Recommended Posts

صنایع دفاعی ترکیه جهت انجام آزمایشات صحرایی سیستم های ابزار جنگ الکترونیکی EHTS (محصول کمپانی ترکیه ای Havelsan) علیه مجموعه های پدافند موشکی "اس-300" و "تور" اقدام به خرید آنها نموده است. به گزارش «ریا نووستی» از "تودی زمان" به نقل از منابع آگاه در صنایع دفاعی ترکیه، این مجموعه های از بلاروس و اوکراین به ارزش حدود 100 میلیون دلار خریداری خواهند شد. این تصمیم روز 22 ژوئن سال جاری اتخاذ شد اما رسما اعلام نشده بود. بر اساس اطلاعات موجود سیستم های راداری و سیستم های هدایت مجموعه های پدافند موشکی "اس-300" جداگانه خریداری خواهند شد. سیستم های مذکور صرفا برای انجام آزمایشات خریداری می شوند. تجهیزاتی که قرار است خریداری شوند در پایگاه مرکز آموزشی "کان" در "آناتولی" مستقر شده و جهت تمرینات تاکتیکی از کار اندازی سیستم های دفاع ضد هوایی کشورهایی که از تجهیزات مشابه برخوردارند، مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله این کشورها می توان به یونان اشاره کرد که برای مسئولین نظامی-سیاسی ترکیه همواره بعنوان دشمن بالقوه محسوب می شود. همزمان آنکارا امیدوارست که آزمایشات مذکور نهایتا تعیین کند که آیا نیروهای مسلح قبرس مجموعه های پدافند موشکی "اس-300" در اختیار دارند یا خیر. در کل از هواپیماهای "اف-16" آمریکایی در تمرینات مقابله با مجموعه های پدافند موشکی روسی استفاده خواهد شد که به سیستم های EHTS مجهز هستند. در حال حاضر هواپیماهای جنگنده نیروی هوایی ترکیه از پایگاه هوایی "اسکی شهیر" به مرکز آموزشی "کان" واقع در 250 کیلومتری آنکارا منتقل شده اند. یادآوری می کنیم که ترکیه از ماه مارس سال جاری مناقصه خرید پدافند های موشکی دوربرد در برنامه T-LORAMIDS را اعلام کرده است. میزان این سفارش از یک تا چهار میلیارد دلار ارزیابی می شود. روسیه، آمریکا، چین و اسراییل در این مناقصه شرکت می کنند که به ترتیب سیستم های "اس-400"، Patriot PAC، HQ-9 (FD-2000) و Arrow را شرکت می دهند. خبرگزاری «ریا نووستی»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دولت فدراسیون روسیه مبلغ 67 میلیارد روبل (1$تقریبا برابر 25,5 روبل است) به طور تکمیلی برای تامین برنامه های سیستم ردیابی گلوناس روسی تخصیص می دهد. بر اساس ارزیابی کارشناسان ماهواره های این سیستم دوبرابر خواهد شد که اجازه می دهد با سیستم های آمریکایی GPS رقابت کند. احتمالا تامین ارتش روسیه به سیستم های ردیابی پس از مناقشه اخیر در اوستیای جنوبی و آبخازی یکی از عوامل اساسی در این اقدام دولت به حساب می آید.

پیش از هر چیز به گفته سرگی ایوانوف معاون نخست وزیر روسیه این مبلغ در جهت افزایش تعداد ماهواره ها طی سه سال اخیر مصرف خواهد شد. امسال باید شش ماهواره جدید دیگر به فضا پرتاب شوند (تعداد آنها به 22 ماهواره خواهد رسید).

کارشناسان معتقدند که انتظار صدور این حکم را داشتند.

گنادی کراسنیکوف رییس بخش میکرو الکترونیک کمپانی "سیترونیکس" (طراح دستگاه های میکروالکترونیکی از جمله دستگاه های گیرنده گلوناس) معتقد است: شکوفایی سیستم گلوناس می تواند به اندازه محسوسی بر احیای سریع بخش های الکترونیکی داخلی تاثیر گذارد.

دمیتری زنامنسکی مدیر روابط عمومی کمپانی "آنگستروم" یکی دیگر از تولید کنندگان تجهیزات الکترونیکی روسیه تصمیم تخصیص اعتبارات تکمیلی را صحیح نامید. اما به اعتقاد وی بدون دستگاه های ردیاب مورد نیاز کاربردان افزایش تعداد ماهواره های سیستم گلوناس بی ثمر خواهد بود.

وی اشاره کرد: موسسات سازنده این دستگاه ها را عملا با بودجه خودتولید می کنند و برای این منظور از وام های بانکی استفاده می نمایند. البته در ماه مه سال جاری تصمیم گرفته شد که جهت حمایت از تولید کننده مکانیزمی جهت ارائه سوبسید به درصد وام هایی ذیربط تصویب شود اما تاکنون این مکانیزم ایجاد نشده است.

کارشناسان می گویند که تحلیل عملیات نظامی اخیر ارتش طی جنگ پنج روزه در قفقاز در افزایش اعتبار مالی گلوناس بی تاثیر نبوده است. یکی از اعضای آکادمی امور فضانوردی روسیه می گوید: مسئله تکمیل مالی برنامه گلوناس مدت هاست که مطرح شده اما رقم تصویب شده بیش از انتظار بود. این مسئله بعد از جنگ اخیر حاکی از تمایل مقامات کشور جهت تسریع در امور تجهیز ارتش به سیستم های جهانی ردیابی است. ما در اوستیای جنوبی از تسلیحات فوق مدرن استفاده نکردیم چونکه برای این منظور باید سیستم ماهواره ای مستقر کرد. تامین ردیابی ماهواره ای برای نیروهای مسلح عملا وجود نداشت و رکن اطلاعاتی (نظامی) ضعیف عمل کرد.

منبع: AVIA

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پدافند تاد یک سیستم دفاع استراتژیک و سری ساخته شده برای دفاع از خاک اصلی آمریکا بوده و احتمال فروش آن به کشوری ثالث منجمله اعراب چندان معقول نیست. هر چند در صورت فروش این قرارداد تنها شامل استقرار واحدهای موشکی در خاک امارات با خدمه آمریکایی خواهد بود و هیچ اطلاعاتی از سیستم مذکور به خریدار داده نمیشود.

اصولا سیاست ایران در منطقه تنش زدایی است و احتمال درگیری با هر کشوری حتی آمریکا بسیار اندک است ولی به فرض محال اگر روزی با امارات درگیر شدیم باید کارایی این سیستم را بررسی کرد؟

آیا ایران برای هدف قرار دادن امارات از موشکهای بالستیک بلند پرواز استفاده خواهد کرد؟ آیا تاد در برابر موشکهای تاکتیکی کوتاه برد کارایی کافی را دارد؟

مسلما تاد یک پدافند برد بلند و برای عمل در ارتفاعات ساخته شده و قادر به رهگیری موشکهای تاکتیکی با ارتفاع پرواز اندک از چند صد متر الی چند کیلومتر نخواهد بود.

پس این پدافند به چه کار امارات میاد؟ جز هدر رفتن سرمایه های این کشور!


اگه ايران حين جنگ به علت همدستي عربستان خواست يك نقطه از عربستان رو بزنه كه موشك از محدوده تحت پوشش THAAD بايد رد بشه اونوقت چي؟؟ من خودم حس مي كنم استقرار اين سيستم در امارات بخشي از يك نقشه كلي هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون ارتفاع درگیری تاد برای موشکهای قاره پیماست و این قبیل سیستمها در ارتفاع کمتر از 50 کیلومتر کارایی چندانی ندارن. موشکی مثل شهاب2 که برای زدن پایگاههای آمریکایی در عربستان میتونه استفاده بشه ارتفاع پروازش کمتر از حداقل ارتفاع درگیری تاد هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مانور منحصر بفرد لشکر تاکتیکی واحد تانکی "چایکوفسکی" (مستقر در استان "پرمی") همراه با شلیک جنگی روز شنبه در استان اورنبورگ برگزار می شود. ایگور کوناشنکوف دستیار فرمانده کل نیروی زمینی روسیه به «ریا نووستی» اطلاع داد که در این مانور 6 هزار نظامی، 600 دستگاه تانک و تعداد زیادی خودروهای دیگر نظامی شرکت خواهد کرد. همچنین در این عملیات از نیروی هوایی تهاجمی نیز استفاده خواهد شد. وی گفت: منحصر بفردی این مانور در آنست که در آن نظامیان ذخیره و دوره احتیاط هدایت زره پوش ها را بر عهده دارند. به گفته وی مشابه این مانور مدت زیادی بود که در روسیه برگزار نشده بود. این مانور در چارچوب رزمایش برنامه ریزی شده "مرکز-2008" منطقه نظامی "پریولژیه -اورال" برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در اطلاعیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است که روسیه برای انجام مذاکره با لهستان و چک در مورد حضور ناظران خود در مراکز سیستم سپر ضد موشکی آمریکا آمادگی دارد و معتقد است که درخواست این کشورها برای حضور متقابل آنها در تاسیسات استراتژیکی روسیه غیر حرفه ای است. خبرگزاری "آسوشیتدپرس" اخیرا لهستان و چک مخالفت خود را با حضور دائم روسیه در تاسیسات سپر ضد موشکی جهانی که قرار است در خاک آنها احداث شود، اعلام نموده و خاطر نشان کردند که کارشناسان روسی فقط بر اساس "تبادل متقابل" می توانند به این تاسیسات راه یابند. آنطور که وزارت امور خارجه روسیه تاکید دارد درخواست رعایت "تبادل متقابل" به معنای آنست که به افسران لهستانی و چک اجازه داده شود که در محوطه های استارت موشکی روسیه و یا تاسیسات نظامی در کالنینگراد که می توانند برای هداف گیری تاسیسات کمربند سوم امنیتی آمریکا در چک و لهستان بکار روند، حضور یابند. ریا نووستی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]در هفته گذشته و برای مقابله با موشک های ایرانی انجام شد
استقرار رادارضد موشک آمریکا در اسراییل[/align]

عصرایران- آمریکا برای مقابله با آنچه که تهدید موشک های دوربرد ایرانی خوانده می شود سامانه راداری ضد موشک در اسراییل مستقر ساخته است.

به گزارش الجزیره و به نقل از رادیو اسراییل این سامانه راداری که توانایی تشخیص ، رهیابی و انهدام موشک های دوربرد ومیان برد تا شعاع عملیاتی 2000 کیلومتر را دارد در هفته گذشته در منطقه جنوب اسراییل به همراه 120 کارشناس و نظامی آمریکایی مستقر شده است.

محل استقرار این سامانه راداری به همراه تیم آمریکایی در پایگاه "ناواتیسم"در صحرای نقب ذکر شده است.اما سخنگوی وزارت جنگ اسراییل در گفتگو با خبرگزاری فرانسه از استقرار این سامانه ضد موشکی در جنوب اسراییل اظهار بی اطلاعی کرده است.این در حالی است که در اواخر ماه جولای میلادی یکی از مقامات ارشد پنتاگون از موافقت رابرت گیتس وزیر دفاع ایالات متحده با استقرار یک سامانه ضد موشکی آمریکایی پیشرفته در اسراییل برای مقابله با تهدید موشکی شهاب 3 ایران سخن گفته بود.

رادار فوق به همراه سیستم ضد موشکی آن قبل از اسراییل تنها در اختیار ژاپن و برای مقابله با تهدید موشکی کره شمالی قرارداده شده بود. همچنین مقامات نظامی آمریکایی اعلام کرده اند سیستم راداری پیشرفته مستقر شده در اسراییل در واقع همان رادارهای فوق پیشرفته امریکا است که قرار است در جمهوری چک مستقر شود.این سیستم راداری قابلیت این را دارد که به محض پرتاب موشک به سمت اسراییل آن را در فضا رد یابی کرده و با یک موشک ضد موشک آن را در فضا هدف قرار دهد.

برخی رسانه ها و تحلیل گران نظامی و سیاسی در هفته های اخیر از تلاش جمهوریخواهان برای یک حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران در آستانه انتخابات ماه نوامبر ریاست جمهوری آمریکا خبر داده اند و برخی دیگر نیز معتقدند اسراییل در ماه نوامبر یا دسامبر یعنی پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و قبل از استقرار رییس جمهور جدید امریکا در کاخ سفید به تاسیسات هسته ای ایران حمله خواهد کرد.

این آمریکا چندتا رادار می ده به اسرائیل؟! بابا این چیزا نجاتتون نمی ده! فقط می تونید اومدن موشک و اصابتش به کله پوکتون رو نظاره گر باشید!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برخی دیگر نیز معتقدند اسراییل در ماه نوامبر یا دسامبر یعنی پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و قبل از استقرار رییس جمهور جدید امریکا در کاخ سفید به تاسیسات هسته ای ایران حمله خواهد کرد.


این محتمل تره از این لحاظ که بعد از حمله صهیونیستها وقتی ایران در صدد تلافی بر بیاد آمریکا هم برای حمایت از صهیونیستا وارد عمل میشه و به این طریق میتونه شورای امنیتم دور بزنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سامانه اي كه قرار است به رژيم صهيونيستي تحويل داده شود يك رادار قدرتمند ساخت كمپاني ريتون استرادار پيش نگر باند ايكس متحرك است و FBXT RADAR نام دارد ريتون ادعا هاي جالبي در مورد اين رادار ميكند مثلا ميگويد اين رادار ميتواند اجسامي به اندازه يك توپ بيسبال را در فاصله 4600 كيلومتري رهگيري نمايد!!!!؟؟ اين رادار قابليت حمل با هواپيما را دارد و اين قابليت را دارد كه هدف را 5 دقيقه پيش از اصابت شناساي كند . يعني 5 دقيقه فرصت دارند تا گورشون رو گم كنن ببخشيد پيدا كنن :mrgreen: :!: :lol: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راستی سامانه آرو چی شد؟ استفاده از این سامانه آمریکایی نشون میده که آرو قابلیت مقابله با موشکهای شهاب رو نداشته. در نتیجه دست به دامن آمریکا شدن تا براشون فکری بکنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين فقط يه راداره سيستم ضد موشك كه نيست فقط اعلام ميكنه بچه ها موشك داره مياد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تکلیف چیه ایا واقا کارایی داره یا بازم جنگ روانی icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همینطوری که دوستمون گفت فقط می تونن ببینن که موشک داره می اد ولی چطور می خوان جلوش رو بگیرند؟! اونم با سرعت 21 ماخ و سیستم های تغییر ترجکتوری! کلاهک دکوی! و پنج کلاهک بودن؟! و...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يحتمل با دوشكا icon_wink icon_question icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.