیسانس توسط Hindustan Aeronautics Limited /HAL در هند ساخته خواهند شد. Sukhoi-30MKI ها قرار است تا جایگزین اسکادرانهای قدیمی تر MiG-21, MiG-27 , Jaguar گردند.

استقرار Sukhoi-30MKI ها در پایگاههای جدید نیازمند زیر ساختهای جدید خواهد بود. به عنوان مثال پایگاه هوائی Tezpur در حال حاضر خود را برای پذیرائی از 2 اسکادران Sukhoi-30MKI مجهز میکند. Sukhoi-30MKI با 8 تن مهمات قادر به بمباران اهدافی در عمق چین در صورت استفاده از پایگاه هوائی Tezpur است. همچنین شعاع عملیات رزمی ان در صورت سوختگیری هوائی با تانکرهای IL-78 به 8,000 کیلومتر نیز میرسد. برخی از جنگنده های سوخو مجهز به سیستمهای شناسائی اسرائیلی میباشند که قادر به تجسس در عمق 300 کیلومتری داخل چین بدون عبور از مرز میباشند.

جنگنده های Sukhoi و موشکهای اتمی Agni-III با برد 3500 کیلومتر که در سال 2010 عملیاتی میشوند لایه دفاعی بازدارندگی قدرتمندی در برابر چین و پاكستان خواهند بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سعید جان خودت بهتر میدونی که سیاست بی پدر و مادر تر از اونی هست که بشه تصور کرد!

این رو هم بدونید که ما هیچگاه متحد استراتژیک روسیه نبودیم و نیستیم و نخواهیم بود ، روسها درست نمونه کامل استعمارگری انگلستان هستند و اگر روزی دست تقدیر اونها رو بر غرب چیره کند مطمعن باشید که تغییری در وضعیت ما ایجاد نخواهد شد و این بار روسیه (شوروی نوین!) پا بر جای غرب خواهد گذاشت و به جای مرگ بر انگلیس باید شعار مرگ بر شوروی رو سر بدیم!

اصلآ در کشوری که داعیه پرچمداری نهضت جهانی مهدویت و مبارزه با استکبار جهانی موج میزنه اتحاد با کفار و کشوری که زمانی خودش یکی از بزرگترین نظام های سلطه بوده چه معنی میتونه داشته باشه؟!)

چیزی که ما و روسیه رو به هم نزدیک کرده وجود دشمن مشترک هست نه ارمان های مشترک!

ما حتی کوچکترین شباهت و تفاهمی با روسها نداریم و در همه چیز (دین ، مذهب ، فرهنگ ، زبان ، اهداف و ارمان ها ، منافع و ...) درست در نقطه مقابل یکدیگر قرار داریم و یقین داشته باشید که رهبران این کشور به هیچ وجه ایران رو به عنوان یک متحد در دراز مدت در نظر نمیگیرند

و چیزی که در این بین وجود داره تهدید بزرگ و جدی خود ایران در دراز مدت برای منافع روسیه است!

روسیه و غرب در حال انجام یک مبارزه بزرگ در صحنه سیاست هستند و برای پیروزی در این صحنه احتیاج به برگ های برنده دارند و ایران برای روسیه حکم یک برگ برنده رو داره که در زمان لازم خرج خواهد شد!!!(البته میتونه روند تدریجی هم داشته باشه!)

ما باید با اتخاذ سیاستی درست روسها رو به عنوان یک متحد کوتاه مدت در کنار خودمون داشته باشیم ولی این اتحاد نباید باعث وابستگی ما به اونها باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
متاسفانه خبرگزاری فوق به نوع و مدل این سیستمها اشاره نکرده . اگر کسی اطلاعی داره ارسال کنه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من کار مدرنیزه میگ 31 بسیار کار خوبی بود و به نظر من این ها می تونن جایگزین خوبی برای جنگنده های زمان دایناسور اف14 ایران بشن /


این جنگنده واقعا جزو جنگنده های برتر دنیا است و بسیار قدرتمند هست . یکی از توانائی های این جنگنده در این است که این ميگ-31 داراي رادار قدرتمندبا توانايي تعقيب 10 هدف همزمان و برد 120 كيلومتر دارد.
خوب این خودش یک ویژگی منحصر به فرد هست چه برسه که بخوان مدرنیزش کنند .

به هر حال من فکر می کنم این جنگنده واقعا جنگنده جیگزین برای اف 14 های ایران خواهد بود .


در ضمن ایران هم از این جنگنده داره . مگه چیه . :lol: fi_lone_ranger icon_biggrin :lol: به عکس زیر نگاه کنید :oops: icon_cheesygrin


تصویر

این هم بیشتر تسلیحات جنگنده میگ 31 :

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]تجهیز جنگنده‌هاي تركيه به سيستم هدفگيري ليزري![/align]


جنگنده هاي اف16 و اف4 تركيه به سيستم هدفگيري ليزري ساخت داخل خود اين كشور مجهز مي شوند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "اينترنت خبر" تركيه، شركت دفاعي "آسلسان" تركيه سامانه جديد هدفگيري ليزري موسوم به " انگرگ" طراحي كرد.

اين سامانه جديد كه قرار است روي جنگنده هاي اف16 و اف4 تركيه نصب شود قادر است اهداف روي زمين را با يك پرتو نور، مشخص و سيگنالهاي دريافتي را به جنگنده هاي اف16 و اف4 ارسال كند، بعد جنگنده با كليد روي هدف به سوي آن شليك مي‌كند.

بر اساس اين گزارش، سامانه انگرگ بوسيله يك فرد، قابل هدايت بوده و داراي ويژگي انجام عمليات با تمام كدهاي تعريف شده از سوي ناتو است.

هدف از ساخت اين سامانه هدفگيري ، نشانه گيري دقيق مواضع متعلق به تروريستهاي "پ.ك.ك" در شمال عراق و هدفگيري عنوان شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
nemo, منظور بنده رو متوجه نشده و جواب اشتباه داديد! icon_biggrin گفتم ايران منافع استراتژيك براي روسيه دارد نه اينكه متحد استراتژيك روسيه است. دو جمله فوق كاملا با هم متفاوت است. از نظر ايدولوژي و مذهب و اعتقادات و هدف نهايي ما با روسها شايد در نقطه متقابل هم قرار داشته باشيم. اما در زمان حال و بخاطر وجود آمريكا كه دست روي شاهرگهاي حياتي روسيه گذاشته است ما و روسيه ميتوانيم دوستان خوبي براي هم باشيم به شرطي كه رفتار ما ساده لوحانه نباشد. چند ماه قبل يك بازي جديد اومده بود به اسم Frontlines كه در اون كشورهاي چين و روسيه در سال 2007 با هم متحد شده (به همراه چند كشور ديگه مثل كره شمالي و بعضي از كشورهاي پيمان شانگهاي) و در سال فكر كنم 2021 جنگي با غرب و آمريكا رخ ميدهد. اين بازي دقيقا بر اساس استراتژي بلند مدت آمريكا در مبارزه با چين و روسيه ساخته شده است و به نوعي دورنماي جنگ احتمالي است. آمريكا به علت نزديكي با مراكز استراتژيك روسيه و محاصره اين كشور از كشورهاي آسياي ميانه و تركمنستان و ... شروع به پيشروي كرده و ابتدا درياي خزر را تصرف ميكند! در همين حين سايتهاي استراتژيك روسيه نابود شده و تلفات غيرنظامي آمريكا به حداقل ميرسد و روسيه قادر به استفاده از زرادخانه هاي هسته اي خود نيست! اما در عوض همه نوع سلاحي را نوش جان ميكند! خلاصه اينكه آمريكا بعد از اشغال خزر به سمت مسكو پيشروي كرده و آنرا فتح ميكند. كاري به بسيار ضعيف قرار دادن روسيه در بازي نداريم چون ربطي به اصل ماجرا ندارد. اين بازي نشانگر اين است كه گسترش نظامي آمريكا در منطقه بيشتر از ايران براي مقابله با روسيه است. جالب اينكه كوچكترين نقشي از ايران در اين سناريو نيست! چه به سرش اومده خدا عالم است؟! الان منافع استراتژيك روسيه در خطر است و دير بجنبد سناريوي فوق كه امروز در قالب بازي رايانه اي ارايه شده است (مانند بازيهاي مربوط به عراق تا قبل از سال 2003) فردا به واقعيت تبديل خواهد شد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولا ذكر منبع خبر را فراموش كرديد. ثانيا بايد گفت اين كار هند چندان معقول نيست و سوخو30 جنگنده اي نيست كه در پايگاههاي مرزي خدمت كند. اين جنگنده بايد در پايگاههاي عمقي كشور مستقر شود چون سنگين بوده و قادر به پرواز در زمان اندك نيست و جنگنده هاي مرزي بايد سريع عملياتي شوند. به نظر ميرسد در صورت درگيري بين پايگاههاي مرزي هند و پاكستان اف16ها بهتر عمل خواهند كرد. ولي نكته جالب اينجاست كه هند با زيركي خاصي موفق به گرفتن امتياز ساخت اين جنگنده هاي پيشرفته شد و آنها را با كمك اسراييل به سطح بسيار پيشرفته اي ارتقا داد كه كارايي آن را تا دو يا سه برابر بيشتر كرد. هزينه مونتاژ هر فروند Su-30MK تنها 21 ميليون دلار بود اما مدل ارتقا يافته با كمك اسراييل يعني Su-30MKI هزينه بيشتري داشته و 27 ميليون دلار تمام شده است. اين 6 ميليون دلار اضافي صرف بهبود سيستم راداري و آيونيك و تسليحاتي سوخو30 شده است كه برابر با يك سوم قيمت مدل قبلي است و هزينه زيادي محسوب ميشود اما آينده نگري خوبي است. الان رهگيرهاي Su-30MKI هندي صرف از نظر تعداد از لحاظ كيفي بر تمام جنگنده هاي موجود منطقه از چين و كشورهاي جنوبي چين گرفته تا پاكستان و ايران برتري كاملا محسوسي دارند. كارايي اين جنگنده بقدري زياد است كه در مانور مشترك با نيروهاي آمريكايي براحتي جنگنده پيشرفته F-15C را از ميدان به در كرد و در تمام شرايط آنرا مغلوب كرد! قدرت راداري آن طوري است كه جنگنده اي مثل اف16 را از فاصله بيش از 200 كيلومتري شناسايي و رهگيري ميكند. در حالي كه برد رادار اف16 در حدود نصف اين مقدار است! برد راداري حداكثر آن 350 كيلومتر بوده و تا برد 250 كيلومتري كارايي قابل قبولي در برابر جنگنده ها دارد. به نظر ميرسد يكي از دلايل ارتقاي جنگنده هاي سوخو30 چيني وجود همين جنگنده در خدمت نيروي هوايي هند باشد. در ضمن اون 8000 كيلومتر برد عملياتي با سوختگيري هوايي است نه شعاع عملياتي.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولی که پرچمش ضایس برای ایران نیست دومی هم فتوشاپیه از این عکسه (http://www.aerospaceweb.org/aircraft/fighter/mig31/mig31_02.jpg) سومی هم پرچم نداره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اولی که پرچمش ضایس برای ایران نیست دومی هم فتوشاپیه از این عکسه (http://www.aerospaceweb.org/aircraft/fighter/mig31/mig31_02.jpg) سومی هم پرچم نداره

سلام دوست عزيز
اولا ورودتون رو به سايت تبريك ميگم . در مورد تصوير فوتوشاپ با شما هم عقيده نيستم. اگه عكس ها رو كاملا با هم مقايسه كنين ميبينين كه زاويه قرارگيري اين دو با هم در فضا يكسان نيست . منظورم زاويه سه روي محور zy هست . درحاليكه توي فتوشاپ فقط ميشه عكس رو روي محور xy چرخوند. اگه به قسمت بالچه هاي عمودي هواپيما و موقعيت اونها با بالچه هاي افقي انتهاي هواپيما دقت كنين منظورم رو بهتر متوجه ميشين.

بابك

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.