Recommended Posts

روسیه همچنان بزرگترین زرادخانه هسته ای جهان را با 16500 کلاهک اتمی در اختیار دارد که حداقل 2500 تای آنها در کشیک رزمی است! در یک جنگ کلاسیک و با زدن زیرساختهای صنعتی روسیه توسط ناتو و آمریکا میتوان این کشور را شکست داد و مجبور به قبول آتش بس تحمیلی کرد اما در یک نبرد هسته ای به علت کثرت پایگاههای استراتژیک و تعداد بسیار زیاد کلاهکهای هسته ای و وجود زیردریائیهای هسته ای که در حدود 2000 کلاهک هسته ای را حمل میکنند! شکست دادن روسیه غیرممکن است و حتی امکان نابودی نیمی از زرادخانه هسته ای این کشور در ضربه اول آمریکا میسر نیست! غرب مجبور به سازش با روسیه است و راهی دیگر ندارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی
با سلام

تصویر

خبرگزاري فارس: نخست وزير روسيه امروز در تاشكند اعلام كرد: روسيه سلاح هاي بسيار پيشرفته در اختيار ازبكستان قرار مي دهد.


به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني المنار،"ولاديمير پوتين" اين مطلب را در پي ديدار و مذاكره با "اسلام كريمف" رئيس جمهوري ازبكستان در شهر تاشكند بيان داشت.
وي گفت: ما درباره توسعه روابط فني نظامي خود به توافق رسيده‌ايم.
نخست وزير روسيه افزود: توسعه همكاري‌ها از طريق ارايه سيستم‌هاي تسليحاتي بسيار پيشرفته و تقويت آن در اين بخش و ساير فناورهاي هاي پيشرفت انجام خواهد شد.
وي همچنين از دستيابي به توافق براي ساخت خط لوله گاز در خاك ازبكستان به منظور صدور گاز تركمنستان خبر داد.
پوتين گفت: درباره آغاز مطالعات مشترك براي ساخت خط لوله گاز جديدي در خاك ازبكستان به منظور تضمين توسعه توانمندي و امكانات صدور گاز در تركمنستان و ازبكستان توافق نظر شد.


منبع: فارس

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اسد عواقب حمله رژيم صهيونيستي به ايران را فاجعه‌آميز خواند خبرگزاري فارس: رئيس جمهور سوريه سه‌شنبه هشدار داد كه حمله رژيم صهيونيستي به ايران عواقب فاجعه‌آميز براي كل جهان به همراه مي‌آورد. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، "بشار اسد" در مصاحبه با شبكه 3 تلويزيون فرانسه گفت: «ما فكر مي‌كنيم كه اسراييل مي‌تواند براي آغاز حمله به ايران، لبنان يا سوريه تلاش كند اما هر حمله از سوي اسراييل يا ديگران نتايج فاجعه‌آميزي نه تنها براي منطقه بلكه براي كل جهان به بار خواهد آورد.» طي ماه‌هاي اخير برخي سياستمداران صهيونيست از احتمال حمله نظامي پيشگيرانه به تأسيسات هسته‌اي ايران سخن راندند اما با مخالفت‌هاي جهاني حتي از سوي آمريكايي‌ها مواجه شدند. مقامات ايراني نيز واكنش تهران به حمله احتمالي دشمنان خود را خرد‌كننده اعلام كردند و در آزمايشات موشكي قدرت نظامي اين كشور را نشان داده‌اند. اسد به رغم بيان اظهاراتي درباره صلح احتمالي با رژيم صهيونيستي، تل‌آويو را از عواقب حمله به ايران ترساند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لاوروف: روسيه اجازه شرارت نخواهد داد به گزارش روسیران به نقل از شبکه ان ت و روسیه سرگي لاوروف وزير امور خارجه روسيه در ملاقات با دانشجويان دانشگاه روابط بين‌المللي مسكو اعلام نمود حمايت آمريكا از خط كنوني مقامات گرجي مي‌تواند به اشتباه تاريخي منجر شود. وي حين توضيح موضع روسيه در درگيري گرجستان و استياي جنوبي پيشنهاد كرد تحويل اسلحه به گرجستان تحريم شود. وي اعلام نمود "براي امن ساختن منطقه در برابر عود دوباره موارد توسل به زور روسيه اقدام در جهت مجازات مقصران و اينكه اين رژيم ديگر هرگز نتواند شرارت كند را ادامه خواهد داد. براي آغاز درست است تحويل اسلحه به اين رژيم تحريم شود تا وقتي كه حكومت ديگر گرجستان را به كشور عادي تبديل نكند". وي همچنين به كشورهاي اروپايي پيشنهاد كرد در مورد سيستم جديد امنيت جمعي بر اساس برابر و نه پيماني فكر كنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام رئيس جمهور روسيه در گفتگو با خبرنگار شبکه تلويزيون ايتاليا که از شبکه راشا تودي نيز پخش شد تصريح کرد زماني که رادارهاي دفاع سپر موشکي به کار بيفتند ما نيز مجبور به واکنش خواهيم شد. واحد مرکزی خبر بنابه گزارش شبکه تلويزيوني راشا تودي / دميتري مدودف گفت روابط روسيه و ناتو مساله ساده اي نيست ولي نبايد درباره آن نيز اغراق شود و همه تلاش ها براي به حاشيه راندن همکاري هاي ناتو و روسيه بيشتر به ضرر کشورهاي عضو ناتو خواهد بود. وي گفت ما چيز خاصي در به تعليق در آمدن همکاري هاي خود با ناتو نمي بينيم و فکر مي کنيم که شرکاي ما در ناتو بيشتر ضرر کنند. مدودف درباره واکنش روسيه به سپر دفاع موشکي و احتمال رويارويي بي سابقه روسيه با غرب گفت ما از شرکاي خود خواستيم که به حقايق توجه کنند. اين ما نبوديم که مرزهاي خود را در اروپا گسترش داديم؛ پايگاههاي جديد را ما احداث نکرديم؛ سپر دفاع موشکي جديد را ما مستقر نکرديم و ناتو همه اين کار ها را کرد. روسيه واکنشي تا کنون به اين مسائل از خود نشان نداد و همواره به گفتگوهاي خود ادامه داديم ولي زماني که رادارهاي دفاع سپر موشکي به کار بيفتند ما نيز مجبور به واکنش خواهيم شد. رئيس جمهور روسيه درباره نگراني کشورهايي مانند اوکراين گفت ما به نگراني هاي خود در خصوص گسترش ناتو و انباشت سلاح در اطراف روسيه توجه داريم. از ديگر سو اين را نيز بايد از سران اوکراين پرسيد که چگونه مي خواهند امنيت کشورشان را تامين کنند؟ اگر مي خواهند به ناتو بپيوندند بايد نظر مردم خود را در اين زمينه بپرسند. اگر بدون موافقت مردم خود سندي را امضا کنند آيا اين مردمسالاري به شمار مي آيد؟ رئيس جمهور روسيه درباره روابطش با پوتين گفت تفکيک مسئوليت ها بين من و پوتين بر اساس آنچه در قانون اساسي تدوين شده مشخص مي شود. وظائف نخست وزير و رئيس جمهور در قانون اساسي روسيه تصريح شده است. روسيه نظامي جمهوري است و در قانون اساسي ما رئيس جمهور وظائف زيادي دارد استفاده از نيروي نظامي از جمله اين وظائف است و من بر اساس وظائف خود از اين اختيارات استفاده مي کنم. وي افزود رژيم فعلي در گرجستان با تجاوز گري و حمله خود را بي اعتبار کرد و براي ما ديگر ساکاشويلي رئيس جمهور وجود ندارد و وي فقط يک جنازه سياسي است. به هر حال ما آماده هر گونه قرار داد در خصوص اوضاع منطقه هستيم. منبع: واحد مرکزی خبر/ ساعت خبر: 03:17بامداد پنج شنبه14شهریور87

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی
با سلام

تصویر

بروکسل، 13 شهریور، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "جیمز آپاتورای" سخنگوی ناتو روز چهارشنبه اطلاع داد که گروهی از کارشناسان ناتو برای ارزیابی از این که ناتو برای احیای توان نظامی گرجستان چه کمکی می تواند به آن ارائه دهد، هم اکنون در این کشور هستند.

وی در بروکسل به خبرنگاران گفت که گرجستان می تواند به دریافت مبالغی برای احیای سیستم های دفاعی خود که طی مناقشه در اوستیای جنوبی آسیب دیدند، امیدوار باشد.

آپاتورای اطلاع داد که در ماه سپتامبر ریاست ناتو و اعضای شورای ناتو به گرجستان سفر می کنند.

نظامیان گرجستان شب 8 اوت به اوستیای جنوبی حمله کرده و تسخینوالی پایتخت این جمهوری برسمیت شناخته نشده را گلوله باران کردند. طبق اطلاعات وزارت خارجه روسیه حدود 2100 نفر از مردم بیگناه اوستیا قربانی این مناقشه مسلحانه شدند. نیروهای گرجی پس از رویارویی با نیروهای روسیه که برای تقویت نیروهای پاسدار صلح روسیه اعزام شده بودند، اوستیای جنوبی را ترک کردند. روز 12 اوت "دمیتری مدویدیف" رئیس جمهور فدراسیون روسیه اطلاع داد که این کشور به عملیات وادار سازی گرجستان به صلح پایان می دهد.

پس از این رویداد باری دیگر سران جمهوری های برسمیت شناخته نشده آبخازی و اوستیای جنوبی از روسیه خواستند که استقلال آنها را برسمیت بشناسد.

"دمیتری مدویدیف" رئیس جمهور فدراسیون روسیه در دیدار با سران جمهوری های برسمیت شناخته نشده به آنان اطمینان خاطر داد که روسیه از هر تصمیمی که مردم اوستیای جنوبی و آبخازی اتخاذ کنند، حمایت می کند و ضامن آن خواهد بود. روز 26 اوت رئیس جمهور روسیه حکم برسمیت شناختن استقلال این دو جمهوری قفقاز را امضا نمود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]تصویر[/align]

شركت Northrop Grumman Corporation در حال پيگيري برنامه اولين پرواز پروژه انقلابي خود(UCAS) براي پروژه هواپيماهاي جنگي بدون سرنشين ناو نشين نيروي دريائي آمريكا UCAS-D است. اولين فروند از دو فروند هواپيماي بدون سرنشين ناونشين X-47B بيش از 50 درصد ار برنامه ساخت خود را پشت سرگذاشته است و طبق برنامه زمان بندي اولين پرواز خود را در November 2009 به انجام خواهد رساند، درست كمي بيش از 24 ماه پس از واگذاري اين پروژه به شركت Northrop Grumman .

اين يك قدم تاريخي در استفاده از هواپيماهاي جنگي بدون سرنشين بر روي ناوهاي هواپيمابر ميباشد. X-47B UCAS-D اولين هواپيماي جت بدون دم و بدون سرنشين است كه بر روي يك ناو هواپيمابر فرود ميايد. برنامه UCAS-D امكان انجام عمليات پنهانكاري را به نحو احسن براي نيروي دريائي آمريكا از هر نقطه اي به هر نقطه اي در جهان ميسر ميسازد. تيم درگير پروژه X-47 UCAS-D شامل شركتهاي: Lockheed Martin, Pratt & Whitney و GKN ميباشند. Northrop Grumman Corporation داراي بيش از 120.000 كارمند ميباشد.

Sept. 2, 2008 -Northrop Grumman Corporation
Shahryar

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی
با سلام

تصویر

روسیه یك فروند موشك جدید بالستیك قاره پیما را با موفقیت آزمایش كرد.

به گزارش شبکه خبر، این موشك از نوع آر. اس. 12. ام ، از مركز فضایی پلیسیتسك در شمال غرب روسیه شلیك شد و به هدف تعیین شده خود در حدود 6 هزار كیلومتری در شبه جزیره كامچاتكا اصابت كرد.

موشك جدید روسیه شبیه موشك اس اس بیست وپنج ناتو است.

مقامات روسیه اعلام كردند: در این تمرین نظامی توان پروازی، دقت و توان نفوذ به سامانه های جدید موشكی ارزیابی شد.

یك هفته پیش هم روسیه موشك بالستیك توپول ی سی دوازده - ام را با موفقیت آزمایش كرد.

سخنگوی نیروهای راهبردی روسیه اعلام كرد: این موشكها كه به تجهیزات ویژه ای برای در هم شكستن سامانه های دفاع ضد موشك مجهز است بخشی از تدابیر و اقدامات كشورش برای مقابله با سامانه موشكی آمریكا است.

منبع: تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام http://img.rian.ru/images/11655/53/116555322.jpg "ویکتور زاوارزین" رئیس کمیته دومای روسیه در امور دفاعی روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که روسیه می تواند انواع جدید سلاح فوق دقیق در نزدیکی لهستان مستقر کند که با استقرار تجهیزات سپر ضد موشکی امریکایی در خاک خود موافقت کرده است. آمریکا و لهستان روز 20 اوت در ورشو توافقنامه ای درباره استقرار موشک های رهگیر سپرضد موشکی آمریکا در خاک لهستان امضا کردند. زاوارزین در پایان اجلاسی که براری بررسی دورنمای مدرنیزه سازی یگان های نظامی در استان کالینیگراد (غربی ترین نقطه روسیه) با توجه به گسترش ناتو به شرق برگزار شد، گفت: "ما نیرو و بودجه و انواع جدید تسلیحاتی داریم. ما آنها را در نزدیکی مقرهای نظامی قرار می دهیم که در لهستان خواهند بود. روی این مسئله کار می شود". وی که زمانی نماینده دائم نظامی روسیه در ناتو بود، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره استقرار سلاح هسته ای تاکتیکی در کالینینگراد گفت که "چنین پیشنهاداتی مطرح می شوند" و خاطر نشان نمود که در این رابطه صحبت های بسیاری با آمریکا بوده اند، بویژه که سلاح هسته ای تاکتیکی آمریکایی هم اکنون در اروپا (بلژیک) وجود دارد. زاوارزین گفت که هم اکنون ضرورتی برای استقرار چنین سلاحی وجود ندارد، اما "مسلماً تصمیم در این ربطه را فرمانده کل قوا اتخاذ می کند". منبع: کالینینگراد، 14 شهریور، خبرگزاری «ریا نووستی»/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی
با سلام

تصویر

کشتی فرماندهی-اداری "ماونت ویتنی" (Mount Whitney ) نیروی دریایی آمریکا وارد آب های دریای سیاه شده و به سوی سواحل گرجستان در حرکت است.


یک منبع خبری در ناوگان دریای سیاه روسیه به «ریا نووستی» اطلاع داد که به نظر می رسد که این کشتی وارد بندر باتومی گرجستان شود.

وی همچنین اطلاع داد: کشتی "ماونت ویتنی" به هماهنگی فعالیت و عملکرد گروه کشتی های ناتو مستقر در دریای سیاه خواهد پرداخت.

کشتی "ماونت ویتنی" کشتی ستاد ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا محسوب می شود. روز چهارشنبه واشنگتن اطلاع داد که این کشتی به زودی 17 تن محموله بشر دوستانه از جمله پتو، آب میره، شیر خشک و مواد بهداشتی را به گرجستان تحویل خواهد داد.

روز سه شنبه بعد از ظهر کشتی Pathfinder نیروی دریایی آمریکا وارد آب های دریای سیاه شد.

این یک کشتی همه جانبه محسوب می شود که می توان از جمله به امور جاسوسی بپردازد.

منبع: سواستوپل، مسکو، 14 شهریور، خبرگزاری «ریا نووستی»/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام خبرگزاري آريا- روز چهارشنبه نيروهاي آمريکايي حمله اي را در پاکستان ترتيب دادند ، بنا به گفته ي يک مقام ارشد ارتش آمريکا ، در اولين حمله زميني عليه پناهگاهي که مشکوک به حضور طالبان بود ، حداقل 15 نفر کشته شدند . بنا به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از آسوشيتدپرس ؛ يک افسر آمريکايي که به خاطر حساسيت عملياتنامش را ذکر نکرد به آسوشيتدپرس گفت: حمله نيروهاي آمريکا در منطقه¬اي نزديک به يک مايلي حوالي افعانستان بوقوع پيوست . اين در حاليست که افسر آمريکايي در مورد جرئيات اين حادثه چيزي نگفته است. منبع: آريا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام منابع وابسته به پنتاگون امروز پنج شنبه اعلام کردند مسئولان نظامي بلندپايه امريکايي توصيه کرده اند که جرج بوش رئيس جمهور امريکا يک تيپ از نيروهاي رزمي امريکايي را از عراق خارج کند ولي اين اقدام نبايد زودتر از اوايل سال اينده صورت گيرد. به گزارش خبرگزاري رويترز از واشنگتن، هر تيپ رزمي در ارتش امريکا معمولا از سه هزار تا پنج هزار نيرو تشکيل شده است. امريکا هم اکنون پانزده تيپ رزمي و همچنين نيروهايي از واحدهاي ديگر در عراق مستقر کرده است و شمار کل نظاميان امريکايي در عراق به بيش از يکصد و چهل هزار نفر مي رسد. به گفته منابع وابسته به پنتاگون، توصيه به کاهش نيروهاي نظامي امريکا در عراق که رابرت گيتس وزير دفاع و دريادار مايک مولن رئيس ستاد مشترک ارتش امريکا مطرح کرده اند همچنين شامل پيشنهادهايي در خصوص واحدهاي کوچکتر نظامي است ولي اين منابع به جزئيات بيشتر اشاره نکردند. پنتاگون اعلام کرد گيتس و مولن در ويدئو کنفرانسي که بعد از ظهر چهارشنبه برگزار شد چنين توصيه اي به بوش کردند. انها همچنين در اين خصوص با ژنرال ديويد پترائوس فرمانده ارشد نظاميان امريکايي در عراق رايزني کردند. پنتاگون اعلام کرد همه اين افراد در خصوص نحوه برداشتن گام بعدي در عراق با يکديگر هم عقيده بودند. به گفته مسئولان پنتاگون، بوش هنوز با اين توصيه موافقت نکرده است. امريکا در صورت کاهش دادن نيروهايش در عراق مي تواند نيروهاي خود را در افغانستان افزايش دهد به ويژه ان که فرماندهان نظامي در افغانستان خواستار اعزام نيروي بيشتري به اين کشور براي مقابله با خشونت فزاينده تندروها شده اند. خشونت در عراق در دوازده ماه اخير به شدت کاهش يافته است ولي فرماندهان نظامي امريکايي در خصوص کاهش گسترده نيروهاي امريکايي هشدار مي دهند و اوضاع در عراق را همچنان شکننده مي دانند. منبع: واحد مرکزي خبر /ساعت خبر: 06:20 / تاريخ خبر: جمعه 15 شهريورماه 1387

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام گروهي يکصد و بيست نفري از نظاميان البانيايي روز پنج شنبه عازم عراق شدند. به گزارش خبرگزاري شين هوا از تيرانا ، بدين ترتيب تعداد نيروهاي الباني در عراق به دويست و چهل تن افزايش مي يابد. سالي بريشا نخست وزير الباني در مراسم بدرقه اين گروه گفت " الباني از صلح بانان خود و همکاريش با امريکا احساس غرور مي کند ". الباني يکصد و بيست نيرو در عراق داشته است که تحت فرماندهي امريکا در عراق قرار دارند. گروه جديد نيروهاي الباني در منطقه اي ديگر از عراق مستقر خواهند شد اما همچنان تحت فرماندهي امريکا قرار خواهند داشت. الباني در ماموريت تحت امر اتحاديه اروپا در بوسني ، ماموريت تحت امر سازمان پيمان اتلانتيک شمالي ناتو در افغانستان و همچنين ماموريت تحت امر امريکا در عراق شرکت داشته است. اين کشور همچنين به منظور کمک به ماموريت صلح باني اتحاديه اروپا به چاد و جمهوري امريکاي مرکزي نيرو اعزام کرده است. منبع: واحد مرکزي خبر /تاريخ خبر: جمعه 15 شهريورماه 1387

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام تحليل رويترز.. تهاجم امريکا به مناطق شمالي پاکستان ممکن است تکرار شود مسئولان امريکايي روز پنج شنبه اعلام کردند عمليات نيروهاي کماندو امريکايي عليه القاعده در شمال پاکستان، ممکن است نشانه تلاش فشرده امريکا براي مقابله با خشونتهايي باشد که تندروها از داخل خاک پاکستان به آن دست مي زنند. به گزارش خبرگزاري رويترز از واشنگتن، دولت امريکا رسما به داشتن هيچ گونه نقشي در حمله روز چهارشنبه به روستاي "انجور ادا" در وزيرستان جنوبي که طي ان بيست نفر از جمله زنان و کودکان کشته شدند اذعان نکرده است. اما مسئولاني در وزارت دفاع امريکا "پنتاگون" که خواستند ناشناس بمانند اعلام کردند در حمله نيروهاي کماندو امريکايي، افرادي هدف قرار گرفتند که مظنون به عضويت در القاعده هستند. اين حمله نشان دهنده افزايش تلاشهاي امريکا براي از بين بردن مخفيگاههاي امن تندروها در پاکستان است. در حادثه ديگري که روز پنج شنبه به وقوع پيوست مسئولان امنيتي پاکستاني و شاهدان اعلام کردند در حمله اي موشکي که احتمالا هواپيماهاي بدون خلبان امريکايي در منطقه وزيرستان شمالي انجام دادند چهار اسلامگراي تندرو کشته شدند. عمليات کماندوهاي امريکايي موجب واکنش خشمگينانه دولت پاکستان شد که با هرگونه عمليات نيروهاي امريکايي در خاک خود مخالف است. شاه محمود قريشي وزير امور خارجه پاکستان اين اقدام امريکا را نقض اشکار توافقهاي صورت گرفته بين دوکشور براي مقابله با تروريسم توصيف کرد. اما مسئولان و تحليلگران مي گويند ظاهرا اين عملياتِ نيروهاي امريکايي بخشي از تلاشهاي فزاينده امريکا براي از بين بردن مخفيگاههاي امن القاعده و طالبان در پاکستان است. گفته مي شود اين مخفيگاهها تغذيه کننده شورش روز افزون عليه نيروهاي امريکايي و ناتو و نيروهاي دولتي در شرق افغانستان هستند. افغانستان امسال به جاي عراق به صحنه درگيريهاي خونين با نيروهاي امريکايي تبديل شده است. گمان مي رود اسامه بن لادن سرکرده القاعده از جمله تندروهايي است که در طول مرز پاکستان و افغانستان فعاليت مي کنند. در حالي که جرج بوش رئيس جمهور امريکا براي ترک سمت خود در چهار ماه اينده اماده مي شود، هر دو جانشين احتمالي وي يعني جان مک کين جمهوري خواه و باراک اوباماي دموکرات بر ضرورت تمرکز دولت پاکستان بر مسئله امنيت تاکيد کردند. مسئولان امريکايي مي گويند به رغم افزايش حملات ارتش پاکستان که منجر به حملات انتقامجويانه شده است، پاکستان به اندازه کافي براي مقابله با تندروها تلاش نکرده است. حمله روز چهارشنبه، نخستين عمليات آشکار نيروهاي امريکايي داخل خاک پاکستان از زمان اشغال افغانستان در سال 2001 محسوب مي شود. ولي مسئولان پنتاگون گفتند حضور نيروهاي امريکايي در پاکستان، به معناي بازگشت به شيوه هايي است ارتش امريکا بلافاصله بعد از اشغال افغانستان در پيش گرفت. نگراني امريکا از خطر فزاينده حملات تندروها به افغانستان از پايگاههايي در داخل پاکستان موجب شد مسئولان بلندپايه نظامي امريکايي از جمله دريادار مايک مولن رئيس ستاد مشترک ارتش امريکا هفته گذشته مخفيانه با فرمانده ارتش پاکستان در يک ناو هواپيمابر امريکايي مستقر در اقيانوس هند ملاقات کنند. مولن بعد از ان در پنتاگون به خبرنگاران گفت.. مخفيگاههاي امن در مناطق مرزي پاکستان و افغانستان که نقطه اغاز حملات تندروها در خاک افغانستان است بايد بسته شود. از سوي ديگر برخي تحليلگران گفتند عمليات ارتش امريکا در پاکستان ممکن است اعتبار دولت پاکستان را در مناطق قبيله اي از بين ببرد و ناخواسته به تندروها براي بي ثبات کردن پاکستان کمک کند. استيون بيدل از شوراي روابط خارجي امريکا مي گويد.. هرگونه اقدامي براي مقابله با حملات القاعده و طالبان که موجب بي ثباتي در پاکستان شود اشتباهي آشکار محسوب مي شود. وي افزود.. اگر بزرگترين خطر براي منافع امريکا را در شرايط کنوني دستيابي القاعده به سلاح هسته اي بدانيم، کوتاه ترين سناريو براي تحقق اين کابوس، گسترش هرج و مرج و ناامني در پاکستان است. امريکا و متحدانش به شکلي فزاينده نگران ثبات در پاکستان هستند زيرا دولت غيرنظامي حاکم بر اين کشور با چالشهاي سياسي و اقتصادي رو به رو است. منبع: واحد مرکزي خبر /تاريخ خبر: جمعه 15 شهريورماه 1387

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام اوکراین در نظر دارد رزمایشهای پدافند هوایی گسترده ای را در پایان ماه سپتامبر برگزار کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانوستی، این رزمایشها که قرار است در شبه جزیره کریمه برگزار شود، بخشی از مرحله عملی رزمایشهایی است که در فصل بهار آغاز شد و در آن واحدهایی از همه شاخه های نیروهای مسلح اوکراین شرکت خواهند کرد. بر پایه این گزارش، 350 سیستم پدافند هوایی و درحدود 30 هواپیمای جنگنده در این رزمایش شرکت خواهند کرد. "ویکتور یوشچنکو" رئیس جمهور اوکراین پس از اقدام نظامی روسیه در گرجستان حکمی را امضا کرد که به موجب آن روسیه باید همه حرکتهای ناوها و هواپیماهای خود از ناوگان دریای سیاه در منطقه کریمه را به اطلاع مقامهای اوکراینی برساند. وزارت امور خارجه روسیه نیز در واکنش به آن در بیانیه ای اعلام کرد که حکم صادر شده از سوی رئیس جمهور اوکراین درباره ناوگان دریای سیاه روسیه "یک گام تازه جدی ضد روسیه " است. منبع: مهر نیوز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.