Recommended Posts

خیلی خوب شد که این بحث کیفیت تسلیحات صادراتی مطرح شد - اصلا این مسله برای من سوال خیلی مهمی همیشه بوده- در این صورت کیفیت موشک های تور-م1 ما هم پایین هست؟؟ و همانند سیستم های اورجینال روسیه کار نمی کنه؟ اگر اینجوری باشه آمار اصابت به هدف این پدافندها هم با آمار اعلام شده از طرف مقام های نظامی روسیه یکی نیست و اون آمار مخصوص سیستمهای داخلی روسیه هست!!!


تسلیحات صادراتی در فاکتورهای کلیدی شامل داونگرید شده و معمولا از دقت آنها کاسته نمیشود چون جزو این موارد نیست.
مثلا امکان داره بعضی از سیستمهای حساس و مختص به نیروهای مسلح روسیه از تور-ام1های ایرانی حذف شده و یا برد رادار تا حدودی کاهش یافته یا فرکانس کاری رادار اندکی متفاوت و ... باشد.
اما دقت سیستم همانی که اعلام شده و اگر کلیات سلاح را داونگرید کنند که دیگه خریدار پیدا نمیشه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نيروي هوايي ايالات متحده اعلام كرده كه هواي مرطوب و نمناك به عنوان عامل احتمالي سانحه بمب افكن پيشرفته نورثروپ گرومن ‌‌‌‌‌‌‌‌B-2 در اوايل سال جاري ميلادي بوده است. در جريان اين سانحه كه در روز23 فوريه روي داد بمب افكن‌‌‌‌‌‌‌‌B-2 در حال برخاست از فرودگاه گوام بود كه به دليل تجمع رطوبت در حسگرهاي داده هوايي سامانه پرواز با فرامين الكتريكي سامانه كنترل پرواز حساس آن دچار خطا شد. در نتيجه بروز اين خطا رايانه داخلي ‌‌‌‌‌‌‌‌B-2 گمان كرد كه بمب افكن كمي رو به پايين است ضمن اينكه در محاسبه سرعت پرواز نيز دچار خطا شد. بروز اين دو خطا به همراه زنجيره اي از وقايع بعدي سبب بروز حادثه براي اين بمب افكن شد. در ابتدا محاسبه نادرست سرعت هوايي باعث شد كه بمب افكن 1450 پا زودتر از معمول از روي باند جدا شود. در جريان چرخش اوليه هواپيما نيز اطلاعات نادرست درباره زاويه حمله سبب بالا رفتن خود به خود 30 درجه اي دماغه هواپيما شده و سرعت پايين پرواز هواپيما در اين زاويه كه باعث رسيدن به شتاب 6/1 جي گرديدهواپيما را دچار واماندگي كرده و باعث بروز اين سانحه شد. به دنبال بروز اين وقايع خدمه پروازي مجبور به ترك هواپيما با استفاده از صندلي هاي پران شدند كه يكي از آنها صدمات جرپي ديد. منبع:www.Flightglobul.com June 2008

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان خودتون رو زیاد اذیت نکنید ابرقدرتها هیچ وقت با هم جنگ نمی کنند چون به نابودی هر دو منجر خواهد شد اگر تاریخ جنگ سرد رو مرور کنید میبینیم در اون شرایط حساس دوکشور تا مراحل بسیار پر تنشی پیش رفتند ولی درگیری ایجاد نشد این اصلی از سیاسته و ابرقدرتها هیچ گاه با هم جنگ نخواهند کرد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
دوستان فکر نمی کنید که قدرت روسیه در مورد دفاع موشکی رو دست کم گرفتین.یک ویدئو رو چند روز پیش دیدم (البته چون روسی بود فقط از تصاویر لذت بردم) اما تا جایی که فهمیدم روسها یک طرح سپر موشکی دارن که بر پایه پلاسما ساخته شده، علاوه بر اون درباره پلاسما استیلت هم بود.خوب حالا اگه روسها یک پرتابه رو با پلاسما از دید رادار مخفی نگهدارند.ارتفاعی که پدافند امریکا می تواند در آن با هدف درگیرشود چه تاثیری در درگیری با هدفی که مشخص نیست در کجا واقع شده میکند.
لینک ویدئو
http://www.youtube.com/watch?v=uY1mn1IxFs8&feature=related

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته دوستان توجه داشته باشند که بیشتر این اخبار صرفا جنبه تبلیغاتی برای بهره برداری های سیاسی است اصلا سلاح ابزاری است برای پیشبرد سیاست حال این سلاح می نواند حقیقی یا مجازی باشد. این هنر دستگاه تبلیغاتی یک کشور است که بتواند افکار عمومی را به مطلوب خود سوق دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اظهارات مجری جالب بود...مدام از هدر رفتن این وسیله گرانقیمت صحبت می کرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ولی خودمونیم خلبانهای فوق العاده ماهری با این پرنده ها پرواز میکنند !! یعنی نمی شده بدون کامپیوتر به صورت دستی از این وضعیت خارجش کنند؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فيلمه كه برا ما نيومد ولي خداكنه امريكا هر چي سلاح داره نابود بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرماندهی نیروی دریایی آمریکا و مقامات پنتاگون در جلسه روز 22 جولای تصمیم گرفتند که از تخصیص اعتبارات تکمیلی برای ساختت ناوشکن های آتی با هدایت موشکی طرح DDG-1000 Zumwalt امتناع ورزند. یادآوری می کنیم که از ابتدا قرار بود که 32 فروند ناوشکن مذکور ساخته شود سپس نیروی دریایی آمریکا این میزان را تا 7 فروند کاهش داد. به گزارش «ریا نووستی» از Defense News دو فروند اول ناوشکن های طرح DDG-1000 Zumwalt در ماه فوریه سال جاری سفارش شده بودند. بر اساس صورتجلسه مورخ 22 جولای قرارداد مذکور به قوت خود باقی خواهد ماند اگر چه نیروی دریایی آمریکا امکان انصراف از یکی از آنها را بررسی می کند. دلیل اصلی حذف این سفارش، بهای گزاف ساخت آن قید شده است. در عوض ناوشکن های گرانقیمت DDG-1000 Zumwalt نیروی دریایی آمریکا تصمیم گرفته که به ساخت ناوشکن های طرح DDG-51 Arleigh Burke ادامه دهد که پیش از این قرار بود در سال 2012 برچیده شود. نووستي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دریاسالار ولادیمیر ویسوتسکی فرمانده نیروی دریایی روسیه به «ریا نووستی» اطلاع داد که پنج-شش گروه ناوهای هواپیمابر در آینده برای ناوگان های شمالی و اقیانوس آرام ساخته خواهد شد. وی گفت: همه چیز باید به طور سیستم دار عمل کند از جمله ناوهای هواپیمابر. به همین خاطر ما آنها را سیستم ناوهای هواپیمابر نامگذاری کردیم که در ناوگان های شمالی و اقیانوس آرام نیروی دریایی روسیه مستقر خواهند شد. احداث این سیستم ها قرار است که بعد از سال 2012 آغاز شوند. وی توضیح داد که سیستم ناوهای هواپیمابر چه تفاوتی با گروه های ناوهواپیمابر کنونی دارند. وی گفت: اولا آنها به طور تنگاتنگ با گروه ماهواره های فضایی ارتباط دارند. به غیر از این سیستم ناوهای هواپیمابر با نیروی هوایی و پدافند هوایی نیز همکاری نزدیکی خواهند داشت. به گفته ویسوتسکی در حال حاضر امور تحقیقاتی-علمی اولین ناوهواپیمابر انجام می شود و سپس مرحله سازه- تجربی آن آغاز خواهد شد. در حال حاضر نیروی دریایی روسیه از یک ناوهواپیما بر (آدمیرال کوزنیتسوف) بهره برداری می کند که در ناوگان شمال نیروی دریایی روسیه مستقر شده است. این ناو در سال 1985 ساخته شده و بر روی آن بیش از 50 هواپیما و هلی کوپتر مستقر شده است. وزن - 55 هزار تن، سوخت برای پیمودن هشت هزار مایل کفایت می کند، خدمه این ناوهواپیمابر 1500 نفر بوده که 650 نفر آنها را خدمه نیروی هوایی آن تشکیل می دهد. سرعت این ناوهواپیمابر 29 گره دریایی است. نووستي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حال حاضر ناوگان نيري دريايي روسيه از يك ناو هواپيمابر استفاده مي كند كه تا سال 2015 در خدمت خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر
مسکو، 8 مرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ کمپانی بویینگ قرار دادی را با دولت آلمان منعقد نموده که در آن صدور تعدادی مجموعه LJDAM (Laser Joint Direct Attack Munitions) برای مدرنیزه کردن بمب های هوایی معمولی 227 کیلوگرمی به بمب های مجهز به هدف گیری لیزری در نظر گرفته شده است.

به گزارش «ریا نووستی» از کمپانی بویینگ، بهای این قرارداد ذکر نشده است.

طبق شرایط قرارداد صادرات این سیستم ها از اواسط سال 2009 آغاز می شود. انتظار می ورد که بمب های مدرنیزه شده در جنگنده های Tornado نیروی هوایی ارتش آلمان مورد استفاده قرار گیرد.

در آینده نزدیک بویینگ سفارشات مشابهی از دیگر کشورهای جهان را بررسی خواهد کرد.

پیش از این کمپانی بویینگ قراردادی به ارزش 28 میلیون دلار برای 600 مجموعه LJDAM با نیروی هوایی آمریکا منعقد ساخته بود. صدور این مجموعه های تا ژوئن سال 2009 به پایان خواهد رسید.

مجموعه های LJDAM با سیستم های هدف گیری لیزری PLGS (Precision Laser Guidance Set) امکان استفاده موثرتر از بمب های هوایی برای انهدام اهداف سیار زمینی که با سرعت تا 110 کیلومتر در ساعت حرکت می کنند را فراهم می کند. این هدف گیری بر اساس انعکاس نور لیزر تابانده شده به هدف توسط هواپیما، صورت می گیرد

http://pe.rian.ru/defense_safety/20080729/115119155.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.