Recommended Posts

با سلام و تشکر ویژه از جنابعالی برای بالا بردن سطح علمی اعضای سایت و قرار دادن مطالب ناب نظامی.

 

در متن ارزش قرار داد 4.8 میلیارد دلار قید شده که، عدد درست 4.8 میلیون دلار می باشد.

 

با تشکر

 

از دقت نظر شما خیلی خیلی ممنونم. مطلب اصلاح شد.

 

 

 

برای اینکه اسپم محسوب نشه این پست؛ دوستان عزیز میتونن برای بحث یا آشنایی بیشتر در مورد این پروژه (خبر فوق)  به تاپیک زیر مراجعه بفرمایند :

 

http://www.military.ir/forums/topic/23467-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-champ-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B1/

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

روسیه به دنبال بازاریابی برای دوش پرتاب های Verba

 

 

Russian_Verba_MANPADS-696x404.jpg

 

 

شرکت روسوبورن اکسپورت به عنوان زیرمجموعه ای از شرکت تسلیحاتی روسی روستک، فعالیت خود را جهت پیدا کردن مشتری برای دوش پرتاب  ضد هوایی جدید خود با نام "Verba"  در بازارهای جهانی، آغاز نموده است. در حال حاضر این دوش پرتاب به وسیله ارتش روسیه به خدمت گرفته شده و اولین حضور خارجی خود را نیز در نمایشگاه  DEFEXPO-2016 در هند، تجربه نموده است.

 

 

سرگئی گورسلاوسکی، معاون مدیر شرکت روسوبورن کسپورت، دراین مورد اظهار داشت :" به طور سنتی روسیه از پیشگامان عرصه ساخت تهیزات ضد هوایی از جمله موشک های دوش پرتاب بوده است. ما مطمئن هستیم که دوش پرتاب Verba علاقه هندوستان و سایر شرکای روسیه در آسیای شرقی را بر خواهد انگیخت. این سیستم ضد هوایی در کلاس خود در بین سایر تجهیزات موجود در بازار جهانی با توجه به مشخصات فنی و تاکتیکال خود، بهترین به شمار می رود."

 

این دوش پرتاب جدید نسبت به نسل قبلی خود یعنی Igla-S بهینه سازی هایی را شاهد بوده که در نتیجه آن می توان مزیت های زیر برای دوش پرتاب Verba برشمرد:

  • افزایش توانایی درگیری با اهداف کوچک که خروجی گرمایی کمی دارند از جمله موشک های کروز و هواپیماهای بدون سرنشین
  • افزایش مصونیت در برابر عملیات جمینگ تجهیزات جنگ ضد الکترونیک
  • قابلیت درگیری موثرتر در برابر اهداف هوایی که به دلیل وجود کلاهک جنگی قدرتمندتر در موشک و سیستم هدایت دقیق تر فراهم گشته است.

 

 

http://www.defencetalk.com/russia-starts-marketing-new-verba-manpads-globally-67156/

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اوکراین انحصار نظامی روسیه در هند را می شکند!

 

 

zsu_23_4_shilka.jpg

 

 

اوکراین اخیراً رویکردی تهاجمی نسبت به کنترل و مدیریت بازار پربار تجهیزات روسی موجود در هند که ناشی از تبادلات هند و شوروی در سالهای گذشته است، را در پیش گرفته و تلاش دارد نقش روسیه در مدیریت و بروز رسانی تجهیزات بجا مانده از دوران شوروی را کم رنگ نماید.

 

روابط دو کشور در اوایل دهه نود به دلیل فروش T-80U به پاکستان به تیره گی گرایید که اخیرا این روابط و گفتگوها در سطح دولتی احیا گشته و درنتیجه این برقراری دوباره روابط شرکتهای تسلیحاتی اوکراین  با حضوری پر رنگ در نمایشگاه تسلیحاتی برگزار شده در هند توانایی های خود را برای در اختیار گرفتن بازار پلتفرم های روسی در هند، به نمایش گذاشتتند.

 

پترو فدروک، مشاور رئیس بزرگترین کنسرسیوم صنایع دفاعی اوکراین (Ukroboronprom)، می گوید:" ما اینجاییم (هند) تا مشکلاتی که هند با تجهیزات بجا مانده از شوروی دارد و خود به تنهایی قادر به حل انها نیست را مدیریت نماییم". او می افزاید :" برای نزدیک به یک دهه روسیه از حضور ما در هند جلوگیری می کرد.از آنجا که اوکراین سازنده اصلی بسیاری از تجهیزات بجا مانده از دوران شوروی است، ما پیشنهاداتی را به صنایع دفاعی هند جهت احیای تجهیزات فرسوده بجا مانده از دوران شوروی ارائه نموده ایم"

 

اوکراین و هند در نظر دارند تا همکاری مشترکی برای ارتقا و نوسازی طیفی از سیستم های پدافندی روسی مانند Kvadrat، OSA-AKM Strela-1، Shilka،Tunguska و Strela-2 را به انجام برسانند.اوکراین در حال حاضر تبادلات نظامی به ارزش 100 میلیون دلار در سال با هند را داراست که قصد دارد ظرف سه سال این رقم را به 500 میلیون دلار افزایش دهد.

 

 

 

http://www.defensenews.com/story/defense/2016/03/30/soviet-weapons-defexpo-ukraine-russia/82419230/

ویرایش شده در توسط rezatizi
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

فلیپین به دنبال خرید بالگرد از انگلیس جهت مقابله با زیردریایی ها

 

 

635950229707545924-AW159.jpg

 

فیلیپین به عنوان سومین خریدار بالگردهای AW159 در خواست خود را برای تجهیز نیروی دریایی این کشور به نسخه ضد زیردریایی از این بالگردها به شرکت  Finmeccanica ارائه داده است.

 

در حال حاضر دو کشور انگلیس و کره جنوبی از دارندگان بالگرد AW159 هستند که با سفارش 72 فروندی اخیر توسط فیلیپین این کشور در جایگاه سومین استفاده کننده از این بالگرد به شمار می رود. طبق برنامه زمانبندی این بالگردها در سال 2018 با نصب تجهیزات شناسایی و مقابله با شناورهای سطحی . زیر سطحی، تحویل خواهد گردید.لازم بذکر است که در این مرحله از قرارداد هنوز جزییات بیشتری از نام و انواع سلاحهایی که جهت عملیات در این قرارداد ذکر شده اند فاش نشده است.

 

فلیپین در سالهای اخیر از سیستمهای ضد زیردریایی هوایی برخوردار نبوده در حالیکه حضور زیردریایی ها از کشورهای مختلف در ان منطقه در حال گسترش است. این خرید بخشی از برنامه وسیع بازسازی توان نظامی فیلیپین به شمار می رود که در پاسخ به مناقشات بین این کشور و چین، دنبال می شود.

 

 

http://www.defensenews.com/story/defense/air-space/2016/03/31/philippines-uk-helicopter-finmeccanica-asw/82465652/

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رقص سیگنال ها؛

روشی نوین برای امنیت بیشتر رادار

 

tb5kxwjscntvhuiqkxma.jpg

 

 

 

دنیای تجهیزات الکترونیکی همواره بدنبال ابداعات وتکنولوژی های جدید است تا بتوان ازآنها پیش از دستیابی دشمنان، استفاده نمود.یکی از این تکنولوژی های پیشرفته Advanced Pulse Compression Noise، است که به استفاده کنندگان رادار اجازه می دهد  نه تنها سیگنال های رادار را جهت جلوگیری از شناسایی و جمینگ، رمزنگاری کنند، بلکه رادار را قادر می سازد تا به سرعت خود را با محیط اطراف و شرایط جغرافیایی و آب هوایی محلی تطبیق دهد. این موضوع تنها امنیت رادار را افزایش نمی دهد بلکه بطور قابل ملاحظه ای کارایی آن را نیز بالا می برد.

 

اکنون سوال اساسی اینجاست که چه مدت طول خواهد کشید که این تکنولوژی آماده ورود به عرصه نبرد شود. در سالهای قبل در پاسخ به این سوال گفته می شد که سالها طول خواهد کشید اما امروزه به لطف پیشرفت سریع نرم افزاری (RAD) می توان نرم افزار مناسب را با سرعت بسیار بیشتری آماده نمود.

 

این تکنولوژی نرم افزاری یک تغییر بزرگ را ایجاد می کند. در گذشته چند ده سال زمان نیاز بود تا یک تکنولوژی جدید بتواند به بلوغ برسد به عنوان مثال پایه امنیت ارتباطات پیشرفته نظامی رمزنگاری و رقص فرکانس است که یکی از ابتدایی ترین ابداعات برای رقص فرکانس در جنگ جهانی دوم ارائه شد. اما این تنها یک شروع بود و دهه ها طول کشید تا این ایده به آنچه که امروز هست تبدیل شد.

 

 

 

http://strategypage.com/htmw/htecm/articles/20160329.aspx

ویرایش شده در توسط rezatizi
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نسل جدید سنسورهای فرو سرخ پیش روی ارتش امریکا

 

 

 

0m7y56qy938mc8eyinek.jpg

 

 

 

ارتش آمریکا اخیراً گامی مهم و کلیدی در جهت توسعه نسل سوم سنسورهای فرو سرخ (FLIR) برداشته که نیروی زمینی این کشوررا بیش از پیش در رصد اهداف خود توانا می سازد. دو شرکت Raytheon و DRS Technologies در برنامه ساخت این سنسور همکاری داشته و در حال حاضر در مرحله مهندسی و ساخت آن قرار دارند.

 

سرهنگ اسکات مادور، مدیر برنامه ساخت سنسورهای نیروی زمینی در این مورد می گوید : "این سنسورها به سربازان ما اجازه میدهند که اهداف دشمن را در فاصله ای دورتر از برد مهمات آنها مورد شناسایی و سازماندهی قرار دهند". نسل سوم سنسورهای جلونگر فروسرخ (FLIR ) میتوانند اهداف را در فاصله ای دورتر شناسایی و هویت آنرا تشخیص دهند - مثلاً یک تانک- و در مرحله بعد تعیین کنند که آیا آن هدف متعلق به نیروهای خودی است یا دشمن.

 

این سنسورها قادرند با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته خود سریعتر، واضحتر و مطمئن تر به شناسایی اهداف بپردازند. این سنسورها ازترکیب  دو طول موج متوسط و بلند استفاده می کنند که به آنها اجازه می دهد درشب از درون مه، گرد و خاک یا برف به شناسایی اهداف خود بپردازند.

 

این سنسورهای جدید بر روی تانکهای M1 Abrams  و نفربرهای Bradley و هممچنین سیستم های نظارتی برد بلند، نصب خواهند شد.طبق برنامه زمانبندی تولید مقدماتی این سنسورها تا سال 2022 و تولید انبوه  آنها از سال 2024 آغاز خواهد شد.

 

 

 

http://www.defensenews.com/story/defense/land/army/2016/03/31/us-army-takes-next-step-develop-sensor-see-through-fog-war/82481604/

  • Upvote 10
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انجام تست سرعت شکارچی بی سرنشین دریایی

 

 

015yvphvzaapwyc3t4h7.jpg

 

 

 

شناور بی سرنشین 130فوتی DARPA برای شکار زیردریایی ها تقریباً آماده است. هرچند مراسم رسمی به آب اندازی آن تا 7 اوریل برگزار نمی شود اما هم اکنون این زیردریایی به آب انداخته شده و در آبهای بندری در پورتلند ایالت اورگان در حال انجام تست های مربوطه است.

 

این شناور بی سرنشین ضد زیردریایی (ACTUV) هم اکنون تست های سرعت خود را آغاز کرده و DARPA درحال سنجش بیشترین سرعت این شناورهست که طبق نتایج این آزمایشات توانسته به سرعت 31 مایل بر ساعت دست پیدا کند که انتظارات سازندگان آن را برآورده ساخته است.

 

شناور ACTUV جهت شناسایی زیردریایی ها قابلیت استفاده از سونارهای برد بلند و کوتاه را داشته و حتی توانایی شناسایی زیردریایی های پنهانکار دیزل-الکتریک را هم که نویز خیلی کمی تولید می کنند، داراست.

 

کلیپ انجام تست های سرعت این شناور :

https://youtu.be/DJ0oW3wcFuo

 

 

 

 

 

http://www.engadget.com/2016/04/03/darpa-actuv-launch/

ویرایش شده در توسط rezatizi
  • Upvote 14
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بودجه نظامی عربستان بیش از روسیه است

در سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۱۷۰۰ میلیارد دلار برای اهداف نظامی در جهان هزینه شده است. بیشترین بودجه نظامی به ایالات متحده آمریکا تعلق دارد. عربستان سعودی نیز هزینه نظامی هنگفتی داشته تا جایی که روسیه را پشت سر گذاشته است.
 
به گزارش دویچه وله، جنگ و درگیری در شرق اروپا، خاورمیانه و تهدید گروه‌های تروریستی موجب شده‌اند که هزینه‌های نظامی در جهان پس از چندین سال کاهش، دوباره افزایش یابد.

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) در تازه‌ترین گزارش خود که روز سه‌شنبه (۵ آوریل/ ۱۷ فرودین) منتشر شد اعلام کرد که هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۱۵ یک درصد نسبت به سال ۲۰۱۴ افزایش داشته است.

گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم می‌گوید در سال ۲۰۱۵ یک هزار و ۶۷۶ میلیارد صرف هزینه‌های نظامی در سراسر جهان شده است.

بنا بر این گزارش درگیری میان روسیه و اوکراین در شرق اروپا نه تنها هزینه‌های نظامی در این دو کشور را بالا برده، بلکه موجب افزایش بودجه نظامی کشورهای دیگر این منطقه مانند لهستان و سه جمهوری لیتوانی، استونی و لتونی در کرانه دریای بالتیک نیز شده است. این کشورها نگران تهدید نظامی روسیه هستند.

در غرب اروپا و آمریکای شمالی هزینه‌های نظامی در سال ۲۰۱۵ کاهش یافتند. در ایالات متحده آمریکا سال گذشته دولت اوباما ۵۹۶ میلیارد دلار برای اهداف نظامی هزینه کرده است. این میزان ۴/ ۲ درصد کمتر از سال ۲۰۱۴ است. با این حال آمریکا هم‌چنان بالاترین بودجه نظامی در جهان را دارد و یک سوم هزینه‌های نظامی کل جهان مربوط به این کشور است.

بودجه نظامی عربستان در جایگاه سوم
عربستان سعودی در سال گذشته دو برابر آلمان هزینه نظامی داشته و پس از چین در جایگاه سوم قرار گرفته است. بودجه نظامی این کشور بالغ بر ۸۷ میلیارد دلار بوده، در حالی که بودجه نظامی روسیه ۴/ ۶۶ میلیارد دلار و بریتانیا ۵/ ۵۵ میلیارد دلار بوده است.

چین از نظر هزینه‌های نظامی در جایگاه دوم در جهان قرار داشته و سال گذشته ۱۸۹ میلیارد دلار صرف این کار کرده است. این بودجه ۴/ ۷ درصد بیشتر از هزینه‌های سال ۲۰۱۴ بوده است.

کاهش قیمت نفت تاثیری مستقیم بر هزینه‌های نظامی برخی کشورهای تولیدکننده نفت داشت. ونزوئلا و آنگولا بیشترین کاهش بودجه نظامی را در سال ۲۰۱۵ تجربه کردند. روسیه با وجود کاهش شدید درآمدهای نفتی، ۵/ ۷ درصد افزایش بودجه نظامی داشت. با این‌حال این میزان افزایش، کمتر از پیش‌بینی و برنامه‌ریزی قبلی دولت روسیه بوده است.

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم پیش‌بینی کرده است که بودجه نظامی کشورهای اروپای غربی در آینده افزایش یابد. کشورهایی مانند آلمان، فرانسه و بریتانیا از هم‌اکنون این افزایش را اعلام کرده‌اند. افزایش بودجه نظامی از سوی این کشورها، واکنشی به تقاضاهای فزاینده این کشورها برای حضور نظامی در خارج از مرزهای خود برای مقابله با تهدیدهای گروه‌هایی مانند داعش است.

سام پرلو فریمن، رئیس موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم می‌گوید هزینه‌های نظامی سال ۲۰۱۵ در جهان، جهت‌گیری‌های متفاوتی را نشان می‌دهد. از یک‌سو منعکس‌کننده افزایش تنش و درگیری در نقاط مختلف جهان است و از سوی دیگر کاملا روشن است که با کاهش درآمدهای نفتی، پول کمتری صرف تسلیحات نظامی شده است.

به گفته رئیس موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم این وضعیت ناپایدار سیاسی و اقتصادی، پیش‌بینی آینده را دشوار کرده است.

http://fararu.com/fa/news/268020/%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کلاشینکف موشکهای جدید ضد تانک را به روسیه تحویل می دهد

 

 

OtvNd.jpg

 

 

 

شرکت تسلیحاتی کلاشینکف روز گذشته اعلام کرد که در راستای نوسازی تجهیزات و تسلیحات ارتش روسیه،  اولین محوله از موشکهای هدایت شونده هوا به زمین Vikhr-1 را به ارتش روسیه تحویل می دهد.

 

تحویل موشکهای Vikhr-1 ، که برای شکارتانکها و تجهیزات سنگین زمینی از جمله توپخانه تولید شده، بخشی از قرارداد 191 میلیون دلاری شرکت کلاشینکف و وزارت دفاع روسیه محسوب می گردد. این موشک بر روی بالگردهای Ka-52 و Ka-50 و جنگنده Su-25 نصب می شود. همچنین نسخه ای دریایی از این موشک با نام Vikhr-K بر روی ناوهای جنگی روسیه مستقر خواهد شد تا از این کشتی ها در برابر موشکهای ضد کشتی محافظت نماید.

 

این خریدها بخشی از برنامه روسیه برای نوسازی 30 درصد از توان زمینی و دریایی خود تا سال 2020 محسوب می گردد. چند روز قبل نیز مسکو از برنامه خود برای خرید 30 فروند جنگنده Su-30SM خبر داده بود. انتظار می رود که این جنگنده های جدید تا پایان سال 2018 به ناوگان هوایی روسیه اضافه شوند.

 

 

 

 

 

 

http://www.upi.com/Business_News/Security-Industry/2016/04/05/Kalashnikov-delivers-new-anti-tank-missiles-to-Russia/1501459879157/

  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گامی به جلو برای سیستم ضد راکتی آمریکا

آزمایش موفیت آمیز موشکهای کوچک رهگیر

 

dQy9X.jpg

 

شرکت لاکهید مارتین در بیانه ای از آزمایش نسل جدید موشکهای کوچک شده رهگیر خود (MHTK) که قادر به اصابت دقیق (Hit-to--kill) اهداف هستند، در یک نمایش نمونه مهندسی شده خبر داد.

 

این تست موشکی که چابکی و آئرودینامیک بالای این موشک را به نمایش گذاشت روز دوشنبه در منطقه آزمایشات موشکی "شن های سفید" واقع در نیومکزیکو به انجام رسید.در همین زمینه استوارت هال، مدیر برنامه موشک های MHTK در شرکت لاکهید مارتین، می گوید :" امروزه برای تامین امنیت نواحی که شهروندان غیر نظامی یا سربازان در ان حضور دارند دربرابر شلیک راکت ها، گلوله های توپ و خمپاره ها نیاز به موشکی رهگیر با چابکی بالاست که بتواند در برد کوتاه عمل نماید" او همچنین افزود : " آزمایش اخیر گامی مهم و حیاتی برای نشان دادن بلوغ این موشک رهگیر بود و ما تلاش می کنیم بر اساس داده های بدست امده از این پرتاب موفق برای ادامه مسیر ساخت این موشک بهره ببریم".

 

0VUIp.jpg

 

 

موشک رهگیر MHTK موشکی کوتاه با 66 سانتی متر طول و 2.5 کیلوگرم وزن است که به جهت مقابله با راکتها، گلوله های توپ و خمپاره ها در بردی بالاتر از سیستمهای موجود، توسعه داده شده است. اندازه کوچک این موشک رهگیر اجازه می دهد تا در یک تیوب لانچر چند منظوره (MML) از چند موشک استفاده نماید. آزمایش اخیر هماهنگی بیشتر و بلوغ این موشک با لانچر چندگانه که از اجزای مهم برنامه دفاعی ارتش امریکا در برابر پرتابه هایی نظیر راکت و گلوله توپ است، را نشان داد.

 

 

 

http://www.spacedaily.com/reports/Lockheed_tests_mini-missile_interceptor_999.html

  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ابرزیردریایی بی سرنشین بوئینگ قادر به انجام ماموریتهای چند ماهه است

 

 

l5z8ziu3qpqsbcur2fx1.jpeg

 

 

 

 بوئینگ از آماده عملیات بودن جدیدترین ساخته رباتیک این شرکت  که برای انجام ماموریتهای زیرسطحی طراحی و توسعه داده شده خبر داد. این زیردریایی بی سرنشین 15.5 متری که به شکل یک گلوله ساخته شده به لطف بهره گیری از تکنولوژی بسیار پیشرفته هیبریدی در سیستم پیشران خود قادر است تا چندین ماه در اعماق آب باقی مانده و به انجام ماموریت بپردازد بدون آنکه به سوخت گیری نیاز داشته باشد.

 

برخلاف دیگر زیردریایی های بدون سرنشین،  این زیردریایی را می توان بدون کمک کشتی های پشتیبان به آب انداخت. لانس تاور، رئیس پروژه فوق در شرکت بوئینگ در این باره می گوید: " زیردریایی Echo Voyager (نام این بی سرنشین) می تواند در حالیکه به جمع آوری اطلاعات در اعماق دریا می پردازد، به سطح آب نزدیک شده و در محیطی با شرایط نزدیک به real-time به تبادل اطلاعات با استفاده کنندگان از آن بپردازد". او می افزاید : " زیردریایی های بی سرنشین فعلی برای انجام ماموریت به همرایی یک کشتی و خدمه برای روزهای متوالی نیاز دارند در حالی که این زیردریایی جدید این نیاز را رفع نموده و در هزینه های عملیات صرفه جویی می کند".

 

پیش از این نیز شرکت بوئینگ زیردریایی های بی سرنشین Echo Seeker با اندازه 9.7 متر و Echo Ranger با اندازه 5.5 متر را ساخته بود که می توانستند برای چند روز در دریا به انجام ماموریت بپردازند.

 

 

تصویر متحرک از نحوه انجام ماموریت توسط این زیردریایی:

http://8pic.ir/images/n0z147rospznzl3e1zh4.gif

 

 

 

 

 

http://www.livescience.com/54214-boeing-echo-voyager-robotic-submersible.html

 

http://www.livescience.com/54214-boeing-echo-voyager-robotic-submersible.html

  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ادعای کانال تلویزیونی کره جنوبی؛

تلاش ناموفق کره شمالی برای شلیک موشک بالستیک از زیردریایی

 

 

rRDRj.jpg

 

 

کانال MBN کره جنوبی در گزارشی مدعی شد که کره شمالی صبح امروز (چهارشنبه) تلاش نموده تا یک شلیک بالستیک از یک فروند زیردریایی کلاس sinpo را به انجام برساند که در اینکار ناموفق بوده و این شلیک شکست خورده است.

 

این گزارش می افزاید که یک فروند زیردریایی کره شمالی اوایل صبح بندرگاه را ترک کرده اما ساعت 9 صبح به وقت محلی به داک نزدیک Wonson بازگشته است. همچنین کارشناسان کره جنوبی آثاری مبنی برا تلاش شکست خورده برای شلیک موشک بالستیک (چهارمین تلاش) مشاهده نموده اند.

 

یک دریادار سابق کره جنوبی دراین باره می گوید که : " اگر این زیردریایی برنامه معمول آموزش یا عملیات را می داشت به این زودی به بندرگاه باز نمی گشت. به نظر می رسد این زیردریایی در فرآیند شلیک موشک بالستیک دچار نقص شده و بنابراین تصمیم به بازگشت به بندرگاه گرفته است".

 

این شبکه خبری اضافه کرده که صبح چهارشنبه ناگهان یک فروند زیردریایی کلاس sinpo شروع به حرکت به سمت شرق دریا کرد که به همین دلیل سیستم اطلاعاتی کره جنوبی اقدام به رهگیری این زیردریایی نمود.اما این زیردریایی بدون انکه کارخاصی کند بازگشت.

 

وزارت دفاع کره جنوبی گزارش کانال تلویزیونی MBN را تایید یا تکذیب نکرده است.

 

 

https://www.nknews.org/2016/04/n-korean-submarine-attempts-to-test-fire-ballistic-missile-mbn/

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ارتش آمریکا 117 فروند بالگرد جدید آپاچی خریداری می کند

 

s6AgI.jpg

 

 

 

ارتش آمریکا در بیانیه ای اعلام داشت که طی قراردادی 900 میلیون دلاری با شرکت بوئینگ، تعداد 117 فروند بالگرد تهاجمی AH-64 را خریداری می نماید. پیش تر و در ماه گذشته وزارت دفاع این کشور اعلام کرده بود که ارتش طی قراردادی که قبلاض ارزش آن بالغ بر 185 میلیون دلار بود، قصد خرید تعدادی نامشخص بالگرد آپاچی دارد.

 

این بالگرد که از ان به عنوان تانک پرنده یاد می گردد با آتش سنگین خود قادر است تا خسارت زیادی به خطوط نیروی دشمن وارد ساخته و به این وسیله در قالب پشتیبان نیروهای خودی عمل نماید.

 

لینک خبر

 

 

 

 

 

ناوگان دریایی آمریکا گسترش می یابد

 

 

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10246/yRDzO.jpg]thumb_yRDzO.jpg[/url]

 

 

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که در برنامه ای پنج ساله ، 38 فروند شناور جدید را ساخته و به ناوگان خود اضافه می کند که از این تعداد می توان به ساخت 9 فروند زیردریایی کلاس Virginia و 10 فروند ناوشکن موشک انداز کلاس Arleigh-Burke اشاره کرد.

 

بر اساس این برنامه ناوگان دریایی آمریکا تا سال مالی 2021 شامل 308 فروند شناور سطحی و زیر سحی خواهد بود که افزایشی 10 درصدی نبست به تعداد کنونی را نشان می دهد. همچنین لازم بذکر است نیروی دریایی آمریکا با اختصاص 13.5 میلیارد دلار قصد ساخت ناوهواپیمابر جدید از کلاس جدید Gerald R. Ford  را دارد.

 

 

لینک خبر

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.