Recommended Posts

قیمت تمام شده بی 2 برای آمریكا كمتر از 500 میلیون دلاره
ولی هزینه نگهداری اون بالاست و در هر بار پرواز باید برخی از قطعات كلا" تعویض بشن
آمریكا كلا" 19 تا بی 2 داشت كه هر كدوم به نام یك ایالت بود


میشه لطفاً منبعی رو که توش 500 میلیون دلار نوشته برامون بذاری . من که باور نمیکنم . خودشون میگن 1.2 میلیارد دلار . :|


به پستی كه آقای سعید داده توجه كنید!!!
من نمیدونم یا شما نمیدونین 500 میلیون چه عددی هست و یا نمیدونین دلار چیه!!
بابا مگه دارن چی میسازن
درسته گفتیم های تك هست ولی نه اینقدر...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من چیکار کنم که اونا دارند گرونفروشی میکنند ! ( بازم قیمت کمتر از 1.2 به دلم نمیچسبه ) یعنی :| یه پا داره !

من تسلیم شدم !

از راهنماییتون ممنونم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر کنم اقا سعید راست بگه در مورد قیمت b2 فکر نکنم برای در ساختش قیمت 1.2 میلیارد دلاری استفاده کنند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خب معلومه كه هيچوقت يه كالا به قيمت تموم شده فروخته نميشه! مثلا يه پرايد قزبيت و درب و داغون 8 ميليون قيمتشه؟ اين يه مثال بود. بي 2 كه جاي خودش رو داره.شما حساب كن يكي از بهترين بمبر هاي دنيا كه خيلي خيلي هم داشتنش ميتونه يه برگ برنده باشه! البته ما كه از اين آتاآشغالا نميخريم :| . من نظرم اينه.هر چي قيمتش بالاتر باشه بهتره چون ريسك استفاده از اون زياد ميشه و در صورت هدف قرار گرفتن هر كدوم از اونها به هر احتمالي آمريكا خيلي ضرر ميكنه. icon_cool

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کسی میدونه که چرا ، با اینکه برای آمریکا خیلی اهمیت داشت ، لاشه این هواپیما رو بمب باران نکرد ؟


اشتباه شد . من این سوال رو قرار بود جای دیگه بپرسم . اگه امکان داره این پست رو حذف کنید . :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آمریکائیها سعی در نابودی لاشه هواپیما داشتند اما به دلایل نامعلوم موفق به انجام این کار نشدند. گفته شده صربها سریعا بعد از سقوط لاشه رو به مکان دیگه ای منتقل کردن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]ژنرال روس:

مسكو ماموران حافظ‌ صلح را جايگزين نيروي نظامي روسي مي‌‌كند

تصویر

يك ژنرال روس يكشنبه اعلام كرد كه مسكو عمليات جايگزيني نيروهاي حافظ‌ صلح به جاي نيروهاي نظامي را در شهر گوري آغاز كرده است تا راه براي ارسال كمك‌هاي بشردوستانه بازگشايي شود.[/align]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، ژنرال "وياچسلاو بوريسوو"، فرمانده نيروهاي روسي در منطقه گوري گرجستان، گفت: «سربازان روسي منطقه‌اي به شعاع 30 كيلومتر را تخليه مي‌كنند تا با نيروهاي حافظ‌صلح جايگزين شوند.»
بر اساس گفته‌هاي بوريسوو، روسيه موانع آمد و شد در شهر گوري را حذف كرده است. اين شهر طي جنگ 5 روزه مسكو با تفليس بر سر منطقه جدايي‌طلب اوستياي جنوبي به اشغال نيروهاي روسي در آمد.
اين ژنرال روس افزود: «تمامي جاده‌ها براي ارسال كمك‌هاي بشردوستانه و عبور مردم گرجستان بازگشايي شده‌ است.»
يك مقام ارشد گرجي نيز اظهار داشت كه نيروهاي روسي هنوز از واگذاري كنترل شهر گوري به پليس گرجستان خودداري مي‌كنند و آنها را متهم كرد كه به تعهد خود براي خروج از اين كشور عمل نمي‌كنند.
بوريسوو درباره خروج نيروهاي روسي از گوري مطابق با پيمان آتش‌بس ميان مسكو و تفليس اظهار نظر نكرد.
يك خبرنگار خبرگزاري فرانسه نيز اعلام كرد كه 2 تانك روسي در ميدان مركزي شهر گوري مستقر شده‌اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]آمريكا براي رژيم صهيونيستي در صحراي "نقب" رادار موشكي نصب مي‌كند

تصویر

يك روزنامه صهيونيستي در گزارشي از توافق آمريكا و اسرائيل ، براي استقرار رادارهاي موشكي واشنگتن در صحراي "نقب" واقع در سرزمين‌هاي اشغالي خبر داد.[/align]

به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهيونيستي هاآرتص، منابع خبري اعلام كردند: با نصب اين رادار نيروي هوايي اسرائيل امكان رصد سريع موشك‌هايي كه به سمت آن شيك مي‌شود و همچنين رهگيري آنها را خواهد داشت.
اين منابع اعلام كردند: راه‌اندازي اين سامانه جديد توسط كارشناسان آمريكايي صورت خواهد گرفت.
روزنامه "يديعوت آحارونوت" چند روز پيش به نقل از منابع اسرائيلي نوشت: موافقت آمريكا با نصب سامانه جديد براي راضي كردن اسرائيل پس از خنثي شدن طرحش در حمله به ايران است در حالي كه برخي ناظران آن‌ را مقدمه‌چيني براي حمله نظامي به ايران مي‌خوانند.
جزئيات توافقنامه رژيم صهيونيستي و آمريكا كه محورهاي اصلي آن در ماه گذشته ميلادي اعلام شد در گزارش "ديفنس نيوز"، مجله امنيتي آمريكا منتشر مي‌‌شود.
اين مجله آمريكايي نوشت: درباره اين رادار تفاهماتي در نشست "گابي اشكنازي"، رئيس ستاد مشترك اسرائيل با "مايكل مولن"، همتاي آمريكايي خود و همچنين در ديدار "ايهود باراك"، وزير دفاع رژيم صهيونيستي با "رابرت گيتس"، همتاي آمريكايي وي به دست آمده است.
بر اساس گزارش خبرنگار ديفنس نيوز به نقل از منابع امنيتي اسرائيل، اين رادارها كه با اشعه "ايكس" فعال مي‌شود در صحراي نقب نصب مي‌شود و يك هيات آمريكايي از اوايل سال آينده ميلادي آن را به راه مي‌اندازند.
ديفنس نيوز افزود: زمان نصب اين سامانه جديد پاييز سال جاري خواهد بود تا عملكرد آن در كنار سامانه دفاع موشكي اسرائيل موسوم به "حيتس" آزمايش شود.
اين مجله آمريكايي آورده است: وزارت دفاع آمريكا با مرتبط كردن اين رادار با شبكه هشداردهنده آمريكايي از طريق ماهواره موافقت كرده و درصدد است اين رادار براي هميشه در اسرائيل نصب شود.
"هنري اوبريج"، مدير آژانس دفاع موشكي وزارت دفاع آمريكا كه 10 روز پيش به فلسطين اشغالي سفر كرده بود ، گفت: ما با سرعت هر چه تمام به جلو حركت مي‌كنيم و رادار "ايكس" برد رصد اسرائيل را دو يا سه برابر مي‌كند.
بر اساس گزارش مجله ديفنس نيوز دامنه رصد اين رادار به 800 تا 900 كيلومتر مي‌رسد و ادغام رادار آمريكايي و سامانه هشدار دهنده فعال از طريق ماهواره با اين رادار در صحرا نقب برد رصد آن را به 2 هزار كيلومتر مي‌رساند.
آوبريج تصريح كرد: اگر رادار ايكس را با سامانه حيتس مرتبط كنيم اسرائيل مي‌تواند موشك رهگير را در زماني بسيار كم‌تر از آنچه قبلا بوده ، شليك كند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سه كارگروه عملياتي نيروي دريايي ارتش آمريكا متشكل از 40 رزمناو، كشتي پشتيبان و زيردريايي به زودي به دو كارگروه حاضر در آب‌هاي خاورميانه مي‌پيوندند. به گزارش جام‌جم آنلاين، روزنامه صهيونيستي معاريو روز گذشته ادعا كرد سه كارگروه عملياتي نيروي دريايي آمريكا در راه آب‌هاي خاورميانه هستند بي‌آنكه به مقصد نهايي اين نيروي رزمي اشاره كند. سايت دبكا وابسته به ارتش صهيونيستي ادعا كرد اين سه كارگروه كه رزمناوهاي تئودور روزولت، رونالد ريگان و ايوجيما به همراه شناورهاي تابعه را در برمي‌گيرد با هدف اجراي عمليات محاصره دريايي ايران با مشاركت نيروهاي كانادايي، انگليسي و فرانسوي به مقصد خليج‌فارس در حركت هستند. برخي كارشناسان نظامي بر اين باور هستند كه هدف آمريكايي‌ها از تقويت نيروهايشان در خليج‌فارس تحريك ايران از طريق محاصره دريايي و جلوگيري از واردات بنزين و ساير كالاهاي مصرفي است. چنانچه اين پروژه عملياتي شود ممكن است با واكنش ايران و انسداد تنگه هرمز مواجه شود كه به گمان بسياري سرآغاز جنگي تمام عيار خواهد بود. در نقطه مقابل اين احتمال هم وجود دارد كه آمريكايي‌ها با وجود درگيري‌هاي گرجستان و تلاش روس‌ها براي تسلط بر مسيرهاي انتقال انرژي آسياي‌ميانه به اروپا با تقويت توان نظامي خود در خليج‌فارس به دنبال تضمين امنيت انتقال انرژي اين منطقه استراتژيك به غرب در آستانه زمستان باشند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، این سامانه که X- Band نام دارد قرار است در بیابان negev واقع در جنوب اسرائیل نصب شود تا از این رژیم در برابر موشک های بالستیک ایران دفاع نماید. این سامانه که قوی‌ترین نوع خود در سطح جهان است قادر است موشک‌های میان برد و دوربرد را در فضا ردیابی کرده، در فضا به آنها شلیک نموده آنها را منهدم نماید. این سامانه بخشی از مفاد قراردادی است که واشنگتن و تل‌آویو بیست و نهم ماه ژوئیه با یکدیگر امضا کردند. به موجب این قرارداد دفاعی که توسط «رابرت گیتس» وزیر دفاع ایالات متحده و «ایهود باراک» وزیر دفاع رژیم صهیونیستی به امضا رسید، ایالات متحده متعهد شد که برای اسرائیل در برابر تهدیدات موشکی ایران سپر دفاعی ضدموشک ایجاد نماید. هدف رسمی تعیین شده برای این سامانه مقابله با موشک‌های شهاب-سه ایران است که کلاهک‌های یک تنی را با برد 2000 کیلومتر حمل می‌کنند. لازم به ذکر است که نصب این سامانه قرار است تا یش از پایان دوره ریاست جمهوری جورج بوش به اجرا درآید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: بحران بين روسيه و گرجستان به مقامات لهستان كمك كرد تا توافق نامه اوليه براي استقرار سيستم دفاع ضد موشكي آمريكا را امضاء كنند. به عقيده مقامات مسكو، اين امر ثابت كرد اين سيستم بر ضد روسيه جهت گيري شده و نه بر ضد ايران. به گزارش فارس به نقل از روزنامه «كامرسانت»، روز پنج شنبه توافق نامه اوليه مربوط به استقرار موشكهاي رهگير سيستم دفاع ضد موشكي آمريكا در خاك لهستان در ورشو به امضاء رسيد. ورشو و واشنگتن كه تا آخرين لحظه بر سر درخواستهاي مالي دولت لهستان در ازاي استقرار سامانه هاي موشكي آمريكا در خاك اين كشور اختلاف داشتند، بعد از بحران بوجود آمده بين روسيه و گرجستان به ناگهان با يكديگر به توافق رسيدند. به گفته دونالد توسك، نخست وزير لهستان، «حوادث قفقاز بوضوح نشان داد كه ضروري است تا ما تضمين قابل اطميناني براي تامين امنيت داشته باشيم.» به نوشته اين روزنامه، البته اين در حالي است كه در مسكو گوشزد كرده اند كه اين توافق نامه امكان هدف موشكي قرار گرفتن لهستان را نه تنها كاهش نداد، بلكه افزايش نيز داده است. روز گذشته مقامات روسي بشدت نسبت به توافقات اوليه لهستان و آمريكا در اين رابطه واكنش نشان دادند. به عقيده مسكو، اين مسئله ثابت كرد كه ادعاي واشنگتن مبني بر اينكه سپر ضد موشكي براي دفع حملات موشكي احتمالي از سوي ايران است، بي اساس بوده است. يك مقام آگاه در وزارت خارجه روسيه خاطر نشان كرد، تعجيل آمريكاييان براي انعقاد توافق نامه با لهستان، گوياي آن است كه جهت گيري سيستم دفاع ضد موشكي آمريكا بر ضد روسيه است و نه ايران. ديميتري ميدويديف، رئيس جمهوري روسيه استقرار ضد موشكهاي آمريكايي در لهستان را تصميمي غم انگيز، ولي نه فاجعه آميز براي كشورهاي اروپايي تلقي كرد. وي گفت: «هدف از استقرار سامانه هاي سيستم دفاع ضد موشكي در اروپا، روسيه است. و به همين دليل افسانه تراشي در مورد بازدارندگي آن در مقابل ساير كشورها ديگر قابل توجيه نيست. اين مسئله براي كشورهاي اروپايي بسيار تاسف بار است، ولي نبايد آن را يك فاجعه تلقي كرد.» ميدويديف افزود، «ما به كار خود روي اين مسئله ادامه خواهيم داد و حاضر هستيم تمامي مسائل مربوط به آن را با تمامي طرفهاي مشاركت كننده در آن بررسي كنيم.» «كامرسانت» مي افزايد، كارشناسان مطمئن هستند كه روسيه راه مناسب براي پاسخ دادن به نزديكي زمان عملي شدن طرح ايجاد سپر ضد موشكي آمريكا در شرق اروپا را پيدا خواهد كرد. مسكو ممكن است از توافق نامه مربوط به محدوديت استفاده از موشكهاي با برد كوتاه و متوسط خارج شود. از جمله پاسخهاي احتمالي ديگر روسيه، تاكنون از امكان استقرار تاسيسات نظامي استراتژيك روسيه در خاك بلاروس و يا در منطقه كالينينگراد صحبت به ميان آمده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نظامیان رژیم اسرائیل امروز با همکاری نیروهای ترک و آمریکایی رزمایش دریایی مشترکی ا انجام می دهند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، این رزمایش که با حضور نیروهای دریایی و هوایی برگزار می شود بر روی عملیات جستجو و نجات تمرکز خواهد داشت. هدف از برگزاری این رزمایش هماهنگی بیشتر نیروها در زمان مواجه با حالتهای فوق العاده اعلام شده است. این رزمایش در سواحل سرزمینهای اشغالی برگزار می شود. رژیم اسرائیل 9 سال قبل نیز به همراه ترکیه و آمریکا رزمایش مشابهی را در همین منطقه برگزار کرده بود. در همین رابطه یک مقام صهیونیستی اعلام کرد: رزمایش امروز از بندر حیفا آغاز شده و در آبهای بین المللی دریایی مدیترانه ادامه خواهد داشت. منبع تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سخنگوي وزارت امور خارجه موضعگيري مقامات آمريکايي در خصوص پرتاب موشک ماهواره‌بر توسط جمهوري اسلامي ايران را قابل پيش بيني و معمول دانست. به گزارش روز سه شنبه اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، حسن قشقاوي با بيان اين مطلب افزود: دستاورهاي علمي و صنعتي جوانان و متخصصان ايراني همواره با ابراز نگراني و يا انکار و شبهه افکني آنها مواجه شده است. وي تصريح کرد: ملت ايران از اينگونه موضع گيري ها و انکار موفقيت هاي کشورمان توسط مسوولان آمريکايي تعجب نمي کند و در صورتي که آمريکايي ها از پيشرفت ملت ايران استقبال نموده و دستاوردهاي غرور آفرين ايرانيان را مي پذيرفتند، جاي شگفتي داشت. سخنگوي وزارت امور خارجه تاکيد کرد: اينگونه برخوردها ملت و جوانان نخبه ايراني را در مسير توسعه و پيشرفت مصمم تر ساخته و درستي اين راه براي ساختن ايراني آباد و آزاد را نويد مي دهد. گفتني است، برخي مقامات وزارت دفاع آمريکا، در اظهاراتي ضمن ترديدافکني درباره آزمايش پرتاب موشک حامل ماهواره به فضا توسط ايران، مدعي شدند که آزمايش اين موشک با عدم موفقيت همراه بوده است. منبع : شهاب نیوز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دریاسالار ولادیمیر ویسوتسکی فرمانده نیروی دریایی روسیه به <ریا نووستی> اطلاع داد که پنج-شش گروه ناوهای هواپیمابر در آینده برای ناوگان های شمالی و اقیانوس آرام ساخته خواهد شد وی گفت: همه چیز باید به طور سیستم دار عمل کند از جمله ناوهای هواپیمابر. به همین خاطر ما آنها را سیستم ناوهای هواپیمابر نامگذاری کردیم که در ناوگان های شمالی و اقیانوس آرام نیروی دریایی روسیه مستقر خواهند شد. احداث این سیستم ها قرار است که بعد از سال 2012 آغاز شوند. وی توضیح داد که سیستم ناوهای هواپیمابر چه تفاوتی با گروه های ناوهواپیمابر کنونی دارند. وی گفت: اولا آنها به طور تنگاتنگ با گروه ماهواره های فضایی ارتباط دارند. به غیر از این سیستم ناوهای هواپیمابر با نیروی هوایی و پدافند هوایی نیز همکاری نزدیکی خواهند داشت. به گفته ویسوتسکی در حال حاضر امور تحقیقاتی-علمی اولین ناوهواپیمابر انجام می شود و سپس مرحله سازه- تجربی آن آغاز خواهد شد. در حال حاضر نیروی دریایی روسیه از یک ناوهواپیما بر <آدمیرال کوزنیتسوف> بهره برداری می کند که در ناوگان شمال نیروی دریایی روسیه مستقر شده است. این ناو در سال 1985 ساخته شده و بر روی آن بیش از 50 هواپیما و هلی کوپتر مستقر شده است. وزن - 55 هزار تن، سوخت برای پیمودن هشت هزار مایل کفایت می کند، خدمه این ناوهواپیمابر 1500 نفر بوده که 650 نفر آنها را خدمه نیروی هوایی آن تشکیل می دهد. سرعت این ناوهواپیمابر 29 گره دریایی است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حال حاضر نیروی هوائی روسیه شامل بمب افکنهای استراتژیک دوربرد مسلح به سلاحهای هسته ای- جنگنده های تاکتیکی- جنگنده های بازدارنده - هواپیماهای ترابری برای حمل چترباز/ مانورها و پرتاب های هوائی و هواپیماهای هشدار زودهنگام است. در کنار این تجهیزات میتوان به سیستمهای راداری و سیستمهای دفاع ضد هوائی که از اماکن مهم دولتی و کارخانجات و تاسیستات مهم و مراکز کنترل و فرماندهی نظامی در برابر حملات هوائی دفاع میکنند اشاره کرد.

مهمترین وظایف نیروی هوائی فراهم کردن اطلاعات هوائی برای کلیه سطوح ساختار فرماندهی- اطلاعات راداری برای پشتیبانی نظامی از هواپیماها- یگانهای موشکی و سیستمهای جنگ الکترونیک و سیستمهای مراقبت و نظارت فضائی روسیه برای تضمین امنیت پرواز برای هواپیماهای نظامی و غیر نظامی است. ترکیب نیروی هوائی روسیه شامل :

90 فروند بمب افکن استراتژیک شامل 16 فروند Tu-160 بلک جک- 74 فروند Tu-95MS بیر- 124 فروند بمب افکن دوربرد Tu-22M3 بک فایر- 20 فروند هواپیمای هشدار زود هنگام A-50 - 800 فروند جنگنده بمب افکن شامل جنگنده پشتیبانی نزدیک Su-25M - بمب افکن تاکتیکی Su-24 فنسر و Su-34 فول بک- 725جنگنده های بازدارنده شامل فروند MiG-31 فوکس هاوند- MiG-29 فالکروم- MiG-25 فوکس بت- Su-27 فلانکر شامل Su-27SMK - حدود 300 فروند An-12, An-22, An-124 کندور- Il-76 کاندید و تانکر سوخترسان Il-78 میداس و 650 فروند Mi-8, Mi-17, Mi-24, Mi-26, Ka-50 و Mi-28N میباشد.

به علاوه باید به آمار فوق 1900 پرتاب کننده موشکهای ضدهوائی شامل S-300V, S-300P Favorit, S-400 Triumf و دیگر مجموعه های موشکی را نیز اضافه نمود. General Zelin فرمانده نیروی هوائی روسیه افزود: تا سال 2011 هلیکوپترهای سنگین Mi-26 و Mi-24PN به روز خواهند شد. همچنین برنامه بلند مدتی برای بدست آوردن 60 فروند Mi-8MTV5, Mi-28N , Ka-52 در دست تهیه است. امید است بین سالهای 2011 و 2015 بیش از 100 فروند Mi-28N, Ka-52 و Mi-8 خریداری شوند. جنگنده های چند منظوره سوخوی و میگ وارد خدمت خواهند شد و آزمایشات جنگنده نسل پنجم به اتمام خواهد رسید. اولویت نیروی هوائی روسیه توسعه تکنولوژی واحدهای خود که شامل نوسازی و به روز رسانی تجهیزات و خرید اداوات جدید- نگهداری و توسعه زیر ساختها و آموزشهای جنگی و ماموریتهای جنگی است میباشد.

خلبانان نیروی هوائی روسیه فقط 20 ساعت پرواز در سال داشته اند در حالیکه استاندارد آن 150 ساعت در سال است. افزایش شدید قیمت نفت مانع از دسترسی سهل و آسان به سوخت و روغن شد. فارغ التحصیلان جوان مدارس هوانوردی نمیتوانستند با این تعداد ساعت پرواز تجارب لازم را کسب کنند و از این روی به آنان اجازه پرواز solo داده نمیشد زیرا ممکن بود تا تجهیزات هوائی با ارزش را از دست بدهند و این یک ریسک بود. در ضمن نیاز بود تا خلبانان مسن تر همچنان در خدمت باقی بمانند. خلبانان با تجربه برای ماموریتهای جنگی مناسبتر بوند. سیمولاتورها هر چقدر هم که کامل باشند اما نمیتوانند تا جای تجربه پرواز واقعی را پر کنند.

این مشکلات ما را به سمت رویداهای عجیبی هدایت کرد. چند سال پیش Major Troyanov مسیر خود را بر فراز آسمان بالتیگ گم کرد و به جای منطقه Kaliningrad برفراز Lithuania به پرواز درآمد و در نهایت به علت به اتمام رسیدن سوخت مجبور به اجکت شد. بعدا مشخص شد که Troyanov قبل از این پرواز تنها 7 ساعت در سال تجربه پرواز داشته است. فقدان تجربه جنگی لازم دلیل از دست دادن 2 فروند هواپیمای ما در اوستیای جنوبی شد. در حال حاضر نیروی هوائی دارای ذخائر سوخت کافیست و میانگین تعداد ساعتهای پرواز خلبانان تاکتیکی و جنگی به طور متوسط به 90 ساعت در سال رشد پیدا کرده است. توجه ویژه پرداختن به خلبانان جوان است. ساعتهای پروازی خدمه بمب افکنهای استراتژیک نیز به نحو شایان توجهی افزایش پیدا کرده است.

از August 17 سال گذشته- بمب افکنهای Tu-160 و Tu-95MSپروازهای خود را برفراز Atlantic – Pacific و Arctic از سرگرفته اند. جنگنده های ناتو به بمب افکنهای ما بسیار نزدیک میشوند و گاهی از مقررات پروازی عدول میکنند. در خلال 2007-2008 تمرینهای مشترک با ناوگان دریای شما و دریای سیاه در آتلانتیک- هواپیماهای دورپرواز ما برای اولین بار در طی مدتها یک تمرین عملی سنگین را در خارج از پایگاههای خود شاهد بودند. آنها نابودی اهداف دریائی را با ناوگانها را تمرین کردند . امسال خدمه هوائی تعداد پروازهای تمرینی قابل توجهی داشته و شلیک با مهمات واقعی بر علیه اهداف زمینی هوائی و دریائی را تجربه کردند.

این تمرینات معمولا قسمتی از تمرین مشترک با واحدهای موتوری زمینی- گارد ساحلی و ناوگان دریائی بود. این نوع تمرینات ثابت میکنند که فرماندهی نیروهای مسلح بر روی درگیری هم زمان چندگانه در زمین- دریا و هوا تمرکز کرده است. تمرینات مشترک با ناوگان دریائی و هواپیماهای دورپرواز امسال در اقیانوس هند پیگیری خواهد شد. گشتهای سالهای گذشته تکرار خواهند شد اما با شرایط و اهداف جدید. از دیگر اولویتهای نیروی هوائی در آینده توسعه یکپارچگی سیستم دفاع ضدهوائی کشورهای CIS است.

در پايين خبرها مطالب و اخبار حتما منبع را ذكر كنيد
STORM

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.