Recommended Posts

بسمه تعالی
با سلام

تصویر


فرمانده ارتش روسيه اعلام کرد؛ نيروهاي استراتژيک موشکي اين کشور تا پايان سال جاري 4 آزمايش موشک هاي بالستيک قاره پيماي (ICBM) ديگر خود را انجام مي دهد.




ژنرال "نيکولاي سولوتسف" گفت: "براساس يک برنامه عمليلاتي از پيش تعيين شده براي سال 2008، ما تا پايان سال جاري، 4 آزمايش موشکي انجام خواهيم کرد؛ در اين ميان موشک هاي بالستيک قاره پيماي RS-24 ICBM نيز از پايگاه "پلستسک" شليک خواهند شد.
اين گزارش به نقل از اين مقام ارشد روسي مي افزايد: روسيه در سال جاري و تاکنون سه پرتاب موشکي انجام داده است، يک پرتاب در ماه ژوئن و دو شليک نيز در ماه اوت که همه آن ها با موفقيت انجام شده است.
به گزارش ايسکانيوز، اين مقام روسي در سخنان خود از وجود احتمال هدف قرار دادن پايگاههاي موشکي آمريکا در قلب اروپا توسط موشک هاي پيشرفته خود نيز خبر داد. وي با اشاره به تهديد سيستم دفاع موشکي و راداري آمريکا در اروپا گفت: نيروهاي استراتژيک موشکي روسيه پيش از اين موشک هاي خود را تا آن اندازه اي تقويت کرده اند که قادر باشند به راحتي و با موفقيت به داخل سيستم دفاع موشکي آمريکا نفوذ کنند؛ آن هم سيستمهاي دفاعي موشکي که معلوم نيست تا 2020 آماده بهره برداري خواهند شد يا خير؟

منبع: پیشران/جمعه ، 22 شهريور ، 1387

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كره شمالی كه دارای مشكلات مالی فراوانی برای تامین منابع مالی هست روی ایران و چین حساب می كنه. ایران برای میانبر زدن در صنایع هوا فضا و چین برای استفاده از كره شمالی به عنوان پاشنه آشیل آمریكا به این كشور نیاز دارن بنابراین از كره شمالی حمایت می كنن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ولادیمير پوتين، نخست وزير روسيه درباره آغاز یک مسابقه تسلیحاتی با غرب هشدار داد و گفت موشک های روسیه به سوی جمهوری چک و لهستان هدف گیری می شود. ولادیمير پوتين، روز پنجشنبه، ۲۱ شهريور ماه در استراحت گاه سوچی واقع در کرانه دريای سياه خطلب به غرب گفت: «لطفا کاری نکنيد که منجر به آغاز يک مسابقه تسليحاتی در اروپا شود، به اين کار احتياجی نيست، اما ما بايد چه کنيم؟ در حالی که آنها دارند موشک ها را نصب می کنند، آرام بنشينيم؟» نخست وزير روسيه همچنين بار ديگر، به لهستان و جمهوری چک درباره موافقت با نصب سپر دفاع موشکی آمريکا در خاک هشدار داد و گفت: «هدفگيری اين کشورها به محض آنکه اين موشک ها آورده شوند، انجام خواهد شد.» اشاره او به موشک هايی ضد موشک آمريکا است که براساس توافق با لهستان، قرار است در خاک اين کشور نصب شود. جمهوری چک نیز تيرماه گذشته با استقرار رادارهای سپر دفاع موشکی آمريکا در خاک خود موافقت کرد. لهستان هم که تا زمان عمليات نظامی روسيه به گرجستان، با امضای توافقنامه نصب موشک های سامانه دفاع موشکی آمريکا موافق نکرده بود، اين توافقنامه را در جريان درگيري های گرجستان امضا کرد. آمريکا هدف از استقرار سپر دفاع موشکی خود را مقابله با تهديد موشک های کره شمالی و ايران عنوان کرده است اما روسيه اين اقدام آمريکا را تهديدی عليه امنيت خود قلمداد می کند و تهديد کرده است که در مقابل موشک های خود را به سوی اروپا نشانه می رود. «هيچ مبنايی برای يک جنگ سرد وجود ندارد» نخست وزیر روسیه در ادامه سخنان خود احتمال بروز یک جنگ سرد جدید را رد کرد و گفت: «امروز هيچ تناقض ايدئولوژيکی وجود ندارد، هيچ مبنايی برای يک جنگ سرد وجود ندارد، هيچ مبنايی برای دشمنی مشترک وجود ندارد، روسيه جاه طلبی امپرياليستی ندارد.» روسيه طی هفته های گذشته به دليل وارد کردن نيروهای ارتش خود به خاک گرجستان در ماه گذشته و به رسميت شناختن اوستيای جنوبی و ابخازيا، دو استان جدايی طلب گرجستان، مورد انتقاد رهبران آمريکا و اروپا قرار گرفته است. برخی رهبران اروپا مسکو را به استفاده از شيوه رهبران کمونيست در رفتار با همسايگان کنونی روسيه متهم کرده اند. برخی کشورها هم نگران آن هستند که روسيه در پی به دست آوردن نفوذ در کشورهايی باشد که در دوران پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، تحت تسلط خود داشت. ديک چنی، معاون رييس جمهوری آمريکا، حدود دو هفته پيش مسکو را به خاطر ارعاب و «قدرت بدون فکر» مورد انتقاد قرار داد. پوتين همچنين در ادامه سخنان خود گفت: «تهديد زنده شدن شوروی وجود ندارد اما آنها تلاش می کنند آن را احيا کنند.» ولادیمير پوتين در ادامه سخنانش با اشاره به وابط روسيه و آمريکا، اين کشور را متهم به رفتارکردن شبیه به «امپراطوری روم» کرد. اما او در باره آینده روابط دو کشور گفت که نتيجه انتخابات رياست جمهوری آمريکا هرچه که باشد، روسيه به دنبال روابط خوب با رييس جمهوری جديد آمريکا خواهد بود. منبع: تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی
با سلام

تصویر

تصویر

تصویر


رييس جمهور ونزوئلا اعلام کرد، دولت اين کشور قصد دارد براي تقويت توان دفاعي خود از روسيه سامانه ضد هوايي پيشرفته خريداري کند.



هوگو چاوز با اشاره به روابط اين کشور با روسيه افزود، تقويت قواي دفاعي كشور براي ما اهميت بسياري دارد و هم اکنون صدها تن از افسران ونزوئلايي در چارچوب قراردادهاي همكاري با روسيه در اين كشور دوره هاي تخصصي نظامي را مي گذرانند
چاوز همچنين از ورود دو فروند بمب افكن روسي به ونزوئلا براي شرکت در تمرين نظامي مشترك خبر داد که قرار است اواخر سال جاري ميلادي برگزار شود.

منبع: پیشران /جمعه ، 22 شهريور ، 1387

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا وقت بسيار خوبيه تا كشور ما از آب گلارود ماهي بكيره :!: :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"سرگی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه در دیدار با شرکت کنندگان در باشگاه بین المللی گفتگوی "والدای" اظهار داشت که ممنوع سازی عرضه سلاح به گرجستان برای روسیه یکی از موضوعات کلیدی در مذاکرات پیرامون اوضاع در قفقاز خواهد بود که روز 15 اکتبر در ژنو برگزار خواهد شد. وی در پاسخ به سوالات شرکت کنندگان در این باشگاه گفت: ما در آنجا در درجه اول این را بررسی خواهیم کرد که چگونه مانع از سرگیری اقدامات متجاوزانه شده و در درجه اول مسئله عدم عرضه سلاح به گرجستان مطرح خواهد شد. لاوروف افزود: "حداقل اینکه تا زمانی که ساآکاشویلی در آنجا بر سر قدرت است". باشگاه بین المللی مباحثه "والدای" توسط خبرگزاری «ریا نووستی» همراه با شورای سیاست خارجی و دفاعی، روزنامه The Moscow News، مجله های "روسیه در سیاست جهانی" و Russia Profile تاسیس شد. امسال در کار این باشگاه در حدود 80 کارشناس امور سیاسی، ناظر و خبرنگار از روسیه، آمریکا، بریتانیا، آلمان، فرانسه، سوییس، ایتالیا، اسلواکی، کانادا، ژاپن، چین، هند، اسراییل و ایران شرکت می کنند. خبرگزاری «ریا نووستی»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارتش پاكستان حملات آمريكا به خاك اين كشور را تلافي مي‌كند
به گزارش فارس به نقل از روزنامه "ديلي‌‌تايمز" پاكستان، "عطار عباس"، سخنگوي ارتش پاكستان گفت: ارتش پاكستان هرگونه حمله نيروهاي خارجي به داخل خاك اين كشور را تلافي خواهد كرد.
عباس به شبكه خبري "بي‌بي‌سي" گفت: پاكستان عمليات‌هاي نظامي در مرز‌ خود با پاكستان را تحمل نخواهد كرد. اين خبر به اطلاع نيروهاي ائتلاف در افغانستان رسيده است.
وي افزود: تصميم درباره هرگونه اقدام تلافي‌جويانه در زمان مناسبي اتخاذ خواهد شد. واكنش پاكستان متناسب با درجه تجاوز به داخل خاك اين كشور خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام در مورده اینکه هر کشوری اگر پای منافعش وسط باشه شجاع هست شکی نیست.درسته تو ایران رسم شده که اعراب(و دیگر کشورها) رو به هر دلیل مسخره میکنند اما به نظرم بهتر اینطور بود مطرح میکردیم که اگر دسته بندی کنیم که هر کشوری به یه مقدار قادر به ابراز شجاعت و توانایی دفاع از کشورش هست (فرض بگیریم که اون کشور از نظر نظامی و اقتصادی قوی باشه! و کمبودی نداره و به قولی شرایط یکسان باشه) اگر این کشورها رو دسته بندی کنیم ایران جز یکی از اون کشورهای صدرشنین جدول هست که شجاعت کافی و وافی! رو برای مقابله و دفاع از کشورش داره و خوب یه سری هستند بیشتر دارند یه سری هستند کمتر دارند. در مورده شجاعت روسها تو استالینگراد و.... یه نکته نباید فراموش بشه و اون اینه که اگر انگلیس و امریکا و کلا متفقین به کمک روس ها نمی اومدند قطعا روس شکست میخورد و یا اگر المان درگیر چند جبهه سنگین نمیشد.... روس ها شانسی نداشتند هرچند شجاعت از خودشون نشون دادند و در یک شهر پایداری کردند (هرچند این پایداریشون تاثیری در سقوط روس ها نداشت اگر المان اشتباهاتی رو انجام نمیداد یا متفقین به کمک روس ها نمی اومدند) هرچند تو همینم میشه بوی منافع رو فهمید! هم امریکا هم انگلیس و..... از روس های بلشوئیک بدشون می اومد مثل المان اما چون دیدند منافعشون در خطره حاضر شدند با کمونیستها هم کاسه بشن...... که تقابل بعد جنگ اونها هم ریشه در قبل ها داشت.... در مورده روسیه و امریکا تا اونجایی که من یادم میاد مائو و کشور چین میگفت که شوروی با امریکا مصامحه میکنه و در واقع بیش از اونکه به فکر مناقع سوسیال کمونیستی و.... باشه به فکر خودش هست و یکی از دلائل جدائی از شوروی کشور چین هم همین بود. روس ها برای منافع خودشون حاضر به معامله هستند همونطور که امریکا هست. درسته هر دو پشت سر لیبرال گری و کمونیسم موضع مگیرند اما اونها میخوان خودشون ابرقدرت باشند و کسی رو هم راه به جمع نمیدن..... بارها پیش اومده که این دو تا با هم تبانی کردند تا فقط خودشون باشند و خودشون. که البته در نهایت تو جنگ سرد اول روس ها بازنده بودند(هرچند گورباچف میگه که امریکا و طرفدارانش فکر میکنند که جنگ سرد اول رو بردند! ) در کل ما باید واقع بین باشیم، ما نباید فکر کنیم چون فلان کشور دوستمونه تا اخر پامون وا میاسته چون اون کشور بر اساس منافعش با ما دوست شده همونطور که ما! سعی ما باید بر این باشه که اشتراک منافعمون رو بیشتر و محکمتر کنیم با کشوری مثل روسیه تا هرچه میتوینم برای روس ها (یا هر کشور دیگه ای!) برای پشت پا زدن به ما سنگین تر بشه و منصرف کاری که ایران به نظر من تجربه اش رو داره و میتونه انجام بده الانم که اوضاع بر وفق مراد هست و تو تابستانم که از خطر جستیم! و به اینده میشه امید زیادی داشت به امید پیروزی ایران! با تشکر ارنستو رومل یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر اثر حمله موشکی امریکا به منطقه وزیرستان شمالی واقع در شمال غرب پاکستان 10 نفر کشته شدند. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رویترز : یک مسئول امنیتی ضمن اعلام این خبر افزود: این حمله که امروز جمعه در نزدیکی شهرک میرانشاه صورت گرفت نخستین در نوع خود از زمان تشدید اخیر تنش بین پاکستان و امریکا درباره مقابله با طالبان و القاعده در امتداد مرز پاکستان با افغانستان محسوب می شود. این مسئول باردیگر گفت : " بله موشکهایی شلیک شده است و ما گزارشهایی در دست داریم مبنی بر اینکه 10 نفر بر اثر این حملات کشته شده اند" . به گفته ساکنان منطقه دو موشک به سمت ساختمانی در روستای تول خیل در پنج کیلومتری شرق میرانشاه که سابقا یک مدرسه دولتی بود اما در زمان حمله شبه نظامیان و خانواده های آنها در آن زندگی می کردند ، شلیک شد. منبع : تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"دمیتری مدویدیف" رئیس جمهور فدراسیون روسیه روز جمعه با شرکت کنندگان در باشگاه بین المللی مباحثه "والدای" دیدار نمود: -مدویدیف رویداد 11 سپتامبر در آمریکا را با اقدام نظامی گرجستان در اوستیای جنوبی در روز 8 اوت برابر دانست که طی آن پایتخت این جمهوری ویران شده و صدها نفر کشته شدند. وی گفت: "برای روسیه 8 اوت 2008 تقریباً همانند 11 سپتامبر برای ایالات متحده است". -مدویدیف خواستار ایجاد نظام جدید امنیتی در جهان است تا در برابر اقدامات متجاوزانه رژیم هایی چون رژیم ساآکاشویلی بیمه شود. وی تصریح کرد: "امنیت جهان کنونی نیازمند دخالت جدی تمامی نیروهای سازنده است". به گفته رئیس جمهور روسیه، بحران قفقاز عدم کارآیی نظام کنونی جهان تک قطبی را نشان داد. -مدویدیف گفت: "درس های بحران قفقاز مدت هایی طولانی تحلیل خواهند شد، اما برای من، همینطور برای بیشتر مردم روسیه، این جنگ بمعنای از بین رفتن آخرین توهمات در رابطه با کارآیی نظام امنیتی در جهان بود". -رئیس جمهور روسیه معتقد است که جهان باید به نظام خوب حقوق بین المللی که در قرن 20-ام ایجاد شده بود، بازگردد. وی خاطر نشان نمود که در قرن گذشته نظام حقوق بین المللی پس از چند جنگ خونین ایجاد شد و این نظام نباید در قرن 21-ام از بین برود. -مدویدیف گفت که بدون متنوع سازی راستای توسعه کشور بسمت شرق، اقتصاد روسیه آینده ای نخواهد داشت و افزود: "هر آنچه که به ما بستگی دارد را انجام می دهیم که برخی مسائل مربوط به متنوع سازی جریان سوخت در راستای آسیایی را حل کنیم، بدون اینکه به راستای اروپایی لطمه وارد شود". -مدویدیف این را رد کرد که در آینده گاز روسیه برای اروپا کافی نخواهد بود. وی گفت که در صورت لزوم از معادن جدید بهره برداری خواهد شد. -رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که اقتصاد کشور علیرغم دشواری های موقتی همچنان دارای جذابیت های سرمایه گذاری است. -مدویدیف اظهار داشت که در چند سال آینده روسیه می تواند ارز ملی خود، روبل، را به یکی از ذخایر مطمئن ارزی تبدیل کند. وی افزود که در مدت اخیر نظام دلاری دچار مشکل شده و بیشتر کشورها از چندین ارز برای ذخایر خود استفاده می کنند. -مدویدیف اظهار داشت که روسیه منکر این نمی شود که دارای محدوده منافع خود در جهان می باشد. خبرگزاری «ریا نووستی»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روزنامه "هاآرتص" در شماره امروز خود نوشت: بسته كمك امنيتي كه آمريكا از ارائه آن به اسرائيل در چند ماه گذشته به دليل نگراني از استفاده اسرائيل از آن براي حمله به تاسيسات اتمي ايران امتناع كرد شامل : تعداد فراواني بمب‌هاي بتن‌شكن، اجازه استفاده از حريم هوايي عراق، يك سيستم فناوري پيشرفته و هواپيماهاي سوخت گيري مجدد بود. به نوشته اين روزنامه صهيونيستي، مقامات دو كشور در چند ماه گذشته درباره تقاضاهاي اسرائيل بحث كرده‌اند و رد اين تقاضا، حمله تل‌آويو به ايران را بسيار دشوار كرده است. حدود يك ماه قبل نيز هاآرتص گزارش داد كه دولت بوش تقاضاي اسرائيل براي دريافت يك سري موارد امنيتي كه مي‌تواند قابليت حمله به ايران را ارتقا دهد، رد كرده است. به نوشته اين روزنامه اسرائيلي دولت آمريكا اين تقاضا را به عنوان نشانه‌هايي براي تدارك حمله اسرائيل به ايران مي‌دانست. اين روزنامه صهيونيستي مي‌افزايد: دولت آمريكا همچنين دادن مجوز براي عبور جنگنده‌هاي اسرائيلي از آسمان عراق براي حمله به ايران را رد كرده است. كارشناسان نظامي بر اين باورند كه بمب‌‌هاي بتن‌شكن "جي‌بي‌يو-28" كه اسرائيل تقاضاي آن را مطرح كرده بود مي‌تواند عليه تاسيسات اورانيوم ايران در نطنز كه در زير زمين قرار دارد، موثر باشند. بمب‌هاي "جي‌بي‌يو-28"، با 2/2 تن وزن، به كمك ليزر هدايت مي‌شوند و با كلاهكي قدرتمند قادرند از بتن‌هايي با ضخامت بيش از شش متر عبور كرده و تا 5/30 متر در زمين سخت نفوذ كند. اين گزارش روزنامه هاآرتص در حالي مطرح مي‌شود كه وزارت دفاع اسرائيل هنوز درباره اين خبر هيچ واكنشي نشان نداده است. جمهوري اسلامي ايران تاكيد كرده است كه در صورت حمله دشمن به كشور، پاسخ محكم و دندان‌شكني به متجاوزان خواهد داد. THVS

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
GBU-28 فکر نکنم به تاسیسات اتمی ما آسیب جدی بزنه . فقط ممکنه 1 ماه از برنامه عقب بیفتیم . شنیدم پشت پرده پروژه ای دست بررسی است که قصد دارند این بمب را با بمب اتمی ترکیب کنند که به این زودی ها انشاا... به نتیجه نمیرسه . 6 متر نفوذ در بتون چیزی نیست که ازش بترسیم . icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"آندره نسترنکو" سخنگوی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه روز جمعه طی کنفرانسی مطبوعاتی در خبرگزاری «ریا نووستی» اظهار داشت که در عرشه بمب افکن های استراتژیک روسی که 10 سپتامبر در ونزوئلا فرود آمدند، سلاح هسته ای وجود نداشت. وی یادآور ساخت که منطقه آمریکای لاتین منطقه عاری از سلاح هسته ای محسوب می شود و از این رو هیچگونه سلاح هسته ای در این هواپیماها وجود نداشت. دو فروند توپولف-160 روسی روز 10 سپتامبر در پایگاه نظامی "لیبرتادور" ونزوئلا فرود آمدند. به گزارش وزارت دفاع روسیه طی چند روز آنها به انجام پروازهای آموزشی-تمرینی بر فراز آب های بی طرف خواهند پرداخت و بعد از آن به پایگاه خود در روسیه باز خواهند گشت. همچنین اطلاع داده شد که در مسیر پرواز آنها به ونزوئلا جنگنده های ناتو بمب افکن های روسی را همراهی می کردند. ریا نووستی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امیدوارم طرحش شکست بخوره وگرنه به ضرر ایران


اين طرح كامل و عملياتي شده icon_cheesygrin icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.