Recommended Posts

 روزنامه فرانسوی: فرانسه قصد کاهش توان نظامی هسته ای را ندارد

 

روزنامه فرانسوی ' لوموند' در گزارشی نوشت که شفاف سازی هسته ای در حالی از سوی پاریس مطرح می شود که فرانسه قصد کاهش توان نظامی هسته ای خود را ندارد.
درحالی که 'فرانسوآ اولاند' رییس جمهوری فرانسه با ادعای شفاف سازی در زمینه هسته ای برای نخستین بار از تعداد کلاهک های هسته ای کشورش پرده برداشت، فرماندهان ارتش این کشور اعلام می کنند که برنامه ای برای کاستن از توان هسته ای در زمینه نظامی وجود ندارد.
به گزارش روزنامه فرانسوی 'لیبراسیون'، فرانسوآ اولاند برای نخستین بار ترکیب زرادخانه هسته ای کشورش را فاش و اذعان کرد: فرانسه در مجموع کمتر از 300 کلاهک هسته ای در اختیار دارد.
وی در اظهارات رسمی خود در پایگاه هوایی 'ایستر' (Istres) در مورد بازدارندگی هسته ای، این اقدام خود را شفاف سازی خواند.
به نوشته روزنامه فرانسوی 'لوموند'، فرماندهان ارتش فرانسه نیز از این اظهارات استفاده کرده و عنوان می کنند که وضعیت موجود در دنیا اجازه نمی دهد که توان هسته ای فرانسه به کمتر از میزان فعلی کاهش یابد.
نظامیان فرانسه با اشاره به این که 'دوران بازدارندگی هسته ای هنوز سپری نشده است'، معتقدند که در بیست سال گذشته قدرت های نظامی هسته ای تازه ای در دنیا به وجود آمده اند و تعدادی از کشورها نیز در صدد آن هستند.

برنامه بازدارندگی هسته ای فرانسه که 'کاملا دفاعی' خوانده می شود بر دو اصل استفاده از زیردریایی های هسته ای و نیروهای هوایی راهبردی استوار است. زیردریایی های هسته ای فرانسه در جزیره 'لونگ' در سواحل 'بروتانی' (Bretagne) در غرب فرانسه مستقر هستند و موشک های میان برد (ASMPA) نیز قابلیت نصب کلاهک هسته ای را دارا هستند.
بر پایه این گزارش، برای سال 2015 میلادی بودجه ای معادل دو دهم درصد از تولید ناخالص داخلی به برنامه هسته ای نظامی فرانسه اختصاص یافته است که این میزان 11 درصد از کل بودجه وزارت دفاع فرانسه در سال جاری میلادی محسوب می شود.
برنامه بازدارندگی هسته ای فرانسه در سال 1958 میلادی و در جریان جنگ سرد آغاز شد. هرچند که پایان گرفتن این دوران مسئله کارآیی سلاح هسته ای را بیش از پیش زیر سووال برد، رهبران فرانسه همواره بر سر این موضوع توافق دارند که قدرت هسته ای سبب می شود تا این کشور نقش سیاسی پر رنگ تری را در عرصه جهانی ایفا کند.
این درحالی است که فرانسه مدتهاست که سرسخت و پیشبینی ناپذیر در مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5 ظاهر می شود و بارها در مسیر دستیابی به توافق هسته ای مانع تراشی کرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 برگزاری رزمایش توپخانه ای کره شمالی

 

کره شمالی  از برگزاری رزمایش توپخانه ای یگان های ارتش این کشور در نزدیکی مرز دریایی با کره جنوبی خبرداد.

رسانه های دولتی کره شمالی با اعلام این خبر افزودند که 'کیم جونگ اون ' رهبر این کشور نیز ازاین رزمایش توپخانه ای که پیش از رزمایش سالانه آمریکا و کره جنوبی برگزار شده است، بازدید کرد.
طی این رزمایش که با آتش توپخانه و شلیک راکت های ضد کشتی انجام شد، عملیات حمله و اشغال یک جزیره فرضی دشمن به اجرادرآمد.
گزارش ها حاکی است رهبر کره شمالی با ابراز رضایت کامل از نحوه برگزاری این رزمایش از ارتش کشورش خواسته است تا برای هرگونه حمله احتمالی ازجانب آمریکا آماده باشد.
تحلیلگران می گویند رزمایش توپخانه ای کره شمالی دراعتراض به رزمایش سالانه آمریکا و کره جنوبی که قرار است در اوایل ماه آینده میلادی در شبه جزیره کره برگزار شود، انجام شده است.
کره شمالی برگزاری این رزمایش ها را تهدیدی برای صلح و ثبات این شبه جزیره می داند و بارها خواستار توقف آن شده است.
همچنین حضور ارتش آمریکا در کره جنوبی با 28 هزار و 500 نیرو عملا این منطقه را به سمت بی ثباتی و تشنج سوق داده و سبب شده است تا دو کشور کره شمالی و کره جنوبی که از سال 1950 میلادی تاکنون در شرایط نه جنگ نه صلح بسر می برند به مرز یک جنگ فراگیر نزدیک شوند.
آمریکا نیز که راهبرد بازگشت نظامی به منطقه آسیا و اقیانوسیه و مهار چین را دنبال می کند سناریوهای گوناگونی از جمله دامن زدن به اختلافات سرزمینی و برگزاری رزمایشهای مشترک با کشورهای منطقه به اجرا در آورده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آلمان تحويل خودروهاي زرهي به ليتواني را لغو کرد

 

سخنگوی وزارت دفاع آلمان اعلام کرد این کشور تحویل خودروهای زرهی به لیتوانی را لغو کرده است.
این سخنگوی ضمن اشاره به این مطلب خاطر نشان کرد ارتش آلمان قصد
ندارد تا چند سال آینده خودروی زرهی به لیتوانی بفروشد.
مقامات لیتوانی تابستان سال 2014 برای خرید تجهیزات نظامی درخواستی را به وزارت دفاع آلمان ارائه کرده بود. هدف از این اقدام به روز سازی نیروهای مسلح لیتوانی بوده است.
نشریه «دی ولت» در این باره نوشت لغو تحویل تجهیزات نظامی به لیتوانی نشان دهنده پایبندی دولت آلمان به موافقتنامه ناتو و روسیه در خصوص ممانعت از استقرار واحدهای نظامی گسترده در شرق اروپاست.
با این حال فلوریان هان سخنگوی حزب اتحادیه سوسیال مسیحی آلمان در این باره اظهار داشت کشورهای منطقه بالکان به حق از مسئله بحران اوکراین نگران هستند و برلین باید تا حد ممکن از شرکای خود در ناتو و اعضای اتحادیه اروپا در منطقه بالکان حمایت کند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آمریکا استقرار سامانه دفاع موشکی در کره جنوبی و ژاپن را تایید کرد

 

معاون وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه در توکیو تایید کرد که سامانه مشترک دفاع موشکی با مشارکت آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در شرق آسیا طراحی و ساخته خواهد شد.
«آنیتا فریدت» معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات در سخنانی در موسسه روابط بین الملل توکیو گفت: ساخت و طراحی یک سامانه دفاع موشکی منطقه ای و مشترک بین آمریکا، کره جنوبی و ژاپن، بخش قابل توجهی از همکاری های این سه کشور در آینده خواهد بود.
وی با اعلام افزایش تهدیدات موشکی و هسته ای کره شمالی تصریح کرد: همکاری های سه جانبه واشنگتن، توکیو و سئول، تاثیر مثبتی بر اقدامات بازدارنده آنها مقابل تهاجم احتمالی کره شمالی خواهد داشت و پیام قوی برای مقامات پیونگ یانگ ارسال می کند.
سخنان «فریدت» پس از آن صورت گرفت که مقامات آمریکایی بارها گفت و گوها در باره استقرار سامانه موشکی در خاک کره جنوبی را تکذیب کرده اند.
«یونهاپ»، خبرگزاری رسمی کره جنوبی در گزارشی نوشت: طرح آمریکا برای استقرار سامانه دفاع موشکی در کشورهای همپیمان خود در شرق آسیا موجب بروز نگرانی در برخی کشورها از جمله چین شده است.
واشنگتن معتقد است که این سامانه برای مقابله با تهدیدات موشکی کره شمالی طراحی خواهد شد، اما منتقدان بر این باور هستند که چین نیز از اهداف دیگر استقرار این سامانه است.

دولت چین بارها به استقرار سیستم دفاع ضدموشکی پیشرفته در کره جنوبی اعتراض کرد و این اقدام را موجب تخریب روابط پکن و سئول دانست.
سئول عنوان کرده به دنبال ساخت سامانه بومی دفاع موشکی است که با سامانه آمریکا سازگار باشد.
معاون وزیر امور خارجه آمریکا همچنین از توافق سه جانبه اطلاعاتی بین آمریکا، ژاپن و کره جنوبی استقبال کرد و گفت که واشنگتن از چنین توافقنامه ای خرسند است.
وی افزود: آمریکا به دنبال آن است تا روابط خود با همپیمانانش در شرق آسیا را بیش از پیش گسترش دهد.
آمریکا، کره جنوبی و ژاپن ماه گذشته تفاهم نامه سه جانبه نظامی در مورد دستیابی و در میان گذاشتن اطلاعات برنامه هسته ای و موشکی کره شمالی امضا کردند که براساس آن هرگونه اطلاعاتی در رابطه با فعالیت های هسته ای پیونگ یانگ بین سه کشور به اشتراک گذاشته می شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

فرانسه براي مبارزه با داعش يک ناو هواپيمابر در خليج فارس مستقر کرد

 

یک مقام وزارت دفاع فرانسه اعلام کرد این کشور روز دوشنبه در چارچوب عملیات نظامی تحت رهبری آمریکا علیه گروه ستیزه جوی داعش در عراق، یک ناو هواپیمابر در خلیج فارس مستقر کرده است.
یکی از اعضای دفتر ژان ایو لودریان وزیر دفاع فرانسه در گفتگو با این خبرگزاری اعلام کرد: «پیوستن (ناو) شارل دوگل به این عملیات (در عراق) صبح امروز آغاز می شود».
این مقام فرانسوی این سخنان را در شرایطی بیان کرد که هیئت همراه وی به سمت این ناو هواپیمابر حرکت کرد.

 

ناو هواپيمابر فرانسوي عمليات خود را عليه داعش در خليج فارس آغاز کرد

 

در حالی که پاریس به مشارکت خود در عملیات نظامی تحت رهبری آمریکا علیه گروه داعش شدت بخشیده، یک ناو هواپیمابر فرانسوی روز دوشنبه فعالیت خود را در خلیج فارس آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از عرشه ناو هواپیمابر شارل دوگل، هفت هفته پس از کشته شدن 17 نفر در حملات افراط گرایان در پاریس، ژان ایو لودریان وزیر دفاع فرانسه وعده داد این کشور رو در رو با تهدید جهادی ها مقابله خواهد کرد.
لودریان در حالی که عملیات ناو هواپیمابر شارل دوگل را آغاز کرد، گفت: «این تهدید، تروریسم جهادی، می خواهد به شهروندان ما، منافع ما، ارزش های ما برسد. واکنش فرانسه، قاطعیت کامل خواهد بود».
در حالی که این ناو هواپیمابر در حدود 200 کیلومتری سواحل شمال بحرین در مسیر عراق به حرکت درآمد، چهار جت جنگنده رافال صبح امروز از روی عرشه آن به پرواز درآمدند.
فرانسه در ماه سپتامبر عملیات موسوم به «شامال» را در حمایت از ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش آغاز کرد.
کشتی شارل دوگل سیزدهم ماه ژانویه برای ماموریتی پنج ماهه که شامل سپری کردن هشت هفته در خلیج فارس در کنار ناو آمریکایی یو اس اس کارل وینسون در چارچوب ائتلاف علیه داعش خواهد بود، پایگاه خود را در تولون ترک کرد.
این ناو هواپیمابر فرانسوی سپس قصد دارد رهسپار هند شود جایی که قرار است در رزمایش اواسط ماه آوریل شرکت کند.
این ناو که حامل 12 جت رافال و 9 جنگنده سوپر اتاندارد است، قابلیت های هوایی فرانسه را در منطقه به طور قابل توجهی افزایش خواهد داد.
فرانسه نه فروند رافال در امارات عربی متحده و شش جنگنده میراژ در اردن دارد که همراه با یک گشتی دریایی و یک هواپیمای سوخت رسان، در عراق فعالیت می کنند.
با استقرار این کشتی جنگی، زمان رسیدن هواپیماها به عراق برای انجام حملات علیه داعش از پایگاه خود در امارات به میزان نصف کاهش خواهد یافت.
به گفته منابع وزارت دفاع فرانسه، هواپیماهای جنگنده این کشور از اواسط ماه سپتامبر حدود 100 ماموریت تجسسی و به همین تعداد حملات هوایی در عراق انجام داده اند.
فرانسه، همراه با استرالیا، یکی از کمک کنندگان اصلی به تلاش های ائتلاف تحت رهبری آمریکا متشکل از 32 کشور برای انجام حملات علیه داعش است.
این ائتلاف از ماه اوت بیش از دو هزار حمله هوایی انجام داده است به طوری که فرانسه و دیگر کشورهای غربی بر فراز عراق عملیات انجام می دهند و چندین کشور عربی در حملات بر فراز سوریه مشارکت دارند.
ناوگروه شارل دوگل همچنین متشکل از یک زیردریایی تهاجمی، یک ناومحافظ ضد هواپیمای فرانسوی و ناو محافظ ضد زیردریایی اچ ام اس کنت انگلیس است.
در مجموع، حدود دو هزار و 700 ملوان از جمله دو هزار تن در خود ناو هواپیمابر، در این ماموریت مشارکت دارند.
این ناو پانزدهم ماه فوریه پس از یک ماه عملیات در دریای مدیترانه، دریای سرخ و خلیج عدن، وارد خلیج فارس شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

روسيه 12 بالگرد مي-17 به بلاروس ارسال مي کند

 

رئیس شرکت دولتی «روس تکنولوژی» از امضای قرارداد با طرف بلاروسی در چارچوب نمایشگاه IDEX-2015 خبر داد.
به گزارش روزنامه روسی «وستی» ، ‌سرگئی چمزف رئیس شرکت دولتی «روس تکنولوژی» امروز در مصاحبه با خبرگزاری تاس گفت روسیه با بلاروس قراردادی برای ارسال 12 هلیکوپتر می-17 به این کشور امضا کرد.
براساس این قرارداد که در حاشیه نمایشگاه بین الملی تسلیحات و تجهیزات نظامی IDEX-2015 به امضا رسید، روسیه 12 فروند بالگرد می-17 به بلاروس ارسال می کند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 یک کارشناس آمریکایی مدعی شد کره شمالی تا پنج سال آینده 100 بمب اتمی می سازد

 

جوئل ویت که از وی به عنوان عضو ارشد یک موسسه آمریکایی - کره ای نام برده شده است این سخنان را در سمیناری در دانشگاه جان هاپکینز مطرح کرد.
جوئل ویت می گوید کره شمالی با سرعت قابل توجهی در حال افزایش ذخایر هسته ای خود است و چنانچه این روند تداوم داشته باشد، این کشور می تواند به راحتی 100 بمب اتمی را تا سال 2020 بسازد.
وی در عین حال به پیشرفت های کره شمالی در زمینه فن آوری کوچک سازی اشاره کرد و گفت، این کشور با چنین تکنولوژی قادر خواهد بود کلاهک های اتمی را روی نسل جدیدی از موشک های بالستیک میان برد نصب کند.
جوئل ویت گفت: شواهد موجود نشان دهنده تلاش های گسترده پیونگ یانگ در گسترش برنامه های هسته ای است و مدارک به دست آمده کاملا نگران کننده است.
این کارشناس نظامی آمریکایی همچنین مدعی شد: «تصور می کنم که زرادخانه کره شمالی هم اکنون حدود 10 تا 16 سلاح هسته ای ساخته شده از پلوتونیوم یا اورانیوم را در خود جای داده باشد.»
وی در عین حال متوقف شدن مذاکرات هسته ای 6 جانبه در رابطه با فعالیت های هسته ای کره شمالی را فرصت مناسبی برای توسعه و گسترش برنامه های اتمی این کشور دانست.
جوئل ویت همچنین گفت که این اطلاعات را براساس یک تحقیق 15 ماهه و اطلاعات و اخبار کسب شده از رسانه های کره شمالی و تصاویر ماهواره ای به دست آورده است.
کره جنوبی، ژاپن، چین، روسیه، آمریکا و سازمان ملل از سال 2003 مذاکراتی را با هدف عاری ساختن شبه جزیره کره از سلاح های هسته ای آغاز کردند اما این مذاکرات پس از آزمایش های هسته ای کره شمالی در سال های 2006 و 2009 به حالت تعلیق درآمد و تلاش برخی کشورهای برای از سرگیری آن تاکنون بی نتیجه بوده است.
کره شمالی به دلیل اعلام پیش شرط هایی از سوی آمریکا، حاضر به شرکت در دور جدید این مذاکرات نیست.
پیونگ یانگ در سال 2005 میلادی خود را به عنوان یک قدرت هسته ای معرفی کرد و سال 2006 نخستین آزمایش هسته ای خود را انجام داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 کره جنوبی: پیونگ یانگ دور جدید آزمایش های انفجاری را آغاز کرد

 

کره جنوبی اعلام کرد که همسایه شمالی اش به منظور ارتقای توان تسلیحات اتمی خود، دور جدید «آزمایش های انفجاری» با قدرت بالا را ازسرگرفته است.
، منابع امنیتی کره جنوبی  اعلام کردند که کارشناسان نظامی همسایه شمالی، در یکی از پایگاه های خود در پیونگ یانگ به صورت مخفیانه اقدام به انجام آزمایش های انفجاری با قدرت بالا کرده اند.
خبرگزاری یونهاپ به نقل از یک مقام نظامی کره جنوبی که به نامش اشاره ای نکرد، نوشت: «این آزمایش ها را باید بخشی از چهارمین دور آزمایش های مرتبط با برنامه اتمی کره شمالی بدانیم که قدرت انفجاری آن حداقل 10 تا 15 کیلوتن بیشتر از آزمایش های مشابه قبلی بوده است.»
انجام آخرین آزمایش های مشابه ازسوی کره شمالی، به سومین دور فعالیت های تسلیحاتی مرتبط با برنامه اتمی این کشور در سال 2013 مربوط می شود که بنابر اعلام آمریکا و کره جنوبی، با پیشرفت 6 تا 7 کیلوتن به لحاظ قدرت انفجاری همراه بوده است.
پیونگ یانگ در سال 2005 میلادی خود را به عنوان یک قدرت هسته ای معرفی کرد و سال 2006 نخستین آزمایش هسته ای خود را انجام داد.
این کشور پیش از این سه آزمایش هسته ای انجام داده که آخرین آن فوریه سال 2013 بود و به دلیل نافرمانی از هشدارهای بین المللی در ارتباط با منفجر نکردن سیستم های اتمی، مورد تحریم سازمان ملل قرار گرفت.
مقام امنیتی کره جنوبی همچنین یادآور شد که پس از انجام آزمایش صورت گرفته امروز از سوی کره شمالی، هیچ نشانه و شواهدی دال بر انجام آزمایش واقعی از سوی این کشور مشاهده نشده است.

انتشار خبر آزمایش های صورت گرفته از سوی کره شمالی با بازتاب گسترده ای در رسانه های منطقه و آسیا بویژه چین همراه بود.
اهمیت این خبر از آن جهت است که آمریکا و کره جنوبی از یازدهم اسفند ماه رزمایش مشترک سالانه خود را در شبه جزیره کره برگزار می کنند.
کارشناسان معتقدند؛ آتش افروزی های واشنگتن از جمله دلایل اصلی آزمایش های صورت گرفته از سوی پیونگ یانگ است.
آمریکا همواره تلاش دارد آتش اختلاف دو همسایه شمالی و جنوبی را زنده نگه دارد و به همین منظور همه ساله اقدام به برپایی رزمایش نظامی گسترده در منطقه می کند.
این کشور قرار است در تاریخ 2 تا 13 مارس (11تا 21 اسفند) سال جاری میلادی، رزمایش سالانه خود با کره جنوبی را برگزار کند.
تاریخ برگزاری رزمایش های سالانه آمریکا و کره جنوبی درحالی اعلام شده است که کره شمالی همواره خواستار توقف رزمایش های آمریکا در شبه جزیره کره بوده و این قبیل اقدام ها را تهدیدی علیه صلح و ثبات منطقه عنوان کرده است.

در سال 2014 میلادی، آمریکا بیش از پنج هزار نیروی نظامی خود را برای شرکت در مانور دو هفته ای به شبه جزیره کره اعزام کرده بود. در مانور سال گذشته میان دو کشور بیش از 7 هزار و 500 نظامی کره جنوبی نیز حضور داشتند.
کره شمالی پیشتر پیشنهاد داده بود چنانچه سئول و واشنگتن اجرای مانورهای مشترک در شبه جزیره کره را متوقف کنند، این کشور نیز حاضر است اجرای آزمایش های هسته ای را به طور موقت، تعطیل کند.
کارشناسان بر این باورند که حضور ارتش آمریکا در کره جنوبی با بیش از 28 هزار نیرو عملا این منطقه را به سمت بی ثباتی و تشنج سوق داده و سبب شده است تا دو کشور کره شمالی و کره جنوبی که از سال 1950 میلادی در شرایط نه جنگ نه صلح بسر می برند، به مرز یک جنگ فراگیر نزدیک شوند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آلمان فروش تجهيزات اطلاعاتي را به ترکيه به تعليق درآورد

 

آلمان فروش تجهیزات فعالیت های اطلاعاتی به ترکیه را به حال تعلیق درآورد.
 زیگمار گابریل وزیر اقتصاد آلمان شخصا دستور توقف فروش این تجهیزات را به ترکیه صادر کرده است. 
گفته می شود پسرفت در دموکراسی ترکیه و نگرانی از اینکه حزب حاکم عدالت و توسعه از این تجهیزات برای کنترل فعالیت های مخالفان استفاده کند، علت این اقدام بوده است. 
پلیس ترکیه بیش از 6 ماه قبل برای خرید این تجهیزات و برخی نرم افزارها از آلمان اقدامات خود را آغاز کرد اما به رغم آنکه خرید این تجهیزات در شرایط عادی در مدت حداکثر 8 هفته به نتیجه می رسد ، این تجهیزات به ترکیه فروخته نشد. 
وزیر اقتصاد آلمان که باید مجوز فروش فناوری های نظامی و اطلاعاتی را به کشورهای دیگر صادر کند ، از موافقت با درخواست ترکیه خودداری کرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

Ls3 می خواهد این را ثابت کند که یک ربات چهارپای نیمه اتوماتیک می تواند مانند یک حیوان دست آموز 400 پوند بار را حمل کند و افراد را حتی در راههای سخت هم تعقیب کند و با افراد تعامل داشته باشد.

هدف از برنامه LS3 توسعه رباتی است که بتواند از همان راه سختی که دسته حرکت کرده حرکت کند بدون آنکه ماموریت آنها با مشکل مواجه شود. همیچنین می توان از این ربات به عنوان منبعی برای انرژی الکتریکی هم استفاده کرد که در ماموریتهای سخت برای شارژ باتریها و تجیزات دیگ استفاده شود.

در ژانویه 2012 دارپا یک دوره دو ساله برای بهبود این ربات گذاشت. دارپا می خواهد با این دوره پروژه توسعه و بهبود این ربات را با قابلیت های زیر به پایان برساند.

Leader-follower tight: LS3 در طی مسیر تا جایی که ممکن است به فرد هدایت گر نزدیک باشد.

Leader-follower corridor: LS3 فرد را تعقیب می کند اما در انتخاب مسیری که به هدایتگر برسد آزاد است. بنابراین فرد دیگر نگران LS3 نخواهد بود.

Go-to-waypoint: LS3 از ادراک خودش برای اجتناب از موانع استفاده می کند تا به نقطه ای برسد که با GPS  برای او معین شده است.

به علاوه تکنولوژی هایی که قابلیت دستورات صوتی را به این ربات می دهد نیز در طی این دوره به آن اضافه خواهد شد.

صفحه این پروژه در دارپا: http://www.darpa.mil/Our_Work/TTO/Programs/Legged_Squad_Support_System_%28LS3%29.aspx

اطلاعات بیشتر: http://alamdarmoghavemat.blogfa.com/post/41/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D8%B3%DA%AF-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%83-LS3-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یک مقام ارشد نظامی در امریکا  مدعی شد شمار زیر دریایی های چین بیشتر از زیردریایی های امریکاست.
دریاسالار جوزف مالوی (Joseph Mulloy)، از مقامات ارشد نیروی دریایی ارتش امریکا اعلام کرد تعداد زیردریایی های پیشرانشی و هسته ای چین بیشتر از تعداد زیردریایی های کنونی امریکا در ارتش است.
 وی تاکید کرد با آن که کیفیت ساخت زیردریایی های چینی پایین تر است، اما شمار آن ها نسبت به زیردریایی هایی که ارتش امریکا در اختیار دارد بیشتر است.
به گفته دریاسالار مالوی، که در برابر یکی از کمیته های پارلمانی امریکا سخن می گفت، چین همچنان به ساخت زیردریایی های نظامی خود ادامه می دهد.
منبع

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 ژاپن برای مقابله با چین، هواپیما شین مایا یو اس ای به هند می فروشد

 

وزیر دفاع هند اعلام کرد اقدامات لازم برای خرید 12 فروند هواپیمای شین مایا یو اس ای از ژاپن برای نیروی دریایی هند به ارزش 1.3 میلیون دلار در حال انجام است .

مانوهر پریکاه درگفت وگویی اظهارکرد این توافق دوجانبه در راستای گسترش هرچه بیشتر روابط راهبردی میان دو کشور صورت می گیرد.
برخی از کارشناسان نظامی این اقدام ژاپن را گامی برای تقویت هرچه بیشتر هند درمقابل چین ومقابله با توسعه طلبی این کشور ارزیابی می کنند.
هند وژاپن ازسال 2013 درحال مذاکره برای انتقال تکنولوژی تولید هواپیمای شین مایا یو اس 2 ای در هند بوده اند، اما مرحله نهایی مذاکرات اکنون درحال شکل گیری می باشد.
زمانی که نارندا مودی نخست وزیر هند در ماه سپتامبر سال گذشته با شینزو ابه همتای ژاپنی خود در ژاپن ملاقات کرد، دو طرف برای افزایش روند مذاکرات وآماده ساختن یک نقشه مناسب برای توسعه صنعت هواپیمایی هند ازطریق هواپیمای شین مایا یو اس 2 ای به توافق رسیدند.
همچنین دولت نارندا مودی ازژاپن خواسته است که درصورت علاقه مندی درپروژه ساخت زیردریایی های رادار گریز کلاس سریو در هند شرکت کند. اما بنظر می رسد که ژاپن با وجود کشور هایی مانند روسیه، فرانسه، آلمان، و سایر کشور ها حاضر به شرکت در این پروژه نیست اما توافق نامه هواپیمای شین مایا یو اس 2 ای به صورت مستقیم میان دو دولت هند و ژاپن صورت می گیرد.
هواپیمای شین مایا یو اس 2 ای با قابلیت های منحصر به فرد خود مانند پرواز درخشکی وآب دارای چهار موتور توربو است و می تواند حتی دردریای طوفانی فرود بیاید.
یک مقام رسمی هند گفت : این هواپیما می تواند نیروها را درخطوط نبرد پیاده کند وبه این ترتیب توانایی های ارتش را بسیار افزایش می دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 آلمان به دنبال تقویت قدرت نظامی خود است

 

در دهه 1980 آلمان آن زمان بیش از 3500 تانک داشت اما امروز این کشور 225 تانک در اختیار دارد.
آلمان در حالی به دنبال خرید تانک های بیشتر است که مقامات ارشد غرب، روسیه را به ترسیم دوباره نقشه اروپا با زور متهم کردند که تهدیدی برای کشورهای حوزه بالتیک است.
در همین حال ینس فلوسدورف یک سخنگوی وزیر دفاع آلمان گفت: دفاع زمینی و دفاع از هم پیمانان مان همواره وظیفه مهم برای ارتش آلمان بوده و طی سال گذشته این مسئله از اهمیت بیشتری برخوردار شد.
وی افزود: ناتو اهداف جدیدی را در مورد انعطاف پذیری و واکنش سریع نیروهای خود تعیین کرده است به همین دلیل است که ما در حال بررسی این هستیم که چه روند مدرن سازی وبازنگری می توانیم برای تقویت ساختار نظامی فعلی انجام دهیم.
از زمان تشدید بحران اوکراین، کشورهای غربی به ویژه کشورهای شرق اروپا نگران اقدامات روسیه بوده اند. کشورهای شرق اروپا پیش از این خواستار تقویت حضور ناتو در شرق این قاره شدن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تلاش مخفیانه هند برای خرید تجهیزات نظامی از آفریقای جنوبی

 

روزنامه ایندین اکسپرس نوشت:طبق اطلاعات منتشر شده توسط سازمان های اطلاعاتی ،تحقیقات اولیه نشان می دهد که هند در لیست خرید تجهیزات نظامی خود قصد داشته است تا به تجهیزات هسته ای ، شیمیایی، لیزر و سایر تکنولوژی ها و ابزار نظامی در بازار آفریقای جنوبی دست یابد.
این مدارک که شامل اطلاعات مختلف مبنی بر علاقه سازمان های اطلاعاتی گوناگون از سال 2006 تا 2014 میلادی می شوند، نشان می دهد که در سال 2013، زمانی که شیمون پرز رییس وقت رژیم صهیونیستی از برنامه هسته ای ایران اظهار نگرانی کرد و از هند خواست که در این مورد بی طرف نماند، یک نماینده ناشناس تل اویو برای فروش اسلحه از طریق آفریقای جنوبی با هند در ارتباط بوده است.
مدارک به دست آمده حاکی از این است که یک نماینده رژیم صهیونیستی به عنوان رابط میان تل اویو و سایر کشور ها مانند هند عمل می کند.
یک منبع هندی نوشت هرچند که این کشور دارای روابط تجاری بسیار عالی با آفریقای جنوبی است اما هند می داند که افریقای جنوبی تکنولوژی و تجهیزات حساس را به دو دلیل به این کشور نمی فروشد. بنابرین هند تصمیم گرفته است تا با برقراری یک سیستم جایگزین تکنولوژی و تجهیزات حساس نظامی را به صورت محرمانه از اسرائیل دریافت کند.

بنابراین هند برای دریافت تجهیزاتی مانند اخطار اولیه و سیستم شلیک موشک با نماینده رژیم صهیونیستی در آفریقای جنوبی تماس گرفته است و این فرد با موساد سازمان اطلاعاتی اسرائیل روابط بسیار نزدیک دارد. همچنین این فرد دارای یک شرکت است که توسط اعضای پیشین موساد اداره می شود.
در مدارک بدست آمده اسامی تمام افراد دخیل برای به خطر نیفتادن ماموران مخفی و مردم عادی حذف شده است.
تنها در یک دهه گذشته، فروش تجهیزات نظامی اسرائیل به هند از مرز 10میلیارد دلار گذشت.
در سال 2013 رژیم صهیونیستی دومین کشور بزرگ فروشنده سلاح به هند شد این درحالی بود که در سال 2009 این کشور توانست با پیشی گرفتن از روسیه به عنوان بزرگترین کشور تامین کننده سلاح برای هند قرار بگیرد.
هم اکنون روسیه بزرگترین فروشنده سلاح به هند است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خرید هواپیمای استراتژیک توسط امارات

 

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، نیروی هوایی امارات متحده عربی در پایان نمایشگاه دفاعی IDEX 2015 که در این کشور برگزار شد قراردادی را برای خرید 2 فروند هواپیمای ترابری استراتژیک C-17 گلاب مستر با شرکت بوئینگ آمریکا به امضاء رساند.
 

 

 

923564_205.jpg
 

 

 

 

 

ارزش این قرارداد 618 میلیون دلار می باشد. نیروی هوایی امارات پیش از این 6 فروند از این هواپیمای ترابری استراتژیک را تحویل گرفته بود. این هواپیمای 4 موتوره توان حمل 77 تن بار و برد پروازی 4400 کیلومتر با این محموله می باشد.

 

 

 

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/393327/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DA%98%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B9%DA%A9%D8%B3

ویرایش شده در توسط greeneye
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.