Recommended Posts

 رقابت نظامی روسیه و کانادا در قطب شمال

 

به دنبال برگزاری رزمایش نیروهای روسیه در مناطق همجوار قطب شمال که بیش از یک هفته به طول انجامید کانادا رزمایش نیروهای خود در مناطق همجوار قطب شمال در قلمرو این کشور را آغاز کرد.
 رزمایش نیروهای روسیه در مناطق قطبی و غربی این کشور بیش از یک هفته بطول انجامید و روز شنبه به پایان رسید.
در این رزمایش واحدهای چند لشکر و تیپ مکانیزه و پیاده شامل حدود 80 هزار نفر و صدها فروند هواپیما و ناو و تانک و نفربر زرهی شرکت کردند.
نیروهای روسیه در استان های غرب این کشور و مناطق قطبی آن از جمله جزایر نوایا زملیا و فرانتس ژوزف، اقدامات جنگی همچون مقابله با دشمن فرضی از زمین و هوا و دریا، خنثی کردن عملیات خرابکاران و حمله به ناوهای دشمن فرضی را تمرین کردند.
ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه دستور داده بود این رزمایش از دریای سیاه تا اقیانوس اطلس و قطب شمال برگزار شود و در آن فرماندهان نیروهای شرکت کننده آمادگی رزمی واحدهای تحت فرماندهی خود را بسنجند.

در این رزمایش بمب افکن های دورپرواز راهبردی 'توپولف-22 ' در شبه جزیره کریمه و موشک های بالستیک اسکندر در بندر کالینینگراد در ساحل دریای بالتیک مستقر شدند.
در رزمایش نیروهای روسیه، واحدهای تفنگداران دریایی، نیروهای هوابرد و نیز رزمناوها و زیردریایی های اتمی ناوگان شمال این کشور شرکت کردند.
این رزمایش بزرگترین رزمایش نیروهای روسیه در سالهای اخیر بود که برای نمایش قدرت و آمادگی رزمی نیروهای این کشور در شرایط تنش های بی سابقه با غرب بر سر مساله اوکراین انجام گرفت.
به دنبال رزمایش نیروهای روسیه و در روز پایانی این رزمایش در روز شنبه ، ارتش کانادا رزمایشی را در مناطق قطبی خود همجوار با قطب شمال آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری روس بالت در این رزمایش 200 نفر از پرسنل نیروهای ویژه کانادا حضور دارند و در جریان رزمایش، اقدامات و عملیات نظامی در شرایط سرد و یخبندان را برای دفع حملات دشمن فرضی تمرین می کنند.
رزمایش نیروهای کانادا در مناطق مجاور قطب شمال تا روز سی ام مارس جاری ادامه خواهد داشت.
روسیه و کانادا برای کنترل قطب شمال رقابت می کنند و هر کدام ادعای مالکیت بر بخشی از منطقه قطبی و منابع انرژی واقع در آن دارند.
کشورهای روسیه، کانادا، آمریکا، دانمارک و نروژ کشورهای مجاور قطب شمال هستند و به رقابت در شمالی ترین نقطه کره زمین می پردازند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پاکستان نخستين پهپاد نظامي ساخت داخل را به نمايش گذاشت

 

پاکستان روز دوشنبه نخستین هواپیمای نظامی بدون سرنشین ساخت داخل خود را به نمایش گذاشت.
مراسم رونمایی از این پهپاد که قابلیت حمل سلاح را نیز دارد، در جریان رژه «روز جمهوری پاکستان» برگزار شد.
به گزارش اسوشیتدپرس از اسلام آباد، در این مراسم مقامات ارشد پاکستان ساخت این پهپاد را یک عنصر کلیدی و تاثیر گذار در درگیری های این کشور علیه گروه های ستیزه جوی داخلی عنوان کردند.
گفتنی است مراسم رژه روز جمهوری پاکستان طی هفت سال گذشته به خاطر نگرانی از حملات احتمالی تروریست ها، برگزار نشده بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در مقابل هند، به سلاح اتمی نیاز داریم

 

خالد کیدوای به مقامات دولت و ارتش این کشور توصیه کرده است تا از طریق تولید سلاح های هسته ای کوتاه برد، قدرت بازدارندگی پاکستان مقابل هند را تقویت کنند.
این سپهبد بازنشسته ارتش همچنین برخی نگرانی ها را از این که ممکن است این اقدام پاکستان خطر وقوع یک جنگ هسته ای را افزایش دهد، مردود دانسته است.
به گفته این مشاور عالی دولت پاکستان، ابزارها و اقدامات نظارتی کافی برای پیشگیری از خطرساز بودن فعالیت های هسته ای نظامی پاکستان وجود دارد و جای نگرانی نیست.
وی گفت: افزایش توان هسته ای پاکستان و تقویت توان بازدارندگی این کشور مقابل هند، نه تنها تهدیدی محسوب نمی شود بلکه موجب پیشگیری از وقوع هرگونه جنگ احتمالی در جنوب آسیا می شود.
پاکستان و هند به عنوان دو کشور همسایه و رقیب در جنوب آسیا، هر دو از سلاح های هسته ای برخوردارند و اخیر موشک های جدید قادر به حمل کلاهک های هسته ای را با موفقیت آزمایش کرده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 انگلیس استحکامات دفاعی اش را در جزایرمورد مناقشه مالویناس تحکیم می کند

 

'مایکل فالون' وزیر دفاع انگلیسبا جدی دانستن تهدیدات احتمالی علیه جزایر مورد مناقشه مالویناس ( فالکلند) گفت که سیستم دفاع هوایی و استحکامات دفاعی این جزایر تحکیم بخشیده خواهد شد.
 فالون در گفت وگویی تلویزیونی عنوان کرد که انگلیس 180 میلیون پوند ظرف ده سال آینده صرف تحکیم و بازسازی استحکامات دفاعی این مجمع الجزایر واقع در اقیانوس اطلس جنوبی خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه این جزایر همچنان انگلیسی باقی خواهند ماند، گفت: هر گونه تهدیدات احتمالی علیه این جزایر بایستی بحساب آورده شود.
اظهارات وزیر دفاع انگلیس متعاقب گزارش های منتشر شده در مورد مذاکرات آرژانتین با روسیه برای خرید 12 فروند هواپیمای نظامی دور پرواز سوخو -24 صورت می گیرد .
منابع انگلیسی بر این باورند که هواپیمای جنگنده بمب افکن سوخو 24 می تواند کاملا جزایر مالویناس را تحت پوشش قرار دهد.
مایکل فالون در این خصوص گفته است: به نظرم این قرارداد تاکنون تایید نشده است اما این یک تهدید زنده بشمار می آید و باید به آن پاسخ داده شود.

وزیر دفاع انگلیس همچنین روزسه شنبه در نشست مجلس عوام این کشور گفت: حضور نظامی این کشور در فالکلند ' به طور گسترده متناسب ' و در سطح مورد نیاز بوده است.
فالون با تایید بازسازی سیستم دفاع هوایی از جزایر مالویناس افزود: همواره دفاع درستی از این جزایر صورت می گیرد.
وی افزود: «تهدید در قبال این جزایر البته پابرجاست ولی تعهد ما به این که کاملا به صراحت بگوییم ساکنان جزیره حق دارند انگلیسی بمانند و حق دارند مورد حمایت مناسب نیروهای ما باشند، نیز پابرجاست».
وزیر دفاع انگلیس اضافه کرد: در راستای آمادگی برای مقابله با هرگونه حادثه ای، ارتش این کشور قرار است دو فروند بالگرد شنوک به جزایر فالکند بفرستد.
وی در همین حال گفت که برای آینده قابل پیش بینی نیازی به افزایش سطح نیروهای نظامی انگلیس در این جزایر که هم اینکه یک هزار و 200 نفر هستند، نخواهد بود.
جزایر مالویناس یا فالکلند که 8 هزار و 700 مایل با خاک انگلستان و 480 کیلومتر با آرژانتین فاصله دارند، مورد اختلاف انگلیس و آرژانتین است.
دولت آرژانتین، جزایر مالویناس که هم اینک نزدیک به 3 هزار نفر جمعیت دارد را منطقه ای اشغال شده می داند که مالکیت آن باید به این کشور بازگردانده شود اما انگلیس این مساله را رد می کند.
در سال 1982 میلادی آرژانتین به این جزایر حمله کرد اما انگلیس در جنگی شدید و کوتاه مدت (74 روز) که حدود 900 کشته داشت (649آرژانتینی و 255انگلیسی) دوباره جزیره را پس گرفت.
اختلافات بین دو کشور از سال 2010 میلادی از زمانی که انگلیس اقدام به اکتشاف نفت در اطراف این جزایر کرد و چند ماه پیش از آن هم کشتی های نظامی خود را به این سوی این منطقه گسیل داشت افزایش پیدا کرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

افزايش 20 ميليارددلاري بودجه نظامي آمريکا در سال 2016

 

مجلس نمایندگان آمریکاه بودجه این کشور برای سال 2016 را ضمن انجام تغییراتی در بودجه پیشنهادی دولت این کشور تصویب کرد.
 نمایندگان آمریکایی تصویب کردند بودجه مصرفی این کشور در ده سال آینده 5.5 تریلیون دلار کاهش یابد.
مجلس نمایندگان آمریکا همچنین قانون بهداشت و سلامت باراک اوباما رئیس‌جمهور این کشور را لغو کرد.
این بودجه که حدود 3.8 تریلیون دلار است شامل 20 میلیارد دلار بودجه اضافی برای مخارج نظامی است.
پیش‌نویس بودجه پیشنهادی نمایندگان جمهوری‌خواه برای سال مالی 2016 نشان‌دهنده سازش میان محافظه‌کاران این حزب که خواستار کاهش بدهی‌ها به هر طریق ممکن هستند با جنگ‌طلبان است که خواهان افزایش بودجه نظامی برای مواجهه با ناآرامی‌های کنونی جهان هستند.
مجلس نمایندگان آمریکا چند پیش‌نویس پیشنهادی نمایندگان حزب دمکرات را نیز بررسی و در نهایت رد کرد.
طرح پیشنهادی جمهوری‌خواهان با 288 رای در برابر 199 رای تصویب شد.
همه نمایندگان حزب دمکرات به این پیش‌نویس رای منفی دادند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 بازگشت ناوگروه بیست و چهارم نیروی دریایی ارتش به کشور

 

ناوگروه بیست و چهارم برای نخستین بار توانست پس از حضور در اقیانوس آرام با عبور از خط استوا برگ زرین دیگری بر تاریخ افتخارات نیروی دریایی ثبت کند.
دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم استقبال از این ناوگروه اظهارداشت: این ناوگروه متشکل از ناو بالگردبر خارک و سبلان به همراه بالگرد از اول بهمن ماه مأموریت خود را آغاز کرد.
وی افزود: ناوگروه بیست و چهارم با 800 نفر از پرسنل در این مأموریت شرکت داشت.
سیاری ادامه داد: حضور در شمال اقیانوس هند، عبور از تنگه استراتژیک مالاکا، حضور در اقیانوس آرام و دریای چین، عبور از خط استوا، موفق بودن کارورزی دانشجویان ما در دریاهای آزاد، پهلوگیری در بندر «ژانگ ژیانگ» چین، شناسایی370 یکان شناور سطحی، زیر سطحی و پرنده از جمله ویژگی‌های مأموریت ناوگروه بیست و چهارم بود.
سیاری افزود: نیروی دریایی ارتش می‌تواند در سیاست و عزت و استقلال کشور نقش‌آفرین باشد و امیدواریم در سال 92 در عرصه دریاهای آزاد و اقیانوس‌های دیگر حضور داشته باشیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد:‌ تمامی یکان‌های ما با فن‌آوری‌های روز تجهیز شده‌ و باعث غرور ملت قهرمان ایران اسلامی هستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پرواز نمایشی جنگنده های شکاری در نمایشگاه هوایی راهیان نور دزفول

 

 روزانه به طور متوسط چهار سورتی پرواز نمایشی توسط جنگنده های شکاری در حاشیه نمایشگاه هوایی راهیان نور در دزفول انجام می شود.

روابط عمومی پایگاه چهارم شکاری دزفول، در نمایشگاه هوایی راهیان نور که از یکم فروردین 94 در محل پایگاه چهارم شکاری دزفول برپا شده، هواپیماهای شکاری روزانه به انجام پروازهای نمایشی برای بازدید کنندگان می پردازند.
در این نمایشگاه که تا 11 فروردین ماه برای بازدید علاقمندان برپاست روزانه تا 11 سورتی پرواز نمایشی توسط هواپیماهای شکاری انجام شده که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفته است.
نمایشگاه هوایی راهیان نور دزفول شامل 22 غرفه تجهیزات هوایی، نظامی، فرهنگی، حجاب و عفاف و صنایع دستی است و در حاشیه آن جنگنده های شکاری نیروی هوایی در دو نوبت صبح و عصر به انجام پرواز نمایشی می پردازند.
بازدید از این نمایشگاه صبح از ساعت 9 تا 12 و عصر از ساعت 15 تا 18 برای علاقه مندان و راهیان نور امکانپذیر است.
نمایشگاه هوایی راهیان نور نیروی هوایی از جمله جاذبه های گردشگری جنگ در استان خوزستان است که مورد استقبال گسترده کاروان های راهیان نور و مسافران نوروزی قرار گرفته است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 ناتو برای جذب کشورهای بالکان غربی تلاش می کند

آمریکا به عنوان بزرگترین عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به لحاظ تجهیزات نظامی تلاش دارد که کشورهای بالکان غربی را به این پیمان نظامی که اکنون 28 عضو دارد، جذب کند.
 پس از فروپاشی اتحاد جماهیری شوروی و جمهوری فدراسیون سوسیالیستی یوگسلاوی، 12 کشور از جمله اسلوونی، رومانی، بلغارستان، کرواسی و آلبانی به عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی در آمدند.
با عضویت 10 کشور کمونیستی سابق به عضویت در ناتو در سال 2004 تلاش برای گسترش ناتو به حوزه بالتیک و بالکان غربی شدت گرفت به طوریکه در سال 2009 کرواسی و آلبانی در این پیمان نظامی پذیرفته شدند.
نزدیک شدن به مرزهای روسیه و ترغیب کشورهای حوزه بالتیک و منطقه بالکان غربی برای عضویت در ناتو یکی از اهداف راهبردی ناتو است که در این راستا آمریکا نقش اصلی را بر عهده دارد.
مونته نگرو آخرین جمهوری از یوگسلاوی سابق که با برگزاری همه پرسی در سال 2006 میلادی از صربستان اعلام استقلال کرد اکنون تلاش دارد که برای بالا بردن ضریب امنیتی خود به عضویت ناتو در آید.
بویکو بوریسوو نخست وزیر بلغارستان در طی دیدار با میلو جوکانوویچ همتای مونته نگرویی خود که روز جمعه 27 مارس در سفر رسمی در بلغارستان اقامت داشت، حمایت صوفیه را از مراحل عضویت مونته نگرو در ناتو اعلام کرد.
بوریسوو در دیدار با جوکانوویچ با اشاره به اینکه بلغارستان به این باور است که مونته نگرو برای عضوت در ناتو آمادگی دارد، ابراز امیدواری کرد که پودگوریتسا در دسامبر سال جاری میلادی برای عضویت در ناتو دعوت شود.

نخست وزیر بلغارستان همچنین تاکید کرد که پذیرفتن مونته نگرو در جهت منافع این کشور و تمامی منطقه است.
سران مونته نگرو بر این باور هستند که تا ماه اکتبر و یا نوامبر امسال تمامی شرایط مورد نیاز برای فراخواندن عضویت در ناتو را به تحقق برسانند.
مونته نگرو که انتظار داشت در اجلاس سران ناتو در سپتامبر سال 2014 میلادی برای عضویت در این سازمان نظامی فراخوانده شود مجبور شد که تا اواخر سال جاری میلادی صبر کند.
مونته نگرو که اکنون در مسیر عضویت دراتحادیه اروپا و ناتو قرار دارد تلاش می کند که استانداردهای خود را در تمامی بخش های اداری، قانونگذاری و دفاعی با قوانین اروپایی و ناتو منطبق کند.
سران ناتو دراین رابطه پیشتر در بروکسل گفته بودند که این سازمان نظامی تا پایان سال 2015 میلادی برای عضویت مونته نگرو در ناتو تصمیم خواهد گرفت.
مونته نگرو با وجود اینکه در 5 سال گذشته اقدامات زیادی را از جمله اصلاحات در نهادهای مختلف انجام داده است ولی برای عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا می بایستی به روند اصلاحات در نهادهای مختلف ادامه بدهد.
میلو جوکانوویچ نخست وزیر مونته نگرو نیز در این رابطه پیشتر ضمن مهم دانستن تقویت حمایت عمومی برای عضویت مونته نگرو در ناتو گفت: عضویت در ناتو ضمن اینکه ثبات و امنیت کامل کشور را ضمانت می کند، موجب صلح در منطقه بالکان غربی و افزایش قابل توجه سرمایه گذاری خارجی در کشور می شود.
مونته نگرو چهارم دسامبر سال 2009 به برنامه طرح عملی ناتو پذیرفته شد که آخرین مرحله و یکی از شرایط مهم برای عضویت هر کشور در پیمان ناتو است.

مونته نگرو در راستای تلاش برای عضویت در ناتو اقدام به گشایش پایگاه اینترنتی کرده است تا اینکه مخاطبان با مراجعه به این پایگاه اینترنتی بتوانند از تمامی اطلاعات برای فعالیت دولت در روند همگرایی مونته نگرو آگاه شوند.
آخرین گسترش اعضای ناتو درسال 2009 انجام شد که درآن کرواسی و آلبانی به عضویت در آن درآمدند.
مونته نگرو که با حدود 600 هزار نفر جمعیت کوچکترین کشور در بالکان غربی به شمار می رود، به لحاظ بالا بردن ضریب امنیتی و همچنین به خاطر سرعت بخشیدن به عضویت در اتحادیه اروپا تلاش دارد که هر چه زودتر به این پیمان نظامی ملحق شود.
علاوه بر مونته نگرو مقدونیه نیز یکی از کشورهای منطقه بالکان غربی است که مراحل عضویت آن در ناتو و اتحادیه اروپا به خاطر اختلاف با یونان بر سر نام کشور با کندی پیش می رود.
صربستان با داشتن موضع بی طرفانه نظامی تصمیم ندارد که به عضویت در ناتو در آید و لی در چارچوب طرح «مشارکت برای صلح» با ناتو همکاری های دفاعی و آموزشی دارد و تمرینات مشترک نظامی نیز با کشورهای عضو ناتو انجام می دهد.
بوسنی و هرزگوین که از دیگر کشورهای بالکان غربی به شمار می رود به علت موقعیت سیاسی و شکل گرفتن از 3 هویت قومی بعید است که در مراحل عضویت در ناتو توافقی در این کشور حاصل شود.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 تلاش ژاپن و هند برای تولید مشترک هواپیمای نظامی

 

با لغو قانون ممنوعیت صادرات تجهیزات نظامی ژاپن به کشورهای خارجی، توکیو درصدد است تا با همکاری هند خط تولید مشترک هواپیمای نظامی را راه اندازی کند.
منابع خبری اعلام کردند مقامات نظامی ژاپن و هند در حال رایزنی با یکدیگر برای تولید مشترک هواپیمای نظامی «یو اس 2» در توکیو و دهلی نو هستند.
روزنامه ژاپن تایمز گزارش داد، شرکت ژاپنی سازنده هواپیمای نظامی «یو اس 2» که متعلق به نیروهای مسلح این کشور است، تصمیم دارد ضمن صادرات تعدادی از این هواپیماها به هند، خط تولید مشترک آن را به همراه چند شرکت هندی راه اندازی کند.
شرکت «شین مایوا» ژاپن برای این منظور با چند شرکت هندی ازجمله گروه صنعتی ماهیندرا وارد مذاکره شده است.
درصورتی که مقامات توکیو و دهلی نو به توافق برسند، این نخستین قرارداد فروش تجهیزات نظامی ژاپن به یک کشور خارجی پس از لغو ممنوعیت صادرات تسلیحات نظامی این کشور است.
این شرکت همچنین قرار است به منظور انجام عملیات حفظ و نگهداری این هواپیماها تاسیساتی را در هند ایجاد کند.
ژنرال ناکاتانی و مانوهار پاریکار، وزاری دفاع ژاپن و هند قرار است این موضوع را در دیدار روز دوشنبه خود در توکیو مورد بحث و بررسی قرار دهند.
هواپیمای «یو اس 2» یک هواپیمای نظامی به ارزش 12 میلیارد ین (حدود 123 میلیون دلار) است که علاوه بر خشکی قابلیت فرود در دریا با امواج سه متر را نیز دارد.

این هواپیما همچنین می تواند در عملیات امداد و نجات مورد استفاده قرار گیرد.
دولت هند اعلام کرد که به دنبال آن است تا در حال حاضر دو فروند از این هواپیما را خریداری و سپس اقدام به تولید مشترک 10 فروند دیگر با ژاپن کند.
روزنامه ژاپن تایمز گزارش داد: هند در تلاش است تا وابستگی خود به واردات تجهیزات نظامی را کاهش داده و توکیو نیز به دنبال آن است تا با صادرات فناوری و تجهیزات نظامی خود به کشور های دیگر، روابط نظامی با آنها را تقویت کند.

بنا بر این گزارش، یکی از نگرانی های موجود این است که آیا دولت هند قادر است اسرار نظامی را نگه داشته و از قرار گرفتن آنها در اختیار کشور های دیگر جلوگیری کند یا خیر؟
با این وجود، شرکت شین مایوای ژاپن برای عقد فروش هوایپیماهای یو اس 2 به هند باید رقبای روسی و کانادایی خود را از میان بردارد.
این درحالی است که گارد ساحلی هند نیز برای خرید این نوع هواپیما ابراز علاقه کرده است.
ژاپن تایمز گزارش داد: نکته مهمی که در این باره وجود دارد این است که عقد قرارداد فروش این هواپیما به هند می تواند سر آغازی برای صادرات تجهیزات نظامی ژاپن به کشور های خارجی باشد.

دولت استرالیا بارها اعلام کرده خواهان خرید زیردریایی های ساخت ژاپن است.
ژاپن در سال 1967، قانون ممنوعیت فروش تجهیزات نظامی خود به کشورهای خارجی را تصویب کرده بود اما اخیرا آن را لغو کرده است.
کابینه شینزو آبه در تلاش است با تغییر بخش هایی از قانون اساسی ژاپن، اختیارات نظامی این کشور ازجمله فروش تسلیحات نظامی به کشورهای دیگر را افزایش دهد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 رزمایش واحدهای پدافند هوایی در شرق روسیه آغاز شد

 

رزمایش واحدهای پدافند هوایی روسیه در مناطق شرق این کشور آغاز شد و روسیه پیشرفته ترین موشک های پدافند هوایی خود از جمله موشکهای اس-400 را بکار می گیرد.
به گزارش وزارت دفاع روسیه، رزمایش واحدهای پدافند هوایی این کشور روز دوشنبه در مراکز نظامی استان پریموریه و جمهوری بوراتیا در شرق روسیه آغاز شده است.
در این رزمایش چندین هنگ موشکی و نیز واحدهای هوایی مستقر در شرق روسیه شرکت دارند و در آن اقدامات نظامی و تاکتیکی برای دفع حملات هوایی و موشکی دشمن فرضی تمرین می شود.
در گزارش وزارت دفاع خاطرنشان شده است: 50 وسیله و هدف پرنده برای استفاده در رزمایش در نظر گرفته شده است و موشک ها و آتشبارهای ضدهوایی ازجمله تسلیحات موشکی اس-400 و اس-300، موشک های پدافند هوایی تور، اوسا و آتشبارهای استرلا-10 و تونگوسکا به نابودی این اهداف می پردازند.
رزمایش واحدهای پدافند هوایی خاور روسیه تا چهار روز دیگر ادامه خواهد داشت و در آن آمادگی رزمی نیروهای مستقر در این منطقه ارزیابی خواهد شد.
روسیه در یک سال اخیر که با کشورهای غربی به سرپرستی آمریکا بر سر مساله اوکراین اختلاف یافته است به طور منظم در مناطق مختلف این کشور رزمایش برگزار می کند.
آخرین رزمایش روسیه دو هفته پیش در مناطق قطبی و شمال غرب این کشور برگزار شد و در جریان آن نیروهای هوابرد روسیه در مناطق مجاور قطب شمال در خاک این کشور نیرو پیاده کردند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 روسیه ارتش کامل در کریمه مستقر کرده است

 

سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه اعلام کرد: مسکو ارتش کاملی در کریمه مستقر کرده که برای دفاع از این منطقه توانایی کافی دارد.
به گزارش وزارت دفاع روسیه، شایگو ه در جمع مقام های نظامی ارشد روس خاطرنشان کرد: روسیه اواخر سال گذشته تشکیل گروه های نظامی کامل در کریمه را به پایان رساند. در این منطقه 96 واحد و یگان نظامی مستقر شده است
وی افزود: توانمندی دفاعی منطقه کریمه در آینده نیز تقویت خواهد شد به طوری که نیرو و تسلیحات بیشتری در آنجا مستقر خواهد شد.
شایگو به دستور ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه در مورد کریمه اشاره کرد که در آن بر ضرورت ایجاد مجموعه واحدی از نیروهای زمینی، دریایی و هوایی در منطقه کریمه برای دفاع از منافع ملی روسیه تاکید شده بود.
وزیر دفاع روسیه گفت: با استقرار این واحدهای نظامی، نیروهای روسیه در کریمه می توانند از منافع ملی کشور در دریای سیاه و حوزه فدرال کریمه دفاع کرده و وظایف محوله برای حضور دریایی روسیه در مدیترانه و آب های بین المللی را انجام دهند.

وی افزود: سال گذشته ناوگروه روسیه شامل شش ناو از ناوگان های دریای سیاه، شمال و دریای بالتیک توانست حضور نظامی روسیه در دریای مدیترانه را تامین کند.
روسیه یک سال پیش به دنبال برگزاری همه پرسی در کریمه با امضای قراردادی این منطقه را به قلمرو خود ملحق کرد.
در طول این یک سال روسیه انواع تسلیحات پیشرفته از جمله سامانه های موشکی سطح به دریای باستیون، تسلیحات پدافند موشکی اس-300 و یک اسکادران جنگنده های سوخو در شبه جزیره کریمه مستقر کرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تل آویو: حزب الله موشک یاخونت دارد

برخی منابع نظامی اسراییلی ادعا کردند که موشک روسی پیشرفته "یاخونت" از سوریه به لبنان منتقل شده و اینک در اختیار حزب الله است.
 
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع نظامی اسراییلی اظهار کردند که حزب الله اینک موشکهای پیشرفته از نوع یاخونت در اختیار دارد که این امر ارتش اسراییل را وادار می کند تا راهبردهای خود را تغییر داده و به مواضع پیشین خود بازگردد و برای جنگ آتی با حزب الله آماده شود.
 
شبکه یک العبریه به نقل از منابعی تاکید کرد که موشک بسیار پیشرفته روسیه از سوریه به لبنان رسید.دستگاه های اطلاعاتی اسراییل تا این لحظه از تعیین تعداد موشکها ناتوان هستند و نمی دانند که آیا این موشکها محدود و یا دهها عدد از آنها وجود دارد. این نوع از موشک ها که به دقت و رادارگریزی معروف هستند، تهدید راهبردی گسترده ای برای ناوگان دریایی اسراییل و نیز تاسیسات اقتصادی رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه به شمار می آید.
 
سرهنگ دیوید سلامی فرمانده پایگاه دریایی حیفا در ارتش رژیم اشغالگرگفت: ناوگان دریایی در ارتش، با منطقه شمالی یعنی سوریه و لبنان به عنوان تهدیدی احتمالی برای شلیک موشکهای یاخونت برخورد می کند. ارتش اسراییل بر اساس این فرضیه اطلاعاتی عمل می کند که تمام آنچه که اسراییل را از جانب سوریه تهدید می کرد، اینک در اختیار حزب الله قرار گرفته و "ایران که به سوریه سلاح می فرستد، سلاح ها را همچنین به حزب الله لبنان ارسال می کند".
 
وی تصریح کرد که جنگ آتی با حزب الله بسیار متفاوت با جنگهای سابق خواهد بود، زیرا حزب الله در جنگ 2006 ابزارهای جنگی پیشرفته که تهدیدی بنیادی برای اسراییل به شمار می آید، در اختیار نداشت اما امروز از این توانمندی برخوردار شده است. موشکهای زمین به دریا در سالهای اخیر از لحاظ تعداد و از لحاظ کارآمدی نزد سوریه و حزب الله افزایش پیدا کرد که  نه تنها شناورهای اسراییلی بلکه سکوهای گازی در دریای مدیترانه را نیز تهدید می کند.
 
یاخونت نه فقط یک سلاح دریایی است بلکه می تواند موشکی علیه اهداف و مواضع زمینی نیز باشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 عملیات ساخت پایگاه جدید نیروی هوایی امریکا در ژاپن از سرگرفته شد

 

«یوشیماسا هایاشی» وزیر شیلات ژاپن روز دوشنبه، دستور «تاکشی اوناگا» فرماندار اوکیناوا برای توقف عملیات انتقال پایگاه نیروی هوایی آمریکا به شمال اوکیناوا را تعلیق کرد.
روزنامه ژاپن تایمز گزارش داد، تعلیق حکم فرماندار اوکیناوا در حالی صورت می گیرد که اختلاف و تنش بین دولت مرکزی و فرمانداری اوکیناوا بر سر انتقال پایگاه فوتنمای آمریکا بالا گرفته است.
سازمان دفاعی اوکیناوا به عنوان زیرمجموعه ای از وزارت دفاع ژاپن با ارائه درخواستی به دولت مرکزی خواستار بی اعتبار شدن دستور فرماندار اوکیناوا شده شده بود.
اوناگا، فرماندار اوکیناوا که چند ماه پیش توانست در انتخابات فرمانداری این ایالات پیروز شود، دستور داده بود عملیات انتقال پایگاه «فوتنما» متعلق به نیروی هوایی آمریکا از شهر گینووان در جنوب اوکیناوا به هنوکو به شمال این ایالت متوقف شود.
این تصمیم وزارت شیلات ژاپن موجب خشم ساکنان بومی این ایالت شد.

بیش از 100 شهروند ژاپنی با تجمع مقابل کمپ نیروی دریایی آمریکا (شواب) که در مجاورت پایگاه جدید نیروی هوایی آمریکا واقع شده، اعتراض خود را به تصمیم دولت مرکزی اعلام کردند.
معترضان با حمایت از تصمیم فرماندار اوکیناوا، اقدام وزیر شیلات ژاپن را اقدامی ظالمانه توصیف کردند که احساسات ساکنان بومی منطقه را نادیده می گیرد.
با این وجود، وزارت شیلات ژاپن اعلام کرد متوقف کردن طرح انتقال پایگاه نیروی هوایی آمریکا که مدت هاست درباره آن بحث و گفت و گو می شود، به روابط نظامی و سیاسی توکیو - واشنگتن آسیب می زند.
فرماندار اوکیناوا در واکنش به دستور دولت مرکزی اعلام کرد، پس از بررسی حکم صادره، برای بیان مواضع جدیدش نشست خبری برگزار می کند.
«یوشیهیدا سوگا» سروزیر کابینه ژاپن نیز با حمایت از ادامه عملیات ساخت و ساز پایگاه نظامی آمریکا گفت: تصمیم وزیر شیلات بی طرفانه و غیر متعصبانه و در راستای مواضع دولت مرکزی است.
ساکنان ایالت اوکیناوا بارها با برپایی تظاهراتی به حضور پایگاه نظامی آمریکا در ایالت خود اعتراض کرده اند.

آنها معتقدند، حضور نظامیان آمریکا در این منطقه، علاوه بر ترس و وحشت ساکنان آن، موجب آسیب رساندن به محیط زیست می شود.
در جریان عملیات ساخت و ساز پایگاه جدید نیروی هوایی آمریکا، برخورد یک بلوک بزرگ به صخره های مرجانی، آسیب جدی به آن وارد کرد.
مقامات توکیو و واشنگتن در حدود 19 سال است که به دنبال تعطیلی پایگاه نظامی آمریکا در اوکیناوا هستند اما تاکنون نتوانستند طرح جایگزین مناسبی برای آن پیدا کنند.
گفته می شود بیش از 75 درصد از نیروهای نظامی آمریکا در ژاپن، در اوکیناوا مستقر هستند.
آمریکا کنترل اوکیناوا را از پایان جنگ جهانی دوم تا سال 1972 میلادی در اختیار داشته و این منطقه هنوز میزبان تعداد زیادی از نیروی 47 هزار نفری آمریکا در ژاپن است.
همچنین 25 هزار کارمند ژاپنی نیز براساس توافقنامه همکاری نظامی و امنیتی دو کشور در سال 1960 در پایگاههای نظامی آمریکا در ژاپن کار می کنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 آلمان ، فرانسه و ایتالیا به دنبال ساخت پهپادهای نظامی جدید هستند

 

یک مقام دولتی آلمان اعلام کرد که آلمان، فرانسه و ایتالیا به دنبال طرح هایی برای اجرای طرح های ساخت پهپادهای نظامی در اروپا هستند.

کاترین سودر یکی از مقامات وزارت دفاع آلمان به رهبران احزاب در مجلس این کشور گفت که این سه کشور امیدوارند که توافقنامه ای را برای اجرای این طرح در اروپا در سال جاری میلادی امضا کنند.
تحقیقات در مورد اینکه این پهپادها چگونه باید توسعه یابند نیز انجام خواهد شد.
براساس گزارش ها، کشورهای اروپایی می خواهند پهپادهایی به اندازه های متوسطی که توانایی حمل سلاح را داشته باشند، بسازند تا برای استفاده در سال 2025 اماده باشند.
این در حالی است که این طرح در آلمان بحث برانگیز شده است به طوریکه توبیاس لیندنر کارشناش امور دفاعی حزب سبز آلمان ضرورت توسعه و ساخت چنین پهپادهای جدید در آلمان را زیر سوال برده است.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 قدرت نمایی چین بر فراز اقیانوس آرام

 

چین برای نخستین بار طی چند سال اخیر با به پرواز در آوردن چندین جنگنده نظامی خود بر فراز اقیانوس آرام، اولین رزمایش هوایی خود را رسما آغازکرد.

این رزمایش، اولین فعالیت انفرادی چین در حوزه هوایی محسوب می شود،
این کشور سابقه برگزاری رزمایش های هوایی با مشارکت دیگر کشورها از جمله روسیه را در کارنامه دارد.
این مانور هوایی از آن جهت دارای اهمیت است که پکن در سال 2013 اقدام به ایجاد یک منطقه شناسایی دفاع هوایی برفراز دریای شرق کرد و کارشناسان نظامی این حرکت چین را آخرین برگی دانستند که این کشور موفق شد در مقابل تحرکات ژاپنی ها برای افزایش قدرت نظامی و سلطه بر شرق آسیا، رو کند.
اعلام این منطقه در دو سال پیش با انتقاد شدید آمریکا و ژاپن همراه بود.

ذکر این نکته نیز ضروری است که به رغم تقویت حضور چین در معادلات منطقه ای و بین المللی، منطقه آسیا همچنان مهمترین حوزه خارجی چین به شمار می رود و رهبران این کشور بیشترین خطر را از رویدادهایی احساس می کنند که در مجاورت کشورشان در ژاپن و شبه جزیره کره می گذرد.
با این حال برگزاری رزمایش هوایی از سوی جنگنده های چینی که به دور از آبهای ساحلی این کشور صورت گرفته دارای پیام های مختلفی برای همسایگان است که «قدرت نمایی در منطقه شرق آسیا» را می توان مهمترین بخش آن دانست. خبرگزاری شینهوا روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که مانور یاد شده روز گذشته - دوشنبه - انجام شده و در آن فقط جنگنده های نظامی چین حضور داشتند.
این رسانه دولتی با بیان اینکه چنین مانوری نشانگر افزایش حضور نظامی چین در منطقه است، مختصات پرواز هواپیماهای یاد شده را بر فراز کانال 'باشی' (بین تایوان و فیلیپین) در مناطق غربی اقیانوس آرام ذکر کردند.
کانال باشی آبراهه ای بین استان «باتانس» در شمالی ترین نقطه فیلیپین و جزیره «اورچید» در تایوان است که مالکیت آن هنوز مورد مناقشه برخی از کشورهای همسایه این منطقه به شمار می رود.
ارتش چین نیز با صدور بیانیه ای هدف اصلی برگزاری این مانور هوایی را افزایش توان نظامی، سنجش میزان آمادگی خلبانان و نیز ارتقای قدرت، سطح تحرک و جنگندگی نیروی هوایی بر فراز آبهای آزاد عنوان کرد.
چین طی سالهای اخیر اقدام به افزایش قدرت نظامی خود کرده و دلیل آن، تنش های مرزی موجود میان کشورهای حاضر در اطراف دریای جنوب چین است.
این اختلافات هرازگاهی به واکنش های شدید میان مقامات کشورهای یاد شده منجر می شود و آنان را به اتخاذ سیاست ها تند وا می دارد.
آخرین نمونه از اینگونه اختلافات مربوط به مانیل و پکن بر سر جزایر کوچک نزدیک فیلیپین در دریای جنوب چین است که دو کشور بر سر مالکیت آن همچنان دچار کشمکش هستند.

فیلیپین حتی اواخر اسفند ماه سال گذشته سه هزار صفحه اسناد مربوط به دادخواست مالکیت در دریای جنوبی چین را تقدیم دیوان دایمی داوری در لاهه کرد تا این دیوان در خصوص اختلافات ارضی دو کشور حکمیت کند.
برگزاری مانور نظامی روز گذشته جنگنده های چینی که به دقت از سوی کشورهای منطقه شرق آسیا دنبال می شود، باعث شد پکن امروز اعلام کند که این رزمایش هوایی تهدیدی علیه هیچ کشوری نیست و با هدف خاصی صورت نگرفته است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.