Recommended Posts

مقامات وزارت دفاع آمریکا خبر دادند که چین یک موشک دوربرد بین قاره‌ای با کلاهک چندگانه آزمایش کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از فاکس‌نیوز، مقامات وزارت دفاع آمریکا اعلام کردند که چین روز شنبه یک موشک دوربرد را آزمایش کرد که قادر است به صورت مستقل چندین هدف را مورد اصابت قرار دهد.
این آزمایش اولین تست موشک بالستیک بین قاره‌ای چین با کلاهک چندگانه است.
پیشتر مشخص شده بود که چین به دنبال توسعه فناوری موشک با کلاهک چندگانه است که این فناوری را در دهه 90 به صورت غیرقانونی از آمریکا بدست آورده بود.
برآورد می‌شود که زرادخانه هسته‌ای چین شامل 240 کلاهک بسیار بزرگ باشد. انتظار می‌رود این تعداد با به کارگیری فتاوری کلاهک‌های چندگانه به شدت افزایش یابد.
ویرایش شده در توسط vahidg
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 ارتش روسیه «اس 300 وی 4 » را تحویل گرفت

 

شرکت الماس آنتای و وزارت دفاع روسیه در سال 2012 قراردادی برای ورود سامانه های دفاعی پیشرفته موشکی به ارتش این کشور امضا کرده بودند.
اس 300 وی 4 نسخه پیشرفته تر سامانه «اس 300 بی ام» است. گفته می شود یکی از ویژگی های سامانه جدید برد زیاد موشک است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کره شمالي اعلام کرد توان هسته اي خود را تقويت خواهد کرد

 

کره شمالی با تعهد در مورد تقویت « توان هسته ای » خود برای مقابله با سیاست خصمانه آمریکا اعلام کرد مشخص شده است که آمریکا قصد دارد به بهانه نقض حقوق بشر در کره شمالی به این کشور حمله کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از سئول ، کشورهای عضو سازمان ملل متحد روز پنجشنبه از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند ارجاع کره شمالی به دیوان کیفری بین المللی را به اتهام جنایت علیه بشریت مد نظر قرار دهد.
خبرگزاری رسمی کره شمالی به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد :« اکنون که سیاست خصمانه آمریکا در خصوص حمله به کشور ما به بهانه نقض حقوق بشر روشن شده است ، پیشنهاد عاری سازی هسته ای شبه جزیره کره دیگر ارزشی ندارد.»
سخنگوی وزارت امور خارجه کره شمالی تصریح کرد :« تلاش های ما برای تقویت توان دفاعی نظامی خودمان از جمله قدرت هسته ای دو برابر خواهد شد.»
کمیسیون تحقیقات سازمان ملل متحد درباره کره شمالی ماه فوریه گزارشی 372 صفحه ای را منتشر کرد که در آن به موارد نقض گسترده حقوق بشر در کره شمالی ازجمله استفاده از اردوگاه زندانیان ، شکنجه نظام مند ، گرسنگی دادن و کشتار شبیه جنایاتی که در دوره آلمانی نازی صورت می گرفت اشاره شده است.
انتشار این گزارش باعث شد کشورهای غربی و متحدانشان درخواست هایی را برای اقدام تنبیهی علیه پیونگ یانگ مطرح کنند.
در پیش نویس قطعنامه ای که اتحادیه اروپا و ژاپن تهیه کرده اند از مجمع عمومی سازمان ملل متحد درخواست شده است کره شمالی را به علت جنایت علیه بشریت به دادگاه لاهه ارجاع دهد.
نسخه ای از پیش نویس قطعنامه اروپا و ژاپن و همچنین نامه کره شمالی به هر 193 کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اختیار رویترز قرار گرفته است.
در پیش نویس قطعنامه ای که دیپلمات های غربی می گویند اتحادیه اروپا و ژاپن آن را تهیه کرده اند و در اختیار گروه کوچکی از کشورهای هم عقیده با آنها قرار گرفته از مجمع عمومی سازمان ملل متحد درخواست شده است شورای امنیت را تشویق کند ارجاع اوضاع در کره شمالی را به دیوان کیفری بین المللی مورد بررسی قرار دهد.
در این پیش نویس قطعنامه همچنین بررسی اعمال تحریم های هدفمند علیه عاملان جنایت علیه بشریت در کره شمالی درخواست شده است.
آزمایش های هسته ای و موشکی کره شمالی پیشتر باعث شده است این کشور با تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد روبرو شود. اما با توجه به اینکه کره شمالی در میان 122 کشور عضو دیوان کیفری بین المللی نیست ، تنها شورای امنیت سازمان ملل متحد است که می تواند اوضاع در کره شمالی را به دادگاه لاهه ارجاع دهد.
رسیدگی به جنایات جنگی جدی مانند نسل کشی و دیگر جنایات علیه بشریت به عهده دیوان کیفری بین المللی است.
پیش بینی می شود چین با استفاده از امتیاز وتو خود در شورای امنیت ، از ارجاع کره شمالی به دیوان کیفری بین المللی جلوگیری کند. رای چین در شورای امنیت سازمان ملل متحد احتمالا با حمایت روسیه همراه خواهد شد.
برخلاف شورای امنیت سازمان ملل متحد که می تواند قطعنامه هایی به لحاظ قانونی الزام آور را صادر و با اعمال تحریم های اقتصادی و مجوز توسل به نیروی نظامی ، کشورها را مجبور به پیروی از این قطعنامه ها کند ، قطعنامه های مجمع عمومی سازمان ملل متحد غیر الزام آور است. اما چنین قطعنامه هایی می تواند منجر به افزایش فشار سیاسی بر کشورهایی شود که هدف آنها هستند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 اشپیگل: اوضاع تجهیزات فنی ارتش آلمان همچنان اسفبار است

 

یک هفته نامه آلمانی با استناد به گزارش یک مقام عالی رتبه ارتش آلمان نوشت که ارتش این کشور ماه ها بعد از آشکار شدن وضعیت اسفبار تجهیزات و تدارکات فنی هنوز نتوانسته شرایط خود را بهبود بخشد.

هفته نامه "اشپیگل"، ارتش آلمان هنوز نتوانسته وضعیت اسفبار تجهیزات فنی خود را تحت کنترل درآورد و شرایط را بهبود بخشد.
بر اساس اطلاعات اشپیگل ژنرال "ولکر ویکر" از مقامات عالی رتبه ارتش آلمان چهارشنبه گذشته در پارلمان این کشور اعتراف کرد بعد از گذشت ماه ها از آشکار شدن وضعیت اسفبار تجهیزات فنی ارتش آلمان هنوز شرایط، بهبود اساسی پیدا نکرده است و بخصوص وضعیت هلیکوپترهای ارتش آلمان افتضاح است.
بر اساس اسناد داخلی از حدود 35 نمونه هلیکوپتر مدل NH90 هفته گذشته تنها هفت مورد آماده برای عملیات بودند. بیشترین نگرانی درباره موتورهای این هلیکوپترها وجود دارد که در ماه ژوئن حتی خطر سقوط برای یکی از این هلیکوپترها به وجود آمد.
به گزارش اشپیگل در جنگنده های هوایی موسوم به ببر ارتش فدرال آلمان نیز مشکلاتی در مخزن، صندلی ها و کلاه مخصوص خلبانان وجود دارد. در یک سند محرمانه در این باره هشدار داده شده است که اگر شرایط بهبود نیابد فعالیت هوایی باید کاملا متوقف شود.
وزارت دفاع آلمان در این باره اعلام کرده است که مسائلی که طی امروز و فردا ایجاد نشده است طی امروز و فردا هم نمی تواند حل شود.
چندی پیش " هلموت کونیگ هاوس" متصدی ارتش فدرال آلمان در پارلمان این کشور کمبوها در ارتش این کشور را بسیار بالا ارزیابی کرده و تصریح کرد که تنها یک بخش از تجهیزات نظامی ما قابل استفاده است.
وی همچنین گفت که ارتش آلمان به اندازه کافی برای عملیات های خارجی اخیر آمادگی نداشته و آمادگی آن محدود است. تنها بعضا ما بتوانیم به تعهدات بین المللی خود در زمینه عملیات های نظامی بین‌المللی عمل کنیم.
اورزولا فون در لاین وزیر دفاع آلمان نیز چندی پیش ضمن اذعان به این مساله که کمبودهای بسیاری در تجهیزات ارتش ملی آلمان به ویژه نیروی هوایی وجود دارد، گفت: برلین قادر نیست تا به تعهدات دفاعی خود در قبال ناتو عمل کند

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

يونان و روسيه قراردادي در زمينه دفاع هوايي امضاء کردند

 

یک منبع نظامی در آتن  اعلام کرد یونان و روسیه قراردادی در خصوص عرضه قطعات یدکی برای سامانه های دفاع هوایی TOR-M1 و OSA-AKM امضاء کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از آتن، این منبع بدون آنکه به مبلغ این قرارداد اشاره کند، تنها تصریح کرد این قرارداد هفته گذشته به امضا رسیده است.
این منبع تصریح کرد :«آنچه اهمیت دارد این است که یونان ظرفیت های دفاعی خود را مهم تر از تحریم ها علیه روسیه می داند. برای یونان این قرارداد از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا موجب می شود دفاع ضد هوایی یونان در سطح کارآمدی بماند.»
این منبع همچنین خاطر نشان کرد قرارداد مذکور سامانه های دفاع ضد هوایی اس سیصد روسیه را شامل نمی شود. یونان تنها کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ، ناتو، است که این نوع موشک ها را در اختیار دارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

روسیه زیردریایی هسته‌ای به آب انداخت

رزمناو زیردریایی موشک بر استراتژیک «ولادیمیر مونوماخ» که از آن به عنوان نامرئی یاد می شود بطور رسمی وارد تسلیحات نیروی دریایی روسیه شد.
 
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری های روسیه، زیردریایی هسته ای استراتژیک «مونوماخ» 19 دسامبر رسما به تسلیحات نیروی دریایی این کشور پیوست و بر فراز آن پرچم آندره مقدس برافراشته شد. 
 
«ولادیمیر مونوماخ» سومین کشتی از زیردریایی های استراتژیک پروژه «بوری» است. 
 
به گفته مسئولان روسی، این زیردریایی های راهبردی متعلق به نسل چهارم دارای مختصات منحصر بفرد بی سابقه هستند و هیچ مشابهی در جهان ندارند.
 
آمریکایی ها در سال 2012 در طول یک ماه نمی توانستند یک زیردریایی «شچوکا» روسیه ( مطابق درجه بندی ناتو « شارک» ) را در نزدیکی سواحل خود کشف کنند. 
 
به گفته کنستانتین سیوکوف نائب رئیس آکادمی مسایل ژئوپولیتیک روسیه در مقایسه با شچوکا، ولادیمیر مونوماخ را می توان زیردریایی نامرئی توصیف کرد. 
 
او اظهار کرد: شدت سر و صداهای ناشی از این زیردریایی ها بصورت چشمگیری کاهش یافته است. این خصوصیت شامل کل فرکانس ها است بویژه فرکانس های فروصوتی. صدای فرکانس روی موج 5 تا 10 کیلوهرتز در داخل آب بویژه در اعماق آن به فاصله دور سرایت می کند و این فاصله ها تا هزاران کیلومتر می رسد.
 
این صداها بوسیله آنتن های درازی کشف می شود که آمریکایی ها آن ها را روی کشتی های خود نصب می کنند. 
 
به گفته کارشناسان روس، تولید سروصداهای روی موج پایین از طرف ولادیمیر مونوماخ تقریباً به هیچ رسانده شده و این امر از شناسایی آن از طرف دشمن جلوگیری می کند. 
 
به علاوه سروصداهای فرکانس های بالا نیز ناشی از کار توربین و ملخ ها در این کشتی زیرآبی تا حداقل رسانده شده است.
 
زیردریایی های موشک بر هسته ای جزو پروژه بوری به سلاح استراتژیک تعلق دارند. دو کشتی دیگر متعلق به این پروژه بوری اکنون در حال ساخت است و تا سال 2020، هشت زیردریایی هسته ای دیگر این نوع قرار است وارد تسلیحات ناوگان روسیه شود.
 
طول کشتی های پروژه بوری 170 و عرض آن ها 13/5 متر و ظرفیت زیر آبی 24 هزار تن است. این کشتی ها می توانند 16 موشک قاره پیمای بالیستیک دارای سوخت جامد ار – 20 «بولاوا» دریا پایه و نیز موشک ها و موشک اندازهای اژدر را حمل کنند.
 
روسیه روز گذشته بطور رسمی جدیدترین جنگ افزار خود را که یک زیر دریایی صد رد صد ساخت داخل است به آب انداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدای روسیه، رزمناو زیردریایی موشک بر استراتژیک "ولادیمیر مونوماخ" رسما وارد تسلیحات نیروی دریایی روسیه شده و سومین زیردریایی این نوع در تشکیل نیروی بازدارنده هسته ای این رسته به شمار می رود. این کشتی فقط به تجهیزات تولید روسیه مجهز شده است.

زیردریایی هسته ای استراتژیک مونوماخ 19 دسامبر رسما به تسلیحات نیروی دریایی این کشور پیوست و در آن زمان پرچم "آندره مقدس" بر فراز آن برافراشته شد. "آلکساندر فدوتنکوف" معاون فرمانده کل نیروی دریایی روسیه ضمن تقدیم این پرچم به فرمانده کشتی آرزو کرد کرد که این پرچم هرگز در برابر دشمن پایین آورده نشود.

ولادیمیر مونوماخ سومین کشتی از زیردریایی های استراتژیک پروژه "بوری" است. این زیردریایی های راهبردی متعلق به نسل چهارم دارای مختصات منحصر بفرد بی سابقه هستند و زیردریایی های مشابهی در جهان وجود ندارند. آمریکایی ها در 2012 در طول یک ماه نمی توانستند زیردریایی "شچوکا" روسیه ( مطابق درجه‌بندی ناتو "شارک" ) را در نزدیکی سواحل خود کشف کنند. "به گفته کنستانتین سیوکوف" نائب رئیس آکادمی مسایل ژئوپولیتیک روسیه در مقایسه با شچوکا، ولادیمیر مونوماخ را می‌توان اصلاً زیردریایی نامرئی توصیف کرد.

وی در این رابطه اظهار کرد: شدت سر و صدا های ناشی از این زیردریایی ها بصورت چشمگیری کاهش داده شده است. این خصوصیت شامل کل فرکانس ها است بویژه فرکانس های فروصوتی.

صدای فرکانس بروی موج 5 تا 10 کیلوهرتز در داخل آب بویژه در اعماق آن به فاصله دور سرایت می‌کند و این فاصله ها تا هزاران کیلومتر می رسند. این صدا ها بوسیله آنتن های دراز کشف می‌شوند که آمریکایی ها آن‌ها را بروی کشتی‌های خود نصب می کنند. ولی تولید سروصدا های بروی موج پایین از طرف ولادیمیر مونوماخ تقریباً به هیچ رسانده شده و این امر از شناسایی آن از طرف دشمن ممانعت می کند. بعلاوه سروصداهای فرکانس های بالا نیز ناشی از کار توربین و ملخ ها در این کشتی زیرآبی تا حداقل رسانده شده است.

زیردریایی های موشک بر هسته ای جزو پروژه بوری به سلاح استراتژیک تعلق دارند و به این خاطر از همان آغاز ساخت در آن‌ها قطعات و تجهیزات تولید روسیه نصب می شدند. تمامی تجهیزات و تسلیحات رادیو الکترونیک و هر قطعه نصب شده در آن صرفاً ساخت روسیه است. این امر بویژه امروز وقتی که روسیه فشار از خارج را تحمل می‌کند اهمیت دارد.

دو فروند از این زیر دریایی هم اینک با موفقیت مورد بهره برداری قرار گرفته اند. نام این دو زیر دریایی "بوری دلگوروکی" پرچمدار ناوگان شمالی و "آلکساندر نیوسکی" زیر دریایی مستقر در اقیانوس آرام هستند. ولادیمیر مونوماخ نیز به گروهبندی ناوگان روسیه در اقیانوس آرام پیوست.

دو کشتی دیگر متعلق به پروژه بوری در حال ساخت می‌باشند و تا 2020 میلادی هشت زیردریایی هسته ای دیگر  از این نوع  وارد ناوگان روسیه خواهند شد.
 شایان ذکر است که طول کشتی‌ های پروژه بوری 170 و عرض آن‌ها 13/5 متر و ظرفیت زیر آبی آن 24 هزار تن است. این کشتی‌ها می‌توانند 16 موشک قاره پیمای بالیستیک دارای سوخت جامد "ار – 20 بولاوا" و نیز موشک و اژدر را حمل کنند.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سقوط یک بالگرد آمریکایی در کویت

فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین از سقوط یک فروند بالگرد نیروی دریایی در ماموریت آموزشی در کویت خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبه خبر ، به موجب بیانیه فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا در بحرین، بالگردMH-60S دوشنبه صبح در پرواز آموزشی در کمپ بوهرینگ Camp Buehring در کویت سقوط کرد و سه خدمه آن زخمی شدند.

در این بیانیه آمده است: "هر سه سرنشین این بالگرد از حادثه جان سالم به در بردند و به بیمارستانی نزدیک محل حادثه انتقال یافتند. سه تن از سرنشینان که دچار جراحت جزئی شده بودند، درمان و از بیمارستان مرخص شدند. "

بنا بر اعلام فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا در بحرین، سقوط این بالگرد ناشی از اقدام خصمانه نبود، و تحقیق درباره علت آن آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دبی، حدود 15 هزار پرسنل نظامی آمریکا در کویت مستقرند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/460227/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اعزام نيروهاي نظامي چين به سودان جنوبي

 

مقامات چین به منظور همکاری با نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد از آمادگی اولین گروه از نظامیان این کشور جهت اعزام به سودان جنوبی خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از جینان،یک گردان از نیروهای پیاده نظام این کشور پس از صدور مجوز از سوی شی جینپینگ رئیس جمهور و رئیس کمیسیون مرکزی نظامی، جهت همکاری با نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد امروز در لیاینگ در استان شرقی شاندونگ این کشور رژه رفتند.
این در حالی است که پیشتر نیروهای پاسدار صلح چین شامل گروههای مهندسی ، حمل و نقل ، پزشکی و امنیتی می شدند.
این گردان پیاده نظام چین شامل 121 فرمانده و 579 نیروی نظامی است.
همچنین برای اولین مرتبه یک گروه پیاده نظام چین شامل 13 نیروی نظامی زن به نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد می پیوندند.
قرار است 180 نفر از نیروهای نظامی پکن بوسیله هواپیما در ژانویه آینده و بقیه آنان بوسیله کشتی و هواپیما در مارس آینده به سودان جنوبی اعزام شوند.ونگ ژن فرمانده گردان نظامیان چین از تجهیزات نظامی و دفاعی مربوطه شامل پهپاد، خودروهای زرهی، موشک های ضد تانک، نارنجک، سلاح های سبک ، کلاه و یونیفرم های ضد گلوله خبر داد.
براساس اظهارات مقامات وزارت دفاع ملی چین ، در بین اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل متحد، این کشوراز سپتامبر 2014 تاکنون بیش از 27 هزار نیروی نظامی به نقاط مختلف جهان اعزام کرده است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اتيوپي اعلام کرد آماده است تعداد نظاميان خود را در سومالي افزايش دهد

 

اتیوپی  اعلام کرد آماده است تعداد نظامیان خود را در سومالی به منظور جایگزین کردن نظامیان سیرالئونی، افزایش دهد.

سیرالئون مجبور شده است نیروهای خود را از سومالی برسر نگرانی ها در خصوص ابولا در این کشور منطقه غرب آفریقا، خارج کند.
گروهی متشکل از 850 نظامی سیرالئونی، که بخشی از نیروی 22 هزار نفری صلح بان اتحادیه آفریقا در سومالی موسوم به آمیسوم بودند، اواخر هفته گذشته پس از 20 ماه حضور در سومالی، خروج از این کشور جنگ زده را آغاز کردند.
آمیسوم اعلام کرد تا زمانی که همه گیری ابولا در سیرالئون مهار نشود، نیروهایی از این کشور منطقه غرب آفریقا جانشین این نظامیان در سومالی نخواهند شد.
هایلماریام دسالگن نخست وزیر اتیوپی گفت کشورش می تواند به جایگزین کردن این نظامیان سیرالئونی در سومالی کمک کند.
نخست وزیر اتیوپی به خبرنگاران گفت :« در صورتی که درخواستی از سوی اتحادیه آفریقا وجود داشته باشد، اتیوپی آماده است نظامیانی را به عنوان جایگزین برای هر گروهی از نیروها که سومالی را ترک کنند، اعزام کند ».
وی افزود نیروهای اتیوپی در بیش از 60 درصد خاک سومالی عملیات انجام می دهند.
نیروهای اتحادیه آفریقا به منظور حمایت از دولت شکننده سومالی که مورد حمایت بین المللی قرار دارد و مبارزه با شورشیان الشباب که با القاعده در ارتباط هستند، در سومالی مستقرند.
با این حال، نخست وزیر اتیوپی بار دیگر نگرانی های چند اعطا کننده بین المللی کمک را در خصوص درگیری های داخلی اخیر در دولت سومالی ابراز کرد.
دسالگن گفت :« ما امیدواریم این مشاجره ادامه نیابد ».
وی تاکید کرد تمرکز باید بر لزوم ریشه کن کردن الشباب باقی بماند.
نخست وزیر اتیوپی خاطر نشان کرد :« الشباب تهدیدی برای اتیوپی است. ما هوشیار هستیم و همه تحرکات اشباب را در اتیوپی با دقت بسیار دنبال می کنیم ».

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 
روسیه یک موشک فضایی جدید با قابلیت حمل ماهواره هایی به وزن دو هزار و 500 کیلوگرم را با موفقیت آزمایش کرد.

به گزارش آژانس فضایی فدرال روسیه، این موشک «آنگارا - ای - 5» نام دارد و بامداد روز سه شنبه از پایگاه فضایی «پلستسک» در شمال غرب روسیه پرتاب شد.

موشک فضایی «آنگارا - ای - 5» ماموریت دارد یک محموله دو هزار کیلوگرمی را در مدار زمین قرار دهد.

«ولادیمیر پوتین» رییس جمهوری روسیه پرتاب این موشک جدید فضایی را از طریق پخش ویدیویی نظارت کرد و «سرگئی شایگو» وزیر دفاع نیز گزارشی در این مورد ارائه داد.

وی پرتاب این موشک را رویدادی مهم در بخش فضایی روسیه توصیف کرد و افزود: در ساخت موشک فضایی «آنگارا -ای - 5» پیشرفته ترین فناوری فضایی بکار گرفته شده است و با آن می توان هر ماهواره را اعم از علمی، مخابراتی یا نظامی به وزن تا دو هزار و 500 کیلوگرم در هر مداری پیرامون زمین قرار داد.

وی افزود: با استفاده از موشک جدید می توانیم امنیت روسیه را تقویت کنیم.

به گزارش رسانه های روسی، موشک «آنگارا - ای - 5» قدرتمندترین موشک روسیه است که می تواند تا دو و نیم تن محموله را تا دورترین مدار زمین در ارتفاع 36 هزار کیلومتری حمل کند.
 
angara5_briz_infograph_1.jpg
 
mik_front_mo_1.jpg
ویرایش شده در توسط vahidg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تانکهای عربستان ارتقاء پیدا می کند

 

شرکت جنرال دینامیکز آمریکا در طی قراردادی به ارزش 100 میلیون دلار ، 42 دستگاه تانک آبرامز ارتش عربستان را به استاندارد M1A2S ارتقاء می دهد. این ارتقاء شامل تعویض قطعات قدیمی تر تانک ،تعمیر اساسی بدنه ، نصب سامانه دید حرارتی جدید برای فرمانده و همچنین ارتقاء سامانه تهویه برای شرایط کویری می باشد.

برنامه ارتقاء ناوگان تانکهای عربستان سعودی از سال 2006 آغاز شده و احتمالا تا سال 2016 به طول خواهد انجامید. در نهایت ناوگان تانک آبرامز عربستان سعودی به عدد 442 دستگاه خواهد رسید.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 دومین هواپیمای باری - نظامی A400M تحویل ترکیه شد

 

سازمان صنایع دفاعی ترکیه اعلام کرد که این کشور دومین هواپیمای باری از نوع A400M را از کشور اسپانیا تحویل گرفته است.
بر پایه این گزارش این هواپیما دیروز به شهر سویل اسپانیا منتقل شد تا از آنجا  به شهر قیصریه در بخش مرکزی ترکیه و محل استقرار اصلی ترین واحد حمل و نقل نظامی ترکیه منتقل شود.
در ساخت این هواپیما که از آن به عنوان هواپیمای باری نسل آینده یاد می شود، کشورهای ترکیه، آلمان، بلژیک، فرانسه و انگلیس با اسپانیا همکاری داشته اند.
این هواپیما دومین مورد از 10 هواپیمایی است که ترکیه در چارچوب برنامه تجهیز این کشور به هواپیماهای حمل و نقل نظامی و راهبردی در صدد تدارک آن می باشد.
اولین هواپیما از این نوع در ماه آوریل گذشته تحویل ترکیه شده بود.
این هواپیما با قدرت حمل 37 تن محموله، قادر است در ارتفاع 11 هزار و 300 متری با حداکثر سرعت 780 کیلومتر در ساعت پرواز کند.
هواپیمای A400M چهار موتوره است و توان برخاستن یا فرود در باندهای خاکی را نیز دارد.

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تبادل آتش بين نيروهاي هندي و پاکستاني

 

 

منابع مسئول نظامی در پاکستاناز وقوع تیراندازی متقابل بین نیروهای مرزی این کشور و هند خبر دادند.
‌به گفته این منابع ، نیروهای مرزی پاکستانی و هندی روز پنجشنبه در یک نقطه مرزی در ایالت پنجاب به سوی یکدیگر تیراندازی کردند. منابع مسئول پاکستانی گفتند این حادثه زمانی رخ داد که نیروهای هندی در منطقه مرزی « شکرگر» در ایالت پنجاب به سوی نیروهای پاکستانی مستقر در این منطقه تیراندازی کردند و این امر سبب شد نیروهای پاکستانی نیز به سوی نیروهای هندی تیراندازی و انها را وادار به متوقف کردن تیراندازی کنند .
به گزارش خبرگزاری دولتی عربستان سعودی از اسلام آباد ،منابع پاکستانی خاطر نشان کرده اند هنوز گزارشی درباره تلفات احتمالی در تیراندازی بین نیروهای دو کشور منتشر نشده است .

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 روسیه موشک قاره پیمای جدید آزمایش کرد

 

روسیه یک فروند موشک قاره پیمای جدید از نوع 'ار.اس-24' یا (یارس) آزمایش کرد.

موشک قاره پیمای 'ار.اس-24' روز جمعه از یک سکوی زمینی در پایگاه فضایی 'پلستسک' در شمال غرب روسیه پرتاب شد.
نیروی موشک های راهبردی روسیه این کشور موشک قاره پیما را پرتاب کرد.
موشک پرتاب شده دارای کلاهک منقسم بود و هدف از پرتاب آن، تایید خصوصیات تعدادی از این نوع موشک خریداری شده از یک شرکت تسلیحاتی روسی به شمار می رود.
به گزارش وزارت دفاع روسیه، موشک ار.اس-24 پرتاب شده ، به هدف فرضی در محدوده نظامی 'کورا' در شبه جزیره کامچاتکا در خاور دور روسیه اصابت کرد.
نیروی موشک های راهبردی روسیه در حال حاضر به تجهیز واحدهای موشکی خود در مناطق مختلف روسیه به موشک های ˈار.اس-24ˈ می پردازد.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آمريکا دومين سامانه راداري دفاع موشکي را به ژاپن تحويل داد

 

 

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد هدف از تحویل سامانه جدید «ای ان/تی پی آی-دو»، «تقویت پوشش حسگرها برای دفاع موشکی بالستیک ژاپن و خاک آمریکا» است.
آمریکا اعلام کرده است می خواهد متحدان این کشور دفاع موشکی خود را به منظور محافظت از خود در برابر کره شمالی، تقویت کنند.
برنامه هسته ای و موشک های بالستیک کره شمالی، یک نگرانی امنیتی مهم در منطقه اقیانوس آرام و فراتر از آن است.
جیمز وینفلد معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اوایل امسال اعلام کرد: «ما بر اهمیت ساخت سامانه های منطقه ای دفاع موشکی بالستیک همچنان تاکید خواهیم کرد».
وی افزود: «این یک مسئله از لحاظ سیاسی بسیار حساس برای چندین متحد منطقه ای ما است ولی پیشرفت در این حوزه فقط اعتماد ما را در مواجهه با اقدامات تحریک آمیز پیوسته کره شمالی افزایش خواهد داد».
رادار جدید که مرکز ارتباطات کیوگامیساکی نام گرفته است، در کیوگامیساکی در حدود 375 مایلی (600 کیلومتری) غرب توکیو مستقر خواهد شد.
سامانه راداری موجود در شاریکی در شمال ژاپن واقع است.
بنابر اعلام پنتاگون، این تاسیسات توسط ارتش آمریکا با همکاری ژاپن، در این کشور آزمایش و ساخته شد.

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.