Recommended Posts

[b]وزارت دفاع عراق وجود قرارداد نظامی با ایران را تکذیب کرد[/b]

وزارت دفاع عراق در بیانیه ای اعلام کرد شرکت های مختلفی برای تامین نیازهای تجهیزاتی عراق اعلام آمادگی کرده اند که یکی از آنها یک شرکت ایرانی بوده است اما قراردادی با شرکت ایرانی منعقد نشده است

گفتنی است در روزهای گذشته فشار سنگین ایالات متحده بر عراق بعلت گزارشاتی مبنی بر انعقاد قرارداد نظامی با ایران که مغایر با قطعنامه های سازمان امنیت است ، اعمال شده

http://voiceofrussia.com/news/2014_02_26/Iraq-denies-inking-195-million-arms-ammo-deal-with-Iran-4405/
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[b][color=#3E3E3E][font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][size=4]یازده ناو هواپیمابر در ارتش آمریکا همچنان به کار خود ادامه خواهند داد و [/size][/font][/color][color=#ff0000][font=Tahoma,Arial,Helvetica,sans-serif][size=4]طرح خارج کردن یکی از آنها از گردونه ملغی شده است[/size][/font][/color][color=#3E3E3E][font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][size=4].[/size][/font][/color][/b][/quote]
ساختار جنگ در دنیای امروز عوض شده و آمریکا با درک این موضوع داره تغییرات اساسی در سیستم نظامی خودش میده.
اونها به فکر تربیت نیروهای آماده به رزم چابک و سریعی هستن که با مهارت بالا و پشتیبانی بسیار عالی تکنولوژیکی وارد منطقه ای بشن عملیات خودشون رو سریع انجام بدن و سریع هم منطقه رو ترک کنن. حالا این ماموریت می تونه گروگان گیری باشه عملیات ترور باشه آرام کردن منطقه باشه و....
در واقع ارتش آمریکا داره خودش رو به طرف نیرو وِزه بردن می بره.
یادتون باشه چند وقت پیش حرفهایی در مورد ایجاد پایگاه های ویژه در دنیا که نیروی های ویژه رو در خودشون جا میدن بود. این در راستای همون موضوع هست.
اونها می دونن دیگه دوران اینکه مثل عراق و افغانستان بخوان به کشورها حمله همه جانبه بکنن و کشور بگیرین نیست اصلا لازم نیست این کار رو بکنن فقط لازم هست اونجا رو با روش هایی که خودشون بهتر می دون نا امن و بی ثبات کرد و با تحریم و.... به زانوش در آورد بدون اینکه حتی یک تیر شلیک کرد.

اما نکته بارز این هست:
[quote name='F14AA' timestamp='1393320740' post='367478']
...

البته نمی دونم چرا اینا هیچ وقت زورشون به نیروی دریایی نمیرسه ! :thinking:

نه هواپیمایی از نیروی دریایی میره کنار ، نه ناوی ، نه سربازی و نه ... ! ؟!! :thinking:
[/quote]

دوست گلم بحث زور رسیدن و نرسیدن نیست.
ببین آمریکا کشوری ابرقدرت هست که بخشی از هژمونی خودش رو از سیستم و ماشین نظامی خودش می گیره که در همه جای دنیا و در هر لحظه می تونه به عنوان بازوی عملیاتی اش عمل کنه.
آمریکا کشوری هست که از نظر سرزیمینی دشمن جدی چه بصورت بالقوه و چه به صورت بالفعل نداره و از دو طرف هم با اقیانوس همسایه هست از شمال انادا هم مرزش هست که عملا استانی از امپراطوری انگلیس و ملکه اون هست و کلا هیچ درگیری برایش مفروض نیست و از جنوب هم که مکزیک که کلا مشکل اساسی نیست.

در نتیجه تهدید به معنای واقعی برای آمریکا وجود نداره و با تقویت سیستم های اطلاعاتی میشه کمترین خطرات امنیتی و نیمچه نظامی رو هم در درون آمریکا حذف کرد. پس لزومی نداره ارتش قوی و خیلی پر تعدادی در خود خاکش مستقر کنه.

آمریکا ساختار نظامی دو تیکه داره یعنی دو نیروی نظامی کاملا مجزا داره عین کشور خود ما ارتش آمریکا که دارای نیروی هوایی زمینی و گارد ساحلی و..... هست و سپاه تفنگداران که خودش ارتشی کامل هست یعنی ناو داره ناوچه داره ناو هواپیما بر داره نیروی رزمی و ویژه داره ناو آبی خاکی داره هواپیما و هلی کوپتر داره واحد توپخانه داره و.... کلا یک ارتش کامل و مجزا هست که حتی نیازمندی های نظامی خودش رو جدا از ارتش آمریکا تهیه می بینه مثلا ارتش آمریکا دلتا فورس آموزش میده اینها سیل ها .... ارتش آپاچی می خره این بری استفاده می کنه اون اف15 خرید می کنه در کنار اف16 این اف14 در کنار اف18 سفارش میده و....
(بگذریم از اینکه به ما گیر میدن که ارتش و سپاه بی معنا هستن ویکی شون کنید و....)

اما موضوع اساسی همونی هست که در بالا عرض کردم بازی آمریکا و نیروی حافظ منافع اش که در هر لحظه تمام دنیا رو زیر چنته عملیاتی خودش داره همون سپاه تفنگداران دریایی آمریکا هست که به واقع عین همون جمله ای که آفتاب در امپرطوری انگلیس هیچگاه غروی نمی کنه الان برای آمریکا همین گونه هست و همیشه نیروهاش در همه جا هستن.
وقتی می خوان با کم کردن نیرو هزینه ها رو کاهش بدن میرن سراغ بخشی که زیاد مهم و ضروری نیست نیروهاش و هزینه های اون و اون فقط ارتش آمریکا هست نه سپاه تفگداران دریایی.
هر چند اگر فردا روزی گفتن تعداد نیروهای ویژه و پایگاه ها و ناوهای هواپیما بر و یا ناوگروه های رو می خوایم بالا ببریم تعجبی نداره.

در بعد نیروی انسانی هم وقتی شما بخواین نیروی خودتون رو برای کاهش هزینه کم کنین بهترین کار این هست که نیروی شما توان عملیاتی اش رو ببره بالاتر تا بتونه با حذف افراد همون وظایف رو انجام بده.
و خیلی اوقات هم پست های غیرلازم حذف میشن تا نیرو سبک تر بشه.مثلا آبدارچی فرمناده و امربر و... دیگه بی معنی هست بلکه باید دو نیروی که فقط اسما نیرو هستن خارج و به جای امثال اونها چند نیروی زبده و آچار فراسنه و همه جا استفاده شو به جاشون بیاد که حرفه ای و همیشه در دسترس باشه.
مثال اون این هست که شما اگر یک گردان 1500 نفری سرباز دو ماه آموزش داشته باشید هیچگاه نمی تونن کار 150 تا نیروی ویژه مثلا نوهدی رو برای شما انجام بدن چون اونها غیر متخصص و بی تجربه و.... هستن ولی 150 نفر نیروی ویژه هر کاری رو با تخصص و سرعت و هماهنگی بالا برای شما انجام میدن.
  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='alpacino66' timestamp='1393398858' post='367641']
تلفات آمریکا در عراق و افغانستان دیگه خیلی خنده دار بود درسته با استانداردهای اونا ممکنه کمی فاصله داشته باشه ولی مثل اینکه یادتون نمیاد چی به سر ارتش شوروی تو افغانستان اومد بیش از چهارده هزار کشته در طی یک سال .اگه بخوایم تلفات یانکی ها 10-12 سال جنگیدن توی دو تا جهنم رو در نظر بگیریم میبینیم که حتی روزی یک کشته هم ندادن.باور کنین نیروی دریایی آمریکا به تنهایی از پس چند تا کشور برمیاد.
[/quote]

افغانستان دهه ی 80 با افغانستان الان زمین تا آسمون فرق میکنه ! زمانی که شوروی به افغانستان حمله کرد دنیا تو جنگ سرد بود و افغانستان عملا صحنه ی جنگ نیابتی بین ارتش شوروی و مجاهدینی که هم از طرف آمریکا (تکنولوژیکی) و هم کشورهای اسلامی (ایران ، پاکستان و ...) پشتیبانی میشد بود ، در حالیکه وقتی آمریکا حمله کرد نه تنها جنگ نیابتی وجود نداشت و طالبان از طرف قدرت بزرگی حمایت نمیشد بلکه کشورهای منطقه ای (ایران) هم در کنار آمریکا با طالبان مبارزه کردند که توانش رو بشدت محدود کرد.

اصولا آمریکا تا زمانی که دشمنش رو تا حد مناسبی به شیوه های غیرنظامی تضعیف نکنه و از نظر حمایت بین المللی منزوی نکنه جرات حمله نخواهد داشت
  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=4][right]اصولا آمریکا تا زمانی که دشمنش رو تا حد مناسبی به شیوه های غیرنظامی تضعیف نکنه و از نظر حمایت بین المللی منزوی نکنه جرات حمله نخواهد داشت [/right][/size][/font][/color][size=4][/quote][/size]

حتی در جنگ ویتنام؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
علت از رده خارج شدن تاندر بولت ها فکر نکنم بی سرنشین کردنشون باشه عملا این وظیفه رو پهپاد ها بادقت و کیفیت بیشتری میتونن انجام بدن یا بقیه جنگنده ها تاندر بولت ها به درد زمانی میخوردن که مهمات نقطه زن نبود و برای کمک به نیرو زمینی نیرو هوایی احتیاج به پرنده ای داشت که بتونه با سرعت کم و مهمات زیاد پرواز کنه اما الان دنیا عوض شده و هر سربازی با یه دستگه نیم کیلویی میتونه تجهیزات دشمن رو نشانه گذاری کنه و جنگنده از 100 کیلومتری با خطای چند سانت هدف رو مورد اصابت قرار بده کو چک شدن ارتش امریکا به معنا ضعیف شدنش نیست گو اینکه دموکرات ها کلا با ارتش رابطه خوبی ندارن و سعی دارن همیشه ضعیفش کنن !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]گو اینکه دموکرات ها کلا با ارتش رابطه خوبی ندارن و سعی دارن همیشه ضعیفش کنن ! [/quote]

هيچ موقع در مورد كشور آمريكا اينگونه فكر نكنيد .... اين طرز تفكر مربوط به كشورهاي جهان سومه كه فكر اداره ي كشورشون رو از خارج از مرزها توي سرشون مي كارن .... آمريكا اگر مي خواست با اين گونه از سياست مداران كشورش رو داره كنه الان به اين حجم از قدرت نرسيده بود .... به قول رحيم پور ازغدي ، اختلافات در آمريكا در حد اختلافات بين دو كمپاني پپسي و كوكاكولاست .... تا جايي كه بعضي در ايران هنوز به پپسي ،، پپسي كولا مي گن !!!! .... هر دو سودا هستند و هر دو هم از نوع كوكا !!! فقط برندشون فرق مي كنه !!!
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قطعا منظور من هم از رابطه خوبی ندارن مثل رابطه مثلا اردوغان با ارتش ترکیه نیست منظورم اینه که کلا خیلی به ارتش نمیرسن و دنبال جنگ نیستن این هم تاریخ حزبشون میاد تو خود امریکا هم اکثر ارتشی ها جمهوری خواه هستن و کلا جمهوری خواه ها همشون جنگ راه انداختن !
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پیشنهاد:
برای درک این موضوع و چالش های پیش رور ارتش آمریکا و همچنین تاکتیک ها و تکنیک های موثر بر روی این مفهوم (مفهوم تکنولوژی محوری که باعث چابکی و کوچک شدن می شود )کتاب جنگ آینده اثر رابرت .اچ.اسکیلز را در صورت تمایل و علمی تر دیدن مباحث مطالعه بفرمایید!
[url="https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_H._Scales"]https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_H._Scales[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]گو اینکه دموکرات ها کلا با ارتش رابطه خوبی ندارن و سعی دارن همیشه ضعیفش کنن ![/quote]

چون ارتش به گونه ایی تحت سلطه جمهوری خواهان هست !

اگر هم می بینید اونها این قدر جنگ طلب هستن ، یکی از علل های اون همین هست !

البته به قول دوستمون درگیری این دو حزب در حد کوکاکولا و پپسی هست و زمانی که پای منفعت آمریکا و مردم شون وسط باشه ، اختلافات رو میزارن کنار !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='ALFARD' timestamp='1393451779' post='367778']
[/size]

حتی در جنگ ویتنام؟
[/quote]

خیر ، از جنگ ویتنام !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنظر من مسئولین نمیخواهند بجای وانت از این نوع خودرو استفاده کنند چرا نمیدونم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

02C2C15946476_3032C00.jpg




بودجه نظامی چین در سال جاری میلادی با ۱۲ درصد افزایش به حدود ۹۵/۷ میلیارد یورو خواهد رسید. نخست‌وزیر چین هدف از این اقدام را تقویت و مدرن‌سازی نیروهای مسلح این کشور در عصر ارتباطات اعلام کرد.

کنگره‌ خلق چین که نشست سالانه خود را روز چهارشنبه (۵ مارس /۱۴ اسفند) آغاز کرده است، اهداف روشنی دارد. افزایش بودجه نظامی این کشور از جمله این اهداف است. بودجه نظامی چین در سال جاری میلادی با ۱۲ درصد افزایش به حدود ۹۵/۷ میلیارد یورو خواهد رسید.


به این ترتیب چین در سال ۲۰۱۴ میلادی پس از ایالات‌متحده آمریکا بالاترین رقم بودجه نظامی جهان را دارا خواهد بود. بودجه نظامی ایالات متحده آمریکا برای سال جاری میلادی ۴/ ۳۸۳ میلیارد یورو تعیین شده است.
برخی از کارشناسان بر این باورند که هزینه‌های نظامی چین بالاتر از مبلغ یاد شده است و پکن بخش قابل توجهی از این هزینه نظامی را خارج از بودجه تعیین شده تأمین خواهد کرد. تخمین زده می‌شود که چین در سال جاری میلادی حدود ۱۴۶ میلیارد یورو صرف نیازهای نظامی خود خواهد کرد.
لی کچیانگ، نخست‌وزیر جدید چین، در نخستین سخنرانی خود پس از اعلام افزایش بودجه نظامی این کشور، در توجیه این اقدام گفت که نیروهای مسلح چین باید "با توجه به شرایط جدید" مدرن‌ و تقویت شوند. او در ادامه تأکید کرد: «نیروی بازدارندگی و آمادگی رزمی [ارتش چین] در عصر اطلاعات افزایش خواهد یافت.»
به گفته وی دولت چین همچنین قصد دارد ارتش خود را آماده انجام عملیات‌های نظامی "در تمام سناریوهای ممکن و در تمامی مناطق" کند.

02C2C17256323_4042C00.jpg



نخست‌وزیر می‌گوید هدف از افزایش بودجه نظامی تقویت نیروهای دفاعی است




با این‌حال، افزایش بودجه نظامی چین نگرانی کشورهای همسایه از جمله ژاپن را برانگیخته است.رهبران جمهوری خلق چین همزمان تأکید دارند که افزایش بودجه نظامی این کشور تنها با هدف تقویت "نیروی دفاعی" این کشور صورت می‌گیرد و نباید دلیلی برای نگرانی جامعه جهانی باشد.نیروی هوایی، نیروهای مرزی و گارد ساحلی نیز قرار است تقویت شوند. نخست‌وزیر چین همچنین تأکید کرد که این کشور در نظر دارد آمادگی خود را برای مقابله با "وقوع جنگ" بهبود بخشد.




سیاست تازه چین ممکن است به تنش دوباره میان چین و ژاپن در کشمکش بر سر مالکیت مجموعه جزایری در جنوب شرقی دریای چین دامن بزند که احتمال داده می‌شود دارای ذخایر نفت و گاز باشد.

حفظ رشد اقتصادی و مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی

دولت چین در نظر دارد علی‌رغم کاهش رشد اقتصادی این کشور در سال‌های گذشته‌، در سال ۲۰۱۴ میلادی به رشد ۵/ ۷ درصدی اقتصاد دست یابد. نخست‌وزیر چین تأکید کرد که در سال جاری میلادی "اصلاحات در اولویت قرار دارند." چین خواستار نقشی تعیین‌کننده در بازارهای جهانی است.
نخست‌وزیر این کشور تقویت مصرف داخلی را "موتور اصلی" رشد اقتصادی چین خواند که به گفته او همزمان تغییراتی ساختاری نیز در پی خواهد داشت. لی کچیانگ همچنین مه‌دود پایدار بر فراز بخشی از این کشور و سایر آلودگی‌های زیست‌محیطی را دومین مشکل بزرگ چین پس از اقتصاد خواند.
وی در این مورد گفت: «این چراغ قرمز طبیعت است که به ما در مورد توسعه ناکارآمد و کورکورانه هشدار می‌دهد.»
نخست‌وزیر چین تأکید کرد که چگونگی تولید و مصرف انرژی در چین باید بهبود یابد. او همچنین وعده انجام "اقداماتی قاطعانه" را که این گفته با تشویق نمایندگان حاضر در کنگره خلق چین همراه شد.

02C2C17476351_4042C00.jpg



سه هزار نماینده در نشست سالانه کنگره خلق چین حضور دارند



روز شنبه (اول مارس/ ۱۰ اسفند) گروهی مرد چاقوکش به مسافران این ایستگاه در جنوب غربی چین حمله کردند.حدود ۳ هزار نماینده در نشست ۹ روزه کنگره خلق چین حضور دارند. این نشست با یک دقیقه سکوت به احترام قربانیان ایستگاه قطار کومینگ آغاز شد.
در این حادثه ۲۹ نفر کشته و ۱۴۰ نفر زخمی شدند. چهار مهاجم نیز به ضرب گلوله نیروهای پلیس چین کشته و چهار مهاجم دیگر بازداشت شدند. مهاجمان از جدایی‌طلبان منطقه ناآرام "شین‌جیانگ" در شمال غرب چین بود‌‌ه‌اند.

DW.DE

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تولید و فروش محصولات نظامی چینی ، جزو درآمدهای ارتش این کشور محسوب میشه یا متعلق به شرکت های [شبه]خصوصی و یا احیاناً وزارت دفاع چین هست؟ می خوام بدونم ارتش این کشور درآمدزایی هم داره برای جبران بخشی از هزینه هاش؟ یک چیزی مشابه اونچه که سپاه در ایران بهش می پردازد؟

[center][url="http://gallery.military.ir/albums/userpics/10272/02C2C15946476_3032C00.jpg"][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10272/thumb_02C2C15946476_3032C00.jpg[/img][/url][/center]
این یعنی تولید نسخه چینی سِگوی(Segway) یا واردات این محصول از آمریکا و وابستگی به این کشور؟!


[color=#008080][size=2]----------------------[/size][/color]
[color=#008080][size=2]با تشکّر ، منتقل شد[/size][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='PersianKing' timestamp='1394200112' post='368640']
تولید و فروش محصولات نظامی چینی ، جزو درآمدهای ارتش این کشور محسوب میشه یا متعلق به شرکت های [شبه]خصوصی و یا احیاناً وزارت دفاع چین هست؟ می خوام بدونم ارتش این کشور درآمدزایی هم داره برای جبران بخشی از هزینه هاش؟ یک چیزی مشابه اونچه که سپاه در ایران بهش می پردازد؟

[center][url="http://gallery.military.ir/albums/userpics/10272/02C2C15946476_3032C00.jpg"][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10272/thumb_02C2C15946476_3032C00.jpg[/img][/url][/center]
این یعنی تولید نسخه چینی سِگوی(Segway) یا واردات این محصول از آمریکا و وابستگی به این کشور؟!
[/quote]

این دو چرخ تکنولوژی پیشرفته ای داره ولی تکنولوژیش تو دسترسه. کره ی جنوبی وقتی بسازه معلومه چین میسازه . تازه فرانسه انگلیسی سوئدی المانی هم داره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.