Recommended Posts

آخه با این قسمت خبر نمیخونه!

روسیه اعلام کرده است که تا سال 2014 - 242 فروند جنگنده Su-30 Flanker را به ارزش تقریبی 7 میلیارد دلار صادر خواهد کرد.


یعنی هر فروند 29 میلیون دلار.

احتمالا قرارداد الجزایر شامل موارد دیگری هم است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توليد نمونه مشابه جنگنده روسي سوخو سو 27 فلانکر توسط چين و فروش نمونه جي 11 اين جنگنده .

چين گرچه در زمينه اقتباس از طراحي و فناوري روسيه به پيشرفت‌هايي رسيده اما هنوز تا نقطه‌اي که بتواند به تهديدي نظامي يا تجاري براي صنعت هواپيماسازي روسيه بدل شود فاصله بسيار دارد.

صنعت هواپيماسازي چين در اواخر دهه 1950 ميلادي با کمک شوروي آغاز به کار کرد و طولي نکشيد که اين کشور به فناوري توليد جنگنده‌هاي ميگ 15 فاگوت و ميگ 17 فرسکو، بمب‌افکن ايل 28 و هواپيماهاي جنگي ديگر دست يافت.

بعدها چين هواپيماهاي مدرن ديگري نظير تو 16، ميگ 21، آن12 و نظاير آن را از اتحاد جماهير شوروي خريداري کرد. چين با همکاري نزديک با شوروي در اواسط دهه 1960 از يک نيروي هوايي مدرن برخوردار شد اما با آغاز انقلاب فرهنگي در اواخر دهه 1960 پيشرفت‌هاي حاصل‌شده بر باد رفت و صنعت هواپيماسازي ملي اين کشور دچار رکود شد.

در طول دو دهه 1960 و 1970 چين هواپيماي جديدي توليد نکرد و به جاي آن با نوسازي جنگنده‌هاي ميگ21 فارمر و ميگ 21 فيش‌بد دو هواپيما به نام‌هاي کيو 5 و جي 8 ساخت.

در اين مدت شوروي و آمريکا در حال توليد جنگنده‌هاي نسل چهارم بودند، به‌طوري که در اواسط دهه 1980نيروي هوايي چين قريب به15 الي 20 سال از روسيه و آمريکا عقب‌تر بود.پکن هواپيماهاي جنگي ازرده‌خارج خود را عمدتاً به کشورهاي فقير جهان سوم ازجمله آلباني، اوگاندا و بنگلادش مي‌فروخت.

چين همچنين هواپيماهايش را به پاکستان که هم‌پيماني بالقوه در مقابل هند به شمار مي‌رفت صادر مي‌کرد. رهبران چين سرانجام بر آن شدند تا با خريد فناوري‌هاي به‌روز در صنعت هواپيماسازي شرايط را بهبود بخشند.

در سال 1988 چين اقدام به خريد فرم‌ها و اسناد مربوط به جنگنده چندمنظوره لاوي ساخت اسرائيل کرد و 16 سال بعد، يعني در سال 2004، چين به فناوري توليد جنگنده چنگ‌دو جي 10 که هواپيمايي با قطعات ساخت اسرائيل و سيستم الکترونيک هوانوردي ساخت روسيه بود دست يافت.

مسکو و پکن روابطشان را در اواخر دهه 1980 بهبود بخشيدند و در سال1989 اقدام به امضاي چندين قرارداد همکاري نظامي‌ـ‌ فني به‌منظور تسهيل حمل‌ونقل هوايي کردند. موضوعي که از همه مهم‌تر است اينکه پکن فرم‌ها و مدارک ساخت و کيت‌هاي مونتاژ جنگنده سوخو سو 27 و همچنين چندين جنگنده سو 30 ام‌ک‌ک را از روسيه دريافت کرده است.

با دستيابي به اين هواپيماهاي جنگي پيشرفته، چين بر همسايگانش برتري يافته و دريچه جديدترين فناوري‌هاي هواپيمايي به رويش گشوده شده است. با اين حال مهندسان چيني هنوز به فناوري توليد موتور سوخو دست نيافته‌اند. نسخه چيني اين موتور سوخت بيشتري مصرف مي‌کند و عمر سرويس کوتاه‌تري دارد. از سوي ديگر، کابين خلبان نسخه ارتقايافته اين هواپيما به صفحات ال‌سي‌دي رنگي مجهز است.

نمونه جديد رادار سو 27 که توسط چين توليد مي‌شود در مقايسه با رادار ساخت روسيه مشخصات بهتري دارد اما به پيشرفتگي رادار مدرن‌تر ايربيس روسيه نيست. چين در زمينه توليد نمونه مشابه هواپيمايي که در اوايل دهه 1980ساخته شده به موفقيت دست يافته است، آن هم15 سال پس از ورود نخستين سو 27 به بازار و 10 سال پس از نخستين پرواز سو 27 مونتاژ چين.

رقابت روسيه با چين

گرچه سوخوي چيني به هر حال جايش را در بازار پيدا خواهد کرد، اين امر اما به معناي از
سکه افتادن هواپيماهاي ساخت روسيه نيست و چين نمي‌تواند براي روسيه تهديد نظامي محسوب شود.

واضح است که نه مسکو و نه پکن به‌دنبال درگيري نظامي آشکار نيستند و حتي اگر چنين درگيري فرضي‌اي رخ دهد نتيجه آن را جنگ‌افزارهايي غير از جنگنده‌هاي پيشرفته رقم خواهند زد.

لینک منبع خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان به اين لينك هم مراجعه كنيد بد نيست.توي اين آدرس شيرين كاريهاي چينها نمايش داده شده. icon_frown :cry: http://www.softwar.net/plaaf.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستت درد نکنه برادر! بهرحال هردو کمونیست هستند و هوای همدیگر رو دارند! و چین هم بدون تهدید کردن داره مسیر رشد و ترقی هم از نظر اقتصادی هم از نظر نظامی رو چند پله چند پله طی می کنه!! icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حامد جان جالب بود.اگه به ما این فرمها و مدرکای ساختش می دادند الان کجاها بودیم. luftwaffe icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لیچ عزیز از کی تاحالا روسیه کمونیستی شده ماخبر نداریم. کودتایی چیزی شده؟ برادر مارو هم درجریان بذار....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

لیچ عزیز از کی تاحالا روسیه کمونیستی شده ماخبر نداریم. کودتایی چیزی شده؟ برادر مارو هم درجریان بذار....


آره برادر کمونیستی روسیه! بهرحال میراث شوروی بهش رسیده! icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسیه هنوز هم کمونیستی است منتهی در ظاهری متفاوت. هنوز رهبران این کشور از حزب کمونیست کناره گیری نکرده اند منجمله رئیس جمهور قبلی و نخست وزیر کنونی شخص ولادیمیر پوتین. البته حزب حاکم اختلافات زیادی با کمونیستهای سنتی دارد. در واقع میتوان انتظار داشت که تا 20 سال آینده روسیه دوباره کمونیستی شود ولی با اقتصاد آزاد مثل چین.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 16 خرداد، خبرگزاری «نووستی» / ژنرال ایلکر باشبوگ فرمانده نیروی زمینی ترکیه روز پنجشنبه اعلام کرد که نیروهای مسلح ترکیه و ایران عملیات مشترکی علیه کردهای جدایی طلب در نواحی مرز شمالی عراق انجام خواهند داد. شبکه NTV ترکیه به نقل از ژنرال گزارش داد: عملیاتی که اخیرا علیه حزب تروریستی کارگر کردستان "پ ک ک" درشمال عراق انجام شد با هماهنگی ایران صورت گرفت. فرمانده نیروی زمینی ترکیه گفت: ما به طور مشترک به پایگاه های "پ ک ک" حمله کرده و اگر نیاز باشد اینکار را دوباره انجام خواهیم داد. ما با ایران اطلاعات جاسوسی را مبادله می کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 16 خرداد، خبرگزاری «نووستی» / ارتش آمریکا امروز در نظر دارد در اولین آزمایش دفاع موشکی دریا پایه خود یک موشک بالستیک را رهگیری کند. به گزارش «نووستی» از اسوشیتد پرس ارتش آمریکا در این آزمایش موشکی را که برد چند صد مایلی دارد از یک کشتی تهاجمی آبی خاکی شلیک خواهد کرد. لحظات بعد رزم ناو " لیک ایریه" دو موشک رهگیر به سمت این موشک شلیک خواهد کرد تا آن را در آخرین ثانیه های پروازش سرنگون سازد. اگر همه چیز طبق برنامه صورت گیرد این رهگیری در جو زمین یعنی در فاصله 160 کیلومتری سطح زمین انجام خواهد شد. قابل ذکر است در اوایل سال جاری میلادی رزم ناو " لیک ایریه" یک ماهواره از کارافتاده را در ماموریت واقعی منهم کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امارات مسئله خرید جنگنده های رافال را بررسی می کند دولت امارات عربی متحده مذاکرات اولیه در مورد خرید جنگنده های مدرنیزه شده چند منظوره "رافال" را با طرف فرانسوی انجام می دهد. به گزارش روزنامه ناسیونال امارات این جنگنده ها توسط کمپانی داسو تولید می شوند. بنا به این گزارش جنگنده های رافال نسل جدید برای اجرای عملیات نظامی رهگیری و جاسوسی در نظر گرفته شده و باید بعد از سال 2013 جایگزین شصت فروند میراژ 2000 تولید فرانسه شوند که در حال حاضر دراختیار نیروی هوایی امارات قرار دارند. به گزارش خبرگزاری ВАМ نیروی هوایی امارات درکنار جنگنده های میراژ فرانسوی از جنگنده های F-16 نیز استفاده می کند. نووستی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاری «نووستی»/ کمپانی NetFires LLC که موسسه مشترک کمپانی های Raytheon و Lockheed Martin محسوب می شود با موفقیت شلیک آزمایشی سیستم موشکی NLOS-LS (Non Line-of-Sight-Launch System) را انجام داد که بر اساس برنامه "سیستم های جنگی آینده" (FCS) ساخته شده است. این خبر را یک منبع خبری نزدیک به کمپانی Raytheon اطلاع داد. پرتاب موشک فوق دقیق PAM (Precision Attack Missile) روز 15 مه در میدان تیر "وایت سندس" ایالت نیومکزیکو انجام شد. آزمایشات تایید کننده همه محاسبات مشخصات فنی بود. بعد از خروج از کانتینر مخصوص پرتاب بال ها و ثابت گرهای آن باز شده، موشک ضمن آغاز پرواز عادی خود با گرفتن شتاب لازم تمامی دستورهای هدفگیری را اجرا کرده است. در جریان مرحله قبلی آزمایش که در آپریل سال جاری انجام شد، امور مربوط به همخوانی سیستم موشکی NLOS-LS با سیستم های موشکی آینده و تجهیزات شبکه های FCS و همچنین تجهیزات موجود در ارتش آمریکا تحت آزمایش قرار گرفت. سیستم موشکی NLOS-LS برای شلیک از مواضع کور به صورت خودکار در نظر گرفته شده و شامل یک کانتنر مجهز به 15 موشک و تجهیزات ارتباطاتی و دستگاه های تحلیل داده هاست. قرار است در کنار موشک PAM این سیستم بتواند مهمات LAM (Loitering Attack Missiles) را نیز مورد استفاده قرار دهد که قادر است پروازهای طولانی انجام داده و عملیات جاسوسی هوایی را تا دریافت فرمان انهدام هدف ادامه دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزارت دفاع برزيل روز پنج شنبه در بيانيه اي اعلام کرد،اين کشور در حال طراحي و ساخت يک رادار جديد ضد هوايي با قدرت شناسايي چهل هدف در شعاع شصت کيلومتري به ارتفاع پنج کيلومتر است.
در بيانيه وزارت دفاع برزيل همچنين امده است،اين رادار که سابر ام شصت نام دارد در نيم کره جنوبي در نوع خود منحصر به فرد است و با همکاري مرکزي فن اوري ارتش برزيل ساخته شده است.
اين بيانيه مي افزايد ،گام بعدي دولت برزيل ساخت رادارهاي پيشرفته تر به نام سابر ام دويست است که شعاع دويست کيلومتري را با ارتفاع ده کيلومتر پوشش خواهد داد.
دولت برزيل هدف اصلي استفاده از اين رادارها را محافظت از تاسيسات نفتي، نيروگاه هاي برق ابي و هسته اي عنوان کرد.
برزيل قيمت اين رادارها را در بازارهاي جهاني در ده سال اينده حدود هيجده ميليون دلار ارزيابي کرده است.

لینک منبع خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برزیل صنایع نظامی قابل قبولی دارد و اگر خیانت مسئولان آن در دهه های 60 و 70 میلادی نبود الان برزیل کشوری در سطح آلمان یا حتی فراتر بود. برزیل کشوری بود که در دهه 50 جزو سازندگان کامل کشتی اقیانوس پیما بود اما دو دهه بعد قطعات و خود کشتی اقیانوس پیما را وارد میکرد! در حدود سی چهل سال قبل یکی از وزرای خائن برزیلی بعد از امضای یک قرارداد بی شرمانه که خیانتی به کشور برزیل بود (که صنایع برزیلی مرتبط با ورشکست و یک شرکت آمریکایی را صاحب بازار مورد نظر کرد) بلافاصله از سمت وزارت کناره گیری و به مدیر عامل شرکت مذکور شد! برزیل رو همچین زمین زدن که نفهمید از کجا خورد! الان تازه رو پای خودشون ایستادن. متاسفانه اتفاقاتی مشابه در کشور ما بر اثر کم اطلاعی برخی مسئولان در حال وقوع است! icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همزمان با افزایش مخالفتها در داخل عراق با توافقنامه امنیتی این کشور و آمریکا یک روزنامه انگلیسی فاش کرد که واشنگتن برای امضای توافقنامه محرمانه با بغداد به منظور احداث 50 پایگاه نظامی دائمی خود در عراق و مصونیت حقوقی و قانونی نیروهای آمریکایی در این کشور تلاش می کند. روزنامه "ایندیپندنت" نوشت : واشنگتن برای امضای توافقنامه محرمانه با دولت عراق به منظور احداث 50 پایگاه نظامی دائمی آمریکا در عراق همراه با توانایی کنترل حریم هوایی این کشور و مصونیت حقوقی و قانونی نیروهای خود و پیمانکاران آمریکایی در آنجا تلاش می کند. این روزنامه افزود: این توافقنامه محرمانه برای آمریکایی حق کنترل دائم بر پایگاههای آمریکایی، اجرای عملیات در چارچوب جنگ علیه تروریسم، بازداشت عراقی ها و هدف قرار دادن آنها را بدون اینکه قانون عراق شامل حال آنها شود، تضمین می کند. این روزنامه خاطرنشان کرد: آمریکایی ها ایده برگزاری همه پرسی درعراق درباره این توافقنامه را نمی پذیرند زیرا از آن بیم دارند که عراقی ها به این توافقنامه رای ندهند و دفتر "دیک چنی" معاون رئیس جمهوری آمریکا برای امضای آن تا پیش از پایان ماه جاری میلادی فشار می آورد که همین امر دولت عراق را در تنگنا قرار داده است. تمایل فراوان دولت جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا برای امضای این توافقنامه پیش از پایان دوره ریاست وی نه تنها تبعاتی در درون عراق دارد، بلکه درعرصه داخلی آمریکا نیز تبعاتی دارد به گونه ای که اگر باراک اوباما از حزب دموکرات در انتخابات آتی ریاست جمهوری روی کار بیاید نخواهد توانست نیروهای آمریکایی را به سرعت همانطور که وعده داده است از عراق خارج کند و از سوی دیگر امضای این توافقنامه به منزله حمایت از جان مک کین نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات آتی ریاس جمهوری خواهد بود که خواهان باقی ماندن بلندمدت نیروهای آمریکا در عراق است. گفتگوهای محرمانه درباره امضای توافقنامه امنیتی درجریان است و قرار است در تابستان امسال به آینده برسد. روزنامه "ایندیپندنت"، خبرگزاری مهر، خبرگزاری «نووستی» روسیه، 18 خرداد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.