Recommended Posts

بومی سازی سامانه اطفای حریق ایلوشین ۷۶ سپاه

فرمانده عملیات هوایی نیروی هوا فضای سپاه پاسداران: سیستم اطفای حریق روی هواپیما ایلوشین ۷۶ به صورت کاملا بومی موفقیت طراحی ، نصب و عملیاتی شد .

سردار شمس الدین فرزادی پور گفت : این سیستم اخیرا در آتش سوزی جنگلهای استان ایلام در نخستین عملیات واقعی اطفای حریق با موفقیت بکارگرفته شد. وی با بیان اینکه این سیستم اطفای حریق در روسیه روی هواپیماهای ایلوشین 76 نصب است، گفت : شرایط تحریم مانع از تجهیز ناوگان هوایی اطفای حریق کشور به این سیستم شده بود ، اما متخصصان نیروی هواو فضای سپاه طراحی و ساخت این سیستم اطفای حریق را با اتکای به امکانات داخلی به سرانجام رساندند .

سردار فرزادی گفت : این سیستم اطفای حریق 40 تن آب را طی مدت 10 تا 20 ثانیه در محل تعیین شده تخلیه می کند ، پیچیدگی کار علاوه بر تخصص بالای مورد نیاز برای طراحی و نصب آن روی هواپیما در بخش چگونگی کنترل هواپیما در هنگام تخلیه این میزان اب در شرایط تغییر ناگهانی وزنی است .


مصر سه فروند رافال تحویل گرفت

مصر اولین جنگنده های فرانسوی رافال خود را تحویل گرفت. شبکه تلویزیونی العربیه در خبری فوری گزارش داد مصر نخستین سری از هواپیماهای جنگنده رافال را از فرانسه تحویل گرفت.

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حال و هوای تکنولوژی های جاسوسی و رصد کاربران این روزها به اندازه ای عجیب است که گاهی اوقات شاهد اخباری شگفت از پیشرفت های تکنولوژیک و فناورانه در خصوص جاسوسی هستیم. مانند این آخرین خبر که نشان میدهد جدیدترین جبهه هک و جاسوسی به زودی میتواند در آسمان تشکیل شود.

به گزارش «تابناک» یکی از بخش های تابعه شرکت بوئینگ که تخصص ویژه ای در ساخت وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین دارد ظاهرا در حال طراحی و کار بر روی پرنده ای بدون سرنشین است که قادر به پخش و انتشار بد افزار از آسمان به سوی دستگاه های مختلف کند.

این پروژه در واقع کاری مشترک میان شرکت Insitu – شرکتی متعلق به کمپانی بوئینگ و متخصص در ساخت پرنده های کوچک بدون سرنشین یا Drone – و Hacking Team شرکت ایتالیایی سازنده بد افزارهای جاسوسی به قصد فروش به دولت ها که همین چندی پیش هک شد و بسیاری از اطلاعات آن لو رفت، میباشد. ظاهرا لو رفتن این پروژه نیز ناشی از انتشار اطلاعات شرکت Hacking Team بوده است:

515908_570.jpg

نشریه Intercept گزارش داده است که هدف و طرح اولیه این تکنولوژی برای انتشار بد افزار از آسمان بسیار جالب توجه است: طراحی و بدست دادن راهی برای آلوده ساختن دستگاه ها به وسیله پرنده بدون سر نشین. بر همین اساس یک طرح مهندسی برای طراحی و ساخت دستگاهی برای انتشار آلودگی سایبری به شکلی با دوام و قابل حمل توسط پرنده بدون سر نشین، در دستور کار قرار گرفته است.

همچنین در صورت اجرایی شدن این طرح، این پرنده قادر خواهد بود اطلاعات دستگاه های آلوده شده را تخلیه کند و با شبکه های WiFi نیز جفت و جور شود تا عملیات انتشار کدهای مخرب و جاسوسی از دستگاه های متصل به شبکه را انجام دهد. گفته میشود که هنوز این دستگاه در مراحل ابتدایی طراحی است و هیچ نامی از مشتریان احتمالی آن برده نشده است.

چندی پیش که شرکت Hacking Team حک شد و اطلاعات آن بر روی ویکی لیکس قرار گرفت، برخی از جالب ترین فعالیت های این گروه نیز لو رفت. از جمله همین پروژه با شرکت بوئینگ و همچنین موضوع بد افزار جاسوسی که تحت یک اپلیکیشن اندروید خود را معرفی کرده و توانسته است محدودیت های نظارتی و امنیتی گوگل در Play Store را نیز دور بزند.

 

http://www.tabnak.ir/fa/news/518500/بوئینگ-در-حال-ساخت-پرنده-ای-برای-انتشار-بدافزار-از-آسمان

 

 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 تولید نسل جدید تسلیحات نظامی ریزموج در چین ‌

 

دولت چین از جدیدترین سلاح نظامی خود موسوم به WB-I که با استفاده از امواج ریزموج قربانیان خود را نابود می‌کند، رونمایی کرد
طبق اعلام برخی از کارشناسان صنعت تسلیحات نظامی این وسیله نظامی قادر است تا امواج شدید ریزموج را با هدف‌گیری قابل کنترل به سمت دشمن شلیک کرده و باعث سوختگی شدید در نیروهای دشمن شود.
هنگامی که امواج قدرتمند ریزموج به اهداف از پیش تعیین شده یا انسان‌ها برخورد کند، باعث احساس سوختگی شدید در آنها شده و به ناچار دشمنان را مجبور به ترک صحنه نبرد می‌کند.
طبق اعلام منابع آگاه، برد موثر این سلاح حداقل 80 متر اعلام شده که در صورت افزایش قدرت دستگاه می‌توان برد آن را تا یک کیلومتر گسترش داد.
مقامات دولت چین در مصاحبه با خبرگزاری‌ها، هدف از تولید این اسلحه را مبارزه با تروریسم و عملیات‌های خرابکارانه و پراکنده کردن دزدان دریایی اعلام کرده‌اند.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 
طبق مصوبه نمایندگان
لایحه تسری حق و حقوق پرسنل ناجا به کارکنان سپاه و ارتش با اولویت در مجلس بررسی می‌شود

نمایندگان مجلس با بررسی با اولویت لایحه تسری حق و حقوق پرسنل نیروی انتظامی به کارکنان سپاه و ارتش جمهوری اسلامی در صحن علنی خانه ملت موافقت کردند.

13911030000737_PhotoA.jpg
  •  

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان با بررسی با اولویت و خارج از نوبت لایحه تسری مواد 79 و 83 قانون استخدامی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به کارکنان ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موافقت کردند.

وکلای ملت با 138 رأی موافق، 10 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در صجن علنی با بررسی خارج از نوبت این لایحه موافقت کردند.

محمدحسین فرهنگی عضو هیأت رئیسه مجلس پس از تصویب بررسی با اولویت این لایحه اظهار داشت: طبق آیین‌نامه داخلی و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این لایحه در نشست هفته آینده مجلس بررسی خواهد شد.

به گزارش فارس، فتح‌الله حسینی نماینده قصرشیرین در مجلس طی سخنانی به عنوان طراح لایحه مذکور گفت: در شرایط کنونی و بر اساس قانون استخدامی، پرسنل نیروی انتظامی از حق و حقوق ارشدیت برخوردار هستند اما پرسنل سپاه و ارتش جمهوری اسلامی از این امتیاز برخوردار نبوده و این قانون برای آنها اعمال نمی‌شود.

وی افزود: نیروی مسلح جمهوری اسلامی دارای جایگاه ویژه‌ای است، اخیراً دولت این لایحه را به مجلس ارائه کرده از این رو اجرای این قانون هیچ بار مالی به همراه نداشته و منابع اعتباری آن دیده شده است.   

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940431000407                                 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ژاپن به دنبال ناوشکن با سلاح لیزری

 

،نیروی دریایی ژاپن درخواست طرح های اولیه خود برای نسل جدید ناوشکن های این کشور را ارائه کرد. بر اساس این درخواست ناوشکن های جدید وزنی در حدود 8200 تن خواهند داشت. در این شناورها بایستی نسل جدیدی از رادارهای جستجوگر آرایه فازی و موشک های جدید سطح به سطح ضد شناور نصب شوند.
بخش جالب در این درخواست مسئله نصب توپ های با پیشران الکترومغناطیسی و سلاح های دفاع لیزری است. این توپها توان پرتاب گلوله های کالیبر بزرگ به فاصله های بسیار دورتر را خواهند داشت. سامانه دفاعی لیزری نیز که در ژاپن تکمیل می شود برای دفاع در برابر تهدیدات هوایی از جمله موشک های کروز کاربرد خواهد داشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پاکستان و چین قراردادی بی سابقه را در زمینه همکاری دفاعی نهایی کردند

 

پاکستان قراردادی به ارزش چندین میلیارد دلار با چین برای خرید هشت فروند زیردریایی نهایی کرده است که گفته می شود این بزرگترین معامله دفاعی چین با یک کشور محسوب می شود.
 سناتور محمد اسحاق دار وزیر اقتصادی و امور دارایی پاکستان روز گذشته با رییس شرکت بین المللی کشتی سازی (China Shipbuilding & offshore International) و هیات همراه وی در اسلام آباد دیدار و دو طرف در خصوص توسعه همکاری های دوجانبه و تقویت قابلیت نیروی دریایی پاکستان رایزنی های مهمی انجام دادند.
در این گزارش ها، به دلیل حساسیت موضوع، جزییات بیشتری از زبان مقامات پاکستانی عنوان نشده است و حتی درخصوص جزییات قرارداد خرید زیردریایی های چینی از سوی پاکستان، حرفی به میان نیامده است اما با توجه به سطح هیات چینی و دیدار آن با وزیر امور اقتصاد و دارایی پاکستان، به نظر می رسد مقدمات برای خریداری هشت فروند زیردریایی از سوی پاکستان در مرحله نهایی قرار گرفته است.
در اردیبهشت امسال مقامات وزارت دفاع پاکستان به اطلاع مجلس ملی این کشور رساندند که پاکستان قصد دارد چندین فروند زیردریایی از چین خریداری کند و گفته می شود ارزش این معامله نظامی نزدیک به پنج میلیارد دلار گزارش است.
اکسپرس نوشت: پاکستان قرار است در چهار قسط مبلغ زیردریایی های چینی را پرداخت کرده و گفته می شود چین این زیردریایی ها را تا سال آٰینده به پاکستان تحویل می دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 ساخت نسل پنجم زیردریایی‌های هسته‌ای روسیه از 2020

 

بنابر اعلام شرکت کشتی‌سازی روسی سوماش قرار است ساخت نسل پنجم زیردریایی‌های هسته‌ای روسیه از سال 2020 آغاز شود.
 میخاییل بودنیچپکو، رییس کل شرکت کشتی‌سازی سوماش، واقع در شمال روسیه از آغاز ساخت پنجمین نسل از زیردریایی‌های هسته‌ای روسیه تا سال 2020 خبر داد.
رییس کل این کارخانه کشتی‌سازی در این‌باره به ریانووستی گفت: به‌زودی مراحل و اقدامات لازم برای بهبود و به روزرسانی ظرفیت‌های این کارخانه کشتی‌سازی برای تضمین این موضوع که ساخت نسل پنجم زیردریایی‌های هسته‌ای با مشکلی رو به رو نخواهد شد، انجام می‌شود.
او ادامه داد: هم اکنون کارخانه سوماش در حال خرید تجهیزات و ماشین آلات جدید است و هم‌چنین قصد دارد سیستم باربری خود را نیز به روز کند.
او هم‌چنین تاکید کرد که روند به روزرسانی تجهیزات و توسعه ظرفیت‌های این کارخانه باید تا پیش از سال 2020 و آغاز روند ساخت نسل پنجم از زیردریایی‌های هسته‌ای روسیه اتمام یابد.
روسیه هم‌اکنون در حال انجام طرح نوسازی و بهبود تجهیزات نظامی و زرادخانه هسته‌ای خود است و قرار است با هزینه‌ای به ارزش 325 میلیارد دلار 70 درصد از تجهیزات نظامی و زرادخانه هسته‌ای خود را تا سال 2020 به روزرسانی کند.
رییس کل این کارخانه کشتی‌سازی با اشاره به این که این کارخانه هیچ مشکلی با واردات برخی قطعات مورد نیاز خود ندارد، تاکید کرد: کارخانه کشتی‌سازی سوماش، هرگز از قطعات تولید شده توسط کشورهای رقیب و متخاصم با روسیه در ساخت نسل پنجم زیردریایی‌های خود استفاده نخواهد کرد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

استفن هاوکینگ و ایلان ماسک در کنار ۱۰۰۰ متخصص، توافق نامه‌ی منع گسترش سلاح‌های هوشمند روباتیک را امضا کردند

http://static1.gamespot.com/uploads/scale_super/1539/15391776/2911870-4916729036-AIR_U.jpg

بیش از ۱۰۰۰ نفر از متخصصان در زمینه‌ی هوش مصنوعی در جریان برگزاری کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی در بوینس آیرس آرژانتین نامه‌ای را به امضای خود در آوردند که طی آن از سازمان ملل متحد خواسته شده تا از توسعه‌ی سلاح‌های روباتیک هوشمند جلوگیری کند.
 
 
از جمله‌ی افرادی که این نامه را امضا کرده‌اند می‌توان به استفن هاوکینگ، ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس و تسلا، پیتر نورویگ، مدیر تحقیقات گوگل، استوارت راسل، دانشمند هوش مصنوعی در دانشگاه برکلی و اریک هورویتز، مدیر اجرایی مایکروسافت اشاره کرد.
در این نامه به این موضوع اشاره شده که توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند که قادرند بدون دخالت انسان‌ها اقدام به هدف گیری و شلیک به سوژه‌های خود نمایند، می‌تواند سومین انقلاب را در میدان‌های جنگ شکل دهد همانگونه که پیش از این اختراع اسلحه و بمب‌های اتمی چنین تحولی را در زمینه جنگ افزار صورت داده بودند.
به گفته‌ی این متخصصان، حتی در صورت استفاده‌ی قانونی از سلاح‌های هوشمند در میدان‌های نبرد، امکان دارد که این سلاح‌ها به کلاشینکف‌های آینده تبدیل شوند. به بیان بهتر این دانشمندان پیش بینی می‌کنند که تروریست‌ها با به دست آوردن این سلاح‌ها، از آن‌ها در خلاف صلح جهانی استفاده کنند، همانطور که امروز می‌توان کلاشینکف را در دست تروریست‌ها مشاهده کرد.
 
براساس اطلاعات ارائه شده توسط دانشمندان در این نامه، برای ساخت سلاح‌های هوشمند همچون سلاح‌های هسته‌ای نیاز به بهره‌گیری از مواد گران قیمت نیست و می‌توان سلاح‌های هوشمند مرگبار را با هزینه‌ی بسیار کمتری ساخت که همین موضوع خطر گسترش استفاده از این نوع سلاح‌ها را بیش از پیش افزایش می دهد.
راسل در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است: خطر دستیابی به سلاح‌های هوشمند مرگبار تنها در مورد جنگ‌های بین کشورها مطرح نیست، بلکه مطمئنا اینگونه سلاح‌ها در اختیار گروه‌های افراطی و تروریستی قرار گرفته و همچون کلاشینکوف در جنگ‌های داخلی و بر علیه غیرنظامیان نیز به کار گرفته خواهد شد.
راسل به این موضوع اشاره می کند که ارتش‌ها با دستیابی به سلاح‌های هوشمند فاصله‌ی چندان زیادی ندارند و احتمالا در آینده‌ی نزدیک یعنی چند سال آینده شاهد استفاده از روبات‌های هوشمند در نیروهای نظامی خواهیم بود.

 
در حال حاضر سلاح‌های نیمه هوشمند وجود دارند که با بهره‌گیری از قابلیت‌های هوشمند، تصمیم نهایی را در اختیار نیروی انسانی قرار می‌دهند. برای مثال می‌توان به موشک ضد شناور لاکهید مارتین اشاره کرد که قادر است هدف خود را بصورت خودکار شناسایی کند، اما شلیک بر عهده‌ی نیروی انسانی است. براساس گمانه‌های موجود شماری از کشورها در حال حاضر از وجود موشک‌هایی بهره می‌برند که می‌توانند سوژه‌های نظیر کشتی‌ها، تانک‌ها و رادارها را بدون دخالت انسان هدف قرار داده و منهدم کنند.
این نامه‌ی سرگشاده‌ از جمله آخرین اخطارهایی است که دانشمندان و متخصصین در مورد خطرات و تهدیدات ناشی از بکارگیری هوش مصنوعی در موارد نظامی ارائه داده و مشکلات آتی را گوشزد می‌کنند.
در دسامبر ۲۰۱۴ استفن هاوکینگ اعلام کرد که توسعه‌ی هوش مصنوعی می‌تواند پایان حیات انسان را سبب شود. در ژانویه سال جاری نیز بسیاری از امضاکنندگان این نامه، فراخوانی را به امضا رساندند که در آن انجام تحقیقات هوش مصنوعی مفید و کاربردی در انستیتو Future of life درخواست شده بود. این انستیتو توسط نام‌های شناخته شده در زمینه‌ی هوش مصنوعی، علوم پایه و مورگان فریمن مدیریت می شود.
 
در اواخر ماه ژانویه و پس از تشکیل انستیتو آینده‌ی حیات، ایلان ماسک ۱۰ میلیون دلار را به عنوان بودجه‌ی مورد نیاز به این موسسه‌ اهدا کرد. در حال حاضر این موسسه ۳۷ پروژه‌ی تحقیقاتی را در دست دارد.
جیرید آدامز، مدیر روابط عمومی آژانس توسعه‌ی تحقیقات پیشرفته‌‌ی دفاعی ضمن اشاره به اینکه وزارت دفاع صریحا توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند کشنده را ممنوع اعلام کرده، چنین اظهار نظر کرد:
در حال حاضر آژانس تحقیقاتی وزارت دفاع هیچ نوع تحقیقاتی را در مورد توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند که مستقل از انسان کار می‌کنند، در دست ندارد.در حال حاضر تمرکز ما روی توسعه‌ی سیستم‌های نیمه هوشمند است که فرآیند بکارگیری آن‌ها انسان‌ نیز دخیل است.
 

[img=http://datacore.sciflicks.com/2001/images/2001_large_09.jpg
 
http://www.businessinsider.com/stephen-hawking-elon-musk-sign-open-letter-to-ban-killer-robots-2015-7
 
امیدوارم در آینده به بهانه الحاق همچین پروتکلی تحریممون نکنن.
 
 
-------------------------------------------------------------------
بازهم (با توجه به عدم استقبال و راهنمایی) از مدیران تقاضا میکنم برای این بحث تاپیکی اختصاصی در بخش اخبار علمی قرار دهند.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سرلشکر صالحی از سایتهای راداری و موشکی مکران بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، امیر سرلشکر عطا الله صالحی فرمانده کل ارتش با حضور در گروه پدافند هوایی چابهار از ایستگاه رادار مکران و سایت موشکی هاگ بازدید کرد و میزان آمادگی سامانه‌های پدافندی منطقه پدافند هوایی چابهار را مورد ارزیابی قرار داد.

وی همچنین در این بازدید از زحمات کارکنان قرارگاه پدافند هوایی در گروه پدافند هوایی چابهار تقدیر کرد.

* عملکرد کارکنان پدافند هوایی باعث حفظ امنیت حریم هوایی کشور شده است

بنا بر گزارش قرارگاه پدافند هوایی، امیر علیرضا صباحی‌فرد جانشین فرمانده این قرارگاه نیز در بازدید از همین گروه پدافند هوایی چابهار و ایستگاه رادار مکران در جمع کارکنان این گروه پدافند هوایی گفت: ایستگاه رادار مکران جایگاه بسیار حساس و راهبردی دارد و عملکرد مناسب و غیرتمند کارکنان پدافند هوایی باعث حفظ و ارتقای امنیت حریم هوایی کشور شده است.

صباحی فرد افزود: کارکنان ولایتمدار و متعهد قرارگاه پدافند هوایی در راه حفظ و حراست از آسمان کشور از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و با تمام توان و به صورت شبانه روزی مشغول دفاع از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی در این سفر از ایستگاه فرماندهی اطلاعات و شناسایی گروه پدافند هوایی چابهار بازدید و از تلاش کارکنان این ایستگاه قدردانی کرد.

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13940507000220

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کشته شدن ملاعمر توسط جانشینش

یک جبهه نظامی جدا شده از طالبان افغانستان فاش کرد که رهبر طالبان چندی پیش کشته شده است. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سخنگوی این جبهه که "حمزه" نام دارد، در پیامی به رسانه‌ها می‌گوید که جبهه نظامی "فدائیون" در طالبان اطلاعات موثقی دریافت کرده‌ است که نشان می‌دهد رهبر طالبان چندی پیش اخیر توسط "محمد منصور"، جانشینش و "گل آغا"، مسئول مالی طالبان حدود 24 ماه قبل کشته شده است. رسانه‌ها در آن هنگام گزارش‌هایی را مبنی بر اینکه ملا محمد عمر کشته شده است منتشر کردند اما طالبان این گزارش‌ها را در آن هنگام تکذیب و اعلام کرد که این گزارش‌ها به دور از واقعیت است.

منبع:  http://www.isna.ir/fa/news/94050401596/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%D8%B4

 

دوستان اگر تونستید خبرها رو پیگیری کنید بنظر جدی میاد.

ویرایش شده در توسط MrArhz

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

همین الان شبکه ی خبر میگفت که مقامات دولتی افغانستان در حال مذاکره با مقامات طالبان اند.

خبر های ضو نقضی هست. بعضی حاکی از اینه که توسط جانشینش هنگام انتقال به وزیرستان شمالی کشته شده و بعضی هم میگن بخاطر بیمار سل.

اینجور که پیداست حادٍه در سال 2013 اتفاق افتاده. 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 بمب اتمی جدید آمریکا، خطرناکترین سلاح در زرادخانه این کشور

 

بمب جدید مذکور B61-12 نام دارد. این بمب در ظاهر به نظر نمی رسد که خطرناک تر از دیگر سلاح‌های هسته‌ای آمریکا باشد. با وجود آنکه این بمب یک بمب هسته‌ای است اما قدرت انفجار 50 کیلو تن دارد که شاید در مقایسه با قدرت 1200 کیلو تنی بزرگترین بمب هسته‌ای موجود در زراد خانه آمریکا چندان زیاد نیست.
اما زاخاری کک، یک تحلیلگر آمریکایی به پایگاه نشنال اینترسپت توضیح می دهد که این تفاوت در قدرت انفجاری همه چیز را درباره این بمب نمی گوید.
کک می نویسد: آنچه که بمب B61-12 را خطرناکترین سلاح هسته‌ای زرادخانه هسته‌ای آمریکا می سازد قابل استفاده بودن آن است.
وی افزود: این قابل استفاده بودن از یک طرف به خاطر دقت و از طرف دیگر به خاطر قدرت انفجاری کمتر آن است.
به گفته فدراسیون دانشمندان آمریکا، بمب B61-12 تنها تا شعاع 30 متری اطراف هدفش تاثیر می گذارد. این دقت به این بمب اجازه می دهد اهدافی را نابود سازد که تا پیش از این برای نابود سازی آنها لازم بود از سلاح‌های هسته‌ای قدرتمندتر که انفجار کورکورانه تری داشتند استفاده شود.
در نتیجه این قدرت انفجار کمتر این سلاح تشعشع هسته‌ای کمتری به نسبت سلاح‌های هسته‌ای سابق خواهد داشت و این موجب خواهد شد که تلفات ناخواسته یک حمله هسته‌ای کمتر شود.
همچنین این تشعشع کمتر موجب پایین آمدن هزینه و ابعاد حمله هسته‌ای می‌شود و این احتمال استفاده از این بمب را در یک درگیری نظامی بیشتر می کند.
بمب B61-12 می تواند عملا محدوده اهداف هسته‌ای آمریکا را گسترش دهد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دولت افغانستان مرگ ملا عمر را تائید کرد

منابع رسمی دولت افغانستان روز چهارشنبه گزارش‌ها درباره کشته شدن ملا محمد عمر، رهبر گروه طالبان را تائید کردند.

یکی از مقامات شورای امنیت ملی افغانستان بدون ذکر نامش در گفت و گو با بخش افغان رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی با تائید خبر مرگ ملا عمر گفت که او دو سال پیش کشته شده است.یک منبع دیگر دولت افغانستان هم به تلویزیون کانال یک این کشور گفته که مقامات دولت پاکستان خبر مرگ ملا عمر را به دولت افغانستان داده‌اند. در دو سال اخیر گزارش‌های مختلفی درباره احتمال مرگ ملا عمر منتشر شده بود اما تاکنون مقامات دولت افغانستان از تائید آنها خودداری می‌کردند.

هنوز جزئیات بیشتری درباره نحوه مرگ رهبر گروه طالبان منتشر نشده است.

ویرایش شده در توسط MrArhz

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پایگاه خبری «دبکا» مدعی شد، ایران قصد دارد 150 جت جنگی «Chengdu J-10» را از چین خریداری کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «دبکا» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، ایران در حال نهایی کردن معامله با چین برای خرید 150 جت جنگی «Chengdu J-10» است که در غرب به عنوان جت‌های «Vigorous Dragon» یا «اژدهای قدرتمند» شهره هستند.

در این گزارش ادعا شده، هر چند جت‌های چینی «J-10» با جت‌های «F-16» آمریکا قابل قیاس هستند اما این جت‌ها کپی جنگنده‌های اسرائیلی با نام «Lavi» هستند که صنعت هواوفضای اسرائیل در نیمه دوم دهه 80 تولید کرده است.

دبکا مدعی شد، بعد از اینکه آمریکا اصرار کرد تولید جنگنده‌های «Lavi» متوقف شود، اسرائیل فناوری آن را به چین فروخت. آمریکا همچنین با فروش سیستم آویونیک این جنگنده مخالفت و اعلام کرد این سیستم متشکل از قطعات آمریکایی بوده است.

بر اساس این گزارش، ایران همچنین در حال بررسی خرید 250 جنگنده Sukhoi-Su-30MK1 از چین است که در غرب Flanker-H  نام دارند.

دبکا پیشتر نیز در 22 جولای مدعی شده بود، تهران در حال خرید یکصد جنگنده IL78 MK1 از روسیه است.

این پایگاه خبری با اعلام موارد فوق ادعا کرد میزان تلاش تهران برای دریافت جنگنده از روسیه و چین نشان می‌دهد اولویت تهران برای صرف پول‌های آزاد شده از لغو تحریم‌ها، تقویت ناوگان هوایی خود است.

 

http://www.tabnak.ir/fa/news/520771/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-150-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%DB%8C%D9%86

پایگاه خبری «دبکا» مدعی شد، ایران قصد دارد 150 جت جنگی «Chengdu J-10» را از چین خریداری کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «دبکا» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، ایران در حال نهایی کردن معامله با چین برای خرید 150 جت جنگی «Chengdu J-10» است که در غرب به عنوان جت‌های «Vigorous Dragon» یا «اژدهای قدرتمند» شهره هستند.

در این گزارش ادعا شده، هر چند جت‌های چینی «J-10» با جت‌های «F-16» آمریکا قابل قیاس هستند اما این جت‌ها کپی جنگنده‌های اسرائیلی با نام «Lavi» هستند که صنعت هواوفضای اسرائیل در نیمه دوم دهه 80 تولید کرده است.

دبکا مدعی شد، بعد از اینکه آمریکا اصرار کرد تولید جنگنده‌های «Lavi» متوقف شود، اسرائیل فناوری آن را به چین فروخت. آمریکا همچنین با فروش سیستم آویونیک این جنگنده مخالفت و اعلام کرد این سیستم متشکل از قطعات آمریکایی بوده است.

بر اساس این گزارش، ایران همچنین در حال بررسی خرید 250 جنگنده Sukhoi-Su-30MK1 از چین است که در غرب Flanker-H  نام دارند.

دبکا پیشتر نیز در 22 جولای مدعی شده بود، تهران در حال خرید یکصد جنگنده IL78 MK1 از روسیه است.

این پایگاه خبری با اعلام موارد فوق ادعا کرد میزان تلاش تهران برای دریافت جنگنده از روسیه و چین نشان می‌دهد اولویت تهران برای صرف پول‌های آزاد شده از لغو تحریم‌ها، تقویت ناوگان هوایی خود است.

در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/520771/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-150-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%DB%8C%D9%86 © www.tabnak.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

پایگاه خبری «دبکا» مدعی شد، ایران قصد دارد 150 جت جنگی «Chengdu J-10» را از چین خریداری کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «دبکا» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، ایران در حال نهایی کردن معامله با چین برای خرید 150 جت جنگی «Chengdu J-10» است که در غرب به عنوان جت‌های «Vigorous Dragon» یا «اژدهای قدرتمند» شهره هستند.

در این گزارش ادعا شده، هر چند جت‌های چینی «J-10» با جت‌های «F-16» آمریکا قابل قیاس هستند اما این جت‌ها کپی جنگنده‌های اسرائیلی با نام «Lavi» هستند که صنعت هواوفضای اسرائیل در نیمه دوم دهه 80 تولید کرده است.

دبکا مدعی شد، بعد از اینکه آمریکا اصرار کرد تولید جنگنده‌های «Lavi» متوقف شود، اسرائیل فناوری آن را به چین فروخت. آمریکا همچنین با فروش سیستم آویونیک این جنگنده مخالفت و اعلام کرد این سیستم متشکل از قطعات آمریکایی بوده است.

بر اساس این گزارش، ایران همچنین در حال بررسی خرید 250 جنگنده Sukhoi-Su-30MK1 از چین است که در غرب Flanker-H  نام دارند.

دبکا پیشتر نیز در 22 جولای مدعی شده بود، تهران در حال خرید یکصد جنگنده IL78 MK1 از روسیه است.

این پایگاه خبری با اعلام موارد فوق ادعا کرد میزان تلاش تهران برای دریافت جنگنده از روسیه و چین نشان می‌دهد اولویت تهران برای صرف پول‌های آزاد شده از لغو تحریم‌ها، تقویت ناوگان هوایی خود است.

 

http://www.tabnak.ir/fa/news/520771/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-150-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%DB%8C%D9%86

پایگاه خبری «دبکا» مدعی شد، ایران قصد دارد 150 جت جنگی «Chengdu J-10» را از چین خریداری کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «دبکا» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، ایران در حال نهایی کردن معامله با چین برای خرید 150 جت جنگی «Chengdu J-10» است که در غرب به عنوان جت‌های «Vigorous Dragon» یا «اژدهای قدرتمند» شهره هستند.

در این گزارش ادعا شده، هر چند جت‌های چینی «J-10» با جت‌های «F-16» آمریکا قابل قیاس هستند اما این جت‌ها کپی جنگنده‌های اسرائیلی با نام «Lavi» هستند که صنعت هواوفضای اسرائیل در نیمه دوم دهه 80 تولید کرده است.

دبکا مدعی شد، بعد از اینکه آمریکا اصرار کرد تولید جنگنده‌های «Lavi» متوقف شود، اسرائیل فناوری آن را به چین فروخت. آمریکا همچنین با فروش سیستم آویونیک این جنگنده مخالفت و اعلام کرد این سیستم متشکل از قطعات آمریکایی بوده است.

بر اساس این گزارش، ایران همچنین در حال بررسی خرید 250 جنگنده Sukhoi-Su-30MK1 از چین است که در غرب Flanker-H  نام دارند.

دبکا پیشتر نیز در 22 جولای مدعی شده بود، تهران در حال خرید یکصد جنگنده IL78 MK1 از روسیه است.

این پایگاه خبری با اعلام موارد فوق ادعا کرد میزان تلاش تهران برای دریافت جنگنده از روسیه و چین نشان می‌دهد اولویت تهران برای صرف پول‌های آزاد شده از لغو تحریم‌ها، تقویت ناوگان هوایی خود است.

در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/520771/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-150-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%DB%8C%D9%86 © www.tabnak.ir

 

 

این برای نیروی هوایی ما در طولانی مدت خبر خوبی نخواهد بود و تولید وابستگی می کند

حداقل باید مونتاژ یا بخشی از تولید در داخل کشور باشد 

 

تعداد 100 تا برای نیاز فوری خوب است ولی 20 سال دیگر چی ؟ چون این ها هم جنگنده هایی قوی هم نیستند 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.