Recommended Posts

 روسیه به دنبال افزایش صادرات سلاح به آفریقا

 

نمایشگاه تسلیحاتی که تحت عنوان هوافضا و دفاع آفریقا 2014 در پرتوریا پایتخت آفریقای جنوبی برگزار شده بود روز دوشنبه به کار خود پایان داد.
هفته گذشته هیئت روسیه که در این نمایشگاه تسلیحاتی شرکت کرده بود، در حضور ولادیمیر کوجین نماینده ولادیمیر پوتین در امور نظامی و فنی با نمایندگان برخی کشورها و شرکت ها بیش از هفتاد دیدار کرد.
به نوشته روزنامه کمرسانت روسیه، آژانس فدرال صادرات تسلیحات روسیه موسوم به وسوبورونکسپورت قصد دارد در سالهای آینده صادرات محصولات خود را به کشورهای آفریقایی به طور قابل ملاحظه ای افزایش دهد. در حال حاضر قاره آفریقا تنها دو درصد از کل صادرات تسلیحات روسیه به جهان را تشکیل می دهد.
بیشتر ملاقات ها و مذاکراتی که هیئت روسیه در نمایشگاه تسلیحاتی پرتوریا انجام داد، در روزهای اولیه برگزاری این نمایشگاه صورت گرفت. در این نشست ها و دیدارها هیچ توافق نامه ای میان طرفین امضا نشد اما همان گونه که یوری دمچنکو از مسئولان آژانس فدرال صادرات تسلیحات روسیه اعلام کرد، برگزاری این نمایشگاه فرصت مناسبی بود تا روسیه صادرات تسلیحات خود را به کشورهای آفریقایی افزایش دهد.
این مقام روس افزود نوزیویو ماپیسا انکاکولا، وزیر دفاع آفریقای جنوبی در نظر دارد خود شخصا بر فعالیت کمیسیون بین دولتی همکاری های نظامی و فنی را که نشست بعدی اش دسامبر برگزار خواهد شد، نظارت کند.
مسئولان صنایع دفاعی و نظامی روسیه به روزنامه کمرسانت اعلام کردند در سال های آینده حضور تسلیحات نظامی روسیه از جمله بالگردهای جنگی پیشرفته روسیه در آفریقا افزایش خواهد یافت.
روسیه در نمایشگاه بین المللی تسلیحاتی که در آفریقای جنوبی برپا شد، یک سامانه امنیتی پیشرفته که در آن از سلاح ها و تجهیزات ارتباطی مختلفی استفاده می شود، ارائه کرد و برخی کشورها نیز تمایل خود را برای استفاده از این سامانه اعلام کردند.
نمایشگاه بین المللی دفاع و هوافضای آفریقا 2014 از هفدهم تا بیست و یکم سپتامبر در پرتوریای آفریقای جنوبی برگزار شد.

 

 

منبع

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سقوط یک پهپاد در استان بوشهر

 

یک فروند هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) حوالی ظهر روز دوشنبه گذشته در مسیر کمربندی شهر اهرم در استان بوشهر سقوط کرد.
 
به گزارش «خلیج فارس»؛ این سانحه که که در جاده کشاورزی روی داد خوشبختانه هیچ خسارت جانی در بر نداشته است .
 
در همین ارتباط در حالی که ماشینهای آتش نشانی شهرداری اهرم به محل وقوع حادثه اعزام می شدند یکی از این ماشین ها در ورودی جاده کمربندی اهرم با یک خودرو رانا تصادف کرد که این حادثه هم تلفات جانی نداشت.
 
سایت بیرمی اضافه کرد: لازم به ذکر است که تا قبل از رسیدن ماشینهای آتش نشانی بقایای این بهپاد از محل وقوع حادثه جمع آوری وبه محل دیگر انتقال داده شد.

 

 

 

تحویل پیشرفته‌ترین زیردریایی جهان به رژیم اسرائیل

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد، آلمان یک زیردریایی جدید را که در یگان رژیم صهیونیستی پیشرفته‌ترین زیردریایی محسوب می‌شود، به تل‌آویو تحویل داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی البوابة، آلمان به عنوان بخشی از کمک نظامی‌اش به اسرائیل، یک سوم از هزینه این زیردریایی کلاس 2 دلفین را تقبل کرده است.

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای گفت: این زیردریایی نخستین زیردریایی نیروی دریایی اسرائیل است که دارای نیروی رانش بدون هوا بوده و چهارمین زیردریایی اسرائیل محسوب می‌شود.

ژنرال رام روتبرگ، فرمانده کل نیروی دریایی اسرائیل گفت: تحویل این زیردریایی جدید بدین معناست که نیروی دریایی اسرائیل ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را دو برابر خواهد کرد و قادر خواهد بود تا برای مدت زمان طولانی‌تری، مسافت‌های طولانی‌تر و عمیق‌تری را طی کند.

به گفته کارشناسان نظامی اسرائیل، زیردریایی‌های تل آویو به عنوان دومین ظرفیت‌ نظامی در هنگام حمله‌ای از سوی ایران که دارای سلاح‌های اتمی است، استفاده خواهد شد.

زیردریایی‌های دلفین که ارتش اسرائیل در حال حاضر سه فروند از آن را دارد می‌تواند به موشک‌هایی با کلاهک‌های هسته‌ای مجهز شوند.

اسرائیل هرگز داشتن زرادخانه‌ اتمی را تایید یا تکذیب نکرده اما کارشناسان معتقدند که 200 بمب اتمی و موشک‌های اتمی دوربرد در این زرادخانه انبار شده‌اند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که در موقع رسیدن این زیردریایی در بندر شمالی "حیفا" حضور داشت، گفت: اسرائیل باید تا از تمامی مرزهای زمینی، هوایی و دریایی‌اش دفاع کند. تهدیدهای اعمال شده از سوی ایران و گروه‌های تروریستی ما را مجبور به قویتر شدن می‌کند.

ویرایش شده در توسط ali_special

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 
 
 
فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: موشک کروز «یاعلی»، اولین موشک کروز زمینی ساخت این نیرو است.
به گزارش فارس، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص موشک کروز با نام «یا علی» که طی ماههای اخیر و در جریان بازدید فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه دستاوردهای این نیرو به نمایش درآمد، گفت: این یک موشک کروز زمینی است که توسط هوافضای سپاه ساخته شده و علاوه بر آن، کروز زمینی دیگری نیز در وزارت دفاع ساخته شده است.
 
حاجی‌زاده ادامه داد: موشک کروز «یاعلی» که از روی سکوهای زمینی شلیک می‌شود، قابلیت پرتاب از روی هواپیما را هم خواهد داشت.
 
، صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته با سرمایه‌گذاری مناسب در حوزه موشک‌های کروز، تاکنون توانسته است چندین مدل از این موشکها را در عرصه دریایی و با بُردهای مختلف طراحی و تولید کند.
 
موشک‌های کوتاه‌بُرد «نصر»، « کوثر»، « ظفر» و نیز موشک «نور» با بُرد 120 کیلومتر، موشک «قادر» با بُرد 200 کیلومتر و موشک «قدیر» با بُرد 300 کیلومتر از جمله موشک‌های کروز دریایی ایران هستند.
 
اما موشک کروز «یاعلی» به عنوان یکی از اولین موشک‌های کروز زمینی ایران با بُرد 700 کیلومتر می‌تواند یک گام بلند در صنعت دفاعی برای ساخت موشک‌های از این دست باشد.
 
این موشکها علاوه بر توانایی پرتاب از روی سکوهای ساحلی و شناورها، قابلیت شلیک از روی انواع هواگردها (جنگنده ها و بالگردها و پهپادها) را نیز دارند که این امر به افزایش چشمگیر بُرد آنها می‌انجامد
 
اگر مدیران صلاح میدونن با توجه به اهمیت خبر به تاپیک مناسب تر یا جدید منتقل شود..
ویرایش شده در توسط ali_special

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آغاز رزمایش آمریکا و فیلیپین در آب‌های مورد مناقشه با چین

 

 

هزاران تن از سربازان فیلیپینی و آمریکایی امروز (دوشنبه) رزمایش سالانه خود را در نزدیکی آب‌های مورد مناقشه در دریای چین جنوبی و با هدف آزمودن آمادگی‌هایشان در واکنش به هرگونه رخداد فوری و اضطراری آغاز کرده‌اند.
به گزارش خبرگزااری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، فیلیپین با چین بر سر دریای چین جنوبی مناقشه‌ دارد، این آب‌ها دارای منابع عظیم انرژی هستند و هر ساله از طریق عبور و مرور کشتی‌های تجاری و انجام امور بازرگانی مبلغ 5 میلیارد دلار عایدات نصیب هر دو کشور می‌شود. کشورهای برونئی، مالزی، تایوان و ویتنام نیز مدعی مالکیت جزایر اسپراتلیس در این آب‌های مورد مناقشه هستند.
در جریان رزمایش امروز قریب به 5000 تن از سربازان فیلیپینی و آمریکایی شرکت دارند و این رزمایش در جزیره پالاوان واقع در غرب فیلیپین برگزار می‌شود که نزدیک جزایر اسپراتلیس است. این رزمایش مختلط هوایی – دریایی با نام "رزمایش دوجانبه فیلیپین" (Phiblex) بر عملیات دفاع منطقه‌ای و امنیت دریای همزمان با افزایش تحرکات نظامی و ارتش چین در منطقه تمرکز دارد.
یکی از مقام‌های ارشد در این رزمایش گفت: ما امیدواریم که تکنیک‌های جدیدی را از نیروهای دریایی آمریکا بیاموزیم. اگر آن‌ها خط‌مشی جدیدی داشته باشند ما آن را می‌آموزیم.
سفارت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: این رزمایش به واحدهای نظامی در دو کشور کمک می‌کند تا همکاری خوبی با هم داشته باشند و از این فرصت برای تداوم بالا بردن مهارت‌هایشان و به اشتراک گذاشتن آموخته‌هایشان استفاده کنند.
این رزمایش سالانه تحت معاهده دفاع مشترک مصوب 1951 میان دو کشور صورت می‌گیرد و بخشی از شبکه ائتلاف امنیتی آمریکاست که در جریان جنگ سرد توسط واشنگتن در منطقه آسیا – اقیانوسیه ایجاد شد.

ویرایش شده در توسط rezatizitizi

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از دیدار با نخست‌وزیر لبنان اعلام کرد، ایران تصمیم گرفته است، هدیه‌ای به ارتش لبنان تقدیم کند.
 
به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از دیدار با تمام سلام نخست وزیر لبنان اعلام کرد، ایران تصمیم گرفته است تا هدیه ای را به دلیل محبت به لبنان به ارتش این کشور تقدیم کند.
 
شمخانی بعد از دیدار با تمام سلام در اظهاراتی با اشاره به هدیه ای که قرار است جمهوری اسلامی ایران برای ابراز محبت به ارتش لبنان بدهد، تاکید کرد که اعطای این هدیه زیاد طول نخواهد کشید و در دیدار قریب الوقوعی که وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران از لبنان خواهد داشت، اجرایی خواهد شد.
 
بر اساس این گزارش، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت که در سفر به لبنان و دیدار با مقامات این کشور همکاری های دفاعی بین دو طرف و تامین مایحتاج نظامی ارتش لبنان برای تقویت توان نظامی آن را بررسی خواهد کرد.
 
نماینده ویژه مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی که صبح امروز وارد بیروت شده، ساعتی پیش با تمام سلام نخست وزیر لبنان دیدار و گفتگو کرد. وی بعد از این دیدار نیز با نبیه بری دیدار خواهد کرد. نشست با سران احزاب مختلف لبنانی از جمله برنامه های احتمالی این دیدار است.
 

شمخانی در بدو ورود به بیروت در اظهاراتی در فرودگاه هدف اصلی از این دیدار را انجام برخی رایزنی ها با مقامات لبنانی در مورد تحولات سیاسی، امنیت منطقه و مشارکت و همکاری برای مقابله با تهدیدات فراروی مشترک بر ضد دو کشور دانسته بود.

 

به نظرتون این هدیه چیه ؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط ali_special

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آلمان/ جنگنده هاي يوروفايتر با وجود مشکلات فني ، امنيت دارند

 

 

وزارت دفاع آلمان تاکید کرد جنگنده های یوروفایتر با وجود مشکلات فنی جدید ، امنیت دارند .
به گزارش خبرگزاری آلمان از برلین ، سخنگوی وزارت دفاع آلمان روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود :«این مشکلات تاثیری بر استفاده از این جنگنده ها در جنگ یا آموزش ندارند .»
ارتش آلمان 109 جنگنده یوروفایتر در اختیار دارد .
به استثنای مشکلات فنی جدید ، تنها 74 فروند از جنگنده های یوروفایتر در اختیار ارتش آلمان است که 42 فروند از آنان آماده عملیات هستند .

 

 

وزارت دفاع اتريش از وجود مشکلاتي در جنگنده هاي يوروفايتر خبر داد

 

 

وزارت دفاع اتریش از برخی مشکلات فنی هواپیماهای جنگنده «یوروفایتر» که از جنگنده های فعال در ناوگان نظامی این کشور به شمار می رود پرده برداشت.
وزارت دفاع اتریش روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد :« مشکلاتی در بدنه اصلی پانزده هواپیمای یوروفایتر ارتش اتریش وجود دارد که موجب می شود ارتش اتریش عمر احتمالی یکی از بخشهای این هواپیما را از شش هزار ساعت به دو هزار ساعت کاهش دهد.»
به گزارش خبرگزاری آلمان از وین ، ارتش اتریش اعلام کرده است این مشکلات را اوت گذشته شناسایی کرده است.
وزارت دفاع اتریش در این بیانیه افزود :« بر اساس اطلاعات کنونی از جمله تعداد ساعات پروازی که این هواپیما انجام می دهد ، این مشکل خلال 15 سال آینده نمود پیدا خواهد کرد.»
ارتش آلمان نیز پیش از این اعلام کرده بود در آزمایشهای کیفی هواپیماهای یوروفایتر مشکلاتی مشخص شده است به ویژه لبه های تیز این هواپیماها ناهمواریهایی دارد.
ارتش آلمان 109 جنگنده یوروفایتر در اختیار دارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امیدوارم پدافند هوایی پسیو هم جزوشون باشه 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

باخت تاریخی آمریکا به روسیه در رقابت تسلیحات هسته ای

 

 

روزنامه واشنگتن تایمز گزارش داد اسناد مرتبط با معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای آمریکا – روسیه موسوم به START در وزارت امور خارجه آمریکا نشان می‌دهند که برای نخستین بار در تاریخ تعداد سلاح‌های هسته‌ای مستقر شده روسیه از آمریکا بیشتر شده است.
وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش خود که هر سال درباره وضعیت معاهده کاهش سلاح‌های هسته‌ای آمریکا – روسیه (START) منتشر می‌کند، عنوان کرد: روسیه در جریان ارتقا زرادخانه‌ تسلیحات هسته‌ای خود اکنون دارای 1643 کلاهک هسته‌ای در قالب موشکهای بالستیک قاره پیما، زیر دریایی‌های هسته‌ای و بمب افکن‌های سنگین است در حالیکه آمریکا در مقام مقایسه دارای 1642 کلاهک است.
این گزارش جدید همچنین عنوان کرده روسیه از تاریخ اول مارس 131 کلاهک به کلاهکهای هسته‌ای خود اضافه کرده در حالیکه آمریکا 57 کلاهک اضافه کرده است.
این در حالی است که در سال 2012 آمریکا 1722 کلاهک هسته‌ای داشت در حالی که تعداد کلاهکهای هسته‌ای روسیه 1499 بود.
مارک اشنایدر،‌ متخصص سلاح‌های راهبردی سابق در پنتاگون به واشنگتن تایمز گفت: در مجموع تعداد سلاح‌های آمریکا از زمان اجرا شدن معاهده START کاهش یافته و این رخداد نشان دهنده بی تاثیری رویکرد دولت اوباما نسبت به این معاهده است.
سناتور جمهوریخواه جیمز اینهوف نیز اظهار داشت: روسیه نه فقط معاهده سلاح‌های هسته‌ای میان برد را که در سال 1987 توسط رونالد ریگان و میخائیل گورباچف امضا شد نقض کرده بلکه این کار را هنگامی انجام داده که با دولت اوباما به مذاکره بر سر معاهده START جدید می‌پرداخته است.
اینهوف که از اعضای ارشد کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکاست از روسیه به سبب توسعه سلاح‌های هسته‌ای جدید به ویژه ساخت یک موشک کروز سطح به سطح جدید انتقاد کرد.
اینهوف نوشته است: روسیه از معاهده کنترل تسلیحات هسته‌ای استفاده کرده تا تهدید سلاح‌های راهبردی هسته‌ای آمریکا را کاهش دهد و همزمان به دنبال قابلیتهای هسته‌ای جایگزین نظیر موشکهای کروز به منظور حمایت از راهبرد نظامی و امنیت ملی خود باشد.
وزارت امور خارجه آمریکا همچنین در گزارش خود گفت روسیه زرادخانه کلاهکهای موشکهای بالستیک قاره پیما، موشک‌های بالستیک قابل شلیک از سیلو و موشکهای هسته‌ای بمب افکنهای سنگین را که در گزارش قبلی 498 عدد بود تقویت کرده و به 528 عدد رسانده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کاهش 1 میلیارد دلاری صادرات سلاح اسراییل

 

 

صادرات تسلیحات رژیم صهیونیستی در سال 2013 نزدیک به یک میلیارد دلار کاهش یافته است.
این روزنامه عبری‌زبان در سایت خود نوشت: این کاهش نرخ صادرات تسلیحات بسیار نادر است و نشان‌دهنده کاهش بودجه دفاعی در همه نقاط جهان است.
رژیم صهیونیستی بزرگترین صادرکننده هواپیماهای جاسوسی به قاره‌های اروپا، آمریکای لاتین و آسیا است که در هشت سال گذشته تجارتی به ارزش بیش از 4/6 میلیارد دلار برای این رژیم بوده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پوشش کامل آسمان روسیه با رادار جدید

 

 

نسل جدید رادارهای زمین پایه روسی مدل Voronezh-DM تا سال 2020 میلادی پوشش کامل سرزمین روسیه را در برابر تهدیدات موشک های بالستیک کامل می کند. این رادارهای برد بلند توان رهگیری 500 شی پرنده در فاصله 5000 کیلومتری را دارد. این رادارها در باند UHF عمل خواهند کرد. تخصص اصلی این رادارها رهگیری موشکهای بالستیک می باشد.
یک دستگاه از رادارهای Voronezh-DM که توسط شرکت NPK NIIDAR ساخته شده است اخیرا در نزدیکی منطقه سیبری روسیه نصب شده و روسیه بنا دارد با نصب تعداد بیشتری از این رادارها پوشش راداری سرزمین روسیه را تکمیل کند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با تشکر بسیار

ظاهرا تلاش زیادی هم برای مخفی کردن خروجی موتورها انجام شده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

افزایش روابط دفاعی هندوستان و اسراییل

 

 

هندوستان در دوره جدید رهبری «نارندرا مودی» بالاخره موشک های «باراک 1» را از تل آویو تحویل خواهد گرفت. این رویداد به ویژه با توجه به تهی شدن ذخیره مهمات ناوهای جنگی هند اهمیت دارد.
دیپلمات نوشت: قرار است محموله موشک های اسراییلی در دسامبر سال 2015 میلادی به هندوستان تحویل شود و بدین ترتیب، 14 ناو بی موشک هندی، به سامانه های «باراک 1» مجهز خواهند شد.
روابط نظامی دهلی و تل آویو، بیش از یک دهه پیش به دلیل رسوایی ناشی از اتهام های رشوه و فساد، متوقف بود. حزب های مخالف دولت به ویژه «حزب کمونیست هند مارکسیست» در آن زمان خواستار توقف همه معامله های دولتی با تل آویو شدند.
با این حال، سازمان اطلاعات مرکزی اسراییل که خود اتهام های مربوط به رشوه را مطرح کرده بود، در دسامبر 2013 اعلام کرد که هیچ مدرکی در این باره نیافته و پرونده فساد را بسته است.
دیپلمات نوشت: پرونده خرید موشک های «باراک 1» در دولت پیشین هند باز شد، اما آن دولت نتوانست قرارداد را نهایی کند. دولت سابق هند، سال گذشته، طرح خرید 15 پهپاد «هرون» از تل آویو را نیز تایید کرد. این خرید، توان گشت و شناسایی هند نسبت به چین و پاکستان را بهبود خواهد بخشید.
اکنون کمیسیون امنیتی کابینه به سرپرستی «مودی» طرح خرید 262 موشک اسراییلی به بهای 144 میلیون دلار را تایید کرده است که این امر، برای نیروی دریایی هند خبری دلگرم کننده خواهد بود.
مجله دیپلمات با اشاره به سفر ماه ژوییه وزیر دفاع هند به رژیم صهیونیستی نوشت: در آن سفر، وی موضوع خریدهای تسلیحاتی هند، از جمله خرید دو فروند هواپیمای راداری کنترل و هشدار فوری ساخت اسراییل را مطرح کرد.
به نوشته این مجله، تل آویو کوشید سامانه پدافند موشکی «گنبد آهنین» را نیز به هندوستان بفروشد، هرچند تاکنون در این زمینه ناموفق بوده است.
دیپلمات به رقابت شرکت های تسلیحاتی خارجی با رژیم صهیونیستی در بازار هند پرداخت و نوشت: آمریکا در این مورد، رقیب جدی اسراییل است. افزون بر این، دولت باراک اوباما به هند پیشنهاد ساخت مشترک سامانه های موشکی و پهپادها را داده است. هر چند مانع بزرگ در راه همکاری های نظامی هند و آمریکا این است که دو کشور باید در باره پادمان های مربوط به انتقال فناوری نظامی با یکدیگر به توافق برسند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.